Fyller huvudet med plugg

Tack för en underbar kväll igår, för en liten kort stund fick man tänka på något annat än marknadsföring.
Så nu ska jag fylla huvudet igen och plugga stenhårt det här 3 dagarna innan tentan. Nu sätter det igång.
Det får bli ett kort inlägg nu, skriver kanske mer sen:)

Gick inte som planerat

God Morgon!

Det gick inte riktigt som det var planerat idag, hade satt kloakcn på 5.45 för att jag skulle gå upp och plugga. Men redan när ni hör klockslager 5.45 vet ni nog vad som hände? Helt rätt jag somnade om, men ändå vad jag halv vaken. Men lyckades inte ta mig upp ur sängen. Så jag sak snart ta och fixa mig och packa ner allt plugg saker och ta med mig det till jobbet istället. Lite hinner jag nog läsa, om inte annt så har jag ju en stund under lunchen.
Sen blir det verkligen rå plugg i helgen, så just nu hoppas jag att det inte kommer någon stor leverans på jobbet idag så att jag behöver jobba så mycket i helgen. Samtidigt som jag vill. Men just nu kanske pluggandet får gå före?


Har knappt hunnit andas

Idag har jag knappt hunnit andas, gick ju upp 7.00 och pluggade i 4 timmar, sen satt jag vid datorn en timme och utvärderade teknikstödskursen, en bort slösad timme. Kunde lika väl pluggat. Sen åkte jag ner till jobbet och jobbade fram till 17.15.
Så hann jag knappt hem innan jag skulle iväg igen. Var nere på Gnistan och körde först ett Spinning pass, det var tungt idag kan jag ju bara säga, sen fortastte jag med ett body pump pass. Detta nya passet dom har börjat köra nu är helt underbart jag gillar det massor, så ska försöka gå på det två gånger i veckan.

Men nu äntligen är jag hemma igen och har fått i mig lite mat och tagit mig en dusch. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sätta klockan på 6.00 då börjar pluggandet innan det blir ännu en fullspäckad dag med jobb och träffa vänner.

7.15

Nu kan jag inte klaga, gick upp för en liten stund sedan. Nu blir det tenta plugga några timmar innan, det blir jobb och träning. Man måste ju gå upp i tid så man hinner med det som står på schemat. Ska bara fixa en stor kopp varm choklad sen sätter jag igång.


Tur i oturen

Redovisningen gick bättre än väntat. Det första läraren sa på seminariumet var att inte alla grupper kommer hinnna redovisa bara för att vi är så många, så vi skulle dra lott om vilka som skulle få redovisa. Så det var lika nervöst varje gång hon drog en lapp.
Jag har ju alltid sån tur, eller snarae otur så jag vinne aldrig i lottdragning och liknande, så jag trodde till 100& att våran grupp skulle få redovisa, men inte. Vi hade tur som slapp:)

Måste bara lägga upp en fin bild på våran lektion idag. Så här ser det då ut när vi har seminarium.Nu förstår ni kanske varför jag inte tycker utbildningen är den mest seriösa. Men vi ska nog bli bra butikschefer ändå får vi hoppas.

Nu återstår det bara tentaplugg och tärning idag.

Uppe med tuppen

God Morgon alla mogonpigga bloggläsare!

Idag ringde klockan redan 6.30, så tidigt har den aldrig ring sen jag började skolan. Men tro det eller ej så gick jag upp bara 5 minuter efter att klockan ringde och hoppade in i duschen så nu är man lite piggare i alla fall.
Måste väl snart börja fixa iordning mig också, blir lätt att man fastnar här annars.
Ska åka ner till skolan om 40 minuter.
Så just nu finns det bara en sak i mitt huvud eller det borde gör det i alla fall men då är inte fallet. Idag är det redovisning an Nippen, och den måste gå bra! Bort med nervositeten, detta fixar du Sofia!
Hoppas att det hjälper.

Skriver mer senare när jag är hemma i småland igen.

Kunde slutat ILLA

Idag bestämmde jag mig att vara lite onyttig efter tränignen och köpte pizza, så jag gick till Campino och beställde en glutenfri Boro, så när jag ahd ebetalat och tagit min pizza och var påväg till bilen vad jag tvungen att kolla om det verkligen var rätt pizza, och NEJ det var det inte så jag gick tillbaka och fick vänta ytterligare 15 minuter, då hade gubben som betalade samtidigt som mig lyckas få med sig min pizza och jag fick hans, så om jag inte hade kollar direkt hade det kunnat sluta ILLA!!

Nu ska jag försöka plugga lite till innan jag ska bänka mig vid tv:n och sedan övergå till min spikmatta innan sängen väntar:)

Redovisning av Nippen i morgon, lite smått nervös

Tenta plugg hela veckan lång

Nu är det ny vecka igen, men denna veckan kommer inte bli som alla andra. Den kommer vara sjukt stressig.
När alla andra sitter hemma och gottar sig och har höslov så får man jobba och slita istället.
Detta är mina underbara vecka jag har framför mig

V44
Måndag: Träning, Tentaplugg, styrelsemöte & Italienska
Tisdag: Möte?, Tentaplugg, Möte med grupp 6, Tentaplugg, Träning, och lite till
Tentaplugg
Onsdga: Redovisning, Åka hem, Tentaplugg, Träning
Torsdag: Avslutning av teknikstöd(redovisning), Jobba, Träna,
Tentaplugg
Fredag: Jobba, Tentaplugg, fira fredrik
Lördag: Jobba,
Tentaplugg
Söndag: Jobba, Tentaplugg, Träning

Ser ni vad som upprepas hela veckan, jo TENTAPLUGG, det är det min vecka kommer bestå av. Men då ska jag förhoppningsvis lära mig något också.

Sen blir det en tuff start på vecka 45 men den slutar desto bättre.

Måndag: Träning, TENTAPLUGG
Tisdag: TENTA
Onsdag: Jobba, Träna
Torsdag: Jobba, Träna
Fredag: Jobba, Träna
Lördag: Jobba,
Söndag: Jobba, Träna

Jag ser helt klart fram emot vecka 45 från och med tisdag eftermiddag, om nu tentan går bra.
Så nu förstår ni om jag inte hunner mer så mycket uppdatering på min blogg i veckan. Då är det detta jag håller på med :

Som det kan bli?

Heeej :)
Nu har halva dagen rusat iväg.
Man skulle ju ställa om klockan igår när man somnade, och det gjorde ju sjävklart både jag och mobiltelefonom samtidigt så det blev helt fel idag när jag vakande. Jag trodde att jag hade gjort rätt, men så vakande jag av att jag fick sms av Julia. Här är våran lilla sms dialog:

Julia: God morgon! Skulle inte vi ha möte kl 10?
Jag: Jo men klockan är ju bara 9.20, man skulle ju ställa om klockan igår när man gick och la sig.
Julia: Nej nu är klockan 10.20 efter att vi ställde om den. Men ingen har loggat in?

Så det måste ha blivit något fel där igår när jag ställde om min klocka, jag måste ha ställt om klockan en timme och sen mobilen ytterligare en timme, det slutade i alla fall med att det blev helt fel.
Så hela förmiddagen har jag tillbringat vid min datorn och haft ett litet möte med Julia och sen skrivit på min sammanfattning till marknadsföringen.

Och nu har jag precis fixat iordning mig lite, efter en timmed härlig spa bahandling som min syster har gjort på mig. Så nu kan dagen börja på riktigt.
Middag, plugg, åka tillbaka till vbg :) För ännu mer plugg.


Tiden rinner iväg

Tiden bara rinner iväg, nu är det bara 8 dagar kvar till tentan. Nu börjar man få lite smått panik, idag sak jag sitta med min samanfattning hela dagen och försöka få den klar så att det blir lättare att plugga sen. Sen får det bli några tuffa dagar med massa tenta plugg. men jag tror att lite fastnar i hjärnan i alla fall när man skriver det, först skrev jag ihop en samanfattning i ett block förhand och nu sitter jag och skriver in allt på datorn så då får man ju läsa allt och skriva det dubbelt så jag tror att det kan vara till stor hjälp i alla fall.

Så jag kommer väl ägna några timmar till vid min kära dator, innan jag ska ska börja fixa mig för eftermiddagen/kvällen.
Ska ner och kolla på handbollen med min syster vid 16.15, sen efter det ska vi in till våra underbara grannar mitt emot och äta god mat och mysa med dom hela kvällen.

Fredagsmys

Hemma i småland igen, det var faktiskt skönt att komma hem. Få sova i sin egna säng några nätter nu. Men stressen komemr allt mer och mer emot mig, så det får bli en rikgti lugn helg med fredagsmys med familjen och massa plugg. Har ett helt berg framför mig som jag sak gå igenom i helgen.
Nu ska jag packa upp lite småsaker och sedan bänka mig framför idol.


PANIK!

Nu har jag panik! Jag har packat klart allt och så för att åka hem nu i helgen, så det är inte de. Utan nu är det inte alls många dagar kvar till tenten, bara 11 dagar kvar nu.
Fick veta innan idag att jag ska jobba torsdag-söndag nästa vecka, då är det både halloween och tentaplugg och jobb som står på schemat. jag tackar verkligen inte nej till pengarna för de behöver jag så jobba ska jag verkligen göra.
Men sen hur ska jag hinna få ihop allt?

Ska snart åka ner till stan och möta upp min syster, för vi sak gå lite på stan och äta lunch ihop idag. Sen medan hon har sin sista lektion får jag väl också sätta mig i skolan och plugga lite jag också.
Sen får det bli plugg i helgen också. Måste ju verkligen lära mig något. Men saken är den att man man läser igenom varje kapitel så vet man vad det handlar om man när jag inte har boken framför mig så är det gasnka tomt i mitt huvud.
PANIK!


Pumpor

Gokväll:)
Jag och min syster tog oss en liten tripp till kvantum på eftermiddagen när hon slutade skolan för att köpa lite saker som behövdes till kvällsmaten:)
Det följde även med en 5 kilos pumpa hem. Fråga mig inte varför men jag fick väl en av mina dumma ideer, så ska försöka lägga upp bilder på mitt fina mästerverk i morgon. Men det var ett otroligt roligt kvantum besök.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på one tree hill:)

Sweet dreams

Kommentar svar

Fråga :

Yogan var seg, men vi var duktiga som bara var där! Ses ikväll kl 18.50, redo för ett nytt häääärligt pass! Lycka till med plugget, går sådär för mig, som vanligt haha! Puss

Svar:

Klart vi var duktiga Jennie, men det var klart den sämsta prestationen av mig på det yoga pass jag har gått på. men det blir bättre nästa gång. Det sak bli spännande och se ikväll hur detta passet är, har aldrig varit på det innan men hoppas det är kul:)
Jag är inne på min 3:e föreläsning n som jag sammanfattar men jag vet inte om något fastnar.
Puss

Riverside

Avsnitt 6Nu tar jag en liten paus i pluggandet efter 2,5 timme.

Något måste vara fel

God Morgon!
Eller det är inte rikgti morgon för mig, jag har varit vaken ett tag nu. Och redan avklarat ett av dagens träningspass. Började dagen med ett yoga pass idag. Det måste vara något fel på min kropp idag, det gick bara inte som jag vill, den var helt seeg och orkade bara inte. Men jag kan nog ha en ganska bra förklaring till det, för igår efter fotbollen glömde jag helt bort att strecha så där sitter nog problemet.
Men jag överlevde ändå.
Nu sitter jag i skolan och har tänkt att sitta här några timmar och försöka plugga. Känenr mig duktig som sitter i skolan fast jag inte behöver.


1 tjej och 9 killar

Kom precis hem fårn dagens tärning, idag var det fotboll som stod på schemat.
Mötte upp simon vid längan och cyklade iväg ner till sparbankshallen och tärnade fotboll med WESt idrottsförening.
Det roligatse var ju att jag var ensam tjej, jag och 9 killar sprang runt i en hall och jade en boll. Kan det bli bättre? Bra träning var det ju i alla fall så det får det nog bli fler gånger.
Nu ska jag snart börja fixa iordning mig innan jag ska möta upp gänger fårn längan. Så vi kan dra oss ner mot Harrys för denna veckans popquize, undra hur många poäng vi drar ihop idag :)
Snart är det helg, vilket betyder att pluggandet kommer ligga på hyllan stundtals lite ledigt kan man väl få ha ?


Marknadsföring står på schemat

Hör och häpna! Jag befinner mig i skolan och pluggar har suttit gär i en och en halv timme nu är inte det duktigt?
Ska nog försöka sitta här till kl 16.00 och frösöka gå igenom en föreläsning till så man kan njuta av kvällen sen.
Allt i korta drag

Jag fattar inte att man kan vara så här sjukt trött. Sov ändå till halv tio och jag är fortfarande trött, mend et blir nog bättre snart. Ska fixa till en god frukost, så ska vi strax ha möte om nippen över msn. Sen återstår det bara plugg resten av dagen. Ser ut som om det är gasnka fint väder ute idag, så det kanske kan bli en promenad?

Det faller mig precis i smaken

Nu har jag precis avslutat en mysig kväll med min syster, som bestod av några avsnitt av lipstick jungel. Guu vad den serien faller mig i smaken. Jag har blivit besatt av den, inte minst i Nico,Victoria och Kirby.
Så nu får man allt krypa till sängs och drömma sig bort.

Planerade upp morgon dagen också, allt för att jag inte ska vakna som ett frågetecken. Så i morgon komemr dagen i största drag bestå av pluggande. Så jag drar mig nog ner på bibblan för att verkligen fokusera på pluggandet och inte på allt annat runt om kring mig.

Sweet dreams

Inte många knop gjorda

Kom hem från skolan för en lite stund sedan. Var nere på WEST styrelsemöte, och val av den nya styrelsen. Och gissa jag blev invlad, och ska ansvara för alla rabatter. Så vi får se hur detta går, men hela gänget verkar toppen så jag tror att det inte kommer vara så stora problem.

Så jag åt precis lite nybakat bröd, som jag slängde ihop i min bakmaskin innan idag. det blev väl inte rikgti som det brukar, jag vet inte vad som gick snett denna gången men man kan ju inte alltid lyckas med allt.

Så kom vi till det där med pluggandet, det blev inte många knop gjorda idag. Dåligt samvete för der. Så i morgon tar jag tag i det och går och sätter mig på bibblan och försöker få något gjort där istället.

Men nu ska vi inte tänka på skolan, utan jag och min kära syster ska ha lippstick jungel maraton nu och äta massa gott fika.
Så i morgon står det träning på schemat :)

Ett gott skratt förlänger livet

Äntligen är en kurs avklarad, och man är förhoppningsvis godkännd.
Jag har bara en sak att säga om redovisningen idag, ett gått skratt förlänger livet ;)
Så var det i alla fall idag, redovisningen gick ju som den gick, men skrattde gjorde vi i alla fall.

Nu ska jag försöka ta tag i denna dagen också, så man får något gjort. Jag får väl börja med att laga lite mat kanske?
Vad sägs om exotisk fiskgryta och potatismos? Eller erotisk som min syster säger.
Sedan kommer väl denna dagen enbart bestå av massa pluggande, och kanske ett träningspass senare idag också. Vi får se hur dagens slutar helt enkelt.


Fullproppad efetrmiddag

Ska strax cykla ner till stan, kom på för en liten stund sedan att jag skulle till telia butiken idag, hade hetl glömt det. Så bästa att ge sig ut i höstrusket med en gång. Sen vid 14.00 ska jag möta upp jenni så ska vi försöka ta tag i pluggandet på bibbland, får se hur det går med den saken. Men bra får vi hoppas.
Sen vid 16.00 ska jag ner på ett möte med några i WEST, sen iväg på italienska så eftermiddagen är ganska full för min del.

Hörs senare

Italienska

Ännu en ny vecka. Och den började ju självklart med ett Core pass nere på gymmet.
Så nu är jag fitt for fight för ännu en plugg dag. Men inte vilken pluggdag som helst för idag ska det enbart pluggas Italiensak. Eller näst intill i alla fall. För ikväll så har vi ett litet test på allt vi har lärt oss. Och var är allt egentligen?

Buon giorno!
Mi chiama Sofia Norborg
Come ti chiami?
....
Come stai?
Alla grande!
Arrivederci

Det är väl det jag har lärt mig enligt boken, men sen ska man ju komma ihåg allt också:s

Bäst att sätta igång nu:)

Tack för igår

Heeej !

Nu är jag tillbaka vid kusten igen, för en hel veckas plugg. Har dock inget i skolan så det blir tenta plugg på egen hand hela veckan.

Jag måste börja med att säga att jag hade en väldigt rolig utgång igår. Jag var ju chafför men jag had elika kul ändå.
Vad sägs om lite bilder från kvällen ?

Lite bilder från gårdagen.


Idag har det inte hänt så mycket, åkte ner till vbg igen och stannade i ullared och fixade lite småsaker, sen blev det ett träningspass skaka lite rumpa. Och så avslutade jag kvällen framför tv:n med syrran.
Nu väntar sängen, och eventuellt ett gossip girl avsnitt :)

Nattinatti

En liten utång

Nu väntas en liten utgång i stora staden Gislaved. Ska snart åka och möta upp gabbi och sen får vi se vilka mer det var som skulle på förfesten sen blir det förmodligen en sävng till Gisleparken gratis innan tio, så man får passa på dock kommer det nog inte va så mycket folk då:P men vi gör det nog till en rolig kväll ändå.
En väldigt nykter kväll för min del men det kan nog bli helt ok ändä:) vem har sagt att man har roligare med alkohol i kroppen?

PS. Style spelar i parken ikväll:)

Riverside

Jag ligger lite efter, så här kommer 4 avsnitt

Avsnitt 3Avsnitt 6

Avsnitt 4Avsnitt 5Avsnitt 6
 

Plugg hela dagen

God Morgon!
Jag hade en super mysg kväll igår måste jag säga, en av de bästa på länge. Tack!

Jag vet att det är förbjudet att plugga på lördagar, men den reglen bröt jag mot för längesedan så jag kan lika väl bryta mot den igen. Så idag väntas ännu mer plugg, närmare bestämt plugg hela dagen. Här ska vi lära oss saker.
Får se om det bär av ner mot kusten idag eller i morgon, skulle behöva spring in på gekås och netonnet på vägen så det lutar väl åt att jag drar mig neråt i mogron förmiddag. Eller om jag springer in där när jag ska hem sen igen. Detta tål att tänkas på.
Nu ska jag sätta igång med pluggandet så det blir något gjort här.


Tid

Tiden går för fort helt enkelt, man hinner ju knappt tänka.
Dagarna bara springer iväg utan att man har hunnit göra allt som stod på schemat, sedan har ytterligare en vecka gått och man står där som ett ända frågetecken. Hur ska detta sluta?

Ser fram emot en kväll hemma hos Fia, med bastu,god mat och Idol.

Snart klar

Jag sa för längesedan att jag skulle lägga in en bild på tavlan jag målar, och här kommer den.Nu är den snart klar, jag tror jag ska ta en paus i pluggandet senare idag och försöka få den klar så att jag kan hänga upp den på väggen.
Vad tycker ni?

SNÖ?!

Heeej!
Det blev ingen tidig tidig morogn öfr mig idag, hade satt alarm på jalv nio men då fanns det ingen chans att jag skulle orka gå upp ur sängen, så jag somande om och vaknade vid halv 11 när alarmet ringde igen. Då var jag bara tvungen att gå upp. Hade möte i teknikstödsgruppen vid 11.
Så när jag kollade ut genom fönstret fick jag en shock, det kom stora snö flingor fårn himlen. Vad är detta är vintern redan här?Jag har varit lite dålig med bilder på sista tiden, så nu komemr lite bilder.
Var ju duktig och städa och möblerade om i mitt rum igår så att ma nslipper vakna som en isbit varje morgon.

Före
EfterNU ser det lite med städat och fint ut i alla fall.
Hård träning

Förlåt för dagens dåliga uppdatering. Men jag  ahr helt enkelt inte haft tiden till att skriva idag.

Var nere hos frisören och klippte mig vid 11.00, mycket hår som försvann idag. Men jag blev ovanligt nöjd denna gången så vi får se om jag trivs i detta nu.
Sen tog jag och Fia en liten promenad i samhället för att få lite frisk luft och ork till att plugga. Så blev det också för jag orkade plugga en liten stund idag i alla fall. Ända tills min söta granne ringde och fåragde om jag ville leka med henne, så hon kom in till mig så fick jag syselsätta henne i ca 3 timmar men det var verkligen värt det. Tjejerna tycker väl bara det är kul när jag eller Hanna kommer hem.

Så nu har jag kommit hem från dagens hårda träningspass, först blev det spinning i 55 minuter sen body pump i en timme. Målet är väl att försöka komma i form till Bechen 2010, så det får man ha i tankarna hela tiden när man tränar så blir det allt mycket roligare. Så nu ska jag hoppa in i duschen och slänga mig i soffan och njuta av kvällen. Har huset för mig sjävl nu mamma är och firar en jobabrkompis och pappa är på bastu.


Kort occh gott om dagens planer

God Morgon!
Idag kunde jag verkligen inte sova länge, vaknade vid 8 av att jag hade ont i huvudet. Men låg kvar i sängen och drog mig lite, och jag har fortfarande inte kommit längre, men snart ska jag gå upp och fixa till lite frukost.
Det är farligt när man inte har någon skola att gå till, då blir det lätt att man ligger kvar lite för länge i sängen.
Men idag måste jag verkligen få något gjort och görssöka ta tag i pluggandet. Måste lära mig något.

Dagens planer:

Frisören vid 11.00
Promenad med Fia?
Plugga
Städa&Möblera om i mitt rum
Barnvakt
Träna

Lite kort och gott vad min dag kommer att bestå av. Så nu får vi se om dagen blir som planerat.


Djupa skogarna i Småland

Heej!
Låte dålig uppdatering kan man no g tycka. Men jag har ju ingen tur när det gäller datorer som ni kanske vet vid det här laget.
Igår innan jag skulle åka hem skulle jag kolla in i datorbutiken om min lilla dator var klar efter alla omständigheter, så fick jag vänta ytterligare 30 minuter innan den var klar men det var inga problem det fick bli en liten sväng på stan så länge. Så nu kan jag inte använda min dator fören alla program är instalerade, allt fårn virusprogram till officpaketet. Men har jag klarat mig i 2 veckor utan dator kan jagväl klara mig lite till?
Vi har ju en seeeeg bruk här hemma som jag kan sitta vid så länge.

Igår när jag kom hem käkade jag lite fort innan jag fick hem till Fia. Det var ju tänkt att vi skulle plugga men edt blev mest prat, men gasnak mycket prat kring skolan så det var väl så nära vi kom pluggandet. Sen körde vi gärnet på ett bodypump pass och body jam, riktigt roligt var det.
Man får ju passa på att träna här hemma denna veckan för det är tydligen hälsovecka. Vilket betyder gratis träning på gnistan. Vilekn en snål smålänning som jag tycker är helt perfekt.

Idag började jag dagen med en god frukost med min käre far, han jobbar ju kväll på onsdgar vilket jag nästan hade glömt bort. Sen kom fia så blev det en liten promenad också, iskallt var det verkligen ute. -2 tror jag termometern visade när jag gick upp idag. MEn höstdagen är lika fin för det träden är gula och det ligger massa löv på marken.
Ska snart äta middag innan pappa ska iväg och jobba, sen blir det väl lite pluggande resten av dagen, innan jag ska iväg och träna ikväll.
Sen kan man ju alltid hoppas att mina små tjejer kommer in en stund i eftermiddag när dom har slutat dagis/skolan.

Hörs senare


Kolla in denna

Kolla denna, den är nog gammal men ändå


Snart bär det av till Småland

Heeej

Ännu en ny vecka, men skolveckan tog slut lika fort som den börjande.
Började dagen med Core passet som vanligt, lika härligt och bra som det brukar.
Sedan var vi på den sista marknadsföringsföreläsningen, och även den sämsta i denna kursen. Sedan gjorde vi klart vårat grupparbete så nu sak det bara skickas in också. Känns mycket skönt, nu kan man koncentrera sig på tenta plugg.
Man kanske ska börja fokusera på det idag då?

Ska försöka packa lite nu också, det blir några dagar hemma i småland för min del nu i veckan, eller snarare resten av veckan.
Det ska bli härligt att få vara i annan miljö lite för omväxlingsskull.
Träffa grannar, kusiner, och ingen mindre än Fia. Saknar dig såå, du är för långt bort, men det är tur att jag förmodligen kommer kunna vara hemma ganska mycket nu det närmsta veckorna innan tentan. Så vi ska väl försöka köra på tenta plugg tillsammans:)

Så bäst att sätta fart med packandet nu innan jag ska iväg på Italienska.


En mysig helg är över

Heeej !
Helgen har varit toppen, mysig helg med familjen och vänner.
Igår blev det fotboll och massa prat och skratt hemma hos Jennie och lite förfest, innan vi drog oss ner till stan och mötte upp folket fårn längan och avsllutade kvällen inne på Oscars. En lyckad kväll blev det allt, tack alla:)

Idag gick vi upp ganska tidigt och så fixade man iordning sig innan det blev en shopping tur till Kungsbacka, freeprot och kungsmässan.

Sedan avslutade vi denna mysiga familje helg med att hejja fram WIC till en seger i sparbandkshallen idag.
Och det var en sot överraskning när dom sa att Robin Bengtsson skulle underhålla i pausen, förförljer jag honom eller han mig? skojjar bara men det känns nästan så ibland.
Tog lite bilder under matchen idag, det varju ingen vanlig underhållning om man säger så. I första pausen sjöng Robin sin nya singel och i andra pausen så blev det en lektion hur man skulle gå i klackskor, dagens skratt. En vacker syn 3 killar i klackskor och 2 tjejer.

Hoppas att jag kan få in bilderna från helgen nu snart, så fort jag får tillbaka min dator kanske?
Hoppas jag får den i morgon annars får jag försöka lösa det på något vänster, blev några fina bilder.

Nu sak jag fortsätta kolla lite på tv innan sängen väntar.
En kort skolvecka väntar, den hinner ju knappt börja innan den är slut :)
Enbart skola i morgon, sen blir det plugg resten av veckan i det djupa skogarna i småland.

Sweet dreams


Helgerna bara springer iväg

Heej :)
Nu har nästan hela denna helgen också bara rusat iväg. Var nere i tennis hallen och skulle kika lite på när filip spelade men sen visade det sig att han hade lämnat WO så det blev en stund i tennishallen i onödan men det gjorde inget det var kul att kolla lite och se hur deras tennisklubb var.

Och nu har vi precis ätti super god lyx kvällsmat, avokado med räkröra direkt från fiskbutiken. I LIKE.
Tur att man bor vi kusten så det kan bli mycket "Äkta" fisk.
Nu ska jag snart möta upp Mikaela så ska vi försöka hitta hem till Jennie. Det komemr nog ta sitt lilla tag virra runt på Varbergs alla gator i mörkret, men fram kommer vi nog tids nog får vi hoppas.
Så komemr det förmodligen bli en mysig kväll hemma hos henne har ingen aning vilka som sak dit eller något, så det ska bli spännande.
Sen kanske kvällen slutar på Oscars om man orkar så långt, är ganska trött nu ikväll så vi får se.

Mysig lördag

Hej och håå!
Idag började jag dagen med att sitta innte och plugga en stund, medan mamma och pappa var nere på satn och kikade lite.
Men jag klarade inte av att sitta inne en längre stund, så jag och syrran cyklade ner och mötte upp mamma och pappa, så blev det en mysig fika på blå dörren och en svängg på stan.
Och nu har vi precis ätit mammas hemlagade köttbullar och potatis, en stor saknd att få mammas hemlagade mat när man inte bor hemma längre. Så denna helgen får mamma och pappa stå förmaten:)

Ska försöka ta tag i pluggandet någon timme till nu innan vi ska åka ner till tennishallen och kolla på när Filip ska spela match vid halv 7 tiden.
Sedan blir det nog en sväng hem till Jennie ikväll om dom vill släppa iväg mig vill säga.
tror det kan bli en ganska härlig lördag.

HATAR DATORER

Det blev en lite för lååång lunch på stan med Malin idag. Men vi hade mycket trevligt och mysigt måste jag säga, då det var lugnt värt det.
Lite ångest har man för tillfället för det råkade bli lite för mycket thai buffe. Men det är tur att man ska ner och träna lite nu, så idag blir det att ge allt man har på träningspasset. Och förhoppningsvis känns det bättre efteråt.

Men så var det ju det där med datron också, jag ringde ner till butiken jag lämnade in den i, idag på morgonen för att se om den var klar men det var den ju självklart inte men dom hade i alla fall börjat pilla lite med den.
Sedan gick de några timmar och han ringde upp mig och sa att han hade försökt med massa olika saker för att få igång den men han lyckades inte, så ända sättet för att få den vid liv igen är väl att återställa hela datorn. Samma problem som förra datorn och denna är ny? Hur ska detta sluta? Slutar det med att jag måste köpa ännu en ny dator?
Just nu hatar jag Telia det är nämligen deras programm som ligger bakom alla fel, både med den gamla och den nya datorn. Felet med denna datron är att Telias virusskydd inte sammarbetar med Windows Vista. Så ja vi får väl se vad pappa säger när han kommer ner hit ikväll.

Nu kommer snart Jenni så ska vi cykla ner och träna :) Det behövs

Äntligen inskickat

God Morgon!
Eller snarare förmiddag, har inte hunnit blogga förens nu.
Gick upp vid 8 tiden när syrran gick iväg till skolan och fixade lite här hemma. Sedan hade vi möte i Teknikstödsgruppen och nu äntligen är väl arbetet inskickat.
Så nu sitter jag och översätter fårgor för fullamuggar, idag ska jag bli kalr med dessa tråkiga frågor som säkert är super bra.

Vid 12 tiden ska jag möta upp Malin på stan och luncha med henne, kommer bli mysigt får vi tro.
Måste fixa till mig lite innan dess bara.


Mysig höst kväll

Gokväll!
Sitter i köket och har precis ätti lite kvällsmat, efter ett härligt simmpass.
Var i skolan till 15.30 tiden idag så det blev ev lååång dag, men det var kul för idag fick vi verkligen mycket gjort.
Ikväll ska jag bara njuta av en härlig höstkväll under en filt med massa tända ljus och kolla på Lipstick Jungel och sen börjar mammas pojkar ikväll som jag ska se.
Sedan får man ta tag i allt i morgon istället.

Detta fick bli dagens Outfit idag:


Mycket lyckad bild NOT

Tunika-Gina
Midje Kjol- Bik Bok
Kofta- VeroModa
Klocka- Ur&pen
Ring-Gina
Halsband- SNÖ


Nervös

God morgon :)
Sitter och försöker få i mig lite frukost men det är inte det lättaste när man är nervös.
Tänk sen då den dagen jag har tenta, då kommer jag nog inte kunna äta på flera dagar. Nu är jag bara nervös för en liten redovisning som kommer ta max 10 minuter och jag ska bara prata i några få minuter.¨
Men det roligaste av allt är att redovisningen kommer ske inför klassen och inför en webcamera så läraren kan se oss. Helt sjukt, men men.
Ska fixa till mig det sista innan jag ska möta upp Urla och Nicole och gå ner till skolan.

9.30 Cocher kommer och pratar
10.15-12.00 Seminarium, Redovisning
12.00- grupparbete, ska försöka bli klara med nippen idag

Idag väntar en lång skoldag men det kommer nog bli gasnka skoj ändå, allt förutom redovisningen.
Sen får det bli ett simm pass ikväll.

Hatar Allt som har med datorer att göra

Sitter men den förbaskade boken framför mig och försöker översätta lite frågor, så att det blir lättare och plugga sedan.
Var nere på satn och hämtade ut biljätterna till Idol delfinalen i Gbg. Så svängde jag även förbi PC data för att kolla om min dator möjligtvis var klar, men icke dom hade inte ens börjat att kolla på den. Så om dom inte har börjat på fredag morgon hämtar jag datron ändå och löser det på egen hand här har vi inte tid att vänta 300 år innan man får saker och ting.

Ska försöka få ner några frågor till på pappret innan jag börjar byta om till träningskläder :)

En LÅNG pluggdag

Idag kommer dagen nästan enbart bestå av plugg, plugg och återigen lite plugg.

9.00-12.00 plugg

13.00-16.30 plugg

17.00-18.00 Träna

18.30-21.00 plugg

21.00 Tv eller Popquize

då här rolig får min dag bli idag, men det måste också göras, ska försöka hinna cykla ner till satn och göra några snabba ärende också.

Denna låten får spelas på högsta volym idag för att hålla mig vid liv i pluggandet

Britney Spears- 3Fullrulle

Idag har det varit en dag med mycket flyg och fläng.
Började med att jag cyklade ner till gymmet och mötte upp Mikaela för dagens pilates pass. Det känndes ju lite i kroppen idag när man vaknade efter gårdagens Core pass men det gick snabbt över.
Sen kollade vi med Conny om man möjligtvis kunde visa båda oss i gymmet senare på dagen, jag hade en tid inbokad för att få instruktion och ett tränings-schema i gymmet. Och det var inte alls omöjligt så vi gick till skolam bör att äta lite frukost och samtidigt som det var tänkt att vi skulle plugga, men det blev inte sså mycket plugg mest prat men det var skoj det med.
Sedan fortsatte vi med ett roligt tränings pass inne i gymmet, så nu ska vi nog klara oss sjävla där inne till en början. Men all personal nere på gymmet är helt underabara så det är ju bara att fråga om man fastnar i någon fundering.

När jag kollade på klockan efter tränignen fick jag lite smått panik, jag hade 30 minuter på mig att duscha, fixa till mig och käka något innan jag skulle vara uppe o längan och plugga med gruppen. Men jag lyckades var framm 12.59. Det var ju rena marginalen 1 hel minut till godo :)
Så det är inte så mycket jag har varit hemma idag. Kom hem igen vid 16.30 tiden, så cyklade jag och syrran ner och handlade mat.
Så nu i kväll blev det god fiskgryta och potatismos.

Vad händer nu då? Jag tycker att jag har tränat bra idag, pluggat bra, kanske borde läsa lite i marketing boken. Men annars väntar väl en kväll med lite Lipstick Jungel och Andra avenyn?


Italienska

Första Italienska lektionen är vaklarad, bara 9 kvar. Kommer jag någonsin lära mig något. Det får vi allt hoppas i alla fall. Men just nu så ser jag bara en stort bergvägg framför mig.
Menmen jag ska kämpa på, har ju trots allt ett mål med att jag läser italienska nu.
Så nu blir det även skola på kvällstid för min del i 10 veckor framöver.


Riverside

Lite dålig uppdatering på Riverside avsnitten.
Kan ju inte kolla på rörliga bilder på datron längre elelr något det tar förmycket av mitt internet då:s

Hela avsnitt 3
Avsnitt 4 fungerar inte att lägga upp just nu så det kommer kanske sen:)

Lipstick Jungel

Jag har blivit besatt ytterligare än en gång :)
Följer massor med serier, men den nya är Lipstick Jungel.
Men det bästa av allt är att denna snyggingen är med ingen mindre än Robert Buckley.

Vad tycker ni?

Några serier jag följer/har följt:

One tree hill
Gossip Girl
O.C
Lipstick Jungel
Privilege
Ett litet steg närmre drömmarna?

Ny vecka, nya möjligheter.
För en gångs skull när man vaknar och kollar ut genom fönstret så är det sol ute. Blir man glad eller blir man glad?
Veckan började som vanligt med att packa ner träningskläderna och cykla ner till gymmet för att börja dagen med ett Core pass. Nu har jag ju helt plötsligt hittat massor med träningskompisar, nu kanske man kan peppa varnadra och bli ännu mer motivierad till att träna.
Sedan fortsatte dagen med en seeg föreläsning i marknadsföring och lite grupparbete. Hoppas vi bli klara med den där uppgiften i morgon så att man kan fokusera på plugget sen.
Ska väl försöka sätta nu nu i 2 timmar och försöka få in lite i min hjärna innan Italienska drar igång ikväll.
Man är ju lite smått nervös, första gången ikväll och boken kom idag på posten. Så är man ett litet steg närmre sina drömmar nu kanske? 
 


Man blåser bort

Idag har det verkligen blåst exakt hela dagen, det har kännts som att taget ska blåsa av vilken sekund som hellst.
Men inte nog med det när jag skulle cykla ner till gymmet för att köra dagens pass så höll jag på att blåsa av cyklen och flyga in i en bil som stod parkerad ut med vägen. Blåster inte inte lite för mycket då?
hoppas att det kan lugna ner sig lite i natt så man ka vara säkert på cyklen i morgon bitti.
Nu fortsätter tv kvällen med syrran innan sängen vänat.

Kanelbullensdag

Idag är det återigen söndag, veckans sista dag. Men inte vilken söndag som helst utan idag är det nämligen kanelbullens dag.
Men det blir förmodligen inga kanelbullar till mig idag. Orkar inte baka och orkar inte cykla och köpa så jag får klara mig bra utan.
Har varit lite dålig på att blogga några dagar nu men hoppas ni överlever ändå.
Ska försöka bättra mig lite, men jag ska även försöka frioritera skolarbetet känner mig stressad inför tentan som är vecka 45, okej det är ett tag kvar ,men det är så sjukt mycket som ska fastna i min lilla hjärna så jag känner att jag får lägga på en extra växel när det gäller pluggandet.
Nu ska jag hjälpa min syster att städa lite sen blir det ännu mer plugg.
Taggad :)

Jag har försökt i evigheter att få upp två bilder på min blogg men det vill sig inte rikigt. Jag får väl helt enkelt testa igen om en liten stund.
Jag kan verkligen inte koncentrera mig, kjag är helt sprallig vill bara börja fixa mig nu men det är LITE väl tidigt för det just nu. Jag har hon aldrig haft en sådan här abstinens av att få träffa vänner och umgås och dansa loss. Idag är det extremt.
Om en timme kan jag nog hoppa in i duschen och börja fixa mig, eller är det för tidigt? det lär ju ta två timmar och jag ska ju vara i lämngan vid 17.00 så det kan nog bli lagom:)

God morgon

Godmorgon, eller snarare middag!

Vaknade i tid idag i alla fall, men lite sovmorgon fick det bli.
Gick upp vid 9 och fixade frukost och satte mig vid datorn. Nu känns det som att vi har kommit en liten bit på väg i teknikstödsarbetet. Hoppas det blir kalrt innan 8.de bara.
Så idag ska jag egna hela dagen åt att plugga, och försöka att inte sitta vid datorn för mycket måste verkligen lära mig dethär nu.
Sedan ska jag springa ner en snabbis till ica och köpa mjölk så hoppas jag att mitt paket har kommit också.

Sen blir det att tagga inför kvällen, hoppas på en lyckad och trevlig kväll med massa underbara människor. Det sura är att typ alla har åkt hem men vi ska nog kunna göra kvällen till en toppen kväll :)

Tro det eller ej. .

Idag har jag verlkligen varit duktig och pluggat, men bättre ska jag bli.
Imorgon blir det nog en hel dag till med plugg.

Skulle gått på ett pass nu ikväll, men jag avbokade det så fick det bli en lång powerwalk med Malin istället.
Vi pratade om massa roliga saker. Vi, eller det var snarare jag som fick en liten ide under tiden vi var ute. Jag hoppas att min lilla ide med hjälp av Malin kan bli till en super rolig grej ska bara brainstorma massa först så jag kommer på det ultimata.

Ikväll får det bli plugg och brainstorming innan jag sak kika på Idol.
Sedan ska jag nog kika klart på den andra harry potter filmen.
Som sagt jag har ju aldrig varit ett stort fan av harry potter. Aldrig läst en bok och aldrig kollat på en film. Men nu kan jag inte säga aldrig mer, för förra veckan fick jag et ryck och kollade på den första filmen och efter att jag hade sett klart den så fortsatte jag kolla lite på den andra. Dom är ju så långa så man får ju ta en liten bit i taget så man inte somnar.
Men jag kan faktiskt säga att jag gillade filmen.

Vi ägde NOT

Det blev en lyckad kväll igår, vi drog ju ner medelåldern ganska bra måste jag säga. Det var väl mest personer i 40-60 årsåldern som var på Harrys. Och vi då så klart 5 tjejer från Bcp09 som ägde på pop quisset. Eller NOT, men vi gjorde vårt bästa, det är inte så lätt när man inte är född på stenåldern och de flesta låtarna är gamla som gatan. Men vi lyckades skrapa ihop 8/25 poäng, inte dåligt för att vara första gång. Nästa vecka är det 60:tals tema på låtarna, så om vi ska dit då också så blir det en vecka med bara 60:tal här hemma. Lite förberedd måste man allt vara.

Dagen började jag med ett härligt yoga pass idag, kände att det var lika bra att gå dit så man kommer upp på morgonen, sen har jag bara suttit och försökt få igång min dator sedan jag kom hem men jag har inte lyckats få igång den. Det står bara att den uppdaterar hela tiden, vi får  väl se om den startar sen.
Sedan krånglar internet igen, seeegt att få igång det och sen dör det efter en stund. Skaffa aldrig mobilt bredband.

Fick veta igår att dom hade lagt upp schemat för nästa studieperiod som blir vecka 46 till vecka 2.
Det ser ut som att det blir mycket skola under den perioden, tror nästan det var något varje dag.
Så ska ta en liten runda ner till bokaffären och köpa två överstrykningspennor till så jag kan få lite ordning i min kalender så jag vet vad jag har för olika föreläsningar de olika dagarna.


RSS 2.0