Pigg och glad

Idag har jag vaknat på rätt sida, fast de brukar jag ju i och för sig föra men idag är jag extra pigg och frammåt. Vill få allt pluggande överstökat så ska ta tag i samhälls uppgiften så snart jag bara har skrivit klart här.
Sedan så måste jag få klart en klänning i helgen också så lika bra att fortsätta brodera på den blir rikigt nöjd med den hiyils i alla fall så får hoppas den komemr sitta bra också.

Igår var det en väldigt lugn dag, sydde en munktröja och två t-shirtar fast dom är inte rikgit klara en måste föra de sista i skolan, tur att jag har tid för det :)
sedan sydde jag lite på min väska till balen igår också den blir nog helt ok får vi hoppas.

Nu känns det verkligen att det inte är långt kvar i skolan endasg 10,5 skoldagar kvar innan betygen sak vara satta så lite stressad kanske?
om 33 dagar smäller det :) men vad händer sedan det är fårgan? är grymmt nyfiken på högskoleresultaten om man ska lyckas komma in någon stans :)
men ångrar jag det jag har valt? skulle jag valt något annat, men man lär väl alltid vilja ändra sina planermen det blir nog bra till slut:)

Är grymmt pepp på att göra förändring i mitt liv :) kanske ska börja den i dag? har fått massa ideer och tankar om framtiden:)
ideer ploppar upp titt som tett i mitt huvud nu för tiden :)

Hugs&kisses

Bloggandet tar fart igen ?

Hejsan sockertoppar

Nu var det ett tag sedan, men har funderat lite över bloggen.
Men nu känner jag mig lite mer motiverad att skriva så de kanske kan bli något inlägg då och då:)
men är sugen på att göra om min design göra den lite ner sommrig nu är den så dyster och svart . . tips?
Idag har det varit en lång skoldag, först satt vi i pingskyrkan på någon EU föeläsning i 2 timmar innan vi fick gå tillbaka till skolan och sy.
Mitt i allt kom jag på att jag skulle göra prov så sprang iväg och fick det avklarat tror det gick helt ok iaf :)
Sedan hade vi en rolig idrottslektion tills jag klantade mig och flög över alla grenarna i skogen och sträckte lårmusklen. . men men sånt som händer :)
Nu ikväll blir det bara mys och läsa igenom manuset till nationella i svenska

Hugs&Kisses

RSS 2.0