I am happy

Gokväll!

Förlåt för att jag inte har lagt upp bilderna fårn i fredags än, men mitt internet är alltid så segt i slutet av månaden så jag får fixa det så fort mitt mobilabredband nollställs igen och hastigheten återgår till den normala.

I am happy!! I morgon blir de skola som vanlig sen ska jga köra ett svettigt pass på crosstrainern innan jag och systeryster ska på lägenhetsvisning. Det ska bli så skojj! Jag riktigt längtar.

Nu ska jag ta och plugga och tränar extra hårt bara för att jag är så glad! Det är tur att man kan ha lite flyt ibland.

Lots of Love!

Städa, duscha, plugga

God Morgon!

Är i full gång med att städa och fixa iordning här hemma. Tänkte göra det lite fint och mysigt till min syster kommer hem.
Så ska städa ordentligt, sedan hoppa in i duschen. Sen får jag ägna resten av dagen åt att plugga.
Det låter väl roligt:)

Jag ska försöka få upp en före och efter bild på mitt hår nu under dagen också, om jag lyckas fastna på ett kort?

Lots of Love!

På väg mot ny hårfärg

Nu har jag fixt till håret lite, nu börjar resan mot det blonda. Idag blev det avfärgning som gällde och slingor. Satt hos frisören i 2,5 timme. Hoppas på att jag kan lägga upp bild i morgon.
Nu sitter jag hemma hos Rikard med Anders och Kim.Lite förfest innan förfesten. Sen bär det av ner till skolan på after ski fest och sen vidare till Oscars.
Kameran följer med så det kommer nog upp lite bilder från kvällen hr på bloggen i morgon.
Ha en toppen kväll allihop :)

Lots of Love!

Taggad ?!

Hejsan Hoppsan!

Va hemma hos farmor igår och bjöd henne på mat, det blev exotiskfiskgryta och potatismos. Det var mycket uppskattat, roligt när man bjuder på mat och folk tycker om det.

Idag var jag nere på skolan vid kvar i nio och mötte upp Marcus, vi skulle gå ut till en klass och få föer enkäter ifyllda. Ganska rolgti det där, man får mycekt tips och ideér om vart man kan gå ut och fråga om rabatt.
Fick ett tips idag att on your mind ville vara med så jag sak gå dit efetr att jag pluggat en stund och höra om dom var sugan på att gå med.

Ikväll är det after ski på skolan och Oscars som gäller. Ska förmodligen hem till Rikart på förförfest innan vi drar ner till skolan. Komemr nog bli en rolig kväll, frågan är bara vad man ska ha på sig, man kan ju inte direkt ha termobyxor och skidjacka inne på en nattklubb komemr bli galet varmt!
PANIIK!! Hälp mig komma på någon snygg outfit, jag har tänkt att ha opannband och skidglasögon i alla fall för att representerar skidtemat lite men vad passar till de?

Idag smäller det ! Nervös, eller kanske inte?!

Lots of Love!

Monki- linnen

Snygga somriga linnen i pastellfärger

                    

Endast 180 kr


Första tentan godkännd!

Jag klatade den!!! Marknadsföringstentan alltså! Jag är nog en av de lyckligaste personerna just nu. Nu när jag har fått sån gnista till att fortsätta plugga blev det ännu bättre nu när jag fick veta tentan!

Började dagen med att gå runt i några klasser och göra enkäten. Resultatet av de klasserna blev faktiskt bättre än förväntat.
Sedan när jag skulle hämta ut tentan så stötte jag på Marcus, Simon och Eddie, som också skulle hämta ut sina mftentor. Blir man inte mer nervös när det står massa folk runt om kring och kollar på.
Men som tur var gick det bra för oss allihop :) Ett stort GRATTIS till oss. Sedan skulle dom sätta sig och göra den individuella inlämningsuppgiften i ekonomistyring så jag satte mig med dom, lika bra att få den gjort. Vi gick ett bra resultat men jag vet inte om det är rätt. Men vi hoppas på de. Annars kan det inte vara mycket som är fel.

Efter några timmaspluggande gick jag till gymmet och körd ett hårt pass på crosstrainern i 1 h. Så nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska sätta mig och kolla igenom vad som behöver göras resten av veckan.

Lots of Love!

Ta det lugnt

God Morgon!

Idag fick man kliva upp tidigt, men som tur är så ska jag nog inte stanna i skolan så jätte länge. Jag och Jonathan ska gå ut till tre klasser med enkäten, sen ska jag nog kolla på föreläsningen som är på måndag morgon eftersom jag och Marcus ska ut till några fler klasser då. Så nu i helgen lär jag har en hel del att gå igenom med pluggandet. Så jag vet ju vart min helt kommer spenderas. Antingen nere på skolan eller här hemma och plugga.

Nu ska jag fixa de sista innan jag ska ge mig ut i snövädret. Det lär vara glashalt ute idag.
Så ta det försiktigt alla som ska ge sit ut på vägarna!


Lots of Love!

Dagens låt

Dagens låt!

Mange Schmidt- Wingman




Lots of Love!

Nervositeten kommer krypande

Kom hem från träningen för en stund sedan. Idag var det Aerobic core som stod på schemat. Det var extra kul idag bara för att det var nytt pass. Så nu ska jag snart hoppa in i duschen innan jag kryper ner i sängen och lägger mig framför tv:n. Ikväll får det bli en lugn kväll, orkar inte plugga så mycket. Får ta tag i det i morgon istället.

Ska ner till skolan tidigt och förmodligen börja gå runt i klasserna och informera om rabatterna och dela ut enkäten som alla studenter ska få chans att tycka till på vad de är sugna på att ha rabatt någon stan så vi vet vart vi ska gå ut och fråga.

Sen börjar nervositeten krypa in i kroppen igen, Sofia skickade sms ochfrågade om vi hade fått veta omtentan i marknadsföring. Vilket vi inte har, sen fick jag ett sms av Simon och så säger han att tentorna finns att hänta ut i reseptionen så det blir väl till att knalla dit i morgon. Blir det ännu en omtenta eller har man klarat kursen det är frågan de?!

Lots of Love!

Exotiskfiskgryta

Har varit nere på skolan i några timmar och fixat lite med rabattenkäten, och haft en räkneövning.
Nu har jag lagat exotiskfiskgryta och potatismos. Så nu har vi mat i några dagar. Så skönt att slippa laga mat varje dag. Även om det är kul men man hinner inte alltid med det så då kan det vara skönt att ha något färdigt som man bara kan värma.

Ska strax kila ner till biblioteket och kolla om filmen I taket lyster stjärnorna finns inne. I så fall ska jag ta och låna den och se den någon dag nu framöver.
Efter det blir det ett hårt träningspass. Idag är det Aerobic Core som står på schemat, kanske även ställer mig på cross trainern en stund vi får se vad man orkar med. Så galet skönt.

Lots of Love!

Bra start på dagen

God Morgon!

Idag när man kollade ut genom fönstret så såg man ingen vacker syn, mer snö men den är asmtidigt blöt. Snart blir det nog slask om det inte blir kallare.
Jag vill ha vår nu! Även om det är kul att åka skidor och så.

Nu sitter jag och äter en god frukost, knäckebröd med kalkon, keso och paprika. Och en tallrik fiberflingor, russin och mjölk. Sen får jag inte glömma den stora koppen med the.
Bra start på dagen, nu ska jag nog orka med någora timmar i skolan.

Oj klockan springer iväg, brottom!!

Lots of Love!

På fredag smäller det!

På fredag smäller det !! Och jag håller tummarna för att resultatet ska bli bra :)

Håll utkik om ni är nyfikna på vad som händer:)

Lots of Love!

Jag älskar att träna

Kom hem från ett svettigt spinningpass för en stund sedan. Jag älskar verkligen att träna, det är något som gör min väldigt glad. Det är nästan som om man får abstinens om man inte tränar en eller två dagar. Man blir så sjukt rastlös och kan inte sitta still. Det är så det ska vara.
Så nu ikväll ska jag bara ta det lugtn och se om man kanske kan plugga lite till, sen blir det mis framför tv:n. Vet dock inte vad som går på tv idag?



Lots of Love!

Hiss eller Diss?

HISS Eller DISS??



Lots of Love!

Gina- Väskor

Hittade två nya sommriga väskor på Ginas hemsida nu när jag var inne och kikade

Vilken var snyggast den ljusa eller mörka?







Lots of Love!

En lugn dag

God Morgon!

Idag lyckades jag vakna tidigt utan att ens ställa alarm. Jag är förvåndad, men det är ingen nackdel nu får jag mycket mer gjort idag.
Ska hoppa in i duschen och sen käka en god frukost innan jag går ner till skolan och fixar med lite saker.
Så det blir nog en ganska soft dag men lite pluggande. Sen ska jag köra järnet idag på träningen.

Lots of Love!

I am happy

Jag måste bara säga en sak att jag är väldigt glad idag och hur pigg som helst.
Juste nu sitter jag och planerar upp veckan och får en överblick över vad som måste göras med skolarbete mm. Så kanske man kan hitta en lite lucka där man kan få lite tid till att sätta sig ner och skissa lite. Inspirationen flödar inte minst från Kaan Dee Drawning! Jag är helt förälskad i hennes konstverk.

Nu ska jag ta och diska lite innan sängen väntar!





(bilden är tagen på google)



Lots of Love!

Tankarna flödar

Hej alla sockertoppar!

Nu är jag tillbaka igen efter en effektiv skoldag, lite föreläsningar, räkneuppgifter och andra räkneövningar. Så avslutade jag dagen i skolan med ett jätte roligt och givande möte med Rabattgruppen. Det känns så bra just nu. Inspirationen och tankarna flödar uppe i min hjärna för tillfället. Hoppas att drommarna jag har nu kan bli till verklighet en vacker dag!

Nu ska jag unna mig lite vardags lyx, Hanna ska fixa till mina naglar ikväll. Det är toppen när hon behöver öva på någon, det är ju klart man ställer upp.

Lots of Love!


BikBok- Jeansshorts

Ska man satsa på jeansshorts med högmidja till sommaren?


Man hade kunnat kombinera de både med skjortor, linnen och boddy
BikBok 299 kr

Pink

Detta söta rosa flätade armbandet i läder skulle inte vara helt fel.




Söt bild va?

Endast 49 kr på JC

Lots of Love!


En aning arg

God Morgon!

Sitter i skolan och är lagom arg. Nu har jag i allafall lärt mig en sak kolla schemat innan du går till skolan och lita inte på kalendern. För här ändrar dom ju schemat som dom vill. Började tydligen inte 8.15 som jag trodde utan 10.15 för en av lärarna vi skulle ha i en räkneövning idag var tydligen sjuk eller något. Roligt.
Men man får väl se det fårn den positiva sidan att man kanske hinner med att se på två föreläsningar idag och kan ta sovmorgon på onsdag?

Nä nu blir det full fart frammåt!

Lots of Love!

Bilder







Vad tycker ni, det blev dock inte så många kvar mamma tog med sig några hem.

Lots of Love!


Semlor

Nu ska jag sätta mig i soffano och äta nybakt semla. Dom blev inte små dom. Det bara skriker ONYTTIGT om dom. Men men träningen får väl bli desto effektivare till veckan.

Något bra på tv idag?

Lots of Love!


Monki-Sko

Härliga blommiga skor till sommaren.




Endast 200 kr


Lots of Love!

Monki-Jacka

Jag hittade en snygg jacka fårn Monki.
Var tycker ni? Ska man satsa på denna till våren?




Endast 500kr

Lots of Love!

god morgon

God Morgon!

Orkar inte skriva så mycket nu, men det får bli en lugn dag med massa plugg och mys idag.

Skriver mer sen.

Lots of Love!


Utomlands?!

Jag måste bara säga att jag vill utomlands! Alexandra och Paulina åkte i fredags. Kollade på Johannas och Alexandras bloggar nyss och såg massa fina bilder fårn Thailand. Johanna ska väl vara bort i två veckor till. Man blir ju inte alls avis eller så?
Jag får nog allt ta och spara ihop lite pengar och åka iväg snart också.

Lots of Love!

Pinsamt 80års kalas

Gokväll!

Nu är jag tillbaka i Vbg igen, blev lite shopping. Fick med mig en klänning, en stickad halsduk och en tröja hem.
På vägen ner hit stannade vi till i Torestorp och hälsade på mammas moster lite och sen blev det ett pinsamt 80-års kalas. Hur många kännde vi på kalaset max en eller 2. Han som fyllde år då (mammas gamla granne, där hon bodde när hon var lite.)
Men vi fick god mat och tårta så jag ska inte klaga. Det blev ju en billig dag för oss snåla smålänningar.

Så nu blir det mys resten av kvällem med Hanna och mamma.

Lots of Love!

Förkyld

Hatar att vara förkyld!! Hoppas det går över snart. Idag blir det shopping och 80 års kalas. Vi får se om det blir plugg,mys eller utgång ikväll.
Det får bli ett lite kort inlägg nu.

Har bokat ett nytt pass tills på fredag, afro dans ska bli spännande att testa det.

Hörs senare

Lots of Love

Mys helg hos kusinerna

Hejhej!

Idag har det blivit dålig uppdatering igen. På förmiddagen var det begravning som stod på schemat, det är alltid lika tråkigt.

Sedan bar det av hem till Rutan och pratade lite och så hjälpte jag och mamma henne att byta batteri i brandlarmet och så lite sådana småsaker.
Planerna var att jag och mamma skulle åka ner till Hanna i Vbg ikväll och sova där. Men så blev det ändrade planer och Hanna kom hit iställt så det blir en till natt hos kusinerna. Kan inte bli mysigare. Men jag är inte så social ikväll, sitter och pluggar och är sjukt trött. Sängen snart kanske?

I morgon ska vi gå en sväng på "stan" hittade massa fina rea varor inne på JC idag så det blir kanske att testa lite kläder och inhandla något i morgon? Man fick ju trots allt CSN idag. Fast jag ska nog hålla lite i mina pengar så att dom inte förvsinner efter 3 dagar. Jag lever ju trors allt enbart på mitt studiebidrag ca 2600 kr i månaden.

Nu ska jag vara lite social med dom andra, vi hörs i morogn när jag är tillbaka i VBG igen.

Lots of Love!

Mysig kväll med vin

Dagen har varit mycket bra idag, skola, möte och sedan tog jag tåget hem till kusinerna.
Så Maria kom och hämtade mig på stationen så har vi tagit det ganska lugnt, jag har slingat hennes hår, så har vi lagat mat och så. Och nu sitter vi och kollar på tv och dricker vin.
Vi har även hunnit göra chokladmouss som vi ska smaska på ikväll. Kvällen kommer nog bli toppen, det skulle inte kunna sluta på något annat sätt när man är här.

NI får ha en toppen kväll allihop!

Lots of Love

God Morgon

God Morgon!

Hoppas alla var vaknat på den bra sidan idag!
Just nu sitter jag och njuter av min goda frukost. Den var extra god idag, en stor kopp the, en tallrik fil med russin och boveteflingor. Bra start på dagen. Ska bara fixa det sista sen ska jag iväg och möta Mickan och sen dra ner till skola. Ingen lång dag idag. Slutar redan vid 12.00 idag, men jag tror att vi har en 3 timmar lång föreläsning om jag inte minns helt fel och de är kanske inget man ser fram emot. Men så länge det är hyffsat intressant så ska det nog gå.

Efter skolan ska jag åka iväg till mina kära kusiner och ha de trevlig och bara ta det lugnt.
Vi får se om jag kan sno Marias dator lite annars hörs vi är jag är hemma igen.

Lots of Love!

Fartfylld dag

Idag har jag kännt mig riktigt effektiv. Först hade vi föreläsning/introduktion i ekonomikursen som jag nämde tidigare idag. Den slutade tidigare än planerat så vi käkade lunch och sedan blev det lite pluggande, skriva gruppkontrakt i gruppen och räkna några uppgifter i ekonomihäftet.

Sedan har jag även hunnit med ett möte med min kära rabattgrupp, dock kunde inte alla vara med idag men vi lyckade pussla ihop en enkät som ska delas ut till studenterna i början av nästa vecka. Jag ska bara fixa lite småsaker runt omkring, som att ringa till alla klassrepresentanter och att dricka till g-punken för dom ska vara med och sponsra grejer till en utlottning vi ska ha samtidigt som enkäten.

Sen avslutade jag dagen med ett svettigt spinningpass innan jag gick hem. Så nu är det skönt att vara hemma och ta det lite kugnt. Har käkat lite och pluggat en stund och nu ska jag packa min väska och se på tv.
I morgon bär det av hem till kusinvitamin.

Lots of Love!

skola..

Första lektionen i ekonomistyrning gick bra. Den kursen verkar ju dock inte rika rolig som inköp, men det ska nog gå ändå.
Idag blir det effektivt plugg i skolan, ska nog sitta här tills träningen börjar vid 17.30.

Nu ska jag plugga lite så jag får något gjort.

Lots of Love!

Intruduktion 2

God Morgon!

Jag har inte så mycket att skriva just för tillfället, har bara hunnit käka frulle och fixa mig.
Ska snart gå och möta upp Mickan, så ska vi ta oss ner till skolan. Idag är det intruduktion i kurs 2, Ekonomistyrning. Vi får hålla rummarna på att den kursen blir lika rolig som inköp och varuhantering.

Skola 10.15-15.00
Möte 15.00-->
Träning 17.30-18.30
Plugga

Så kommer väl min dag se ut i stora drag.
Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi lite senare.

Lots of Love!

Bilder från igår

Bilder från tentamys festen igår i längan











Lots of Love!

Pigg och glad

Goo kväll!

Idag har det verkligen varit en super härlig dag. I am happy.
Började med en av det nya kurserna idag, inköp och varuhantering. Jag måste säga att jag är imponerad, för denna kursen verkar sjukt rolig och intressant och det gör skolan mycket roligare. Så även om ekonomistyrningen kommer vara tuff så har vi i alla fall en rolig kurs och förhoppningsvis gör det pluggandet lite lättare.
Det var som vanligt lite krångel med tekniken idag mend et är sånt man får ta, man får inte klaga för mycket.

Efter 3 timmars lektion så gick jag och Mickan till gymmet och körde ett 55 minuters spinningpass. Jag tycker verkligen att det är kul att träna. Man känner sig piggare och mår mycket bättre. Så det får det bli mer av.

Nu ska jag försöka plugga lite till innan jag somnar, är sjukt trött idag så jag skulle nog kunna somna när som hellst. Men jag ska skala en apelsin och läsa lite i inköpsboken så ska jag nog kunna hålla mig vaken en stund till.

Lots of Love!

Snö?!

Vem är det som har beställt snö? Jag trodde att vi ville ha vår/somamr nu. Och inte massa snö. Hoppas det bara var ett tillfälligt ryck uppifrån. Vi skriker ju efter våren.

Lots of Love!

Mysig kväll

Godmorgon!

Igår var det som sagt var tentafest i längan, den blev ganska chill vilket va skönt. Vi satt bara och snackade ocg spelade spel. Så det var en mysig kväll.

Nu ska jag göra iordning mig inför skolan och se om jag hinner städa lite hemma. Jag ahr ju lovat Hanna att jag ska torka golvet i köket och fixa till lite. Men jag vaknade ju LITE senare än planerat.

Dagens planer:

Skola 13.15-16.00
Träning 16.30-17-30
Plugga?



Lots of Love!

Dagen har bara sprungit iväg

Heeejsan Hoppsan alla bloggläsare!

Förlåt för att jag har uppdaterat så dåligt idag. Dagen började med Tenta i organisation och ledarskap, det sakerna som kom på tentan var inte alls det jag ahde övat på. Eller jo lite av det. Men det är så svårt att veta vad man sak lägga tyngden på när det är så mycket som är viktigt, det är helt omöjligt att få in allt i den lilla hjärnan man har.
Sen efetr tentan blev det en liten sväng på stan med några av tjejerna i klassen, vi stannade till på stöget och lunchade. Dom ahr verkligen riktigt goda luncher där. Verkligen något att rekomendera om ni befinenr er i Varberg.
Sen mötte jag upp min kära vän Malin, så sprang vi runt lite till på stan och avslutade med en mysig fika på Mingoi (är dock ösäker på stavningen, men något sådant heter det)
Sedan hann jag knappt hem fören jag kom på att jag kunde gå ner till skolan och skriva ut alla papper till det nya kurserna som startar i morgon. Så jag bytte bara om snabbt till träningskläder sen traskade jag ner till skolan.
Och här sitter jag nu. Ska fixa lite till Kurserna som startar i morgon, och nu sak jag fasen ligga i fårn början så man inte halkar efter och får plugga som en gnu de sista dagarna innan tentan. (Tror ni jag kommer lycka?)

Snart ska jag iväg på ett spinningpass, jag har hört rykten om att detta ska vara ett av det bättre passen så vi får se avd vi har att vänta oss. Sen blir det snabbt hem och duscha och fixa till sen inför våran lilla "mys" tentafest i Längan. VI får se omd et bara blir till att chilla och sitta och snacka eller om det blir mer fest. Ingen som vet!

ps. mitt internet hemma har börjat krångla igen. det sak ju funka upp till 5 GB, och nu har jag använt 1,8 och det är sjukt seeegt! Vad är det för fel på Telias mobila bredband? Någon som vet? ds.

Lots of Love!


Mysig kväll

Har haft en mysig eftermiddag/kväll hos farmor och farfar med god mat och lite fika och massa prat. Det var skönt att få ett litet avbrott i pluggandet en stund.
Farfar hade köpt nya boullklot så för att han ska hålla koll på vilka som är hans på boullen så målade jag nagellack i springorna på dom, så nu blev dom riktigt snygga.

Sen när jag och Hanna kom hem igen så blev det lite pluggande. Och jag ahr världens bästa syster som förhörde mig lite. Så nu tror jag att lite sak sitta i alla fall, får läsa igenom det innan jag ska sova ikväll också. Sen får vi se hur tentan går i morgon.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen ska jag bege mig till sängen.

Lots of Love!


Väskor

Kan man ha för mycket väskor?

Några av mina favoriter från Gina






Snygg datorväska



Väskor är alltid lika roliga att shoppa, det finns det ganska många av i min garderaob. Om man kanske skulle ta och räkna alla väskor man har.

Hur många väskor har ni?

Bik Bok- Jeans

Snygga Jeans från Bik Bok.
I Like!



699 kr på Bik Bok

Shopping är livet, det kan man aldrig få för mycket av. 

Lots of Love!

Bik Bok- Väst

Skulle vilja ha denna snygga västen nu till våren
Perfekt med en långärmad t-shirt under och en snygg sjal till.



499 kr på Bik Bok


Pigg?

Heej!

sitter återigen med ett berg med plugg framför mig, idag ska man gå igenom allt man ska kunna till tentan i morogn. Hur komemr detta sluta. Jag är galet trött idag, även om jag gick och la mig i tid igår. Ögonen går i kors och jag känner att pennan inte orkar skriva det som den behöver få ner på pappret. Hjärnan är helt efter idag. Ska lägga mig i sängen och läsa igenom allt nu tänkte jag, men det kanske inte är den smartaste iden det heller, då lär jag ju garanterat somna.
Men jag är väldigt glad att jag inte var ute igår, då hade jag väl varit stendöd vid det här laget.

Vad ska man göra för att piggna till?

Lots of Love!


Vart tog helgerna vägen?

När ska man kunna känna att det är helg?
Man vet knappt vad det är för dagar längre, det är bara massa plugg och stress som snurrar i huvudet. Men det känns ändå som om inget fastnar. Gaahhh jag får panik, inte lågnt kvar till tentan nu.

Vad händer ikväll, ska man sitta hemma och plugga hela kväll, eller ska man försöka hitta på något annat?

Lots of Love!

Monki- prickar

Hittade en mysig tröja på Monki



Passar perfekt både till vardags och mys med ett par svarta tights till

Endast 400 kr

Lots of Love!

En liten paus

Pluggandet flyter på ganska bra idag. Nu sak jag ta en lite paus och gå ut och kolla på hur huset som brann igår ser ut, om man kan se några skador på det. Så man får lite luft och inte blir helt instängd.
Sen ska man väl försöka fixa till en liten lätt lunch också.

Någon som har tips på något gott som går snabbt att göra?

Ps. tvättstället och tvättpåsarna ahr försvunnit. Ds.

Lots of Love!

Nu sätter det igång

God Morgon!

Hoppas ni har det bra allihop. Jag har lyckats piggna till någorlunda nu i alla fall. Ska göra mig en stor kopp te och sätta igång med pluggandet, idag får det bli en stenhård dag med massa plugg.
Så jag kommer nog dessvärre inte kunna uppdatera så ofta idag, men hoppas ni hänger kvar ändå. Ska försöka uppdatera lite vid lunchtid i alla fall. Någon rast borde man väl få unna sig.

Hoppas ni får en toppen lördag!
Hörs senare!

Lots of Love

Citat

Hittade detta citatet på den sida

Vad betyder egentligen det?


Den som utsätter sig för kärlek,
utsätter sig för lidande.
~Brasilianskt ordspråk~

Lots of Love!

Lappar i hela lägenheten

Nu har jag pluggat färdigt för idag, har satt upp massa smålappar i hela lägenheten för att bli påminnd om tentan jag har på måndag. Kanske ett bra sätt för att få saker att sätta sig lite bättre, vem vet det återstår att se.
Nu sak jag krypa ner i sängen och se om man kanske kan se på någon film eller något. Annars får jag väl försöka ta och sova lite.
Har planer på att gå upp runt 8 i morgon och dra igång med pluggandet så man får det gjort, plus att man får några timmas extra pluggtid. Man vet ju aldrig hur kvällen slutar.
Nu har jag gett mig f*an på att jag ska försöka klara denna tentan.

Det blir nog ingen mer träning i helgen i alla fall, har ju lyckats får sån där förbaskad hosta. Vill bara att den sak gå över NU! Syrran har nog smittat mig en aning.

Sweet Dreams

Lots of Love!

Grymmt bra träning

Kom nyss hem från ett sjukt härligt spinningpass. Idag tog jag verkligen ut mig till 110%, det känns grymmt skönt. Ledaren peppade oss till max och musiken duknade på högsta volym. Kan det bli härligare. Det bästa var att det va kanon bra musik idag också. Detta passet får det bli många fler gånger. Då känns det att tränignen ger lite extra.

Så på vägen hem så möttes jag av några brandbilar, det hade tydligen brunnit i ett hus ca 100 meter från vårat. Det hade varit mnga polisbilder, ambulansbilar och brandbilar på plats. Men när jag gick förbi så kunde jag inte se så mycket mer än att alla fönster på nerevåningen var öppna. Man kanske ser bättre i morgon när det är ljust ut.

Nu ska jag äta lite mat och mysa med min syster. Jag får se om jag orkar plugga något mer idag annars kör jag på för fulla muggar i morgon. Sen är det kanske lite planer på utgång ikväll. Vi får helt enkelt se hur denna kvällen slutar.


Mönstrad Kavaj

Vad tycker ni om denna kavajen?

Hiss eller Diss?




Själv tycker jag att den är väldigt speciell, men den kan nog vara grymmt snygg till rätt outfit.

Lots of Love!

Rosa

Tog en paus i pluggandet innan och gick ner till stan och mötte upp min syster som slutade skolan några timmar tidigare idag. Så vi passade på att springa igenom alla affärer och handla lite mat tills helgen.
Lyckade få med mig lite saker hem idag också, plånboken gillar det inte. Men det gör jag däremot.

En västa (förovanlighetern skull, jag äger ju som sagt var inga väskor, där kanske jag ljög en aning)
Ett klister block
En anteckningsbok


En pepptalk bok där jag ska skriva något positivt varje dag för att förbättra min självkänsla



Lots of Love!


Plugga

God Morgon!

Vad händer med att gå upp tidigt och börja plugga? Antagligen var jag väl för trött för att ens tänka tanken när min syster väckte mig. Så jag vakande inte fören kl 9.00 idag, ändå ganska tidigt. Men inte tillräckligt.
Nu ska jag sätta igång med pluggandet, idag måste jag hinna med endel.
Men det hinner nog även bli en sväng på stan (måste köpa lite mat) så då kan man passa på och ta ett varv i övriga affärer också.
Sen blir det efterlängtad träning ikväll. Ska man köra både WESTidrott och spinning idag eller bara spinning?

Det va lite kort om min dag, kanske blir lite sämre uppdatering idag. Plugegt går ju ändå i första hand.

Lots of Love!

Blondin vs Brunett

Snart är det dags att göra det där svåra valet.
Så jag tänkte hör vad ni tycker?
I Need Help! Ska man återgå till sin natruliga hårfärg eller ska man fortsätta vara brunett?

Mitt naturliga jag


Fake Sofia


Vilket föredrar ni?

Lots of Love!



Kunde slutat värre

Kom precis hem från styrelsemötet på skolan, som alltid drog det ut på tiden och höll på några timmar. Men det är inget negativt med det för det är alltid lika kul. Alla är så sköna.
Men jag va lite klantig idag, vi skulle ha det mysigt som vi hade tänt lite ljus på bordet, så skulle jag skicka över dagordningen till andra sidan bordet över ljusen. Ni hör ju bara hur det låter ÖVER LJUSEN.
Och då hade någon ställt en värmeljus bakom ljusstakarna (som jag inte såg) så pappret glev fint ner på bordet bakom ljusstakarna och vi tyckte det började lukta lite konstigt. Då hade det tagit eld i pappret så det blev ett hål i det. Smart gjort Sofia!
Det kunde ju slutat värre, så vi får vara glada att inte hela skolan brann ner.

Nu ska jag nog ta och få i mig lite mat och kanske plugga lite till ikväll.

PS. Roligt att jag fått så många kommentarer fortsätt med de!. DS.


Saknar

Sitter och pluggar för fullt på organisationen.
Men det finns mycket annat som snurrar i huvudet som är 300 gånger roligare just nu.






Saknar den tiden då man kunde sitta och skissa/mål i flera timmar om dagen. När kommer man hinna det igen?

Lots of Love!


ModeMan

Hittade några riktigt snygga vår/sommar outfits till killar på ModeMan
Check this out, i like it!




      

Lots of Love!






Blus- gina tricot

Hittaden denna söta blusen när jag var inne på Gina Tricot här om dagen.
Ska man slå till med att köpa den?



Passar perfekt till ett par jeans eller jeans shorts nu till våren/sommaren

Lots of Love!

Jeansjacka

Jag är sugen på att köpa en jeansjacka nu till våren men hittar ingen som faller mig i smaken. Någon som har tips på vart man kan hitta fina?



(Bild från HM)

Lots of Love!

Tentaplugg på hög nivå

God morgon!

Det var en aning varmt idag när man vaknade, jag blir galen på dessa elementen. Hoppas att farfar kan göra något år det när han kommer förbi sen, man blir ju sjuk av att vara i sånhär värme.

Nu ska jag sätta igång med lite tentaplugg, jag har laddat upp med en stor kopp te så nu kör vi!
Måste försöka vara effektiv idag, för jag ahr endel andra saker som ska fixas också.
Hörs lite mer senare.

Lots of Love!

Tentaplugg omgång 2

Nu har tenta plugget för organisation och ledarskap dragit igång. Eller jag har i och för sig suttit någon timme idag men nu är det full fart frammåt. En tenta ska man väl lyckas klara åtminstånne om man har tur. Så nu lägger jag all tid och kraft på den fram tills på söndag.

Lots of Love!

Monki- sommrig kjol



Hittade denna söta kjolen på Monki, den skulle passa perfekt nu till våren/sommaren. Hade varit snyggt med en vit body eller ett enkelt linne till.

250 kr

Lots of Love!


Avundsjuk?

Man kan inte bli annat än avis på alla som är utomlands nu. Jag vet flera stycken som är i Thailand nu och kommer tillbringa allt från 2 veckor till två månader där nere nu. Verkar inte det helt underbart. Nu när man sitter här hemma i kalla sverige och pluggar och sliter kan man inte annat än att längtar bort till sol och värme.
Fick veta nu på lägret i Åre att det var en av ledarena som skulle åka till Australien nu och bvara borta mellan 10.-12 månader, det lär inte heller fy skamm.

Själv får man väl vänta ett tag med resandet, och satsa på plugget nu istället. Om två år kanske man kan försöka ge sig iväg på en längre sol och äventyrs semester?

Tills dess får man njuta av alla härliga bilder.





(bilder hämtade från google)

Lots of Love!


Börja om på nytt

Det får bli ett senare blogginlägg idag, har inte hunnit blogga fören nu. Hade ingen lust alls idag och kliva upp ur sängen men man var ju illa tvungen. Tentan väntade i skolan kl 9.00. Ja hur ska man sammanfatta de? Det krväs nog snarare ett mirakel för att jag ska klara den. Så hej omtenta här kommer vi.
Jag får nog ändra lite på min plugg taktik om detta överhuvudtaget ska fungera. Man vill ju inte göra omtenta efter varje kurs.

Jag har ju redan en hyffsat bra taktik för att jag ska plugga mer och det är att jag inte ska vara inne på facebook eller msn innan kl 19.00 på dagarna. Det har funkar bra hittils, men det bli ändå att man sitter vid datorn eller gör annat istället för att plugga. Så om det är någon som har bra tips hur man pluggar på bästa sätt så får ni gärna skriva dom.

Det är fortfarande ingen rast och ingen ro som gäller. Nu börjar man tentaplugga på nytt till Organisation och ledarskaps tentan som väntar på måndag.

Har åtminstånne fått släppa allt ett litet tag idag med ett träningspass på gymmet, kunde dock tagit i lite mer!

Lots of Love!


Wish me good luck

Nu ska jag ta och sova lite, är sjukt trött efter ett toppen spinning pass på gymmet. Skönt att man har börjat träna igen. Resten av kvällen ägnade jag enbart till massa plugg. Kan jag det? Nja men jag ska göra mitt bästa i morgon på tentan. Wish me good luck!

Lots of Love!

Vårkännslor

Har varit nere på stan på möte med han på Cheers and Beers. Mötet gick toppen bra, jag tror den här terminen kommer bli super. Massor med härliga erbjudanden.
Sen mötte jag upp Mickan så gick vi en sväng på stan, eller ahh vi gick in på gina och spenderade en stund där inne, hittade massa som jag vill ha men plånboken sa nej.
Nu börjar vårkläderna komma in i butikerna och man längtar sjukt mycket tills man kan byta ut vintergarderoben mot alla vår/sommarkläder.

Nu ska jag ta en paus i pluggandet och möta upp Mickan igen så ska vi ner till gymmet och köra ett spinning pass.

 

Lots of Love!


God morgon

Hade planerat att gå upp tidigt idag men jag behövde verkligen få sova ut en liten stund extra idag efter helgens bravader uppe i Åre. Det tog på trafterna om man säger så. Men nu sitter jag i våran basru itll lägenhet, det är sjukt varmt här inne och det går inte ändra elementen så jag får nog ta ohc gå ner och säga till, för vi blir ju sjuka av denna värmen.

Nu sitter jag i alla fal och försöker plugga lite, men det går inget bra jag fattar inget och miniräknarna har lagt av. Vad gör man då? får väl traska bort till farmor och farfar och se om jag kan låna en av dom eller så får jag helt enkelt gå och köpa mig en miniräknare (måste spara pengarna)

Lots of Love!


Dags att stämpla ut

NU tänkte jag ge upp för idag och stämpla ut, inte för att jag har blivit något kolkare efter pluggandet idag. Men jag har i alla fall försökt. Nu blir det spikis en stund och fösöka släppa alla stress.
I morgon blir det nya tag igen, en tidig morgon och en lång dag med massa tentaplugg.

Lots of Love!


Resume från Åre

Jag har aldrig berättat varför jag skulle åka till Åre och åka skidor och med vilka jag skulle åka så jag tar och berättar lite kort om det innan resumen fårn resan kommer.
Det var så att jag fick hem ett vykort fårn SCUF( svenska celiakiungdomsförbundet) hem i brevlådan om ett erbjudande om att åka till Åre för endast 1500 kr 6-10 Januari. Eftersom det var så billigt så fanns det ingen chans att man skulle tacka nej så jag mailade till dom och anmälde mig till resan. Jag fattade inte vad jag hade gjort, anmält mig till en resa i Åre många många mil hemmifrån, jag skulle åka med massor med människor som jag inte hade en aning om vilka det var. Men modig som jag är så åkte jag iväg.
Så här såg resan ut:


Onsdag:
Började min lilla resa upp till åre vid halv 5 tiden då tåget från Alvesta gick. Tågen blev en aning försenat så fick stå och frysa i kylan en stund. Sen började ju äventyret kan man ju lugnt säga, helt ensam på ett tåg där man inte känner någon. Sen ska man hoppa av på Stockholms station och leta upp massa människor som man inte har en aning om vad det är för några. När man tänkte efter så undrade man ju vad man i hela friden hade gett sig in på.
Satt inmosad mot väggen i 4 timmar upp i stockholm för tanterna vid mitt bord bredde ut sig en aning.

Väl framme på Stockholm så gick allt ganska bra, jag hittade hela SCUF gänget och började prata runt lite. Sen checkade vi in på nattåget som vi skulle åka upp till Åre, så vi hade ytterligare ett antal timmar med tåg framför oss.
Det var ganska komiskt för när vi satt i gången på tåget så kom Sara, ( en tjej från gymnasiet, som gick i min paralellklass) förbi och så stod vi och pratade en liten stund, har ju inte träffats sen vi tog studenten i juni.
Sen satt vi bara och chillade i gången på tåget, innan alla blev för trötta och ville sova. Så onsdagen blev till en ända lång resdag.

    

Torsdag: Alla vaknade pigga och glada vid 8 tiden när dom ropade ut i högtalarna att det var dags att stiga upp, men då visade det sig att tåget var ca 2 timmar föresnat så det blev 2 jobbiga och rastlösar timmar det sista innan vi skulla dra på oss alla skidkläder och möta kylan i Åre. Jag tror det var närmare -32 när ni kom fram. Så såfot vi kom utanför tågdörrarna kännade man att kylan bet riktigt i ansiktet. Ögonframsarna blev alldeles vita av forst och håret frös till is även om det inte var blött. En härlig kännsla som man aldrig upplevt förr.
När vi kom fram till Björnkulla där vi skulle bo mötte några av ledarna som redan hade kommit fram till Åre upp oss och informerade om hur vi skulle bo och visade vart vi kunde lämna våra väskor.
Vi blev indelade i olika lägenheter med 8 pers i varje, emnd et lyckades bli dubblet i en lägenhet så vi var 16 stycken innan dom lyckades få en lägenhet till.
Så i min lilla lägenhet var vi 7 tjejer och en kille.
Efter att ha fixat allt med nycklar och liftkort mm, så fick vi välja lite vad vi ville göra, eftersom det var så kallt så var inte alla sugna på att åka skior så vissa satt bara hemma och chillade medan andra åkte hundspann.
Men vad skulle man göra i Åre utan att åka skidor så jag va ju bara tvungen att ge mig ut i backarna. Så vi var några stycken som gav oss ut i -32 grader och åkte skidor. Det var en plåga stundvis kan jag lova, fötterna frös så att kännseln försvann och så när man åkte in till värmestugan för att värma sig så gjorde det fruktlöst ont i fötterna för att dom var så frusna, men det var ju också en upplevelse.

Efter några timmars skidåkande åkte vi hem till lägenheten och lagade mat, taco. Sen gick vi vidare till de så kallade spat, som visade sig vara ett något lyxigare badhus, men massa olika bassänger, bubbelbad, utomhus pol så man kunde rulla sig i snön, olika former av bastu mm. Ingen vidare hitt. Men vi hade roligt en stund i alla fall. Vi körde en stafett de olika lägenheterna tävlade mot varandra, så vi lyckades skrapa ihop en 4 plats av 8 olika lag.
Efter det blev det en väldigt lugn kväll med tv tittande och prat.

Fredag: Vi gick upp ganska tidigt på morgonen och lagade frukost tillsammans innan vi skulle gå iväg till konferanslokalen där vi skulle hålla till hela dagen, och lyssna på olika ledare och så som skulle prata och hålla föredrag om olika saker.
Så Vi fick bland annat göra lite olika övningar, presentera oss förvarandra och lyssna på en kille som berättade om hur det var att göra lumpen och hur det var att leva som gluten utomlands. Sedan fick vi även sätta oss i grupper och siskutera olika saker som vi hade med SCUF att göra, bla vad vi ville att dom ska göra för läger, aktiviteter med ungdomar över 18 och hur man kan förbättra föreningen.

Det var en mycket givande dag, men det känndes grymmt konstigt att man aldrig behövde tänka på vad man tålde och så, alla hade ju något gemensamt det var det som var det konstigaste med hela resa.

Efter att föreläsningarna slutat vid 17.00 så gick vi i sväng i Åre och kollade och hamnade borta på systemet och konsum, så medan några av tjejerna handlade inna på systemet så gick jag och några andra in på konsum och handlade lite.
Sen bar det av hem igen och fixa sig innan vi skulle träffas nere på den Italienska restaurangen som låg nedanför lägenheterna där vi bodde. Mitt under allt fixande kom Kakmonstret och Britney föbi och sålde glutenfi öl. 
(Kakmonstret är en lustigfigur som åker runt i Sverige och besöker olika fik med barn och kollar utbudet på glutenfritt och laktosfritt, så om det finns minst ett gulten och laktosalternativ på fiket så får dom ett klistermärke som bevisar att kakmonstret har varit i farten.)

  

Alla som var med på lägret skulle äta en gemensammåltid. Första gången jag någonsin har ätit pasta på en restaurang så det var en uppleveles, men annars var maten ingen större höjdare.

Sen bar det av upp till lägenheterna igen för det sista fixandet innan vi skulle in till en annan av lägenheterna och förfesta lite. Sen avslutade vi kvällen på Bygget, ett av alla uteställen i Åre. Jag låterna bilderna få tala för denna kvällen.

         

          

Lördag: Vi ägnade hela dagen åt en massa härlig skidåkning, det var -25 men det känndes absolut inte som det så det var ett stort plus. Så vi åkte nog mellan 9.30-14.30 tror jag så det känndes i benen efteråt. Efter skidåknignen åkte vi hem till lägenheten och käkade lunch och började packa lite smått. Duschade bastade och tog det lugnt några timmar, innan vi började laga kvällsmat. Alla var helt sega men Alexandra fick mig en aning pepp så jag vi var några stycken som förfestade lite smått tillsammans. Sen fick vi även besök av ett gäng norrmän på förfesten so msedan hängde med oss ut. Jag hade knappt några pengar så tänkta att det skulle vi en kort och lugn kväll eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter och städa ur lägenheten. Men eftersom det var gratis på Dippan så lyckades som tjata med mig dit. Vilket jag inte ångrar för jag hade en underbar kväll med massor av härliga människor. Jag måste bara säga det Biritney är bara för härlig.







         

   


Söndag: Vi städade och packade ihop alla sakerna innan tågresan hemmåt började igen. Mamma och pappa skulle kommit och hämtat mig i Stockholm men eftersom att det visade på tv:n att det skulle bli dåligt väder upp mot Stockholm så blev det ändrade planer och jag fick ta tåget hela vägen ner till Varberg. Så först satt vi på tåget ner till huvudstaden i ca sex timmar, timmarna gick sjukt fort och vi blev underhållna av några övertrötta tjejer som hade festat och städat hela natten.
Sen tillbringade jag cq 2 timmar på stationen i Stockholm innan tåget ner till Varberg skulle gå. Så sammanlagt åktye jag nog 11 timmar tåg igår.
Men det var det lätt värt.

Tusen tack till alla som gjorde detta lägret till ett oförglömmligt läger. Måste säga att det kommer bli föer sådana. Ungern till sommaren kanske?

Lots of Love!

Tillbaka till vardagen

Då var man tillbaka till vardagen igen då, dags att lägga alla roligheter bakom sig och ta tag i pluggandet igen kanske?
Det får bli ett kort inlägg nu, men jag vill bara säga att du är jag tillbaka igen!
Ska samanfatt dagarna i åre med lite bilder och så lite senare när jag har hunnit plugga lite.
Panik!! Tenta på onsdag och jag kan inte ett skvatt, så nu blir några timmars pluggande. Hörs senare!

Lots of Love!

Mot Åre!

Nu börjar nervositeten komma krypande, snart bär det av upp mot Åre. Jag känner inte en kotten som ska åka med, men det kan nog bli kul att lära känna lite nya människor.

Först blir det en ca 3 timmar lång tågresa från Alvesta till Stockholm, sedan några timmars väntars väntan i huvudstaden innan nattåget går upp mot Åre. Detta ska bli mycket spännande.
Hoppas att vi slipper massa förseningar med tågen bara.


Så nu ser jag fram emot några dagars härlig skidåkning i kylan och en spa dag! Håller tummarna på att detta blir en härlig resa som jag inte kommer att ångra.





Ska väl försöka plugga lite också, paniken inför tentan börjar också sprida sig i kroppen.  Bara 7 dagar kvar till första tentan och 12 dagar till den andra tentan. Nej nu ska jag sluta skrämma upp mig själv, vilket är lite svårt just nu. Men detta kommer gå jätte bra får vi hoppas.

Nu ska jag ha kul och åka skidor!!

Om jag inte får tag på någon dator där uppe så kommer det bilder och uppdatering på Måndag. Hoppas ni hänger kvar på min blogg undertiden så jag inte tappar er underbara läsare!

Lots of Love! ♥

Massor med snö

God Morgon!

Nu har det kommit ännu mer snö under natten, så det ligger väl ca 35-40 centimeter nu. Det ser riktigt mysigt ut, men det blir destu jobbigare att köra bil. Så nu får jag hålla tummarna på att tågen inte är inställda idag, för vad händer med Åre resan i så fall?

  




Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig, sen blir det plugg innan vi ska åka.

Lots of Love!♥


30 cm snö på några timmar

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng. Först blir det en stund på spiknattan innan John Blund kommer och tar över. Man får passa på att sova gott inatt, man vet aldrig hur mycket det går att sova på ett tåg.
Hoppas inte att snöovädret hindrar tågen fårn att köra ändå. Men jag vill ju ändå komma både fram och sen hem levande.

Nu på bara några timmar har det kommit över 30 centimeter snö här hemma. Det är otoligt, undra hur mycket det är i morgon när man vaknar egentligen, spännande!

Lots of Love!

Nu kör vi!

Motivationen finns där till 110% nu kör vi!! Detta ska jag klara lätt som en plätt! Fast jag lär möta de höga bergen under vägensgång.

Lots of Love!

Snö yra

Åkte iväg till Sara efter lunchen idag, har inte träffat henne sen i sommras. Så det var mysig men det blev bara en snabbis för hon skulle iväg på annat håll. Men det var ju i alla fall bättre än inget. Det blir nog till att boka biljätter till England snart och åka ner på en weekend till henne och shoppa och ha det allmänt trevligt.

Sen påvägen hem stannade jag hos Fia, så vi packade på oss alla vinterkläder och tog oss en promenad idag också, något jobbigare ön igår eftersom snön bara yrde i luften men vi var ute i 1h och 20 min ändå. Duktigt av oss, sen har vi suttit och räknat lite också men när vi inte förstod något mer så gav vi upp.
Så fick jag dra på mig alla vinter kläderna igen, på den lilla tiden vi satt inne och pluggade (kanske var någon timme om jag tänker efter) så hade de hunnit komma ca 20 cm snö, så bilen fick stå kvar där nere. Eftersom vi bor så högt upp så går det inte köra upp med bilen för backarna när dom inte plogar.
Så det blev än extra liten promenad, så när man kom hem såg man ut som en snögubbe.

Nu är det bara till att hålla tummarna på att tågen inte är inställda i morgon!






Tips, ja tack!

Ska fylla min ipod med massa musik till Åre resan så jag har något att underhålla mig med på tåget.
Vad ska man fylla den med?

I neeed tips på nu musik!!

Lots of Love!

Mot kylan

God morgon!

Sitter hemma i ett snöigt och kollt a-town. Kollade på vädret nu när jag åt frukost och det ser ut som om det kommer bli några riktigt kalla kagar uppe i Åre som jag har framför mig. Det börjar runt -25 och blir lite varmare för varje dag som går förhoppningsvis, så slipper man frysa ihjäl åtminstånde men det lär bli mycket kläder på i backen.

Idag händer det inte allt för mycket, jag ska plugga. Sen ska jag iväg till Sara, jag ahr inte träffat henne på år och dar, jag får passa på att träffa henne nu när hon är hemma i Sverie för i helgen åker hon tillbaka till England och är borta lääääääänge. Men jag sak försöka ta mig en liten tripp dit nu under våren.

Dagens låt:

Mickael Jackson- You are not alone


Lots of Love!

Förvirrad

Förvirrad . . .

Lots of Love!


En smula tidsfördriv

Vad gör man inte för att fördriva tiden ibland?

Namn: Sofia

Kallas för: Inget speciellt

Stjärntecken: Kräfta

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Ett hål i varje öra + naveln

Tatueringar: Nej, vågar inte

Längd: 1.69

Skostorlek: 39-40

Hårfärg: Naturligt blond, men för tillfället brunett, det blonda kommer tillbaka jag lovar

Fräknar: Nej inte vad jag kan se

Motto:

Kär? Nej inte vad jag kan känna?

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja i en mysig lägenhet någon stans

Tycker du att du är attraktiv? Ingen aning ??

Dricker du? Ja, men inte särskilt ofta

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Olika

Vilken parfym använder du? Gucci, Lacost, Escada, Christina Aguilera

Vad är du rädd för? Ormar, getingar tro det eller ej men dom bits, undviker gärna att vistas bland för mycket folk (sommartid)

Gillar du att tvätta? Nej det kan jag inte påstå

Gillar du berg- och dalbanor? Ja det är skojjigt

Senaste…

Filmen du hyrde? Kommer inte ihåg det var ett tag sedan

Filmen du köpte? Oj det va ett tag sedan men det måste nog varit Harispray man fick med i en tidning en gång

Låten du hörde: Michael Jackson- You are not alone

Låten du laddade ner? Minns inte

Personen du ringde? Pappa

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Läckberg- olycksfågeln

Person du tänkte på? Malin

Favorit…

Låt: Just nu är det Michael Jackson- You are not alone

Sak att göra: Träna, shoppa

Sport: Tennis, Skidor, Simning, Spinning, Body pump, aerobic, dans, det var lite svårt att välja där

Dryck: Vatten

Kläder: Leggins och en tunika eller mysig tröja

Film: Har ingen direkt favvo

Bil: Audi TT

Serie: Gossip Girl, One tree hill, O.C

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Det har jag säkerligen

Gråtit över en flicka? Njaa

Ljugit för någon? Kanske kanske inte?

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej, men trodde jag blev jagad men vet inte varför i så fall

Träffat någon från internet IRL? Ja det har jag också gjort ja

Antal…

Gånger du varit kär? No one

Gånger ditt hjärta brustit? Hmm ?

Hjärtan brustet på grund av dig? Det har nog hänt ja? Fast jag är inte säker

Tjejer du kysst? Ingen vad jag kan minnas

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Två

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några stycken har inte räknat

Senaste…

Boken du läste? Det var längesedan så jag minns inte :/

Personen du fick e-mail av? Pappa

Personen du fick brev av? Det var nog SCUF

Personen du fick sms av? Siis

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Lördags

Saken du köpte? Skor, linnen, mascara, parfym, bok

Vad har du gjort idag? Pluggat i skolan, shoppat och tagit en promenad

Brukar du svära mycket? Nej inte så ofta hoppas jag, i så fall kan det slinka ut utan att jag tänker på det

När stiger du upp på morgonen? Beroende på om jag har skola eller inte, men jag försöker gå upp runt 7 på vardagar

Vad har du på dig? Tights, linne, tjocktröja

Vad ska du göra ikväll? Mysa och kolla på film

Vad är du allergisk mot? Gluten & damm

Var har du ont? En aning ont i huvudet

Använder du hårspray? Ja när jag fixar till det lite extra men nu var det ett tag sedan

Kan du stå på händer? Nej, jag är stel som ett kylskåp

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen ?

Salt eller socker? Socker, farligt

Gillar du ketchup? Innan hade jag det till allt, men nu har jag slutat äta det

Är du glad nu? Ja ganska glad åtminstånde

Var du glad igår? Ja på topp, förutom en stund

Vad dansar du till? Party musik

Stockholm är… ? Huvudstaden och en mysig shopping stad

Göteborg är… ? En lite större stad som inte ligger så långt ifrån mig

Kan du sjunga? Jag önskar att jag kunde, men måste nog tyvärr svara nej

Spaghetti eller makaroner? Båda

Land du vill besöka? Thailand & Kina


Promenix med Fia

Nu har jag nyss kommit hem från en härlig promenad med Fia ute i snön. Först blev det lite slir med bilen ner till henne sen en timmes effektiv promenad i samhället. Riktigt mysigt att traska runt i snön, det knastrar så under fötterna, sen får man vara extra försiktig så man inte halkar. Får nog ta mig en promenad i morgon och på onsdag också när man ändå är hemma.



Blev lite dålig kvalitet på bilden bara :/

Nu ska jag läsa veckorevyn och käka appelsin och se om det är något spännande på tv ikväll.

Lots of Love!

Dagens shopping

Idag har jag fyndat lite, bland annat på rean på gina. Det blev inte bara rea utan dubbel rea!



Två träningslinnen
Ett pary linne
En väska

Sen som alltid va jag tungen att ta en vända på gekås påvägen hemma, så fynade ett par kängor, och förhoppningsvis är dom varma också!

    

Sen köpte jag även dessa bra och ha sakerna.

Ny mascara
En parfym som passar perfekt när man är på resande fot
En bok som man kan varva exterplugget med på tågresan upp till Åre.



Lots of Love!


Då var skolan igång igen

Nu är jag hemma från skolan och käkar lite lunch. Ska nog packa mitt mick och pack och åka hem till skogen igen. Så får man en hel dag i morgon när man bara kan sitta och räkna.
Idag hade vi först seminarie i extern och vet ni idag var de rikgti kul för jag fattade. Inte ofta de händer. Sen efter seminariet stannade vi som var där kvar och snackade lite om arbetet som sak vara inne i veckan, lite smått panik där för vissa tror att det sak vara inne i morgon och andra på fredag. Så full fart med att få det klart.
Sedan fick vi ägen veta en tråkig nyhet, en i klassen har varit med i en bilolycka. Hoppas allt kommer bli bra, vi tänker på dig <3

Nä nu ska jag packa klart så att jag kommer hem någon gång, ska stanna på mitt favvo ställe påvägen hem Gekås, är man stammis så är man!

Lots of Love!

Plikten kallar

God Morgon!

Det måste vara nästintill olagligt att behöva gå upp kl 7 när det är iskallt både ute och i lägenheten när man vaknar. Då vill man inget annat än att bara ligga kvar under täcket och sova vidare.
Men idag var man likt förbaskat tvungen att gå upp. Skolan kallar!
Så nu sitter jag halvfärdig och ska vara i skolan om 45 minuter, vad ska man ha på sig så man inte fryser ihjäl inne i skolan också, det är ju inte den varmaste skolan jag har gått på i alla fall. Jag får se vad garderoben har att erbjuda idag, men vad sägs om en tjockis tröja, stumpbyxor och benvärmare kanske? Vi får se vad det blir helt enkelt.

Nu ska jag fixa de sista innan det blir dags för skola.
Hörs senare, det lär bli en tuff dag, tro mig!

Lots of Love!


Flitig som få

Jag kan ju inte klaga på att jag inte försöker i alla fall, för det gör jag. Har suttit med några uppgifter i efternredovisning idag, men jag fattar nada. Hur ska detta gå?
Så jag tog mig en paus i pluggandet och åkte ner och tränade body pump en timme, nu skakar hela kroppen, det märks att man inte har tärnat på LÄNGE!! Får försöka komma igång igen på rikgit nu efter åre, men det ska nog inte bli svårt. Vi siktar frammåt, måt målet!

Men jag ahde ett litet,litet problem innan jag skulle iväg och träna, jag fick inte upp drgakjedjan på min tärningsväska där kläderna och skorna ligger plus att jag ahr lite skolböcker där också. PANIK! vad gör man när man har bokat ett träningspass som inte går att avboka och så har man inga kläder att ha på sig. Men till slut hittade jag andra kläder jag kunde ta så det löste sig, men mysteriet på väskan har däremot inte löst sig än.
Får försöka använda min kloka hjärna och komma på något sätt att bryta mig in i väskan utan att den sak gå sönder.

Nu sak jag dyka ner i böckerna en stund till med en stor burk Häagen-Daze glass!




Lots of Love!


Jag bor i en Bastu

Nu är jag pigg och glad, men jag håller på att försmäckta, det är världens bastu här inne. Jag har öppnat fönstrena och skruvat ner elementen men det hjälper inte!! Panik. Så nu sak jag kila ner/upp till affären, vet inte om det blir ica eller willys idag. Svårt val, men det är närmast till ica och jag är hungrig. Så de får nog bli ica idag.
Sen ska jag ägna resten åt dagen åt pluggande när jag har lagat lite mat.
Man kanske hinner med en härlig promenad också i det fina vädret om det nu är någon som är sugen på en promenad.

Lots of Love!


Kusin-vitamin

Jag har haft en toppen eftermiddag/kväll hos kära kusin vitamin! Varför gör man inte sådant oftare, ändring ändring.
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få tag på John Blund så man får sig sin skönhetssömn i natt också. Kan behövas lite sådan innan en hård pluggdag sätter igång, igen.

Sweet dreams!

Lots of Love!


Effektiv dag

Idag har jag haft fullt upp hela förmiddagen, så jag har inte riktigt varit så aktiv med bloggandet.
Gick upp vid 10 tiden och satte igång med pluggandet så nu har jag suttit och kollat på förelsäningar i ca 4 timmar, effektivt !
Så nu när jag är klar med dessa 8 föreläsningarna ska jag sätta igång med nästa projekt. Måste packa klart allt till åre idag så att det är färdigt.
Ska åka till mina kusiner vid halv 4 och bya julklappar och äta god mat och mysa lite ikväll, sedan åker jag direkt vidare ner till västkusten för att tillbringa några effektiva dagar med plugg där nere. Måste bli klara med nippen på måndag nämligen. PANIK!! nej då inte har vi panik? vi är ju snart klara NOT!

Så resten av dagen är fulllproppad med roliga saker att göra.

Såhär kallt har vi det hemma!



Och lite snö också



Lots of Love!


Svar

Anonym:

vad handlar föreläsningarna om?`vad duktig du är som håller nyårslöftet


Svar:
Massa jobbigt externredovsning, man fattar uniefär hälften om vad han snackar om eller kanske inte ens det. Men det är värt ett försök i alla fall:)



Sandra: 


Äre Malins kreativitet du har på dig fia? ;) <3

Svar:

Japp du har helt rätt, jag köpte ju en sådan klänning av henne, så hade jag planerat att ha den på coctailpartyt på nollningen men då blev jag sjuk och kunde inte vara med, så tänkte jag at det blev en perfekt nyårsklänning. Så jag invigde de nya året med den klvänningen, passande va? :)
Hur är det med dig gumma? Saknar dig! Hade du ett bra nyår? <3

På god väg

Jag känner mig duktig idag, jag håller fortfarande ett av mina nyårslöften. Det har bara gått en dag och knappt det på det nya året. Jag har nämligen inte varit inne på FaceBook eller MSN på hela dagen.
Mitt lilla mål är jag ska klara mig utan msn och facebook fram till 19.00 varje dag för att lägga ner resten av tiden på skola, träning och annat. För när man sitter vid fb eller msn så blir det att man fastnar där och kan sitta där i timmar utan någon som hellst mening. Man kan helt enkelt bara sitta och glo vid en dator i timmar. Så nu blir det ändring på de.
Skolan och tränigen går klart före facebook och msn!


Idag har jag suttit vid datorn och kollat på externredovisningsföreläsningar nästan hela dagen men lite små pauser ibland. Så nu har jag bara 4 föreläsningar kvar att kolla på. Ska försöka hinna med en till idag, så jag bara har 3 st i morgon. För vi ska nämligen hem till kusinerna och fira jul, lite i efterhand. Sedan bär det förmodligen direkt av ner till Varberg igen och där vill jag inte tillbringa tiden vid datorn utan jag vill ha tid för att sitta och räkna istället så då hade det varit perfekt om alla föreläsningarna blav klara innan dess.

Lots of Love!


Tips

Jag vill bara tippsa alla mina underbara bloggläsare om att besöka denna länken, genom att följa anvisningarna på sidan kan man snabbt och enkelt få fler bloggläsare till bloggen. Allt är helt gratis så det är bara att ta några minuter av sin tid. Lätt som en plätt.
Ni har inget att förlora :)

Sprid länken vidare till era bloggläsare!

Lots of Love!


Få gratis prylar med Gratis Generationen

Jag vill tipsa om en kul sajt där man kan få prylar helt gratis, vad sägs t.ex om att få en platt-tv eller presentkort på Kicks eller MQ? Gå med helt gratis idag så kan du också få såna här prylar, allt du behöver göra är att skapa ett gratis konto och sedan genomföra ett erbjudande. Dessa erbjudanden är t.ex att testa på att hyra film en månad, eller att bli gratis medlem på någon sajt. När du gjort detta är det bara till att berätta för dina vänner om Gratis Generationen, ju fler du tipsar desto fler prylar kan du få.

Få gratis prylar med Gratis Generationen


Foton

Bilder från igår

  





    







Nu tar vi tag i det nya, nu dag nya möjligheter!


2010

Första inlägget 2010!

År 2010 kan bara bli bättre än det som har varit!


RSS 2.0