DrömmenNär du stod där i fredags natt.
En sån blick du gav mej så varm
Det var de jag hade väntat på    
En kyss en blick ett skratt just då
nu vet jag att det finns nåt mer under ytan av det som sker.
Du e fin och jag vill dej väl
kom hit och känna min själ.

Jag säger oooh kan du komma till mej        
min längtan e så stor                                 
Jag säger oooh kan du komma till mej        
min längtan e så stor                                 

Kom följ med mej till en himmel som e blå
Dessa ändlösa stränder som e skapta för oss två
Jag kan lova dej min vänskap min tillit och min tro
Följ den smala vägen låt oss bygga denna bro

Jag säger oooh kan du komma till mej        
min längtan e så stor                                 
Jag säger oooh kan du komma till mej        
min längtan e så stor                                 


Jag säger oooh kan du komma till mej        
min längtan e så stor                                 
Jag säger oooh kan du komma till mej        
min längtan e så stor                                 

(Ohohohohoho)

Jag vaknar upp ur min dröm önskar jag var där    
kanske du drömmer som jag och önskar du var här  


Skidsemeter eller solsemester?

Va uppe en sväng på Isaberg med syrran idag, träfafde Johnny, Tesan, Fidde, Anna, Pontus och Lisa, inte världen bästa skiddag snön va sanska usen gubbigt och segt. Men man kom ju ner för backarna i alla fall.
Sen har de bara blivit historia pluggande ganska segt hoppas man har läst sig någon i alla fall men de känns ju inte direkt så.
Har fått massa förfrågnignar om ma nska hänga med till parken ikväll men tyvärr måste jag tacka nej till alla dom, för jag känenr mig bara allmänt seg har ett väldigt stort behov av att plugga och städa mm så jag hinenr inte med något festande i helgen.
Sen fick jag och syrran ett uppdrag att vi skulle skriva enr vad vi ville göra på de kommande loven, och självklart är de både skidresor och sol semestrar som lockar så jag vet inte rikgit i nuläget hur loven komemr att se ut, mer än att de inte blir någon Österrike nu till sportlovet men förmodligen till påsklovet sen istället.
Så de kanske akn bli en liten sälen resa nu till vecka 7 om man har turen på sin sida.
Sen är de ju alla hjärtans dag snart med tror inte jag ahr firat de någon ändaste gång om jag inte minns helt fel så de hade ju inte suttit fel att få göra de iår men med vem??

Sen finns de väl lite planer på någon solsemester eller likande efter studenten men vart är en annan fråga.
Nu blir de väl ännu mer pluggande och planerande.
hörs sen igen

~Sofia

Full späckad dag

God Morgon!
Idag känner jag mig duktig som gick upp i tid och inte låg kvar i sängen hela dagen, för nu ska jag nog hinna med allt jag har på dagens schema.

~ Plugga, Historia,Matte & Svenska
~ Städa
~ Fixa klart mitt CV och skriva ut de
~ Åka skidor
~ Träna på pilatusbollen
~ Planera
~Organisera i datorn och radera massa onödigt

Nu blir de till att sätta igång så man hinenr med allt men de blir nog även lite bloggande under dagen att se fram emot, med förhoppningsvis lite bilder.

~Sofia

You'll be in my heart

Tack för ikväll snygging ;)
De får vi göra om, om de inte blir Österrike så kanske man kan få hänga med till sälen?


You'll be in my heart

~Sofia

IsabergIsaberg ikväll och i morogn förmodligen, år så sjukt sugen på att åka lite. NU är alla backar utan en öppen så de känns gött får se hur bra skidåkningen är.
Blir de någon skidåkning på Lovet då? Österrike, Sälen?

Funderar även på att försöka lära mig åka snowboard men jag kommer nog mest ligga som en säl i backen, så vi får se hur de blir med den saken.

~Sofia

Det går som på en räls

Idag va Fia hos mig i skolan och testade toallen till hennes balkläning, som jag trodde va den förstor så fick sy in den lite men till slut blev den bra. så nu är den sönderklippt och jag kan börja klippa ut i de riktiga tyget. De flyter på bra för mig tycket jag så mitt mål är äl at jag sk hinna li klar med båda klänningarna till balsömnads veckorna är slut, efter vecka 9. Vi får se om jag lyckas.
Sen käkade vi mat i skolan och träffade min lilla babe Nina, nu är de nästan bestämmt att jagska gå med henne på balen istället. . . känns nog bäst så FÖRÅT. . men inte helt hundra än.

Nu ska jag dyka ner i historiaboken och plugga lite.

~Sofia

LoveLite ego måste man varaEmma tog ett uppehåll hos mig när hon gick hem fårn skolan, De slutade med att jag va tvungen att laga mat till henne, den lilla laten tjejen kan ju inte göra de själv ;)
Nu är de ensamt igen men får försöka göra så gått man kan för att underhålla sig själv, kanske lika bra att sätta sig och plugga nu igen. Nej juste jag har gkömt att jag skulle planera och lägga upp ett schema för att jag ska hinna med allt, så nu är kvällen räddad. . .

~Sofia

Piercingen

Nu har jag gjort de :P hopaps att de blev bra och att ni andra också komer tycka de.
Får dock inte simma eller sola eller basta på 2-3 månader innan de ahr läkt lite surt men sant.
De är väl smällar man får ta, ska man vara fi nfår man lida pin.
~Sofia

Piffa till bloggen?

Har planer på att organisera om min blogg och piffa till den lite. Någon som ahr bra ideer eller skulle vilja hjälpa till?
vad ska man ha för färger och header??

~Sofia

Skola, skola skola

Sitter i skolan, just nu är de luch, men skar börjar bilden har inga bilder att färglägga idag så får väl sätta mig och leta inspiration till nya bilder att måla.
Jag är lite sugen på att göra en ny tavla men de får vi ingen tid till på den lektionen så får väl försöka få den tiden till att göra en hemma istället.
Sen funderar jag på att börja lite smått på min studentklänning idag och ta en paus i min balklänning, vill ju så kalrt få färdigt allt men eftersom jag ska brodera så mycket pärlor på studentklänningen kan de vara skönt att få den klar så man kan sitta hemma och brodera.
Sen har jag väl inte så stora planer för eftermiddagen/kvällen, ska planera och strukturera upp massa saker så man hinenr med allt, och fylla in min lilla kallender. Sen måste jag även stor städa i mitt lilla rum.
Fortfarande ont i ryggen, och saknaden är otroligt stor.

~Sofia

Lite smått stressad

Förmiddagen va ganska seg idag, Samhällskunskap som vanligt hela förmiddagen orkade inte koncentrera mig så satt och målade lite i mina kalender och räknade ut hur många dgar de är kvar till studenten, och nu är de bara 135 dagar kvar de ska bli skönt, men de är mycket som ska hinans med på dessa dagar så jag känner mig lite smått stre¨ssad.
Inte juste för kalklänningarna just nu, för idag snydde jag ihop hela min klänning i de riktiga tyget, så nu är de foder,volanger och folla och broderi kvar, så grov arbetet är över i alla fall. Sen komemr Fia på fredag så kan jag börja med hennes nästa evcka och förmodligen komma långt på de.
Men de är de där andra jag e stressdad för, Matte samhäll, svenska, historia mm.. . .
men de löser väl sig till slut.

Ikväll ska jag bara ta de lugnt och hoppas att Emma skickar våran projektraport till mig idag så jag kan fixa till den, för den ska ju in på fredag ska bli skönt när den är helt klar sen.

~Sofia


Balklänningen är på g

Idag va vi på en föreläsning, när en gubbe som varit med i andra världskriget pratade om hur de va mm. väldigt intressant men jag hade velat höra lite mer hur de va i själva koncentrationslägret. Men de va intressant ändå.
Nu har jag äntligen börjat på min riktiga balklänning började lägga ut mönstret på tyget idag, så i morgon bilr de att sätta saxen i tyget och börja klippa ut alla delar och börja sy ihop den, nu blir de till att vara extra noga så man slipper sprätta och hinner bli klar i tid, kommer ta en stund med att pärlor sen och volangerna.
Sen hade vi idrott, inte så ansträngnade för vi gick bara igenom alla maskiner med vikter och inställningar och testade lite, men måste verkligen börja träna nu får inte ligga  på latsidan, kommer inte kunna simma på 2 månader bara till percingen har läkt så de får bli gym och promenader för min del, och skidåkning får vi hoppas.

~Sofia

Massage är underbart

Då va de åter igen måndag, Har haft hälsa och livskunskap hela dagen, först bara massa teori om mat och massage mm. Sen av slutade vi dagen med att lära oss en rygg massage de va skönt må jag säga. Någon som är frivillig som man kan öva på?
Förutom de har jag varit helt seg efter massagen kroppen fick nog vad den behövde i alla fall, men de skulle inte skada med lite mer massage för jag har ju som sagt var fortfarande sjukt ont i min lilla rygg, hoppas de går över snart.
Ikväll ska jag bara fortsätta ta de lugnt och ha dåligtsamvete för helgen som varit, men men klockan kanske är återfunnen i alla fall, jag håller tummarna på att de är min. Hur många kan vara lika klantiga som mig liksom?

~Sofia


På hemma plan igen

Nu har man äntligen landat efter att ha varit ca 30 mil hemmifårn i helgen. Tack för en så otroligt lyckad helg i Grythyttan kära vänner.
I lördags va de mest chillande på förmiddagen, alla va sådär lagon sega, satt vid datorn lite lyssnade på musik kollade på tv och snackade, sen åkte vi in till Hällefors och shoppade, Emelie had epanik för hon hade inga skor så vi gick in i den ända skoaffären som fanns, och hon lyckades kfå med sig ett par fina skor som hon kunde ha till kvällen.
Sen lagade vi mat och käkade och började fixa oss inför festen, förfesten började något tidigt runt 4 kanske. Sen drog vi till Lina vid 6 för ytterligare förfest med massa trevligt folk, lite smålänningar va de allt.
Sen blev de fest för hela slanten på pubben,

Här komemr lite bilder fårn helgen


Kollade på lets dans :P


Josse gör sig party klar ;) <3


Förfest hos Lina


Förfest hos Lina


Chillande i soffan


haha vilken snygging !! NOT men jag bjuder på den
Sofia i ett nötskal kan man säga mer, jag är nog jordens klantigaste människa!! så jäkla ofattbart, råkade både tappa bort baksidan till min mobil och min klocka under festen hur fan lyckas man?! men klockan kanske är återfunnen jag håller tummarna och hoppas att de är min klocka!


I morgon är de ny vecka och nya möjligheter ;)

Någor speciellt som händer i veckan?

~Sofia

Kärlek ??


10 bevis på att du är kär

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på om du inte kopierar och lägger in inom 15 min kmr du få otur i kärlek i 20 år


Lets Dans

God morgon kära vänner!
Går dagen va mysig gick till något ställe och kollade på lets dans på storbild, Carl-Jan kommer ju fårn grythyttan och har rustat upp samhället med en skola på 500 studenter. Så dom ringde till honom innan och under programmet och pratatde med honom, lite coolt, och eftersom han stannade kvar i programmet så ska tv hit och filma nästa vecka.
Synd för Blondin bella att hon åkte ut igår jag hade hoppasts på att hon skulle komma längre i programmet.
Nu ska vi ta en tripp till hällefors och ta ut pengar och leta skor till Emelie.

~Sofia

Grythyttan

Idag blev jag klar med fias mönster till balklänningen och hennes toall så nu är de bara provning kvar innan jag kna börja sy den riktiga.
Sen komer Josse och Emelie och hämtade mig i jkpg så började resan upp till grythyttan till Fredrik. Så nu är vi äntligen framme, en mysig  liten håla i skogen. Ikväll blir de nog bara mat och tv och kolla runt.
Sen vet jag inte vad som händer mer än att de blir party party i morgon ;)
De blir nog en kalas rolig helg ska försöka få in bilder på söndag. Kameran är i alla fall med hela helgen.

Längtar <3

~Sofia


You are beautiful

Igår va de en seg dag som vanligt i skolan blev klar med min toall till klännignen i alla fall. Sen på kvällen blev de bara mys framför tv:n och film.

you are so beautiful <3

Idag har de inte hänt så mycket hade sovmorgon i en timme, sen svenska seegt såg på världens B film, sen va de bild lektion resten av dagen har hunnit med en del nu. De jag har mest panik för nu är Projektraporten som ska vara klar nästa fredag och jag ahr inte ens börjat eller har väl lite tankar men måste skriva de mesta med Emma vet bara inte när vi ska få ihop den tiden. . hoppas de löser sig så man hinner bli klar.
Sen har jag två ganska stora eller snarare 3 prov framför mig som jag inte alls har någon ork till att plugga på så nästa vecka får bli en plugg vecka och helgen också för den delen.

I morgon bär de av till Grythyttan med Josse och Emelie, de ska bli najs Mys hos fredrik med film på kvällen skulle jag tro och sen på lrödag blir de party party,
Hoppas på en trevlig helg :)


I´m gonna miss you beautiful. . .


~Sofia

seeg dag

Idag hade vi Smink kurs med Mary kay på morgonen så de blev ingen sovmorogn idag inte, men de va kul även om jag redan visste allt de innan. Sen Har jag ägnat hela sömmnadslektionen åt mitt krångliga mönster som är klart äntligen bara volangerna kvar nu men dom är inte så jobbigra att konstruera.
Så i morgon blir de att sätta igång med toallen.
Sen hade vi idrott och där gav man allt man hade för vi spelade nämligen handboll idag fast hur mycket spelande blev de typ 15 minuter lite tråkigt. .
Sen när man kom hem så va man tvungen att städa också såg ut som hej kom och hjälp mig innan jag började med städningen. Men nu är de kalrt så nu kan ni våga er hem till mig igen. .
Så nu har man sjukt ont  i ryggen och trött och sliten.

Imrogn har jag inga större planer för dagen mer än att ja gska försöka få klart de mesta på toallen i skolan sen blir de hem och tända ljus och ha en mys kväll bara, ska bli skönt

~Sofia

Ska man göra en stor satsning?

Förlåt för att de inte blev några inlägg igår . . . men mitt internet är inte de bäsat som finns här uppe så de krånglade hela dagen igår, men nu funakr de.. Ska väl inte säga för mycket för då dör de väl snart igen, men nu håller jag tummarna.
Igår va jag i alla fall på Allt flyter med familjen, har fått höra lite olika kommenatrer om den filmen men den va helt ok enligt mig. Alltid mysigt att gå på bio men de hade ju så klart varit mysigt att gå med någon annan än familjen någon endaste gång.Idag va de åter igen skola, jag känner mig taggad nu de där med hälsa och livskunskap de verkar vara lite av en sak jag brinner för eller vill något extra med i alla fall vi får väl se hur de går med den biten. Måste hitta något sätt att få bort mitt sötsug med också men har fått lite tips om att grönt te hjälper och morätter så får väl testa de.
Vi gick igenom terminen hur de komemr se ut och de ser lovande ut lite för lite träning kanske men de får man klämma in på sitt vecka schema själv.
Sen avslutade jag skoldagen med 2 timma matte nu känner jag att jag på sett och vis börjar fatta vissa saker men de behövs läggas ner mycket mer tid på de så ska nog även jag klara av att få g i den kursen.

Sen blev de bara hem en snabb vända och slänga i sig en macka innan man skulle iväg på MK möte, va inte så taggad till de innan idag utan då såg jag de mer som en tung grej som väntade framför mig, men nu har jag helt klart ändrat uppfattning!! NU är jag taggad och är berädd på att lägga enr tid på detta, ska få lite mer info i morgon på sminkningen så får vi se om de tänder till en extra gnista. När man fick höra alla andras historier på mötet om vad som fick dem att börja med Mary Kay så blev man imponerad och inspererad om vad de kan leda till. Alltid värt att testa de är ju inte förens amn har testat som man vet om de va något för mig.

Nu blir de nog bara att plocka undan lite inför morondagen och mysa med massa tända ljus.

~Sofia

En vin drickare


Idag har de varit en ganska slapp dag, möblerade om i mitt rum blev riktigt mysigt har tyvärr inga bilder på de. Sen va jag ute och gick, gick till Minna och hängde med henne till affären och sen vandrade jag hem igen har väl gått runt 14 000 stg idag i alla fall.
Sen blev de Kina mat och en god drink före maten och sen har jag bestömt mig för att lära mig dricka vin så de blev även lite vin:)
Nu sitter jag bara här och har allmänt tråkigt och smsar och dricker vin, får festa loss nästa helg kanske?
Jag har en lite plan hoppas de kan vara något för dig, annars får vi lösa de på bästa möjliga sett. . .
<3<3


En mus i huset

Idag vaknade jag väl i hyffsad tid i alla fall, får bli lite bättring på de så man hinner med vad man ska göra på helgerna, dagens planer blir väl att träna lite och plugga skulle jag tro. Blir nog en lugn kväll idag också med massa tända ljus, hann ju inte med de igår.
Har någon konstig kännsla i kroppen idag men den är nog bara positiv får vi hoppas, får väl försöka ta reda på vad de kan vara.

Hade ju planer på att göra klart muffinsarna jag började på förre helgen med glasyr mm. . .men de finns en liten mus i huset som har ätit upp nästan alla så först får jag väl ställa mig och baka nya muffinsar. Vi får se vad man hinner med idag.
Bäst och sätta igång nu så de blir något gjort.

~Sofia

Balklänningar

Idag blev jag klar med mitt mönster till balklänningen, ska bara göra de i stort också. Längtar till mönstret och tallen är klar så man kan ta tag i den riktiga klänningen. lär ta ett tag att få den klar med alla pärlor eller kristaller vad jag nu ska välja :P sen har jag mönster kvar till fias klänning och göra också tur at tden inte är så komplicerad :) men den komemr bli super fin får vi hoppas.

Sen blev de att vara taxi åt alla när jag kom hem men de va skoj roligt att träffa dig igen Emma :)
Har även varit lite duktig och varit och simmat med Martina idag simmade 1000 meter och lekte lite ;) man e ju fortfarande barn ibland :P

Resten av kvällen blir de lite extra träning och chillade vid tv:n

~Sofia

Du ger mig bra vibrationer . .

I kväll har jag inte gjort alls mycket är inte på något toppen humös hoppas att de blir ändring på de i helgen när jag ska försöka ha en friskvård helg och röra på mig och spa lite hemma. Kan nog bli en ganska skön och avslappnande helg får vi hoppas så man orkar med skolan framöver kan vara bra att ta hand om sig själv ibland och unna sig lite extra lyx.
Så jag ser fram emot en lugn helg med massa träning och tända ljus på kvällarna. Lite pluggande också kanske??

You dont know a man until you know he´s secret

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.

Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.

Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.

Han som som uppskattar dig och allt du gör för honom.

Han som håller dig i handen när alla andra ser på.

Han som verkligen lever för endast dina kyssar.

Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.

Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.

Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.

Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.

Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.

Han som aldrig lämnar dig.


Han som säger jag älskar dig, och verkligen menar det!

Han förtjänar din kärlek.

~Sofia

Det är nästan över nu . . .

Idag har jag ägnat nästan hela dagen till projektarbetet och redovisningen. lyckades äntligen bli helt klar så jag är nöjd kunde väl haft lite bättre tids planering men klar blev jag ju till slut. Redovisnignen gick väl helt ok klarade de trots att jag hatar att stå inför folk och prata så nu är jag nöjd.
 så nu kan man slappna av lite i alla fall en jobbig del kvar projektraportetn så efter sista januari så blir de lugnt och man kan släppa allt och tänka frammåt på de roliga som väntar.
Idag har jag inga större planer mer än att jag ska städa mitt lilla rum och kanske tvätta lite vå  får se vad som händer.

~Sofia

Nia den nya träningen

Dagen har inte varit en toppen dag men jag har överlevt hittills. . . Hade samhäll på morgonen men funderade starkt på att försova mig för jag orkade bara inte gå till skolan idag men va väl tvungen så jag pallrade mig upp ur sängen efter några extra minuters sovmorgon.
Jag och Emma va bara på halva lektionen så vi hann få tillbaka proven i alla fall sen tog vi våra projektkläder och gick hem till Emma och hämtade kameran och gick till dagiset och fotade. Ur gulliga barn vi jobbade med såå söta. Bilderna blev kals bra tyvärr kan jag inte visa dom men ni får lita på mig. Ni ska i alla fall få se bilden på mig som vi tog den blev jag riktigt nöjd med. . men dröjer nog ett ta innan jag har fått över den på ett usb minne har inget här i veckan om jag inte kan låna ihop ett.

Sen gick jag och Emma och Frida till Emma och Jag lagade mat åt de två icke matlagningskunniga tjejerna, haha men ni va duktiga ändå men sallad och dukning, ingen avancerad mat men den blev god, vi tömde min frys på kyckling och pommes.
Sen blev de lite arbete med projektet nu är jag snart klar eller de ärju en bit kvar men de ska i vilket fall som helst redovisas i morgon. . ska skriva klart de sista ikväll och göra finputsen i morgon.

Sen va vi på ett Nia pass först trodde vi att vi hade kommit helt fel för de verkade så lugnt och harmoniskt som i en spa lokal ungefär men de va en skön atmosfär att få komma till efter denna jobbiga dag. . . men många av tjejerna klagade men men huvudsaken var väl att jag hade kul och testade någon nytt,
Nia består av massa rörelser som man rör sig i i takt till musik, ganska blandad musik lite mer fartig och lite mer harmonisk, man tränade hela kroppen och alla muskler men de bästa va att man kunde variera svårighetsgarden i rörelserna, men ibland kändes de som att stå på centrum och dansa, lite väl sexiga rörelser i bland kanske ;) men men kanske inte så fel att öva på dom heller ;)

Nu blir de bara att göra klart projektet sen sova. . .

Du får mig att må bättre och vilja se frammåt. . . längtar är stark

~Sofia


You don´t know a man until you know he´s seacret

Kvällen har mest ägnats åt  tankar och funderingar kring allt och inget . . de är väligt skönt att bara ligga i sängen lyssna på musikoch bara vara ensam och tänka igenom allt hur man ska göra fär att göra saker bättre och försöka hitta de där lilla extra som fatts så att alla pusselbitar faller på plats.  Nu tror jag att jag är påväg mot rätt håll i alla fall ska bara föröska ta reda på hur jag ska göra för att man ska få ut de bästa möjliga.

Jag är så pepp på att börja träna nu inför beachen 2009, får se hur de går ska i alla fall föröska simma nästan varej fredag och lördag och sen försöka gå på något spinning pass i veckan, de är ju nästan ett krav att man ska hålla igång en stund varje dag nu när man läser hälsa och livskunskap och få upp hälsan på topp.You don´t know a man until you know he´s seacret. . . .

Sekunderna går och längtan blir bara  starkare och starkare. .
Få känna din närhet och värme och trygghet. . .


Är jag på rätt väg??

~Sofia

Shopping är livet

En ganska slapp dag idag hitils, sovmorgon sen sommnad börjde på min studentklänning idag men kom inte så långt för tyget finns inte utan måste beställas men de blir nog rätt kra och enkel, en klännign man kan ha till sommaren helt enkelt.
Uratade ut med Nina idag de va evighetersen vi träffades nu, så de va skönt att träffa dig måste ses snart igen och oftare.  På idrotten idag va de bara planering för terminen som gällde sen blev de stan med Malin.
F'N rent ut sagt va jag älskar att shoppa, hittade lite små plock på rean kanske inget märkvärdigt men alltid något.
Men sen o mvi komemr till vårens kollektion så älskar jag de, de är bara mina färger, mintgrön, ljusrosa, ljuslila mm mina älsklingsfärger. . . Gina her i come!! när jag har skrapat ihop lite pengar ska jag till gina och stor fyna vårens klädkollektion, plånboken kommer inte uppskatta de men de lär jag göra ;)

ikväll blir de bara lugnt ska kolla film och kanske träna lite, har gått 10 000 steg idag inte så dåligt men de ska bli bättring på de.

~Sofia

Kärlek . . .


Wat is LOVE?? :/ <3
~Sofia

Matte matte och återigen matte

De är nog de tråkigaste ämnet som finns i skolan. . eller de finns nog fler.
Men idag kom en av skolans skönaste personer upp till våra skåp där vi satt och räknade matte vi tyckte vi lärde oss mer där ute och de va nog sant för de gjorde vi eller i alla fall jag.
Men om jag får komma till saken så kom våran käre vaktmästare Mats upp, han gick sin dagiliga kontroll för att se om alla var som de skulle, och våran komvercation vi hade va rätt klockren tycker jag i alla fall. . .

- Gå hem med er flickor
- haha om man kunde göra de, men vi har tyvärr matte, kläcker jag ut mig
- Jag hade gått hem ändå för matte är inget roligt ämne, om jag fick välja så är matte ett av dom ämnena man kan ta bort, man blir så dyster och sur av de säger mats
- vi håller med
- Varför inte lägga in Kärlek som ett ämne istället, de blir man ju i alla fall glad av plus att man får sitta och kramas hela tiden, säger han
- Åå om man ändå hade haft sån lyx de hade varit mysigt ;)

Men nu har vi inte den turen utan vi måste stå ut med den där matte lektionen varje vecka men man får väl trösta sig med att de snart är slut och hoppas på att man lyckas skrapa ihop ett g :)

~Sofia

Bra start

Denna veckan blrjade bra kan man ju säga ganska segt att gå upp på morgonen bara men de gick. Började med hälsa och livskunskap idag vi gick igenom vad som komemr hända under terminen och vad kursen besråt av. De verkar väldigt kul, så jag hoppas på en lyckad kurs och starten på något nytt. Vi fick i alla fall en kort dag, eller man kan säga de i alla fall slutade vid 11 så gick jag och Emma hem till henne och fixade lite inför projektredovisningen, nu har vi i alla fall bokat in att vi ska fota barnen på onsdag såvi ska nog bli klara till torsdag men de blir tajt :S

Nu har jag rast ytterligare 2,5 timme innan jag ska ner till skolan igen och ha 1,5 timmes matte, ur tråkigt behöver nog fixa mig en extra lärare som kan komma hem och hjälpa mig på kvällarna den som vill ställa upp ger jag en belöning ;) jag är inget lätt fall . .

Nu blir de lite pluggande, gossip girl och en ihop mixad äppelpaj på de som fanns hemma.

~Sofia

Lite nyttig i alla fall

Dagen har varit ganska seg, städade mitt rum idag eller dammade och mamma plockade undan alla julsaker så nu är julen över eller nästan kan man säga julgranen ska bara kickas ut också :)
Sen har de varit ganska segt utöver de idag bakade kladdmuffins vet inte varöf jag bakade dom för jag gillar ju ändå inte att äta de jag bakar, bara kul att baka så får någon annan äta upp de :P ska göra klart dom nästa helg med lite glasyr och liknande.
Sen blev de lite film  tittande och slappande för jag har verkligen varit extremt seegt idag.
Men sen vid halv 4 orkade jag lyffta på min feeta rmpa och gå ut och gå i en och en halv timme med Fia, alltid lika trevligt att vara ute och gå och prata med dig.

Nu väntar maten sen den tråkiga bussresan upp till jkpg, som kräver en del underhållning för att man ska stå ut någon som känner sig manad att underhålla mig ??
ha en fortsatt trevlig kväll så får vi se om jag lyckas få internet att funka när jag kommer upp så kanske de kan bli ett litet inlägg.

~Sofia

I drömmarnas land

God Morgon!
Skönt med ännu en sovmorgon så man kanske orkar med den kommande skolveckan. Nu ska jag minsann ligga i med pluggandet så man kan vara ledig i slutet av terminen. Jag har 3 kapitel kvar i matten som mpste bli klart på någon månad nu innan nationella provet så de blir att lägga gasen i botten, och ägna mycket tid till skolan nu.

Gårdagen va väldigt rolig och skön, va först ute och gick med Fia en timme och pratade om vad som händer sen efter studenten? Vad vill man göra igentligen?! De är ett väldigt svårt beslut att fatta så jag tänkte sätta mig ner och fundera lite på de idag, kolla runt lite på internet och leta efetr lite intressanta jobb mm.
På eftermiddagen åkte vi till kusineran och fikade och hade de mysigt, väldigt roliga att träffa dig Maria, de va ett tag sedan de får vi ändra på så de inte går så lång tid imellan gångerna.

Om man återgår till dagen, vad händer idag?
Tror de blir lite pluggande måste ju sätta igång med de någon gång, sen har jag tänkt mig en lång promenad på 2 timmar eller nåogt och bara få tid till att drömma mig bort. Ibalnd är de bara de som behövs för att man ska må bra.
Sen blir de en lång och härlig buss resa ikväll också NOT . . .


What is love? <3

~Sofia

Isgata

God Morgon gott folk :)
De är väligt skönt att sova ut när de är helg  .. . men när man väl vaknar såhär sent så får man en dålig kännsla av att hela dagen är förstörd får väl försöka göra en liten ändring på de och kliva upp någon timme tidigare och börja dagen med en frisk promenad de hade inte skadat. Får väl käka lite frukost och sen begemig ut en runda, men problemer ät att de är rena isgatan på vissa ställen så fort lär de ju inte gå ettstort problem denna årstid när snön smälter bort och bli slask som i sin tur blir en isgata, kan de inte bara bli snö och sen vår drekt utan alla dessa robbiga moment innan våren kommer. Men våren lär vi få vänta på någon månad till så vi får ge oss in i den situationen som är :)
Nu ska jag käka frukost får skriva mer senare :)

~Sofia

Slutade med en krock. . .

Idag har man avrit lite dukti och rört på sig i alla fall. Va uppe på berget i ca 2 timmar idag med syrrna. Redan efter andra åket låg jag mitt i backen, inte likt mig brukar alltid stå på båda benen men min klantisa syster körde rätt in i mig så jag ramlade.. . .sen gick de inte många minuter förens jag låg i lifltkön också . . mi nskida råkade hamna åvanpå Hannas och hon sot framför mig oc hskulle åka igenom "kontrollen" eller vad man ska kalla den. . och när hon åkte frammåt flag jag bakåt och ner på marken tur att de inte va något folk runt om kring som såg mig. . eller någon stackare såg de nog .
Väldigt härlig snö att åka på i alla fall inga klumpar och inga andra större hinder i åkningen. tror att de va nästan alla backar som va öppna idga förutom 2 stycken :) så de fanns ju plats att röra sig på. . . men den där svarta backen skulle jag ju inte rekomendera eller jo men inte för er snowboard åkare. De kom nämligen en snoawboard åkare i 110 ner för den backen samtidig som vi kom ner ifårn dalbacken och de blev en krock mellan Hanna och han så den sista timmen blev plågsam . . Ont i ryggen och irriterad. Men nu är vi hemma och jag e nöjd och glad Hanna vet hag däremot inhte hur non har de men ont i ryggen skulle jag tippa på att hon har :/

God natt :)

~Sofia

Dålig bild uppdatering

Jag är ganska dålig på att ladda upp bilder på bloggen måste jag säga, men de är för att min mobil vägrar sammarbeta med min dator så kan inte skicka bilderna fårn mobieln till datorn, men hoppas jag får låna med mig våran (min) lilla dosa upp nästa vecka så de kan bli lite ändring på de elelr i alla fall ett försök till ändring.


~Sofia

Glider ner för backarna

Nu är de äntligen helg och jag överlevde de två första dagarna i skolan sista terminen. . . nu är de inte många dagar som återstår närmare bestämmt 153 dagar kvar till de smäller och jag tar studenten !! Galet vad skönt de ska bli.
Men de är mycekt kvar att göra innan man når målet, två balklänningar ska sys, en studentklänning, nationellt prov i matte och svenska, samhällsprov mm. . . . tiden kommer nog gå ganska fort ändå får vi hoppas.
Nu blir de bara att chilla kanske plugga lite och sen dra iväg till berget ikväll och glida ner för backarna. Hoppas inte TV är där och filmar idag också. sist lyckades jag ju komma med på smålandsnytt . . . tvstjärna

~Sofia


Snart helg

Nu är de bara en timme kvar sen är de helg :) ska bli så skönt, blir nog en ganska lugn helg med film och en del träning och promenader kanske :)
Hinner inte skriva så mycket mer nu måste återgå till mönsterkonstruktionen. Får bli mer skrivande efter 12 när jag är hemma igen :)
ha de toppen så länge
 
~Sofia

Kall och frusen

Nu är första skoldagen avklarad efter jullovet. . kanske ingen höjdar dag för jag är fortfarande halv sjuk förkyld och hosta.
De va ineg nansträngande dag i alla fall hade inte så mycket att göra så de blev mest musik och sitta och prata med tjejerna. Dagens största nyhet och överraskning var att Malin i min klass tagit körkort och hon har hållt allt hemligt.
Pappa och siis va på besök en snabbis idag efter att dom shoppat loss och varit hos doktorn lite mysigt att man fick besök.
Ikväll har de hitils bara blivit slappande och lite mat och nu väntar jag på att mina äpplen ska bli klara i ugnen om några minuter slinker om ner i magen:)
Nu blir de slappande och tv resten av kvällen och och en stor kopp te. . . skola i morgon igen .

~ Sofia

Skola . .

Tänkte precis skriva nyy vecka nya möjligheter men de stämmer ju inte riktigt de är ju bara torsdag idag fast de känns som måndags. . men de är ju bara positivt :) Ganska slapp dag idag
Sömnad
Svenska
Bild
Sömnad
Hem och sova!!!
Tror verkligen jag har feber iband fryser jag som en hund och ena stunden svettas jag men måste pallra mig till skolan ändå slutar ju vid 3 sen kan jag bara en och sova. . Ännu bättre är de i morgon när man kommer hem vid kl 12 sen e de helg och då ska jag bannemig bli frisk inte kul och vara sjuk på en helg dock men de är smällar man får ta bättre de än att missa skola i alla fall.
Nää nu måste jag springa iväg innan jag komemr försent tur att de bara tar 5 minuter ner till skolan :)
Får se om man träffar något roligt folk idag eller om alla e lika sura som dom brukar vara i denna håla !! ;)

~ Sofia

Tillbaka till verkligheten

Då va man tillbaka till vardagen igen såå segt är inte alls pepp på att gå till skolan i morgon, Förkyld, hosta och nyser stup i kvarten och fryser har säkert feber okcåsm neh ar inte tid att vara hemma och vara sjuk så man får pallra sig iväg till skolan i alla fall. . tur att de är kort vecka så man kan sova och bli frisk till helgen :)
Nu blir de att försöka sova så man orkar upp tidigt i morgon är van vid att sova till minst tiop på dagarna och nu måste man upp vid halv 7 menmen. . .
sov gott allihop :)

~Sofia

Orken har försvinnit

Ja precis har precis tappat all ork jag har nästan i alla fall. Är trött på allt. . kan inte tiden bara gå så gan tar studenten i alla fall då är ju en sak ur världen i alla fall.
Vaför är de bara jag som ska göra saker hela tiden för att allt ska bli bra och alla ska stanna? är de ingen annan som kan ta lite iniativ någon gång och inte bara jag. . . men men så har de alltid varit och komemr nog alltid bara.
Om någon timme ska jag sätta ig på en tråkig buss upp till Jkpg fast de kanske kan bli ganska skönt ändå man får vara själv och tänka och fundera på precis vad som hellst. . . de blir i alla fal ltvå ensama kvällar denna vekan jag kan tänka och fundera på de ska bli lite skönt i alla fall emn extremt tråkgit att börja skolan igen när man måste lägga enr allt man har sista terminen för att allt ska bli klart. Men de ska väl gå de också.
Nu blir de nog lite film eller något iväntan på bussen.

Ensamhet. . .

~Sofia

Storstädning & Förkyld

Vaknade ganska sent idag de va super skönt att sova ut kunde nog sovit något tilmme till men va tvungen att gå upp, man kan ju inte sova bort hela dagen.
Har städat mitt rum har lite småplock kvar bara sen har jag packat nästan allt till jkpg också, skolan börjar ju i morgon igen :/ lagon segt . . jag förstår inte hur jag ens orkar städa och packa när jag e så förkyld. Men de är väl bra de att orken finns kvar emellanåt men nu på eftermiddagen blir de nog rätt lugnt innan bussen går.
Fick panik på förmiddagen nynnade på en låt jag vill ha, visster verken vad den hette eller vem som sjöng jag och syrran nynnade på den i säkert två timmar när jag hör henne ropa att hon har hittat den :)
Så sjukt bra är den.


Dagens låt : Brandy - Right Here (Departed)

~Sofia

Brolle

Nu ska jag försöka bättre mina uppdaterningar på bloggen och kanske kan bloggen hjälpa mig med mitt projekt så jag kan nå målet till beachen 2009 kanske? tror ni de skulle vara en bra ide? vi får väl se hur de funakr ska i alla fall föröska göra ett litet försök.

här kommer lite bilder från gårdagens utgång med Fia,Tilda,Fredrik och Martin tack för en lyckad kväll Josse du saknades. Vi tar igen de på Lady Gaga den 21 februari då ska vi rocka fett. . sen tror jag inte de blir så vidrae mycket mer utång för min del måste spara massa pengar och lägga ner väldigt mycket tid på skolan nu sista terminen och jag ska klara av de på bästa sätt.

Här kommer i alla fall lite bilder fårn kvällen


Firade Tilda


Brolle


Brolle

~Sofia


Snart gäller de !!

Idag har de varit en ganska lugn dag. . lagade mat med syrran idag sen tog vi oss en tripp till gvd för att ta en till vacinations spruta och hämta mina och fias saker hos josse. . . de verker som om alla e lite små sjuka nu efter de hårda nyårsfirandet ?! kan de stämma?
jag avskyr att vara sjuk de är en sak som är säkert man tappar all ork och hamnar bara vad datorn elelr tv:n inte de minsta positiva i de så nu vill jag bli frisk på en gång . .
Hade ett intressant samtal med Malin idag tack för alla tips och ideer tjejen. . nu har jag fått ytterliagre motivation så i morgon när jag komemr hem från min skridskotur så ska jag sätta mig ner och planera detta lilla projekt jag ska testa. Nyttig mat mycket motion och ett sundare och friska liv förhoppningsvis de är väl lika bra att strata med en gång innan tiden drar iväg . .
Så nu har jag sagt de här också så nu kan jag väl inte smita ifårn vad jag har lovat. Hoppas ja blir frisk nu snart också så man kan börja träna lite mer och hårdare :)

~Sofia


Bättre sent än aldrig :)

Här komemr lite bilduppdatering fårn när jag och syrran hade en fullspäckd dag med både skridskoåkning och skidåkning och simmning :) kanske är de den dagen jag ska tacka för att jag har fått hosta ??

~Sofia

-19 och strålande sol !

De är ingen värme ute kan man ju inte påstå.
De första man hör på morgonen är att syrran skriker de är från isaberg på tv, jag flyger upp ur sängen för jag visste att dom filmade när vi va där här om dagen. Tror du inte att dom filmde mig då :O jag höll på att få panik när jag såg de!! Fy fan va lam jag ser ut. . .men de får jag väl bjuda på man ser knappt att de är jag om man inte vet om de !
Jag och syrran skulle åkt skridskor på förmiddagen idag men tror jag hoppar de vill inte få mer hosta. . så idag blir de bara någon film innan man måste laga mat och sen blir de en tripp till gvd :)
sen får vi se vad som händer . .

~Sofia

Svåra beslut

Dagen har varit lädigt lugn, kanske lika bra de så man blir knitt hostan sanrt. Va ute på en lite promenad på isen idag, sen kom kusinerna på besök så blev de lite fika och lek med dom:) annars har jag inte gjort ett skit idag. Bara varit allämnt lat. . . Så ikväll blir de först lite träning sen en stor kopp te och en film och bara bädda ner mig under täcket.
Fick förfågan om att följa med till Parken i morgon och lyssna på Brolle. . Kan ju aldirg bestämma mig antingen blir de bara vara med på förfesten och köra dit tjejerna eller så blir de en helkväll med dom :S vilket är bäst för hostan? jag antar att de är att vara chafför men hur gör man?? Bli mer sjuk eller inte?!

Livet består av massvis av frågot men för få svar. . .


~Sofia

Hosta !!

Fyy jag har fått världens jobbigaste hosta. . jag ska hade tänkte vara ute massa åka skridskor,skidor och bara vara ute och gå nu de få dagar som e kvar på mitt lilla jullov. Men jag lär väl få ändra mina planer lite kan ju inte direkt gå och simma heller. Jag får hälla i mig massa varmt te med honung och ingefära i och käka massa glass och hoppas på att jag blir bra tills i morgon vilket jag inte behöver hoppas för mycket på:P
Nej nu ska ag försöka göra något åt saken fixa iordning här och sen försöka ta mig en liten promenad åtminståne, så man får lite luft, ngen värme ute precis på morgonen när mamma och pappa gick upp va de -16. . . lite varmare nu så blir nog en frisk promenad ner till sjön i alla fall.

~Sofia

Härlig dag :)

De nya året har börjat ganska bra i alla fall.
Igår åkte jag och syrran upp till berget och åkte skidor med frida i 2 timmar, nästa gång blir de nog att testa på att åka snowboard.
Sen blev de bara hem och käka middag sen drog vi vidare till stugan kollade om isen va tillräckligt tjock så blev de lite skrisko åkande också:) 
Sen blev de mumsik paj som mamma hade gjort till fika, de blev bara snabba vändningar hem under hela gårdagen för efter fikat åkte jag och syrran och simmade och bastade.
Kvällen avslutades hos Fredrik med spel och prat. En väldigt trevlig dag må jag säga.
Undra vad som händer idag dock ?
Åka skridskor på viksjön med Fredrik,fia,josse,dejan och walter??
Eller kanske blir de en handbollsmatch får se vilket som lockar mest i nuläget hade de varit härligt med en tripp upp till berget idag igen och åka skidor men vi får se vad dagen slutar. kommer kanske lite bildern från gårdagen också :)

~Sofia

Nytt år nya möjligheter

Då är de ännu ett nytt år som har börjat. Får verkligen hoppar att detta året blir mycket bättre än de förra, massa saker jag har saknat under 2008 som jag längtar efter nu detta året :) så vi får väl se hur de blir med den saken.
Festen igår va helt ok, föruton slagsmålet och polisbesöket kanske. . .

2009


[ ] Ta hål i näsan

[ ] Söka utbildningar

[ ] Söka jobb

[ ] Balen

[ ] Studenten

[ ] Flytta?

[ ] komma i form till beachen 2009


Nyårs löften

[ ] Sluta äta Godis (en klassiker som man aldrig klarar men i år ska de gå )

[ ] Bli Ordningsammare

[ ] Sparsammare

[ ] Träna 3-4 ggr/vecka

~Sofia


RSS 2.0