På nya äventyr

Nu bär det av till Borås för att ta reda på vad staden har att erbjuda en dag som denna. Lite shopping, god mat och festligheter står på schemat idag med ingen mindre än Mikaela. Det ska bli kul att testa något nytt, har aldrig varit ute och festat i Borås innan så de kan ju inte bli annat än trevligt.
Ses vi i dimman?
Hur firar du Valborg? Och vart ska du fira iår?
Ha en underbar Valborg allihop!
Lots of Love!

Tiden springer iväg

Det blev tyvärr inga bilder tagna idag. Dagen har varit väldigt bra, blev hämtad vid skolan av Marcus så åkte jag Alle och Paulo och Marcus till Göteborg. Blev några sega timmar på mässan men vi fick allt med oss lite så prylar hem i goodie bagen. Sedan blev det en snabb visit i nordstan innan vi åt på Jensens. Nästan direkt efter maten så åkte vi hem, träffade på Hilda i Nordstan så vi stod och pratade en stund, vi kom överens om att vi inte hade träffats sen nyår. Är det verkligen så längesedan. Tiden verkligen springer iväg.
Sedan när vi kom hem igen, blev det en snabbis in på HM innan jag skulle på årsmöte och styrelsemöte på skolan.
Så det har varit fullt upp hela dagen, men nu har jag packat klart och ska sätta mig i soffan innan jag ska sova.
I morgon bär det av på äventyr till Borås. I like!
Lots of Love!

Göteborg

Nu ska jag strax åka iväg till Göteborg, vi är några från klassen som ska på en nyföretagarmässa för att samla information. Så jag sak åka ner till skolan och möta upp Marcus, Alle och Paulo. Slapp åka tåg idag, Marcus var snäll och kör bil istället. Men det får nog bli tåg hem så jag hinner till årsmötet.
Men först ska vi avnjuta en dag i Glg, men inspiration, god mat och kanske lite shopping.
Ha en underbar dag allihop.
Kameran åker med så vi får hoppas på ett par fina kort.
Lots of Love!

Lång dag väntar

Det är inte varje dag man sitter i sängen klockan tio i åtta och väntar på att klockan bara ska ticka på så man kan få gå och lägga sig snart.
Det är inte kul att inte må helt hundra man har ingen ork till att göra något,  borde plugga eller något annat vettigt nu.
Så jag tror att jag sak kolla klart på Avatar och sen får det blir sängen tidigt idag. Så jag orkar med morgondagen, först ett antal timmar i Göteborg, sen tillbaka till Varberg. Sedan årsmöte och styrelsemöte. Lång dag väntar.
Hoppas på bra väder i Gbg i morgon.
Lots of Love!

I whant this stuff

Lots of Love!

Planera?

Om man kanske skulle försöka släppa Facebook och Msn en stund och kolla på en eller två föreläsningar? Sen hoppa in i duschen och därefter fixa något att äta? Låter det som en bra ide?
Nu känns det genast mycket bättre med min förkylning, men kan det vara nässprayet som har varit botningen?
Måste vara effektiv annars kommer jag aldrig hinna med allt innan tentorna, alla helger framöver är ju nästan fullbokade. Nu gäller det att planera.
Lots of Love!

Vill ha Helg

God Morgon!
Idag är det skönt att slippa gå till skolan eller någon annan stans. Så jag har bestämt mig för att låsa in mig i min lägenhet idag och bara kurera mig och försöka bli helt frisk. Måste bli frisk till helgen, ska ju åka till Mickis i Borås och göra staden osäker. Längtar.
Så idag ska jag försöka plugga lite, och sen bara ta det lugnt och kolla på film och vara allmänt lat.
Hade behövts städas lite här hemma också, så vi får se om man orkar det lite senare.
Lots of Love!

It hurts

Jag fick höra en fras idag som fick mig att rysa i hela kroppen. Nu börjar jag nog förstå. Men det är väl bara att försöka glömma och stänga dörren och gå vidare eller brukar man inte säga så?
Längtar tillbaka otroligt mycket till man var liten, allt var så mycket enklare då. Eller man tyckte i alla fall det då.
Men nu är det bara att inse att den tiden är förbi, over and done.
Jag har väl helt enkelt inte hittat rätt plats ännu.
Nu ska jag ta och krypa ner i min stora säng och drömma mig bort.
I know what I'm looking for, but where do I find it?
Lots of Love!

Helt slut efter dagen

Hemma efter en lång dag i skolan med grupparbete, men nu är vi snart klara med Marknadsföringsnippen. Lite för många sidor kanske men vi får nog bara korta ner lite.
Sedan gick jag en snabbis på stan innan vi skulle ha möte på Paganini med nollningsgruppen. Känns som om vi har fått bra flyt och upplägget kommer bli kanon.
Så nu är jag helt slut, ska bara göra lite mat sen väntar soffan.
Lots of Love!

God morgon

God Morgon!
Det var seegt att gå upp idag, är ju fortfarande inte på topp. Förkylningen sitter i och hostan vägrar att försvinna. Men jag ska nog orka med att sitta i skolan någon timme med  grupparbetet. Halva gruppen kommer ju inte så kan ju inte lämna Camilla själv. Vi får se hur det går, om vi lyckas få något gjort.
Måste bli frisk tills på fredag! Så i morgon har jag bestämt att jag ska vara hemma och kurera mig hela dagen så jag orkar med en sväng till Göteborg på torsdag.
Lots of Love!

21,6 grader? Kan det stämma?

Var nere på skolan en sväng på möte med nollningsgruppen. Nu är mycket planerat inför höstens nollning det kommer bli sjukt kul.
Sedan svängde jag in på Vero Moda en snabbis och pratade lite med Malin. Så gick bara hem och lämnade cykeln, sedan mötte jag upp henne utanför gallerian så tog vi en sväng på stan, men smarrig glass vid torggrillen. Det var ofattbart varmt idag, när jag kollade på termometern innan jag gick ut visade den 21,6 grader. Men det kan nog inte stämma att det var så varmt, men runt 16 grader kanske.
Så nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och krypa ner i soffan och kolla på tv.
Lots of Love!

Längtar

Längtar tills man får ligga på stranden och pressa och bara gotta sig.
Nu är det inte långt kvar.

Lots of Love!

New Week

God morgon!
Ny vecka nya möjligheter. Plus att jag är förkyld och har hosta, detta känns inte alls bra. Hur blir man frisk snabbt. Hinner VERKLIGEN vara sjuk nu! Massa att plugga och fixa.
Bäst att koka en stor kopp te till och försöka få i sig massor med vitaminer så kanske man blir frisk snabbare.
Men först ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.
Lots of Love!

Varför kommer det tillbaka hela tiden?

God morgon!
Det var skönt att sova ut idag, känns som om jag har tagit igen det timmarna jag har missat det senaste dagarna.
Så nu ska jag ta tag i mitt rum det behövs städas och rensas. Jag får passa på och göra ett ryck nu innan jag åker tillbaka till västkusten igen.
Jag HATAR att jag har fått hosta igen, när ska jag hålla mig frisk? Det måste va något som inte står rätt till för nu har jag varit sjuk jätte mycket de senaste året. PANIK!

Bilder från igår:









Lots of Love!


Bästa utklädnad

Vilka vann pris på Trajet 2010 för bästa utklädnad? JO THE AVATAR!!! Av 150 lag så var vi dom som hade klätt ut oss bäst. det är inte illa det. Men våran andra placering ska vi nog inte nämna så mycket. Men vi kom på 138 plats av 150. Men en seger i bästa utklädnad är inte helt fy skam det heller.
Pappa och hans lag var ju betydligt bättre om man säger så, det lyckade ta hem tredjeplatsen. GRATTIS!
Det känns skönt att vara hemma i tid för en gångs skull. Det har varit en lång dag, gick upp vid 5 sen har det inte varit många lugna stunder.
Plus att det känns väldigt skönt att vara nykter, man kan ha lika roligt utan att dricka. Konstigt nog så känner man sig lite lätt påverkad när alla runtomkring dricker. Då mår man toppen i morgon i alla fall. Det enda negativa är att man stör sig på folk mycket lättare, och bli irriterad.
THE AVATAR!!
Lots of Love!

Grillning i vårsolen

Nu bär det snart av till Fia, Där ska det grillas och dansas loss ordentligt ikväll.
Får se om vi drar oss ner mot hotellet och kollar läget senare. Hoppas på en härligt i vårvädret.
Kvällens Outfit.
Chinos - Monki
Spetströja- Bik Bok
Kavaj - JC
Lots of Love!

Trajet 2010 Avatar

Nu är vi i mål. Efter 6,5 timmar i skogen. Men roligt var det. Tog dock hostmedicin igår när jag kom hem och det kändes idag när jag vaknade, mådde skit. Var nära på att svika mitt lag men jag kämpade mig runt.
Dock gick väl inte tävlingarna så bra. Men kul hade vi.
Här kommer lite bilder från skogen.
Såhär snygga var vi idag :)
Lots of Love!

Trajet 2010

God morgon!
Klockan är inte alls mycket jag vet, men nu ska jag strax ner till Fia. Där ska vi fixa oss det sista innan vi ska ut i skogen och härga. Jag trivs inte alls i dräkten kan jag lova. Man känner sig som en stoppad korv, och då menar jag det verkligen. Menmen vad gör man inte för att ställa upp för laget?
Nu ska vi kämpa för att komma på en bra placering i Trajet 2010.
Önska oss lycka till.
Lots of Love!

Shopping och fika

Kom hem från en sväng i Gvd med Fia nyss. Det blev lite shopping och en fika på Bernts, mysigt men vädret va inte lika roligt. Känner att jag klagar lite på vädret nu men det är ju så kallt.
Va ju även i stugan en sväng igår. Kändes konstigt att åka dit, de såg inte ut som det brukar men fint va de.
Lots of Love!

Förstår inte hur de tänker

Jag börjar bli allt mer fundersam på hur vädergudarna tänker. På morgonen när jag vakande så snöade det och regnade på samma gång, och nu då är det sol, och moln (halvgrå himmel).
Förstår inte riktigt. Hoppas på att det blir bra väder i morgon i alla fall när vi ska gå trajet och vara ute och gå i skogen i ett antal timmar.
Nu ska jag åka till Fia, så ska vi en sväng till Gvd och kika lite.
Lots of Love!

Snö/regn på samma gång

Ändrade planer, nu snöar det blandat med regn. Ser inte alls lockande ut. Så vi får se om vädret vänder senare.
Men nu när man ändå är uppe kanske man ska ta och plugga lite eller vad säger ni? Jag har ju 4 st juridik föreläsningar att kolla på. Så nu blir det plugg för min del.
Lots of Love!

Runt sjön

God Morgon!
Idag var det segt att gå upp när klockan ringde. Har träningsverk i hela kroppen, det känns att jag har tränat i veckan i alla fall.
Nu ska jag bara ta på mig träningskläderna och äta lite fil, sen blir det en powerwalk med Fia, förmodligen runt sjön. Härligt. Men idag är det tråkigt och grått väder.
Lots of Love!

Hurtbulle

Kom precis hem från 1 h 50 minuters powerwalk med Fia. Nu ska jag göra några sitt upps innan jag kryper ner i sängen och kollar på film.
Ska upp ganska tidigt i morgon också, man måste ta vara på tiden när man är hemma. har lite småsaker som ska fixas i morgon plus att jag behöver gå igenom min garderob och plugga lite till.
Men det ska vi nog hinna med.
Lots of Love!

Vädret spökar

Nu har jag fixat till håret, blev faktiskt ganska nöjd ändå. Lite orangeaktigt kanske, men hoppas att det försvinner med lite silverschampo eller nästa gång jag ska slinga det.
Kort blev det också, eftersom det "fattades" hår. Hur det nu kan göra det, men det blev tydligen efter förra gången jag klippte mig, så klippte hon ojämt. Så nu får jag låta det växa lite.
Ska försöka lägga in en före och efterbild sen när jag orkar fixa till mig.
Nu ska jag byta om och snart möta Fia för en powerwalk i solen. Får hoppas att den håller i sig tills vi är hemma igen. Idag har vädret verkligen spökat ordentligt. Först var det sol och frost ute, sedan har det både regnat, snöat och haglat och nu är det sol igen. Hur ska vädergudarna har det där uppe?

Lots of Love!

Underbara väder

Härligt med 1 h powerwalk i solen.
Nu ska jag fixa mig och äta en god frukost. Sedan bär det av till Gvd för att träffa My en snabbis och kolla på dräkterna tills på lördag. Sedan ska jag iväg och klicka och färga håret. Ska bli skönt med lite förändring, så jag hoppas på ett bra resultat.
Kanske lägger upp en bild sen om jag blir riktigt nöjd.
Lots of Love!

Snö? Nä SOL ska det vara!

God morgon!
Vet inte varför klockan ringde 7.45 idag? Men duktig som man är så får man väl stiga upp då, annars kan det lätt bli någon timme till i sängen. Och den tiden har vi inte råd att spendera idag.
Så nu tänkte jag ge mig ut på en powerwalk i solen istället.
Hoppas att solen kan stanna kvar några dagar nu, igår började det ju snöa och regna helt plötsligt. Vem hade sagt att vi ville ha snö?
Nä precis inte jag i alla fall, sol ska det vara. Så man får passa på att njuta av det lilla som finns.

Lots of Love!

...

Undra när man ska se det som ett avslutat kapitel och försöka glömma allt?
Det är svårt men jag vill bara dra tillbaka tiden några år och stoppa tiden där. Allt hade varit så mycket enklare då. Eller hade det verkligen det ? Eller inbillar jag mig bara?
Lots of Love!

...

Bara massa.....?????
Lots of Love!

Dansaloss

Kom nyss hem från två svettiga träningspass. Först körde jag ett bodytoning pass, som min favvo granne höll i. Har inte sett henne på år och dar så det var extra kul och man tog i extra mycket idag. Sen var det bara att fylla på vattenflaskan och ladda om för passet som var efter, vi rikitigt släppte loss på bodyjam passet idag. Det är helt underbet att dansaloss, övning ger färdighet.
Har börjat gå på allt fler dans pass, allt från zumba, till cardio movers, funk och bodyjam. I love it!

(bild från google)
Lots of Love!

Vitt

Vitt är nog nästan den snyggaste färgen man kan bära när man börjar bli lite brunbränd.
Lots of Love!

Seedar upp tempot

Vipps så blev 1 h föreläsning helt plötsligt 30 minuter. Jag tackar Windows media player för snabbspolningsfunktionerna. Igår när jag och Fia va ute och gick så diskuterade vi våra föreläsningar, att marknadsföingsläraren är så grymt seg när han pratar så man hinner ju göra 300 andra saker samtidigt. Så berättade hon att hon speedar upp tempot på föreläsningen så att han pratar lite mer normalt. Så jag testade detta nu när jag kollade och vipps blev föreläsningen mer intressant och allt gick mycket snabbare.
Så nu har jag hunnit med att kolla på 2 stycken föreläsningar, och det tog lika lång tid som att kolla på en. Visst är det bra. Nu är det bara en kvar så lika bra att sätta igång den nu också.
Lots of Love!

Effektivdag

Hemma efter 1,5h powerwalk runt sjön. Bra start på dagen.
Nu ska jag ta tag i pluggandet, måste kolla på några föreläsningar.
Sedan upptäckte jag även att jag hade massor med kläder i min garderob här hemma, så tänkte se om man hinner kolla igenom dom om det är något som som skänkas och något som ska med ner till Varberg.
Sen finns det nog alltid något annat som dyker upp, så det lär nog bli en effektiv dag.

Lots of Love!

God Morgon!

God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen, ska fixa till mig lite och äta något litet innan jag ska gå och möte Fia. Idag blir det en lång powerwalk nu på morgonen, syn bara att vädret inte är på våran sida. Grå himmel och det är HALT ute.
Det var ett tag sedan man var ute på en promenix på morgonen så det ska bli skönt.
Lots of love!

NU!!

Måste ske en förändring här och nu!!

Småländska skoganra

Hemma i det småländska skogarna igen efter lite mer än 9 veckors frånvaro. Det känns väldigt skönt att vara HEMMA igen, få lite luftombyte några dagar och bli ompysslad av mamma och pappa.
Nästan direkt när jag kom hem åker jag ner till Fia så gav vi oss ut på en promenad och pratade massa. Det var nä ännu mer än 9 veckor sedan jag träffade henne sist så det fanns mycket att prata om.
Nu väntar sängen, får se om man kan sova lika gott som man brukar här.
Lots of Love!

Solglasögon

Är sugen på att köpa mig ett par nya solglasögon men vad som kan satsa på för några?
Man vill ju ha nya varje år, så det får ju bli ett par billiga.

   
Alla solglasögon hittade på Ginas hemsida

Lots of Love!

Upptagen kvinna?

Nu är man helt slut i huvudet efter fem timmars nippskrivande i butikens marknadsföring. Men vi har fått gjrot mycket och förhoppningsvis blir den klar snart så vi kan börja med nästa arbete.
Så nu ska man bata spendera en timme till i skolan och göra något vettigt innan det är dags för nollningsgruppsmöte. Men frågan är vad man ska göra? Just nu är jag allt för trött för att fortsätta plugga, så får fundera ut något annat att hitta på.

Sedan väntar 2,5 timmes tågresa hem till a-town. Ska bli riktigt skönt att få komma hem, räknade ut att jag inte ahr varit hemma på lite mer än 9 veckor. Hur kommer detta sig? Är jag så upptagen hela tiden? Kanske borde bli ändring på det?

Lots of Love!

Skola, möte, tågresa

God morgon!
Trodde jag fick sova en timme till men så va inte fallet klockan ringde kl 8 idag. Dags att gå upp och fixa sig inför en tuff skoldag.
Ska vara nere i skolan kl 10.00 idag, sen sak vi jobba med grupparbetet till 16.00.
Sen blir det nollningsgruppsmöte innan jag sätter mig på tåget hem till det smålänskaskogarna. En låååång tågresa väntar, dock tar det bara 2,5 timme. Men ändå ganska drygt.
Nu ska jag fundera ut vad man ska ha på sig idag.
Lots of Love!

Härlig träning

Kom nyss hem från två härliga träningspass. Först blev det ett step styrka pass, och sen ett funk/bounce pass.
Så nu är man svettig och gå, dags och hoppa in i duschen. Sedan ska jag packa klart allt tills jag åker hem till de småländskaskogarna i morgon och bosätter mig där några dagar.
Lots of Love!

Ströget

Idag var de ingen vårvärme ute direkt, men solen den tittar fram i alla fall. Har precis varit ute på stan en sväng med pappa och Hanna. Det blev god toast nere på ströget innan odm skulle iväg till kurorten. Pappa har ju fått lycken och få en behandling av Hanna idag.

Nä nu ska jag ta min cykel och cykla ner till skolan och göra lite grupparbete innan vi ska iväg på intervju till Victorins guld.
Sedan blir det träning som gäller.

Lots of Love!


Foton

Bilder från helgen
Lots of Love!

I´m a sexy bitch

En av låtarna som spelades på Oscars i helgen.

Träning

Nu är det dags att röra på sig lite. Ska cykla ner till gymmet och köra ett svettigt danspass och lite styrka på det.
Hade varit härligt med en promenix också men det blåser så förfärligt här idag.
Ska bli härligt med långa härliga promenader hemma i de småländska skogarna till veckan.
Lots of Love!

Nu är det över

Nu är denna wårveckan avklarad. Vi avslutade den med bakisfrukost på skolan idag. Så nu får det bli lugnt framöver, måste spara på krafterna och pengarna till sommaren.
Kollade precis i mina kalender, och som det ser ut nu så är nästan varje helg fram till Turkiet uppbokad. När hände detta? Måste nog ta tag i pluggandet på riktigt, har varit väldigt kass på att plugga nu under denna veckan eftersom det har hänt 300 andra saker som har varit roligare.
Så nu ska jag ta och passa på och kolla på en föreläsning innan jag ska vara duktig och cykla ner och träna.
Äntligen får jag träffa älskade Malin igen. Har inte träffat henne på väldigt länge nu. För länge rättare sagt.
Bilder från igår kommer senare under dagen.
Lots of love!

Sweet Dreams

Då var denna wårveckan slut!
Nu blir det till att krypa till kojs och ta hand om mina små fötter som har väldigt ont efter några timmars dansande.
Sweet dreams.
Lots of Love!

Bloggfix

Förlåt! Bloggen är lite rörig nu, men jag håller på att fixa och dona lite i den och hoppas på att det ska bli bra!
Håll ut :)
Lots of Love!

Flygtrafiken

Vart tog vårat vackra vårväder vägen? Idag möttes man av en grå himmel när man vaknade på morgonen. Är det den gråaskan från vulkanen på Island som har lagt sig över Sverige?
När jag satt och åt frukost idag så slog det mig att jag ska ju snart åka till Turkiet, men hur ska det gå när flygtrafiken står till men inte nog med det det sprider ju sig till övriga Europa. Kommer det finnas ett stopp på vulkanen så vi kan åka?
Håller alla tummar jag har, för jag vill ha sol, bad och värme!
(bild från google)
Lots of Love!

Wårveckan

Bilder från igår
Lots of Love!

Kvällen slutade bra

God Morgon!
Gårdagen slutade helt ok, vi började vi stenbrottet med lite vinbrännboll, och chill i solen. Men när solen gick ner fram mot kvällen så förflyttade vi oss till skolan istället och fortsatte med öllimbo och chill i sofforna. Härlig stämning bland studenterna.
Sen vart vi lite snåla studenter så vi struntade i klubb PT och satt på Cheers och fördrev tiden och pratade en stund innan vi gick till Oscars. Ingen höjdarkväll på Oscars igår, inte så mycket folk. Men det lät nog vara med ikväll får vi hoppas.
Bilder från igår lägger jag upp om en stund.
Lots of Love!

Aperol Spritz

Har laddat upp med härlig musik och  ett glas Aperol Spritz. En ny underbar favorit.
Kan det bli en mycket bättre start på kvällen? Bara grillen som saknas, men den får vänta tills jag kommer hem till hålan igen.



Lots of Love!


Rökmoln över Sverige?

Är på toppenhumör idag, dansar runt i min lägenhet till underbar musik och försöker plugga och städa samtidigt. Men det går inge vidare, har lagt pluggandet på hyllan för en stund, kollat en föreläsning i Marknadsföring.
Så nu fokuserar vi på städningen innna jag ger mig ut på en powerwalk, eller ska man kanske ta powerwalken först, men vet j aldrig när det svarta rökmolnet fårn vulkanen drar in över Sverige?

Kanske lika bra att ge sig ut i solen nu då:)

Lots of Love!

Festligheter

God morgon!
Ännu en dag med sol på västkusten, kan inte bli mycket härligare. Bara värmen som saknas nu.
Idag blir det plugg för min del, ska försöka hinna med en powerwalk i det fina vädret senare också. Sen får vi se om man även hinner cykla ner till gymmet en stund.
Sedan börjar festligheterna, strandfotboll med grillning, vinvandring längs strandpromenaden, lekar och mys i solen. Sen avslutas det med öllimbo mot klubb PT. Får se hur kvällen slutar helt enkelt. Får se om man får med sig någon till Oscars kanske?
Lots of Love!

Smothie

Har haft en riktigt underbar dag idag! Har spenderat en stund med gruppen i skolan och varit på intervju på Eurosko.
Sedan så passade jag även på att gå på Cred idag när jag ändå var nere på skolan, och idag handlade om att Själv dig själv och ta betalt. Jag vet att det låter knepigt men så är det faktiskt. Man måste vara säljande och uttrycka sig på rätt sätt för att faktiskt kunna sälja sina produkter eller tjänster. Så det var en riktigt lärorik föreläsning.
Sedan skippade jag filmtittandet i skolan nu ikväll och satsade på en promenix i solen med min kära syster istället. Kände att jag behövde röra på mig lite istället för att slänga mig i soffan och jäsa.
Sen när jag kom hem så mixade jag ihop en smarrig smothie bestående av, jordgubbar, frusen mango, banan, bladspenat och lättvaniljyoghurt.
det roliga är att spenaten bidrar inte med någon smak, eller det beror ju på hur mycket man tar kanske, men i mitt fall så gjorde den inte det, utan de blev bara den där häftiga gröna färgen och ändå är den nyttig.
Visst ser det smarrigt ut?
Lots of Love!

After School

Här kommer lite bilder från gårdagens After School på Cheers!
Enligt bilderna så ser det ut som om studenterna hade en kanon kväll och var peppade till tusen. Fortsätt så det var bara början va veckans festligheter.
Lots of Love!

Härlig kväll i solen

God Morgon!

Gårdagen blev nog lyckad till slut enligt min och Jessicas uppfattning.
Vi kom till Cheers vid halv tre tiden, och började dekorera och fixa iordning. Vi pratade lite med en kock där och förklarade vad vi gjorde, så kollade vi så att allt med maten var ok. Men det hade tydligen skett ett missförstånd, för dom hade ingen aning om att vi skulle få en varm buffé. Men det löste sig till slut, dom fixade iordning lite mat till oss så studenterna kunde mätta magen lite.
Vi hade lite lekar och så avslutades kvällen med quizze. En härlig kväll på en uteservering i solen. Men jag var galet trött så man kännde sig inte så pepp och drogs inte med i trycket. Men man var ju tvungen att hålla sig i lågprofil eftersom vi hade hand om kvällen.
Ikväll så är det Filmmys på skolan, får se om jag drar dit en stund eller om jag sparar mina krafter tills i morgon.
Bilder från gårdagen kommer in under dagen, hinner inte fixa med de just nu.
Lots of Love!

En färgklick i vardagen

Idag fick det bli en lite lyxigare middag, ugnsbakadlax och hemma gjorda klyftpotatisar och en dill och citronsås till de.
Så nu ska jag få i mig lite mat innan jag ska cykla ner till skola.
Hade varit härligt att ta en powerwalk i det fina vädret idag men vi får hoppas på att det kan bli en i morgon istället.
En färgklick i vardagen!
Lots of Love!

The Sun is shining

Ännu en dag med strålande sol, det tackar vi för.
Har hunnit med att äta en god frukost, och vikt ihop all tvätt. Nu ska jag fixa mig och bestämma vilka jeans jag ska ha på mig idag. Kommer nog bli ganska varmt med jeans, men jag och Jessica ska ju se någorlunda enhetliga ut i alla fall. 
Dagen kommer nog bli toppen, för idag är det premiär av after school på Cheers!
Så vi ska väl fixa det sista en stund innan det drar igång.
Nu börjar veckans festligheter.
Lots of love!

Hemmafrun talar

Idag har jag hunnit med extremt mycket, först två semunarium i skolan och lite grupparbete. Efter det bar det av hem och leka hemmafru, tvätta, städa, och diska.
Så nu känner jag mig riktigt duktig och det börjar se hyffsat ut här hemma nu.
Bara dammsuga och torka golven också. Men de får jag gör en annan dag. För nu tänkte jag köra lite magträning och sedan bänka mig i soffan för en chillkväll men en stor kopp te och underhållande program på tv.
Dating in the dark, deperate housewives och slutligen Couger town innan sängen väntar.
Lots of Love!

God Morgon

Nu ska jag äta en god frukost, sen måste jag fixa till mig för en heldag i skolan. Först blir det ett seminarie i Juridiken och sen ett i Marknadsföring med en redovisning för den första seminarieuppgiften.
Mellan dessa lektionerna så drar Wårveckan igång. Invigning med filmvisning av Lip Dube, den har ni väl inte missat?
Sedan ska vi fika en liten stund med våran mentor på skolan och prata om hur vi tycker att det är i skolan.
Det får bli ett kortare inlägg nu.
Lots of love!

Vårsolen

Nu är två av dagens tre möten avklarade, och allt känns underbart.
Ska snart kila ner till West kontroet och försöka få i mig lite mat och mlta upp Jessica så vi kan planera det sista till onsdages after school.

Sedan ska jag hem och fixa lite, har inte hunnit packa upp allt från resan än. Måste städa tvätta, mm.
Måste försöka hinna njuta en stund i vårsolen också. Man kanske skulle skruva ihop altanbordet idag och sätta sig på altanen och sola lite?

Lots of Love!

A pice of me

Lots of Love!

NEW WEEK

God Morgon!
Nu är det ny vecka och nya möjligheter att förändra värden. Plugget drar igång på allvar igen efter lite ledighet.
Men vet ni var det bästa är, våren har hittat hit också! Solen skiner, hoppas att värmen kan komma krypande också.
Idag blir det vårjacka på och solglasögonen i högsta hugg.
Gick upp extra tidigt idag, fråga mig inte varför men jag var pigg som en nötkärna. Så jag ska nog hinna med ett och annat innan jag ska ner till skolan. Idag är det nämligen massa möten som står på schemat. Sedan blir det även lite träning ikväll.
Lots of Love!

Tillbaka till verkligheten

Tillbaka i Sverige! resan hem gick väldigt bra, och äntligen får jag sova i min egna säg igen.
Men är bara hemma i 55 dagar innan det bär av på nya äventyr till Turkiet med härliga vänner! Kommer bli så grymt underbart med lite sol och bad.
Nu är det bara att ladda om för en underbar Wårveck! Lite plugg, mycket festligheter mm. Det kan väl inte bli mer än perfekt. Hoppas att vädret är på våran sida bara.
Nu ska jag ta och packa upp lite innan jag ska krypa ner i sängen.
Lots of Love!

Sista dagen

Nu är denna underbar semester snart slut. Idag var det sista skiddagen och den spenderades i Reiteralm. Solen stekte, vi har haft väldigt tur med vädret i år igen, iår hade vi bara en dag som var kass, men de gjorde inte allt frö mycket. Skidåknignen har varit super och det känns i ansiktet att solen har stekt på en del.
Har varit aningen klantig och lyckats på blåsor på hakan, men det ska nog bli bra det också.
det märks att det är det sista dagarna det går att åka skidor här i området, snön blir smörigare och smörigare och det är allt med gräs som kikar fram i pisterna.
Det var aningen blött i backarna efter några timmars skidåkning.
Backarna är inte så vita längre
Avslutade dagen med en smarrig banansplit inne i Schladming på en mysig uteservering. +17 kl halv 7 på kvällen det är inte dåligt.
I morgon bär det av hemåt Sverige och västkusten igen. Återgå till vardagen igen.
Det gör vi med att välkomna WårVeckan, massor med aktiviteter i skolan hela veckan lång med start på tisdag.
Lots of Love!

Hauser Kaibling

Kan man ha mer tur med vädret?
Idag har det varit helt underbart. Vilket känns i ansiktet också, känner mig som en röd kräfta.
Idag blev det skidåkning i Hauser Kibling. Man känner sig som hemma där. När vi åkte upp på berget idag visade termometern +12 grader, härligt.
Så mycket skidor som vi åkte idag har vi nog knappt åkt någon dag. När jag slog in liftkortsnummret på datorn visade det att vi hade åkt 3,5 mil, 16 liftar och 7652 höjdmeter.
När vi kom ner till dalen vid 3 tiden visade termometern +22 grader. Man kan knappt tro att det är sant, rena Svenska högsommaren. Påvägen hem blev det en sväng in i Schladming för att kolla läget, men man svettades som en gnu i alla dessa varma kläder. Så de bar snabbt av hem för att kyla ner sig med lite god dricka.
Idag har det alltså varit en super dag, men inte nog med att vädret och skidåknignen har varit bra, utan hela Bcp 09 har klarat inköpstentan!!
Denna flocken människor tänte vandra upp till toppen i 22 graders värme. Är det riktigt kloka??
Man kan ju säga att det var aningen svettigt.
Vi var nästintill själva  i backen hela dagen.
Lots of Love!

Michael Walchhofe

Idag var det skidåkning i Zauchensee som gällde. Solen stekte på hela dagen så snön blev smörig ganska snabbt. Men det gjorde inte allt för mycket, utan det blev mycket schteek på hütterna istället.
Det måste vara något speciellt med det Österrikiska landslaget, för dom befinner ju sig överallt. Idag när vi satt på en Hütte så kom Michael Walchhofer och satte sig jämte oss. En duktig stört-lopps åkare som tagit b.la. VM guld.
Efter lite mer skidåkning blev det live musik i backen på en annan Hütte. Drack en otroligt god drink där, dock vet jag inte vad det var för något, men alla andra drack den där och den såg så läcker ut så det fick bli en till mig med. Det måste ha varit något blandat med vin, får väl försöka luska reda på vad det var för något.
Men visst ser den festlig ut?
Klarblå himmel, Härlisch!!
Michael Walchhofe
Man blir aningen höjd rädd
Jag måste bara tillägga att dom inte är ett dugg rädda för att färgsätta sina hus här nere. Men det kan vara kul med lite upp piffning, men man får ju inte tröttna, men kan ju inte måla om varje vecka.
Lots of Love!

Oförglömlig dag

Har haft en underbar dag som kommer förbli oförglömlig. Idag började skidåkningen i Reiteralm, med några härliga åk i de nypistade backar. Men inte nog med det så hade Österrikiska landslaget träning där idag så vi lyckades pricka in liften bakom Marcel Hircher två gånger inom loppet av 10 minuter. Detta hade vi inte räknat med, men om man har en syster som är stalker så var inte detta speciellt förvånande.
Sedan åkte vi vidare över det fyra bergen, Reiteralm, Hochwurzen, Planai och slutligen Hauser Kaibling. Skidåkningen var bättre än förväntat eftersom det var såpass varmt ute, så det var en perfekt dag.
Aningen dimmit när vi åkte upp på berget
Soligt och fint
Vi lyckades bara få en bild bakifrån på Marcel
På vissa ställen var det lite för ont om snö :P
Dessa bilderna får räcka för idag, vi var även på en sky toalett uppe i backen idag, rätt läskigt att gå på den. Man kunde se ut men inte in. Men man var ändå orolig att någon skulle se in;)
Drack en lite läskig dryck idag, trodde att det var någon sorts cider. Men det visade sig vara öl blandat med vodka och lime. Men för att kosta 6 kr kan man inte begära att smaken ska vara den bästa.
Lots of Love!

Snö, dimma och regn

Haft en härlig dag i backen idag också. Men idag var vädret inte alls bra, dimmigt och snö uppe på berget och snöblandat regn nere i dalen. Men snön var perfekt.
Nu ska jag ner till relaxen och basta och fixa till mig lite innan vi ska åka iväg till pappas gamla klasskompis som bor en bit här ifrån.
Bilder kommer senare!
Lots of Love!

Härliga pister

Kom hem från backen för en liten stund sedan. Vi hittade snön, pisterna var lika härliga som vanligt här nere. Solen har varit på våran sida idag, så det var helt klart en perfekt dag.
På första pausen i backen blev det ett stort glas skiiwasser och ett kokt ägg. Låter kanske inte så gott, men dom har ju så konstiga traditioner här nere vid påsk. Allt är så "överrivet", de säljer målade kokta ägg i affärerna och hänger ägg i alla träd och buskar. Påsken går inte att undvika i detta landet.

Lots of Love!

Stort + till Sverige

Kom just hem från en liten senare arterski, medelåldern var väl sisådär 50 + skulle jag tro. Ett live band som spelade och allmän härlig stämning, det ända som drog ner det var röklukten. Ett stort + till Sverige som har infört lagen om att man inte får röka inomhus. Man fullkomligt stinker rök nu.
Undra varför dom har en stippstång uppe i en bur i taket?
Denna bilden får ta och avsluta dag ett i Österrike.
Lots of Love!

Vart är snön?

Här är huset vi bor i här nere, eller vi har en lägenhet i det.
Ni får nöja er med en bild utifrån till att börja med.
Nu ikväll blev det lite slappade nere i spa avdelningen, med regndusch och bastande. Det finns även ett litet gym, så man kanske hinner med att träna en liten stund på kvällarna om orken finns efter all skidåkning. Men vart finns snön vi ska åka på?
Kan ni se någon skymt av snön?!
Den ända snön jag har kunnat se hittills är den här sandiga snöhögen.
Vi får väl se i morgon hur det ser ut, om vi kan ta oss ner för några pister eller om det enbart är gräs överallt. Vi fick ju bevisat idag att man faktiskt kan åka pulka ner för en brant backe utan snö, när en liten kille kom åkande i 110.
Lots of Love!

Österrike

Nu är vi äntligen på plats i Österrike och i Forstau.
Härligt, det känns nästan som om det var igår vi var här, men det har redan gått ett år.
Resan har gått väldigt bra och allt har flutit på.
Var inne i en butik och handlade lite mat för det kommande tre dagarna på vägen ner idag, det är ju några röda dagar framöver så vi var tvungna att bunkra upp lite.
Såhär såg kundvagnen ut när vi kom fram till kassan? Rätt komiskt, vi skulle köpa MAT, och vad hittar vi i kundvagnen jo lite choklad, chips, vin, öl, almdudler.
Som tur är har vi Svensk mat med oss ner så vi kommer överleva.
Nu har vi precis ätit en god Svensk påskmåltid, så nu ska vi gå en sväng i byn och se vad som händer ikväll.
Lots of Love!

Tidsplanen sprack

God Morgon!

Idag va planen att gå upp tidigt, men den höll inte rikgit fullt ut. Min säng har för stark dragningskraft för att man ska lyckas gå upp tidigt. Men halv åtta satt jag i köket och läste tidningen och åt frukost. Hörde ni? Jag läste tidningen. Det är inget som händer varje dag. Men sedan vi får HN innanför dörren varje morgon så har det blivit lite av en vana att läsa den varje morgon.

Nu ska jag sätta igång och plugga lite så jag blir klart tidigt, så jag kan ägna resten av dagen åt att packa och fixa.



Lots of Love!

RSS 2.0