Sugen på ny mobil

Är lite sugen på ny mobil, har ju haft min länge nu och klantig som man är så har jag ju lyckats tappa min batterilucka, hur lyckas man?
Så nu tycker jag det kan vara dags för en liten uppfreshning, nu när jag ändå ska byta abonemang och så.

lite sugen på denna . .såg att det även har kommit en ny flashig mobil eller är på väg ut i butikerna kanske man ska säga?

vi får se nu ska jag kolla på melodifestivalen med familjen och mysa.

~~Sofia

Möblera om var och varannan dag

Lagom seg dag. . .  åkte ner till tennisen och kollade lite på matchen och levererade en paj till fikat, sen har jag bott i min systers rum och hjälp henne möblera om och städa, detta är en liten hobby vi skaffade oss för några år sedan. Tur att vi har dragit ner på det bara för de hade jag inte orkat med nu då möblerade vi om uniefär en gång i veckan, eller nu överdriver jag nog men de känndes så i alla fall. Nu blir det att ta tag i sitt egna rum och städa iordning de, och planera upp de kommande veckorna med träning, skolarbete och praktik.

Nu luktar de mycket gott fårn köket så de blir nog snart mat, sen en vilopaus.
Tror att jag ska kolla runt lite på nätet och se om man hittar något trevligt, har blivit lite shopping beroende men nu vet jag exakt vad jag är ute efter.

~Sofia

Jag fann ljuset, men de försvann lika snabbt

Sitter i skolan nu, har lunch.
Igår slockande ljuset med mina klänning trodde att de blev så himlans bra men sen märkte jag att de blev hel fel, så direkt när man kom till skolan idag fick man sätta sprättaren i tyget, var va du idag min kära sprättare när jag väl behövde dig ;)
Nej men de gick kalas bra, sen va de ju det där med matten man kanske skulle lägga ner lite mer tid på den så att man kan göra sådana där  små ganska enkla uträkningar som blir komplicerade i slutändan.
Men som tur var fanns Lisa till hands och hjälpte mig så nu tror jag att jag har lyckats i alla fall, fick sitta och trockla fast alla volangerna förhand så nu är de bara provning kvar för att se hur det ser ut innan jag syr fast dom sen är de bara lite små pill kvar med klänningen sen är den nästan så gott som klar.

Ska kolla runt lite på internet om man hittar några snygga kläder som man kan köpa nu till våren, det saknas bara pengar.  .  .
Hoppas man får napp på något av jobben jag sökte här om dagen.

~Sofia

Hej kom och hjälp mig!

Nu känns allt genast mycket skönare, gjorde de framflyttade historia provet och första och andra världskriget idag. Vet dock inte om de gick så vidare bra men de känns skönt att ha fått de gjort.
Sedan har dagen bara flutit på var på ett kort elevrådsmöte om den nya styrelsen idag, ska bli spännande och se vilka det blir.

Så här långt har jag nu kommit på min balklänning, i slutet av dagen krånglade de bara så måste fixa till den lite i morgon, så den ser ut som hej kom och hjälp mig;)

så ser den ut idag mina vänner hur ser den ut i morgon?
Hoppas på att jag blir klar nu i veckan.

Efter skolan tog jag ett två timmar långt gymm pass på skolan, så nu har jag precis landat efter hårdträning, sitter och käkar lite knäckebröd.
Blir bara chill ikväll med film och grejer.

~Sofia


Vad gömmer sig i den svarta lådan?

Idag har jag hunnit med mycket i skolan  har till och med fått dit mitt paljettband nu, tog massa fina kort på den idag men tyvärr har jag glömmt ett kort hemma så kan inte få in dom i datorn. Så jag får ta med mig min kamera i morgon och ta fler kort på den.

Men idag har det inte varit bilken dag som hellst utan idag fick vi en spännande svart låda, vad tror ni kan gömma sig i den?Jo detta gömmer sig i min super fina låda . . .


Ser ni vad de är?


Inget mindre än min studentmössa ;) nu är man sådär lagon längtansfull och vill bara att tiden ska rinna iväg. .

Nu ska jag plugga på historia provet och chilla, blir säkert någon film och lite mys ikväll för att man har varit duktig och pluggat.

~Sofia

Blond eller ännu Blondare?

Hej hopp

Har varit lite dålig på att blogga igår och idag, men ska nog kunna knåpa ihop några rader nu.
Nu känner jag mig väldigt duktig är alldeles strax klar med allt jag ska brodera på min balklänning som de ser ut nu i alla fall, så man får väl hoppas på det också.
Iågr hände inte så vidrae mycket mer än att jag broderade stup i kvartrn fårn att jag vaknde tills jag skulle sova eller jag fick mig en paus när jag åkte bussen upp till jkpg.
Som sagt alla vet väl att jag är blond? När jag satt på bussen igår så dog min Ipod och jag blev besviken hade bara åkt ca 20 minuter sen dog den, men sen kom jag på att jag hade ena delen till mitt headset till mobieln ifickan den delen som leder in i mobilen som man måste sätta i ett par hörlurar i för att de ska funka. Jag tänkte inte mer på de utan bussresdan fortsatte en stund till, tills jag kom att tänka på att jag kudne ju faktiskt ta ur hörlurarna ut Ipoden och sätta i dom i mobilen, Smart Sofia !!

Idag har vi bara haft hälsa som vanligt, massage hela förmiddagen så härligt, sedan var vi på ett pass på friskis, Sofia och korrdination hör verkligen inte ihop, kan man öva upp den?
Sedan avslutade vi dagen med lite matte, en sak som jag tycker ät så konstig är att jag fattar precis allt när min lärare förklar för mig och diskuterar med honom men när jag själv ska sätta mig och räkna förstår jag inte ett skvatt?

Nu ska jag brodera klart de sista och plugga historia sen får vi se vad som händer i kväll. Måste planera upp veckan så man hinner med allt hann inte göra de igår nämligen

~Sofia

Full fart framåt

God Morgon.

Nu är de återigen snart slut på helgen, fy va tiden går fort nu för tiden. Men är de så konstigt den ska väl skrämma till det extra mycket bara för att man har sjukt mycket att göra i skolan? Kan det vara så ?
Idag ska jag i alla fall försöka bli klar med broderandet till balklänningen, de är den största spärren efter de så kan man pusta ut lite i alla fall, har ju som sagt bara 3 prov nästa vecka också som jag inte har HUNNIT öva på ett smack!
Så de blir att sy som en idiot så man hinner kolla igenom matten idag i alla fall.
Sedan måste jag även hinna plaera upp veckan så man hinner med allt annat som man har tänk sig, så de komemr in en liten vecko planering senare idag när tiden räcker till.

Måste kolla runt lite på internet på olika saker idag med Jobb,skolor, kläder mm.

Nu blir de lite frulle innan arbetet drar igång.

Tjingeling

~Sofia

Det blir ju bara värre och värre

Idag har jag ju varit i Borås en sväng och shoppat lite, tro de eller ej men jag fick med mig lite så saker hem i shopping kassarna.En långärmad t-shirt - Gina tricot ( tro de eller ej men de kostade bara 10 kr !! )
Hårspännen - Gina tricot
Två skarfsat - Gina tricot
Örånghängen - HM
En skarts - HM

Sofia gillar rea då kan man minsann fynda.


Söta små sommriga öronhängenSen nu ikväll har jag spenderat tiden i min säng och framför TV:n och borderat de går fammåt, ca hälften kvar på de andra bandet nu, måste bli klar tills i morgon.

Om vi ska diskutera de där med melodifestivalen så kan jag ju redan säga att det började bli ett fiasko redan förnågra år sedan och det har fortsatt i de spåret! Det suuger rent ut sagt, svenska folket har ingen smak när de gäller musik.
Kvällens bästa bidrag Velvet gick ju inte ens vidare brand de 5 bästa då är de ju något som inte stämmer, jag ska inte säga mer om vad jag tycker det får räcka.
Nu ska jag försöka sy en bit till och sen sova så man orkar upp på en härlig morgon promenad i snöovädret innan frukosten.

~Sofia

Mot shoppingen

God morgon allihop.

Nu har man återigen fastnat vid datorn även om man har de lite stressigt på morgonen. Har väl 30 minuter på mig innan vi ska åka iväg en sväng till Boårs och shoppa lite.
Får se om man lyckas få med sig något hem, jag är ju såklart lika taggad som vanligt så de är ju inte helt omöjligt att de blir så.
Ska kolla lite på ny mobil också känner att dekan vara dags snat. Men vet bara inte vilken man ska ha?

Annars är de inga större planer för dagen ska försöka bli färdig med broderandet ikväll också. Sen blir de nog även lite melodifestival tittande om man hinner med.Uppdatering efter shopping rundan kommer senare.

~Sofia

Tur att någon är bäst

Nu äntligen har jag kommit lite emr än halvvägs, har broderat klart hela de första bandet som ahr tagit ca 15 timmar att göra. . . men tiden bara rinner iväg när man bara sitter och stirrar ner i ett tyg hela tiden, så denna helgen kommer väl bara flyga iväg antar jag.
Det blir lite sovmorgon i morgon innan vi åker till Boårs och när vi kommer hem blir de att sätta på turbofarten och sy som bara den.
Det händer inte så mycket mer när man bara sr hela dagarna, min kära syster va snäll och underhöll mig idag vi lyssnade då gamla godingar och hon dansade runt i mitt rum. Sen fick vi återblickar till Österrike förra året och satt och drömmde oss tillbaka.
Men de va en trevlig kväll med siis idag, förutom att hon klagar massa på mig. . . men jag vill ju så klart slå henne lite för hon är så grymmt mycket bättre än mig på ALLT. Men men någon måste ju vara de så e glad för din skulle snygging ;)

Godnatt alla pinsar och prinsessor
~Sofia

Tiden bara rinner iväg

Idag har jag varit hemma hela dagen, åkte hem från Jkpg vid 11 sen efter de har tiden bara rullat iväg och jag har knappt hunnit hälften av vad jag hade planerat idag. Nu blir de stressigt resten av kvällen, ska strax sätta mig och börja brodera igen är snart klar med de börsta bandet som har tagit ca 15 timmar att göra bara ett kvar nu. Fick även en förfrågan om att följa med familjen till Boårs i morgon och shoppa lite men kanske lika bra att stanna hemma så både jag och plånboken mår bra. Måste ju hinna plugga lite och sy klart allt.
Annars har de inte hännt så mycket kul idag i mitt liv, varit en taxi idag också hämtade syrran i skolan och fixade min praktikplats, ska vara på åsenskolans syslöjd i 2 veckor helt ok.
Sen fick jag åka och hämta mamma på jobbet också och handla lite.

Nu ska jag brodera för fullt hörs senare måste ju ta lite pauser ibland så då kan man passa på att blogga.

~Sofia


Full fart frammåt

Nu har jag städat hela mitt lilla ställe, eller min lilla källare kanske man ska säga ?
Nu ska jag ta de riktigt lugnt och planera helgen så man hinner med atllt man ska göra, måste försöka bli kalr med broderandet eller i alla fall till balklänningen.
Sen får de nog bli massa pluggande nästa veckan ochså ska försöka hinna med alla 3 proven så att de kan bli mycket räning mm under praktiken.
Har inte hört något fårn praktikplatsen på UR så de får nog bli åsenskolan i 2 veckor på syslöjden där, men de kan ju nästan inte bli bättre eller de är väl inte så kul men man kan ju kanske hinna sy något till säg själv och sen blir de hyffsat billig träning i två veckor, plus att man kan passa på att träffa kompisarna.

Kan ni tänka er vad jag ska göra nu? Brodera!!

~Sofia

Balsömmnad del 1

Balsömmnad del 1

Här kommer lite bilder från dagens arbete i skolan . .


En halvfärdig klänning


Alla har blivit lite smått trötta nu i slutet av veckan. . .

Jag lyckades fixa så att jag slapp sitta i skolan i morgon och brodera så nu har jag som press på mig att bli kalr tills på tisdag ska bli så skönt när man kan börja sy ihop resten av klänningen.
Vad tycker ni hitils om mitt arbete?

~Sofia

Super super nöjd! Hittils i alla fall

Nu är dagen snart slut, har fotat lite idag på allt arbete.
Nu kan jag verkligen säga att jag är hel nöjd med min balklänning än så länge i alla fall nu får se bilder sen när jag kommer hem om internet återigen vill sammarbeta med mig.
Super super super nöjd!
Planerna för eftermiddagen/kvällen blir väl bara att städa och plocka iordning allt och fortsätta sy och chilla vid tv:n.

Nu måste jag hjälpa till och städa.
Hörs sen

~Sofia

Bra jobbat

Äntligen är detta över, nu har vi varit duktiga jag och Emma pemma, hon åkte precis hem efetr att vi har suttit några timmar för att få kalrt projketraporten. Det är så grymmt skönt att man kan stryka en sak på listan nästa vecka blir de fler saker som ska strykas.

Men en sak  som är mindre bra so mjag har sjuk dåligt samvete för de är att efter att jag hade kört mitt pass på gymmet idag, de va välidgt hård träning för att vara jag nu kör vi tjejen om de ska hända något, men i alla fall efter träningen så väntade Emma på mig för vi skulle hämta hennes dator så fårgade hon om vi skulle käka något så ville hon ha pizza men jag får ju inte de vilket är välfigt tur, men då blev de ju så kalr kebab tallrik istället :O Fy verkligen inte bra nu blir de efter hård träning mm framöver.

Nä nu ska jag cilla lite framflr tv:n och mysa lite med tända ljus.

~Sofia

Bättre än förväntat

Sitter i skolan och har lite rast, jag måste bara säga att balsömmnaden flyter på som bara den. Blir nog kalr med fias klänning såp långt som jag kan göra idag i alla fall sen är de bara att vänta på att hon ska komma hem fårn thailand :) så hon kan testa den hoppas att hon blir nöjd.
Har även hunnit höra mitt foder tillmin klänning och dagen har bara börjat än, vad ska man göra sen? alla mina 5000 pärlor och paljetter jag har kvar ligger hemma, så funderar på att göra ett kap och vara hemma i morgon och bara sitta och brodera man får mycket mer gjort då, hoppas att de förslaget går igenom hos lärarna också.

 Annars är de ganska lungt idag, projektet flyter på är inne på 3:e dagen nu, och idag blir de hårdträning på skolgymmet.
Ska försöka fixa en lite vecko raport innaj gaåker upp till jkpg igen efter helgen, får se hur de går med de :)

Nu blir de eld i baken igen och sy som bara den.
 Tjingeling så länge

~Sofia


Nacken har fått stryk

Nu har jag broderat ca 700 pärlor och paljetter till och min nacke bara skriker efter massage. Illa måste hitta något knep så man inte får så ont i nacken för de tar bara några minuter så är de igång.. måste finnas något knep någon som har tips?
NU ska jag krypa ner i min säng och bara ta de lugnt och vila nacken så man orkar arbeta i morgon ännu en tuff dag framför mig,
God natt :)

~Sofia

Sofia i ett nörskal

Vet ni jag fick ju en sådan här söt sak i julklapp av mina kära syster, och jag har aldrig lyckats lista ut hur man byter låtar i den ,eller snarare jag ha rinte orkart lära mig.  Utan min dator har själv valt vilken musik jag ska lyssna på, och den valde faktiskt bra musik til len viss del. Men igår när jag skulle kolla lite om jag kuden fixa de så lyckades jag byta låtar p åden i alla fall men va blev de för musik jo i dag när jag tänkte att jag skulle lyssna på musik så jag konsentrerar mig bättre när jag sysr upptäckte jag att den va fylld med nästan enbart Abba och lite blues eller va de nu va. . Men vet niu Sofia är lite tecknisk tros allt för nu har hon lyckats bya till sin egna spellista i Ipoden , lycka.
Nu blirde ett tränignspass på cirkus en halvtimme innan jag ska fortsätta med pärlandet.

~Sofia

Ont i nacken av allt pärlande

DIrekt efter skolan satte jag mig hemma och började brodera har kommit en liten bit nu i allafall, men när jag öppnade paketet men paljetter så märkte jag att jag ahr fått fel paljetter till min student klänning :O vad gör man?
Hoppas verkligen att de går att skicka tillbaka dom annars får jag väl göra något annat med dom någon gång:.
Annars har de inte h'nt så mycket idag, Sitter och broderar pärla efter pärla, paljett efter paljett de tar sin lilla tid. Guu va ont i nacken man får bara, får väl ta och anställa en personlig massör antar jag.
Ska försöka sitta uppe så länge som  möjligt, kan ju inte göra så mycket mer på min klänning om jag inte blir kalr med bandet snart. .Och i morgon hoppas jag att jag hinner klart med Fias klänning så långt som jag kan göra på den.

~Sofia


Balsömmnad

Nu har Balsömmnaden dragit igång på allvar. Idag har jag fått gjort mycket men dagen är inte slut än så mer ska de bli. Har hunnit göra ett helt foder till Fias klänning och gjort lite ändringar på den hoppas att den kommer bli bra.
Ikväll kommer jag nog ägna hela kvällen åt att pärla måste bli klar med allt de innan jag kan göra mer på min egna klänning bara 5600 pärlor och paljetter kvar innan jag är klar. Några timmars arbete varje dag så ska jag nog hinna klart.
Dagen har gått fort, man hinner inte ta några raster för man vill bara bli klar hela tiden så manjobabr och jobbar tills lärarna fårgar ska ni inte ta rast? Alla bara skakar på huvudet och fortsätter.
Än så länge så är de inget annat kul som har hänt, förhoppningsvis ska de kunna bli mer bloggande sen när man är hemma och mitt internet vill samarbeta, måste sluta vara så beroende av min dator eller snarare internet. Måste försöka plugga emr så man kan ta de lugnt  sen när vårsolen kommer och man vill vara ute och gå hela tiden så hårt arbete nu kommer bli belönat i slutet av terminen.
Nu måste jag fortsätta. .

~Sofia

Svårt att göra lite nytta. .

När jag gick hem på håltimmen idag så skrev jag sms och när jag kollade upp så möttes min block av dessa sötingarna.
Men dom blev så kalrt rädda och sprang när dom såg mig.
Nej nu måste jag komma på något som man kan göra som e nyttigt, har försökt skriva ner allt jag måste gra i skolan nu innan jag kan slappna av helt, de va inte lite saker de. . .
Men de ska vi nog klara av om inte Lilla Sofia sitter vid datron varje ledig sekund hon får gör lite nytta !!

~Sofia

Ner till skolan igen

Nu ska jag strax dra mig ner tillskolan igen ,matte lektionen väntar under om man komemr lära sig något idag, jag har verkligen blivit helt sjukt dålig i skolan måste tag tag i detta nu! Nu eller aldrig.
På vägen ner och hem ska jag fundera lite om de kan dyka upp några tankar och ideer til lnågra projekt elelr liknaden.

Komemr uppdatering om detta när jag är hemma igen om mitt internet vill sammarbeta med mig vill säga :)

~Sofia

Har jag blivit knäpp?

Tjoo
Nu är jag hemma en stund från skolan, matten börjar inte fören 15.30 så hinenr bvara hemma en stund i alla fall.
Idag på Hälsa och livskunskapen blev de bara teori och lite avslappning de skulle blivit ett pass på friskis också men de va för många som var sjuka så de blev inget de får bli nästa måndag istället.
Hade nog inte blivit så mycket för min del ändå.
Sen va vi på bibblan en stund och kollade runt bland hälsa böckerna najsnajs lånade med mig en hem som jag tänkte börja läsa ikväll.
Min syster tycker dock att jag har blivit helt knäpp efter att jag har börjat med denna kursen i skolan, kan de stämma??

Idag började jag mitt projekt lite smått lite svårt när man e sjukt bara, men hopaps de blir bättre i veckan. Ska försöka mig ut på en morgon promenad varje dag innan frukosten, men då får man gå upp en timme tidigare bara. Men vi får se hur de blir med den saken om man kan lyckas komma i säng tidigt på kvällen så kan de nog funka, man lär ju bli mycket piggare på dagen i alla fall.

Vill komma på något roligt projket att köra igång eller någon liten sysselsättning, har ju så sjukt tråkigt på dagarna. Nårgra tips?

~Sofia

Tillbaka till verkligheten

Nu är man tillbaka uppe i jkpg för ännu en tuff vecka framför sig.
Ikväll blir de bara mys och sova tidigt skulle jag tro blev ju bara 5 timmars sömn i natt.

Vecko planering:

Såhär ser väl en del av min vecka ut än så länge i alla fall

Måndag: Skola 8.00.17.00

Tisdag: Balsömmnad 8.00-16.00

Onsdag: Balsömmand 8.00-15-00
                 Träna 15.00-17-00

Torsdag: Balsömmnad 8.00-16.00

Fredag: Balsömmnad 8.00-15.00

Helgen är oplanerad
Nu blir de att krypa ner i sängen och mysa :)
Gog natt

~Sofia

Vårkännskor

Idag har de vatt en ganska seg dag, har inte roakt med så mycket vaknade vid halv 10 ochåkte hem fårn skogen vid halv 11. Efter de ahr de bara blivi chillande, packat de mesta jag ska ha med upp till jkpg. Sen har jag varit duktig och städat hela mitt rum de va behövligt. Och nu  sitter man återigen vid datorn och kolalr rutn och lyssnar på musik. Ikväll blir de nog bara en stor kopp te när man kommer upp till jkpg och sen en film eller något och mysa lite, ochta igende man missade igår. Nårgonsom vill komma och underhålla mig?

Imorgon ska jag försöka dra igång med mitt projekt om jag inte mår allt för kasst, är ju fortfarande inte frisk så man känner sig inte rikgti pepp till något men de ska nog bli bra , någon gång måste man ju börja.
Så de blir en liten runda på stan i morgon förmodligen.
Idag har man fått riktigavårkännslor solen har strålat och nu längtar man bara till snön försvinenr och gräset blir grönt och man kan sola och bada :)

~Sofia


Drömmar

Nu ska vi åka iväg  till Bamboo och käka hoppas de blir mysigt och gott. .
Har fantiserat lite idag om hur jag skulle vilja fira alla HJÄRTANS dag på de mysigaste settet. Satt och lekte lite i Photofilter och mixtrade med lite bilder inet toppen bild men de beskriver lite :)
Snyga va? Nej men drömmen hade väl varit och äta en mysig middag och dricka något gott vin och av sluta kvällen med mys i en härlig soffa och kolla på någon romantisk film? vem skulle inte vilja de?
Den drömmen kanske slår in någon gång vem vet. Om inte minst när man har en mysig pojkvän och mysa med ;)
Nej nu är de slut funderat om detta och man får göra de bästa och mysigaste av situationen som idetta fallet är att äta en mysig middag med familjen, coh sen åka vidare och mysa med vännerna :)

~Sofia

Glad Alla HJÄRTANS Dag

Glad Alla HJÄRTANS Dag


Iskallt är vad de är i mitt rum när man vaknar på morgonen. Man börjar få lite vårkänslor nu när solen skiner varje morgon när man vaknar, för varje dag som går längtar man bara mer och mer till sommaren. Men man känenr samtidit ångest, för de finns så mycket man ska hinna med innan man når dit, en smula stressigt är vad det är. . men de ska vi nog allt klara av.
Idag måste man ju försöka släppa all stress och allt annat och bara njuta av dagen och ta de lugnt, de är ju trots allt alla hjärtans dag idag, då ska man bara visa sin kärlek på olika sätt till alla man tycker om i sin närhet.

Dagens planer:

Måla/sy
Städa
Äta mat på Bamboo med familjen

Hur gör man ikväll då?
Jag har ju trots allt varit sjuk hela veckan men känenr väl att man e på bättringsvägen nu efetr att man började med medicinen.
Så hur ska jag göra ikväll bara vara hemma och mysa med familjen och kolla på melodifestivalen?
Eller ska jag förlja emd mina kära vänner ut till fredriks stuga och mysa med dom där och hoppas att vi ska kolla på melodifestivalen?

~Sofia

Mina projekt just nu . .

Nu tänkte jag försöka fixa in lite bilder fårn mitt broderande så ni får se vad de är jag håller på med :)


Härliga färger till min studentklänning


En början i alla fall


Mycket återstår hela livet ska broderasMin balklänning, långt ifrån klar. .


nu har jag broderat ca 700 pärlor och paljetter och behöver ca 5600 till . .
så jag har att göra. .Fias klänning halvfärdig
Det är väldigt kul att sy till kunder, så man kanske ska ta upp beställningar ? eller kanske sälja lite av kläderna man har sytt så nya får plats i garderoben?

Vad tycker ni om klänningarna?

Nu ska ja sätta mig och brodera lite till och även leka lite i photofilter. .

~SofiaHalsfluss :S

Nu vet jag i alla fall varför jag har ont i halsen, är de inte typiskt att man skulle behöva gå till doktorn fredgaren den 13?? Nu har jag fått medicin i alla fall så nu ska väl halsflussen försvinna kan man ju hoppas.
Sen va vi även en lite rudna i Gvd på Lindex och hjälpte mamma med lite nya kläder de blev super fint. Nu ska jag bara vila lite efter maten och sen blir de väl att försöka sätta sig och måla lite. Hde ju satt upp ett mål att ja skulle hinna med så mycket som möjligt så man bara kan färgläga sen.

~Sofia

Tuff vecka framför mig

God Morgon, eller god förmiddag kanske man ska säga.

Idag vaknade jag något senare än dom andra dagarna nu på lovet, har lite ångest över de.
Halsen fortsätter och göra ont, kanske bud på att gå till doktorn idag trots allt? Balsömmnaden börjar ju nästa vecka och de är ju inte precis någon vecka man vill vara sjuk.
Men de är tråkgit och jobbigt att man har varit sjuk hela lovet, och inte haft orken till att göra allt som stått på mitt vecko schema. Får väl göra ett nytt till nästa vecka och köra extre hårt om jag ska hinna med allt.
Nu blir de en stor kopp te och sen hoppa in i duschen mamma väntar på att vi ska åka en sväng till Gvd.
Skriver mer senare
~Sofia


Pärlar för fullt

Goo kväll.
Idag har bloggen krånglat ganska mycket tycker jag så de ahr inte blivit så mycket bloggande, men nu är jag här igen.
Men de är inte bara bloggen som krånglar utan även mitt tangentbord och boksataven G !!! man måste trycka allt vad man har för att de sak bli något g.

Idag har jag tagit de ganska lugnt fast ändå inte, har suttit i min säng och broderar ca 1000 pärlor och paljetter idag. Först satt ja med balklänningen men sen tog dom svarta paljetterna slut. . typiskt jag som ville hinna långgt. Jag beställde en burk med ca 700 st i, sen när ja va klar med den burken och täknade ut hur måna mer ja behövde beställa så kom ja fram till att jag behövde 8 eller 9 stycken till. . .så de lär gå åt lite.
Så när dom tog slut fortsatte jag med studentklänningen, den kommer no bli riktigt snygg får vi hoppas, ska försöka få in lite blder på klänningarna i morgon.

Så i morgon ser ja fram emot att komma ännu en bit påvägen med klänningen och mpste ta tag i de andra skolarbetet också som skulle göras på lovet, men som sat var så ahr ja ju tappat orken nu när jag är sjuk, vilket jag fortfarande är de vill ju aldrig försvinna.

~Sofia


Dagen är fullbokad

God morgon!
Detta lovet börjar snart närma sig sitt slut. De har verkligen gått fort. De har blivit ganska tidiga morgonar, nu i slutet kan jag verkligen behöva all tid jag kan få till skolarbete så jag hinner med allt innan söndagen är slut.
Denna dagen är full späckad likt de kommande dagarna.

såhär ser min dag ut på ett ungefär

fortsätta pärla
måla minst 10 plagg
räkna lite matte
ev ett besök hos farbror doktorn
sen en film någon gång under dagen som avslappning

~Sofia


Pärlor och paljetter överallt. . .

Nu sitetr jag på mitt golv med massor med pärlor och paljetter runt mig, har suttit här i säkert över 2 timmar och sytt. De syns väl att jag ahr kommit en bit men skit va lång tid de komemr ta har säkert sytt 10 cm med pärlor och paljetter nu. . och de är bara början kan jag ju säga har mycket kvar och de komemr ta tid frågan är om den tiden jag ahr kvar på lovet både räcker till att Brodera, Måla, Plugga och förhoppningsvis träng och planera lite till inför projektstarten. . . NU käönner Sofia sig lite lagon stressad. Pluas att jag inte ahr hunnit bli frisk än om jag inte känner mig bättre i min lilla hals i morgon blir de nog ett besök hos farbror doktorn.
Nu ska jag sova så jag ahr orken kvar tills i morgon när en hård och tuff dag väntar framför mig.
Sov gott alla skönheter

~Sofia

Nu börjar handsömnaden

Sen har jag även varit och hämtat mina paljetter idag på Hemköp så nu äntligen jag kan sätta mig och börja brodera hoppas att resultatet blir lika bra som jag förväntar mig komemr nog in lite bilder under loppets gång. Ska bara plocka iordning allt och kanke sätta mig ner och skissa lite till bilden sen ska jag dra igång med min handsömmnad lär ju ta ett tag med alla dess pärlor och paljetterLite dålig bild kanske. . men dom Turkosa sa vara till studentklänningen och dom svarta till balklänningen


~Sofia

Shopping i Ullared

Nu är jag hemma efter en tur i Ullared med syster, tur att vi aldrig åkte till Vbg också utan nöjde oss med Ullared för annars hade pengarna bara flugit iväg och de har jag inte råd med måste spara allt som kommer in på kontot nu så man har råd att flytta till sommaren kanske beroende på var man får jobb.
Men om man återgår till shopping rundan så va de inte alls mycekt folk på Gekås så de va skönt men hade dock lite ont i huvudet så de drog ner de roliga i shoppandet idag,
Men lite fick jag med mig hem trots alltEn bddy
En sport Bh
hårspännen
En DreamMatte Mousse
Nagel dekorationer
En film
och lite annat smått och gott

Sen har jag även hittat den ultimata butiken i Ullared som även är ny öppnad Erotikbutiken ;) haha kanske inte de man förväntade sig av en liten håla som Ullared emn man va ju tvungen att ta sig en titt. . .

Tack för idag syster

~Sofia


Mardrömamr om balklänningarna

Nu börjar dagen gå mot sitt slut, ikväll har de bara blivit lite god mat, en lång härlig dusch och tv tittand.
En ganska mysig kväll, och nu börjar även lite av min förlorade energi komma tillbaka, så vi får hoppas at tde kanske kan bli en vbg tripp i morgon om febern håller sig nere och halsen mår bättre. Ska försöka sova som en prinsessa inatt hur man nu ska lyckas med de?
Om de nu blir en tripp till vbg så har jag lite planer på att gå in och kolla om glasögonen finns kvar som jag hittade under praktiken men de va ju ett antal veckorsedan nu så inte säkert dom finns kvar.

Nu blir de att krypa ner i min varma säng och försöka sova extra skönt i natt, hoppas de inte blir några mardrömmar om balklänningarna i natt, ingen roliga mardrömm jag ahde on min klänning i natt men som tur är så slår ju inte drömmarna in så ofta så får hoppas att denna också kan förbli en drömm.

~Sofia

Hemma spa?

Idag har de verkligen avrit en extremt seg dag, men dagen är inte slut än så de är väl på tiden att man gör något mer seriöst än att ligga vid datorn och glo på film. Fast när ma när sjuk kanske de är tillåtet. Men jag känner väl att orken börjar krypa sig tillbaka synd bara att man inte är lite piggare så man hade kunnat träna lite, kanske får bli lite pilates träning här hemma idag? .

Annars hade jag faktiskt tänkt lyxa till de lite för mig själv idag, ta en varm och härlig dusch med silverschampo och hårinpackning, och lite olika krämer efter, för att friska till sig lite så man inte känenr sig så sunkig vilket jag gör nu. Vågar inte ens lägga upp en bild på hur jag ser ut nu för de är ingen vacker syn kan jag ju lova.
Sen är jag lite sugen på att fixa till min naglar idag också.

I morgon va de tänkt att jag och syrran skulle dra till Vbg får se om mamma och pappa vil lsläppa iväg mig, jag är lite sugen på att åka iväg eller i alla fall till ullared, har inte varit där på år och dar nu, så kanske ska knåpa ihop en liten handlelista.

~Sofia

Halsen ger inte upp

God Morgon.
Ännu en dag av plåga har börjat, halsen vill inte ge med sig utan den fortsätter strida mot mig. Igår när jag skulle gå och sova hade jag även lite feber inte roligat alls nu när de är lov, mpste nog ställa in alla trängspassen hela veckan är jag rädd för.
Så de blir att fortsätta dricka varmt te och sen undvika att svälja något annat, så de blir väl en gratis bantning då med andra ord.


Såhär ahr min dag startat, ligger i sängen och dricker en stor kopp te.

~Sofia

Schemat kan jag glömma

Jag som hade tänk mig att jag skulle mjukstarta lite till mitt projekt nu i veckan, men extra mycket träning nu när man ändå är hemma, och de är betydligt billigare att träna här än i jkpg. Så de hade inte vait fel med den där extra träningen, men men nu kan jag väl glömma de eller i alla fall på några dagar kan ju hoppas att jag kanske kan köra något pass i slutet av veckan annars får de bara bli pilates träning här hemma.
Jag som hade gjort upp ett sånt fint och väl planerat schema för veckan men de kan jag ju strunta i nu, eller till viss del i alla fall.
Hade ett lite samtar med supersöta Malin igår, guu va jag saknar dig tjejen får se till att träffas snart, du kanske jobbar på onsdag, om de blir en liten vbg tripp för min del då?
Men åter till mitt lilla projekt jag ahr tänt starta upp om en vecka, så ska jag sätta mig enr och gör a en liten receptbok idag och lite listor på vad som ska göras och inte under mitt projekt.

~Sofia

Halsen går mig på nerverna

God morgon. . I natt har jag inte kunnat sova många timmar. . har inte kunnat svälja eller något för de gör så sjukt ont i halsen, så nu lever jag på massa te med honung i för att hoppas att ska bli bättre.
Idagär de meningen att ja gsoch syrran ska åka och klippa oss så vi får väl se vad jag orkar senare idag annars får mamma åka istället för mig, men måste verkligen gör något åt mitt skatbo till hår.
Nu när jag ändå inte kan träna eller gå ut så får jag väl passa på att göra lite bild eller något annat trevligt idag så jag kommer någon stans med den.

~Sofia

Ont i kroppen och halsen

Idag har verkligen varit en katastrof dag. Vaknade vid 9 och hade sjukt ont i halsen och ville bara dö, så jag försökte somna om och lyckades också tills min syster kom in vid kvart i elva, du måste gå upp nu annars förstör du hela dagen.
Gick upp och åt lite frukost de jag fick i mig. . sen gick jag tillbaka till min sköna säng och la mig med datorn och kollade runt lite. Sen har väl den mesta tiden av dagen spenderats i sängen har så sjukt ont i kroppen så jag orkar inte göra något. .
Har i alla fall beställt pärlor och paljetter nu så hoppas dom hinner komma nu under lovet, kommer bli stressigt i slutet av lovet om jag ska hinna sy allt men de får väl gå ändå. Får göra allt annat som ska göras i början tills dom kommer.
Nu ligegr jag återigen med datorn i knät i min säng och chilalr, ahr tänt massa ljus och väntar bara på att någon söt person ska komma och pyssla om mig.

~Sofia

Trött och förvirrad. . .

Idag när jag vaknade hade jag en aning ont i halsen, inte något man vill åka på nu när de är lov och allt och man vill träna.
Så idag blir nog att dricka massa te och försöka få bort de där onda i halsen.
Vad händer mer idag? Jag har inga större planer mer än att ja gska försöka hitta en sida jag kan seställa mina pärlor och paljetter ifårn så att jag kan få dom nästa vecka, komemr ha sjukt brottom med att sy allt då om jag sak få klart de till lovet är slut.
Idag måste jag försöka sätta mig ner och måla några bilder till bilden också så man kan få kalrt de på lovet också.

~Sofia

God kväll

God kväll
Idag har jag inte gjort allt för mycket åkte hem från jkpg, sen blev de en liten sväng in till grannen och pratade om skolor mm. . sen ner till erik på 18 års kalas, Grattis. Sen åkte jag även en stund till Fredrik i Gvd och chillade, kollade på tv och spelade kort.
Måster verkligen tänka igenom allt nu hur jag vill ha de och vad man ska göra för att de ska bli bäst. . hjälp mig!

Nu blir de bara chilla i min mysiga säng och kolla på 90210 och njuta av att de är lov .

~Sofia


Utgång i Jkpg

Nu va man hemma igen efter en trevlig utgång i jkpg igår. Tack allihop, inte så mycket folk som jag trodde de skulle vara men kvällen va lyckad ändå.
Men de bästa va ändå när Bea skulle paltta håret och proppen gick och de blev bäckmörk i hela källaren, så de blev att leta upp proppskopet och byta propp.

Sen måste jag ju säga grattis till Körkortet Emma jag e stolt över dig tjejen.
Kvällen slutade med att sitta i en bil 2-3 timmar och snacka med Simon mycket trevligt att träffa dig, och de va toppen att du ville hämta oss så vi slapp gå hem.

Så om man ska sumera dom här två dagarna som varit så har dom varit mycket onyttiga inte bra detta, får leva sunt nu resten av lovet.

~Sofia


Party in Jkpg

Nu drar jag till jkpg, så blir inget bloggande förens i morgon. håll ut kära läsare.
Ikväl lblir de party med vännerna hoppas på en trevlig kväll. Bilder komemr i morgon:)

~Sofia

God Morgon

God Morgon!
Första dagen på lovet nu känns helt underbart. Är dock lite avis på Fia och dom dom åker till Thailand idag, hopaps ni får de underbart.
Igårkväll satt jag och pysslade med ett schema med träning, och allt som behövs göras nu dom närmsta veckorna, kommer nog lite påfylland efter hand men hitils ser de bra och lovande ut.

Nu ska jag fixa iodning mig och ta mig en lång promenad innan man behöver göra allt annat som står på dagens schema.

~Sofia

Sportlov

Nu ahr sportlovet äntligen börjat, och man e hemma igen. Så himlans skönt.
Direkt när jag kom hem så åkte jag ner till Fia och testade balklänningen på henne, den va ur snygg på henne och satt som en smäck ska bara sy in den lite lite sen komemr den sitta perfekt på dig tjejen.
Sen blev de god mat hemma, sedan vidare ner till tennisen för att läma syrran på träningen. Jag saknar verkligen när man själv fick åka ner och träna där, kanske kan bli någon match på lovet om man hittar nycklen vill säga ??

Ikväll blir de bara mys hemma, tänkte träna lite också så man kan nå sina mål någon gång och komma iform.

~Sofia

I skolan

Fy va dåligt samvete jag har nu. . . hade precis svenska prov och de gick allmänt skit.
Borde ha pluggat mer, sen klantig som man är blandrar men ihop alla frågor. Men men de komemr nog fler tillfällen att visa vad man kan så man kan få behålla sitt betyg, men någon större höjning kan jag ju allt glömma.
Nu blir de skolans luch gott eller kanske inte.
Sen blir de tatt bita i de sura äpplet och första hitta på en lösning på hur man ska göra med min balklänning för att få sen snygg.

~Sofia

Dagens planer

God morgon allihop. Idga lyckades jag pallra mig upp ur sängnen något tidigare så nu känner jag mig inte lika stressad som igår, men borde nog sätta fart lite ändå så man kanske hinner läsa igenom provet en gång till, innan man beger sig till skolan.

så här ser min dag ut idag vad jag vet just nu:

8.00-9.15 Sömnad
9.20-11.00 Svenska (prov)
11.45-13.00 bild
13.05-15.00 Sömnad

Sen börjar lovet åker hem till mit ljuva hem idag och stannar hemma lite mer än en vecka. Sen ikväll ska jag testa Fias klänning på henne hoppas att den sitter bra. Bara att hålla tummarna

~Sofia

De går med en raketfart

Hemma från en lång dag i skolan, Samhällen gick ganska fort idag första passet var segt med genomgången men annars gick de bra.
Sen åkte jag Johanna,Johanna,Sofie och Emma till Kina restaurangen och käkade och firade Johanna som fyller 19 idag.
Sen går de även frammåt med balklänningarna/studentklännignen.
Klippte ut alla delar på Fias balklänning och sydde ihop den idag, här de går de undan ska ni veta. Så nu känns de lite stressigt hon åker till Thailand på fredag och jag måste hinna prova den på henne innan hon åker så jag kan sy på den meadans hon är borta.
Så jag pratade med Pia så jag slipper lektionen på fredag, så de blir att jag påker hem i morgon så jag hinner pröva den och se vad hon tycker i morgon kväll kanske kan komma ett litet resultat på kvällen om vi hinner med att fota lite vilket jag hoppas.
Sen har jag även sytt ihop min studentkllänning så måste köpa pärlor och paljätter på fredag så jag kan sy klart alla miljoner pärlor och paljätter jag kommer behöva till hela livstycket, tur att man har ett helt lov framför sig så man kan plugga lite.

Ikväll blir de bara först lite mat och sen plugga stenhårt på svenska provet jag har i morgon.
Sen om man hinner så ska jag spika ihop ett secha med både träning och pluggande inför de kommande lovet så man vet hur man ska lägga upp allt.

~Sofia

Dagens planer

Vaknade lite sent idag så nu blir de att slänga i sig frukosten och göra allt i extra hög fart så man hinner iväg till skolan.
Så här ser schemat ut idag :

8.00-11.30 Samhäll
12.30-15.20 Sömmnad
15.30.17.00 Träna
18.00 Plugga

~Sofia

Lugn kväll

Ikväll har jag bara tagit de extremt lugnt, vilket kan behövas ibland skulle bövt sova tidigt idag med. Tro de elelr ej men igår lyckades jag somna vid halv 9. Idag blir de väl en timme senare om jag orkar hålla ögonen öppla när jag kolla på andra avenyn.
Har faktiskt varit lite duktig och läst lite på svenskan men de blir väl mer pluggande i morgon skulle jag tro för har ju svenska provet på torsdag. De krävs mer planering lilla Soifa. . att du inte kan förstå de någon gång.
Måste verkigen skärpa mig när de gäller skolan.

~Sofia

Utkast: ...

Ännu mer shopping


Efter de blev de en Shoppng ur på stan med Ida.MEn e sak som r säkr är ju att ja älskar at shoppa ikt forftaande inte ärbra måte å topp på de! Idga bev de lite re varor och n väsk. Allt inhandlt på Gina. 
                                                                                          

                   
           
                                                                                                                                                                             Och under gårdges soppng krapde jag hop en Bh ochtt par söta  trosor
Men de fnns ju så mycket mer jag vill ha men de får väl vänta. . .
 
~Sofia
 


Måste göra något åt saken

Nej nu måste de bli ett slut på detta. . . shopapr aldeles för mycket även om de kanske inte ahr blivit så mycekt på sista tiden, men idag blev de lite nya underkläder elelr i alla fall en bg och ett par trosor. De blir ju lite pemnagr om man ska köpa lite nytt då och då.
De fanns så sjukt mycket fint, får väl fixa mig ett extra jobb elelr något så man kan köpa allt fint man vill ha, och göra allt man vill göra, men pengarna räcker inte till. . .

Idag va de som vanligt på hälsa och livskunskapen vi hade lite teori och sen lite massage, mycket skönt må jag säga.
Sen va vi på ett väldigt pännande studiebesök på Hälso Kraft, de va verkligen intressant.
Vi fick chansen att ställa oss på en våg som visade hur mycket fett och muskler man har i varje kroppsdel och hur mycket fett man har på kroppen och vatten och sånt, man fick ju sig en funderare nu och de kanske är värt att göra något åt saken innan de blir värre.
De fanns massor med intressanta produkter där inne, man kanske skulle börja arbeta i en hälso butik hade varit väldigt lärorokt och intressant.
Ska nog ta mig en titt in i butiken i morgon igen, och se vad man hittar som kan hjälpa mig att nå de resultatet jag vill nå. Skrev i alla fall ner alla tanakr och funderinagr kring mitt mål i helgen så jag har något att utgå ifrån.

Återigen är Historia provet upp skjutet. . . pga att Malin va sjuk och då fick inte jag göra de för båda va tvunga att göra de sammtidigt. Så nu får jag väl plugga lite till då antar jag.

~Sofia

Dröm bilen

Jag har hittat min dröm bil:)


Strålande sol

God Morgon!
Äntligen får man se lite sol utomhus, men de blir nog tyvärr att man får stanna inne hela dagen om man sak hinna med allt som står på dagsn schema. Hann ju inte med allt igår så de blir dubelt arbete idag.
Först och främst måste jag lära mig allt till Historia provet som jag har i morgon. Men efetr de kan man ju känna en liten lättnad i alla fall.
Sen ska jag försöka hinna måla några bilder til lbilden så jag har lite att färglägga på torsdag.

Har fått lite klagomål på bloggen att texten inte går att läsa så jag ska fixa till de idag, har bara inte hunnit innan.
Sen ska jag snoka runt lite på internet och se vad man hittar i kläd och smyckesväg.

~Sofia

RSS 2.0