Tjejsnack vecka 5

Mående

♦ Hur mår du idag?
   Jodå man ska väl inte klaga men jag är ganska trött på skolan så de får mitt humör att dras nedåt fast i och för sig jag ska ju vara stolt över mitt prov  som jag fick tillbaka idag =) fick G istället för IG som jag hade väntat =P

♦ När var du sjuk senast?
  Hmmm de va ett väldigt bra tag sedag komer inte ens ihåg de?

♦ Vad är det värsta i sjukdoms/skadeväg du provat på ?
   MAGSJUKA!!!!
♦ När hade de senast en riktigt må-toppen-period?
   Det jag kjag väl för de mesta skulle jag tro men de är väl främst på alla lov då man slipper skolan och kan slappna av på RIKTIGT!!

♦ Vad får dig att må bra?
  När man slipper tänka på allt skolarbete och bara kan slappna av, T.ex. alla lov, när man är på semester osv..

 
PUSS!!

Bloggdesign

tjoo ! jag har ju varit lite duktig trotts allt jag har lyckats göra eller rättare sagt designa min egna blogg ? vad tycks?? fast den är inte riktigt klar än ? har lite så saker kvar =) har ju fått massa fin insperation av både Maria och Elin =) tusen tack tjejer =) sen har ju även Elin hjälpt mig med några små krongliga saker man har stött på under tiden och de tackar jag jätte mycket för =) !! utan dig hade de inte gått så här bra ! =)

så nu är de bara att fixa och trixa vidare =)

PUSS!!

Träning

Fy va duktig jag känner mig nu när jag kommit igång med min träning på allvar!! ska försöka träna på gymmet 2 ggr i veckan ooch gå ut och gå mycket och simma en gång i veckan=) och sen så har jag börjat med mina dagliga situpps också=) måste verkligen komma i form nu =) så vi får se hur de gpr med de =) jag hoppas att de kommer så som på en räls ! hehe =) fast man ska väl inte ta ut något i förskott ?

Sen har jag ju slutat helt  med godis och sånt också=) känner mig stolt, ska klara mig längre denna gången än vad jag gjorde sist=P då klarade jag bara 3 månader eller något =P fast nu ska jag klarat 1 månad snart=) utan ett ända söt sug ! de börjar bra !!

image13


har tränat med Nicole idag också=) super nice brännat massa kallorier!! =) sen ville Emma att jag skulle dra med och träna power yoga på torsdag så vi får väl se hur de blir medden saken=P xD jag är ju typ stel som ett kylskåp=S men men de kan man ju alltid träna upp=)

nu ska jag göra mina dagliga sittupps! =)

puss!!

Alessandra AmbrosioIdag är de Alessandra Ambrosio som är i mitt centrum

Alessandea är född den 11 april 1981 i Erechima i Rio Grande do Sul i Brasilien.


Såå VACKER är hon!!

image11image12

Naglar


Jag har fått sån stor lust att fixa mina naglar =) hade varit fin fint ! ska nog börja spara lite penger så man kan testa en gång =)


image10

Nevnariens TÄVLING !!

Även jag tänkte delta i Nevnariens tävlig =)
Nevnarien är en av alla fantastiska bloggar jag följer dag ut och dag in det går bara inte att missa, jag har fått så sjukt mycket insperation av både henne och massa andra . . det är sånt som är så kul att man får insperation av andra =)
Och nu tänkte även jag delta i hennes tävling där man har chansen att vinna en av hennes fantiska bilden hon har illustrerat !! Och om just jag skulle bli den lyckliga vinnare så skulle denna bilden få hänga i centrum på min vägg =) Men hon har ju så enormt många vackra bilder att välja mellan så de är svårt att bestämma sig men jag har ända lycktas komma fram till den bilden jag tycker mest om och de blir denna vackra bilden  =)

Motivering:  har fått massa insperation av dig ! så om just jag skulle vinna denna vackra bild så skulle jag flyga rätt upp i taket med en gång !!!

Så nu är det bara att sätta sig och hålla tummarna tills den lyckliga vinnaren dras =) så nu börjar denspännande väntan på att vinnaren ska dras !

puss!

Studiedag!

Idag har jag har studiedag=) och de har varit en helt underbar studiedag=) kunde nog inte blivit bättre . .

dagen började med att jag gick upp tidigt och fixade mig och förljde med siis till skolan . . hjälpte till på syslöjken halv dagen sen satt jag på pappas kontor vid en dator och sen helt plötsligt från ingenstans dyker två otroligt vacka ögonstenar upp =) och de kan förklara ett och annat varöfr dagen har varit under bar =) hheh sen körde pappa mig hem och jag käka mat och bakade lite sen började jag laga kvällsmaten =) lite tidigt men hopaps den blir god=)

snart bär de kanske av ner mot sporthallen för att kolla på en handbollsmatch =)

PUSS!!


Tjejsnack vecka 4

Favoritprogram

Hur mcyket tittar du på tv?
   Hmm. . svårt att säga men kollar i alla fall på andra avenyn 3 ggr i veckan sen vet jag inte om de blir så mycket mer men om vi säger ca 4 timamr så har jag kanske tagit i lite . .

Vilken kategori av TV-program föredar du att titta på?
   olika serier gillar de mest i serieväg :P

Finns de något du följer du slaviskt?
  Det skulle vara andra avenyn i så fall för de går inte att missa, och snart även gossip girl fast har sett alla avsnitt men ändå =)

När och varför stänegr du av TV´n?
   Avntagligen för att jag ahr annat att göra elelr för att jag e trött =P

Skulle du kunna leva utan TV´n Varför/ varför inte?
  JA. . de skulle jag nog klara av de finns ju som sagt dator och de mesta går att kolla på via den xD

kan inte sova. . .

som vanligt kan man inte sova när man väl behöver de =S men får väl ta och göra et nytt försök efter detta inlägget.
just nu fyger de massa spännande tankar och vad ska man kalla de viljor runt i mitt lilla huvud? massa saker jag vill göra iaf =)

imorgon tänkte jag att efter de lilla besöket på den gammla skolan ska jag sätta min framför min kära dator och fix och trixa med min blogg och se vad vi kommer fram till. . jag hoppas att blir något litet i alla fall. sen ska jag sno med siis kamera till skolan och fota lite på vägen hem tänkte jag och även under dagen man får ju passa på när man är ledig =)

så i morgon blir den stora höjdpunkten att planera om mitt blogg så den blir massa massa mer exklusiv och rolig att läsa så i morogn hoppas jag på en NY START av min kära blogg =)
har fått massa härlig insperation av bla MARIA & ELIN =) och massa annt flyger runt där inne också som bara vöntar på att få komma ut =)

så nu ska jag försöka sova igen =) hoppas på de bästa=)

PUSS!

Sael - Amazing

Det fortsätter att vara en slapp helg =) fast idag har jag i alla fall pluggat lite =) känner mig duktig men kommer aldrig klara provet i vilket fall men jag har gjrort ett försök med att lära mig i alla fall och man kan väl inte mer än att bara hoppas på att de ska gå bra=)

Nu blir de en stor kopp Te och en macka tror jag =)

Dagens låt : Seal- Amazing

puss!!


Tjejsnack vecka 3

DIN FÖDELSEDAG


♦  När fyller du år? 
    5 måndader och 27 dagar =)

  Hur gammal kommer du att bli nästa gång du fyller år?
   18 =) en ålder man längtar till !!

♦  Hur brukar du fira din födelsedag?
   det är olika fårn år till år =P hemma, stugan, utomlands m.m

♦ Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent?
   hmmm. . körkort skulle ju inte vara fel. . annars ar jag inte funderat så mycket på de

Kommer du ihåg något som du fick på din förre födelsedag?
   hmmm. . jag köpte en mobil till mig själv. . sen fick jag en greklands resa=)

Ingen bra dag idag=(

Dagen började med sömnad och allt gick bara fel fick sprätta massa och sy om massa =S inte kul blev lite lätt irriterad och så =S sen så övergick dagen till en natur lektion hel ok =) sen var de lunch och man upptäckte massa folk som man inte har sett innan =P lite kul=) sen fortsatte de med massa mer sömnad =S och allt fortsatte att gå fel=S sen fick jag reda på betygen på min jacka och klänning . . . jackan fick jag VG på och klänningen fick jag MVG på jippi !!! sen så fick jag aldirg veta vad jag fick på min tunika för då blev fick vi veta att skolan var bombhotad så då fick vi gå hem. . .sen eller nyss så kom världens STÖRSTA spindel =S säkert 5 el 6 cm i diametern super vidig och den kröp in under kylskopet =S ÄCKLIGT om man känner mig bra så vet man att jag hatar spindlar och andra småkryp =S

puss!!

PANIK PANIK!!!

Ja kan man ha mer panik än när skolan är bomb hotad och de sägs ligga en bomb i ett skop på samma våning som man just befinner sig på??  fast man vet ju aldig om de är på allvar?? Men alla fick i alla fall panik och sprang ut . . jag var bara tvungen att få med mig mina kläder som just blivit klara så jag tryckte ner dom i en plastpåse =P och följer efter strömmen ut ur skolan där man möttes av massvis av poliser och brandmän =S lite läskigt var de har aldigt varit med om något liknade innan . . vad jag kan komma på i alla fall. . fast de va ju inte precis fel att sluta 2 timmar tidigare =) fast under dom två timmarna kunde jag pluggat massa historia till provet som vi har nästa vecka fast så klart så ligegr ju böckerna kvar i skolan fick inte med mig dom när jag rusade ut ur skolan jag va mitt uppe i alla andra tankar så jag glömde bort den =P fast nu får jag väl ägna lite tid åt annat som behövs görast tex städa m.m

så nu blir de mat time och sen lite städning kanske skriver något mer senare

puss!


photoshop ?!

Mitt stora mål här i världen är att jag Sofia ska försöka lära min photoshop =) undra hur de kommer gå ? men jag hoppas att mitt resutat så småningom kommer bli lika bra som Marias och Elins =) de är bara att börja trixa lite smått när man väl har ett program så klart som kanske är e viktigaste i de här fallet. Så sätt lite fart Sofia och skaffa de =) joo de ska nog gå att ordna på ett eller annat sätt hoppas jag =)

Idag har jag också funderat lite extar på Högskolor som kanske är lite smått intressanta i mitt fall=) men inte värt att säga något än . . men de kommer nog de också tro mig =) ska försöka fårga Elin lite om hennes utbildning och om hon rekomenderar den =) den de verkar trotts allt super kul=) och ska prata lite extra med kusinen också =) så vi får se hur de blir . . .de ät ju ändå trotts allt ett och ett halvt år kvar men de är alltid bra med lite förtids planeringar =) sånt är ganska typiskt mig =P


puss!

TACK!!

Några få minuter senare har man fått tillbaka sin Bilddagbok =) LYCKLIG !! fast de finns vi en viss person i huset som är mindre lycklig =S se tillbaka hennes bilddagbok ! så jag slipper lida!

puss

FAAAN!!!!

Ja dgane har inte börjat så bra om man får säga och den har ju knappats blivit bättre =S undra avd som händer här näst?
De började med en seg och trist dag iskolan, sista lektioen var jag väl inte alls så seriös om jag får säga de själv, spelade lite biljard, och blev masserad och masserade lite =P hehe sen efter en seg skoldag så gick jag till bussen och fick sitta och vänta i en timme eller något =S SURT !!
sen när jag hade stämplat kortet på bussen och skulle ta en plats så pastnade väskan i de första sätet så jag stoppade upp hela gången =P LAGOM PINSAMT !!  Jag slet och drog allt vad jag kunde med hopp om att den skulle lossna emn nej de gick inte =P sen va jag tvungen att sätta mig där då så jag kunde släppa förbi alla. När alla var på bussen så gick buss gubben ur sitt lilla bås och frågade om min väska satt fast och svart var ju så klart JA =S han fick loss den snabbt och smidigt. sen fortsatte resan hem.

I slutet av kvällsmats ätandet så berättade min kära syster för mi natt jag var tvungen att byta lösen på Bilddagboken för att någon har hackat sig in där. Så då gick jag ju så klart till min dator och skulle logga in. Men det var också dp som Ljuset släcktes de gick inte någon har bytt lösen på min Bilddagok och jag kan inte skicka iväg ett mail och få ett nytt för de funkade inte =S vad gör man i denna stund ?? Jo de är just då man bara vill slå sönder allt som finns i närheten och bara vill spola tillbaka tiden ! Alla mina kära vänner är borta på Bdb och jag komemr nu alldrig mer få tillbaka dom? orkar man göra en ny Bilddagbok?? de kanske är de som blir helgen projekt?


så mina planer inför helgen får bli att föröska komma på en bra lösnig om man ska göra en ny bilddagbok eller om jag ska lägga ner de helt och hållet??


Nu är jag så jälva trött på detta förbaskade internet så nu orkar jag inte skriva mer !!!!!!

puss???????

Hmmm. .. kan man ha mer problem än vad jag har just nu=S jag vet inte hur jag ska göra =S varför har man kommit upp i den åldern då man måste göra massa massa olika val?? Det ör nog de jobbigatse med att bli äldre =S jag vet inte om jag ska läsa engeka b och matte b´och de hjälpte ju inte precis att gå och prata med studie och yrkesvägledaren för de gav inga som hellst resultat =S vad gör man ? jag vet ju ingenting vad man behöver och hur man ska göra =S
de löser väl sig som allt annat en vacker jag =S

puss

vad ska man säga??

Ja då va de väl skola igen då =( inte de roligaste man kan tänka sig men de gick i alla fall jag överlevde ju första dagen igen efter lovet men de va nog tack vare mina solstrålar som gjorde tillvaron till en lättare plats att visstas på =) de är ju som sagt vr inte så vidare lätt när de finns endel motstånd i klassen och så =( men nu sitter jag ialla fall hemma i mitt lilla mysiga kryp in som skulle kunna vara mycket mysigare också=) men jag skulle ju helt kalrt kunna vara på en klart mycket bättre plats just nu =) närmare bestämt hemma i mitt riktiga hem =) men nej så är de inte i mitt fall när man väljet att gå en linje som inte finns på närmare håll =S men så klart så har man ju redan börjat tröttna ÄR DE VERKLIGEN DETTA JAG VILL??
de kan man ju fråga sig ibland =S eller jag har dom tankarna krettsande i mitt huvud hela tiden just nu =( hur kommer framtiden se ut igentligen?? vad kommer man göra om ett och ett halvt år?? det kanske börjar bli dags att ta reda på de snart =) man måste ju de trots allt när man har en så stor valmöjlighet i kursväg så man väljer tätt kurser och så vidare =S

Men slut diskuterat om de nu vill inte bli på sämre humör än vad jag redan är så nu ska jag nog ta påmig myskläder och tvätta bort allt smink och kolla på GOSSIP GIRL =) den serien är så sjukt bra så de går inte att beskriva de ä

Ensamheten har börjat =(

Då har allvaret och Ensamheten börjat igen =( inte så vidare kul =) de va mycket bättre innan sakar den gamla vanliga tiden =( den som inte längre finns mer och den kommer väl aldrig mer existera antar jag =( DET ÄR VÄRDELÖST !!!!!
 
Men man får väl göra de bästa av situationen helt enkelt =) inte mer med de=)
så nu ska jag bara ta de lungt =) och kolla på tv =)
sen pratar jag ju så klart med min lilla ängel i telefon Minna <3 älskar dig å otroligt mycket gumman MISS YOU <3<3

puss på er <3

Lite smått och gott =)

Nu känner jag mig väldigt duktig =) har sytt klart min jacka eller nästan har bara lite lite kvar men de ska jag strax göra, sen har jag skrivit rent allt på kultur och stilhistorian, gjort klart religionen och skickat in den och likadant svnskan. Kan man vara duktigare på ett lov?? Jag har nog aldrig varit så duktig på ett lov i all fall. . . nu ha jag bara 3 bilder kvar som jag ska försöka måla i morgon sen är jag helt klar och kan ta de ganska lungt nu när skolan börjar de känns kals bra =)
Man kan ju helt klart undra vad som har flugit i mig egentligen =O har jag blivit knäpp? Fast detta verkar lovande för jag lovade ju mig själv på nyårsafton att jag skule bli bättre med pluggandet nu 2008 och inte bara skjuta upp allt hela tiden utan göra de så fort som möjligt, och att skjuta upp saker till senare tillfällen är jag väldigt duktig på att göra =S Nu har jag i alla fall kommit ikapp med lite av de som jag låg efter i, eller jag har aldrig legat efter i mer än bilden och den har jag inte gjort än men de kommer nog i morgon får vi hoppas om inget annat kommer ikvägen nu, vilket inte är helt omöjligt men jagska föröska göra mitt bsta för att få den klar =)

Sen har jagvarit ute och lekt i snön med Agnes och Malin idag =) kulkul =) de är nästan så man blir avundsjuk när man får dra dom i pulkan =( ibland önskar jag att jag var de där lilla barnet som alla ville ta hand om och gulla med, och bli lite uppassad. Men NEJ så är de inte längre de är bara att inse att den tiden är förbi, nu är jag en stor flicka och snart fyller man ju 18 också elelr de är väl ett halvår kvar =) men dit längtar jag =) och på de halvåret ska jag :
♥ plugga massa teori till körkortet
♥ modevisning på erikshjälpen xD
♥ sy och designa massa nya kläder
♥ eventuellt åka till trysil och åka skidor =)
♥ åka till tyskland och fira farfar
♥ eventuellt om vi har tur åker vi även till österrike och åker skidor =)
♥ praktik i 3 veckor hmm. . .de kommer väl inte bli kalas roligt men de får gå i alla fall, jag lär ju överleva i alla fall =)
♥ träna massa hoppas att de blir så =) 
♥ bli seriös med mitt projekt arbete för jag har trots allt bara lite mindre än ett år på mig nu att bli klar =S vissa kan se de som lång tid men de tar tid  har jag märkt inom andra ämnen när man ha en viss tid på sig och bara skjuter upp saker hela tiden, den tiden man slösar ångrar man sig sedan i slutet att man har slösat bort för då hade den tiden varit Guld värld
   det kommer säkert häda massa mer under den tiden =) men sen ska jag även
♥ kolla på balen
♥ sluta 2:an
♥ kolla på studet utsläppet
♥ kanske gå på någon studet fest om man får =)

Jag känner mig som en helt annan människa nu efter de förflutna året =) jag är inte som jag var innan eller jag tror inte de i alla fall =P de lär jag väl märka i slutet av veckan så jag återkommer nog med de innan jag säger allt för mycket om den saken =)

puss på er alla sööta människor där ute <3<3

Tjejkväll =)

gårdagne började ganska tidigt med att vara barnvakt åt söötisarna Agnes och Malin =) ganska slappt om man får säga de =) hehe satt och kollde på en hel bamse film och myste framför brsan =) sen lekte vi ytterst lite sen blev de mera film =) och lite små klipp fårn youtube =) mysigt dom ärbara för sööta dom barnen =) sen fick jag och hanna middag inne hos dom när marie kom hem =) smarrigt var de =) sen blev de en liten tripp till gnosjös simmhall =) mysigt fast ganska kallt i vattnet men de gick bra de med =) 
                                                                 image8
sen efter en hel dag med dom sööta barnen kom jag äntligen hem =) pappa hade stekt super goda plättar som jag åt =) sen bar de av igen =P men inte till vem som hellst utan till en av dom söötatse på joden nämligen Majken =) <3 jag och majken kom fram till att de va uniefär 7 månader sen vi såns sist på 5 juni va de närmare bestämmt =P att tiden kan gå så enormt fort =S de har redan gått ett och ett halvt år sedan vi slutade 9:an ojojoj =O man hinner knappt med att tänka längre =O vi får ta och ses lite oftare elelr va säger du gumman? 
Majkens snälla pappa körde oss ner till tians där vi hyrde jag tror den hette scary video 4 ller något en lite äcklig film xD hehe handlade om en kille dom blev zomie och sen började alla käka upp varandra xD 
men de va mysigt i alla fall fick ju täräffa min sööting i all fall=) sen kom de två söötisar till Minna och Tessan  <3 hehe tessan hade jag inte heller träffats sen den 5 juni =S
de va väldigt kul att träffas allihopa=) de kom upp en massa minnen sen högstadiet de va mysiga tider de saknar dom enormt mycket =) de är ändå 10 år vi har tillsammans flickor eller jag och minna har väl närmare 14 år tillammans xD och fler lär de bli =) <3<3
                                                            image9
sen vid 23 tiden varndra jag och Minna hem åt vårat håll och tessan åt sitt =) jag och minna har bestämmt att vi ska ses oftare nu =) för de har inte blivit så ofta nu när jag bor i jkpg men de ska vi ändra på=)

tack för en enormt mysig och rilig kväll tjejer <3
det blev massa mys och massa skratt <3

puss <3


2008 =)

Gott Nytt År !!


image7
Hoppas 2007 har varit ett kalas bra år =) men vi får hoppas att vi kan göra 2008 till ett ännu bättre år =)
detta var ju verkligen inte en nyårsafron som är värld att minnas så mycket kan jag ju säga i alla fall men jag tänker inte säga vad jag har gjort för då kommer ni bara skratta =P nu lägger vi det hr året bakom oss och säger välkomen till 2008 =) me like <3

jag hoppas på att detta året kommer att vara fullt av nya händerser och mycket annat skojjigt, jag ska föröska ha kul detta året i alla fall =) och inte bara sitta här hemma och uggla hela jävla tiden för de har jag gjort imprensip hela 2007 =S och de va rinte varit så vidare kul =( men nu glömemr vi alla gammal skit och går vidare =)  !!!

Nu när de är nytt år och allt så ska man ju försöka knåpa ihop något/några nyårslöften och det har jag jag lyckats med ännu en gång men problemet är att jag aldrig kan hålla dom =S men iår är mitt störsa nyårs löfte att jag ska hålla mina nyårslöften =) hehe
och de svåraste och kanske de vanligaste nyårslöftet är ju så klart att sluta äta godis och sånt =P en gång för alla så har jag bestämmt mig för att jag ska lyckas med detta =) och de hoppas vi på =) !!

så till sist ill jag önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR !! och hoppas på att ni alla har haft en kalas bra nyårsafton eller i alla fall försökt göra den till något bra =)

Ta ett sandkorn i taget
så kanske det blir som du tänkt dig

PussRSS 2.0