Ps hela dagen lång

Haft foto prov idag, lagon kul när man inte kunde ett piss, poluggade hela kvällen på detta förbaskade prov, så till slut la jag pappret under kudden och sov på de ;)
De blir ett stort IG på detta första och sista foto provet.
Har suttit vid ps nästan hela dagen nu ganska seegt när man inte fattar något , jag gjorde nog ett stort misstag på sätt och vis när jag valde foto men vi har kul i gruppen i alla fall.

Nu längtar jag bara hem, till en under bar soffa och tv som väntar på mig där hemma inget prov att plugga till idag i alla fall.

Puss


Fint väder

fint väder idag, så skönt, men vad ska man inte göra när solen lyster så fint, jo man måste sitta inne och plugga, agon kul, men måste man så måste man, prov i morgon i foto.
Idga blir de plugga massa innan man åker till jkpg igen.
Lite shopping på a6 med fia och familj.
Nu blir de hård plugga!!

Puss

Träningen har börjat

Såå skönt att ha en extra helgdag att vila ut sig på, hjälpt till lite hemma och kört lite bil. Åkte och plockade potatis med pappa idag 100 kg :P ojoj va potatis vi ska äta i våran familj;)
sen bar de av ner till badhuset simmade 2000 meter, så skönt va de, kände knappt igen mig när jag kom dig men fint har de blivit sen dom renoverad där i alla fall.

Lördag
[ ] Simma
[ ] Plugga/fota
[ ] Tennis
[ ] Städa

Söndag
[ ] Plugga
[ ] Ut och gå
[ ] Köra bil
[ ] Jkpg

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en rolig film eller något :)

Puss


God Morgon

För en gångs skull är de skönt att sova ut när man är ledig, men ibland  kommer de till en gräns när man inte kan sova mer utan får ont i huvudet, men guu va skönt de är att sova och bara ligga under täcket när man känner att kylan slåt in genom fönstrerna, nu känns de verkligen som höst igen. Kallt och eländigt.
Måste inflrskaffa mig lite varma kläder, halstukar, mössor, stickade tröjor, vantar mm. .
de blir till att leta runt på internet i helgen.
Nu blir de frulle, innan hela dagens planerting sätter igång.

Puss

Helgen

Entligen hemma igen, helgen börjar tidigt för vissa, tjatade till oss kompledigt i morgon bara för att vi går i skolan på våran fritid och så, så nu har helgen börjat har verkligen massa att göra men ska nog hinna med allt

[ ] hämta körkortet
[ ] Simma
[ ] Träna tennis
[ ] Fota
[ ] Plugga

bara en liten del av allt som ska hinnas med i helgen, så de blir en plugghelg och en myshelg framför tv:n och spara pengar :)

Puss


Träning för hela slavnten

skolan va seg idag, massa dystert, inte alls kul vad gör man för fel eller jo jag vet men jag vet bara inte hur man ska fixa till allt igen:S
sydde på min kavaj idag snart blir den klar ska börja sy på pärlorna i helgen,
Sen hade vi idrott den va jag taggad för har inte tränat på ett tag nu, men nu ska vi ta i med hård hanskarna och sätta ändring på de ;) nu blir de trning för hela slanten de behövs verkligen
måste köpa mig en smidig mp3 som man kan ha vid träning, några tips? och sen lite nya träningskläder :) nu är de bara att vänta på lönen och allt så man har lite pengar.

Ikväll blir de mys framför tv:n kvällen uppbokad.

Puss

jobbig dag i skolan

idag har de varit en grymmt seg dag i skolan, först foto hela dagen och sist men inte minst på den lektionen så gick vi igenom alla övningsfrågorna till provet som är på måndag orkar inte med skolan just nu:(
sen va de en seg mattelektion kvar måndagar är verkligen långa och jobbiga :(
men som tur va fick jag och kära emma gå hem tidigare så kom clas och körde oss hem:) tack
Sen har jag gjrot en make over på mitt lilla rum så fia ska få plats i 4 veckor :)  de komemr nog bli as nice får vi hoppas :)
I morgon ska jag ta tag i mitt lilla liv och börja träna tänkte jag:) får se hur de går :)

PUss

Bil körning

Veckan har varit hyffsat bra hitils trots att man blev förkyld men de är på bättringsvägen nu, när jag kom hem fårn jkpg igår fick jag äntligen sätta mig i bilen helt själv de va en underbar upplevelse,sen tog jag och syrran och mamma oss en liten tripp till vbg för att hälsa på praktiken och hämta resväskorna hos farmor och farfar, de va mysigt man fick shopping mani när man gick förbi alla affärerna vet massa kul jag vill köpanu pengarna ska bara räcka till också, så vi får ta de i omgångar nu:)
va även i gbg en liten runfa i torsdags med emelie, mysmys:)

nu måste man fixa sig innan man ska åka iväg till Josse <3

Puss


Mys på stan

Sånna här dagar borde de finnas fler av, först skola kanske inte den bästa dagen men den föt på, sen bar de av ner till stan mer emelie gick runt och spanade i affärer och köpte an super god caramellatte super god och bara gick runt och pratade och hade de trevligt. Jag som inte skulle shoppa, slutade med att jag kom hem med en kjol och strumpbyxor men kjolar är alltid välanvända av mig så den ska nog också komma till användning.

Ikväll blir de bara mys vid tv.N och dricka massa te och försöka bli frisk till helgen så man kan dra till sigges och fira :)

Puss

KÖRKORT!!

Idag tog lilla jag körkort !




underbart va skönt de känns, är helt överlycklig trots att jag är sjuk men de blir bättre när man får något kul att tänka på.
Nu ska jag fortsätta vara glad och dricka massor med te och värma mig udner mitt täcke till One Tree Hill, hoppas på att jag blir frisk nu bara :)

Puss

Förkyld:S

Nu har höst förkylningen slagit i ordentligt, kanske inte gjorde de bästa valet iår när jag drog till Parken? men de va skojj att danska lite, de blev ingen längre visit där, åkte hem vid hav 12 vilket kanske va lika bra bara för att jag skulle vara så pigg som möjligt idag när jag ska plugga massa. Vi får se vad amn orkar med förkylningen tar på krafterna. inte så kul när man har massa planer framöver. men men
ska föröska få in en bild på de som inhandlades igår på min lilla shopping tur. inget märkvärdigt men alltid kul när man får med sig något hem.
De blir med shopping på onsdag eller torsdag, elelr i alla fall en sväng ner på stan.

Puss

Shopping Shopping

Idag bär de av till Jkpg ännu en gång :) fram och tillbaka massa denna helgen med de gör inte så mycket, idag blir de Shopping förhela slanten, beöver lite nya kläder och annat skojj. 
Nu måste man fixa sig innan dom kommer om man ska hinna allt, ska jag utrusta mig med hjälm och skyddskläder ? :P skojjar bara de ska bli grymt kul att åka med Fia idag.

Shoppas de något idag så kommer de in bilder senare :)

Pusss

Övningskörning!

Kom precis hem fårn en övningskörningsrunda :) gick kalas bra elelr jag tycker de i alla fall, tog även pssa och körkortskort idag galet va dålig jag blev på de :S ser ju ut som ett annat spöke, tankade även bilen idag de gick fin fint :)
Nu ska jag nog sätta mig att måla lite och se vad jag kan få ner på pappret,

Puss


Helg igen

Äntligen hemma för ännu en helg, jag är helt slut efter denna vecka, mår inte helt toppen heller fortfarande lite ont i halsen och lite seg men de överlever jag nog :) får ta de extra lugnt och mysa till de med filmer i soffan.
De blir en lugnt helg med andra ord med massa målande till bilden, lite annat pluggande och lite så.
Nu måste jag få i mig lite middag innan jag svimmar, har inte ätit något sedan frukosten, fredgar är bra på ett sett man slutar tidigt men de suger att man måste få ont i huvudet och näritill svimma varje fredag när man kommer hem sent och inte hinenr äta, men nu blir de en stor god måltid :)

Puss

11 September

Undra vad som händer idag? hitils har de inte hänt något vad jag vet iaf, de är ju som sagt var en olycksdag idag.
Idag har de bara varit en helt vanlig skoldag med massor utav möten,
först var de skolfota blev ganska nöjd i år tror jag, de såg så ut i alla fall när jag smygtittade lite, sen hann jag sy lite innavi hade en tråkig svenska lektion,
Sen va de möte med 2:orna inför modesviningen, och lite prat med floristlärare och frisörer, och sen de största och avslutande mötet för dagen, elevrådsmöte, de va mycket roligt prat under den timmen, om studenten, balen, och massa annat.
hopaps att de blir ett minnesvärt år som går fort :)

De väsat är bara at jag ahr fått ont i halsen efter den där kanot turen på idrotten i tisdags:S mindre kul så ikväll blir de att ligga under de varma täcket cch dricka te och kolla på tv :9

Pusss

Jorden exploderar??

Ganska seg dag idag :S
den började med att man va tvungen att gå upp extra tidigt för att fixa sig innan man skulle gå ner till högskolan på en föreläsning, första gången jag var där till och med.
Satt fårn 08.00-11.20 och lyssnade på hur man startar ett eget företag, ganska intressant de kanske man ska satsa på? men vad ska man ha för idee ?

sen va de oroligt på vägen till skolan igen, alla ringde sina föräldrar och fårgade om de va sant att jorden skulle sugas in i ett svart hål idag kl 12.00, de har varit mycket skriverier och prat på nyheterna om detta lilla försök som några forskare i Sxhweitz håller på med. Men tack gode gud för att de inte blev så! Men nu är de en ny datum som gälelr för dett försök och de är den 29 Oktober ? trir ni dom lyckas eller tror ni att jorden komemr vara kvar i sitt ursprungliga skick?

Sen va de möte om skolresan de höll väl på i en timme med prat fram och tillbaka om hur vi ska göra och vart vi ska åka. Men vi lyckades nog komma fram till att vi ska åka i vår i alla fall.

Pusss

Stressig morgon !

God Morgon! denna och ända sovmorgonen vi har i veckan är värdefull, så härligt man kan sova ut och bara njuta av livet!
NU fick jag lite brottom käönnde jag sitter fortfarande och äter frukost och har verken sminkat mig elelr något, ska cykla om 40 minuter hinner jag?!
Men de är en soft dag idag, föst ett litet möte med ettorna om modevisningen på öppethus, sen blir de sömnad för hela slanten, måste bli klar med kavajen , men tyvärr kan de inte bli någon bild på den för som sagt min kära mobil är stendöd så har en skruttmobil sålänge, men de kommer.
Sen har vi även idrott idag, paddla kanot de är livet mysigt att sitta ute i en liten båt och tänka på allt och inget.

Nu måste jag göra min kalr så jag inte kommer försent. Brottom Brottom !!

Puss

Praktiken fixad

Jag har världens underbaraste Farfar, tusen tack. Min Kära Farfar har fixat en hel lägenhet till mig under min praktik, kan de bli bättre?
Ringde även min Praktikplats idag, personalchefen verkade vara väldigt snäll, men hon slutar tyvärr till min praktik, men de blir nog en minst lika bra sne också tror jga, detta blir den tredje personalchefen under den tiden jag har haft kontakt med Bik Bok :)



Så nu ser jag pram emot 3 underbara veckor nere i Vbg och man får chansen att lära känna den underbara lilla staden.
Sjukt nice!

Men påtal om praktik så har Sofia fixat praktik i Jkpg, kommer bli så kul under de 3 eller var de 4  veckor du ska bo hos mig :) så denna teroninen kommer gå fort och den kommer vara rolig!

Puss


Segt med mattelektion:(

Sitter fortfarande i skolan efter att ha varit i skolan från 8.10 :S kan de bli segare att man måste vara kvar till kl halv 6, men vet ni min mattelärare kom med en glad nyhet tt han skulle försöka fixa så tt vi kan börja lektionen tidigare vilket man inte tacker nej till.
sen fick vi även glada nyheter på fotolektionen idag:) nästa vecka blir de en kort foto lektion 8.10-11.00, vi ska få i uppgift att göra en fotodagbok med engånskameror under 2 veckor ca 2 bilder om dagen, så då lägger vi ut dom timmarna på vår fritid istälelt för att sitta i skolan vilket kan vara skönt :)

Bara 30 minuter kvar på mattelektionen innan vi ska iväg och äta god mat och dansa dansmatta hemma hos maggis och fira henne lite försenat:)

Asså guud jag är helt kär i alla dessa små chihuahuor som existerar, ska nog frsöka fixa mig en liten sådan om något år när man har flyttat hemmifårn och likande :)

Puss

Söndag

En lagom seg söndag med massor av saker att fixa och trixa med.
Gårdagen va väl ingen riktigt topp tia men helt ok, kul att träffa vännerna i alla fall:)
Idag blir de plugga lite matte och kanske göra någon bild till bilden om man hinner.
annars blir de bara en vanlig myssöndag
får inte glömma att jag ska planera upp allt idag också,
lite shopping sugen har man blivit nu på sista tiden men sist jag va nere på stan så va de inga höjdare plagg i affärerna, så vi får väl ta oss en liten shopping tur snart igen och se om utbudet har blivit bättre.

Puss

Gud gråter elefanttårar

Varför måste de regna stup ikvarten? kan de inte bara spricka up och bli srålande sol=) de hade varit något de
men man får väl göra de bästa av situationen och hitta på något kul.
Idag blir de lite funderingar och tankar kring framtid osv, och lite pluggande på matten.
Sen blir de festis ikväll;)

Puss

hemma igen :)

äntligen va man hemma igen :) idag blir de slappa och planera lite, och lite övningskörning går också in i schamt idag :)
nu ska jag smälta maten och kolla på lite oth ;)

puss

Planer

Planer för helgen :)

Fredag: Skolan 8-11.00, lång tråkigbussresa, sen förmodligen till alexandra en sväng och prata lite om klänningen
               sen förhoppningsvis ska man hinna med en lång härlig promenad

Lördag: fortfarande osäkert hur de blir men de lutar åt Lokalfest om den blir av, annars gbg eller sigges? 
Söndag: ta de lungt och bara mysa :)

Attans :S

Idag 7.49 avled min kära mobil, den är stendöd den bara luset vitt när man sätter på den:S hur ska jag klara mig, alla som tycker att jag är mobilberoende blir väl glada dock men de känns som om något fattas, jag kan ju inte få tag på någon och ingen kan få tag på mig :S och dessutom så funakr ju inte mitt inetnet so mde ska heller så där fick vi problem kära vänner, men ska hem i morogn så får hoppas att jag kan lösa de på ett bra sätt bara en liten stund kvar de ska jag nog klara :)

annars ahde dagen varit ganska sofit tankar och ideer ar flödat inne i mitt lilla huvud :) så i helgen blir de att försöka på fner alla ideer på papper :)

Pusss

ingen bra dag

Idag har de som sagt inte varit min dag, när jag vaknade i morse ville jag bara dra täcket över huvudet och sova, va inte alls pepp på att gå till skolan, men va ju så illa tvungen så de fick bli en lång och hrälig dusch så man vaknade till lite åtminståne,
Fört fårnmn 8.10-11-25 hade vi samhällskunskap plågsamt emn de gick väl hyffsat bra lärde jag mig något denna gången? NEJ troligtvis inte,
sen hade vi sömnad resten av dagen lite slappare i alla fall men måste bli kar med den där kavajen snart så man kan stressa vidare med nästa plasgg som ska sys och sen ett helt projektarbete ska vara klart snart med, sätt fast Sofia!!
Så när jag kom hem va jag helt slut hade både ont i magen och foten, men foten är väl ingen nyhet , så de blir mys med massa tända ljus och kolla på idol 2008 nu:)
och hoppas på en bättre dag i morogn, snart helg!

Pusss

Mysterium

Vilka mysterium man kan stöda på i de dagliga livet, och hur gör man för att reda ut dom och göra ett mysterium till något positivt
låt oss ta ett exempel Killar, håller nig inte med mig att dom är rätt komplicerade? man vet inte rikgit vad man har dom och hur dom fungerar ? någon som har ett bra tips på att lösa ett sådant mysterium hur man gör för att verkligen lära känna en persom för att få ut de positiva ur den, fast vet ni att mystik kan också vara väldigt kul för de gör de också svårt att fånga en person man får lägga ner allt man har för att få reda p ånågot :)
Och ett annat mysterium är även kompisar för dom kan variera från en person till en annan vilket gör att man blri förvirrad för man vet inte vad man har peronen,
de finns mycket här i världen som väcker en tanke inne i huvudet, så tillsut så finns de flera 100 olika tankar och funderingar som man inte kan reda ut, utan dom bara rinner ut i sanden och man får inegt svar.
De hade varit så skönt att bara åka till en liten ö någon stans långt borta och bara fundera och försöka få ett svar på den där lilla tanken eller funderingen som växer och blir större och större där inombords. Tänk va skönt de hade varit ibland.

Seeg dag

Tror ni inte man va tvungen att gå upp kl 6 idag trots att man börjar halv 12, jo självklart va man de. fick pallra mig upp ur den mysa varma sängen.
åkte till gvd med mamma vid 7 för att köra på körskolan stressig morogn så glömde helften hemma :S
Körningen gick som på en dans idag :)
Sen fick man vänta på stationen i en timme på bussen och lagom segt,
Lagom seg när man började skolan sen utan en ända matbit i kroppen typ, men de gick bra ändå fick käka massa frukt. De går frammåt för min kära kavaj så de kanske kan bli en bild på en i moorgn om jag lyckas sy ihop lite :)
Sist men inte minst hade vi idrott, först lite fotboll och sen de roligaste av allt Ruggby de va en vacker syns kan jag lova 15 tjejer som springer efter en voll och slåss så att naglar och allt går av, tur att de inte va killar med i spelart för då hade de nog blivit ännu värre.

Nu blir de att ta sig i kragen och sätta sig och göra de där förbaskade sammhällsarbetet ;:S fattar inte ett skit.
sen ska jag mysa under täcket och läsa tidningarna jag köpte idag :9

Puss


RSS 2.0