Ronaldo !! :)

Häftigt, syrran och två i hennes klass kom hem en snabbis efter skolan och var helt till sig. Dom hade fått veta att portugals landslag i fotboll var på träning här i Varberg inför deras match mot Danmark.
Så när dom hade lektion nere på kåsa idag så blev dom intervjuade av både portugisisk tv och hallands nytt.
Så vi tog kameran och cyklade ner till påskbergsvallen och skulle kolla in träningen, vem vill missa Ronaldo?
Men när vi hade väntat vi 40 min så ropade dom ut i högtalarna att dom inte skulle komma in fören efter ytterligare en timme så det blev att sitta och tjöta i regnet. Och ryggen fick lida ytterligare en stund.
Finns inte så mycket att säga ni får titta och njuta av bilderna.Denna bilden får avsluta denna kvällen:)

Nu ska jag försöka bota min onda rygg

Hugs&Kisses

Älskar detta

Ännu en skoldag avklarad, jag älskar detta. Alla nya människor och allt nytt galet trevligt och kul. Men det kanske blir för mycket nytt i huvudet vissa tillfällen men det sak nog lösas.
Men jag trodde verkligen att jag skulle få panik på föreläsningen eftersom min rygga är helt åt skogen för tillfället, men det gick någorlunda bra, gör väl inte lika ont nu men det är ju inte smärtfritt :S
Fick höra fårn min kusin att både hon och hennes pojkvän hade ont i ryggen. Kanske något som smittar?

Nu ska jag fixa iordning mig lite och ta på mig varma kläder innan jag och syrran och hennes klasskompisar ska ner och kolla på Portugals lanslag i fotboll som är på besök i storstan:)
Får se om det kan bli några bilder på det om vädret tillåter.

Hugs&kisses

Tack för ett super programm

Detta är den perfekta starten på dagenNu kan man gå iväg till skolan med mer folkus på vad man verkligen ska ägna dagen åt.
Ni är underbara :)
Nu är det bara att hålla tummarna Josefine, och hoppas att man kan ha lite tur :)

Hugs&Kisses

Ont i ryggen/svanskotan

God Morgon:)
Ny dag/vecka nya möjligheter. Vaknade ganska tidigt idag, men kunde inte vända på mig, har fått sjukt ont i ryggen/svanskotan? varför? Är sägen för mjuk eller var kan problemet ligga i? Testade att ligga på spikmattan en stund vilket inte gav så stor hjälp i detta? Testade även att ha värme på ryggen men jag äger ju bara ett litet värme hjärta i denna lyan så det gav inte heller något resultat. Så vi får se hur det kan gå idag, sitter i alla fall och försöker få i mig lite frukost och ska iväg till skolan om en timme, det ska jag nog förhoppningsvis klara av. Sedan får jag åka hem och bara ta det lugnt. Tror att det var två föreläsnignar idag så kan bli jobbigt att sitta ner så länge.
Vi får se hur dagen slutar helt enkelt.

Hugs&kisses

4,5 timmes resväg

Back in Vbg, nu har ännu en helg sprungit iväg. Men rolig och fartfylld har den varit.
Idag har jag återigen bara suttit vid datorn hela dagen, nu är jag nästan klar med den där krångliga uppgiften.
Sedan har det inte hänt så mycket mer roligt idag, åkte hemmifårn vid halv 4 och var framme i vbg vid 8 hur lång tid kan det ta egentlige?
Först åkte man bil till tranemo för att komma till bussen, sedan blev det en timmes bussresa till kinna, mycket intressant. Men eftersom verken bussarna eller tågen går så bra så fick vi vänta i 1,5 timme i Kinns. Så våran snälla moster kom och hämtade oss, så det blev en liten pratstund med kusinen trevligt,trevligt. Mycket skratt och prat om skolan, vi kom fram till att jag går en mycket seriös utbildning. Där man kan "se" lärarna live NOT.
Sedan återstod bara en 50 minuters tågresa ner till vbg, krångligt med detta nya busskorts sättet men det ska man nog komma in i. Men nu äntligen är vi på plats i våran lilla lya igen.
Så nu ska jag bara chilla resten av kvällen och sova tidigt.

Hugs&Kisses

Det känns konstigt

Hej och håå. . Idag blir det bara plugg hela dagen, eller ska väl plugga några timmar till innan jag sätter mig på bussen hem till Varberg igen.
Känns lite konstigt att säga hem till Varberg men det är ju faktiskt där mitt hem är nu.
Hinner inte skriva så mycket nu och har ingen direkt ork till att göra det heller får ta ett lite längre inlägg ikväll när jag kommer hem.

Hugs&Kisses

Släpper pluggandet för en liter partykväll

Nu har jag suttit konstant i flera timmar och försökt göra klart den där uppgiften, men det vills sig inte rikgit. Hanna hade tydligen inte samma word i sin dator som dom demonstrerar i så jag får göra klat resten i morgon.

Nu ska jag släppa pluggandet lite och tagga inför ikväll, ska bara fixa lite här hemma nu sen ska jag cykla ner till Fia så ska vi fixa oss inför ikäll.
Det blir förfest hos Martin och sedan vidare till sigges och släppa loss till joddla med siv.
Bilder kommer förmodligen in i morgon.
Ha en toppen kväll.

Hugs&Kisses

Det tar lång tid . .

Nu sitter jag hemma i A-town. jag och syrran åkte hem igår och stannade en stund på gekås, för att inventera lite skolmaterial. Så nu ska jag väl vara lite mer upprustad inför skolan, bara böckerna som inte har kommit än. skickade efter dom idag, så dom kommer väl nästa vecka någon gång får vi hoppas. Inte billigt får jag lov att säga, man kommer bli ruinerad så får leta upp något billigt ställe man kanske kan köpa begangnade bäcker. Fick lite tips av min kära faster som pluggade på skolan innan.

Men för att komma till saken, just nu sitter jag med första enskilda uppgiften i teknikstöd. Det var inte det lättaste kan jag lova, men väldigt kul är det allt, man får lära sig nya saker och man får sitta länge med varje sak för att verkligen komma på hur det fungerar. Det är väl det ända minuset för min uthållighet är väl inte den bästa i sådana sammanhang.
Fick ett tips av Fia att man kunde kolla på olika filmer om hur man göra så nu ska det nog gå lite bättre. Man ser ju att det går frammåt i alla fall.
Skriver senare om hur det har gått, nu måste jag fortsätta.

Hugs&Kisses

Massa ???

Nu har jag kommer hem till min lilla lya efter att ha suttit på två olika intruduktioner idag, en i Marknadsföring och en i Teknikstöd för kommunikation och administration. Så nu kan jag inte mer än säga att hela huvudet är fullt med frågor. Panik hur kommer detta gå, men det verkar väldigt kul så man får försöka hänga med så gått man kan fårn början och inte dra ut på allt, vilket jag brukar göra. Så nu blir det ändring på studietekniken. Ska nog kolla in på någon bokhandelshemsida om det möjligtvis finns någon bok om studieteknik det skulle passa mig perfekt.
Men nu ska jag packa ihop det sista och städa kalrt så ska jag och syrran spendera helgen hemma i A-town med mamma och pappa. Så kanske man kan få några av alla dessa frågor utrettade i helgen. Får prata lite med Fia också och se hur hon tycker att det är.
Men vi hörs när jag kommer hem igen :)

Hugs&Kisses

BCP09

Bara för att man var pigg och glad när man vaknade vid halv 8 i dag på morgonen och sedan lyckades somna om så är man helt seeg nu. Men nu måste jag få energi ska ju sittaoch lyssna på två intruduktioner idag och nu går det inte släpa med allt man måste vara med från början för att fixa detta.
Så nu ska jag sätta på musiken på högsta volym och dansa runt medans jag diskar och försöka få liv i kroppen och få ny energi.
Skriver mer när jag är hemma igen ska fixa lite små saker på stan på vägen hem också.
Men först blir det skola 13.00-15-00

Hugs&Kisses

Uppe med tuppen

God Morgon.
Idag är jag uppe med tuppen även fast jag inte behöver det. Gådagen var mycket lyckad tycker jag. Man kom närmre några i klassen och kommer ihåg vad dom heter så ett framsteg där. Dock var vi inte så många det fattades väl ca 29 från våran klass men det var kul ändå, man fick lite inblickar i hur det kommer vara och tvåorna berättadet lite hur dom tyckte det var. Så nu börjar det kännas riktigt bra.
Vi spelade brännboll, vi mot tvåorna och vi skulle sju självklart få det så svårt som möjligt så vi fick sitta ihop två och två med ett rep fastknutet funt vristen, aj aj aj. men kul var det.
Sedan var det även en 5 kamp mitt lag vann!

Ska inte vara i skolan fören vid 13.00 idag så jag kan nog gå tillbaka till sängen en stund till. Två intruduktioner idag, Marknadsföring och Data och admenistration.

Hugs&Kisses

Vad ska man göra ?

Jag är sugen på lite upp piffning i vardagen, vad kan rekomendreras och erbjudas ?
Känns som om jag bara sitterhär och glor hela dagarn. Men skolan har ju inte kommit igång än och man ahr inte kommit in i allt så det tar väl ett tag innan dagarna blir fullproppade med saker att göra.
Nu vill jag bara att tiden ska rulla på lite så den kan bli 17.30 så man har något att göra.
ska kolla runt lite på internet om man hittar något skoj, I am a shopaholic. Men känner nog att jag måste hålla i min pengar lite nu:) men kolla skadar aldrig.

Hugs&Kisses

Mycket info

Nu är jag hemma efter ännu en dag med massa information, hur ska man lyckas hålla koll på allt. Men det ska nog bli bra.
Idag fick vi ägen en kalender så det var onödiga 130 kr man la ut på en ny kalender kan jag säga.
Har nyss käkar pannakakor med Alle, vi ska väl bara ta det lugt tills vi ska fixa oss och dra iväg på lite skoj nere vid skolan med Bcp08:orna för att lära känna varandra lite mer.
Och jaa jag lyckades lära mig några nya namn idag. Kanske kan fler efter kvällen.

Hugs&Kisses

Kort skoldag

God morgon :)
Ny dag, och ännu en spännande dag med mer info från skolan. Ska bara fixa det sista innan jag pyser ner dit. IDag kommer dom fårn Skövde och ska informera lite om hur allt fungerar där antar jag.
En ganska kort dag idag 9-11.00 så det ska nog gå ganska fort får vi tro.
Så får vi se om man lyckas komma ihåg några fler namn idag, lyckades ju inte minns något namn igår, förutom att det fann ca 6 Karlsson i klassen. Bra Sofia.
Hörs sen :)

Hugs&Kisses

Eftermiddagen har bara sprungit iväg

Nu har denna dagen också gått. Nu på eftermiddagen ahr jag inte gjort så mycket som man kan skryta om. Farmor och farfar kom förbi en sväng när jag satt och planerade in det närmsta dagarna i min kalender så jag tror att jag har fått hyffsad ordning på dagarna nu. Nu känner jag mig motiverad för allt som komma skall.
Plugget har börjat, har varit på gymmet och kolalr olika pass och planerat in det i min kalender. Så nu är det väl bara att sätta sig och skriva ihop ett cv också och börja gå runt till butiker och erbjuda sig att praktisera eller kolla om det är någon som behöver extra jobbare. Det lär ju inte bli det lättaste när det ser ut som det gör i sammhället men något får man hålla tummarna att man kan få.

Sedan var vi nere i Telia butiken en sväng idag också känner mig som en stammis där så det är lite pinsamt men dom fixade syrrans dator, så den sak nog fungera som den sak.
Sedan blev det en jogging tur runt påskberget också, duktigt Sofia men konditionen är ju inte på topp kan jag lova den är nere i botten igen så får bärja om på nytt. . .
Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och kolla lite på någon film sen får det bli en tidig kväll idag. Har planer på att ta en morgon powerwalk tidigt innan skolan i morgon, får se om jag lyckas stiga upp.

Hugs&Kisses

Datorer !!

Jag måste bara säga det, jag får krupp på datorer. Dom vill aldrig som jag vill. Nu vill inte msn som jag vill, det fungerar att logga in på syrrans msn men inte på min. . .

Hugs&Kisses

Tävling hos Foki

Tänket vara med och delta i Fokis tävling som hon arragerar på sin blogg.
Man har chansen att vinna vad man vill från  GadgetGirl .

Varför vill jag vara med och tävla och tävla om denna underbart söta laptop?
Jo, jag har precis börjat studera på högskola nu efter att ha gått utgymnasiet. Och när jag tävlingen på Fokis blogg kikade jag in på hemsidan och kollade runt lite och hittade denna söta dator. Med tanke på att den var rosa så föll den mig i smaken direkt. Men det är inte bara därför jag önskar att jag skulle vinna den, utan även för att mina dator är praktiskttaget helt stendöd och nu är jag i stor panik av en ny dator. I min utbildning krväs det att man ahr tillgång till dator, och denna dator var både söt och smidig att ha med sig överrallt så nu är det väl bara att hålla tummarna.Detta är väl vad jag mest av allt är i behov av och som jag önskar mig mest av allt :)

Hugs&Kisses


Första dagen avklarad

Nu är första skoldagen avklarad och nu kan man återigen börja planera upp dagarna så tänkte sätta mig med min kalender snart och få lite struktur på mina dagar. Även om man inte går i skolan 8 timamr om dagen 5 dagar i veckan så måste man planera in saker så att man inte blir helt försoffad när det finns ledig tid.

Men åter till skolan, det var lite pirrigt när man kom dit man visste inte vart man skulle eller något annat. Men jag och Alle lyckades hitta rätt efter ett varv runt skolan. Känns ändå rätt tryckt att man har någon som man känner i samma klass. Även om man säkerligen kommer lära känna massa nytt folk.
Det avr inte bara tjtjer i klassen vilket jag trodde att det skulle vara, utan vi är 4 killar och 36 tjejer bra blandning va? Men det ska nog bli super bra ska vi se.
Åldrarna var inte så blandade dom flesta är väl mellan 18 och 25 skulle jag tro.
Det hände inte så mycket i skolan idag, massa info om utbildningen och så fick vi köpa varsin nyckelbricka så vi kan komma in överallt på skolan när vi vill. Så nu känns det skönt att första dagen är över.
Ny dag i morgon med mer info och lite lekar och skoj med bcp08:orna tror jag det var på kvällen om jag inte minns fel. Bra start på något nytt.

Tänkte att jag ska vara lite duktig också och försöka att börja träna på rikigt nu också, kan ju inte skada om man nu skulle lyckas komma i form till beachen 2010 kanske?
Så ska sätta mig och fylla i allt i min kalender nu med träning och föreläsningar osv. lär ta ett litet tag dedär.

Hugs&Kisses

Dagens Outfit

Dagens Outfit :Jeans: HM
Tröja: Bik Bok
Skinnjacka: Carlings

Så nu är jag redo att sätta mig i skolbänken och plugga igen. Önska mig lycka till!
Kommer en uppdatering om hur dagen har varit när jag kommer hem igen.
Men nu blir de intruduktion mellan 9-12.00

Hugs&Kisses

Nu drar verkligheten igång

God morgon, guu va trött jag är! Det började ju bra med att börja skriva inlägget i inloggningsrutan. Är man trött då eller ?
Sitter i köket och bara glor, vet inte vart jag ska börja. Har i alla fall hittat lösenordet och inloggningsnamnet till skolans hemsida kan va bra att ha med det idag så mycket har jag orkat tänka hitils i alla fall.
Sen kommer ju det där ständigt svåra problemet vad man ska ha på sig. . Så det är väl bäst jag går och gör det snart så jag hinner sminka mig och äta frukost och bara ta det lugnt innan jag måpste kila iväg till skolan så nervositeten släpper lite.

Hugs&Kisses

Dofter

Om man kunde spelat in dofter så skulle jag spelat in den doften som strömmar ut ur mcrovågsugnen för tillfället. Då hade nog all flytt så långt dom kunde. Uniefär så gott luktar det i mitt kök nu.

Hugs&Kisses

Komentarsvar

Kommentar Tid  
Kusinvitamin om Våran lilla lya:
Fint ni har det! Gött med en sovplats åt mig med =) Kommer ner nån helg snart.Sv: Självklart finns det plats till dig här nere :) ser fram emot en kusin helg till, kanske skulle kunna ta en runda till krogen också? Blev ju inget med de hos dig.


FAIL

Jag är failad ;) kan det bli bättre när sofia ska testa på nya saker?


Visst ser det lockade ut? :O NOT


Och ja  . . två muffinsar började brinna :O

Hugs&Kisses

Våran lilla lya

Nu har jag äntligen sytt klart alla gardiner, så här får ni njuta av lite fina bilder från min och syrrans lya.


Hanns lilla sovrum, om man kan kalla det sovrum ;)


Tv hörnan :)


Köket


Köket


Mitt sovrum
två sådana gardinet har jag sytt. älskar det tyget :)


Och två söta gardiner till mitt rum


den söta gardninen i köket, är jag inte lite duktig?

Så fint är det i våran lilla lya eller vad tycker ni om den? :) Bättre än inget i alla fall.

Hugs&Kisses

En stor tallrik glass

Detta flyter ju på som aldrig förr, nu är 3 av 5 gardiner klara. Nu är det bara dom i mitt rum kvar ska förska få färdigt dom innan syrran kommer hem från skolan. Blev en smula sugen på glass så tror att jag ska ta en paus i syandet och ta mig en stor skål glass med skivad banan i och sätta mig och gotta mig i solen på altanen kanske? Låter det lockande.
Fats nu kom ett problen när jag kikade ut genom fönstret så var det inte så mycket sol, så det får väl bli en stor tallrik glass i värmen istället då.

Hugs&Kisses

Full fart frammåt

Dagen har börjat mycket bra, nu har jag preics duschat och börjat fixa iordning mig. Så nu är det full fart här hemma. Ska nog snart sätta mig i köket och fortsätta med att sy mina fina gardiner. Eller jag får hoppas att dom blir fina. Så ska jag även försöka leta upp det där lilla kortet så att jag kan få in bilderna också.
Full fart frammåt, ingen rast och ingen ro. Eller jo det ska jag försöka hinna i alla fall.

Hugs&Kisses

Sista sommarlovsdagen

Nu börjar det dra ihop sig mot sitt slut, imorogn sätter skolan igång igen efetr 11 lång veckors ledighet. Tiden har gått snabbt ändå måste jag säga.
Började dagen men en härlig lång proomenad längs strandpromenaden och utforskade nya vägar, så nu har jag nog hittat en lagon lång runda. Det får nog lie den rundan som jag kommer ta min power walk på morgonen innan dagen sätter igång.
Tog några fina kort idag på vägen men givetvis hitatr jag inte kortet som jag sätter in i dosan så jag kan få in bilden på datorn och syrran har ingen blåtand på datorn så det gick inte så bra som jag hade tänkt.
Nu ska jag nog ta och gå ut och sötta mig på altanen och käka frukost och bara njuta av den sista dagen.
Man kanske skulle cykla ner till havet och pressa lite också?

Hugs&Kisses

Tyst och ensamt

Nu känns det lite tomt igen, men det ska nog snart bli bra. Första natten som jag och syrran sover själva i lägenheten nu men det ska bl riktigt mysigt. När mamma och pappa åkte tog vi fram tyget och började fixa med gardinerna eller snarare jag började fixa med dom så nu har jag sytt klart en av 5 gardiner bra jobbat får hoppas att det blir fint också bara. Så snart kan jag nog fota lite och lägga upp några bilder på hur vi bor :)
Nu ska jag väl inte vara vaken allt för länge till, syrran vill väl sova skola i morgon igen. Men ja gsak bara ta det lugnt och njuta av min sista dag på sommarlovet :) vissa har det lyxigt.

Hugs&Kisses

Det var ingen ide

Ingen idee att hålla tummarna för det fungerade inte ändå. Jag hatar datorer elelr så är det dom osm hatar mig jag tippar nog på det sista. Så kanske inte så smart att låna syrrans dator då så den också pajjar?
Så jag får klara mig med min mp3 och min mobil ett tag framöver antar jag. Känner mig dum som lånar dator för att min egna inte fungerar när jag säkert har mig själv att skylla.

Så det kanske blir lite tomt på bloggen, hade ju hoppats på motsatsen nu men men det får väl vänta ett tag till.
Så ni får hålla ut ytterligare.

Ikväll blir det förmodligen en joggingtur och sen bara chill antar jag. Pappa komemr ikväll och hämtar mamma och lämnar lite mer saker.

Hugs&Kisses

Håller tummarna

Ny vecka har börjat, vaknade såklart tidigt idag när syrran skulle upp till skolan. Men lyckades somna om snabbt så blev några timmars extra sömn.
Jag och mamma tog oss en liten snabb sväng på stan och lämnade in min dator i teliabutiken så nu är det väl bara att hålla tummarna på att dom kan fixa den också. Vill ju inte ha en dator utan internet,
Och nu har vi precis kommit hem efter andra shopping rundan idag massa mat och grejer till köket har inhandlats så nu ska vi nog lyckas överleva. Det hade vi i och för sig nog gjort ändå men mamma vill väl att vi inte ska svälta.
Skriver mer senare i hopp om att jag har eget internet.

Hugs&Kisses

Snart börjar allvaret

Känner mig dålig som inte uppdaterar så ofta nu för tiden, men har ju något att skylla på i alla fall. Har ju lyckats klanta mig och tagit bort någon installation på min dator som krövdes för att kunna installera mitt mobila brednad. Och så fort vi är hemma så sitter min syster vid datorn så det blir svårt att komma till. Så man får vara snabb när man får chansen.

Idag åkte vi till Kållered till Ikea en sväng på förmiddagen hade skrivit ner en liten lista med saker som skulle kompliteras med. Köpte en bokhylla som vi har delat av vardagsrummet med så min kära syster har fått sig ett litet gulligt sovrum. Så nu har vi fått oss ett litet gulligt vardagsrum också. Nu är det nästan bara gardinerna som fattas. Dom börjar jag nog sy på tisdag, pappa kommer ner mer mina sysaker i morgon glömmde ju hälften tog bara med min symaskinen smart!

Utforskade elljusspåret idag också så vi vet var vi kan ge oss ut på joggingturer. Men farmor har ju skrämmt upp oss lite med alla yxmänn som går runt på påskberget, menmen inget man ska oroa sig för.
Nu ska jag nog slänga på en film och bara ta det lugnt resten av kvällen. Lär ju bli en tidig morgon i morgon, syrran börjar skolan och jag lär väl bli uppdragen och få godkänna hennes outfit.
Men då kan jag ju pallra mig ner till teliabutiken och försöka få min dator fixad också. Bara att hålla utmmarna på att det vill fungera i morgon. Så att man kan få en fungerade dator till skolstarken. Det ska bli spännadne, på onsdag drar allvaret igång.

Hugs&Kisses

Hej Varberg

Tjaa!
När är man inte längre någon Anderstorpsbo utan närmare bestämmt en Varbergsbo, känns mycket bra.
Ny stad nya möjligheter som öppnas.
Igår flyttade vi in allt och fixade och hade oss hela dagen. Första natten gick mycket bättre än vad jag trodde, kanske inte sov toppen bra men helt ok i alla fall.

Idag startade vi dagen med en sväng på stan, skulle enr till telia butiken och kolla om vi kunde fixa internet. så det fick bli mobiltbredband. Som givetvis inte vill fungera i min dator men hoppas att det ska lösa sig. Annars får jag väl ta en tripp ner dit på måndag igen och kolla om dom kan hjälpa mig. Men vi har i alla fall en dator med fungerande internet så får väl snylta lite av syrran sålänge.
Blev även lite annat som inköptes idag, 3 stickade tröjor till priset av en tröja på Bik Bok. typiskt att dom ska slå igen den butiken en av de bästa butikerna jag köper mina kläder i men men, det är ju inte så långt till Kungsbacka eller Gbg så jag ska nog överleva.
Sedan köpte jag även ett par nya promenad skor får hoppas att man kan gå långa ärliga powerwalk promenader utmed havet med dom.

Nu ska vi nog snart cykla ner till lotten till farmor och farfar.

Hejsvejs så länge

Hugs&Kisses

Sista natten

Efter en underbar dag i solen och massa god mat, blev det en stund av avkoppling och lite målande till skön musik. Råkade dock klanta mig lite så jag tänkte att det var bäst att sluta nu. Så nu blir det söngen som gäller ska försöka njta riktigt ordentligen inatt. Sista natten i min underbara säng innan flytten sen lär det inte bli så ofta.
Ska nog lägga mig en stund på spikmattan också, så man kopplar av ordentligt så dter blir en natt med mycket sömn.
Undra om reaktionerna av att ligga på spikmattan blir likadana som igår. Det är allt lite läskigt det där, men funkar säkert.

Sov gott och drömm sött
Imorgon är det en ny dag och nyamöjligheter
Hugs&Kisses


Rekomenderar

Måste rekomendera denna, verkligen värld att testa.Hugs&Kisses

Underbar kväll ute i solen

En sommardag sommar dag som denna, när man sitter ute i solen på altanen och njuter sitter det inte fel med en kall god cider.Nu är det bara biffarna som ska på grillen också, sedan är kvällen räddad.

Hugs&Kisses

Panik med stort P

Det är precis vad jag har nu, alla och då menar jag exakt alla bilder från 2009 som jag har fotat med min kamera som jag har lagt in på datorn är borta och dom syns ALDRIG mer. Student bilder, Bal bilder, bildern fårn klassen, rix fm festival, spring inspiration, sommartorsdagarna, fester och allt annat kul som har hänt detta året. Alla minnena är borta!
Men det går väl inte göra så mycket mer än att vara förbannad på sig själv!!

Hug&Kisses

Sol är underbart

Jag älskar detta vädret, när man bara kan springa runt i bikini. LIgga i en skön solstol och presa så man somnar. Kan det bli en bättre avslutning på lovet?
Men vi får hoppas att det kan hålla i sig så man kan schteeka vid havet de sista dagarna nu. Så man blir lite brunbrännd och fin.
Nä här kan man inte sitta för länge, mer soool.

Hugs&Kisses

Födelsedagar i mängder

God Morgon!
Ännu en härlig dag att vakna upp till. Solen skiner och det är varmt.
Åkte till Gvd direkt på morgonen för att kolla om ögonen såg bra ut efter att ha sovit med linserna i över 2 veckor nu. Jag måste tacka den som uppfann dom linserna. Det är guldvärlt.
Så nu har jag köpt på mig linser för ett halvår framöver. Men det betyder inte att jag inte kommer använda glasögon för det kommer jag, har ju precis köpte nya så dom kan man ju inte bara lägga på hyllan.
Ska väl fixa iordning det sista här hemma idag och baka lite, man måste ju kunna bjuda på något gott när pappa flyller år.
Jag har nog aldrig vetat så många som fyller år på samma dag, GRATTIS till Josse,Malin,David och pappa. Någon mer som fyller år idag?

Nu ska man kanske passa på att njuta av solen en stund och schteeka lite eller vad säger ni? Sara kommer nog förbi en stund strax för hon ville träffa mig innan jag flyttar. I morgon bär det av ner till Varberg.

Hugs&Kisses


Första flyttlasset

Nu är första flyttlasset påväg ner mog min blivande hemstad Varberg. Det känns mycket skönt måste jag säga. Bara 2 dagar tills jag bosätter mig där. Härligt.
Nu väntar jag på att Fia ska komma förbi så vi kan gå ut och gå en sväng. Kommer ju inte bli så ofta sen när jag flyttar. Men vi ska nog hinna med våra promenader när jag kommer hem.

Hugs&Kisses

Tidsfördriv


2 dagar kvar

God Morgon
Äntligen har jag tagit mig tid till att packa färdigt allt, det är skönt nu kan man bara ta det lugnt och njuta av det sista dagarna innan flytten. Städade mitt rum och toan igår också så rent som det blev då har det nog aldrig varit. Men vad gör man inte så att mamma slipper städa sen.
Avslutade även gårdagen mycket bra, och jag hoppas att det var lite uppskattat ;)

Men nu är det en ny dag som man ska försöka planera upp så man hinner med något kul, så har någon förslag på något trevligt man kan hitta på idag?
Annar blir det väl till att sitta och måla hela dagen kanske, och lyssna på skön musik.
Var ute i garaget en stund och sprayade klart ramarna och tog bort pappret fårn spegeln jag prayade för ett tag sedan, och den blev ju lyckad NOT. Den ser ju helt B ut så får väl försöka fixa tilldet också.
Sen vore en bra idee att börja rensa i datorn kanske? så att inte minnet blir helt överbelastat, eller juste det är det ju redan.

Hugs&Kises

Ny dag nya möjligheter

God Morgon Sverige, God Morgon Världen.
Nu är det ny dag och nya möjligheter. Och för dom flesta så är det även sista sommarlovsdagen idag. Men inte för mig, en hel vecka kvar gött. Nu är det bara att hoppas att solen kan titta fram lite så man kan pressa lite i slutet av lovet.
Vad händer idag då gott folk? Ska man försöka packa klart kanske så man kan ta de lite lugnt sen kanske?
Alla kläder är färdig packade eller nästan, så nu ska jag gå på resten och stortäda mitt rum och min toa.

Hörs lite senare, nu måste jag sätta fart annars blir det inget gjort där inte.

Hugs&Kisses

Uppdatering från Stockholm

Är ni sugna på lite uppdatering från min Stockholms weekend?
Här kommer i alla fall lite kort om den.

Fredag:

Vi åkte och hämtade Andréa kl 8.00, sedan bar det av upp till storstan. 45 mil i en bil med 5 personer=trångt! Men till slut fick vi sträcka på benen och äta lite. Och helt plötsligt från ingenstans så dyker pappas gamla klasskompis från Dalsjöfors upp, världen är liten ibland.

Sedan fortsatte bilfärden upp till Stockholm. Hotellet var supermysigt och låg centralt så kunde det bli mer perfekt? 
Så det blev en liten sväng på stan medan pappa åkte och parkerade bilen. Shopping is tha shit. Mycket folk som rörde sig på gatan, inget man är så van vid men man kom snabbt in i den stressiga tillvaron. Jag flög fram på gatorna mellan de olika butikerna. Stackars alla som var i min närhet som var tvungna att hänga efter mig in i varje affär 3000 gånger, men är man i Stockholm så får man väl passa på att shoppa lite också? 
Råkade få ett flygblad, men det var inte mer med de la ner de i väskan och gick vidare. 

Sedan blev det underbart god mat på en thai restaurang på söder. Var där för 4 år sedan och det var en självklarhet att vi skulle dit igen. Personalen var underbara och maten toppen. 
Lustigt nog råkade jag beställa in likadan mat som för 4 år sedan. Bra variation men den var mer än god så det gjorde inget. Och som pricken över i så fick det blir ett gals rosé till maten. 

Sedan kom regnet. Så det blev en lugn kväll på hotellet, packade upp lite och kollade igenom väskan vad som hade inhandlats. Och det var då flygbladet kom in ibilden igen .
Läste igenom det vad de egentligen handlade om , så visade de sig att dom skulle ha ett världsrekordförsök på gärdet i channting. Dom skulle försöka få minst 3000 pers att ligga på en spikmatta i 15 minuter, med Meja som underhållare och Agneta Sjödin som konfransier, och en indisk dansgrupp.
Så jag fick en knäpp idee och ville vara med så lyckades få med mig Hanna och Andrea. Vi gär alltid sakerna först och tänker sen. Typiskt blondiner. Bästa dejting restaurangen 2006
Lördag: 

Började dagen med en mycket stor och god frukost på hotellet.
Sedan väntade stan igen, mer shopping, I like. Vi sprang runt i affärerna i två timmar innan vi skulle åka till gärdet och slå världesrekord. 

Vi sprang på de två killarna som stod och delade ut flygbladen och dom ville ge oss fler men min syster kläckte ur sig att vi redan skulle dit och dom bara schysst då ses vi nog där. Så frågade vi hur långt de var dit och om dom trodde de skulle komma mycket folk.

Sen skulle då de tre blondinerna åka tunnelbana, men vi kom rätt till slut. 
Så vid 12.30 befann vi oss på gärdet mitt ute på en åker. Gick fram till mitten podiet eller ska man kalla det en scen? Där stod i alla fall Agneta Sjödin och någon indisk gubbe så frågade vi hur det gick till och vad vi sulle göra. Så vi fick vänta till kl 14.00 då allt ihop började, så satt där på åkern i 1,5 timme och kollade på folk. Det var en vallfärd med folk som kom mot åkern när det började dra ihop sig, helt sjukt!

Från ingenstans säger Andréa att hon känner igen en kille som står i kön. Men hon var inte säker så vi tänkte inte mer Klockan tickade och det kom mer folk så jag gick och ställde mig i kön som bildades så att vi säkert skulle få en spikmatta för det var ju därför vi var där! 3 snåla smålänningar med mottot Gratis är gott! Så vet inte rikigt hur det kom sig, men vi började prata med dom där två killarna, så visade de ju sig att det var han. Ännu ett bevis på att världen är  liten. 2 komiska grejer på 2 dagar. 

Helt plötslgt fick alla panik och började trängas, knuffas och sprang fram till bordet där man skulle skriva upp sitt namn och få en spikmatta, och sedan plasera sig på någon av de solstrålar dom hade lagt ut av 2 km indiskt tyg. Men eftersom alla hade panik i våran kö så fick vi backa och börja om från början och då hamnade vi plötsligt nästan längst bak, och det fanns bara 180 mattor vid varje bord. Jag tänkte att det var kört. Men vi lyckades få varsinn matta efter mycket kuffande. 

Detta var ingen liten grej utan det var seriöst till 100%, massa kontrollanter och 2 filmteam, ett i helikopter som filmade ovanför oss och sen ett som gick runt och filmade. 
Det visade sig bara vara 5 minuter man skulle ligga på den där mattan, och säga en ramsa. ohm shanti ohm . . . 
massa fnitter. 

Efter ett antal minuter på den där spikmatten så var vi påväg tillbaka till drottninggatan igen, men inte med tunnelbanan som färdmedel utan vi fick skjuts av Ricky och Christopher, en härlig sightseeing i stora staden Stockholm, hade ju fått panik om man skulle kört bil där. Trafikljus överallt och människor som springer som galningar. Men det var ju tur att man fick sitta bak och bara njuta av det underbara musiken. 
Helt sjuk början på dagen, 3 blondiner är med och försöker slå världsrekord i channting.
Efter det skrek både ryggen och fötterna efter att få lägga sig i den feta sängen på hotellet, så vi gick tillbaka dit och chillade och började tagga The Voice 09 genom att avnjuta musiken på radion.

Duschade och fixade iorgning oss och gick ner till kungsan, jag har nog aldrig sett så många fjortisar och partille- johnnys i hela mitt liv. Trodde att det där med partille-Johnnys bara var något som man sa men dom finns ju på rikigt, guu va jag höll på att smälla av när jag såg dom, att man ens kan gå omkring så!
Men vi lyckades få en ganska bra plats, vi ville inte stå och trängas med alla längst fram så vi ställde oss i mitten lite vid kanten.

Jag måste bara säga det rakt ut JAG HATAR TURKAR! de är nog det vidrigaste som finns. Behöver inte säga mer än så. Konserten var toppen och blandningen på artisterna var helt ok, många bra låtar. Den sämsta var nog svennebanan som är så uttjatad så det bara smäller om det.
Sedan begav vi oss hem när det var en timme kvar av konserten, regnet öste ner och fötterna och ryggen gjorde extremt ont. Så jag slocknade direkt när jag la mig i sägen, eller nästan i alla fall.


Spikmattor ;)

Absolut Svenska ;)


Söndag:

En kort med intensiv dag på stan, även lite shopping den dagen. Sedag nblev det en lång och tråkig resa hem igen, finns inte så mycket att säga om söndagen. Avslutade dagen med en härlig promenad med Fia, och passade även på att kika in i hennes rum som jag hjälpte till att måla, det blev supermysigt och framförallt ljust :)


Hugs&Kisses
Hemma från stor stan

Nu är jag hemma från stor stan, hinner inte skriva någon uppdatering från helgen just nu men det var en helt sjuk helg kan jag lova.
Så ska ta mig tid att berätta och lägga upp bilder senare idag.
Men nu måste jag verkligen sätta igång med packningen, men vet inte VARt man ska börja. Det är ju så mycket som ska packas ner, men som tur är så gör det inget om man glömmer något huset står ju kvar, och åker ju hem ibland antagligen så de är lugnt .
Nu ska jag sätta på musiken på högsta volym och städa och packa.

Hugs&Kisses


Stockholm nästa

Nu har jag nog packat kalrt allt och gjort det som behöver fixas inför imorgon.
Imorgon bitti drar jag till Stockholm för massa shopping, god mat trevligt sällskap och framför allt för att gå på The Voice 09 i kungsträdgården på lördag. Ska bli mycket spännande och massa bra artister. Me like.
Så det blir kanske lite tyst här på bloggen. Men om ni har tur så kanske jag kan testa att mobil blogga hur nu det ska funka men det kanske går? Det var en tjej som stoppade mamma idag och snackade massa abonemang med henne men eftersom vi redan ahr de billigaste i Telia så fick jag en lite present, gratis surf i en månad så man kan ju hoppas att man får ett sms i morgon om att de börjar gälla. Så om jag har den turen så ska jag allt testa att mobil blogga.

Nu ska jag kolla igenom allt så man inte ahr glömt något. Sedan blir de sängen.
Sen kanske man kan hoppas att det blir dett till trevligt samtal ikväll? Om man har tur :)

Finns mycket som snurrar runt i huvudet just nu, you spin my head right round right round. . . Uniefär så :)


Hugs&Kisses

Målar med hela hjärtat

Tjohoo vad duktig jag är, men det närks i nacken och ryggen. Det är inte rikgti smärtfritt.
Men såhär långt har jag kommit nu. . .Älskar att måla, vad tycker ni?
Borde måla mer än vad jag gör det är ju rena terapin, man målar med hela hjärtat.

Hugs&Kisses

Mitt lilla eller kanske stora projekt


Något sådant ska väl resultatet försöka bli


Allt målat med blyerts


En bit på väg

Ska bli spännande om man lyckas.
Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och måla.

Hugs&Kisses

Hatar Åska

Vilket tråkigt väder vi har här i Sverige. Man får vara glad och passa på att vara ute de FÅ dagarna det verkligen lyckas vara lite sol ute.
Nä nu måste jag stänga av datron innan blixten slår ner i den. Hatar åska. Men får väl passa på att packa, måla och städa och göra allt annat som behövs.

Hugs&Kisses


Lite uppdatering

God Morgon!

Nu blir det lite uppdatering från de senaste dagarna igen, var ett tag sedan jag skrev här.

Tisdag:

I tisdags var jag hos min underbara kusin och hade en sy dag med henne, åkte til lskroten och köpte tyg, band och knappar och allt vad som krvädes för att vi kulle sy den där tröjan.
Så började jag pussla ihop mönstrena men det var inte rikgit rätt storek så vi fick lägga på några centimeter vilket visade sig bli lite FÖR mycket. Men bättre att det blir för stort än förlitet tänkte vi. Så vi fortsatte att sy, prata och skratta. Sen kom vi till probelmet, axlarna. Hmm hur skulle vi lösa detta inte nog med att trööjan var stor som ett hus, utan axlarna var ca 1 meter breda, om man överdriver ordentligt. Så farligt var det inte, det sgå bara lite konstigt ut. Men det lyckades jag fixa till väldigt bra tycker jag.
Så det blev bra till slut. Men blev det någon tröja är ju frågan ? Vad tycker ni? Ser det inte lite mer ut som en jacka?


Så blev resultatet i alla fall, så efter många om och men så är jag ganska nöjd.

Onsdag:

Jag mamma och syrran vaknade upp i stugan och käkade lite frukost, sen bar det av till Gällstad. JAg var sugen på att köpa mig en vindjacka nu när jag ska flytta till kusten. Det lär ju behövas om man säger så. Hittade 3 super snygga jackor som jag verkligen fastnade för, men då tyckte min kära far och mor att dom va lite dyra. Så jag får väl vänta lite och köpa en av dessa udnerbara jackor när dom inte är i närheten. För det är precis den modellen på jacka jag är uteefter och kvaliten var super, så vart finns haken? Man kan ju ha jackan i flera år så man förlorar ju inte något på det.
Sedan hittade jag även en super mysig tröja jag ahr varit på jakt efter ett tag nu. Har bara sett andra ha sånna och på bilder, men nu hittade jag en som var i perfekt storlek. Så bara att köpa den nu kanske? Ellerönska sig den i julklapp eller något liknande.

Efter en shopping dag i gällstad, åkte vi hem och käkade lunch. Sedan bar det av direkt ner till Sofia, hade sagt till henne att jag kanske skulle titta förbi och underhålla henne och hjälpa henne att måla lite. Hon fick för sig att hon skulle måla om hela rummet vitt. Så jag avr där nere i flera timmar och hjälpte henne att måla och slipa hyllor. Mitt framtida yrke kanske är målare och inte butikschef, vem vet?
Så avslutade vi dagen med en härlig powewalk.Torsdag:

Och nu har det blivit torsdag, och mindre än två veckor tills skolan börjar skrämmande vad tiden går fort. Detta får man inte säga när man har lov, men jag längtar till skolan börjar, så man får lite rutiner på vardagen igen.
Satte väckarklockan på 05.00 idag, hade lovar Josse och Fredrik att jag skulle köra dom till flygplatsen idag vid halv 6. Vad gör man inte för sina vänner, snäll som man är.
Så Jag lämnade av dom vid flyget vid 7 idag på morgonen, deras plan till kreta skulle lyfta vid halv 10 tror jag dom sa, men man måste ju vara ute i god tid, Så nu är man lagon avis på dom, en hel vecka med sol bad och värme nere i Grekland hade inte suttit fel nu kan jag säga. Men jag får väl spara mina pengar istället.
Sen har jag inte hunnit med så mycket mer idag, men dagen har ju bara börjat så det hinns nog med en hel del idag ska vi se till.

Vi ses om en vecka, eller då är ni i alla fall tillbaka i Sverige :)


Hugs&Kisses

Sy dag med kusinvitamin

Tjooo.
Lyckades låna min systers dator  hon köpte av våran kusin idag. Eller den är ju fortfarande hennes för det är inte detald än. Men strunt i det, nu kan jag i alla fall uppdatera lite.
Vaknade upp i stugan idag och käkade frukost och begav oss till våra kusiner för att jag och Maria skulle ha en lite sy dag. Så när vi kom och plingade på så kom hon upp nyvaken och då hade hennes alarm inte ringt, men det gjorde inget för oss det var mest synd om henne. Så åkte vi iväg till skroten för att se om vi hittade något fint tyg så man kunde vi något. Hon hade skrivit ut lite mönster på jobbet, så vi bestämmde oss för en tröja.
Men sen fungerade inte internet så vi kunde inte se hur den skulle se ut, så vi får göra lite spom vi själva tyckte och tänkte. Inte den lättaste modellen men nu har vi i alla fall lyckats få något som ser ut som en tröja eller ska man kalla det jacka? Min blir lite lite mer jackliknade eftersom jag tog ett mönstrat tyg menmen det blir nog bra till slut.
Men guuu va mycket krångel det var med ärmarna, jag hatar verkligen dom. Det var ganska många svordommar som fölg ut ur munnarna då.
Men nu är det inte så mycket kvar knapp och knapphål och jag ska försöka sy en liten ficka också sen är den klar. Så det kommer kanske in någon bild i morgon om ni har stur och är sugna på resultatet.
Nu är mamma, syrran och moster nere och fixar kina mat tror jag det blir. Goddi goddi.

Juste nu har jag äntligen fått en strömkabel till datron som fungerar. Det tog bara en dag efter att man beställden den. Lyx.

Nu ska vi fortsötta sy lite.

Hugs&Kisses

Datron DÖR!!

Nu får jag skriva jätte snabbt, min dator håller p åatt dö och min sladd till datorn är helt stendöd så jag vet inte vad jag ska göra. Jag köprde ner pappas dator till jobbet innan så den sladden kan jag inte låna, men som tur är har han beställt en ny ladd till mig men man vet ju aldrig hur lång tid de kan ta innan jag får den. Men jag får hoppas att den kommer inom denna veckan ialla fall så det inte blir helt dött på bloggen . . .
Har börjat måla tavlan nu, den blir nog kalas bra til lslut ska vi se :) Bilder kommer när datronlever sen igen.

Tjingeling, håll ut !

Hugs&Kisses

God Morgon

Godmorgon allihop:)
Ännu en ny dag med nya möjligheter. Startade dagen med en powerwalk, härligt inte riktigt lika varnt och soligt idag men det kommer väl kan man ju hoppas.
Ska väl ta och käka lite frukost och sedan plocka iordning lite. Sen blir det pressa och solen tittar fram lite mer.

Hugs&Kisses

Sippar roes

Grillat är nog den bästa och godaste maten en sommarkväll. Och för att krydda till kvällen lite extra så sitter det inte fel med lite rose vin. Nu ska jag fortsätta att leka med mina underbara grannar och prata och skratta .
Hoppas ni ahr en fantastisk kväll idag.

Hugs&Kisses

Schteeek

Härligt väder vi har lyckats få nu de här senaste dagarna.
Igår blev det pressa pressa på brygga hela dagen, blev lite fundersam när jag kollade ner till badplatsen igår när jag körde ut till stugan så tyckte jag att jag såg Dejan. Så jag var tvungen att skicka ett sms till Fia och fråga vad hon pysslade med, så sa hon att hon var och solade och badade vid en visen vi en badplats med hopptorn och grejer. Jag blev lite förvånad, då visade de sig att jag låg och schteeke på våran brygga 50 meter därifårn så träffade henne en stund. Sen blev det årets minigolfturnering i Ambjörnarp med familjen, gissa 3 gånger vem som vann?
Jo pappa han lyckas alltid vinna och om han inte gör det så blir han arg, men jag tog i alla fall ham 2:a platsen inte illa.


Härlig stil jag har när jag spelar minigolf. Får ta och träna lite till nästa år så jag kan vinna någon gång.Idag har det bara blivit schteek på brygga hema dagen, det blåste dock lite idag så det blev lite farligt man känner ju inte att solen tar lika mycket då.
Och nu var man hemma igen  då, måste ta tag i städningen och sen hoppa in i duschen så man ser någorlunda ut när fam Torén kommer in ikväll och grillar.

Tjingeling

Hugs&Kisses


Sommriga sommardagar

Nu har man jobbat klart för denna sommaren, känns ganska bra om jag ska vara ärlig. Inga mer måsten till att gå upp tidigt på det kvarvarande sommarlovet. Men det kommer nog bli några tidga mornar ändå men då är det av annan anledning.
Men det känns väldigt skönt att man har lyckats skrapa ihop lite pengar denna sommaren även om det inte blev å många veckors arbete.
Så nu ska jag bara njuta av det som är kvar på sommaren och så får vi hoppas att det kan bli fler soldagar också. Men eftersom jag för sån enormt stor tur med mig så vet jag väl hur sommaren kommer sluta? Eller vad tror ni?

Nä om man kanske skulla packa lite och åka till stugan och lägga sig på bryggan och pressa resten av dagen klockan är ju trots allt bara 11.00 så det hinns med mycket schteek idag om jag kan slita mig fårn datorn. Har redan hunnit med massa idag.
Jobb mellan 05.30-08.30 sen lämnade jag tillbaka nyklarna i Gvd.
Sen blir det ju så fruktlöst varmt på dagarna och det håller ju i sig sent på kvällarna, det är inget jag klagar på. Så jag passade på att ta en extra lång PoweWalk i 1,5 timme idag när det var lite svalare underbart.

Sist jag var i Ullared så sprang jag in på BokOlle och kikade lite. Så fastnade ja gför en bok där som jag bara var tvungen ann köka så vi får väl se om ja gka nbörja läsa den idag kanske?Tänkte även åka förbi ICA och se om man kan köpa sig en tidning också. Nä nu ska jag ta vara på dagen. Vi hörs när jag komemr hem igen antagligen i morgon. Ha en underbar dag.

Hugs&Kisses


Underbar Torsdag

Det avr en mycket underbar torsdag i Borås igår. Borjade med lite shopping men blev dock inte så mycket, utan jag och Hanna gick till scenen och lyssna de Robin och gänget, dom va lika duktiga som sist jag såg dom.
Dom spelade bland annat sin nya singel som dom släpper i September.

Efter deras konsert så träffade vi våran granne så gick vi till Oliven och åt god grekisk mat, det känndes nästan som att man var i grakland bara för att det avr så varnt ute och det luktade så gott.
Sedan vid  21.00 tiden så blev det en svängig konsert med Jill Johnsson.
Tack för en toppen kväll.Hugs&Kisses

Sommar i Borås

Nu bär det snart av till stora staden Borås för shopping, god mat och bra udnerhållning av Robin Bengtsson och gänget och Jill Johnsson. Blir säkerligen en toppen kväll sista SommarTorsdagen för denna Sommaren så. Så måste säga ett stort tack till vädergudarna för att ni har fixat sol.

Kvällen Outfit

Volangkjol - HM (Berlin)
T-shirt - BikBok
Klocka - Berlin
Glasögon - Asos
Ögonhängen - Gina


Men vad tycker ni med eller utan glasögonen?

Hugs&Kisses


Ta vara på varje sekund av solen

God dag allihop:)
Ännu en dag med vackert väder och ett litet hopp om att bli lite brunare, måste verkligen försöka få lite färg nu så man får ta vara på varje liten sekund av det fina vädret.
Dagen började med lite jobb mellan 05.30-08.10.
Hann inte gå och sova idag innan jag skulle till optikern så jag tog mig en härlig Powerwalk i solen istället bra start på dagen man blir så glad av att vara ute och gå, men speciellt när det är fint väder.
Sedan åkte jag iväg till optikern för att se så att mina ögon mår bra nu när jag testar att sova med linserna, och ja dom mådde toppen så nu ska ja gtesta att sova med linserna i 2 hela veckor isträck undra hur detta kommer gå, men bra får vi hoppas.

Så nu har jag precis satt in dagens middag i ugnen.
Kolla på mina fina små mästerverk.


skinka,baccon och annanas


curry&paprika kryddad köttfärs och banan

Måste dela med mig av detta underbara recept, degen var jätte mjuk och jobba med.
Och efetrsom jag är gluten så blir alltid degarna så klabbiga eller för torra men denna blev super.
Så här kommer receptet.

25g jäst
2 dl fingervarm vatten
1 msk fiberhusk
1/2 dl olivolja
1/2 tsk salt
3,5-4 dl ljus mjölmix ( jag tog 2 dl ljus och 2 dl grov det fungerade bra det också)

Så nu ska ja gsätta mig ute i solen och smaka på min pizza, och försöka bli lite brun.

Hugs&Kisses

Vitamin bomb

Vad härligt det är med sol, elelr vad säger ni. Men för tillfället är det massa moln som skymmer solen på himlen.
Så springer mellan solstolen och datron. Men det är lite farligt att ligga ute. Jag sov inget idag när jag kom hem så jag slumrar till lite till och fårn i solstolen, farligt farligt. Men otroligt skönt.
Ska nog ta och fixa lite middag nu också så man kan få i sig lite mat, och fortsätta förbättra brännan efter det.
Orkar inte med så mycket mer idag
Tänkte åka förbi en affär sen i eftermiddag och se om jag lyckas hitta den Vitamin bomben.Härlig start på dagen

God Morgon gott folk. Eller morgon har det varit länge för min del.
Gick upp kl 05.00 och fixade mig lite snabbt och åkte iväg till jobbet. Sen blev det hårt arbete mellan 05.30-08.00 lite pengar blir det ju denna veckan i alla fall och det har man ju aldrig tackat nej till.
När man en kom hem efter jobbet så var jag inte å trött som jag har varit de andra dagarna så jag gav mig ut på en powerwalk i det härliga vädret. Äntligen har solen kommit tillbaka efter allt detta regn, men fårgan är hur länge den stannar?
Så nu eftersom klockan fortfarande inte så så mycket så ska jag fixa iordning lite på mitt rum och skriva ner vad som behöver fixas sen ska jag ta och lägga mig ute i solen och schteeka och sova lite.

Hugs&Kisses

Linser

Nu är det nog dags att krypa ner i sängen och få lite sömn i kroppen, ska sova första natten med linserna i idag öfr att se om mina ögon klarar av den nya linssorten jag testar ut nu. Härligt om det funkar så slipper man krånga med att ta ut dom varje kväll. Så bara att hålla tummarna nu.Sov gott allaihop

Hugs&Kisses

Det som skulle bli till nytta blev till onytta

Jag är helt slut, skulle gjort massa nytta idag men så blev inte fallet.
Men jag lyckades städa bilen i alla fall nu är det bara att hoppas att den luktar som ny igen.
Sen kom jag nyss hem från en liten promenad med Fia, pratade lite skola, och massa inredning. Nu blev jag super pepp på att flytta till egen lägenhet på rikgit och bara få inreda som jag vill.
Sen under våran promenad kom jag på att mamma och pappa egentligen skulle kunna flytta till lägenhet, det blir ju som sagt var 3 sovrum över nu när jag och syrran flyttar.
4 sovrum 2 vardagsrun 2 toaletter och ett kök till 2 personer det är inte illa det.
Vad händer mer ikväll då? Kanske skulle ta och slänga sig i sängen och glo på film och vara ännu mer nyttig?

Hugs&Kisses


Det nalkas skolstart

Nu vet jag äntligen när skolan drar igång igen.
Och nästan allt är fixat bara lite småsaker kvar nu.
Så den 27/8 09.00 sätter jag mig i skolbänken igen ochska tillbringa 2 år där för att utbilda mig till Butikschef.
Låter det inte lockande?Och om 17 dagar flyttar jag ner, men det finns saker jag kommer sakna hemma och det gör det inte så lätt just nu.
Hoppas att det löser sig och blir bra :)

Hugs&Kisses

Hallon och blåbärspaj och VeckoRevyn

Kemtvätten hade såklart lunchstängt mellan 13-14.00 .
Så nu ska jag sätta mig och läsa nya VeckoRevyn och äta blåbärs och hallon paj.


Om man skulle göra lite nytta ?

Ännu en dag med jobb och slit. Jobbade mellan 05.30-07.50 idag så det är juinga lång arbetspass men det blir pengar.
Så när jag kom hem blev det raka vägen ner i sängen igen och sova några timmar.
Men nu äntligen har jag väl börjat piggna till, och det gör inte fullt så ont i rumpan längre.
Vad händer idag?
Mina planer blir nog att ta tag i städandet här hemma på min toa och i mitt rum. Allt i garderoben ska ut och rensar så nu har jag att göra men först får det bli en sväng ner till kemtvätten och lämna in klänningen.
Eftersom jag inte ahr så ont i dag kanske man ska försöka ge sig ut på en power walk och ha lite träning här hemma också.

Hörs sen igen

Hugs&Kisses


Bilder från i söndags      

Från Anderstorp till Varberg på cykel

Vi är nog sjuka i huvet som alla säger? Kanske inte riktigt att chips i påsen. Men vi klarade det.
Cyklade 12 mil ner till Vbg igår, startade vid 06.30 och var framme 16.15. 

Anderstorp-->Gislaved-->Våthult-->Sjötofta-->Håcksvik-->Kalv-->Mårdaklev-->Älvsered-->Fagered-->Nösslinge-->Skällinge-->Rolfstorp-->Grimeton-->VARBERG

Så såg våran resväg ut, mycket skratt och mycket klagande på att det gjorde ont i rumpan men vi kämpade oss fram, men när vi kom till Skällinge var det nära påatt vi gav upp men vi kämpade vidare, sedan var det mycket tunga tramptag den fortsatta biten och när vi väl kom till Grimmeton började vi se ljuset men vi var helt slut så på första bästa ställe som blev utanför kyrkan slängde vi oss på gräset, jag skrattade så jag grät. Jag kan fortfarande inte fatta vad jag och min syster gav oss ut på, tror ingen annan kan det heller. Det känndes som att vi levde i en dröm hela vägen.

VI tog massa bilder och filmade men det får jag väl lägga upp senare för jag hittar inte dosan så jag kan lägga in bilderna, och ingen är hemma.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och bara ligga där tills jag ska till stugan och äta.

Hugs&Kisses


Bio i Jkpg med Fia Ikväll

Äntligen händer det något i min tillvaro. Bokade nyss biobiljätter till mig och Fia så efter att hon har jobbat klart åker vi upp till jkpg och kollar på bio, ska bli härligtDenna filmen blir det så nu är det bara att hoppas  att hon inte slutar allt för sent.

Allt bara snurrar i huvudet, mycket att tänka på hela tiden, vill bara att allt ska bli toppen :)

Hugs&Kisses

På jakt efter bananer

Tjooo!
Då vart det inte längre Juli utan Augusti och vet ni vad de betyder ? Jag flyttar snart bara 20 dagar kvar. Lite skrämmande om man tänker efter det ska hända så mycket på dessa dagarna. Men hoppas att de går ganska fort ändå. Idag ska jag nog bara försöka packa och städa mitt rum fårn grund och botten och även min toalett kan behövas.

Igår hände de absolut inget jag och syrran åkte hem från stugan och sen hade vi inget att göra! Så det blev en härlig promenad med Fia sen låg jag bara i min säng och kollade på film och hade de skönt i min nya mysiga morgonrock, varför har jag inte kommit på att använda de tidigare, det är väl för att min nya morgonrock är så otroligt stor och snygg.
Gjorde även chokladpudding som jag lyxade till det med på kvällen, det avr bara bananer som fattades så jag åkte runt i hela sammhället för att leta efter en affär som var öppen, men det var stängt överallt, så mitt sista hopp var ICA. Så till slut fick jag mina bananer, men de var inget bra köp för dom var inte så goda som jag ville att dom skulle vara.

Nu ska jag ut i solen och schteeka! Man får passa på helt enkelt.

Hugs&Kisses


RSS 2.0