Fashion


Torsdag

Godmorgon!

Idag har jag en ledig dag, då passar det väl perfekt att vara sjuk? Hade hellre mått toppen och kunnat njuta av det härliga vädret till fullo. Men istället tänkte jag spendera förmiddagen inne i soffan och kolla på Hellcats och försöka bli helt frisk. För sedan ska jag ut på en liten dags roadtrip, som jag ser fram emot massor. Hoppas ni också har en underbar dag men att ni i alla fall får njuta av vädret!

Hamnen

Idag var det en tuff dag på jobbet eftersom jag inte mådde helt hundra men jag lyckades ta mig igenom hela dagen. Efter jobbet gick jag och köpte en piggelin för att svalka halsen och mötte upp Mickan och hennes kompis Jenny. Gick även förbi hamnen och fotade lite, börjar komma in många gamla och fina segelbåtar nu inför den kommande segel tävlingen.
Foto: Jag

Inspiration

LOOKBOOK.NU

Onsdag

Godmorgon!

Ännu en dag med underbart väder ute. Igår när jag kom hem från jobbet kände jag mig inte helt hundra och upptäckte att jag hade lite feber, inte det roligaste att bli sjuk i denna värmen. Tänkte försöka trots det idag och gå till jobbet ändå, det är ju trots allt ett ganska kort pass idag. Sedan får jag försöka vila upp mig och friskna till på min lediga dag i morgon.

Musiken strömmar in genom fönstret

Kom hem från jobbet för en stund sedan, idag var det ett långt pass 9.00-18.00 men tiden gick förhållandesvis fort trots det fina vädret. Det är fortfarande soligt och riktigt varmt ute och musiken strömmar från socitetsparken. Eftersom jag varit trött och seg hela dagen tänkte jag bänka mig i soffan och kolla på någon serie resten av kvällen. Får se om jag orkar med en liten löprunda eller PW i denna värmen lite senare också.

WORK

Hade ett riktigt mysigt avslut på dagen igår. Grill ute vid piren, god mat och god kladdkaka. Är fortfarande proppmätt. Tänkte ta med resten av kladdkakan och njuda på idag på jobbet. Ännu en dag med riktigt fins sommarväder, men idag blir det inget slappande i solen utan en lång dag på jobbet. Men jag klagar inte, får njuta av vädret när jag slutar istället.

Underbart!!

Jag har haft en helt fantastisk dag, solat hela dagen med Elin och Madde. Löprundan är avklarad och nu väntas det grill med härliga tjejer vid havet. Hur underbart är det inte?
Mår underbart!

NEW WEEK

Godmorgon!

Ny vecka och nya tag. Midsommarhelgen är över vilket betyder att vardagen tar fart igen. Idag är det min sista lediga dag på min långledighet, tänkte passa på att njuta utav det underbara vädret idag och sola hela dagen lång. Har ni lika fint och underbart väder som det är hos mig?

Midsommardagen

Snart kör vi igen, inväntar tjejerna för ännu en partykväll. Ikväll kör vi all in!

Midsommarafton

Dagen började med en mysig fika på stan med Emma, Malin, Thea, Bea och Elin. Sedan fick vi även lite tid över till att gå runt och kika lite i butikerna. Åt en god lunch med familjen innan vi åkte iväg till min mosters husvagn och hade det trevligt och åt god tårta och kollade när barnen dansade runt midsommarstången. Efter några timmar där åkter vi in till stan igen, god mat och trevligtsällskap gjorde midsommarafton till en lyckad kväll. Känns som att man rullar fram nu efter all god mat.

Midsommar

Glad Midsommar allihop!

Kan ni tänka er att det redan är midsommar, känns inte längesedan det var jul. Hoppas bara att vädret kan klarna upp lite så att det verkligen känns som sommar, för just nu är det grått och trist ute. Ska få i min lite frukost och sedan gå upp till stan och möta mina fina vänner Bea och Elin.
Hoppas ni alla får en fantastisk dag med nära och kära!

Colors

LOOKBOOK.NU

Work

Godmorgon!
Inatt har jag inte riktigt kunnat sova ordentligt, gillar inte sådana nätter. Idag skiner i alla fall solen vilket gör att man är på extra bra humör. Nu ska jag strax gå upp till jobbet för ytterligare en fartyfyllt arbetsdag, gillas starkt! Hoppas solen orkar hålla sig framme tills jag slutar idag bara.

Check!!

EX-arbetet = Check! Hur underbart?

Running

Arbetsdagen är avkladad och så även dagens löprunda med Elin och Madde. Tänkte passa på att köra lite mage och ben när jag ändå har träningskläderna på. Sedan blir det en varm dusch och soffläge resten av kvällen. Låter som en perfekt kväll för min del.

WORKING

Godmorgon!

Efter min lilla löprunda igår kom min fina vän Elin hit, timmarna bara flög iväg och helt plötsligt var klockan halv 12 och hon skulle åka hem. Idag passade jag på att ta en sovmorgon, så nu känner jag mig utvilad och pigg. Idag är det jobb som står på dagens schema 11.30-18.00. Nu ska jag försöka få i min lite frukost och sedan fixa med tvätten innan jag ska iväg. Hoppas ni alla får en bra dag!
Bild: weheartit.com

WORKING

Godmorgon!

Efter min lilla löprunda igår kom min fina vän Elin hit, timmarna bara flög iväg och helt plötsligt var klockan halv 12 och hon skulle åka hem. Idag passade jag på att ta en sovmorgon, så nu känner jag mig utvilad och pigg. Idag är det jobb som står på dagens schema 11.30-18.00. Nu ska jag försöka få i min lite frukost och sedan fixa med tvätten innan jag ska iväg. Hoppas ni alla får en bra dag!
Bild: weheartit.com

Motion

Timmarna på jobbet idag sprang iväg, riktigt roligt idag. Direkt efter jobbet var det bara hem snabbt och byta om till träningskläder, så kom precis hem från en köprunda med Madde. Underbart, och lätt gick det idag också. Nu blir det hårdträning resten av sommaren. Hoppas bara att knät mår bättre i morgon, vet inte vad som har hänt med det? Det kan väl inte bero på skorna för dom är ju helt nya?

Inspiration

Lookbook.nu

Work

Godmorgon!

Idag är det lika grått och trist ute som det har varit de senaste dagarna, deprimerande. Idag ringde klockan extra tidigt eftersom jag ska börja en timme tidigare idag. Hoppas att solen kan titta fram lite under dagen. Nu ska jag fixa de sista innan det är dags att gå till jobbet.

Grått och trist

Dagen har flutit på ganska bra. En mysig fika med Elin på stan förljt av några timmars jobb. Nu kom jag precis hem efter en lång och härlig PW med Bea. Tänkte fixa lite med tvätten och sedan bänka mig i soffan. Riktigt tråkigt och grått väder ute så det passar super att ligga under en filt och kolla på tv resten av kvällen.

NEW WEEK

Godmorgon!
Gårdagen spenderades med två underbara vänner. Först en liten promenix med Bea och därefter OTH och grillade marsmellows med Mickan. Kvällen kunde knappt slutat på ett bättre sätt.
Nu gör jag mig redo för en arbetsdag, regnet det öser ner och snart blir det fika med Elin.

Inspiration


PW

Gårdagen bjöd först på några timmars jobb och avslutades med paintball och massa prat och skratt med trevliga arbetskollegor. Har jag precis avklarat dagens PW med min kära syster, riktigt skönt att få komma ut och röra på sig lite.
Nu blir det god lunch med min fina familj. Längesedan vi satt och åt tillsammans allihop.

Midsommarklänning

Vad ska man ha för klänning på midsommar? Är sugen på en långklänningen men hittar inte den perfekta.

Bra start på dagen

Började dagen med en löprunda/PW, lite blåsigt men väldigt skönt när man väl va hemma igen. Tänkte träna lite mage och ben innan jag hoppar in i duschen för att göra mig i ordning för lite jobb. Hoppas på att alla gråa måln försvinner så att vi kan få se lite sol i helgen.

Födelsedagsfika


Yellow


Strawberry


Daniel Adams Ray

Godmorgon!
Gårdagen bestod av jobb. Efter jobbet gick jag hem och fixade lite i lägenhten och gjorde en misslyckad paj som får bli lunchlåda två dagar nu. Avslutade kvällen med fina vänner, ett glas vin och Daniel Adams Ray på torget.




Studenten 2011

Godmorgon!

Gårdagen var fantastisk! Glädjetårar och massa fina studenter, vilken underbar känsla. Blickade tillbaka på min egna student och tänkte på hur fin den var och ville uppleva samma sak en gång till. Hämtade upp Bea för att åka till utsläppet, redan där började våra glädjetårar komma. Efter ett fint utspring, ett hejdundrande långt tåg av flak med glada studenter blev det god mat och tårta hemma hos Elin. Det var svårt att inte bli sugen på att följa med ut och slå klackarna i taket igår, men när vi väl hade lämnat av Elin i stan för en fortsatt partynatt blev det raka vägen hem till sängen.

Inspiration

LOOKBOOK.NU

Tisdag

Godmorgon!

Härligt att det är fint väder idag när det är student och allt. Har precis fått i mig lite fruksot så nu blir det en lugn morgon och fixa tvätten. Skönt att inte ha några måsten att stressa till nu på förmiddagen. Igår hade jag en maximal otrusdag, kommer nog ta ett tag innan detta ordnar upp sig igen. Sommaren blir inte som tänkt i varje fall.
Nu ska jag försöka peppa upp mig med en PW eller löprunda.

Ingen bra start på veckan

Veckan kunde inte börjat sämre än den har gjort. Bäst att krypa ner i sängen innan något mer händer. Hoppas på att veckan bli lite bättre än den börjat i alla fall och att det blir sol i morgon när studenterna ska firas.

Balen 2011

Godmorgon!
Gårdagen spenderades i solen med min kära syster och sedan kollade vi på balen här i stan. Alla var så fina. Sedan satt vi i parken utanför och njöt av det fina vädret och lyssnade på hur roligt alla balparen hade inne på festen.
Vad är en bal på slottet, när man kan sitta utanför? ;)





Inspiration

LOOKBOOK.NU

One teaspoon

Godmorgon!
Igår blev det en heldag på stan men min kära syster. Vi hann även med en fika hos farmor och farfar och en liten stund på lotten. Fick med min två klänningar hem igår som kommer vara perfekta nu till sommaren, framförallt till Greklandsredan. Testade även ett par sjukt snygga jeansshorts, im in love, dom ska bannemig bli mina. Konstigt nog fanns det massa på stan som jag bara ville köpa, men det får vänta tills pengarna rullar in igen.

Det är över nu!

Nu är engelskan äntligen avklarad och jag har fått mitt betyg. Hur härligt? Nu ska jag njuta av mina lediga dagar fullt ut.

Grått och trist

Godmorgon!
Hade hoppats på en stor gassande sol idag på min lediga dag, men icke, himlen är grå och solen tittar fram någon gång ibland. Trist! nervositeten kommer krypande i kroppen, men hoppas att den släpper lika fort. Max 30 minuter av mitt liv som jag behöver vara nervös nu. Om vädret inte ordnar upp sig så tänkte jag faktiskt ta fram mina kära symaskiner idag och bara sitta och sy. Det är nog bland det bästa som finns, inte behöva tänka på något annat utan bara få sitta vid symaskinen och göra något som jag faktiskt älskar. Vet inte när jag hade tid till att sätta mig ner i lugn och ro och sy senast. Saknar åren på gymnasiet då man fick sy hela tiden.

Några dagars ledighet

Dagen har sprungit iväg. Först spenderade jag några timmar på jobbet sedan gick jag hem snabbt och bytte om till träningskläder och gav mig ut på en löprunda med systra mii. Bra start på ledigheten. Hoppas att solen tittar fram lite nu när det är några dagars ledig. Avslutar dagen med lite komplettering på ex-arbetet.

Inspiration

Lookbook.nu

Dagens vill ha!

Dagens vill ha!

Imponerad!

Imponerad!! Efter ett 9 timmars arbetspass är nu en 9,3 km lång löprunda avklarad. Hur underbart är det inte, trodde aldrig att min energi skulle ta slut. Men nu är min kropp lagom seg och go. Men det får den lov att vara efter en intensiv dag.
Nu blir det duschen och fixa matlåda till morgondagens jobbpass.

När den ena landar lyfter den andra

Godmorgon!

Igår landande min efterlängtade Bea i Sverige igen, du har varit saknad tjejen. Och idag lyfter min andra partypingla, student resa till napa. När ska jag få lite sol då? Det är frågan.
Var uppe i stan och fixade min mobil innan, så nu har jag en funderande mobil och hoppas att den ska orka mer än några timmar.
Idag är det strålande sol och varmt ute, hade gärna pressat några timmar vid havet. Men istället är det jobb som gäller!

Sol

Kännde att jag inte kunde sitta still längre, så tog på mig träningskläderna och gav mig ut på en löprunda innan, hann bara 2 km innan jag mötte Thea. Så de fick bli en promenad i det fina vädret med henne. Bra avslut på dagen.

Redan rastlös

Det har inte hänt allt för mycket de senaste dagarna, sommarlovet är i full gång och jag börjar redan bli rastlös. Låg vid damernas i förrgår med Alle och Paulina. Sedan på kvällen var jag med och slog världsrekord i att massera, vi var hela 282 stycken som masserade på stranden samtidigt. Riktigt roligt men kallat var det. Igår blev det en lugn dag, gick på stan och avslutade kvällen med personalfest.
Idag har jag varit smått irriterad hela dagen, det är värdelöst att ha en mobiltelefon som inte fungerar, jag är helt okontaktbar. Så idag har jag nästan gått i taket eftersom jag inte vet vad jag ska göra. Hoppas att dom i telia butiken kan lösa mitt lilla problem i morgon.

RSS 2.0