Gissa vad?!!

Jag kan knappt tro att de är sanrt  =O men de är de tydligen =)  jag ska åka nämligen åka  till NEPAL!! ojojoj de ska bli spännande jag längtar minsnn=) inte ofta man får sånna chanser helt gratis och allt =)


PUSS!

Grattis =)

hejsan söötsaker !

idag är de min kära systers 15 års dag =) grattis grattis till henne =)
har väl inte gjort så vidare mycket idag packat allt nu =) sen ätit lite tårta och nyligen va jag på handbollsmatch =) sista för säsången för a-laget , en ganska seeg match men alltid lika kul att kolla i alla fall=)

jag har lite små planer som jag nog ska klura lite till på innan jag avslöjar för mycket =)
nu har jag äntligen druckit klart den där reningsdrickan =) 20 hela dagar har gått nu så sköönt =)
får hoppas att man kan fortsätta känna skillnad bara =)
imorgon blir de förmodligen shopping å stan efter skolan och sen massa massa pluggande till provet på tisdag klantig som man är glömmer man böckerna i skolan :S SURT!! men de ska nog gå bra i alla fall får vi hoppas =)

Puss !!

Sofias lilla äventyr

Hej alla små charmtroll där ute=)

Nu va de ett tag sedan jag skrev i min lilla kära blogg så jag får väl passa på nu när jag har fått ork till att gröa de =) de är så mycket som har hänt sen sista får jag börja med att berätta=)
jag har inte varit i skolan så mycket denna veckan ni anar inte hur skönt de känns=) slutade ett i torsdags och då åkte jag hem=) så jag har en lång helg framför mig =) gick till skolan igår och hämtade siis för man har ju självklart ingen husnyckel längre :P men de gjorde inget med en lite promenix =) mötte en solstråle på vägen :P hehe
sen blev de lite slappande hemma ända tills jag gick in till älsklingarna och lekte lite med dom =) mysigt =)
sen så hade jag en hel skön kväll framför mig =) jag städa och fixade med alla mina skor och slängde några utslitna osv.
sen blev de bara slappande vid datorn =) Jag har fått mig en ny liten vän =)
jag fattar inte att de kan finnas en sån underbar människa som OLA de bode finans fler av den sorten fler OLOR åt folket/SOFIA =) de är eftertracktat =) snackade en lång stund med honom =) kul kul

idag vaknade jag ganska tidit endå med tanke på att jag va ledig. Mammsen hade e tagit ledigt idag för vi skulle åka på ett litet äventyr idag=) jag har kört inte minder än 20 mil idag uniefär jag fattar inte att jag verkliogen kan köra bil så bra som jag kan =) de är bara kul =) de gick som en dasn även idag=) shoppade lite de blev den efterlengtade skorjan som har varit slut i alla J.C butiker men idag hittde jag den och en enda fatts de kvar avsetdd för mig ;-) sen blev de ett puder och ett nagelack också = )

nu ska jag nog städa upp lite i alla mina skåp i mitt rum och fixa och trixa lite =)

PUSS på er söötnosar !!

tjejsnack v. 11

Våren

♦ Vad är ett riktigt vårtecken?
   när fåglarna börjar kvittra och solen skiner=)
  
Känner du av våren på något speciellt sätt , hur?
   ljusare dagar =)

Har du sett någon vårblomma än, vilken?
   jaoo de har jag massa olika, snödroppar m.m

♦ Vad är de sämsta med våren?
   alla regniga och gråa dagar=S

♦ Vad är de bästa med våren?
    alla dessa mysiga varma vårdagar när man är ute i vårsolen och njuter=)


PUSS!

tjejsnack v. 10

Resor

Vilka länder har du varit i?
   Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Ungern, Grekland

Vilken är favoritresan? Varför?
   hmm har varit på många resor som varit kalas bra men de får nog bli Österrike för två år sedan när vi var i Haus och åkte skidor massa kul=)

Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr?
   hmm blandat de mesta är kul bara man har kul så är de bra =)

Vad blir nästa resa? 
   de bli fira farfar i Tyskland sedan vidare på en skidresa till Österrike =)

Vad vore den absoluta drömresan?
    Filipinerna eller Thailand kanske=)


PUSS!

Matt Pokora feat. Timbaland - She's Dangerous


Guld stjärna till mig !

Det är nästan så jag skulle vilja ge mig själv en guldstjärna idag =) så duktig har jag varit !
Jag har pluggat massa hela dagen gjort klart kultur oc hstilhistoria texterna nu är de bara bilderna kvar =) och förutom de så har jag målat 1 stycken modeller till bilden som jag bara ska fixa kläder på också =) man måste ju få vara lite duktig ibland =)
ska sätta fart varje helg jag är hemma så man kan ta de lugnt den i slutet av terminen =) gött gött

sen får man ju skryta lite också hehe eller min matte lärare sa de passa på och skryt nu när alla andra sitter och pluggar och du kan ta de lugnt och göra annat .  . . så nu har jag bara 2 lektioner på måndagar , onsdagar och fredagar =) kan de bli skönare jag går ju typ inte alls mycket i skolan längre fast de är gött =)
är ledig från matten i 2 veckor nu och sen har vi ju lov och 3 veckor praktik sen ledig en vecka till fårn matten och sen blir de gå på mattelektionerna i 3 veckor innan nationella och sen ledig 4 veckor fårn matten igen så de är gnaksa gött i alla fall=)


PUSS!


Fnatt ;-)

hehe vilket ord =P hehe fast idag fick jag verkligen fnatt i skolan eller heter de så=P hehe vi söger de i alla fall=)
hur som hellst jag kännde bara för att sy sy och sy massa och de gjorde ajg me och sen på eftermiddagen fick jag ännu mer fnatt och bara ville plugga massa va va de med mig? fast de va väl ganska bra för jag målade 7 st bilder i dag i alla fall till kultur och stil =)

sen fick jag veta att de blir förmodligen en ganska slapp hemma helg denna veckan och de tackar jag inte nej till för de behöver jag verkligen om jag ska bli klar med bildeno ch kultur och stilhistorian i tid !!! sätt fart för guds skull!!

så min heg kommer bestå av massa massa plugg mest bild och kultur och stil =) fast avslutas förmodligen med en visit på lager 157 =) massa kul förhoppningsvis

sen tänkte jag att man kanske ska fixa lite ny musik på mobilen och så är ganska trött på den jag har sp nu blir de att lusta reda på vad som verkligen är SOFIA musik som man kan lyssa på jämt=) hehe men de ska vi nog ta reda på =)

nu måste jag läsa lite till svenska provet i morgon=) de ska nog gå kalas bra får vi hoppas =)

PUSS!!

You are the music in me

du är de vackraste jag sett , du får mitt hjärta att slå snabbare och snabbare för varje gång jag ser dig!

Melodifestivalen 2008

Deltävling 4 Karlskrona

1. Niklas Strömstedt- För många ord om kärlek
2. Calaisa- If I could
3. Daniel Mitsogiannis- Pame
4. Linda Bengtzing- Hur svårt kan de va
5. Nordman- I lågornas sken
6. Sibel- That is where I'll go
7. Fronda- Ingen mår så bra som jag
8. Charlotte Perrelli- Hero


så ser dagens start fält ut 
jag tippar på att Charlotte & Nordman går till final
och Linda & Sibel går till andra chansen=)

LYCKA TILL!!

massa massa pluggande

ja idag har de blivit en hel den pluggande. . jag började direkt när jag klev upp ut sängen men att kolla lite på historian och kom fram till att de va väldigt svårt :S men men de va bara att bita i de sura äpplet och göra ett försök men de gick inte så bra så jag och vicke bytte ämne ett strot tack !!
sen fortsatte jag lite med kultur och stilhistorian för jag tänkte vara lite duktig denna helgen i alla fall och försöka få de klart så fort som möjligt =)

sen kom jag hem fårn dansföreställningen för en liten stund sedan de va faktiskt roligare än va jag trodde =) guud va bra dom dansade =)

och så nu ännu mer pluggande ska skriva klart kultur och stilhistorian nu tänkte jag och sen blir de fixa sig innam na ska in till älsklingsgrannarna =) och kolla på melodifestivalen och äta lite mat =) mys mys

så nu blir de att sätta sig vid skrivbordet igen och PLUGGA igen=P hehe

PUSS! ♥♥

RSS 2.0