New Week

Heeej alla solstrålar!
Då har den nya veckan gått av stapeln och första tentan är avklarad. Var helt slut i huvudet efter lite mer än 4 timmars tentaskrivande. Tiden bara sprang iväg så stressen kom snabbt krypande. Men nu är den över och det är bara till att hålla tummarna att den gick bra, annars blir det bara en omtenta det är inte hela världen.
Efter tentan gick jag och Mickan till gymmet och körde ett svettigt kondition/strykepass i två timmar. Underbart. Nu har man rensat hjärnan lite och kanske är redo för att sätta igång med nästa tentaplugg, eller ska man vänta tills i morgon och göra ett ryck då så hjärnan är helt utvilad? Det tål att tänkas på.
Måste åtminstone få i mig lite mat nu.
Lots of Love!

Västkusten

Då var man tillbaka på västkusten igen då, efter en underbar bar helg hemma i skogen med massa trevliga människor och goda stunder.
Nu är det bara att ladda om och inta den kommande veckan som består av tenta, tentaplugg och ännu en tenta. Jippi!
Hoppas att det kommer gå helt ok i alla fall.
Nu tänkte jag krypa ner i min säng, tidigt jo tack jag vet. Men konstigt nog har jag ont i hela kroppen efter helgen. Antar att den där åkturen i virvelvinden i fredagsnatt kan vara en stor förklaring till detta. Men konstigt att jag inte kände av så mycket igår Har grymt ont i höften och i nacken.
Hoppas ni alla har haft en toppen helg.
Lots of Love!

Morsdag

Lots of Love!

HOFFMAESTRO

Här kommer min helg i bilder.
Fredag
Lördag















HOFFMAESTRO!!!!

Tusen tack för en underbar helg hemma i skogen. Något som måste göras om snart. Hoppas på många live konserter i sommar. Sociteten, Sommartorsdagar, Rix Fm Festival mm.
Nu är jag redo att lägga ner tid på plugget sista veckan i skolan innan sommarlovet tar vid.
Lots of Love!

Hoffmaestro & Timotej

Har varit inne i Gislaved och kollat på karnevalen och lite på ballongdansen.
Nu fixar jag mig lite smått innan Josse kommer och hämtar mig.
Så ska jag Josse och Fia fixa oss och förfesta hemma hos Josse innan kvällen drar igång på riktigt.
För ikväll ska vi nämligen skaka rumpa till Timotej och Hoffmaestro. Det kan väl inte bli mycket bättre?
Jag hoppas på att kvällen bjuder på massor med trevligt.


HOFFMAESTRO & CHAA - Highwayman


Timotej- Kom


Nu blir det party hela natten lång.

Lots of Love!

Gisledagarna

Heeej!

Hade en mycket trevlig kväll igår, första kvällen på årets gisledagar. Nästan direkt när jag kom hem så åkte jag iväg igen. Fia hämtade upp mig så åkte vi hem till Jessica där det blev massa prat ich grillad mat med Josse, My, Fia och Jessica. Sedan bar det av vidare hem till My för mer prat skratt och lite förfestande.
Efter de så gick vi vidare till Öltältet för att kolla läget. Det var faktiskt mycket folk ute trots att det inte var så jätte bra väder.
Det bästa av allt var att det var gratis inträde överallt, så vi gick in en sväng i parken där det var dött. Så istället så gick vi till tivolit och åkte virvelvinden. Haha inte varje dag men får åka karrusell bara sådär.
Lyckad kväll om inte annat.

Nu ska jag och Hanna snart åka in till Gislaved och kolla på 3:ornas karneval och se vad som händer. Alltid lika rolika att kolla på de, vet knappt vilka som går ut 3:an iår.
Kanske hinner med att kolla lite på ballongdansen också, nästan ett måste på gisledagarna.

Bilder från helgen kommer upp i morgon när eller på måndag när jag är tillbaka på västkusten igen.

Lots of Love!

Shopaholic

Kom just hem från en snabb visit på stan, fick med mig ett par gladiator sandaler hem. Ett riktigt kap, 99 kr på HM Men vet inte om de håller men billiga och sköna va de i varje fall. Fick även med mig ett genomskinligt nagellack och ett par strumpbyxor. Slängde massa gamla strumpbyxor jag hittade i garderoben som var trasiga så tänkte att det var dags för att köpa ett par nya. Sådant som går åt som smör.
Nu ska jag ta och vila en stund innan jag måste hoppa in i duschen och fixa mig.
Lots of Love!

Happy Times

Cyklade ner till skolan för att se om tentorna hade kommit som vi gjorde i fredag, och det hade dom också. Så nu kan jag åka på semester med ett leende på läpparna. För jag klarade den. Trodde verkligen den hade gått skit men icke. Det kanske ska firas i helgen? Eller vågar man det har ju vå stycken nästa vecka också.
Happy!
(Bild från google)
Lots of Love!

Härligt!!

Härligt!! Nippen i Marknadsföring blev godkänd vilket betyder att vi inte behöver komplettera. Bara att hålla tummarna att Juridik nippen gick lika bra!
Nu ska jag ta och städa klart, sedan får det bli några timmars plugg innan jag ska ta en säng på stan med min syster yster. Gick upp tidigt idag 6.30 ringde klockan, så jag har redan hunnit med en hel del. Bland annat lite plugg.
Mer ska det bli för jag vet inte hur mycket jag hinner med i morgon och på söndag.
Idag ser det ut att bli ganska fint väder ändå, så man kanske ska ge sig ut på en springtur innan man åker hem idag?
Lots of Love!

Sverige vad hände?

God morgon!
Vad är det för fel på Sverige?
Vi gick tydligen inte med till Eurovision Finalen som är på lördag.
Jaja, vi börjar bli ett U-land. Vi måste skicka ett bidrag med fart och fläng. Det händer ju ingenting på scenen.
Till nästa år så kanske det borde tänka på att byta ut gruppen som tar ut bidragen till Svenska melodifestivalen.
Om det inte redan är helt kört.
Vad tror ni?
Lots of Love!

Springtur

Kom precis hem från en underbar springtur. Naturen är så fin nu när det har slagit ut så mycket, nu känns det verkligen att vi är i rätt årstid. Idag fick det blir en spring tur med Hanna vilket jag är imponerad över, för vi stannade inte en ända gång och jag klagade ingenting. Så jag är stolt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan cykla bort till farmor och farfar och skriva ut lite papper.
Lots of Love!

Summer

I dream of an unforgettable summer this year, and I think it will become a reality!
Happy Time.
Om bara 49 dagar lämnar jag tonåren och övertar vuxenlivet på riktigt.
Lots of Love!

I miss my hair

Mitt blonda och långa hår, vart tog det vägen?
Lots of Love!

Old Time

Hittade lite bilder från den gamla goda tiden då man var liten.
Fick lite nostalgi känsla eftersom jag och min kära syster låg och pratade dagis minnen igår innan vi skulle sova. Kan man verkligen komma ihåg sådant som hände när man var 3 år?
Lots of Love!

Turkisk Lira

Är inte så pepp på att plugga idag, har snart gjort klart en övningstenta i Juridik som ska skickas in, antagligen kommer jag väl bli aningen sågad men det är bara att vänta och se. Tog en paus innan och rotade lite bland mina kläder för att se vad jag hittade, slutade med att jag städade lite band mina linnen och underkläder. Man kanske skulle ta och rensa ut lite i garderoben i början av sommaren och skänka det som inte används längre? Låter som en ganska bra idé tycker jag.
Behöver nog ta en paus till lite senare och gå ner till banken, snart som jag är så har jag inte kollat upp vad det är för valuta nere i Turkiet. Tog förgivet att det var Euro så det bara var till att ta ut pengar ur bankomaten, men icke sa nicke. Det har visat sig att det förmodligen ät Turkisk lira där nere, så får nog ta ett besök på banken och kolla upp detta och förmodligen kommer jag väl hem med lite pengar också.
(Bild hämtad från google)

Lots of Love!

Uppe med tuppen

God morgon!
Är uppe med tuppen idag också. Eftersom det blir en liten tripp hem till det småländska skogarna i helgen vet jag inte hur mycket tidjag har till att plugga. Så det får bli två heldagar med plugg nu innan jag åker hem, och förhoppningsvis så lyckas jag väl fatta lite också.
Ska sätta mig med en övningstenta i juridiken nu och försöka få den klar och inskickad idag. Det är tur att vädret inte är helt toppen idag så att inte solen lockar ut mig på balkongen.
Lots of Love!

Svettig träning

Kom nyss hem från två svettiga träningspass, först blev det ett Aerobic Core pass sedan ett svettigt spinningpass. Dock förstörde musiken, inte alls någon bra musik idag. Men men träna fick jag i alla fall. Kanske ingen mer träning på gymmet nu på ca 3 månader eftersom jag ska jobba så mycket i sommar så måste jag frysa mitt kort för att jag ska få ut så mycket som möjligt av träningen. Så det får bli många springturer och långa powerwalk promenader i sommar istället. Bara hoppas att vädret är på min sida. Träningen blir mycket roligare desto bättre väder det är ute.
Nu tänkte jag äta några knäckebröd och sätta mig i soffan och kolla på tv. Jag tror nästintill att jag ska börja kolla på O.C det var några år sedan man kollade på det.
Lots of Love!

Plugg ute i solen

Idag har plugget varit någorlunda effektivt. Väckte Mikaela vid sju så var vi redo att börja plugga kl halv åtta. Så fick det bli några effektiva timmar innan vi satte oss ute i solen och njöt av våran nyttiga lunch som bestod av lax, wookadegrönsaker, melon och avokado. Smidigt och otroligt gott.
Eftersom det är såpass fint väder ute idag så tänkte vi förflytta oss ner till inner gården och ta med papperna ner dit och försöka plugga någon timme till innan vi ska ner och köra två svettiga pass på gymmet.
Lots of Love!

Dålig uppdatering

Gokväll!

Har inte hunnit blogga på hela dagen. Gick upp ganska tidigt för att slå en pling till telia suport. Vuxenpoäng där. Men dock så gav samtalet inget resultat, min dator är fortfarande oskyddad.
Sedan åkte jag iväg till jobbet och jobbade ett pass på fem timmar, tiden gick ganska fort ändå, dock var det inget folk idag heller.
Har även hunnit med en svettigt pass på gymmet och en shopping tur med Mikaela. Nu ska vi bara se på tv innan sängen väntar. Hon ska nämligen sova här idag så vi kan få en heldag med plugg i morgon.
Lots of Love!

Hångelklubbor?!

Har jobbat hela dagen idag, var verkligen inget folk idag. Hade nog sammanlagt fyra kunder på de timmarna jag jobbade. Så det blev några timmars plugg undertiden. Så jag klagar inte på dagen, hade ju något att göra i alla fall.
Upptäckte att vi hade några märkliga klubbor i sortimentet. Hångelklubbor?! Det ser ut som en mun som räker ut tungan. Om man inte har någon att hångla med så kan man ju alltid ta och köpa en.
(Ser den lockande ut?, men det var en väldigt smart uppfinning hehe)
Lots of Love!

Bor jag i Telia butiken?

God Morgon!
Frukosten är uppäten och kläderna är på.
Ska kila ner till Telia butiken när den öppnar vid tio tiden, har ingen lust alls till detta. De kan ju nästan tro att jag bor där snart. För bara en eller två veckor sedan var jag där senast. När jag råkade sätta in simkortet på fel håll. SMART!!
Denna gången är det mitt virusprogrammet som spökar. Det vill inte uppdateras automatiskt.
Men men det är bara till att bita i det sura äpplet och gå dit och se dum ut.
Efter det är de jobb som står på schemat, idag blir det i souvenirbutiken mellan 11-17.30.
Lots of Love!

10 dagar kvar

Kom nyss hem från en underbar springtur, nu börjar man se resultat utav träningen. det går mycket lättare att ta sig fram på stigarna och benen känns lättare. Så nu är det bara till att fortsätta på samma spår och öka successivt. Så ska man nog kunna se större resultat sen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig, sedan måste jag gå bort till affären och handla lite småsaker. Efter det blir det till att inta plugget igen.
De sista dagarna innan sommarlovet ser ut såhär:

v21
Måndag: Jobb 11-17.30
Spinning 18.30-19.30
Tisdag: Jobb 10-15.00
Pluggdag med Mickis
Step 18.00-19.00
Onsdag: Pluggdag med Mickis
Torsdag: Tentaplugg
Fredag: Tentaplugg
Zumba 16.30-17.30
Lördag: Gisledagarna
Söndag: Tentaplugg
v.22
Måndag: Tenta nummer 1
Tisdag: Tentaplugg
Onsdag: Tentaplugg
Torsdag: Tenta nummer 2
Avslutningsfest med klassen SOMMARLOV!!
Fredag: Studentfirande i Gislaved
Lördag: TURKIET!!! 12 dagar kvar!!!

Som ni ser så är det inte alls många dagar kvar till sommarlovet, och det betyder att pluggdagarna bröjar dra ihop sig.

Lots of Love!


Jobb&Pluggsöndag

Har varit iväg och jobbat 2,5 timme idag. Hade min introduktion i Entrén idag, så jag satt bredvid Michelle och hjälpte henne. Var faktiskt riktigt roligt. Trodde det skulle vara krångligare än va de var, så jag tror att det kommer gå galant när man ska sitta där själv sedan.
På vägen hem svängde jag förbi lotten där farmor, farfar, mamma, pappa och Hanna satt och pratade och solade.
Så det är väl så min dag har sett ut hittills, nu ska jag ta och gå ut i solen och sätta mig och schteeka lite, men jag låter marknadsföringsboken följa med ut. Nu kommer jag inte undan mer.
(Såg en död igelkott på vägen upp till lägenheten)

Lots of Love!

Pingstafton

En liten snabb sammanfattning från gårdagen.
Började med några timmars arbete ute på Fun City, tur med vädret hade vi också över 4000 besökare. Så det var en toppen dag måste jag säga.
Så när jag kom hem från jobbet väntade kusinvitamin och min moster hemma i lägenheten, passade på att sitta och njuta ute på balkongen. Fick faktiskt lite lite färg igår.
Efter att de hade fått sin behandling av Hanna, hämtade jag upp Karl och Peter som kom med tåget. Så fixade vi oss innan vi gick ner till Cheers för att äta en god födelsedagsmiddag.
Jag, Maria, Hanna och Peter satt kvar på Cheers och kollade på fotbollen en stund. Det var riktigt roligt, har man en syster och kusin med sjukhumor så kan det inte bli annat än kul.
Efter det så promenerade vi hemåt, men stannade till vid ungdomens hu där det tydligen var någon rockkväll. Inträdet kostade 50 kr / person men snåla som vi är så prutade vi ner det till 50 kr för 3 personer. Lyssnade ju bara på 1,5 låt så de va inte värt så mycket mer.
påvägen hem därifrån hittade vi en gurka på ett elskåp som bara låg och väntade på oss.
Så pingstafton blev helt klart minnesvärd.
Lots of Love!

Vart är solen?

God Morgon!
Klockan ringde tidigt idag, ska nämligen iväg till jobbet om en stund. Är tydligen någon stor tillställning där idag. Så idag är min arbetsuppgift att ta betalt för de som vill hyra skrindor. Inte så ansträngande så jag hoppas tiden går fort. Hoppas på uppehåll idag så man slipper bli blöt eftersom jag ska stå utomhus, värmen är i alla fall på min sida termometern visa 20 grader nu på morgonen.
Sen när jag kommer hem är min underbara kusin och moster på besök. Hanna ska ge dom varsin behandling och sedan ska vi fira moster som fyllt 55. Så ikväll blir de restaurang och god mat.
Så det blir inget plugg för min del idag som det ser ut, får ta ett extra ryck i morgon efter mina två timmars jobb.

Lots of Love!

Fredagskväll

Idag på eftermiddagen var jag iväg på ett svettigt spinningpass nere på gymmet. Tog ut allt idag, så det blev extra svettigt och speglarna i salen blev immiga.
Nu är mamma och pappa på besök här nere, så de blir en myskväll. Jag och Hanna var borta på lotten en sväng och pratade med farmor och farfar och fick lite rabarber och gräslök.
Så man kanske kan få en försmak på midsommar maten i veckan, sill och potatis, gräslök. Men i stället för sill får de nog bli skinka för min del. Sill är ingen stor favorit hos mig.
Nu ska jag tagga till för en dag med jobb i morgon.
Ha en fotsatt härlig fredagskväll.
Lots of Love!

Får vänta och se

Det gick nog inte så bra på tentan idag, kändes som om den var svårare än sist. Så nu är det bara att vänta och se vad resultatet visar.
Passade på att ta en snabb sväng på stan påvägen hem, slutade med att två linnen och ett par shorts fick följa med. Nu är det bara ett par skor som saknas.
Nu ska jag fixa mig lite lunch, och sätta mig i solen innan jag ska ner till gymmet och träna.
Lots of Love!

Fotbollsturnering

Har tillbringar eftermiddagen nere på kurtinen. Det var sju lag som deltog i fotbollsturneringen varav ett lag var med lärare grymt kul att de ställde upp. Vi hade lite bortfall i vårat lag så det slutade med att vi var 5 stycken, men vi fick låna in spelare från de andra lagen. Det slutade med en tredje plats för vårat lag, bra kämpat.
Ikväll är det premiär för Bodegan. Alla ska verkligen dit idag, men inte jag. Ska försöka få in det sista till tentan och sedan blir de sängen tidigt ikväll.
Lots of Love!

Vilken färg?

Köpte dessa shortsen när vi har iväg förra helgen.
Så grymt sköna, så jag tror att jag ska införskaffa mig ett par svarta eller vita. Men kan inte bestämma vilken färg?
Perfekta strandshorts med ett djupt urringat linne i ryggen.
Lots of Love!

3/6-2010

Inte långt kvar nu. Nu måste jag hitta fokuset och kämpa de sista dagarna innan jag kan ta sommarlov.
Tenta 1 : I morgon
Tenta 2: 10 dagar kvar
Tenta 3: 13 dagar kvar


Sommarlov 3/6-10 kl 13.00 LÄNGTAR !!

Lots of Love!

16 dagar kvar

Har börjat packa fram lite till Turkiet resan. Fick en ny resväska av mamma och pappa i en förtidig födelsedagspresent för ett tag sedan. Har inte ägt någon innan, men nu däremot har jag en supersnygg rosa resväska.
Det är en vecka vi ska vara borta, men vad tar man med sig? Jag har en tendens att packa lite för MYCKET när jag ska bort.
Vad behöver man packa ner, förutom bikini och handduk?
Någon som vet utbudet på shopping i Marmaris?
Lots of Love!

Tips?

Kom precis hem från en underbar spring tur, idag kämpade jag extra hårt för att se om det gav resultat och visst gjorde de det. Så jag tror att om jag fortsätter såhär så kanske jag lyckas en vacker dag.
För att göra de ännu lättare att springa måste jag nog fylla min lilla ipod med lite bättre musik.
Någon som har tips på bra låtar som får en peppad när man springer?

Lots of Love!

God Morgon

God Morgon!
Idag är det inget lockande väder ute, men jag skulle tro att det är ganska varmt ändå. Idag blir det de sista pluggande inför den första av de tre tentorna. Har även planerat in en springtur idag, får se hur det blev men den. Plugget går i första hand idag. Har nämligen lovat att vara med på fotbollsturneringen som skolan anordnar i eftermiddag på kurtinen.  Jag är inte precis en fotbollstjej, men jag får se det som ett extra träningspass.
Lots of Love!

Leila Bakar

Sitter och kollar på Leila Bakar på tv 4 plus. Man blir ju verkligen sugen på att baka när man ser allt gott hon gör. Det är lika dant varje gång man kollar på hennes underbar program. Baka kan man aldrig göra för mycket. Men problemet kommer när man ska äta upp det, för det är ju oftast inte så nyttigt.
En bok som jag önskar fick pryda mitt kök. Kanske ska ta och önska mig den?
Lots of Love!

Kanske vågar sig tillbaka?

Kom lite tidigt till gymmet så hann köra en uppvärmning på cross trainern i 20 minuter innan cardion började. Idag var träningen extra svettig och extra rolig. Kan bero på att det har varit så varmt ute idag. Men allt känndes utmärkt idag, tog ur allt jag hade på träningen idag. Nu kanske jag vågar mig tillbaka till de tempot jag hade innan, jag får ta det lite försiktigt bara, vill inte få tillbaka den där yra känslan jag fick en gång när jag va i skolan.
Så om man sammanfattar dagen så har den helt klart varit toppen.
Det syns till och med att man har fått färg idag. I love it!
Lots of Love!

Cardio Moves

Det har verkligen varit underbart väder idag, har suttit ute i solen i bikini när solen väl har tittat fram. Men jag har även hunnit vara väldigt effektiv med några timmars pluggande.
Så nu tänkte jag snart cykla ner till gymmet och köra ett Cardio Moves pass.
Hoppas att solen tittar fram i morgon också så man kan få lite sol mer  sol på sig.
Lots of Love!

Boddy Hiss eller Diss

Hiss eller Diss  ?
Själv tycker jag att den till höger var väldigt läcker, men vet dock inte om jag skulle kunna ha på mig den.
Lots of Love!

Linnen 180 kr

Snygga linnen nu till sommaren.

Endast 180 kr på Monki.

Lots of Love!

EasyTone

Jag hittade skon som jag är ute efter.
Här har ni den nya Reebook EasyTone. Tror att den kostar runt 2000 i det flesta sportbutiker.

Lots of Love!

Underbart

Kom nyss hem från en spring tur, skit va jag är stolt över mig själv just nu. I söndags när jag sprang med Hanna var de en plåga att springa så det slutade med att jag gick. Men idag när jag sprang själv så sprang jag samma runda och jag kunde ta mig runt, de måste nog ha varit vädret som gjorde en stor del av det också, sprang i linne och träningsbyxor. Helt underbart. Måste bara köpa mig ett par bättre löparskor så man inte får ont i fötterna. Har sett ett par som verkar super bra, men kommer inte ihåg va de heter men tror att det var några fårn ree book.
Någon som har en aning om vad de nyaste skorna heter som går på reklamen?

Nu ska jag göra mig en god smouthie och fortsätta plugga en stund.
Lots of Love!

Sol och 17 grader

God Morgon!
Uppe pigg och glad. Solen skiner in genom fönstret och termometern visar 17.0 grader. Är det inte underbart? Ska plugga på en stund nu så man kan gå ut och sätta sig och njuta i solen en stund, vem vet det kanske är bikinin som åker på idag.
Men först på schemat står de plugg. Sedan är väl planerna att jag ska försöka ge mig ut på en spring tur också, de lär ju inte vara så jobbigt att ta sig ut i detta vädret, det jobbigaste blir väl att ta sig runt rundan.
Lots of Love!

Annika Sjöö

Imorgon har Hanna träningsdag på friskis hela dagen med skolan, just nu önskar jag att jag också gick på den skolan. Hon ska gå på massor med roliga pass, bla Zumba, Cardio moves, spinning och sedan avslutas hela dagen med ett Jive pass med Annika Sjöö. Inte alls avis va? Skulle kunna gör allt för att få vara med denna dagen. 
Får väl höra efteråt hur det var istället.
(Annika Sjöö, bild tagen från google)

Lots of Love!

Svettigt pass

Kom nyss hem från ett svettigt spinningpass med Mikaela. Passade även på att köra lite styka när vi ändå var där nere, så idag blev det även lite mage, bröst, ben och rygg. Så nu är man nästan välförtjänt av att slänga sig i soffan. Men så blir inte fallet, ska försöka få i mig lite kvällsmat och sedan hoppa in i duschen. Efter det måste jag plugga en stund innan jag kan njuta av soffan.
Det är ändå inget på Tv:n fören kl 22.00 när Couger Town börjar.
(bild från goggle)

Lots of Love!

Sista nippen

Fullspäckad dag. Började dagen men en redovisning av juridik nippen. Äntligen är alla nippar ur världen för denna terminen. # månader utan nippar nu då.
Efter det käkade vi lunch i skolan innan jag och Mikalea gick hem till mig för att plugga, och nu sitter vi här och försöker förstå oss på alla paragrafer i de juridiska lagarna.
Har även bestämt mig för att ta ett Facebook och MSN förbud fram till den 3/6 14.00 då alla tentor är ur världen.
Hoppas detta kan hålla bara och att resultaten på tentorna kan bli bra.
Håller tummarna för mig själv i hopp om att jag lyckas.
Lots of Love!

Poliser

Varför ska man bli lika nervös och skraj varje gång man ser en polis? Är inte det konstigt?
Det kvittar om man går, körbil eller vad man nu gör.

Det senaste dagarna har jag sett mängder med poliser, och idag när jag och Mikaela hade tankat bilen så skulle jag släppa av henne  på stationen så stod de en polis och vifftade in folk på parkeringen, som tur var så vifftade dom in bilen bakom mig. Jag hade praktiskt taget dött om dom hade stannat mig, även om jag vet att jag inte hade druckit och att jag körde laglit.
Det gör det ju inte bättre att i vissa fall har poliserna en tendens till att vara snygga har jag hört. Har dock inte märkt av det än.
Poliser=Nervositet

Lots of Love!

Det småländska skogarna

Nu har jag kommit hem från skolan efter några timmars pluggande. Först var det en lektion om hur man skriver cv och hur man ska göra på en arbets intervju. Sedan satt jag Marie, Frida och Mikaela och pluggade. Eller det blev till slut att Mikaela förhörde mig. Så nu kanske lite sitter fast till tentan.
Så nu ska jag bara byta ut linserna mot glasögon innan jag åker ner och hämtar Hanna i skolan, så blir det en snabbis hem till de småländska skogarna. Men det blir nästan lika snabbt tillbaka igen, hinner hem och packa lite, äta kvällsmat och sen ska vi åka tillbaka igen.
Lots of Love!

NEW WEEK

God Morgon!
Sitter i soffan redo att ta mig ner till gymmet och köra ett pass, det blir nämligen Core nu på morgonen. Det var inte igår jag började veckan med ett Core pass. Man kanske skulle återuppta sina gamla rutiner en vacker dag. Lite tajt om tid nu innan sommaren eftersom jag börjar jobba nästa vecka.
Men idag ska jag ta i, det känns i kroppen från gårdagens träning kan jag lova.
Efter träningen kör vi fullt ös med plugg hela dagen.
Hörs senare.
(bild från google)
Lots of Love!

Snabbis hem till småland

Nu på eftermiddagen har jag varit nere på gymmet och tränat, det blev uppvärmning på cross trainern sedan fick magen och bröstet en rejäl omgång. Avslutade med en timmes Cardio.
Sedan har jag fixat lite i lägenheten och tvättat. Blev inte så mycket plugg. Men i morgon tar vi i med hårdhandskarna och kör ett plugg pass i skolan innan det bär av en snabbis hem till småland. Hanna ska skriva på något papper. Så då tänkte jag att jag kan passa på att köra hem henne så jag kan packa med mig lite sommarkläder som ska med till Turkiet.
Nu ska jag se en liten stund till på Twilight filmen jag införskaffade mig för ett tag sedan.
Lots of Love !

Plugg & Träning

Nu har jag suttit och pluggat en stund, så tänkte ta en liten paus och cykla ner till gymmet och köra ett pass. Idag blir det mage, ben och bröst. Tänkte även passa på att köra Cardio passet när jag ändå är i farten.
Lots of Love!

Kondtion

Det var upp till bevis, nu fick jag det konstaterat på riktigt, jag har världens sämsta kondition. Bara till att träna mer och hårdare. Detta ska vi ändra på, låt det ta tid men min kondition ska bli på topp.
Träna på:)
Lots of Love!

Nu eller aldrig

God Morgon!
Det var skönt att sova ut ordentligt idag, men usch va panik man får när man tänker hur många timmars plugg man hade kunnat hinna med.
Nu ska vi strax ge oss ut på en springtur får se om jag genomför de och kommer hem levande. NU KÖR VI nu eller aldrig!
Efter det så har jag lovat mig själv att ta tag i pluggandet ordentligt. Måste klara någon av dessa tre tentor innan sommaren i alla fall.
Lots of Love!

SOFIA

Grattis till alla som heter Sofia och har namnsdag idag.
Visste ni att Sofia betyder Vishet?
Lots of Love!

Gumball 3000

Jag är aningen efter I Know, men jag fick veta att det var några stora kändisar in the big city Anderstorp för ca två veckor sedan. Gumball 3000 besökte motorbanan och alla visade upp sina läckra bilar. Bland annat Jon Olsson var där och visade upp sig ur snygga bil.
Sedan ryktas det även att Paris Hilton och 50 cent var på plats, men vet inte riktigt hur mycket jag ska tro på de. Om någon har bildbevis eller liknade får ni gärna visa de så kanske jag tror mina öron.
Ett klipp fårn när dom var på banan och körde.
Lots of Love!

En helg i Lysekil

Kom hem från en äventyrlig helg i Bouhuslän nyss. Farmor och farfar bjöd iväg oss på en hemligresa för att fixa farmors 70 års dag. Hela släkten möttes  upp vid Bousfästning för att fika innan vi skulle åka vidare mot nästa stopp som visade sig vara Havets hus i Lysekil. Spenderade några timmer där inne och kollade på fiskarna och alla andra havsdjur.
Sedan åkte vi till hotellet som vi skulle bo på en natt, det var faktiskt mysigt trots att de kanske inte var exakt som farmor hade sett fram emot. Men vi gjorde de bästa av situationen.
Blev en sväng i Lysekil på eftermiddagen i solen. Det var faktiskt riktigt varmt och skönt ute, nu kanske sommaren äntligen är på väg. Efter det blev det lite relax nere i spat på hotellet
Så avslutade vi kvällen med en middag.
Sen idag så startade vi dagen med en god hotell frukost, det måste nog vara det bästa med att bo på hotell.
Efter frukosten åkte vi vidare mot nästa stopp som visade sig vara Nordens Ark. Synd bara att det regnade men annars var det också en  toppen dag.
Avslutade med en shopping tur på Torp innan det var av tillbaka till Varberg.
Lägger in lite bilder från helgen senare. Nu blir det lite kvällsmat och tv.
Lots of Love!

Souvenir kiosk

Kom hem från jobbet för en stund sedan, efter ca åtta timmar i en iskall liten bod på Fun City. Idag satt jag i souvenir kiosken, det var verkligen ingen värme ute idag vill jag lova. hade fyra tröjor på mig och till slut var jag tvungen att ta på mig jackan också.
Jag kan inte förstå hur barnen kunde springa runt i bara tjocktröja och vissa hade till och med piratbyxor på sig.
Det var inte alls mycket folk idag så tiden gick ganska långsamt men det var ändå ganska roligt. Nästa jobbtillfälle blir på lördag nästa vecka och sju dagar framåt.
Jag ser ut som en stoppad korv, men inte så konstigt med så mycket kläder som man va tvungen att ha på sig.
Lots of Love!

Fun City

God Morgon!
Förlåt för dålig uppdatering igår, men jag hade fullt upp hela dagen.
Började med att jag cyklade ner till gymmet och mötte upp Mikaela, vi körde ett extra hårt pass och det känns idag  vill jag lova men det är bara sådant som är skönt.
Efter de gick vi och handlade lite lunch som vi fixade i ordning hemma hos mig. Sedan blev det några timmars pluggande, vi försökte hitta motivationen till att lösa Case det gick väl sådär måste jag säga. Men nu är vi igång i alla fall.
Sen vid 16.30 var det möte nere på skolan, det varade väl i ca två timmar. Så passade vi på att käka och förfesta i skolan också när vi ändå va där. Tiden sprang iväg väldigt fort, vi skulle varit vid Oscars vid 22.00 eftersom det va över 700 som hade anmält sig till kvällen men vi kom inte dit fören 23.00 och så var de sjukt lång kö, jag stod väl i kön i 30 minuter sen var det kört vi skulle aldrig få komma in för de va fullt och eftersom jag va nykter så kände jag att jag lika väl kunde dra mig hemåt. Hade aldrig betalat 140 kr för att komma in efter 24.00 eftersom vi har gratis innan.
Så nu sitter jag här pigg och glad och redo för att börja jobba. Ska nämligen jobba för första gången på Fun City idag.Undra om det kommer mycket folk, de öppna för säsongen idag men eftersom vädret inte är på topp så kanske de inte blir så mycket folk, vi får se helt enkelt.
Meddelar senare hur dagen har varit är väl hemma efter 18.30 någon gång.
Lots of Love!

Underbara stad

Det har varit en helt underbar eftermiddag.
Kom ner till stenbrottet lite tidigt så jag gick en sväng längs havet och fotade lite.
Varberg är en underbar stad när det är sol och varmt :) Allt kommer fram på våren och då menar jag verkligen ALL!
Lots of Love!

Shoppingsug

Några av bikinisarna jag har spanat in, vad tycker ni?
Shopping suget väller upp i hela kroppen.
På dagens lista står solglasögon och bikini högst upp, får se om jag lyckas komma hem med något av det.
Lots of love!

Träden grönskar

Nu tänkte jag parkera mig ute på balkongen en stund med marknadsföringsboken i högsta hugg. Sedan ska jag gå ner till stenbrottet och möta upp nollninsgruppen. Efter det tänkte jag lyxa till det med en liten sväng på stan, måste ju få tag i en bikini nu till sommaren, har spanat in några på HM och Gina så tänkte ta och testa lite och så får vi se om jag kommer hem med någon.
Förra veckan  Idag
Ser ni vad mycket trädet har blommat ut, det är helt underbart:)
Lots of Love!

Plugg hela dagen

God Morgon!
Eller snart blir det väl god middag, skulle gått upp vid sju men hade ingen ork så jag halvsov en timme till. Så jag har hunnit med att äta frukost och skicka iväg gårdagens protokoll från styrelsemötet och nu sitter jag med frågorna till övningstentan och försöker göra dom.
Det får bli plugg nästintill hela dagen för min del idag, ska ner till stenbrottet på möte lite senare idag bara annars tänkte jag bara försöka hinna njuta av solen på balkongen en liten stund som en liten paus i pluggandet.
Lots of love!

Turen var på min sida

Nu är jag hemma efter 1,5 timmes träning på gymmet, idag blev de mycket kondition och några styrkeövningar.
Efter träningen så kollade gruppen igenom power pointen till redovisningen av marknadsföringsnippen. Men som tur var så behövde inte våran grupp redovisa idag eftersom vi hade en såpass kort lektion, så det kändes lättande.
Sedan var de dags för de första riktiga styrelsemötet med den nya styrelsen det känns riktigt bra tror det kommer bli en bra tid tillsammans.
Så nu tänkte jag krypa ner i soffan en stund och kolla på film innan jag ska sova och ladda om för en ny dag med massa plugg.
Lots of Love!

Träning på g

Nu ska jag ner till gymmet och möte upp Mikaela för ett hejdundrande pass. NU ska här tränas som aldrig förr.

Lots of Love!

Ryssvärmen?

Det sägs att Ryssvärmen är påväg. Runt 20 grader varmt i hela landet. Kan detta stämma? Nu behöver vi sol och värme så man kan grunda lite innan det bär av till Turkiet.
Nu är värmen så välkommen så.
Josefine Crafoord kläckte ut sig det här nu på morgonen. "Det är nu på våren när det blir sol och varmt som alla snygga killar kommer fram"
Lots of Love!

När ska jag hinna?

God Morgon!
Idag gick jag upp tidigt 7.15. Förstår inte att man kan bli så morgontrött. Måste verkligen bli ändring på det. Behöver all tid i världen nu de sista veckorna till att plugga.
Nu ska jag sätta mig och öva lite på redovisningen jag har senare idag.
Men innan den blir det ett träningspass med Mikaela, får se hur det ska gå med mina fötter.
Mycket på dagens schema, har även ett styrelsemöte idag. Så får se när jag ska hinna plugga till tentorna.
Men får ta ett himla ryck i morgon och gå upp extra tidigt.
Lots of Love!

Jobb hela sommaren fixat

Kom hem från Fun City för ett tag sedan. Nu är hela jobbschemat nästintill spikat för sommaren. Börjar jobba redan på torsdag nu nästa vecka. Ska bli skönt med lite pengar nu det behövs verkligen. Jag trodde inte att det skulle vara så roligt folk man ska jobba med nu i sommar men det verkar bli bra. Så jag får hoppas på många soliga dagar så man inte fryser häcken av sig. Nu vill det till att man köper en bra kalender så man kan se över de lediga dagarna också.
NU tänkte jag ta och lägga mig i soffan en stund och bara slappa innan jag tar tar i plugget. Nu måste jag verkligen det eftersom jag jobbar hela veckan innan de två sista tentorna så de vill till att plugga hårt nu, som tur är så är det inte så jätte långa dagar.
Lots of Love!

Söndag

Är helt slut i fötterna efter 6,5 timmes jobb igår kväll. Fick erbjudandet om att hjälpa till och servera på Varberg Event igår, och student som man är s tackar man inte nej till pengar. Dock har jag inga som helst erfarenheter inom serveringsbranschen men det gick väldigt bra ändå är väldigt stolt över mig själv. Grymt roligt var det, får hoppas på att det kan bli fler tillfällen.
Nu ska jag snart åka iväg till Fun City på utbildning det är väl först idag man får veta hur jobbet kommer att fungera där ute, är inte så pepp idag. Ska bli spännande och se vad man får för tider mm, kan ju tyvärr inte jobba där hela sommaren som jag fyllde i i min ansökan.
Hörs senare.
Lots of Love!

Regn och rusk

Har precis varit ute på stan en sväng med Hanna och Andrea. Men kom inte hem med något mer än ett par enkla svarta tygskor.
Kollade på bikini och hittade massa snygga, men har man en syster som tycker typ allt är fult och inte orkar vänta tills man har prova klart så blir det aldrig några köp.
Så jag tror att jag får ta mig en sväng på stan själv nästa vecka om jag ska kunna köpa någon bikini tills jag åker till Turkiet.
Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och vila lite, jag ska tydligen jobba ikväll. Fick erbjudandet att hoppa in och servera på Varberg Event ikväll och pengar tackar man ju inte nej till så vi får se hur detta går.
Fick även ett väldigt intressant samtal idag, men måste nog tyvärr tacka nej men de hade varit galet kul. Men jag har ju skola och ett eller två andra jobb att tänka på nu i sommar. Så jag hoppas att det kan bli av till nästa sommar.
Dock är det inte såhär fint ute idag, men man kunde ju alltid önska att det var de.

Lots of Love!


Underbar utsikt

Det blev inte riktigt som planerat igår. Slutade med att jag hamnade på skolan på en lite förfest, chill i sofforna öl spel och massa tjöt. Sedan vandrade vi vidare upp till Oscars, jag måste säga att det var grymt dålig musik enligt min smak i alla fall, så det blev inte så långvarit för mig del. Vilket kanske var ganska skönt.
Underbar utsikt. När jag satt och kollade ut genom fönstret i skolan igår så drömde man sig bort kan jag lova.
Lots of Love!

Fokus

Kom precis hem från en liten shoppingtur och lunch med Malin. Fick med mig en blus och en söt klänning hem från Gina, 58 kr tillsammans billigt och bra.
Sedan blev det en lunch på thairestaurangen, så nu känns det som om jag kan spricka vilken sekund som helst och då åt jag ändå inte så mycket. Tur man inte äter där så ofta bara.
Körde ju ett träningspass innan också så det fanns plats för maten i magen.
Nu blir det fokus på träningen resten av våren och sommaren så man kommer igång.
Lots of Love!

Fullspäckad dag

God morgon!
Vaknade vid 8 när Hanna gick till skolan och såg att jag hade fått sms av Malin. Så idag blir det lunch på thairestaurangen och en glasögonrunda på stan.
Men innan det funderar jag på att cykla ner till gymmet och köra ett svettigt pass, för när ska jag annars hinna ta tag i träningen?
För senare i eftermiddag så ska jag möta Andrea på stationen och visa henne till skolan så hon kan vara med på Hannas tyska.
Sedan visade de sig att det är grillning för nya och gamla styrelsen ikväll, ska man haka på de? Vilket betyder att det förmodligen slutar med en utgång? Eller ska man gå hem tidigt, ett ständigt problem.
Dagen är ganska fullspäckad, så när ska jag hinna plugga? Jag hoppas att det blir ett litet hål i eftermiddag.
Lots of Love!

Gratis är gott

Ibland kommer mitt småländska ursprung fram lite extra mycket som idag, åkte och hämtade Hanna i skolan lite efter fyra när hon slutade. Så åkte vi vidare till Harald Nyborg och köpte en tavelduk så jag kan måla en tavla på henne också. Så passade vi även på att ta en sväng förbi donken och köpa varsin glass i det soliga vädret.
När klockan visade 16.34 så parkerade vi bilen utanför Vagabond för ivkäll var det nämligen Ladys Night där med extra erbjudanden och en goodie bag till de 50 först väde 315 kr och de tackar man ju inte nej till.
Visst hamnade vi bland de 50 första så vi fick varsin påse men ett skospray ett litet hårspray, stämpelkort på Wilma och några tuggummi i. Det är konstigt att gratis alltid ska vara gott.
Sedan blev det ett ståhej när jag skulle fixa kvällsmaten, Hanna skalade aldrig potatisen så jag fick göra de själv. När jag skulle panera hajen så visade de sig att ströbrödet var slut, så jag fick springa till Ica. Tror det var det snabbaste Ica besöket någonsin det gick på 3 minuter och då skojar jag inte. Till slut stod maten på bordet. Men efter några tuggor visade de sig att vitpepparn dominerade överlägset i maten. Lite vitpeppar i paneringen lite på fisken och lite i potatismoset, så vad smakade maten? Vitpeppar?
Lots of Love!

Glutenfri paj

En annan passion jag har är att baka och laga mat så jag var tvungen att använda rabarberna jag fick av farmor direkt när jag kom hem. Så jag bakade en smarrig rabarber, blåbär och hallonpaj, eller den ser god ut i alla fall.
Lots of Love!

90 års fika & loppis

Det blev en väldigt mysig fika hemma hos farmor Gunnel. Tårta, kaffe och massa prat. Jag önskar också att jag bli så gammal.
Efter fikan åkte jag med farmor och farfar till röda korset, farmor skulle lämna in lite kläder som hon hade rensat ut så vi passade även på att kika runt om de fanns något roligt.
Jag fyndade riktigt, hittade tre kaffekoppar som var jätte söta med tillhörande fat, dock fanns det bara 2 fat. Men det fick åka med hem, kostade endast 1 kr styck så de blev alltså bara 5 kr för allt. Loppis har nog blivit min nya passion, har inte varit så mycket för sådan innan men nu har jag tänkt om. Man kan faktiskt hitta mycket fint, men också mycket onödigt.
Nu pryder kopparna mitt kök så vackert.
Efter det så åkte vi förbi kolonilotten en liten snabbis, farmor skulle plocka upp lite rabarber som jag kunde få. Årets första rabarber, smarrigt.
Det har blivit riktigt fint nere på lotten.
Lots of Love!

Burberry

Jag är på jakt efter denna parfymen, luktade på den på båten hem från Österrike. Ska se om jag kanske kan få med mig den hem från flygplatsen när vi åker till Turkiet, eller om man hittar någon annan som luktar gott.
Någon som har tips på någon go parfym?
Lots of Love!

90 år

Började dagen med en god Smothie med banan och jordgubbar.
Bra start på dagen. Nu ska jag slappa i soffan några minuter till innan jag ska fixa i ordning mig. Farmor och farfar kommer vid tio tiden eftersom jag ska följa med dom till farfars mamma, alltså min gammelfarmor som fyller 90 år idag.

Lots of Love!

Helt underbar

Nu ska jag ta och krypa till kojjs. Känner mig som en prinsessa ikväll, vardagslyx på högnivå. Köpte en super söt morgonrock i går, den är helt underbar, skulle kunna springa runt i den hela tiden.
Men nu ska jag hänga upp den på kroken i sovrummet för några timmas sömn.
Dröm sött och sov gott.
Lots of Love!

Första gången på länge

Nu jag ska cykla ner till gymmet och köra ett Aerobic Core pass. Första gången på länge som jag kan träna nu, hoppas innerligen att min förkyldning inte kommer tillbaka nu.
Det ska bli skönt att få röra på sig i alla fall.

Lots of Love!

I need to be creative, that´s what makes me happy,

Nu är frsta mötet avklarat, vilka idésprutorvi är. Fick en kanon idé idag, hoppas den går att genomföra det hade verkligen vart guld!

Nu väntar jag på att Emma och Caroline ska komma så vi kan göra klart de sista på nippen. Sedan måste jag åka bort till mekonomen och köpa det sista torkarbladet till bilen.

Är inte alls sugen på att sätta mig och plugga nu den här sista månaden denna terminen, men man får väl ge det en chans och se de positivt med de, om jag verkligen tar tag i detta nu så kanske jag åtminstånde kan klara en av dessa tre tentorna men förhoppningsvis klarar jag fler.
Men jag har blitivt grymmt sugen på att inreda, pyssla, sy och allt annat som får mig att vara kreativ. I need to be creative, that´s what makes me happy, och just nu känner jag att det har blivit alldeles för få sådana stunder det senaste året. Ändrig!

Lots of Love!

En månad kvar!!

Nu är det bara en månad kvar tills vi sitter på flyget till Turkiet, är inte det en underbar tanke? Men det betyder ju att det är mindre än en månad kvar i skolan denna terminen och tre tentor ska klaras av. PANIK?!
Nä nu ska vi chilla ner, det kommer gå super!
Idag blir det möte med min del av nollningsgruppen, sedan ska vi fixa det sista på terminens sista nipp som nästintill är klar, är inte det också underbar. Inga fler nippar på tre månader.
Efter det hade jag tänkt att ta en sväng till röda korset och se vad det har att erbjuda idag.
Lots of Love!

Shopping i Ullared

Kom hem från Gekås för en stund sedan, något fattigare än vad jag va när jag åkte dit. Men jag hittade det jag letade efter så det var ju lite positivt i alla fall.
Jag lyckade få med min Mikaela till slut, hon ville inte träna så hon hängde med.
Vädret har verkligen varit galet konstigt idag, först var det lite molningt på morgonen, sen tittade solen fram, följt av lite regn, när vi sedan närmande oss Ullared så vörjade det snöa och hagla som aldrig förr. Blev helt dyngsur om fötterna bara på vägen från bilen till gekås, och då parkerade jag kanske 100 meter från ingången.
Men sedan när vi kom ut efter två timmar så var det strålande sol. Här i Sverige kan det verkligen vara alla vädertyper på samma dag eller snarare inom loppet av 3 timmar.
Lite av det som följde med hem idag!
Lots of Love!

Stora staden Ullared

Nu ska jag ner till skolan och luncha med Mikaela, sen bär det av till Mekonomen och vidare till stora hålan Ullared! Hade tänkt att storhandla idag, eller i alla fall försöka få med mig lite små saker som solskyddsfaktor och aftersun till turkiet resan och annat bra och ha till hushållet.
Hörs senare
Lots of Love!

När kommer tiden tillbaka?

Snart är det ett år sedan, tiden bara springer iväg.
Saktar tiden på gymnasiet, man kunde sitta och sy flera timmar om dagen. Det finns grymt mycket minnen.
Önskar att tiden fortfarande fanns där till att bara ta fram symaskinen och sy ihop något.
Lots of Love!

Kvinnlig

God morgon!
Massa moln på himlen idag. Jag som var sugen på att sitta ute och äta frukost idag. Men det får väl bli en effektiv frukost idag också med plugg samtidigt.
Sedan blir det en snabb sväng till skolan.
Sen ska jag visa upp min kvinnlighet, åka till mekonomen och köpa vindrutetorkare och be dom i affären sätta på dom. Låter väl som en bra ide, vi får se om dom går med på att göra de bara.
Lots of Love!

När kommer värmen?

När kommer värmen ?
Kollade vädret på yr.no nyss och se ser inte lockande ut de närmsta dagarna? Brukar det inte vara behaglig temperatur och riktigt vårkänsla vid den här tiden på året?
Det ser inte riktig lockande ut :/
Lots of Love!

Mysig fika på en båt

Mötte upp Emelie vid Ica för några timmar sedan, så gick vi hem till min lilla lägenhet för hon var så nyfiken på att se hur vi hade det. Så satt vi och pratade en stund innan vi kom ut på stan igen.
Vi gick runt och jagade ett café, men lyckades inte så bra. Så det slutade med att vi gick till Ica och köpte med oss fika och gick ner till hennes pappas båt som låg i hamnen och satte oss där och pratade och hade en riktigt mysig fikastund.
Jag kan inte fatta att tiden går så fort, vi har inte träffats sen studenten snart ETT år sedan. Tiden bara springer iväg.
Måste verkligen bli ändring på detta, så jag ska försöka hinna med några turer till Göteborg framöver.
Men det var sjukt roligt och mysigt att träffa dig!!
Lots of Love!

Nya WEST styrelsen

Lots of Love!

EN månad kvar!!

Nu är det bara EN månad kvar i skolan denna terminen, sedan är det ledigt i tre månader. Är inte det underbart.
Men något som är mindre underbart är att jag har tre tentor denna månaden och tiden räcker inte till. Dags att lägga i en högre växel och ta tag i pluggandet.
Men det betyder också att det närmar sig Beachen 2010, så kanske dags att lägga på ett kol på träningen också. Men först måste jag bli helt frisk så jag inte blir sjuk igen. Det hinner jag verkligen inte med just nu.
Lots of Love!

Ugnspannkaka

Har man aldrig fått ugnspannkaka i skolan så får man göra det själv. Andra gången jag gör det nu. Det har aldrig sett gott ut i skolan så har inte fått tanken till att göra det. Men efter att jag gjorde de första gången ändrade jag uppfattning, riktigt gott. Men det brukar alltid blir bättre om man gör det själv.




Behöver all tid i världen

God morgon!

Jag skulle gå upp tidigt, men hur blev det med det? Jag somnade om och vaknade typ för en stund sedan. Inte bra, behöver ta vara på all tid jag kan få nu fram till sommarlovet.
Nu ska jag få i min lite frukost och sen fixa mig. Sedan måste jag sätta mig med plugget.
Får se om Emelie hör av sig idag med, i så fall blir de en fika på stan. Har inte träffat henne sedan studenten så de hade varit väldigt kul om det blev av idag.
Solen lyser förövrigt idag också, vilket är underbart!
Lots of Love!

Nytt i hallen

Nytt i hallen
Lots of Love!

Festligheter

Helgen i bilder
Fredag
Stolarna var i fokus denna kvällen.
Lördag


Lots of Love!

Havet

Kom nyss hem från en liten cykeltur längs strandpromenaden. Cyklande även förbi lotten, men farmor och farfar var inte där så vi gick upp till deras lägenhet men liten snabbis och pratade lite.
Så nu ska jag försöka plocka undan lite här hemma innan tvn och sängen väntar.
Hann aldrig börja blocka undan innan för det var massa annat som kom i vägen.
Lots of Love!

Äppelpaj

Passade på att baka en äppelpaj idag på förmiddagen. Första pajen denna våren.
Lots of Love!

Börja plugga NU!

Full rulle här hemma. Håller på att att försöka få i ordning här hemma, allt ligger huller om buller. Så jag hoppas att det ser bättre ut om någon timme. Sedan ska jag försöka hinna med att njuta av solen en stund idag med. Men man får inte glömma av plugget helt, men det blir lätt så när man hittar massa andra saker som ska göras. Men det är ju trots allt söndag idag, då de borde vara förbjudet att plugga. Men har man inte pluggat på några dagar så får man göra ett undantag. Får mer eller mindre panik när jag tänker på att det bara är en månad kvar till jag har klarat av tre tentor. Börja plugga NU kanske?
Lots of Love!

Underbar helg

God morgon!
Nu har jag kommit hem efter en helt fantastisk helg. Började i Borås i fredags med shopping, god mat och festligheter. Det var förfest hemma hos Mikaelas kompis Viktoria, sedan gick vi vidare till Harrys där de va fullt ös. Hade mycket trevligt.
Träffade även på Emelie utanför Mc Donalds mitt i natten, blev lite förvånad där.
Sen igår blev de en promenad på morgon för att komma igång lite. Efter det var vi redo att spendera några timmar i Knalleland. Så vi hann med ännu lite mer shopping.
Sedan hade klockan hlet plötsligt sprungit iväg, så jag åkte iväg till mina kusiner där vi skulle fira våran moster. Även det blev en klockren kväll.
Helgen har varit helt toppen om man sammanfattar den.
Hoppas ni också har haft en bra helg.
Bilder kommer lite senare.

Lots of Love!

RSS 2.0