Valborg

Nu tar jag helg efter 3 intensiva arbetsdagar. Idag blev det aningen svart i butiken så har fått arbeta i mörker hela dagen, men det gick bra det också, det var ju så fint och soligt utomhus. Har en fet blåsa på min häl så min dagliga pw fick jag ställa in idag så istället bränner jag lite mage och rumpa här hemma. Inväntar syrran så vi kan börja med maten. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda, ska man sitta hemma och mysa i soffan till en film ikväll eller ska klackarna få åka på? Det är en bra fråga. Får helt enkelt se vad som händer ikväll.

30 April

Godmorgon!
Direkt efter jobbet igår gick jag direkt hem och bytte om till träningskläder och gav mig ut på en lång och rask PW. Underbart att få lite frisk luft efter en lång arbetsdag. Somnade riktigt tidigt igår, underbart!
Idag väntas några timmars jobb innna det är dags att sätta igång med tentaplugget på riktigt.

Sovmorgon

Godmorgon!

Idag sov jag ut ordentligt, vilket var behövligt efter några tidiga mornar. Förmiddagen spenderas med tentaplugg innan det är dags att byta om till arbetskläder och jobba några timmar. Hoppas att vädret håller i sig hela dagen så att jag kan få njuta av en lång härlig PW ikvällssolen.

Energigivande skor

Idga har timmarna sprungit iväg. Började jobba 08.00 och jobbade till 18.20, otroligt lång dag! Men tiden gick fort och det var riktigt roligt att jobba. Direkt efter jobbet gick jag hem och bytte om till träningskläder och hoppade i mina nya löparskor och gav mig ut på en rask powerwalk längs havet. Tror jag gick ca 1,3 mil, härligt. Mina skor är magiska eller så var det bara jag som hade extra mycket energi idag, skorna vill nog allt få mig att springa istället för guu va fort jag gick.
Ska nog allt testa skorna i morgon innan jobbet och se om dom är lika energigivande då.

Godmorgon!

Godmorgon!
Gårdagens sista styrelsemöte blev lyckat, avslutade kvällen med god mat på Cheers. Idag ringde klockan extra tidigt, en heldag på jobbet väntar, mycket att göra idag. Hoppas bara att min förkyldning/allergi ger med sig idag så jag blir lite piggare. Hoppas ni får en kanon dag i de fina vädret idag!

Plugg och boxning

Har haft en härlig pluggdag med mina underbara gruppmedlemmar Marcus och Mikaela idag. Efter en lång plugg dag kom pappa ner på ett snabbt besök. Nu har jag precis avslutat dagen med ett svettigt boxpass på gymmet, alltid lika härligt efteråt. Måste försöka tagga till lite och komma igång med träningen nu när sommaren närmar sig med stormsteg.

Underbar påskhelg

Godmorgon!
Tänkte precis skriva ny vecka och nya möjligheter, samtidigt som jag insåg att det faktiskt är tisdag idag. Nu är påskhelgen över och den har varit fantastisk! Underbar vänner, god mat och massa dans och het fantastiskt väder.
I söndags var det Hoffmaestro konstert som gällde, helt galet, stod längstfram och fick till slut panik över allt folk som trängdes och knuffades, dansade massor och efterfest med Hoffmaestro, melon och gurkstavar i deras loge, sedan avslutade vi kvällen med ännu lite dans. En helt galen och ofattbar kväll/natt.
Gårdagen spenderades på damernas med Hanna och Andrea, skönt att få ligga och njuta lite av det fina vädret.
Nu är det bara till att bita i det sura äpplet och återvända till vardagens, endast 4 hela veckor kvar till sommarlovet börjar.

Hooofff Hooff Hoffmaestro

Avslutar denna underbar påskhelgen med Hoffmaestro! Tagga!

Glad Påsk

Glad Påsk!
Hoppas ni alla har en underbar påskhelg. Min helg har börat bra och vädret gör den bara ännu bättre, så jag hoppas att den fortsätter i samma spår som den har börjat i. Idag är det plugg och städning som står på schemat innan klackarna får åka på.

Långfredagen


8 år sedan,

Dålig uppdatering, det är mycket som har stått på schemat nu när jag har varit hemma. Igår kom Jennie hit så tog vi oss en liten shoppingtur till lager 157, kom hem med några basplagg och en tröja. Nöjd över mina köp. Sedan var det bara att ta tag i pluggandet, det känns som att det går rätt bra nu, i alla fall med grupparbetende.
Under de dagar jag har varit hemma har jag skickat in två stycken engelska inlämningar, (endast en återstår + slutprov) och examensarbetet är nästintill helt klart och inskickat.
Nu ska jag packa västan och rull ner till västkusten igen om någon timme. Det var 8 år sedan jag var i Sverige, och firade påsk sist, så det ska bli spännande att se vad denna påsken har att erbjuda. Så vitt jag vet kommer jag dock inte kunna vara helt ledig utan kommer att spendera lite tid med tentaplugget varvat med party. Men jag hoppas på en helt fantastisk påsk med underbar vänner och en underbar familj.
Saknar redan de Österrikiska traditionerna, bilden är från 2008

Engelska

Tyckte att jag var förtjänt av en liten sovmorgon dagen till ära, klockan ringde 9.00 och det var bara till att stiga upp. Hela förmiddagen har jag ägnat åt Engelskan, ska försöka blir klar med den idag så jag kan börja plugga på slutprovet ordentlige. Tänkte ligga ute i solen och njuta någon timme också, man får passa på när det är så fint väder.
Men först ska jag fixa till en riktigt god och sommrig lunch, nämligen honungsmarrinerad kyckling och äpple och avokadosallad.

Underbara väder

Helt underbart väder idag, temperaturen har visat på över 20 grader så passade på att ta på mig bikinin och lägga mig i en solstol en stund idag. Jag önskar att det var det ända jag kunde göra nu på "påsklovet". Men så är inte fallet eftersom vi inte har något påsklov så är det plugg som gäller för min del. Blev klar med mina analysdel innan idag så hoppas att den blir bra.
Nu kom jag precis hem från en riktigt svettig springtur, galet va skönt det va, så nu får det bli en sanbb dusch innan det är dags att ta tag i plugget igen.

Godmorgon!

Godmorgon!
Ny vecka och nya tag! Helgen har varit helt fantastisk, den har bestått av ex antal jobbtimmar och resten av helgen har jag spenderat med mina undarbara vänner. I lördags blev det god mat och massa prat och skratt hemma hos Bea och Thea, innan vi satte oss i taxin in till stan. Där möttes vi av skön sång vid pianot, där ingen mindre än Kalle satt, blev dock inte så mycket dans men det var trevligt ändå.
Igår blev det en slappar dag, frukost hemma hos Bea som besrod av lördagens rester vilket passade mig alldels utmärkt. Efter lite prat satte jag mig på tåget hem där jag nu befinner mig, hemma i underbara Småland!
Idag är det helt underbart väder, tråkigt nog kommer jag nog få tillbringa nästan hela dagen inomhus med mina stora plugghögar. Ska försöka lapa åt mig lite sol i solstolen lite senre när temperaturen är lite mer behaglig.

Plugg,jobb och promenad

Igår blev det en lång dag. Skola, jobb, promenade och lite lite mys i soffan, hann knappt sätta mig ner i soffan innan jag nästan somnade.
Timmarna på jobbet bara flög iväg. Efter obbet mötte jag upp Bea och Elin för att inhandla lite mat därefter tog jag och Bea en lång promenade. Tror inte det var någon mer än vi som va ute och gick kl halv 8 en fredagkväll.
Idag när jag vaknade mådde jag inte helt hundre, men hoppas att det ordnar upp sig snart. Ska iväg till jobbet om en stund och avverka några timmar där. Hoppas på att timmarna flyger iväg idag också.
Ha en underbar lördag, så hoppas jag att jag hinner skriva några rader sen.

Skrämmande vad tiden går fort...

Godmorgon!
Idag är hela stan täckt av en vit dimma, jag som hade hoppats på härligt fint väder idag. Strax ska jag gå bort till skolan för ett kort seminarie, sedan får det nog bli någon timmas plugg innan det är dags att hoppa i arbetskläderna och jobba resten utav dagen.
Tiden bara springer iväg, 5 veckor och 4 dagar kvar av utbildningen. SKRÄMMANDE vad 2 år kan gå så sjukt fort!



Promenad i vårsolen

Nästintill hela dagen har spenderats framför en datorskärm, vilket både huvudet och kroppen känner av nu. Ex-arbetet går sakta men säkert frammåt, efter några missöden och missförstånd så är vi nu på rätt spår igen. Efter x antal timmars skrivande gav vi upp och jag och Mickan bestämde oss för att gå en lång härlig promenad istället.
Underbart att få komma ut och få lite luft efter att ha suttit instängd hela dagen.
Nu har jag precis bestämt mig och gjort klart mina val inför hösten, anmälan är färdig och inskickad. Så nu är det vara att vänta och se och hoppas att jag kommer in och att det är rätt val jag har gjort.
Tänkte krypa ner i sängen om en liten stund och försöka sova lite, känns som att det behövs efter denna dagen.

Conscious Collection

Idag släpps den underbara Conscious Collection från H&M. Kollektionen släpps i utvalda H&M butiker och på nätet. Klickade precis hem några plagg, hoppas på fint väder nu i vår och sommar så att jag kan använda klöderna flitigt!

Det går bra nu. . .

Idag har jag hunnit med allt som stod på dagens To Do lista. Började med att plugga några timmar innan jag fick ett telefonsamtal från syo-konsulenten från Halmstads högskola. Efter det gick jag direkt upp till jobbet och testade lite löparskor och sprang på rullbandet, så nu har jag provat ut ett par löpasksor som ska vara perfekta för mina fötter. Lunchade med min mentor innan jag gick hem för att fortsätta plugga.
Nu ikväll har jag varit på gymmet och svettats, först var vi på 55 minuter Spinning Activio och sedan 30 min core. Underbart att känna att man tar ut sig helt.

En fullspäckad dag

Dagen har varit lång och fullspäckad. Började med lite plugg innan Marcus och Mikaela kom hit för att skriva lite på examensabetet. Efter det gick vi till skolan där vi sepnderade eftermiddagen i form av redovisning, den gick förväntansvärt bra och nu är den över. Bara att blicka framåt på nästa stora redovisning som ägerrum i Maj.
Direkt när jag kom hem från skolan satta jag mig med Engelskan, äntligen snart klar med 2:a inlämningen, dags att höja pluggtempot och beta av ytterligare tre stycken innan slutprovet. Avslutade denna trista och gråa dag med ett fartfyllt boxningspass, oj va jag tog ut mig. Vet inte vad som flög i mig men jag var redan helt slut efter uppvärmingen men fortsatte att ge järnet hela passet, underbart. Inte förens nu kan jag pusta ut lite, dags att ladda om batterierna för i morgon är det ännu mer plugg som gäller.
Känner att min kropp är full av energi, hoppas det håller i sig!

God Morgon!

Godmorgon!
Vaknade upp ur en riktigt läskig mardrömm idag, usch va jag hatar de, hela dagen blir förstörd sen. Nu har jag i alla fall tagit mig upp ur sängen och sitter i köket och äter frukost, tänkte byta ut Vakna med the voice idag mot en föreläsning. Varje ledig stund får man ägna åt plugg nu. Vid tio tiden kommer Mickan och Marcus hit eftersom en lång dag med plugg och redovisning väntar oss.

Tillbaka

Det har blivit lite dålig uppdatering de senaste men det finns sina förklaringar. Just nu är vi inne på slutspurten av utbildningen och det är massvis som ska hinnas med, examensarbete som ska skrivas, tentor att plugga till, föreläsningar att kolla på och mycket mycket mer. Just nu vill jag bara att den 24 Maj ska vara förbi, allt hade blivit så mycket lättare och skönare då. Längtar verkligen till sommaren.

Men nu är det bara till att blicka frammåt och bita i det sura äpplet. Har satt upp delmål som ska nås påvägen fram till examen, så nu är det bara till att kämpa på så fixar vi slutspurten också.
Helgen har varit helt fantastisk och solen och värmen har varit på vår sida. Grillning och lite vin som fick oss att ta på klackarna och bege oss ut och dansa loss lite. Sedan av slutade jag och Bea helgen med en hejdundrande lång promenad längs havet och en glass på kulingen.
(Fick bli en bild från i vintras, har inte hunnit lägga in de nytagna bilderna än)

Ny vecka, nya tag

Ny vecka, nya tag.
Idag känns det i kroppen att jag har tränat i helgen, finns det något bättre än träningsverk?
Veckan bestå mestadels av plugg, Mikaela och Marcus kommer hit senare idag. Så dags att sätta igång med allt som måste göras, det första som står på dagens lista är att tvätta.

Hur många lingon finns det i världen...

Godmorgon!
Gårdagen startade med två svettiga pass på gymmet först 30 minuter Core följt av 40 minuter spinning. Efter det rullade bilen mot Borås för att möta upp mamma och pappa för att gå på bio.
Såg Hur många lingon finns det i världen. Filmen var faktiskt bra, filmen böd både på skratt och tårar. Avslutade kvällen i soffan, riktigt skönt.

Jag kan inte förstå det själv.. .

Godmorgon!
Gårdagen gick i ett, det var inte en lugn stund på jobbet så tiden gick väldigt fort, kul att ha något att göra hela tiden. Efter jobbet gick jag förbi konstutställningen, alla som ställe ut hade verkligen sin egna stil och persoliga toutch på tavlorna.
För att piggna till lite så bestämde jag mig för att springa, Hanna cyklade bredvid för att peppa mig eftersom hon redan hade tränat. Sprang kostant i 50 minuter, hur underbart? Jag kan itne förstå att JAG sprang så länge och så långt, men det är väl ett bevis på att jag är envis och jag kan och orkar med än vad jag tror. Så nu ska jag försöka springa den rundan 2-3 gånger i veckan för att pressa tiden och förhoppningsvis se lite reslutat.
Avslutade lördagen med en lugn hemmakväll med min kära syster.
Nu har jag precis fått i mig frukost och är pigg som en nötkärna, dags att ta tag i dagen och åka och hämta Elin för lite svettig träning på gymmet.

2 April

God Morgon!
Har inte bloggat så mycket det senaste, men jag har verken haft tid eller ork till det. Det är mycket i skolan och mycket som kretsar runt omkring nu när sommaren närmar sig. Det senaste dagarna har bestått av jobb, träning och trevligt sällskap. Nu ska jag snart fixa iordning de sista innan jag ska bege mig till jobbet. Sedan kan jag ta helg, hur underbart? Ska bli skönt med en riktigt lugn helg.
Blev ni lurade igår? Eller lurade ni någon?

RSS 2.0