2 arbetsdagar avklarade

Nu har jag vaklarat 2 dagars arbete denna veckan men massa krångel men nu hoppas jag att allt ska vara löst tills i morgon.
Det började igår med att jag inte kom in på jobbet, som tur var komun städerskan redan där så hon kunde öppna. Sedan flöt allt på som vanligt, lite ensamt dock men jag får väl sjunga för golvmopparna eller något så det inte blir så tyst.

Sedan idag när jag skulle upp så var jag sjukt trött så man fick verkligen slita sig upp ur sängen men det gick till slut, och även idag lyckades jag inte komma in så hon fick öppna åt mig.
Men nu äntligen har dom fixat min bricka och det vosade sig att jag hade fått fel kod så jag hoppas det är rätt kod nu tills i morgon.
Så nu är man pigg och glad efter att ha jobbat två dagar, NOT lite sliten efter att gå upp så tidigt blir man men det är ju som tur är inte hela livet jag ska jobba, pengar är aldrig fel:)

Hugs&Kisses

Sol,Bad & Kladdkaka

Har precis varit och schteekt lite i Gnosjö pch tagit ett dopp i sjön, mycket härligt lite kallt i vattnet till en början bara men det var bara skönt eftersom det är en enorm hetta ute.
Hoppas på att man har blivit lite brunare idag i alla fall.



När jag kom hem bad pappa mig att slänga ihop en kladdkaka och idag glömmde jag inte bort min kamera så nu ska ni få se hur smarrig en kladdkaka kan bli i micron

    



För att den skulle bli lite extra lyxig så hackade jag ner lite daim i smeen, därför den ser lie knas ut. Så nu är det bara att hoppas på att den smakar gott också.

Hugs&KIsses


Naglar

Nu har nästan alla mina naglar trillat bort, så nu när dom äntligen har lyckats bli långa så ska jag vårda dom väl med hopp om att dom inte förstörs nu när jag börjar jobba.
Så idag ska jag sätta mig och fila på dom och olja in dom och lägga ett baslack så att dom håller sig glansiga och vackra.

bara en nagel kvar nu efter min förlängning så hoppas att den trillar bort snart med så att det inte ser så dummt ut.


Domser lie knas ut men det ska nog bli bra till slut.
Nu ska dom vårdas med lack och dyligt

Jag har haft ett stort problem med att mina naglar bara flikar sig och går av innan dom hinner bli sådär lång och fina men nu har jag hittat lösningen och det är Maval Scientifique.
Ett toppen lack.

Hugs&KIsses

Sol,Sol,Sol

God Morgon eller kanske förmiddag, nu är jag vaken i alla fall.
Härligt att få sova ut för en gångsskull. Ännu en dag med strålande sol idag så härligt, idag får jag inte fastna inne måste hinna med att bli lite brun också, och bara vila hela dagen så att man är pigg och glad i morgon när arbetsveckan börjar på riktigt.

Har inte lyssnat på denna låten så mycket sedan den var med i Eurovison men när jag var hos Josse här om dagen så satt vioch lyssnade på den och den är rikyigt fin.


Nu ska jag ut och schteeka lite och hoppas på att man kan bli lite brun skriver nog lite då och då när man inte orkar ligga ute i solen.

Hugs&Kisses

Härligt väder, varför är jag inte ute?

JAg har inte haft någon ork till någonting idag, så har tyvärr inte lagt in fler bilder från kameran än.
Idag har det varit väldigt fint vöder varmt,lite moln på himlen och en aning blåsigt vilket bara var skönt. Men ändå har jag inte legat ute i solen mer än kanske 30 min samanlagt idag ? vad är detta ? det är nu när man ska passa på att vara ute :)
Var ute och gick en runda med Fia och Selma innan men det gick inte som vi ville för Selma va lite lat och la sig bara på marken hela tiden så det slutade med en piggelin på Fias baksida och massa prat och skratt mysigt.
Sen fick jag en sådan abstinens och blev suge på att sätta mig i solen med ett glas cider med massa is i och bara njuta men så blir inte planerna för kvällen:) får vänta tills någon annan dag.

Nu ska jag fixa mig lite så man inte ser ut som skräp:)

Hugs&Kisses

Bättring bättring !!

Dålig uppdatering IGEN måste bättra mig.
Hur många gånger har jag dock inte redan sagt att jag ska bättra mig haha det börjar bli lite skrattretande nu men jag ska försöka bättra mig :) och en bättring av uppdatering på bilder.

Ligger för tillfället ute i solen och schteeker så härligt men det kan bli lite varmt emellanåt. Mamma och pappa åkte till Falkenberg för några timmar sedan för att umgås med vänner och ha lite party ikväll.
Så vad händer här hemma blir nog bara chill hela dagen skulle jag tro får se vad man orkar göra ikväll.

Nu ska jag ut och steka lite till lite brun måste man ju hinna bli om man ska vara inne och jopbba på dagarna de närmsta tre veckorna.

Hugs&Kisses

Börjar arbetsveckan bra

Första dagen avklarad på jobbet, skönt med en liten mjukstart på arbetsveclan. Det är så himla kul att jobba ihop med Denisse synd bara att du har semester nu när jag sak jobba så jag får klara mig där i min ensamhet menmen ska nog överleva 3 veckor det lär ju vara lite annat folk runt omkring om man har tur.
Vad händer ikväll och i helgen då?
Fotboll ikväll då kanske måste ju se när Sverige lyckas vinna eller gör dom det?
Sedan blir de nog schteek resten av helgen får vi hoppas.

Var och kollade synen efter jobbet idag och hade jag rätt eller? hade fått sämre syn så nu kan jag hoppas att jag kommer se lite bättre ska testa dessa linserna en vecka nu och så.

Nu blir det god mat med familjen sen kanske man åker iväg en sväng får se vad som händer.

Hugs&Kisses

Hemma från minisemester

Nu är jag hemma igen efter min minisemester med min syster i stugan.
underbara dagar med sol och värme. Jag vågade till och med att ta ett dopp i sjön för första gångnen detta året. Är väl lite av en badkruka när de gälelr att bada här i sverige i alla fall det är ju så KALLT!
Mycket sol har det blivit och en luten shopping tur till Tranemo för att handla mat det är väl vad man ha orkat göra i denna vämen.
i morgonska jg försöa få in bilder från desa dagar om jg orkar efter jobbet ska ju som sagt var upp tidigt i morgon så då vet mn aldrig om man har orken på sin sida .
Nä nu sak jag sova så jag orkar upp i morgon:)

Hugs&Kisses

Golfbollarna kommer flygande

God morgon:)
Även idag började jag dagen med en härlig power walk i det soliga vädret helt underbart. Dock var jag inte på topp idag, har för mig att det finns en tecknad figur som heter Klumpfot annars är det väl bara något jag har inbillat mig men för att komma till saken kännde jag mig precis så idag har nämligen fått en jobbig blåsa på hälen men det hindrar inte mig från att röra på mig så jag fick bita ihop och gå ändå.
Nu ska jag bara fixa iordning mig lite halft innan jag och syrran och hennes kompisar ska ut på golfbanan och spela lite undra hur detta kommer slita se upp allihop här kan det flyga bollar lite varstans, om jag var ni hade jag rekomenaderat en hjälm.

Ut i solen med er :)

Hugs&Kisses

Min kära vän har vaknat till liv

Min kära kompis har vaknat till liv.
Efter ca 6 månader eller är det kanske lite mindre än ett år som min Mp3 har legat i kona helt sten död, den har funkat med sladden isatt i väggen men inte annars, fungerar inte att koppla den till datorn eller något.
Men så idag fick jag den eminenta ideen att jag skulle plocka fram den och testa den för det finns ju som sagt 30 gb minne på den så det får ju plats lite låtar i den i alla fall. Så laddade jag den under tiden jag var ute på min power walk och nu FUNGERAR den men jag ska väl inte säga för mycket för i morgon kommer den säkert vara sten död men det är i alla fall värt ett försök att få liv i den igen.
Musik är livet, nu kan jag sova gott inatt om inte värmen ska ta död på mig.



Hugs&Kisses

Power walk nr 2

Nu när det är så härligt väder får man ju passa på att vara ute, och nu börjar temperaturen att gå ner lite så ska ge mig ut på en något kortare power walk än i morrse. Det är så härligt att röra på sig.
Nu ska jag ut och svettas lite hoppas att inte skoskavet hindrar detta.

Hugs&Kisses


Blodddesign

Sitter och fixar och trixar lite med min bloggdesign men det går bara åt skogen hela tiden, men någon gång ska man väl lyckas?
Ingen som har tid och ork att hjälpa till?
Nu vet jag i alla fallhur jag vill ha den:)

Hugs&Kisses

Kladdkaka på 10 minuter

Nu har man legat ute och stekt en stund i solen dock i väldigt små omgångar för att man hela tiden kommer på andra saker som måste göras som att städa och plocka iordning. Aldeig får man ligga och bara ha de skönt. hehe
Sedan kom min syster med den eminenta ideen att vi skulle baka kladdkaka för hon vill fika, så ställde jag mig och började göra den så fanns de bara ett ägg hemma. Så jag var tvungen att åka och handla, så till slut blev den klar,  men det är ju tur att man har. Ibland kan man ta till dom där firnuliga knepen som att baa kladdkaka i micron och det var precis vad vi gjorde idag den blir mins lika god och inte godare, och det har bara 6 minuter plus den tiden det tar att blanda ihop ingredienserna så man kan få en god och färdigbakt kladdkaka på ca 10 minuter är inte de fantastiskt?
Jag hade i tankarna att ta en bild medan den gräddades men så glömde jag bort det så ni får klara er utan en bild i detta inlägget också.
Måste bli bättre på att uppdatera och fota lite mer så läsningen blir lite färgglad.

Satt och pillade lite med min bloggdesign innan och nu äntligen börjar jag väl komma underfunn med hur vissa saker fungerar så vi får se om det kan bli någon egen händligt gjort design snart.

Hugs&Kisses


Maten var att rekomendera

Maten blev super god :)
Ska försöka sätta mig ner och pilla lite med min kokbok som jag har tänkt att göra, får se om det kan bli en liten bok tills man flyttar.
Måste även fixa till mina naglar nu ser dom ut som jag vet inte vad, dom är inte vackra i alla fall. en nagel har trillat och snart trillar nästa så nu måste dom fixas till lite.

Hugs/Kisses

Är sommaren här för att stanna?

Idag började jag dagen med en härlig power walk. Solen stålade och det var runt 17 grader vid 9 tiden när jag vaknade. Nu borde väl sommaren vara här? nu är det runt 22 grader men lite dåligt med sol för tillfället. Men jag hörde att det skulle bli varmare och soligare från och med i morgon och resten av veckan så nu är det väl bara att hoppas att man kan få lite sol på sig innan man börjar jobba på fredag.
Var och pratade med dom på jobbet för en stund sedan och hämtade nycklarna så nu ska det städas som aldrig förr.
Var även och bokade tid för synundersökning tycker att jag inte ser så bra på långthåll har väl fått sämre syn kanske?
Nu ska jag ställa mig och göra en lyxig kycklingsallad med vitlöks och honungs marinerad kyckling och massa goda sommriga grönsaker.

Hugs&Kisses


Tid för tankar och funderingar

Oj dåliguppdatering igen, men så blir det när man befinner sig ute i skogen utan datro och internet.
Kom precis hem från en härlig dag i mitt älskade Varberg och man kan ju alltid hoppas att det blir en blivande hemstad. Vi får se vart högskolan bär än.
Idag var vi och firade min lilla kusin som fyller 5 år på tisdag och efter det blev det en kort visit till pappas kollegor som byggt ett hus i ett litet mysigt område utanför Varberg, myckret fint och modernt hus. Det skulle man inte tacka nej till.
Sedan fick vi ansluta dagen med kvällsmat hemma hos farmor och farfar på deras altan  och en liten promenad ner till lotten.

Men det  är inte fy skamm att vara utan internet några dagar då får man mer tid till att tänka på annat, så under dessa dagarna har det flugit runt massor med tankar och funderingar och förhoppningsvis har man kommit fram till något bra också.
Har i alla fall gjort ett tränings schema nu inför sommaren så man kan komma i någolunda form och förbättra konditionen, det får väl bli målet för den hä sommarn eller det stora målet i alla fal.

Nu ska jagta och krypa ner i min säng och sova lite, ny dag och nya möjligheter i morgon.

Sweet dreams

Hugs&Kisses

Ny dag nya möjligheter

Då var detta midsommar firandet slut, tack flr en trevlig kväll allihop. Kvällen slöutad dock tidigt så de blev attman kollade på en film innan man somnade.
Men nästa år måste jag nog säga att jag hellre vill ta de lungt och bara vara med familjen.
Ny dag nya möjligheter vad händer idag?
Sa nog snart hoppa in i duschen och fixa till mig lite oc kanskspana in designadinblogg.se och  försöka trixa llle md en ny boggdesign? vilket jag skert inte kommer lyckas med.

Hugs&kisses

Glad Midsommar

Glad Midsommar!
Då var de äntligen midsommar men vart är varmen och solen?
Hade vi beställt regn och rusk? Tydäligen hade någon gjort de men inte var det jag i alla fall. 
Nu dröjer det inte länge innan festen drar igång, hoppas på en toppen kväll med massa nytt folk. får se vart kvällen slutar om den slutar på bygget eller i gvd hos Fredrik får se vilken fest som blir bäst.
Hade ju dock inte suttit fel och dra till Vbg elelr Halmstad en helg som denna.

Nej nu sak vi inte deppa utan ta dagen som den kommer.
Ha en underbar dag alla gooa människor

Hugs&Kisses


Midsommar vart tar man vägen?

Förlåt för mitt dåliga bloggande idag men hoppas ni har klarat er :)
Nu är det lite stressigt och komemr bli lite dåligt med bloggande ikväll och idag, ska strax ner och  hämta min syster på träningen sen ska vi ut til lstugan och mysa lite .
MIDSOMMAR varfö? det krånglar ju bara vad ska man göra man ändrar sig hela tiden kommer ändringar i sista sekunden. . menmen vi får väl se i morfon vart man tar vägen:)

Det fick bli ett krort inlägg idag.

Hörs i morgon
Hugs&Kisses


Power walk blev till rädsla . .

Kom nyss hem fårn min power walk, det kan nog vara både den värsta promenaden och den mest underbara promenaden på samma gång, Den rundan jag brukar gå och har gått i flera år utan några problem, blev plötsligt till en rädsla. Har aldrig gått dne utan min mobil i handen och så körde en mystisk motorcykel förbi mig ett antalgånger skrämmande . . så tillslut sprang jag resten av vägen med pulsen på topp, då kom rädlas.
Men samtidigt var den en underbar promenad för jag funderade på allt och ingen gick runt och funderade hur jag ska fixa till bloggen och göra den roligare så vi får se om jag lyckas. Sedan funderade jag ävven på framtiden, om man komemr in på någon högskoleutbildning och ska flytta . .

Nu blir det lite jordgubbar och mjölk innan ja gska ut på en promenad till med Fia och diskutera midsommar lite.

Hugs&kisses

Power walk

Nu ska jag inte vara så lat och ligga i solen och schteeka längre, måste ge mig ut på en power walk så man får upp flåset lite. Här ska inte latas hela dagarna.
Nu på eftermiddagen så kom solen tillbaka så härligt, så jag och min kära syster har lekt med alla grannbarnen brukar sluta med att alla är sammlade i våran trädgård, men det är alltid lika mysigt.

Hugs&Kisses

Det är varmt när solen väl är framme

När man har det som skönast ute i solen så kommer molnen och förstår.
Det var så härligt ligga ute i solen och läsa en bok och lyssna på sommrig musik nästan så man kunde drömma sig bort till en härligt strand någon stans bara vågornas brus som fattas.



Hur tråkigt ser inte detta ut? Det ska vara en knallblå himel.

Hugs&Kisses

Njuter av ledigheten

Vad händer igentligen i sommar?
Nu har det snart gått en vecka på sommarlovet eller ska man alla det arbetsösheten? för det är ju igentligen ingte lov?
Jag har i alla fall fått 3 veckors arbete denna sommaren så vecka 27-29 kommer jag befinna mig inne på en städcentral halva dagarna. Fats jag m¨åste nog säga att det är ett av dom bättre jobben man kan ha en sommar, börja kl 5.30 och sluta vid lunch, sedan finns resten av dagen kvar till massa annat.
Men jag kan ju inte bara ligga hemma och slöa resten av sommaren så vad ska man göra?
Jag får nog sätta mig ner och göra en liten lista på saker som ska göras i sommar känner jag så man inte bara slöar bort tiden.

Sedan hoppas jag på att få åka iväg på en underbar senester någon gång vecka 30-32



Hugs&Kisses

Äntligen fungerar det

Så nu äntligen funkar det att logga in på min blogg igen, det var något krångel med den på morgonen.
Men nu får vi hålla tummarna på att det fungerar.
Dagen började med att avnjuta en god tallrik jordgubbar ute på altaten, kan det bli härligare än att äta frukost ute.
Nu är det bara den riktiga sommarvärmen som saknas och den klarblå himlen. Kollade på vädret innan oich då såg det ut som att det ska bli toppen väder i mitten av nästa vecka så det får vi hoppas på.



Nu ska jag ta min bok och gå ut och lägga mig i solen en stund innan man måste ta tag i dagen.

Hugs&Kisses

Mycket prat lite verkstad

Mycket prat lite verksdag.
Idanna sa jag att jag skulle planera dagarna framöver men NEJ så blev det inte ikväll.
Min syster skrek fårn nedevåningen att jag skulle komma och kolla på någon sida som hon hade hittat så var jag fast, kollade lite på den nya serien med Paris Hilton, vad är det för mening med sådana serier. Någon som har sett den som har åsikter om den?
Kollade även in lite videoinlägg.

Nu blir det sängdags och läsa lite i senaste numret av vecko revyn.

God natt alla underbara människor.

Hugs&Kisses

Lyx kvällsmat

Dagen har rullat på som den brukar, så nu känns det som att klockan är run 8 eller 9 men i själva verket är den bara 7 så nu har jag några tiimmar till på mig att fixa innan man ska sova.

Jag och syster var iväg på en liten runda och lämnade in hennes klockan så nu ska den bli lagad.
Sedan var vi duktiga och var ute och sprack en runda i skogen, ohch notera detta. .Jag orkade springa hela rundan det finns nog hopp trots allt.

Så nu efter att jag varit duktig lxade jag till det med en god kvällsmat och lite enkelt hemma spa :)


Nu ska jag planera lite ionnan mans ka gotta sig i sängen med någon film eller likande :)

Hugs&Kisses


Försoffad ?

Märks det att det är sommarlov?
Jag ligger fortfarande kvar i sängen och är sjukt trött, okey det är sommarlov men lite nytta måste manäl göra i alla fall. Det måste bli slut på slappandet.
Ska nog sätta mig ner och planera dagarna som kommer så man har något att göra och inte försoffar sig helt och hållet.

Som ni kunde se igår så köpte jag en ny mobil, har fortfarande inte lärt mig den än så det kommer bli segt med svar på sms och liknade innan jag kommer in i mobilen.

Nä om man skulle fixa iordning sig lite kanske?
Hörs senare

Hugs&Kisses


Tekniska prylar det är livet

Nu var man hemma fårn jkpg igen.
Allt är städat och fint i lägenheten och nycklarna lämnade.
Hej då jkpg?!

Men jag kan inte hem tommhänt idag i varje fall fick med mig två super fina saker hem, nu kan man inte vara mer överlycklig än vad jag är förtillfället.


Dessa två sakerna fick följa med hem idag


Samsung ultra toutch

så nu har jag att göra ikväll.

Sedan hämtade vi även hem min nyinköpta overlock 700D som ska få förgylla min lilla syatelje



Så nu är det bara till att börja sy på rikgti här hemma också, ska väl försöka organisera upp allt nu har ju lite små planer så vi får se om det kan bli verklighet nu.

Nä nu ska jag byta om och köra ner syster till träningen och ta mig en powe walt i en timme i det härliga vädret kan behövas nu.

Hugs&Kisses

God morgon

God morgon alla stjärnskott
Nu har jag precis ätit frukost och fixat det sista innan det bär av till Jkpg för den sista grovstädningen i rummet.
Ska även hämta en ovelock så min lilla syatelje kan sätta fart på riktigt har ju lite så planer nu infö sömmaren så vi får se om dom slårin.
Nä nu hinner jag inte sitta här mer skriver mer senare när jag är hemma igen.

Hugs&Kisses

Nu var det sista studentfirandet över

Nu har dom sista gästerna för helgen gått hem, så underbat söta mina grannar är.
Fick ett jätte gulligt armband av dom och massa skratt och mys med tjejerna under kvällen.
Nu ska jag ta mig friheten och lägga mig i min säng och chilla innan jag ska sova är sjukt trött efter denna helgen men det får man ta.
I morgon bär det av upp till Jkpg igen sista gången till rummet och städa ut och ta hem det sista.

Nu när jag inte har så mycket jobb i sommar ska jag göra upp ett schema på saker som måste göras för att man inte ska bli helt förslappad, så nu är dom närmsta dagarna planerade.

Hugs&Kisses

Nu är det över!! STUDENT 09

Förlåt för den dåliga uppdateringen på sista tiden men det har varit fullt upp med både att klä flak, sen den sotra studentdagen och inte minst allt studentfirande igår. Tusen tack för dessa 3 underbara studentdagar.
Man kan inte bli mer än heltmöjd med dom. God mat mass fina presenter men framför allt alla trevliga och underbara människor som har firat mig.

Här kommer lite bilder från dagarna som gått.







      


Många tårar kom när våran underbara lärare skulle säga dom sista orden till och och tacka för dom är 3 åren :)



    

Tack för en underbar dag och framför allt kväll med mina fantastiska vänner.
Men framför allt till Malin som gjorde min kväll till något alldeles underbart du finns i mitt hjärta vännen friends for ever <3

Nu när detta fantastiska är över kan jag äntligen släppa allt och börja om på nytt, så nu får vi hoppas att det kan bli lite emr bloggande och mycket träning fram över i sommar innan man förmodligen flyttar igen? vi får se om betygen räcker så långt så man komemr in på någon högskola är super nöjd med dom, 5 G,16 VG och 8 MVG !!

Hugs&Kisses

Första studentpresenten

Idag var man då tvungen att slita sig upp ur sängen tidigt föratt man skulle hinna ner till tandläkaren i tid.
När jag låg där i tandläkarstolen kom jag på att dom borde utse ett pris till den som är mest tandläkarrutinerad och kan slappna av när dom arbetar. I så fall hade jag nog haft goda chanser så mycket som jag springer till tandläkaren allt från att dra ut tänder till att reglera tandställningen (när man nu hade den) och ta bort tandsten.
Men idag var det något speciellt som hände hos tandläkaren, fick nämligen min så kladde studentpresent som han kallade det i alla fall, min bättskena så jag förmodligen ska bli kvitt allt knakade i käken och förmodligen undvika att den ska låsa sig, så nu är det bara att hoppas på det bästa.
Sedan fårgade dom även om jag ville ha den här fina lilla prydnad. .



visst har jag fina tänder? haha

Nä nu måste jag fortsätta med städningen så att jag blir klar med alla måsten idag, idag måste allt bli klart :)

Hugs&Kisses


Dagen närmar sig med stormsteg

hej allihop
nu har ännu en dag gått, och den stora dagen närmar sig med stormsteg ! Ge mig fredag nu. . .eller vill jag få det överstökat ?
Idag har jag städat hela mitt rum nästan helt klart nu, så det blir skinande rent.
Sedan har vi även varit på 9:ornas kabare ikväll, ja vad ska man säga?  hmm den var väl ok, vissa bitar bra medan andra mindre bra.
Trevligt att träffa Anna och Therese också.
Nu ska jag bara chilla i min oerhört mysiga säng, måste sova tidigt idag ska vara gullig och köra mamma till jobbet  i morogn så måste gå upp lite tidigare än ad ja ghade behövt annars, menmen då kommer ju dagen igång :)

Hugs&Kisses

Ny dag nya möjligheter

Idag var jag och FIa en sväng i jkpg och fixade de siata till hennes bal och våran student :)
Så nu är det bara att tagga och hoppas på att allt är fixat.
Nu är det bara allt här hemma som ska fixas med städning och sånt så nu börjar mitt rum se helt ok ut efetr att ha sett ut som ett bombnedslag nu i några dagar.
Så nu har jag att göra några dagar så att det kan bli riktigt fint tills på lördag.
Nu ska jag fotsätta städa lite innan jag slänger mig i sängen och myser till en film eller något.

Hugs&Kisses


Ny start? :)

Hejsan alla pigga och glada där ute :)

Nu kanske man ska försöka ta tag i bloggen på allvar?
Har ju varit så seg med att ta mig tid till att skriva, och fantasin har stått still men nu så kanske man kan få igång de igen.
Har fått lite inspiration.
Och nu när man tar studenten kanske känner man sig extra taggad måste ju börja ta tag i livet nu när man inte får allt serverat på silverfat längre.

Så ska väl försöka sätta mig senare ikväll och börja designa om bloggen så den blir roligare och lite mer färgglad nu till sommaren.

Måste tillägga att helgen har varit toppen.
Studentfirande i fredags grattis till alla som tagit studenten själv får man vänra några dagar men de ska nog gå fort de också. Jag har ju mitt roliga kvar så får man väl se det.
Sedan i går va de nationaldagsfirande med modevisning och parad och flängade översallt på kvällen men även lördagen var en lyckad dag.

Nu måste jag får ordning på mitt rum står saker överrallt måste få fint tills nästa helg.

Hugs&Kisses

RSS 2.0