Se upp för masken...

Hallon är något extra på sommaren, man går i hallonbuskarna och plockar några liter samtidigt som några bär åker direkt in i munnen, man får bara se till så masken inte följer med in i munnen. . .

Systrar


Kattutställning

Har varit iväg på kattutställning med farmor och farfar och mina två småkusiner. Många fina och speciella katter. Riktigt kul att se hur det går till faktiskt, men de va många som va trötta både utställare och katter.

Inte allt för många timmar

God Morgon!
Va inte hemma fören strax efter ett inatt efter att ha varit och hämtat mamma och pappa. Så de blev väl inte så många timmar mer sömn än de andra dagarna. Men det va ändå skönt att klockan visade 10.00 när jag klev upp.
Nu ska jag fixa iordning mig lite, sedan jag och och Hanna cykla och möta upp kusinerna och farmor och farfar. Vi ska nämligen på kattutställning om en stund.
Idag lovar jag att jag ska bomba er med bilduppdatering. Måste verkligen få in bilderna från kameran idag. Men problemet är bara att tiden aldrig räcker till när man väl är ledig. Skulle behöva göra en storrensning i min eller snarare mina garderober idag också, plus att jag vill få klart min klänning. Så vi får väl se vad man hinner med idag
Idag skiner solen, så ut och njut med er.
Hörs senare!

Grymt bra

Kom precis hem från bion, måste säga att mina förväntningar va inte så höga på filmen. Men den va verkligen sjukt bra. Dock hade jag lite panik för att jag skulle bli kissnödig mitt under filmen men jag klarade mig. De va nog den längsta filmen jag har sett 2,5 timme.
Nu ska jag koka en stor kopp te och sätta mig i soffan och chilla lite innan jag måste åka iväg och hämta mamma och pappa.
ska bli skönt att få sova några timmar extra inatt om de nu kommer bli så vill säga, lär ju inte komma i säng än på några timmar.

Inception

Nu ska jag och siis iväg på bio. Alla säger ju att denna filmen ska vara så bra så nu blir det upp till bevis.


Blev inte som planerat

Tillbaka på västkusten. Har inte alls hunnit med de som va planerat för eftermiddagen/kvällen. Får ta det där med bilderna senare ikväll eller i morgon.
Nu ska jag snart köra mamma och pappa, sedan blir det bio med sis.

Slut på denna jobbveckan

Då var denna jobbveckan slut, den har bara sprungit iväg fast ändå har den varit seg, eftersom jag har varit halvsjuk så har de inte varit så kul att kliva upp ur sängen kl 05.00 varje dag och åka till jobbet men de har gått bra. Nu är det ju helg och jag har en hel ledig dag framför mig som jag bara ska njuta av innan de kommer några hårda arbetsdagar från och med söndag.
Så nu ska jag packa ihop mina saker och städa lite och bege mig ner till västkusten igen.
I eftermiddag/kväll har jag all tid i världen på mig att fixa med bilder så ni kommer förmodligen få en uppdatering från de senaste dagarna, har inte haft sladden till systemkameran här hemma i skogen så får fixa de när jag kommer ner idag.
Sedan ska jag berätta om gårdagen, hade en helt fantastisk dag med min älskade syster.

Trött och sliten

Hemma från några timmars jobb. Galet vad trött jag är idag. Ska nog ta och sova en stund medan maten står i ugnen och hoppas man är lite piggare sen.
Måste ju orkar med eftermiddagen/kvällen. Har planerat att jag och systeryster ska åka till lager 157 och sedan vidare till Borås för lite shopping. Men det blir förmodligen ingen sen kväll med tanke på att båda ska upp och jobba kl 5 i morgon. Sista jobbdagen i morgon för denna veckan, sedan återstår bara 2 veckors städning till.

Linser

det blev ingen billig visit hos synsam idag, så nu är jag 1400 kr fattigare. Men ska man se så måste man väl spendera lite pengar. Jag kan inte förstå att man var så dum som när man va liten att man ville ha glasögon. Det är något jag starkt ångrar idag. Fast de kan ju inte jag hjälpa ändå.
Men men fick i alla fall med mig en sög linsburk hem.
Gissa vilken färg den har!

Tiden får lite för fort

Bara två dagar kvar att jobba denna veckan. Jag måste faktiskt erkänna att jobbveckorna går ganska fort. Men det betyder också att det inte alls är långt kvar till skolan börjar igen bara 4,5 (33 hela dagar) vecka kvar på sommarlovet nu men av dagarna som är kvar så stor de jobb på schemat på 20 av dem. Är väl helt ledig utan plugg i max 4 dagar innan skolan drar igång. En tuff sommar, men jag ska väl inte klaga för mycket för hittills har det varit en mycket bra sommar! Om man bortser från att jag har varit sjuk.


Orkar inte

Har bara legat ute och lapat sol hela dagen så sjukt härligt. Det jag mest försöker undvika i dagsläget är att svälja eftersom jag hatar min hals just nu. När man precis blivit frisk och kan ta tag i saker och ting så blir man sjuk IGEN! Vad är de med mig?
Orkar verkligen inte.
Tror att jag ska ta och sova strax och försöka sova ända tills kl 05.00 då de blir jobb igen. Får se hur de går både sjukt ont i ryggen och i halsen. Men men pengarna behöver jag ju.
Ska försöka få in bilderna på datorn som jag har varit ute och fotat med systemkameran också. Ska bli kul och se om de blev några fina kort.

Jag blir galen

Tiden har bara sprungit iväg idag, har varit vaken sedan 05.00 för ovanlighetens skull. Hunnit med att jobba i sex timmar. Efter jobbet var jag tvungen att åka och hämta Hanna på jobbet och då passade mamma på att boka ett läkarbesök till mig när jag ändå va där så jag kunde få kolla upp va de är för fel på min hals. Men som alltid när jag går dit så visade provet ingenting. Så de va bara att se glad ut och gå hem. Det går väl över när jag gifter mig om inte annat. Det är väl så man brukar säga?
Men förutom mitt halsont så stack de till i min rygg idag när jag skulle böja mig ner och ta upp en sak från marken idag på jobbet, det känns ju att ryggen sitter där om man säger så. Jag blir galen när ska man kunna få vara helt frisk?
Nu blir det sängen en stund och vila innan jag förflyttar mig ut till solstolen.

Soool

Idag när man vaknade och termometern visade 11 grader trodde man verkligen inte att det skulle bli såhär fint väder idag. Har legat ute i solstolen i några timmar nu och bara gottat mig. Ska man gå ut en stund till medan solen är uppe eller ska man kanske ta tag i plugget eller städningen?
Bra fråga vi får se hur de slutar.

Projekt

Såhär ser klänningen ut som jag håller på att sy, den är inte riktigt klar men till helgen när jag är till baka på västkusten vid mina symaskiner så hoppas jag att den kan bli klar.
Inte mycket kvar, bara dragkedjan och lite småsaker som ska fixas. Men dragkedjan vill inte som jag vill så vi får se hur det går.

Ny vecka

Ny vecka, nya möjligheter! Det var verkligen en mardröm att kliva upp ur sängen 05.00 och åka till jobbet. Det tog emot kan jag lova, men nu såhär efteråt så känns det ändå skönt för pengarna behövs verkligen. Men det är aldrig kul att gå till jobbet när man inte mår bra. Så nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen så jag kan bli frisk någon gång. Har inte tid att bli sjuk nu såhär mitt i sommaren när man ska njuta av vädret och sitta vid havet sena kvällar och njuta av ledigheten.
Dessutom har jag två tentor att plugga till så jag behöver samla alla krafter jag kan hitta för att jag ska orka ta tag i plugget.
Nu börjar det närma sig, de är då tiden går extra fort så man knappt hinner med.

Bor i en resväska

Hemma i småland igen, det är inte så kul att bo i en resväska. Man åker fram och tillbaka hela tiden, väskan blir aldrig uppackad och man kan inte ta med sig förmycket hem varje gång heller.
Men nu är det förhoppningsvis bara tre veckor till som kommer spenderas i en resväska. Sedan får jag bosätta mig på västkusten när skolan drar igång igen, de ska bli skönt med pengar i alla fall.
Nu tänkte jag knarka alvedon och te och lägga mig i sängen och kolla på Himel blå, innan kvällsmaten är klar.

En helg på västkusten

Helgen har varit helt underbar. Känns som om den har varit extra lång också, eftersom jag var ledig i fredags så jag har hunnit med väldigt mycket. Familjen Torén kom hit i fredags så vi har haft väldigt skoj med dom, ätit god mat och bara njutit av de fina vädret.
Utgång tre dagar i rad, i torsdags var de personalfest, fredags blev det utgång med Emma och Mikaela och ett trevligt killgäng. Sedan igår blev det en utgång med Bea bus. Kanske inte så bra nu i efterhand om man tänker efter, halsen gör ont IGEN!! och jag är aningen förkyld. Men men de får väl gå.
FREDAG
LÖRDAG





Inte igen

God Morgon!
Det blev även en lyckad kväll igår, något segt på Oscars bara. Men förfesten är ju alltid den bästa. Trevliga människor, bra musik och fint väder. Då kan kvällen knappt sluta bättre.
En sak som är mindre bra är att jag har fått ont i halsen igen, gör allt för att de ska gå över så jag får väl se om jag lyckas. Jag hatar att va sjuk, va ju sjuk hela midsommar veckan, feber och ont i halsen. Vad är detta?
Får se vad dagen har att bjuda på och vad man orkar med idag.
Började ett litet projekt igår, köpte ju med mig lite tyg hem från Jönköping, och igår gick symaskinen i 110 nästan hela dagen. Så nu är det bara dragkedjan som fattas sen ska nog klänningen vara klar.
Får se om jag hinner med att sy klart den idag, i så fall kommer de upp bilder.

Poolparty

Kvällen igår va mer än lyckad! En galen kväll helt enkelt. Poolparty på högnivå.
Hoppas de blir fler.
Man kan ju säga att kvällen slutade ganska blöt för vissa. Tur att jag slapp åka i poolen med kläderna på.

Party

Nu taggar vi till för lite personalfest. Ska hämta upp Bea bus om 40 minuter sedan blir de poolparty hela kvällen/natten lång. Hoppas på en trevlig kväll med jobbarkompisarna.

Nu tar jag helg

Nu tar jag helg, efter 4 dagars arbete. Tog ledigt i morgon eftersom vi ska ner till vbg idag. Personalfest med jobbet ikväll. Hoppas på en trevlig kväll, lite tråkigt att det inte är fint väder bara.
Hoppas på att de kan bli lite sol i helgen i alla fall när man är hel ledig.

Pentax

Här har ni min älskade 20 års present. Nu ska de fotas som aldrig förr.

Smart

Jag tror nästan jag skulle kunna somna nu och sova tills i morgon när jag ska gå upp.
Är verkligen sjukt trött. Efter jobbet åkte jag och hämtade Hanna på jobbet i Gvd, sedan åkte vi vidare ut till stugan för att hämta pappa. Slutade med att jag och Hanna somnande på bryggan medan pappa klippte gräset.
Sedan när vi kom hem så sa frågade pappa vem som hade husnycklarna, men verken jag pappa eller Hanna hade några så vi stod på trappan och funderade en stund. 3 av 4 familjemedlemmar hade inga husnycklar. Så de slutade med att jag fick åka ner till våran faster och fixa en nyckel.
Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar så jag kan få sova sen. Lär bli sena kvällar i helgen.

Underbar dag i Jönköping

Här kommer en liten resumé från gårdagen.
Åkte upp till Jkpg efter jobbet vid halv 12 tiden för att träffa min fina vän Malin. Var nog ett år sedan vi sågs sist. Men när jag väl träffade henne så kändes de som om de var max en vecka sedan, för utom att vi hade så sjukt mycket att prata om. Munnarna gick i ett ända från jag kom tills jag åkte hem, helt underbart. Helt klart samma gamla Malin, fast ett år äldre sedan sist.
Vi började med att sitta i hennes rum och bara prata om allt som har hänt under de senaste året, kollade på lite kläder mm. Tiden bara sprang iväg. Sedan bar det av ner till stan för att gå runt och kika lite. Gick in på matthuset och pratade med Vicke en stund, henne har jag inte träffat sedan studenten. Blev även en liten visit inne hos Emelie i butiken hon jobbar i och småpratade lite.
Men det roligaste av allt var nog när vi gick in i en jätte mysig butik, Malin skulle fråga va en sjal kostade som låg i en låda utanför butiken. Men det va ingen som va inne i butiken så vi stod väl där i 5-10 minuter innan butiksbiträdet kom ut från personaldörren. Ut kommer en kvinna med platinablont hår. Malin fårgar efter priset och hon säger att den kostade 90. Sedan när vi gick ut så sa jag att de lät som en man, Malin bara började skratta och sa att de va de också. Så bad hon  mig gissa på vem de va, så visade de sig att de va han som ägde Make up stoe innan. Det ryktas om att han håller på att byta kön. Jag trodde jag skulle dö av skratt, men kul va de.
Efter de blev det en visit upp till a6 och Ikea. Där vi käkade och gick runt lite. Fick med mig lite tyg hem och massa inspiration så nu ska här sys kläder.
Hoppas att de blir som bilderna jag har i huvudet bara.
Sedan åkte vi hem till Malin igen och testade massa fina klänningar hon har sytt, så sjukt duktig är den tjejen. Önskar jag va lika kreativ som Malin. Men om vi slår våra kloka huvuden ihop brukar vi alltid veta vad vi menar nä vi börjar förklara våra små idéer för varandra.
Vi hann även träffa Emma en stund också, trevlig henne har jag inte heller träffat på över ett år, så de va väldigt kul att få träffas igen. Men tiden bara sprang iväg så de får nog bli en tripp till Jkpg snart igen.
'

Jönköping

Har inte hunnit blogga idag. Har haft fullt upp hela dagen, har haft en underbar dag i Jönköping med min fina vän Malin.
Resumé från dagen kommer i morgon!
Nu väntar sängen, upp tidigt i morgon igen och jobba.

New Week

Ny vecka nya möjligheter!
Idag var det segt att gå upp kl 05.00 vill jag lova, men dagen gick ändå ganska fort. Men det märks att det är många som har semester, för det är ju inte allt förmycket att städa.
I morgon åker marknadsföringsboken med till jobbet, så kanske man hinner läsa något kapitel på rasten. Måste ju försöka vara lite effektiv nu det här veckorna så jag kan klara tentorna.
Nu tänkte jag städa i ordning lite här, kan inte få nog på städandet, skämt å sido. Måste plocka iordning lite för ikväll kommer Fia, Josse och My hit så ska vi grilla och chilla lite.
Föresten när jag åkte ner till affären nyss och skulle köpa säkringar till pappa, eftersom han råkat klippa av sladden till häcksaxen två gånger idag så strömmen gick i hela huset, så såg jag att det brunnit i biblioteket.

Vad fan hände där?

Hemma i de småländska skogarna igen efter en grymt bra helg på västkusten! Födelsedagsfirande x2. Först firande av min 20 års dag i fredags, men lite chill hemma hos mig sedan mys på klipporna och en liten utgång på de. En toppen dag helt enkelt.
Sedan igår var de firande med släkten, tårta, god mat och de bästa pakten! Ni ska få se i morgon vad som gömde sig i dom.
Efter de så blev de födelsedags firande nummer 2 uppe i längan för AC, Emelie och Simon. En helt galen kväll med lekar, trevliga människor och massa dans. Det bästa va att vi va ute från 7-01 och de va toppen väder hela tiden!
I LOVE Västkusten!

Fredag





Lördag




"Vad fan händer där?" Kvällens tema fick tolkas på sitt egna lilla vis.









Toppen helg

God Morgon!
Uppe med tuppen idag!
Festligheterna igår var ut över det vanliga. 64 års fest i längan för Simon, AC och Emelie. Tack för en underbar tillställning.
Så om man sammanfattar allt så är jag ganska trött nu efter helgens kalas och festligehter.
Men det är bara att bita i de sura äpplet och ge sig av till jobbet för några timmas jobb.
Inte så hårt pass idag vilket jag tackar för. 
Sedan bär det av hem till skogen för ytterligare en veckas jobb.
Bilder kommer ikväll!

Fullt ös

Tack för igår alla som förgyllde min 20 års dag! Fullt ös på hjul och vingar igår (W&W).
Tyvärr kan jag inte lägga in bilder från igår förrän i morgon eftersom jag har glömt min kamerasladd hemma i småland. Men bilderna kommer in så fort jag är hemma i skogen igen. Har även lite fler bilder att uppdatera med från de senaste dagarna.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig, sedan kommer farmor och farfar och kusinerna hit så blir det lite kalas med tårta och annat gott. Ikväll blir det ännu mer festligheter.

20 år

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Idag fyller jag nämligen 20 år! Kan ni fatta, tiden har sprungit iväg, det är inte klokt redan halvvägs till 40! ;)
Vaknade av att min knasiga familj kommer in och sjunger och bjuder på frukost på sängen klockan 05.00, vem går upp då lixom om man inte ska iväg och jobba. Efter frukosten åkte jag och Hanna iväg och jobbade, blev både en sväng i Gvd och en i Gnosjö idag. Men nu har jag jobba färdigt för idag och är ledig resten av dagen plus morgondagen. Så nu blir där det snart av till västkusten igen för en helg full med festligheter!
Hoppas på en hejdundrande helg!

Sista dagen som tonåring

Det är rätt skrämmande, det är sista dagen som tonåring idag. I morgon går man in i vuxenlivet på riktigt.
Hoppas på en bra helg! Kanske inte dom planerat men den lir nog bra!

Tripp till Borås?

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Timmarna bara flyter på när man jobbar, idag var Hanna med mig och gick bredvid så hon kan lära sig området till nästa vecka. Eftersom jag kommer byta vårdcentral. Men de ska nog gå bra. Vi fick även en kort brandgenomgång idag också, faktiskt ganska behövligt. Mycket man inte direkt tänker på.
Nu ska jag bara ta det lugnt ett par timmar, sedan blir det förmodligen en liten tripp till Borås med Fia och Josse.
Vi får se hur eftermiddagen/kvällen slutar.

Underbart

Skit va de bara rinner svett om mig nu. Kom precis hem från en springtur i skogen, temperaturen visade 28 grader när jag och Hanna gav oss iväg. Men nu efteråt så känns det sjukt härligt.
Så nu ska jag in i duschen och sedan blir det grillat och god sallad.

Mardröm

Hemma från dagens jobbpass, som blev lite av en mardröm när jag kom till jobbet idag och upptäckte att jag hade tagit med mig fel nycklar, utan nycklar kommer man verkligen inte långt eftersom alla dörrar nästan är låsta. Men som tur var så löste de sig.
Tiden bara springer iväg på jobbet, eller snarare veckorna. Halva veckan har redan gått, tiden går nog så fort för att jag har ett sådant roligt jobb. Ett jobb som är perfekt som sommarjobb men som jag kanske inte hade kunnat ha som heltidsarbete.
Har precis fått i min lite lunch också, de fick bli kyckling sallad. Perfekt nu på sommaren.
Så nu åker bikinin på och jag ska passa på att lägga mig ute och schteeka.

Om det vore möjligt

Om det vore möjligt att skjuta upp sin födelsedag så skulle jag inte vilja fylla år på fredag. Låt denna veckan bara springa iväg så jag kan få börja på en ny arbetsvecka.

Bra kämpat

Wohoo, är imponerad över mig själv. Kom nyss hem från en springtur med min syster. Har inte varit ute och sprungit på några veckor efter som det har varit så galet varmt, plus att jag har jobbar en hel del och dessutom va jag ju sjuk ett tag. Men jag orkade hela rundan ändå, det var lite kämpigt i början men jag tog mig runt. Så nu blir det lite mage och benövningar innan jag ska hoppa in i duschen.
Härligt jobbat.

Ny jobbvecka

Den nya jobbveckan är i fullgång. Upp kl 5.00 idag också. Konstigt nog har jag vaknat väldigt mycket inatt även fats det har varit svalt i rummet. Så va ju inte allt för pigg idag när klockan ringde, men de va bara att ge sig iväg till jobbet i alla fall.
Men idag gick faktiskt timmarna ganska snabbt. Jag gillar faktiskt mitt jobb, denna veckan kommer säkert gå jätte fort bara för att jag har trevligt sällskap. Sedan ska jag ju isolera mig i 4 veckor och vara helt själv, ingen att prata med på samma sätt. Men de går bra ändå.
Nu ska jag fixa lite ny musik till min lilla rosa Ipod, så man har något nytt att lyssna på när man tränar och kör bil.

Galet varmt

Det är verkligen sjukt varmt idag! Redan när jag åkte till jobbet 5.30 så va de 20 grader ute. När jag slutade och satte mig i bilen visade termometern 31 grader, så fort man har lagt sig ute i solen har man svettats ihjäl och varit tvungen att gå in. Tur att man har en syster som ahr sprutat vatten varrannan minut.
Nä nu ska jag ta och fixa lite kvällsmat sen får de bli ett kvällsdopp.


Genom sverige utan pengar

Juste jag måste berätta om en sak. De två senaste dagarna på jobbet har det varit två killar på besök i parken.
Dom hade bestämt sig att åka från Lund ända upp till treriksröset, de började resan med 0 kroner i handen och nu är de påväg uppåt i landet. De stannade till på Fun City för att leka lite och få sovplats övernatten. Så igår gjorde killarna sockervadd och hjälpte till på jobbet.

Kika in på deras Facebook grupp "Genom Sverige utan pengar" och stötta killarna med sovplats, jobb, pengar mm och följ deras resa genom landet.








Tiden har bara runnit iväg

Förlåt för ännu en dålig uppdatering. Men tiden har bara sprungit iväg.
I lördags blev de chill och förfest hos Bea bus med trevliga arbetskamrater och en mycket trevlig Emelie. Sedan cyklade vi vidare ner till ankaret där vi satt och grillade lite och hade de allmänt trevligt med lite fler jobbarkompisar. Kvällen avslutades på Oscars. En underbarkväll med trevliga jobbarkompisar. Men dock saknade vi några. Men det får bli fler gånger helt garanterat.

Igår blev det jobb i souvenitkiosken, ett riktigt långt pass 10-19.15. Men tiden gick ganska fort ändå trodde de skulle vara mycket segare, men har man en underbar jobbarkompis som kommer och pratar bort tiden efter att hon slutat så går tiden ganska fort.
Sedan var det bara att sätta sig i bilen och köra hem mot småland. Men den bilkörningen var nog den segaste jag varit med om, fick köra i 50 nästan halva vägen. En hel Cirkus var ute och härjade på vägen, eftersom vägen dessutom är så kurvig så kan man inte köra om heller.

Men nu är jag hemma och har till och med hunnit jobba första dagen på jobb nummer 2. Det va lite kämpigt att gå upp när klockan ringde 05.00 idag, men men 5 veckor ska jag väl så ut med att gå upp tidigt. slutar ju ändå kl 12 så de är inget att klaga på, hela dagen till att göra annat.

Svettig

Nu är jag helt genomsvettig, halva garderoben ligger på sängen men nu har jag äntligen lyckats välja kläder för kvällen. Nu är det bara skorna som ska väljas också. Detta är ju nästan som ett helt träningspass.
Skulle behöva en dusch till.
Nu är det bara naglarna som ska målas och så ska jag få i mig lite mat sen är jag redo för att festa loss med jobbargänget. Hoppas att så många som möjligt kommer bara. Hoppas på en helt underbar kväll vid klipporna, får se om kvällen slutar på Oscars.
Ska ju trots allt jobba 10-19.15 i morgon, dödens!

jobb

God Morgon!
Som ni ser så börjar bloggen se helt okej ut igen. Ska fortsätta fixa till den så fort jag får tid.
Nu ska jag göra mig redo för några jobbtimmar, inte så långt pass idag så de ska nog gå bra. Hoppas på att solen kan titta fram idag också så man kanske hinner med att få lite sol på sig efter jobbet.
Det får bli ett lite längre inlägg senare idag.
Nu är det jobb som står på schemat.

Klantigt

Nu ska jag ut på en power walk dejt med Emma. Ska bli skönt att röra på sig lite. Det är ju toppen att det är så fint väder också:)
Juste som ni ser har jag pajjat hela min design på bloggen, men den ska nog snart vara fixad igen om jag får tid och ork till att fixa den:)
Lots of Love!

Inte ett moln

Nu har nästan alla moln forsvunnit, så nu är det perfekt att ligga ute och pressa.
Gjorde en stor skål med jordgubbar, melon och lite glass och gick ut och satte mig i solen för någon timme sedan och sedan dess har jag legat ute och njutit av att vara ledig.
Det är för fint väder för att sitta inne en dag som denna, så nu ska jag ut i solen igen. man får passa på nu när man ska jobba hela helgen.
Lots of Love!

Ta vara på tiden

God Morgon!
Råkade bli en lite förlång sovmorgon idag, men jag klagar inte. Måste nog sova så mycket som möjligt nu när jag har tillfälle till de. För på måndag börjar de hårda livet, upp 4.45 varje dag i 5 veckor. Men jag klagar inte pengarna kommer ju klirra så fint på kontot sen.
Idag tänkte jag i varje fall ta vara på solen som lyser so fint ute. Bara alla molnen kunde försvinna också.
Nu ska jag göra någon smarrig frukost och gå ut och äta.
Lots of Love!

Vart tog konditionen vägen?

Vart tog konditionen vägen?
Har dock inte tränat på några veckor nu eftersom jag har varit i Turkiet och varit sjuk. Men så fort ska den väl inte försvinna? Fast tydligen kunden den ju de. Så nu vet jag ju vad jag ska göra så fort jag får en ledig stund. Ut och springa i skogen, de blir väl till att börja om på ruta ett nu då?
Lots of Love!

Löprunda

Nu åker träningskläder och löparskorna på. Kan inte sitta inne hela dagarna. Känner mig väldigt lat och otränad så nu ska jag ut på en löprunda tänkte jag. Får hoppas att jag är pigg när jag kommer hem så man kanske orkar göra något vettigt.
Lots of Love!

Regnet det bara öser ner

Vilket fruktansvärt tråkigt väder vi har här idag. Allt folk bara försann på två röda sekunder från jobbet idag. Men nu har jag i alla fall slutat jobba och hunnit få i mig lite mat. När man jobbar de fem timmars passet jag gjorde idag har man ingen lunch så de fick bli sen lunch idag, tur man hade färdig mat att bara värma i kylen.
Men vad ska man göra nu då? Jag hade ju planerat att ligga ute och njuta av solen, men eftersom det ösregnar får jag väl ändra mina planer.
Funderar på att ta tag i mitt CV skrivande och försöka lära mig Photoshop på riktigt. Men får se hur långt orken räcker just nu känner jag bara för att ligga i soffan och kolla på film.
Lots of Love!

Planerna sprack

God Morgon!
Morgonens planer sprack, skulle gett mig ut på en springtur nu innan jobbet men jag var alldeles för trött för det.
Så jag får ta det efter jobbet istället.
Nu ska jag åka iväg till jobbet så det får bli ett längre inlägg senare.
Ha en underbar dag!
Lots of Love!

Första doppet

Kom nyss hem från några mysiga timmar vid havet. Har varit nere vid kåsa och spelat kubb och bara tagit det lugnt ikväll. Tog även första doppet i havet idag, men vi sprang upp lika fort som vi kom i efter som måsarna hade attackerat våran filt. När vi kommer upp är hela chipspåsen uppäten. Ibland hatar man bara måsarna.
Lots of Love!

Sol, vind och vatten

Sol, vind och vatten!
Idag har det varit en helt underbar dag, solat, ätit glass, ätit jordgubbar. Det kan inte bli bättre. Nu ska jag ta och göra ett städryck här hemma så de blir fint i garderoberna.

Lots of Love!

Minigolf

En kväll på västkusten!
Lots of Love!

Glass och schteek

God morgon!

Skönt det är att sova ut på sina lediga dagar. Idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen. Tror närmare bestämt att det får bli en klass på kulingen, sedan schteek på stranden om molnen kan blåsa undan. Vi får se helt enkelt vad dagen har att bjuda på.
Hoppas ni alla har en skön sommar!
Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen sen när jag är hemma igen.
Lots of Love!

Fattig student

Kom nyss hem från en sväng på stan. Hanna har varit sjuk ett antal dagar nu och är fortfarande, men idag fick hon panik och va tvungen att göra något. Så de fick bli en sväng på stan. Men det va tur att jag inte hittade något, finns knappt några pengar på kontor, månaden har precis börjat. Hur ska jag överleva? Det blir till att testa på livet som fattig student resten av månaden nu. Hela lönen gick åt till att betala hyran. Alla dessa utgifter man måste betala när man bor själv det är inte att leka med. Tv-licens, el, hyra, digital Tv och allt annat som måste betalas.
Välkommen till studentlivet 
Lots of Love!

Måndagsklubben

Heej!
Hann inte blogga så mycket igår. Kom hem från jobbet och fick grillad mat när jag kom hem. Vilken lyx man har när mamma och pappa är på besök. Premiär grillade min gasolgrill jag fick för någon vecka sedan.
Fixade till mig och cyklade upp till längan där de blev förfest, sedan gick vi vidare till premiären av måndagsklubben på Oscars.
Lots of Love!

Jobb

Nu väntas jobb, hoppas att tiden går fort och att det är mycket folk så man har lite att göra.
Hinner inte skriva så mycket mer nu, så de får bli ett inlägg när jag kommer hem istället.
Ha en bra dag allihop!
Lots of Love!

Stranden och Medeltidsveckan

När man vaknade idag va man inte så pigg vill jag lova, efter bara 4 timmars sömn var det dags att gå upp och fixa sig inför några timmars jobb. Som tur var så jobbade jag bara mellan 10-13.00.
maten stod serverad på bordet när jag kom hem. Mamma och pappa är nere på lite semester här i några dagar nu.
Blev bara en snabbis hemma för att käka, mötte upp Emma och Christine vid mixen så cyklade vi bort på kåsa och apelviken för att se om det fanns någon vollybollplan ledig. Träffade på några trevliga killar igår som vi bestämde att vi skulle spela lite med idag vid 15.00 tiden. Men de va bara John som dök upp men vi hade de mysig på stranden med vollyboll och massa prat och skratt.
Efter en stund på stranden cyklade vi vidare bort till fästningen för att kolla läget på medeltidsveckan.
Riktigt mysigt att gå runt där.
Lots of Love!

Rockfesten dag 2

Jag måste bara säga att Rockfesten 2010 har varit så sjukt underbart. Massa bra artister, trevliga människor och fint väder. Det kan knappast bli bättre. 
Backstag  bakom scenen med artisterna och härliga en mega efterfest, som bjöd på både de ena och det andra.
Låter bilderna tala för sig.
Lots of Love!

Rockfesten dag 1

Rockfesten igår va najs, inte jätte mycket folk med de va bra ändå.
Ikväll blir de jobb igen, och de kommer bli en grym kväll!
Lots of Love!

Rockfesten

Ska strax åka iväg en sväng till Ullared. Ska hämta Hanna där nämligen, så hinner nog in en snabbis på panduro och på gekås.
Sedan väntas det jobb hela eftermiddagen och kvällen. Ni har väl inte missat Rockfesten här i Varberg, Fästningshörnan. Massor av grymma artister. Be there!
Lots of Love!

Vart tog den vägen?

Precis när man ska gå ut och lägga sig i solstolen så försvinner solen, är det inte irriterande? Hoppas att den kommer tillbaka snart igen.
Lots of Love!

GRATTIS

Ett stort GRATTIS till Fia som fyller 20 idag! Halvvägs till 40, och ett stort steg in i vuxenlivet. Hoppas du får en underbar dag, och massor av sol!
Njut av den första shoppingturen inne på systemet;)
Kan inte fatta att tiden kan gå så fort, har känt varandra sedan vi var pyttesmå och nu är vi vuxna? Vart tog tiden vägen? Har massa underbar minnen med dig jag kan rabbla upp men det skulle ta förlång tid och för mycket plats. Så vi sparar på de.
Du är en helt fantastisk underbar vän! <3



Lots of Love!

Schteek

God Morgon!
Vaknade för en stund sedan, mycket skönt att få sova ut. Så nu tänkte jag äta lite frukost och ladda för en dag på altanen med massa schteek. Det ser ut att bli en bra schteek dag, termometern visar redan 20 grader i skuggan, klarblå himmel.
Helt underbar som man sammanfattar det hela.
Lots of Love!

Colors

Vilken färg skulle du köpa?

När man vill kan man inte!

Visst är det alltid så att man hittar massa man vill shoppa när man inte har ett öre på kontot. Mycket konstigt. Hittade i alla fall massa fint som jag skulle vilja inhandla nu när vi va ute på stan nu på kvällen.
Men det är väl bara att vänta, tills kontot är belastat med lite pengar igen.
Lots of Love!

Underbar dag på jobbet

Idag var det verkligen den klart bästa dagen hittills på jobbet! Började med ett jobbpass på fem timmar, timmarna bara sprang iväg. Sedan kom Bea vid 15.00, då blev det bad och plask i poolen på jobbet.Jag säger bara det vattenrushkanan är livsfarlig trodde jag skulle dö! Man kan nästan tro att vi hann ta en tripp till Turkiet, i alla fall när man kollar på bilderna.
Fick ju aldrig tillfälle att knuffa i Victor i vattnet i alla fall, men bli blöt fick han bli. Efter några timmars schteek och badande så bestämde vi oss för att ta en tur i radiobilarna, vilket blev en väldigt lång åktur, tror nästan att vi körde i 20-30 minuter. Ett härligt gäng från jobbet körde, men inte nog med det så speedade dom upp tempot till det dubbla så de gick undan kan jag lova.
Helt underbar dag men lite karusellåkning, en vanlig dag på jobbet med andra ord.
Har även hunnit med en sväng på stan också, alla affärer är öppna till 21.00 på torsdagarna nu vilket är underbar. Så mysigt att gå runt och strosa i stan en dag som denna när vädret är på topp. Dock kände man ju inte sig så fräsch efter att ha badat i poolen. Men det fick gå.
Nu ska jag nog ta och sätta på en film och krypa ner i soffan och njuta av att man är ledig i morgon.
Lots of Love!

Inget vatten

God morgon!
Idag när men klev upp ur sängen var det inte alls lika fint väder som som hade lovat idag. Himlen är alldeles grå, så nu hoppas jag att det spricker upp framåt 15.00 tiden när jag slutar jobba idag.
Men inte nog med de så fanns det inget vatten i kranen idag på morgonen. Så mamma sprang ner och skulle se om det stod någon lapp på dörren men de gjorde de inte, så hon gick ut till vägarbetarna och kollade med dom. Så frågade dom om våran telefon inte fungerade, så sa dom att det hade hänt en liten olycka så de kunde ta en stund. Alla kablarna bara hängde huller om buller, sen antar jag dom har grävt av något rör också eftersom vattnet inte funkar. Tur att vi hade fyllt 3 stroa flaskor med vatten igår då som vi skulle ha till blommorna.
Lots of Love!

RSS 2.0