Godmorgon

Godmorgon!
Idag vaknade jag av att fiskmåsarna flög utanför mitt fönster. Idag har jag ganska mycket på mitt schema. Måste kolla på en föreläsning, fixa lunchlådor till de kommande dagarna jag ska jobba, köpa frallor till fokusgruppen och sedan hoppas jag att jag hinner träna lite innan eftermiddagen.
Foto: Jag

GRATTIS!!!

Idag har det varit full upp hela dagen, satte mig i bilen för att rulla hem mot de småländska skogarna på morgonen. Satt och pluggade engelska medan Hanna hade körlektion och uppkörning. Det gick super, för nu har min älskade syster tagit körkort, hur underbart? Nu slupper jag köra överallt! GRATTIS!
efter det åkte vi och överraskade mamma och pappa, eftersom jag var den ända som visste om allt. Så efter en händelserik dag hemma i småland är vi nu tillbaka på rätt ställe.
Avslutade dagen med ett svettigt och tufft boxningspass, så dags för duschen sedan väntar sängen.

Dålig uppdatering

Dålig uppdatering idag. Dålig start på veckan med att missa hälften av vad som står på schemat. Vid 13 tiden idag kom Marcus och Mikaela hit för att förbereda fokusgruppen och plugga lite. Dock blev det inte så mycket plugg. Gick på stan och fixade intervjutider med butikspersonal och köpta fika. Gick hem till mig och bakade och spelade spel. Så dagen blev mycket lyckad. Avslutade dagen med en fokusgruppsintervju på skolan. Så nu är det snart dags att krypa ner i sängen.

Modet ändrar sig...

Från mina första glasögon jag fick när jag gick i 6:an till de två paren jag använder nu. Det är dyrt men roligt med glasögon.

Mot ljusare tider

Äntligen är det sommartid och de har gått mot ljusare tider. Hur underbart?

Dags att ta tag i städningen

Nu har Sara och Jennie precis åkt hem, så nu ska jag städa iordning lite här hemma. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, massor med flyttkartonger och saker överallt. Tror att jag får åka hem snart igen och bara röja i mitt rum och slänge massa och städa ordentligt.
Vet inte riktigt vad som händer idag, lite plugg, städande och bara ta det lugnt är väl vad jag har planerat.
Synd att solen inte skiner idag, hade varit härligt med en lång skogspromenad.

Daniel Adams Ray

Daniel Adams Ray igår var grymt! Hade en mycket trevlig kväll med härliga människor och bra musik.

Grattis på födelsedagen Mamma

Det var underbart att varka upp idag, solen skiner det ända som är negativt är att det är minus ute. Hoppas att graderna kan nå över 0 sträcker idag.
Idag är det ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag hurra hurra hurra!
Nu på förmiddagen har jag tänkt att hjälpa mamma här hemma lite innan gästerna kommer. Vi ska nämligen ha släktkalas för mamma, Hanna och för Farfar.
Ikväll får vi även besök av två favoriter från Ullared, hoppas på en toppen dag/kväll/natt!

Det var inte igår...

Kom hem till småland för några timmar sedan. Känns riktigt bra att vara hemma. Åkte till mamma och hälsade på lite på jobbet innan jag åka hem. Spenderade eftermiddagen men min fina vän Minna, vet inte när vi träffasdes senast. Riktigt kul att träffas och vi hade massor att prata om, dock hann vi inte prata igenom allt som hänt sen vi sågs sist så tror minsann att vi får ta och ses snart igen.
Nu har vi precis ätit upp kvällsmaten, idag bjöds det på grillade biffar och rotfrukter i ugnen. Mumma!
Tänkte avsluta kvällen med en film i min sköna säng. Är riktigt trött faktiskt.
Hitta en riktigt gammal bild, på Majken, Minna och Tessan ;)

Nu tar jag helg

Nu tar jag helg med gott samvete, dagens svettiga spiining activiopass är avklarat. Nu blir det lite lunch och en lång dusch innan jag ska hämta Hanna och Jennie i skolan och rulla hem mot småland. Längtar faktiskt hem lite, så jag hoppas på en mysig och fin helg med massor av sol.

Har en härlig känsla i kroppen...

Har en härlig känsla i kroppen, tror minsann att våren är påväg. Dags att byta ut tjocka vinterjackor och skor mot skinnjacka och lätta tygskor.

Sport Bh, en hel djungel

Kom precis hem från Clinicen, nu är jag klokare i alla fall. Fick mäta och testa lite olika sport bh:ar idag. Det finns en hel djungel av olika modeller och funktioner.
Men nu har jag införskaffat mig en ny som sitter som en smäck.
En av våra snygga modeller vi har på jobbet!

Tidig morgon

Godmorgon!
Idag ringde klockan tidigt, ska nämligen upp till jobbet om en stund på en Clinic. Alltid lika roligt att lära sig något nytt. Sedan måste jag skynda hem och packa, ska få med mig vinterkläder och skor hem idag så det inte tar så stor plats i garderoberna. Sedan är det fullt upp hela dagen.
Hoppas solen kan titta fram lite idag också.

Mycket på en dag

Idag känner jag att jag har varit duktig. Har pluggat och nästintill gjort klart första inlämningsuppgiften. Sedan har jag hunnit med att dammsuga lägenhten, baka kakor till mammas födelsedags, varit på styrelsemöte. Dessutom har jag hunnit med ett svettigt 45 minuters styrkepass på gymmet, därefter gav jag mig ut i det fina vädret och sprang en runda, dock kunde jag inte springa hela vägen eftersom det var kraftig motvind på vägen hem vilket var synd.
Det känns skönt att ha årets första löprunda avklarad.
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kolla ett gossip girl avsnitt.

God Morgon

Godmorgon!
Gillar inte de dagarna när man sover för att det är skönt och när man vaknar har man sovit för länge och är fortfarande trött. Nu har jag i varje fall dragit mig ur sängen och fått i mit frukost. Ska strax sätta igång med första funkten på dagens to-do lista.
  • Plugga
  • Städa
  • Träna
  • Plugga lite till
  • Styrelsemöte
  • Plugga ännu mer
Som ni ser så finns det ändel att bita i idag, så dags att sätta igång.

Inventering

Kom hem från jobbet för en stund sedan, idag har vi inventerat hela dagen. Så nu är man lagom seg. Dags att byta om till myskläder och ta det lugnt resten av kvällen. Hoppas en lika fin och solig dag i morgon, så man kan ta dig en lång härlig powerwalk.

God Morgon

Godmorgon!
Idag ringde klockan tidigt, lite för tidigt om jag ska vara ärlig. Ska strax möte upp Emma för en morgon powerwalk innan det är dags för några timmars jobb. Hoppas att solen kan titta fram lite under promenaden.

Vacker dag

Det har varit en mycket fin, jobbig och omtumlad dag med många tankar som har snurrat runt i huvudet! Du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Saknaden är stor! Avslutade en jobbig dag med ett svettigt spinning Actoviopass. Idag tesatde jag desutom på att använda pulsband, tror att jag ska införskaffa mig ett sådant så jag kan ge allt vid varje spining activiopass.
Nu får det blir lite mys i soffan innan sängen kallar.

Grekland

Drömmen har blivit till verklighet, Greklandsresan är nu bokad. Guu va jag längtar. Ligga på en strand och schteeka och bara njuta av att vara ledig. 2 underbara veckor med min syster kan det bli bättre. Dags att börja räkna ner.

Räkfrossa

Godmorgon!
Igårkväll blev det räkfrossa med familjen, en riktigt mysig kväll. Längtar tills man kan sitta på klipporna ta ett glas vin och äta räkor och njuta av värmen och solen.
Idag är vädret på vår sida och vi har precis ätit en god frukost. Nu ska jag ta och fixa till mig lite innan det är dags för litte plugg. Hade varit skönt med en powerwalk nu i det fina vädret men tyvärr hinns inte det med idag.

Söndag

Kom precis hem från en härlig och lång söndags powerwalk med Bea. Otrolgit skönt att få röra lite på sig efter en onyttig lördagskväll. Nu tänkte jag försöka ta tag i plugget innan jag ska bänka mig i soffan resten av dagen.
Hoppas ni har haft en bra helg!

Godmorgon!

Godmorgon!
Igår efter jobbet intog jag soffläge direkt och tillbringade hela kvällen framför gossip girl med min syster. Nu ska jag göra mig iordning för några timmars jobb. Sedan intar vi helgen med stormsteg. Får nämligen finbesök lite senare.
Hoppas ni alla får en underbar lördag!

Tillbaka

Godmorgon!
Idag vaknade jag upp i en snötäckt stad. Usch va jag vill ha vår nu! Vart tog det fina vädret vägen? Gårdagen spenderades mestades i en bil, hann i varje fann träffa familjen en stund och mina fina grannar. Men nu är jag tillbaka igen för en fullspäckad helg. Funderar på att strax gå iväg till gymmet och försöka köra ett svettigt pass innan det blir dags för jobb.

Småland

Tiden går fort när man har roligt! Hann med en snabb runda inne på gekås påvägen hem idag. Men nu äntligen är jag hemma i vackra småland igen, dock är det riktigt surt att köra bil en dag som denna eftersom det är så bra väder, men vad gör man inte för att gå till tandläkaren. Hoppas dock att dom kan fixa till det ordentlgit denna gången.
Nu ska jag invänta mamma för att luncha med henne här hemma. Sedan tror jag nog att det får bli en snabb PN innan jag åker iväg till tandis.

På flygande fot

GodMorgon!
Gårdagen va mycket lyckad och vi firade min kära syster med fina vänner. Idag fick de bli en lite längre sovmorgon. Ska nämlig vara på flygande fot hela dagen idag, så måste vara pigg.
Ska fixa till mig nu sedan sätta mig i bilen för att uträtta lite ärenden idag.
Skriver mer senare.

Svettig och helt slut

Dagens svettiga styrke och konditionspass avklarat. Fick bli ett kortare och något hårdare pass idag efetrsom jag har ändel att stå i idag. Nu ska jag göra mig redo för att möte Emma i stan om en timme. Synda att inte uteserveringarna har öppnat än, hade varit en perfekt dag att sitta ute och dricka en kopp kaffe.

Älskade Siis

Godmorgon!
Idag ringde klockan extra tidigt, skulle nämligen upp och göra frukos till födelsedagsbarnet! Sedan väckte jag henne med skön sång (Läs satte på Spotify, Happy Birthday). En riktigt mysig morgon. GRATTIS på 18 års dagen älsakde Siis ♥.
Tiden går fort, här är jag 2,5 år med en nyfödd ligen pärla! ♥


Ibland är det till fördel att gå upp tidigt, jag har redan hunnit med att hämta tvätten, vika ihop den, betala räkningar, sätta in alla papper i pärmen och nu ska jag ta fram dammsugaren. Får se om jag hinner och orkar med ett svettigt pass i gymmet också innan jag ska möta upp Emma.

Boxning

Var helt seg i eftermiddages efter en lång dag med plugg, men nu efter att ha fått ta ut sig totalt på ett boxpass så är jag pigg igen. Känns skönt att få ta ut allt ur kroppen. Nu blir det dusch och nedvarning innan det är dags för lite skönhetssömn. För i morgon väntar en fullspäckad och rolig dag!

Lagom seg efter några timmars plugg

Marcus och Mikaela åkte hem för en stund sedan, nu är jag helr slut i huvudet efter ett anlat timmars skrivande på examensarbetet. Skulle vilja lägga mig i sängen eller soffan och ligga kvar där resten av kvällen. Så får det tyvärr inte bli, måste vika ihop tvätten så det inte ser ut som ett bombnedslag här hemma. Håller även på att göra en plåt macarons till, idag kommer dom nog bli farligt goda, sedan får det vara färdigbakat för denna veckan.

Vill ha!


Powerwalk

Kom precis hem från en underbar morgonpowerwalk i de fina vädret med Emma. Bra start på dagen, nu ska jag fixa till en smouthie och invänta mina gruppmedlemar för en heldag med examens arbete.
Det tar emot lite när man vet att man kommer sitta inne hela dagen.
Det här sovrummet skulle jag absolut inte tacka nej till!

Macarons

Godmorgon!
Jag lyckades igår med mina bakverk, så idag eller i morgon ska jag baka en sats till, men vilken smak ska jag välja?
Idag ringde klockan 07.20, men jag va pigg som en nötkärna klockan 7, konstigt att man alltid ska vakna före klockan. Nu ska jag i varje fall byta om till träningskläder för att möta upp Emma om en stund för en morgon powerwalk, vädret är underbart idag!
Macarons med citronsmak

Dock blev dom i lite olika storlekar men jag klagar inte dom är gjorda med kärlek och omsorg, plus att det var förska gången jag bakade Macarons.

Spinning

Kom precis hem från ett svettigt spinningpass, riktigt skön avslutning på dagen. Nu ska jag få i mig något knäckebröd, och sedan träna magen lite innan det är dags för en skön dusch.
Ska ställa mig i köket och baka klart innan sängen kallar. Har gjort ett tappert försök med att baka något som jag aldrig trodde skulle ske, vad det är får ni se sen.

TO DO

Godmorgon!
Inatt har jag legat och vridit och vänt på mig, inte mycket till sömn kan jag påstå. Får se hur länge der dröjer innan jag sover i soffan idag.
Idag har jag en lång to do lista att beta av.
  • Tvätta
  • Få feedback på mitt CV
  • Träna
  • Åka till farmor och farfar
  • Intro på Engelska B
  • Plugga



TIRED

Har haft en mysig kväll tillsammans med min syster. Fick halvkropps och fotmassage av henne och jag gav henne ryggmassage, bra utbyte tycker jag. Sedan har vi spenderat resten av kvällen i soffan och kollar på Solsidan.
Så nu är det dags att krypa ner i sängen för att vara utvilad i morgon.

Promenad

Strax ska jag möta upp Emma för en promenad i den friska luften. Känner att jag kan behöva en paus i pluggandet och få lite firsk havsluft.

Inspiration

Lookbook.nu

Träning

Kom precis hem från ett riktigt svettigt och tufft pass i gymmet, 40 minuter kondition och 50 minuter styrka. Kan personener runt om kring än i gymmet göra så man tar i mer? Det kändes så idag i alla fall! Nu är jag riktigt svettig och ska hoppa in i duschen för att göra mig redo för en eftermiddag med plugg.
www.google.se

God Morgon

Godmorgon!
Idag har jag verkligen sovit ut rodentligt, efter tidgiga morona hela veckan kände jag att det behövdes en sovmorgon. Idag tänkte jag ägna dagen åt skolarbete, och förhoppningsvis hinna med ett svettigt pass på gymmet. Tycker att det fina vädret kan komma tillbaka så man kan ge sig ut på härliga promenader längs havet.

19. Hälsa för mig

Hälsa för mig är att man känner välbehag och mår bra. Det är viktigt att träna regelbundet, sova ordentligt inte förlite och inte förmycket, äta en balanserad kost, allt detta bidrar till att kroppen mår bättre och man känner sig piggare och får mer energi.

Hemma från jobbet

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, timmarna bara sprang iväg idag. Nu tänkte jag bara änga hela eftermiddagen/kvällen åt mig själv och min fina syster. Det blir god mat, film, hemmaspa och melodifestivalen.
Min kropp behöver en sådan här kväll efter en hektisk vecka men tentaplugg, tenta och shopping i jkpg.

Jönköping

Godmorgon kära läsare!
Solen skiner och humöret är på topp. Tror att humöret sitter i sen gårdagen. Var ju som sagt var i Jönköping på en liten shoppingtur med min kära syster. Träffade tre underbar vänner som nästan fick än att fälla en tår för att det var så otroligt längesedan vi träffades. När jag pratade med Malin och Ida frågade de mig när jag va i Jkpg sist, efter att ha tänkt en stund kom jag fram till att de var i somras när jag va hos Malin. Tiden bara springer iväg och de måste bli ängring på mina spontan trippar till Jkpg och dom måste bli mångha många fler.
Fick med mig lite småsaker hem i shoppingkassarna som jag tänkte visa er senare.
Staden har veckligen fått sig en riktig uppfräschning, riktigt kul att dom har gjort en sådan storsatsning och bra blev det också!

Inspiration

LOOKBOOK.NU

God Morgon

Godmorgon!
Det är dyrt att gå till tandläkaren, till och med när man bara ska limma fast en liten tråd. Idag gick det på 365 kr, men jag klagar inte allt för mycket eftersom jag lyckades få en akuttid, är inte hemma allt för ofta.
Idag bär det av på en lite road trip med min kära syster. Får se om vi lyckas fylla shoppingkassarna med något idag.

Vart tog solen vägen?

Nu de senaste dagarna har det varit riktigt vårigt och härligt väder ute, solen har strålat högt på himlen och det har riktigt luktat vår ute. Dock har jag inte kunnat njuta av vädret eftersom jag har suttit inne hela dagarna och försökt koncentera mig på pluggandet. Nu när jag äntligen har lite tid till att andas ut och ta mig en lång promenad, så kollar jag ut genom fönstret och ser stora snöflinogn dala ner från himlen och täcka de bara gatorna med ett vitt snötäcke. Detta är inte rättvist, vill ha vår nu! Vart tog solen vägen?



Inspiration

LOOKBOOK.NU

18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

En fredagskväll unnar jag mig gärna en god middag, jag är inte så mycket för godis och chips så därför står det sällan sådant på soffbordet. Istället om jag har tid och lust så fixar jag gärna till en god fruktsallad med glass eller någon annan efterrätt som en bra avslutning på en tuff skolvecka.

Nu är jag tillbaka

Nu kan jag äntligen pusta ut, ett tag i alla fall. Till resultat dimper ner på mejlen och jag får konstaterat att det blir en omtenta, usch det gick verkligen inte bra idag. Men nu är den gjord och några poäng lyckades jag nog skrapa ihop.
Jag gillar inte den långa väntan tentaresultatte, 18 arbetsdagar går inte fort. Gjorde ju en annan tenta för ett tag sedan som vi inte heller har fått reda på än. Frustrerande!


Nu ska jag i varje fall te en liten paus fårn pluggandet och ta två lediga dagar. Tycer att jag kan vara förtjänt av det.


Snart tillbaka!

Godmorgon!
Nu de kommande dagarna kommer ni inte se så mycket uppdateringar från min sida, tänkte nämligen lägga ner lite extra tid på plugget fram till tentan. Så efter onsdag kommer uppdateringarna att bli bättre. Håll ut! Jag är snart tillbaka!

Vacker söndag

Gådagen var minst sagt mycket lyckade hemma hos systrarna Berntsson, trevligt folk, skratt och massa prat. Kvällen av slutades på Oscras dock väldigt tidigt för min och Lisas del vilker jag absolut inte har något emot idag. Kvällen var inte den samma som den bruklar efter som fina Elin låg hemma och hade feber, men det får vi ta igen nästa gång. Nu ska jag fixa till mig så jag är redo för en fullspäckad dag. Hoppas att hinna med en härlig och lång promenad i det fina vädret idag också.

God Morgon

Godmorgon!
Idag är det riktigt fint väder ute! Underbart, de kanske betyder att folk vågar sig ut på stans gator idag, de sensate helgerna har de varit helt dött i stan. Stax ska jag fixa de sista innan jag cyklar upp till jobbet. Skriver lite mer senare om jag hinner, hela dagen är fullspäckad. Plus att tentan närmar sig.

God Morgon

Godmorgon!
Idag var det segt att gå upp ur sängen, träningsverk så de smäller om det. Men jag ska inte klaga, skönt att vara igång igen och veta att kroppen känner av träningen. Nu är det dags att få i sig en god frukost, sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra innan jobbet, ut och gå, gymmet eller plugga? Tror att jag ska satsa på en powerwalk, bra start på dagen, dock är vädret inte allt för lockande.

Utmaning

Utmanade kroppen med ett spinningpass nu ikväll, riktigt härligt! Funderar starkt på att köpa ett pulsband så man kan ta ut sig till max på spinning activio och tävla lite mot sig själv. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan väntar soffan och en kopp te. Härligt med en kropp fylld av ny energi.

Inspiration

ASOS.COM

17. Mitt måtto


Träning!

Startade dagen med ett styrkepass på gymmet, min kropp orkar inte lika mycket som jag vill att den ska orka nu efter operationen. Så det är väl bara till lyssna på kroppen och mjukstarta, ska jag väl vara fitt for fight för att ta i ordentligt om någon vecka igen hoppas jag.
Nu ska jag fixa till mig och diska innan det är dags för en heldag med plugg.

God Morgon

Godmorgon!
Idag var de ingen roligt väder att vakna upp till, himlen är grå och det ser allmänt tråkigt ut. Idag ringde klockan extra tidigt, lika bra att gå upp så jag hinner med lite att uträtta lite saker på dagens "to do" lista innan Mickan och Marcus kommer hit lite senare. Idag är det nämligen dags för examensarbete så de smäller om det.

Givande utbildning

Det har varit en riktigt lång dag, men väldigt givande. Förhoppningsvis har jag fått in massa nya saker i min lilla hjärna och kommer kunna svara på fler frågor på jobbet framöver. Förutom en bra utbildning har dagen bjudit på massor av tips och motivation. Efter denna dag är jag mer motiverad till att träna än någonsin, dessutom vill jag köpa massa nya träningskläder, skor och andra småsaker som gör tränignen roligare och får motivationen på topp. Får se om det kan regna in lite pengar i min plånbok.
Tänkte göra ett litet träningskollage, nu i dagarna för att inspirera er och mig själv.
Nu blir det sängen och plöja igenom något avsitt av 90210.

16. Favoritlivsmedel

Mitt favoritlivsmedel får nog bli frukt, jag älskar frukt i alla dess formet och färger. Frukt kan man aldrig få för mycket utav ocg man kan göra så mycket goda grejer med frukt. Smoothie, fruktsallad, glass ja nästan vad som helst. Vad är inte godare än en färsk frukt efter träningen?

LOOKBOOK

Lookbook.nu

05.00

Godmorgon!
Idag ringde klockan 05.00, bara att bita ihop och klivia upp. Idag väntar nämligen en heldag med utilning inom running, tror att dagen kommer bli mycket givande och intressant med tanke på vad jag har hört om den. Nu ska jag bara fixa till de sista innan det är dags att cykla upp till jobbet.

Efter en månads uppehåll

Direkt efter jobbet bytte jag om till träningskäder och va redo att sätta min fot på gymmet igen efter en månads uppehåll. Så nu har jag precis kommit hem från ett svettigt box-pass, helt undebrart att få köra slut på kroppen. Nu är jag taggad och hoppas på att få ännu mer motivation i morgon efter utbildningen vi ska på med jobbet. Dags att ta tag i hårdtränignen och fokusera på beachen 2011. Är ni med mig?



MQ

Den här söta blusen skulle passa perfekt i min garderob nu till våren/sommaren.
MQ.SE

Inspiration

LOOKBOOK.NU

15. Då tränar jag allra helst

Jag tränar allra hellst när min kropp är full av energi och jag känner mig peppad och när andra peppar mig till att träna. Jag tränar väldigt gärna när det är fint väder och fåglarna kvittrar, då är det underbart att ta på sig joggingskorna och springa i skogen eller längs havet.

1 Mars

Godmorgon!
Tiden springer iväg, idag är de redan 1 Mars och en månad närnare sommaren, hur underbart? Idag skulle jag kunna sova hur länge som helst kändes det som, men de är inte bra för min kropp. Förra veckan lyckades jag få bra rutiner på mina dygn och jag sov inte mer än 8 timmar vilket min kropp tydligen märkte av för energin flödade under hela förra veckan, men nu är min syster tillbaka vilket betyder att de gamla rutinerna också är tillbaka. Måste försöka vara uppe någon timme längre på kvällen så jag inte sover så länge. Nu ska jag snart fixa till en god och stor frukost för att göra mig redo för några timmars jobb.

RSS 2.0