Söndag

De va inte kul att komma hem igår med en halft söndertrampad fot, kan knappt gå på den
någon idiot elelr flera idioter tryckte klacken rätt på foten och inte bara en gång utan flera så den är lite blå och svullen
men men de går väl över de också :)



Så idag blir de vila vila vila och kyla ner svullnaden :(

Puss

Party för hela slanten

Igår va de party som gällde, först så blev de massa motion springa fram och tillbaka mellan alla olika ställen innan man äntligen kunde hoppa in i duschen och fixa iordning mig.
en super härlig kväll med Josse, Bea & Sanna tack flickor :)
burresan va dock seg de tgo hur lång tid som hellst innan vi kom dit me nvi lyckades komma in gratis ändå så de va nice :)
Massa dansande och annat skoj, tappade bort alla men kul ändå.
Bussresan hem va också vild busschaffisen körde so mbara den struntade i stopplikter och gud vet allt men hem kom vi i alla fall, somande väl vid 04.30 elelr något.
Men tack än en gång för en väldigt lyckad kväll alla som gjorde den till den bäsat på länge :)







Puss

Härlig fredag

Fredagarna komemr bli så härliga detta året :) sluta halv 10, inte hemma förens vid ett men jag har ändå typ hela dagen kvar :) så vad ska man fördriva tiden på ?
ska föröska komma igång med simmningen och träningen nu igen så de blir nog ett extra hårt pass på fredagar och lördgar :)
Sen en massa pluggande också :P

men idag är de fint väder som tu är för dom dagarna är de inte många utav nu för tiden så idag blir de nog en lång promenad och mys med familjen ?

Vad händer i helgen kära vänner?

Puss

Jobbig dag :(

Idag har de inte varit någon soft dag inte för lektionerna har bara flugit på varandram

Sömnad
Svneksa
Lunch
Bild
Sömnad
Projektarbete

inte mycket fast där inte, men som tur är så har man bara en lektion i moorgn, så man ska ju inte klaga för mycket bara för att en dag i veckan är jobbig,

Efter skolan blev de lite mat och vila, sen en lång härlig promenad, tror ni inte LIlla jag lyckas gå vilsa :O
fast jag hittade hem till slut lite ny utforskning av denna vackra stad nu har jag funnit mig en ny väg att promenera på.

Puss

Regnoväder med trasigt paraply

Idag har de varit en jobbig dag samtidigt som den har varit ganska soft.
Började med samhällskunskap fårn 8.10-11-25 idag inte allt för roligt måste jag säga.
Sen blev de en långlunch med hyffsat god mat för en gångsskull.
Efter de fortsatte vi dagen med att sy fårn 12.35-15.20, nu är jag ganska taggad för att sy den där kavajen, de ska bli kul att se ett slutresultat sen i alla fall om den bli som planerat så ni kommer nog få följa mitt arbete med några bilder udner tidens gång.

Efter allt hårt slitande idag hade man såklar ont i huvudet så då tog jag mig en promenad ner till stan för lite shopping, helt galet va kul de va att se alla studenter bada i hamnkanalen, jag tror jag hoppar de där med högskola om man ska bli tvingad till massa olika saker, mycket roligare att kolla (:
Slutade med att jag tog en promenad hem i de roliga regnovädret med ett trasigt paraoply och inget shoppat. Fast plånboken tyckte nog de va bra att jag inte köpte något.

Nublir de mat innan grannarna hör hur magen skriker.

Puss

Sätt Samhällskunskapen före livet

Ja just så sa våran sahällskunskapslärare idag, klokt saggt va? NOT
om de börjar brinna i huset och folk ropar på mig att jag ska springa ut klart som tusan gör jagde istället för att sitta kvar och läsa samhällskunskap ! Man är ju inte dum heller.

Vad hade du gjort ? :P

Puss

Sovdags (:

God natt kära vänner, nu måste jag sova lång och jobbig skoldag i morogn, men efetr de så kanske man kan unna sig en liten shopping tur vem vet (:
God natt

Pusss

Kvällsplaner?

Ja vad ska man hitta på ikväll? fast snart är ju kvällen över men de timmarna som återstår?
De blir nog ännu en dag med några OTH avsnitt och lite fruktsallad och sen cappuccino (:
I morgon slutar jag tidigt i skolan eller ganska halv 4 och då ska jag ta tag i mitt lilla liv och planera upp hur jag ska lägga upp alla veckor framöver så man kan klämma in allt fårn pluggande, till träning till att umgås med vänner (:
Nu får jag inte vara så lat och bara ligga och glo på tv och sitta vid datorn :P Nu ska de bli fasrt på mig också (:

Puss

God morgon :)

God Morgon kära vänner (:
Äntligen en tisdag med lite sovmorgon börjar 10.40 idag så skönt men lite onödigt för vi har bara 10-20 min lektion sen är de lunch sen börjar dagen på allvar, bara två lektioner idag skönt sömnad i några timmar och sedan idrott :)
Vi hoppas på en underbar dag och att veckan kommer rasa iväg som de gjorde förra året (:

Puss

Projektarbete x2

Äntligen har jag fått fart på mitt projektarbete , syde nästan klart en hel mjukisdress hemma hos emma idag. Så nu kan jag känna mig lite lättad och stolt. Men nu ska man hålla i de också och öka takten så att man blir klar någon gång. så nu blir de 1-3 plagg i veckan beroende på hur mycket annat som kommer till i skolan, men de ska nog lösa sig och bli en slutprodukt till slut (:

Nu kör vi hårt med vårat arbete tjejen :(

Puss

Projektarbete

Ska bara käka något (: en bär de av upp till emma för lite diskution och projektarbete och förhoppningsvis blir de något sytt också (:
Vi ska kalra detta och göra de till ett lyckat ptojektarbete (:

Puss

Skokartong= kamera ?!

Idag va första dagen på de individuella valet(: riktigt kul måste jag säga började med att vi gick lite vilse men hamnade rätt till slut. Först fick vi en liten intruduktion om vad kursen innebär, låter mycket spännande.
Idag fick vi tillverka en egen liten kamera som inte va så liten, den tillverkades av en skokartong, tro de eller ej men vissa fick riktigt fina kort, men inte alla dock jag lyckades med att bara få svarta kort :S eller ett blev ganska bra men de tog någon eller så försvann de bara vem vet (:
men de va ganska kul som sagt att springa runt på skolan och se ut som ett fån och ta kort med en skokartong.
Men vet ni vad de bästa var?
De är att de finns killar i klassen, helt underbart att få slippa alla tjtjer en dag i veckan (: förlåt klassen men de skulle väl inte sitta fel med lite killar man kan prata och umgås med (:
så dagen har varit lyckad hitils slapp även mattelektionen som jag i vanligafatt skule haft till 17.30 ikväll.

Nu blir de nog ett avsnuitt av OTH för att varva ner sen en promenad i stadsparken i de fina vädret (:

Pusss

Jkpg igen :)

Då va man framme i jkpg efter ännu en helg nu börjar allvaret igen.
idag när jag hade kommit halvvägs höll jag på att spriocka jag blev så kissnödig att jag nästan tänkte be busschufören att stanna men de gjorde jag inte hade nog sätt dumt ut :P men de va en lättnad att komma fram kan ju i alla fall tala om=)
nu blir de nog en kopp te och mys vid OTH <3

Puss

Stressad vad gör man ?

Jag kan inte förstå hur stressad jag känenr mig för tillfället?
de är så mycket som ska hinnas med nu sista året i skolan, Historian, Samhällskunskap, Svenska men framför allt sömmnaden och Projektarbetet kommer jag verkligen hinna i tid kommer väl gå in i väggen så som jag komemr få stressa antar jag. Men va måste man inte göra för att hinna med allt skolarbete.

Nu är de ara att lägga på ett kol så man hinner med allt!


Puss

God morgon gott folk

God Morgon(:
idag är man sådär lagom seg som man brukar vara varje söndag, man vet att man ska åka till jkpg senare ikcäll och sen att skolan drar igång i morgon, första riktiga skolveckan eftersommarlovet jag kommer aldrig orka men de geer sig när de väl drar igång.
idag blir de nog bara att chilla och lägga upp ett schma vad man ska hinna mer på veckorna känner ig lite smått stressad över projektabetet så måste evrkligen dra igång med de på måndag, så de blir nog dagesn planer blir säkert en härlig promenad också.

Pusss


Ingen vidare kul helg

Som sagt denna helger ahr inte varit så kul :( i går va de dock kul när vi va i min stuga och myste men annars har jag verkligen inget att göra :( hela huset är tomt och jag sitter här i min ensamhet och bara funderar på allt och inget men de är rätt skönt ibland de me. . så får väl göra de bästa av situatioen. så när min dator blir ledig blir de några härliga avsnitt av one tree hill och mys under mitt stora härliga täcke (:

Pusss

En spännande kännsla

Hmm de känns lite konstigt innuti mig eller va man ska säga, en kännsla som inte går att beskriva som jag aldrig har kännt förut. Men vi ska utforsta denna kännsla och se vad den betyder och var ifårn den kan komma? lite spännande

 Puss

Insperationen flödar

Va ute på en lite promenad va bara tvungen att gå ut och röra på mig för man blir som en soffpotatis om man bara ska ligga inne vid datorn hela helgen.
Halvvägs på promenaden stannade jag till och kollade på när David fotade och pratade lite med honom, väldigt trevligt att träffa dig (:
sen gick jag vidare och funderade och fick massa insperation, vi får se vad den insperationen kan leda till.
När jag  va ca 500 meter fårn huset började regnet bara ösa ner så när jag kom hem såg jag ut som om jag hade blivit i puttad i ån eller något :S
Så nu sitter man vid datorn och fryser och ahr återigen inte så mycket att göra.

Pusss


min lilla pärla

På förmiddagen övningskörde jag min eller familjens vackra lillapärla som jag har piffat upp med massa söta rosa saker(:
Ända sedan dess har jag bara tagit de lugnt kolalt på film och bara myst, men detta är inte bra man blir så hilmans seg så nu får jag ta tag i dagen så jag gör något vettigt isället men vad kan de vara?
Ska nog planera lite sen blir de säkerligen en härlig promenad också.

Pusss


Hur gör man i kniviga lägen?

hur ska man göra ?
varför ska allt vara så dyrt? busskort hyror och allt? hur ska man göra för att spara så mycket pengar som möjligt?
bo kvar i jkpg och inte åka hem på helgerna för att slippa vbetala massa busspengar eller flytta hem och få ett busskort av komunen och slippa lägga pengar på hyra och allt annat som krävs?
jag vet inte hur jag vill eller ska göra längre ?

allt komemr bli fel vad jag än gör :S
och sen allt man måste välja med kurser hit och dit i skolan jag blir galen. orkar inte mer snart går Sofia under !

Pusss

Mys i stugan

Åkte till stugan idag efter frukosten men några från klassen för att fira mig lite försenat (: väldigt trevligt måste jag säga, tack för en underbar dag kära vänner.
Mäster kocken Sofia lagade världens godaste mat (; sen fick jag även paket fick ett presentkort på Make up store, en sminkning i en timme och sen val av produkter för 500 kr, fick även lite rosa detaljer till bilen så nu är v¨ran lilla bil pimpad och fin (;
sen blev de en sväng ut med båten och fiskade och pratade och lite fika innan dom skulle åka hem till jkpg igen.

och nu ligger man hemma i sängen och har tråkigt ännu en fredag fast skönt att bara ta de lugnt på ett sätt(:
 
Pusss

Mot stugan

Snart bär de av mot stugan med några i klassen för att fira mig lite försent.
fiska, sola & bada om vädret tillåter ;) vilket vi hoppas på annars blir de nog bara chill och små prat.
Lilla söta Emma följde med mig hem igår så nu blir de att vi ska fixa oss innan vi drar ner till bussen:)

ha en toppen dag ;)

Pusss


Schemat

allt strul med detta ynka lilla schma, fast nu börjar väl allt klarna hoppas jag på, för som de ser ut nu blir de långhelg varje vecka ledig alla fredagar hela 3:an om jag inte ska läsa mönsterkonstruktion vill säga men de hoppas jag nog känner inte för de har tröttnat på all sömnar, ska försöka slänga in en bild på mitt underbara schma när jag har fixat klart de så de stämmer .

Pusss

Sommarlovet börjar närma sig sitt slut

NU är de bara två ynka dagar kvar på detta och kanske de sista sommarlovet jag någonsin kommer att ha, de känna lite smått skrämmande för jag har ju inte ens haft något lov känns de som. Men men de är väl smällar man får ta, lite kul ska de väl bli att brjar skolan eller aif första veckan när man ser massa nytt folk men se kan tiden bara få gå ut fort som hellst så man slipper den där skolan sen!

Idag blir de en sävng till vbg fika och mysa lite hos farmor och farfar (:

packa, packa, och fixa massa saker till jkpg behövs också göras

Pusss


Shopping är livet

Idag har de shoppats endel, va på Gällstaddagarna :) inte så mycket folk när vi va där så de va en  perfekt shopping dag, med mycket rea



Detta shoppades:



2 par Frank Dandy Trosor & en Bh från lager 157




Ett par vita skor från umbro




Mjukisbyxor & idrotts t-shirt från umbro




-Ett svart linne från lager 157
- 3 t-shirtar fårn lager 157
- En Svea tröja från logofactory
- En vit långarmad t-shirt från lager 157


Sen slänger jag även in lite bilder på de som shoppades i Stockholm för några helger sedan:)



- Blå chinos från Bik Bok
- Ett svart mönstrat linne från Carlings
- Även ett vitt linne från Bick Bok




En savrt Adidas väska från intersport



En grå mjukiskofta från Salt

NU
är de bara jeansen som fattas har inte hittat några än :p men de komemr väl sanrt får vi hoppas när höstens nyheter kommer till butikerna.


Pusss

Sista helgen innan allvaret !

NU är de sista helgen innan skolan börjar igen :S lite halvsurt men längtar lite i alla fall, sista året nu bara att lägga ner all tid man har och försöka ha så kul som man bara kan nu innan man ska lämna alla underbara vänner i jkpg :/ fast får väl hoppas att kontakten hänger kvar :)
Så tagga nu inför sista året tjejer så ska gemenskapen bli bättre än någonsin:)

Pusss


Trääning

Igår va de en fullspäckad dag, åkte till gvd tidigt för att köra på körskolan, gick bättre än förväntat så de ska nog kunna bli ett körkort snart ska vi se.
Sen gick jag vidare hem till Sara, tränade i 2 timmar sen blev de lite slappande vid tv:n och mat.
Gick till Care för att fixa mina ögonbryn, blev super bra ! Så underbart trevlig är du Carolin.

Sen gick jag för att möta Josse och Benge. Vi tog oss en simmtur i badhuset simmade säert mer än 1000 neter tappade räkningen men de va bra avslappning efter dagens hårda träningspass i alla fall=)

Efter allt hårt slitande så bev de 3 avsnitt av OTH <3

Pussss


steg 2 av 3 avklarat!


Nu börjar de närma sig klära vänner :)  Bara uppkörningen kvar herre guud hur ska detta gå till? Men förhoppningsvis ska de gå som en dans :)
Körde halkbana, stadskörning och landsvägskörning idag hur kul som hellst va lite nervös men de va verkligen inget att vara nervös för för de va en härlig kännsla att få sitta i bilen helt själv på halkbanan utan någon som satt beredvid och pratade.
SÅ nu blir de att bo i lineeabacken och träna på de svåraste stället i lilla hålan gvd :) så om ni letar efetr mig så bosättre jag mig där ;)

[x] Teoriprovet
[x] Halkbanan
[ ] Uppkörning

Kämpa på bara ;)

Pusss

Tack kära vänner !

Tack för en udnerbart trevlig kväll kära vänner!
De får vi göra om fast i någon annans stuga nästa gång :) hehe
Nu får vi tagga inför Kullaberg istället och allt annat trevligt som förmodligen komemr hända under de kommande helgerna.

Kom hem vid 2 tiden och de va så skönt ända fram tills mamma sa att vi skulle in till grannen för hon skulle ha tupperwerparty eller hur de nu stavas, men de va väldigt trevligt de slutade med att man ville ha alla saker som såldes bra och ha tills man flyttar hemmifårn:) men köpte bara en bakform som man både kan ha i micron och ugnen, man kan bland annat göra en kladdkaka i micron på ca 6 minuter !

Nu blir de nog en film och bara koppla av så man orkar köra bil hela dagen i morgon!

Puss

Helt underbar

Igår träffade jag Josse en stunde på kvällen. De va ett tag sdan kan man nog allt säga, jag har jobbat, hon har jobba, sen vatt i grekland så de ahr inte blivit av att man har kunnat träffas men nu äntligen!
Du är helt underbar<3
Vi gick runt och pratade massa, och träffade Dick en väldans snäll och söt pojk va de där.
Sen träffade vi även Per uppe på Månsa av alla ställen.
De blev en mysig kväll gumman, och dom blir de fler av :)

Nu ska jag fixa mig sen in och passa mina så tjejer, och senare blir de en tuff gokart kamp ;) lycka till alla men jag hade tänkt att vinna får se hur de går :)

Pusss


6 långa veckor

Yeeyy :) nu är äntligen 6 långa veckors arbetande och slitande över =) så sköönt. nu ska jag försöka ta de lungt de här sista dagarna som är kvar på detta sommarlovet .
Idag efter jobbet åkte jag och klippte mig :P lite annorlunda hoppas att jag vänjer mig , och att de komemr se hyffsat ut :P ska duscha och fixa till de senare . så de kanske kommer in en bild på de i helgen om ni hasr tur.
Nu blir de god grillad mat med familjen.
Fy va fest sugen jag har blivit nu! Josse fyll år nu då så vi kan dra ut och festa massa ! längtar =)

Puss


Ett tag sedan

Har inte hunnis skriva på ett tag nu. Helgen spenderades i Stockholm på Pridfestivalen ;)  nä men den ägde run samma helg som vi skulle dig så de blev att man kollade lite och hände lite rund festivalområdet. Sen blev de en massa massa shoppande också vilket inte plånboken uppskattade när lönen inte har kommit än. Men hela helgen började med att vi åkte vägen om Eksjö för att jag skulle göra teoriprovet och jag klarade de !!

Sen har jag även påbörjat sista arbetsveckan eller nu hr halva veckan gått så man är heöt slut efter jobbet ich bara tar de lugnt och kollar på film i detta tråkiga väder.

Och idag efter jobbet åkte jag pappa och Hanna en lite runda till gekås så övningskörde jag lite också.

Detta sommarlovet har gått enormt fort, opch nu är de bara två veckor kvar och jag har MASSA att fixa innan skolan börjar.
KS föröska lägga in lite bilder fårn Stockholm och Pridfestivalen nu dom närmsta dagarna när jag får lite tid över så har ni något att se fram emot!

Pusss


RSS 2.0