Promenix och spontanbesök

Kom nyss hem från en promenix längs havet och ett spontanbesök uppe hos farmor och farfar. Det var skönt att få komma ut och få frisk luft och röra på sig lite efter att ha legat hemma i soffan några dagar och degat och varit krasslig. Men nu när jag känner mig bättre så kan jag börja träna lite smått. Men jag får nog vänta några dagar med att gå till gymmet tills jag känner mig helt hundra.
Tänkte fixa till någon smarrig kvällsmat och bänka mig framför tv och tända lite ljus, det får bli en mysig avslutning på denna dagen.

Åtta måndader kvar

Räknade precis ut att det bara är ca åtta månader kvar på denna utbildnignen. Som jag längtar tills den är slut, då kan jag känna mig fri som en fågel! Men det lär vara åtta tuffa månader. Fast samtidigt när man tänker efter så har utbildningen hållt på sen Augusit 2009 och vart har den tiden sprungit iväg? Tiden går lite för fort ibland, men om dessa åtta månaderna kunde springa iväg lika fort så vore jag väldigt lycklig.

Ni förstår inte hur mycket jag längtar! Det kommer bli underbart!


Snart kan jag se ljuset!

Plugg,plugg,plugg

Vaknade av en riktig smäll idag, smällarna blir vara värre och varje för varje sprängning som sker. Men jag ska ju inte klaga på min väckarklocka, den har ju en liten effekt i alla fall. 
Var suttit och pluggat sen kl 9.00 idag, känner mig lite effektiv i alla fall. Men huvudet värker så allt tar mycket längre tid än vanligt. Men jag ska nog få lite gjort i alla fall. Den individuella uppgiften är så gott som klar och färdig för att skickas in, men jag är inte speciellt nöjd över den. Det är svårt att skriva ett arbete när man inte kan sitta och bolla idéer med andra, men det ska nog gå. 
 
Borde nog ta och fixa till mig lite smått snart, blev lite för effektiv med pluggandet så jag totalt glömde bort att fixa mig idag. In i duschen för att få lite mer energi och piggna till lite kanske? 

Lite extra energi

Har varit nere i skolan och varit effektiv och skrivit på ett av arbetena. Men det är mycket som återstår de det blir plugg resten av veckan. Tur att jag kan sitta hemma med de så jag kan vila upp mig samtidigt.
Febern är i varje fall borta så nu är jag väl på bättringsvägen, men är fortfarande sjuk trött.
Fick lite extra energi idag när posten flög in på dörrmattan, en av postavierna kom nämligen idag. Undra viket av paketen det kav vara eller om det kanske till och med är båda?
Spännande!

2 grader ute idag!!

God Morgon!
Idag känner jag mig något piggare, så jag tänkte cykla ner till skolan om en stund och möta upp gruppen och plugga lite med dem.
Får se hur länge vi är i skolan idag, hoppas på att vi är effektiva så jag kan cykla hem vid lunch igen och lägga mig i soffan så jag kan bli helt frisk till helgen.
Men just nu känner jag mig rastlös så det är nog ganska bra att jag får något gjort idag.
Har ni det lika kallt som jag idag? När jag vaknade idag så visade termometern bara 2 grader! 2 grader, förstår ni hur kallt det är? Snart får man ta på sig vinterjackan.

Spännande

Nu väntar jag på två spännande paket som jag hoppas ska komma nu i dagarna. Dels kläderna från HM som jag klickade hem igår och sedan ett paket från söta Linnea, köpte två plagg på hennes bloppis hon hade förra veckan.
Så nu väntar jag med spänning på att paketen ska dimpa ner i brevlådan.

Effektiv trots att jag är sjuk

Det har varit en ganska seg dag idag måste jag säga. Man blir oerhört rastlös av att ligga hemma i soffan och vara sjuk. Jag får i varje fall vara glad för att jag är färdig med den andra inlämningsuppgiften i konsumentbeteende. Nu ska jag bara läsa igenom den så den ser någorlunda ut.
Missar även kvällens fokusgruppsintervju nu ikväll, men jag får komplettera med att skriva något extra på arbetet sedan istället.
Lite effektiv har jag ändå varit idag trots att jag är sjuk. Tänkte städa undan lite här hemma nu också innan Hanna får panik på lägenheten.

Sprängning pågår

Det går inte att undvika sprängningarna som sker utanför lägenheten. Nu har det pågått på ett par veckor och jag bli lika rädd varje gång hela lägenheten skakar till. Har lyckats lyssna in signalen som är förberedande på att det kommer en sprängning men trots det är blir jag lika rädd. det är väl bara till att vänja sig, det ser inte ut som om dom är klara än på ett tag.


Ingen piggelin

Idag är jag ingen piggelin kan jag ju inte påstå. Klockan ringde vid 07.00, krasslig som jag fortfarande är så fick jag försöka ta mig till jobbet ändå för ett litet möte. Tur att det inte va så långdraget, men det va väldigt intressant. Träffade ännu fler trevliga arbetskamrater.
Det är typiskt att man ska behöva vara sjuk när det är fint väder ute och man har föreläsning i skolan. Tur att man har världens bästa klasskompis som delar med sig av sina anteckningar. Tack än en gång Mickis ♥.
NU ska jag krypa ner i soffan och kolla på några The Hills avsnitt, och förhoppningsvis får jag lite energi till att sätta mig ner och skriva det sista på arbetet efter det.

Ingen bra start på veckan

Detta var ingen bra start på veckan. Vaknade med ännu högre feber idag, så idag får jag tillbringa dagen i soffan och försöka kurera mig. Hinner verkligen inte vara sjuk nu, har alldeles för mycket på schemat.
Så nu ska jag sätta på någon bra film och dricka massa te.
Hoppas att jag får lite mer energi till att sätta mig och plugga och skriva klart arbetet lite senare idag.

Klick sa de!

Klickade precis hem lite saker från HM, ska bli spännande när paketet dimper ner i brevlådan. Så håll utkik här på bloggen, paketet kommer nog i dagarna.

Sjuuuuuk

Det är inte min dag idag, hann inte klart med arbetet men det får jag ta i veckan. Jag ju nästan fått gjort hela och jag har tills fredag på mig.
Sen nu ikväll har jag känt mig sliten och har aningen ont i kroppen, så jag var tvungen att kolla om jag hade feber. Självklart hade jag de också, inte så mycket men jag hinner verkligen inte vara sjuk nu. Veckan är helt fullproppad. så tänkte gå och krypa ner i sängen nu och försöka sova bort febern.

Reebok EasyTone

Kom precis hem från en härlig powerwalk längs havet. Invigde mina nya Reebok EasyTone idag. Ska bli spännande att se om de funkar eller om det bara är falks marknadsföring. Men jag har hört mycket bra om skorna så jag ska nog trivas med dom.
Det är inte just dessa som blivit mina, hittade tyvärr ingen bild på dem. Svarta och lila fick det bli.

Söndagsplugg

Sitter med den individuella uppgiften och försöker få den färdig. Men det ser ut som att jag har fastnat lite, har fått total hjärnsläpp och vet inte vad jag ska skriva. Har suttit här ett antal timmar, läst artikel efter artikel och sökt information i böckerna men jag vet inte hur jag ska fortsätta det är svårt.
Så tänkte jag ta en paus och förflytta mig ner till tvättstugan och tvätta några maskiner. Tråkigt men sant.
Så om man sammanfattar denna söndagen så ser den exakt lika dan ut som de flesta söndagarna har gjort hittills. Plugg, tvätt, städa och powerwalk.

Trevlig helg

Har inte hunnit blogga på ett tag. Helgen har varit fullspäckad, igår gick jag och Hanna hem till Anna för att få lite upp fräschning i håret. Klippning och slingning blev det för min del. Så nu känner jag mig mycket ljusare i håret. Gick hem och hann lägga mig på soffan och slumra till i några minuter, men det dröjde inte länge fören nästa besök knackade på dörren.
Kvällen blev helt kanon, lagade mat med Hanna, Victroia, Jennie och Sara. Efter de kollade vi på någon konstig film och satt och pratade och spelade spel hela kvällen. Skönt med en lugn kväll för en gångs skull.
Bilder kommer upp lite senare när jag tar en paus från pluggandet. För nu måste jag sätta igång har en uppgift som ska vara inne på fredag men vill helst få den klar idag så man slipper den sen.

Party


Inte som planerat

Helgen blir inte som planerat men vi får göra det bästa av situationen.
Har haft en bra början på denna dagen åtminstone, shopping på kungsmässan med Bea och siis. Nu inväntar mina fina vänner som är påväg ner hit för att hälsa på mig, fick ju ett sms av Fia igår om att hon och Josse ville komma hit och nu är dom påväg.
Bea kommer också om en stund, så väntas förförfest här, sedan vidare på förfest på skolan. Sedan avslutas kvällen på Oscars, typiskt att dansgolvet inte är öppet idag, men vi får väl göra det bästa av situationen.
I morgon skulle vi gått på Erik Hassle på PS men konserten är tydligen inställd eftersom dom inte fått sålt så många biljetter som förväntat.

Längtar

Va ute på en härlig powerwalk nu i eftermiddags. Fick ett underbart sms, för vet nu i morgon får jag fin besök av två underbar tjejer! Helgen kommer bli super.
Efter powerwalken ställde jag mig vid spisen och lagade en riktigt god laxsås, till de fick de bli pasta. Jag kan om jag vill, för en gångs skulle så fick vi smak på maten.

Skola, stan, möte

Idag var det skönt att man kunde få sova ut. Behövde det efter gårdagen kände jag. Cyklade ner till skolan och var redo för föreläsning kl 10, som vanligt kommer man på andra tankar och mer än halva klassen sitter och gör andra saker än att lyssna.
Efter föreläsningen blev det en sväng på stan med Mickis, men efterson kontot står på 0 kr så blev det ingen shopping för min del. Mötte upp Bea och gick till ströget och käkade lunch och satt och pratade. Så hittills har dagen varit mycket bra. Ligger i soffan och läser lite om den individuella uppgiften så man skriver om rätt saker. Hade väl tänkt att börja lite smått på den idag eftersom den ska vara inne nästa fredag. Måste nog sätta fart så den är klar i helgen.
Nu ska jag snart iväg på möte nere på skolan med styrelsen och de nya grupperna. Men först en sväng förbi banken.

Välkommen året

Ligger i soffan och kollar på första avsnittet av den nya humor serien Välkommen åter.
Ett gott skratt förlänger livet.

Det förgyllde min dag

Är sjukt trött efter en lång dag. Började med redovisning i skolan som gick åt skogen! Ska inte säga mer än så men det gick inte bra. Direkt efter det åkte jag till Ullared för att spendera ett antal timmar på jobbet. Så idag blev det ett pass från 11.00-19.45 på Buttrix. Kom in massor med trevliga människor idag som förgyllde min dag. Men det bästa av allt var att Bea hade gömt en liten lapp under disken som hon hade skrivit till mig så jag skulle få det lite roligare på jobbet. Vad söt du är gumman ♥, det gjorde min dag. Sedan jobbade jag ju med Berfin också vilket var ett stort plus, mycket prat och skratt.
Efter jobbet hann jag springa in en snabbis på gekås roffade åt mig det jag skulle ha och va ute på 10 minuter det är flyt det.
Nu väntar soffan en liten stund innan jag ska förflyta mig till sägnen.

Seminarium

God morgon!
Det borde vara olagligt att gå upp tidigt på morgonen. Nu ska jag strax åka ner till skolan och gå på första seminariet i konsumentbeteende. Efter det måste jag åka direkt iväg till jobbet, så de är ingen rast och ingen ro. Tur att jag inte hur ett så stressande jobb.
Skriver lite mer senare idag när jag är hemma från jobbet.

Vart tog energin vägen?

Min energi har varit helt slut idag. Kunde inte fokusera på föreläsningen så jag gjorde massa annat. Efter de blev de god mat med min mentor.
Har pluggat lite och inte gjort allt för mycket nu i eftermiddag/kväll. Så nu bänkar jag mig i soffaren och fortsätter med det ända tills det blir dags för att krypa ner i sängen.
I morgon är det fullt upp hela dagen.
Först sem i skolan och sedan vidare och jobba ett antal timmar.
Ska man vara såhär snygg i morgon?

School

Nu ska jag kila ner till skolan, föreläsning i konsumentbeteende står på schemat. Hoppas på en kort dag idag. Längtar redan hem till soffan.
Skriver mer senare.

Måste planera

Den nya veckan har börjat bra. Men är verkligen sjukt trött efter helgen. Spenderade några timmar på Intersport och lärde mig massa mig massa nytt. Gänget som jobbar där är verklig super gooa.
Direkt efter de gick jag hem och hann inte med något av det jag hade tänkt göra. Får väl försöka hinna med det i morgon. Just nu känner jag mig aningen stressad över de som måste hinnas med. Skulle läst ett antal sidor till morgon dagens föreläsning, men får ta det i morgon istället.
Tror att jag får ta tag lite i min vardag i morgon och planera upp det kommande veckorna fram till tentorna så jag hinner med. Juste idag kom resultatet från en av tentorna jag gjorde i augusti och ja jag klarade den! Så nu är den ur världen.
Det firar vi med en myskväll i soffan.
Är det någon som har tips på hur man ska planera upp vardagen så man hinner med skolan, jobb, vännerna och familjen och samtidigt få lite skönhetstid för sig själv?

Föreläsning

Kom precis hem från en jätte bra och rolig föreläsning med Dogge dogge lito. "Ge inte upp dina drömmar"
Nu har vi fått de bevisat att de lönar sig att följa sina drömmar. 

Valet 2010

Nu har jag lagt min röst. Idag har jag sagt mitt genom att lägga min röst i valen 2010. Lite nervöst var de allt, första riktiga valet för min del. Kan ju dock säga att jag inte är så insatt som jag borde ha varit.

Myskväll och kladdkaka

Känner att jag gjorde lite fel val idag. Bakade en kladdkaka med marsmellows och marabou i. Detta känns inte bra. Men har i alla fall haft en mysig kväll med Bea.

Me


Party i Vbg

Lite bilder från helgens festligheter. Det har varit en helt fantastisk helg.

Mat

Det har blivit väldigt dåligt bloggande nu de senaste dagarna. Tiden har inte räckt till och orken har inte funnits där.
Idag startade jag dagen med en lång powerwalk med mig syster i stormen. Sedan har jag tillbringat nästan hela dagen i köket. Har lagat mängder med mat, så nu ska frysen fyllas med matlådor. Pasta och kyckling gratäng, broccoli och skinkpaj, ris och köttfärssås. Nu blir det bra variation på matlådorna till skolan.

Hörde jag en SKÅL??

Hade en fantastisk dag igår. Började med några timmars praktik på Intersport. Sedan cyklade jag upp till längan för att få en skön massage. Avslutade kvällen med förfest hemma hos mig och Rock @ Oscars med en del av FC gänget. Gillar inte rock så vet inte vad det va som fick mig att gå dit, men antagligen sällskapet.
Ikväll kör vi igen, idag ska vi slå klackarna i taket i mitt sällskap har jag även denna kvällen ett härligt FC gäng.
Hörde jag en skål?? Att du gjorde ;)

Ingen inspiration

Är helt slut i huvudet. Har varit i skolan från 09.00-18.00 idag. Många timmar med föreläsningar.
Föreläsningarna i företagsekonomi är äntligen över så nu återstår bara en Nipp och en tenta.
Va även på den första mentorträffen med alla andra adaptrar och mentorer. Riktigt inspirerade.
Har verkligen ingen inspiration till att blogga nu, så jag sätter punkt där. Får skriva mer i morgon.

Två vändor inne på gekås

Nu är jag äntligen hemma efter en dag på jobbet. Två vändor inne på gekås, onyttig mat, trevliga tanter och söta barn gjorde så att dagen sprang iväg ganska fort ändå. har spenderat lite för mycket pengar idag. Det brukar alltid slinka ner lite för mycket saker i korgen när man ändå är inne på gekås och det gjorde det idag också.
Men det mesta av de jag fick handlat var sådant som var nödvändigt.
Bilfärden hem va verkligen inte rolig idag, regnet det bara öste ner och man såg inte ens en meter framför sig. Usch va jag hatar att köra bil när det regnar.

Jobb på G

Hade en mysig kväll med Bea igår. En lång powerwalk och massa prat.
Nu är FC tröjan återigen på och jag är snart redo att sätta mig i bilen och åka iväg till jobbet, 11-19.45. Idag blir det ett pass på Buttrix. Hoppas på att de blir mycket att göra idag så tiden går fort. Men innan jobbet måste jag försöka fixa lite småsaker.
Så eftersom jag slutar så sent idag kan jag inte garantera att jag hinner blogga mer ikväll. Får se hur trött jag är när jag kommer hem.
Hoppas ni får en kanon dag!

Powerwalk

Dagen har gått väldigt fort, lektionerna har inte varit fullt lika sega som förra veckan.
Så nu efter lite pluggande tänkte jag bege mig till Bea, en härlig powerwalk och mycket prat står på schemat för denna kvällen.

Reeeeegn

God morgon!
Idag var det inte lätt att kliva upp ur sängen. Regnet det bara öser ner utanför fönstret. Hade inte varit fel att bara ligga kvar i sängen idag och bara kolla på film och mysa.
Men så är inte fallet, måste iväg till skolan om en lite stund. Fullt upp på schemat idag.
Konsument föreläsning och företagslednings föreläsning. Men visst är jag jätte sugen på att kliva ut genom dörren och sätta mig på cykeln och rulla ner till skolan.
Uppdaterar mer senare.

Intersport

Har haft en väldigt bra dag.
Eftersom vi inte har någon praktik på skolan så får man skaffa sig det på annat vis. Det är precis vad jag har gjort, så nu befinner jag mig på Intersport lite då och då för att få mer erfarenhet inom butiksarbete och få ut mer utav utbildningen.
Så idag har jag jobbat mellan 9.45-18.10, timmarna bara sprang iväg, mycket att ta in men roligt var det.
Direkt efter jobbet så gav jag mig ut på en spingtur, det var välbehövligt efter gårdagens onyttigheter.
Har precis druckit upp denna goda smoothien, den satt som en smäck efter dagens springtur. Tror att det får bli sådna här lite oftare, både nyttigt och väldigt gott.

Söndagsmys


Nya äventyr

God morgon!
Vaknade vid 07.00 och var hur pigg som helst, men dum som jag va så tänkte jag att jag kunde sova tills klockan ringde en timme senare. Då var man inte lika pigg vill jag lova, hur kan det vara så?
Har i alla fall fått i mig frukost och fixat till mig. Så nu är jag redo att starta veckan men nya äventyr. Hoppas att det blir en rolig dag och att den går fort.
Skriver mer om dagen senare idag.

NollningNollTio Bildbomb

Här kommer lite härliga bilder från årets nollning.

Effektiv söndag

Har hunnit med ganska mycket idag. Powerwalk, handla, laga mat, plugga och nu snurrar tvättmaskinerna för fullt. Ska strax cykla ner till gymmet och skaka lite rumpa och bröst på ett zumbapass. Längtar redan tills passet är slut så man kan ta en skön dusch och bara slänga sig i soffan och bara njuta av kvällen.


Glutenintolerans

Vad vill partierna i dessa valtider?


Kristdemokraterna

Vi är medvetna om att allt fler uppvisar intolerans och allt fler lär sig välja rätt produkter för att må så bra som möjligt. Det är glädjande att det numera finns allt fler specialiserade produkter att tillgå i den vanliga handeln. Vi är ärliga och säger att vi inte har diskuterat några särskilda förslag för er grupp. Det som gäller för hela hälso- och sjukvården är att vi vill arbeta för en trygg och säker, jämställd och köfri vård.

 Vänsterpartiet

Gluten- eller laktosintolerans innebär högre kostnader för livsmedel. Det är en viktig princip att samhället ska sträva efter att kompensera dem som har merkostnader på grund av sjukdom. För att stärka detta arbete när det gäller gluten- eller laktosintoleranta vill vi prioritera unga med intolerans. Som ett led i att stärka barn och familjer i en utsatt ekonomisk situation driver Vänsterpartiet frågan om att alla upp till 19 år ska kunna köpa subventionerade livsmedel på Apoteket.

 Socialdemokraterna

Vi eftersträvar att ta bort olikheterna mellan landstingen så att det blir likartade regler för subventionerna i hela landet. Får vi tillgång till makten kommer vi att sjösätta en plan för när det ska ske.

Folkpartiet

Glutenintoleranta är beroende av speciallivsmedel för sin medicinering. Därför är det rimligt med subventioner i form av merkostnadsersättning eller system med livsmedelsanvisningar för den som måste köpa dyra livsmedel för att hålla sig frisk. Men folkpartiet har inte tagit ställning till hur stödet ska se ut. Det är upp till varje landsting att besluta om de vill ha ett stöd och hur det i så fall ska se ut.

Centerpartiet

Det är oerhört viktigt att alla kan erbjudas varor av alla slag. Vi är oerhört glada över att se hur utbudet av varor ständigt ökar för gluten- och laktosintoleranta, men även för andra grupper. Som politiskt parti kan vi kräva, vilket vi också gör, att det offentliga, såsom skolor, vårdinrättningar och liknande måste servera mat som passar olika grupper. När det kommer till privata restauranger så kan vi inte lägga oss i.

 Miljöpartiet

Miljöpartiet vill se en skärpning av lagstiftningen för alla funktionshindergrupper, dit laktos- och glutenintolerans kan anses tillhöra. Bristande tillgänglighet på mat är en form av diskriminering. Det vi politiskt kan styra är exempelvis livsmedel inom den offentliga sektorn och där vill vi verka för att tillgängligheten på gluten- och laktosfri mat ökar. Det finns idag inga politiska förslag eller beslut om att ekonomiskt kompensera för ökade levnadskostnader för gluten- och laktosintoleranta, men Miljöpartiet är positiva till att frågan utreds.

 Moderaterna

Rättvis vård förutsätter lika rätt till den medicin man behöver för sin sjukdom eller åkomma. Det borde inte vara möjligt för landsting att fatta egna beslut om att inte tillhandahålla den medicin till subventionerat pris som redan har godkänts och rekommenderats på nationell nivå. Vi kan inte acceptera att patienter hamnar i kläm bara för att de inte bor på ”rätt” plats i Sverige.


Regn och karuseller

God morgon!
Lisebergsresan igår va ganska mysig ändå, trots att det regna och var sjukt lång kö till alla attraktioner. Åkte karuseller och kände mig som en gammal tant bara för att jag knappt vågade åka något. Sedan åt vi fin middag på värdshuset. Så om man sammanfattar resan så var den värd varenda öre.
Idag sov jag verkligen ut, så nu hoppas jag att jag har fått igen alla mina sömntimmar efter nollningsveckan.

Liseberg

Om bara en liten stund så bär det av till GBG och liseberg. Hoppas på uppehåll idag. Idag får man bli barn på nytt och leka och ha trevligt.
Ha en toppen dag ! Så hörs vi senare idag. Då blir det bilduppdatering om vi inte är hemma allt för sent.

Jackie Ferm

God morgon!
Nu är nollningen över, igår hade vi våran avslutningsmiddag på sociten. Mycket god mat, bra underhållning och en kändis på plats. Jackie Ferm fick äran att dela ut priset till de vinnande laget på campuscampen.
En trevlig tjej de där.
Måste säga att nollningen har varit grym! Mycket jobb har vi haft men samtidigt har de varit kul.
Men nu äntligen kan man andas ut och släppa de. Nu fokuserar vi på skolan resten av terminen.

Sista tävlingsdagen

Igår var det sista tävlingsdagen på nollningen den avslutades med pubbrunda och sedan vidare till Oscars. Jag spenderade hela kvällen i garderoben på Oscars, men jag klagar inte för man fick se mycket och kul va de. Men dock va man väldigt trött efter att hållit igång hela dagen. Tror inte jag kom i säng fören 01.30.
Idag var det tänkt att jag skulle få sova ut men så blev det inte vaknade när Hanna skulle iväg till skolan, somnade om och sedan vakna jag en timme senare när hon kom hem efter idrotten och skulle duscha. Så har varit vaken sedan 09.00. Sytt klart klänningen som jag förmodligen kommer inviga på kvällen sittning. Så nu tänkte jag ta en powernap en stund medan maten står i ugnen.

Mysig butik

Är helt slut i huvudet. Har varit igång sedan 07.00.
Mötte upp hälften av min grupp vid kvart i nio för att gå på en av våra intervjuer till de ena arbetet i konsumentbeteende. Intervjuaren va väldigt givande, älskar verkligen den butiken också. Inte riktig min prisklass men de finnas massor av exklusiva varumärken. En mysig liten butik som ligger på en tvärgata här i stan som heter Hagedon.
Efter de har de varit fullt upp och skola hela dagen. Två föreläsningar så nu är man slut i huvudet. Ska lägga mig i soffan och ladda om för kvällen som kommer spenderas i garderoben på Oscars. Blir ingen fest för mig ikväll men kanske lika bra de. Får ju lyssna på musik i alla fall.

NollningNollTio dag 2

God Morgon!
Nollningen är igång, studenterna går in för sina teman och njuter av den första tiden i skolan. Det är underbart. Gårdagens invigning blev mer än lyckad. Dagens startade med invigning och lekar på torget och kvällen avslutades på Bodegan.
Idag fortsätter det med Campus campen, grillfest och rockkonsert. Så nu laddar vi om för en ny dag omringad av glada studenter.
Kameran hänger självklart med och så fort jag får lite tid över så ska jag lägga in massor med bilder.

Nollningnolltio Invigning

Har haft fullt upp hela dagen, två föreläsningar och lite grupparbete på de. Men nu är jag hemma en snabbis och byter kläder. Ska ner till skolan strax igen.
Idag drar NollningNollTio igång. Invigning, lekar och Bodegan. är inte alls taggad för utgång idag men de hinner väl ändra sig. Så nu kör vi!
Kommer kanske bli lite kass uppdatering nu i dagarna eftersom det är nollning, men självklart kommer jag hålla er uppdaterade med bilder. Så håll utkik!

Barnvakt

Kom precis hem från kusinerna, har varit barnvakt där ikväll. Först blev det lite bad i badhuset.
I morgon är det heldag i skolan kommer bli tufft men hoppas att timmarna går fort. Har nog inte varit en hel dag i skolan och pluggat på jag vet inte hur länge. Men samtidigt ska de bli skönt att få lite mer rutin och ha schemalagda lektioner.
I morgon sätter även nollningen igång, så nu blir det livat i stan.

Erase Me

Kid Cudi ft. Kanye West - Erase Me

Pluggar

Blev ett strykepass pass på gymmet idag, måste skärma mig lite nu och komma igång med konditionen och förbränningen också. Man jag tror att min energi inte är tillräcklig just nu, nollningen tar för mycket av den. Så nästa vecka hoppas jag att allt kan bli bättre igen.
Nu ligger jag i soffan och läser, har massa som måste läsas tills i morgon så det är bara att fortsätta. Har några timmar till på mig innan jag ska iväg på annat.

NEW WEEK

God Morgon!
Ny vecka och nya möjligheter. Nu intar vi nollningsveckan! Hoppas på en toppen vecka. Jag tänkte starta veckan med att cykla ner till gymmet om en stund och köra ett svettigt pass kan behövas efter helgens onyttigheter.
Någon som har tips på vart man ska åka nu i höst om man vill åka utomlands? Vill till skolen NU!



Lekar

Har varit nere och lekt lekar vid stenbrottet och fästnignen nu ikväll. Var väl inte allt för sugen på de, massa mygg kallt men de va kul att se på när de andra lekte.
Men nu äntligen är jag hemma igen och ligger och tar de lugnt och fixar naglarna i soffan. Tror att man ska sova tidigt idag, kan behövas för den kommande veckan kommer bli galen och många sena kvällar. Nu taggar vi NOLLNINGNOLLTIO!!

Underbart väder

Var ute på en lång härlig powerwalk innan, vädret är underart idag. Hoppas på att hela hösten kan få vara såhär fin.
Efter de blev det lunch ute på balkongen och nu ska jag lägga mig i soffan och plugga en timme innan jag ska ner till skolan men fixa lite.

Mysig kväll hos Bea

Igår kväll spenderade jag kvällen hemma hos Bea. Pratade massa och låg i soffan och kollade på film. Fast de slutade med att vi inte såg så mycket ev filmen, första filmen pratade vi bort och hann se 14 minuter innan vi tröttnade på den. Sedan den andra filmen vi skulle se hann vi se 20 minuter på innan båda somnade.
Körde in Tea och hennes två kompisar till stan och hade disco på vägen hem, körde några för många varv i rondellen så vi blev yra.
Nu pluggar jag för fullt, eller jag har precis tagit mig en paus och ska gå ner till affären och köpa lite mat.

Trött

Har inte hunnit blogga något idag. Gjorde pannkakor till frukost med Mickan och bara slappade. Sen har jag spenderat ett antal timmar nere i skolan och fixa inför nollningen.
Så man kan säga att jag är ganska trött nu, har legat och pluggat i soffan en stund nu också så är rätt slut i huvudet.
Gårdagen blev mycket lyckad, lite förfest hemma hos mig innan vi gick ner till förfesten på skolan. Sedan gick vi vidare till Oscars och slog klackarna i taket i några timmar sen avslutade vi natten på Campino med lite nattmat. Hade en underbar kväll med fina vänner ♥

Mycket på schemat

God Morgon!
Frukosten är uppäten och just nu sitter jag och underhåller mig med Vakna med the voice på kanal 5.
Kan ligga kvar en stund till innan jag måste ner till skolan.
Har lektion 9-10.30, sedan är dagen igång. Skola, träna, stan, handla, städa, laga mat, festligheter, WEST coast pre party @ Campus, WEST coast party. Låter det som en bra dag?
Vi får väl se vad dagen tar vägen.

Solnedgång


FörNollning med BCP10

Har varit iväg på förnollning med bcp10, vi körde lite lekar grill och chill vid stenbrottet.
Vädret var på vår sida, men vid 9 tiden höll vi på att frysa häckarna av oss så jag och mickis tog cyklarna och begav oss hem.

Väsktips

Är sugen på att köpa en nya väska till plugget, som rymmer alla tunga böcker. Är det någon som har tips?

Hektisk dag

Sitter i skolan och det är allmänt dött här. Vart är alla studenter?
Säljer nollningsbiljetter för fullt och underhåller mig med musik. Känns som om jag fördriver tiden just nu, hade behövt plugga lite men självklart glömde jag boken hemma.
Så istället får det bli en hektisk dag för min del, sälja biljetter till 15.00, hem och fixa mat och tvätta. Sedan ska vi ner till Stenbrottet och leka med de nya ettorna och nolla dom lite.
Hoppas på att det är varmt ikväll och att solen håller sig framme. Just nu är det underbart att bo på västkusten när solen skiner och man har underbar vänner.

Håret blir inte bra

God Morgon!
När man vaknade idag så kändes det att man hade tränat igår. Skönt men lite träningsverk. Hoppade in i duschen och fixade till mig och nu sitter jag här och kan inte få ordning på något, håret blir inte bra. Men sådan dagar har väl alla? Men de känns jobbigt att kliva utanför dörren och inte känna sig nöjd.
Idag ska jag och Simpa sitta och sälja nollningsbiljetter så hoppas de kommer många och köper idag.

Underbar dag

Har haft en helt fantastisk dag i de fina vädret. Började med introduktion i skolan 10.30-12.00 i den andra nya kursen, Konsumentbeteende. Tror att det kan bli jätte roligt, men den verkar samtidigt väldigt tuff. Men De flesta studenterna har skrivit sina ex-arbeten om något som berör denna kursen så jag tror den kommer bli rolig. 
Efter skolan käkade jag och Mickis lunch hemma hos mig, efter det  fick det bli en snabb vända på stan på väg ner till gymmet. 

Så idag körde vi äntligen igång, efter att ha haft gymkortet fryst i 3 månader över sommar så börjar träningen igen. Idag fick det bli 30 minuter svettig Cross, 30 minuter styrka och sedan avslutade vi med 15 minuter rullband. Fick bli ett ganska lugnt pass idag, men om några dagar är jag nog beredd att köra på lite hårdare. 

Efter träningen gjorde jag ett ärende på stan, kommer ner om de lite senare. Vill inte säga för mycket än. Handlade lite mat på Kvantum och gick hem till mig och gjorde en supergod sallad och satte oss i soffan och kollade på Hundtricket. 

Nu har Mickis åkt hem och jag har hunnit med att plugga en liten stund. Ska planera upp det kommande dagarna och sedan väntar sängen. Ska bli otroligt skönt att krypa ner under ett varmt täcke.

Detta hittade vi i paketet

Detta hittade jag i paketet jag hämtade ut igår.
En av böckerna jag behöver i Konsumentbeteende kursen och sedan passade jag även på att klicka hem Egoboost.

1 september

Kan ni förstår att de redan är 1 september. Termometern visar bara 11 grader ute. Jag tror nog att vi måste vänja oss att det har blivit höst.
Frukosten är uppäten och nu ska jag fixa till mig så jag är redo att gå till skolan om lite mer än en timme.
Får hoppas att den nya kursen verkar bra.

RSS 2.0