Min kreativa förmåga

Nu är min kreativa sida igång igen. Tog fram mönstret till klänningen jag skulle sytt till midsommar och la tyget på bordet och satta saxen i de. Så nu är symaskinerna i full gång.
Men guu va man kan få panik på en overlock när den inte gör som man vill. Skulle byta trådar från svart till vitt i den idag, så gjorde som jag brukade göra. Men det funkade inte riktigt så bra. Maskinen vägrade att fungera. Så satt säkert med den i en halvtimme innan den började fungera igen. Så nu får vi se hur lång tid de tar innan den ger upp igen.
En ända röra alltihop, men har man ingen syateljé så har man inte.
En bit på vägen.
Lots och Love!

Vitt vin och räkor

Passade ju på att sitta ute i solen innan idag den lilla stunden den tittade fram.
Nu har vi precis avnjutit kvällsmaten som bestod av vitt vin och räkor, ajoli och grönsaker. Väldigt smarrigt.
Det är riktigt mysigt att ha mamma på besök, synd bara att vädret inte var på vår sida så vi kunde sitta vid klipprona.
Lots of Love!

I dessa VM-tider

I dessa VM-tider är det väl ingen som har missat att fotbollen cirkulerar runt i huvudet på många. Så nu tänkte jag tipsa om denna grymma sidan Rydalfotboll, något man bara inte kan missa. Här kan man följa lagets matcher och annat skoj som händer i föreningen. Men inte nog med de så har laget några av de hetaste spelarna just nu! Ta en titt så får ni se!
Senaste matchen som spelades mötte laget Sätila, 21/6-10. Matchen slutade 3-1. En av matchens målskyttar var min käre kusin Anders "Stekarn" Engström. Hetaste målskytten i laget är förtillfället Erik "Geten" Svanberg som har gjort 8 mål.
Ta er en titt jag lovar att ni inte kommer ångra er.
Lots of Love!

Inte förens nu

Vart har solen varit hela dagen, dagens planer sprack totalt. Tanken var att jag och mamma skulle gått ner till havet och spenderat hela dagen där nere med en liten fikakorg. Men inte förens nu tittar solen fram. Så nu ska vi ta med fikat ut och sätta oss på balkongen och bara njuta. Får se om det kanske kan bli en liten minigolf runda senare ikväll.
Lots of Love!

Kärlek

En stark Kärlek till skor!!
Dessa skorna fick följa med hem från shoppingturen idag.
Lots of Love!

Mys på stan

Oj upptäckte nyss att jag inte har hunnit blogga idag. Vaknade ganska tidigt, hjälpte mamma med tvätten sen somnade jag visst om och vaknade en timme senare.
Fixade till mig lite snabbt och tog en vända på torget med mammsen och inhandlade lite grönsaker.
Vid 10.30 mötte jag upp min blivande mentor för en liten fika på Veras Caffé, tror detta kommer bli kanon. Hur trevlig och go som helst och de verkar finnas mycket information och mycket och lära av henne.
Så nu kom jag precis hem från ännu en runda på stan med mamma, köpte två par nya skor. Mina gladiatorsandaler jag köpte till turkietresan gick ju sönder efter en vecka så fick pengarna tillbaka. Sen orkade jag aldrig leta efter ett par nya men nu hittade jag ett par på Din sko, får hoppas att de håller lite bättre.
Bilder kommer senare.
Lots of Love!

Mys med mamma

Nu har mamma anlänt, eller rättare sagt så kom hon innan på eftermiddagen. Då blev det lunch och schteek i solen. Sedan bestämmde vi oss för att åka ut till kusinerna och lämna födelsedagspresent till Jennifer som fyllde år förra veckan. Så de blev en snabb visit där.
Så nu ikväll har vi hunnit med en cykeltur till lotten och hälsat på farmor och farfar. Fick med oss lite sallad och rabarber hem.
Så nu tänkte jag tillbringa resten av kvällen i soffan med min mamma. Det blir film och förmodligen lite gottigt att smaska på.
Lots of Love!

Schteeek

Schteeeek!!
Lots of Love!

Ska njuta av solen

God Morgon!
Även idag blev man väckt av vägarbetarna utanför fönstret. Men jag klagar inte för jag kunde ju somna om en stund till i alla fall. har tydligen bytt bort dagens jobbpass så vad sägs om att lägga sig ute i solen och bara njuta hela dagen idag?
Victor va nämligen ledig idag så ville han så gärna jobba, och snäll som man är så låter man honom ta mitt jobbpass. Vilket va jätte skönt för idag ska de bli upp mot 30 grader, så de passar jätte bra att vara ledig nu i två dagar.
Mamma kommer ner senare idag så ska vi ha två mysiga dagar med sol och god mat och bara umgås. Helt underbart.
Lots of Love!

En kväll i Juni

Foton från gårdagen








Lots of Love!


Fick aldrig njuta av solen

Kom precis hem från jobbet. Det var meningen att jag skulle jobbat 10-13.00 idag men eftersom Maria va sjuk fick jag hoppa in och ta hennes pass så istället blev det 10-18.30. Så de blev några timmar men än väntat. Men pengar har ju aldrig skadat. Men jag fick ju inte njuta av den där sköna solen idag.
Är galet trött nu så tänkte ta och fixa till mig och ta på myskläderna och lägga mig i soffan och kolla på film resten av kvällen. Finns ingen ork till att göra något annat ikväll.
Lovade ju att lägga upp bilder sen så det ska jag nog allt hinna med.

Lots of Love!

Vägarbetare

God Morgon!
Idag hade jag en perfekt väckarklocka som väckte mig. Fast en timme för tidigt. Det är ju nämligen så att byggarbetare och vägarbetare oftast börjar kl 7.00 på morgonen. Det va precis va vägarbetarna som är utanför min lägenhet gjorde idag. Satte igång gravmaskinerna kl 7 på morgonen. Det är inte OK! Men jag lyckades somna om en stund, men vaknade i genomsnitt var tionde minut så jag hade lika väl kunnat gå upp kl 7.
Men nu ska jag inte klaga mer för nu är jag uppe och frukosten är uppäten. Vädret ser väl också okej ut idag. Får hoppas att det är klarblå himmel och varmt när jag kommer hem från jobbet idag så man kan lägga sig ute och schteeka resten av dagen.

Lots of Love!

Nyfiket, Bodegan, Kärleksparken

Har haft en helt fantastisk underbar eftermiddag/kväll ute i solen med trevligt sällskap. Började eftermiddagen med att möta upp Lina, Emma och Isabell så blev det chill och prat på Nyfiket och lite fotbollstittande.
Där fångade vi även upp Fredrik så gick vi vidare ner till Bodegan för lite god mat och lite prat. Första gången jag satte min fot på Bodegan. Efter det gick vi vidare till Kärlekspraken där vi satt och snackade en stund, fick även lite sällskap av Sandra som kom förbi. Massa nya namn och ansikten på en och samma dag, men trevligt va de. Hoppas ni också hade de trevligt tjejer.
Idag fick jag även det där mystiska samtalet, men jag MISSADE DE!!! Attans, så nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen snart och hoppas att de kanske dyker upp ett nytt samtal inom en snar framtid.
Måste ju vara pigg och glad tills i morgon, då de väntas jobb.
Gör ett bildinlägg i morgon efter jobbet, med bilder från dagen.
Lots of Love!

Sola ??

Har inte hunnit blogga fören nu. Jobbade 3 timmar på förmiddagen, stannade kvar en stund och pratade lite med några som jobbade. Men som tur var så stod maten serverad och klar på bordet när man kom hem, det är inte varje dag det händer. Men nu blir det inte den servicen på några dagar. För mamma och pappa åkte nyss hem, de kom ner tidigare idag för att hämta Hanna, Andrea och Frida. Så nu är de tyst och städat i lägenheten efter deras midsommarfirande här.
Så nu kanske man ska passa på att sätta sig ute på altanen och schteeka en stund medan vädret tillåter eller vad ska man annars hitta på idag?
Lots of Love!

Den ofrivillige golfaren

Kvällen spenderas i soffan idag. Är rastlös men ändå sjukt trött. Så bäst att vara inne och ta det lugnt och sova tidigt idag. Ska nämligen upp ganska tidigt och jobba i morgon, fast det blir bara tre timmar sen blir det schteek i solen. Om det nu är någon vill säga.
Nu ska jag fortsätta kolla på den ofrivillige golfaren som går på tv ikväll.
Lots of Love!

Underbara sommar

Glass och god frukt är bland det godaste som finns på sommaren. Idag fick det bli vaniljglass, två sorters melon och jordgubbar.
Nu tror jag att jag ska ut och schteeka (Sova) lite i solen.
Lots of Love!

Ut och njut av solen

Hejsan alla söta smultron!
Hoppas ni hade ett lyckat midsommarfirande igår. Vad är era traditioner?

Nu har jag plockat i ordning i lägenheten, så nu ser det okej ut i alla fall. Hanna har två kompisar här nere så det ligger saker lite överallt men det är sådant man får räkna med. Nu tänkte jag göra i ordning en riktnig smarrig fruktsallad och sätta mig ute på altanen och njuta lite av solen. Måste verkligen ta det riktigt lugnt idag så jag orkar jobba i morgon. Känner mig fortfarande inte riktigt kry, halsen är bättre och febern nästintill borta. Men man är fortfarande helt slut i kroppen och halv yr.
Lots of Love!

Midsommarfin

Lots of Love!

Midsommar

Kom just hem från lite midsommarfirande. Är helt död, så nu blir det sängen direkt.
Började dagen med att åka med mamma ut till stugan för att äta lite lunch. Så de blev sill och potatis i stugan. Eftersom det var varmt och soligt fick de bli mat på altanen.
Sedan blev det även mysig fika nere på bryggan med min moster och hennes sambo innan jag åkte vidare tilbaka till västkusten.
Och nu kom jag precis hem från lite grillning ute på getterön med Emelie och hennes kompisar. Mysigt men kallt.
Bilder därifrån kommer upp i morgon.
Lots of Love!

Midsommarafton

Glad midsommar alla söta bloggläsare! Hoppas ni får en underbar dag med massa sol, värme, god mat, trevligt sällskap och självklart massor med kärlek.
Själv har jag inte riktigt hunnit bli frisk ännu men jag känner att det går på bättringsvägen. Så för min del blir det nog ingen somrig klänning och midsommarkrans på huvudet idag. Det får sparas till nästa år och hoppas på att man är frisk då.
Hoppas ni alla får en underbar dag, så hörs vi lite senare idag.
Massor med kärlek!

Lots of Love!

Man är helt fast

Nu skojjar jag inte, för den unga överklassen är verkligen en serie man inte kan släppa.det är verkligen en serie som inspirerar mig, massa mode, vardagslyx mm. Det ända som kanske inte är så positivt är att det är massa intriger hela tiden men det gör ju bara serien mer spännande. Har man sett ett avsnitt så är man fast. Man måste se nästa och nästa och så håller de på. Man tröttnar inte. Jag såg första avsnittet igår eller om det var i förrgår och nu har jag redan sett nio stycken. Men de är ju inte jätte långa för de ligger bara på runt 20 minuter så man hinner ju se några stycken.
Ska nog bara se ett till ikväll, sedan måste jag försöka sova och hoppas på att jag mår bättre i morgon så jag orkar åka tillbaka ner till västkusten för lite fler dagar med jobb. Men först måste jag bli helt frisk.
Så vi får se i morgon hur det blir helt enkelt.
Sov så gott alla änglar.
Lots of Love!

Den unga överklassen

Har hittat en ny serie att följa, men den sänds endast på kanal5play.se. Den unga överklassen. Serien handlar framför allt om 3 stycken danska tjejer och deras lyxiga liv.
En serie jag varmt rekommenderar. Nytt avsnitt varje torsdag.
Lots of Love!

Kreativ

Äntligen är jag lite kreativ igen. Har nästan gjort klart mönstret till en klänning jag tänkte sy. Eller rättare sagt så tänkte jag ha samma mönster till två klänningar men den ena ska få sig lite extra uppiffning och ändringar i modellen.
Fortsättning på projekten följer. .

Lots of Love!

Webcamera

Efter att ha haft min dator i snart ett år så har jag äntligen lyckats hitta funktionen hur man använder webcameran. Är inte det fantastiskt?
Lite smart är jag ibland även om det tar lång tid.
Lots of Love!

Chihuahua

Sitter och kollar runt på blocket om man kan hitta en söt liten chihuahua. Är galet sugen på att köpa en nu. Men det är så många som är emot mig i min närhet så det lär nog dröja ett bra tag innan min dröm går i uppfyllelse. Men en dag så ska en sådan här söt liten rackare få ett underbart hem hemma hos mig.
Jag längtar!
Lots of Love!

Sjukling

God Morgon!
Inatt har jag i alla fall kunnat sova bättre, det känns som om penicillinet börjar verka och att det går åt rätt håll. Men jag får väl vänta och se några dagar hur jag mår.
Idag tänkte jag pyssla lite om jag orkar, har köpt en ny almanacka så tänkte göra en snygg framsida till den. Får se om jag lyckas.
Hade velat sätta mig vid symaskinen och sy en midsommar klänning nu, men eftersom jag inte kunde åka till någon tygaffär igår eftersom jag var sjuk så har jag inget tyg. Så får väl försöka göra ett mönster istället så det bara är till att sätta sig och sy när jag köpt något tyg. Då får de väl bli en sommarklänning istället för midsommar klänning.
Lots of Love!

Sommarrea

Jag älskar sommarrean! Man kan fynda så mycket då. Fast oftast kanske det blir för mycket. Så pengarna bara flyger iväg.
Men i år har jag faktiskt inte varit på någon sommarrea ännu, men kollade in lite på Internet nyss och det verkar finnas massor med snygga reavaror.
Hittade bland annat denna söta pyjamasen från HM, 99 kr.
Lots of Love!

Penicillin

Kom hem från doktorn för ett tag sedan. Halsprovet visade inget, men blodprovet visade däremot att det finns bakterier i kroppen. Sänkan ska normalt ligga runt 10 och min låg på 95. Så något borde vara fel. Fick i alla fall penicillin för att se om det kan vara halsfluss jag har. Annars trodde doktorn att det kan vara körtelfeber. Men eftersom jag redan har haft de en gång så skulle det vara väldigt ovanligt att jag fick det igen. eftersom man normalt sett bara får det en gång i livet. Men man vet aldrig. Jag håller tummarna på att jag är frisk inom ett par dagar.
Nu ska jag ta och lägga mig i divanen och kolla på när mamma står och bakar piroger och lasange till mig. Tänkte frysa in de så jag har maten färdig när jag kommer hem från jobbet.
Lots of Love!

Inte bättre

God Morgon!
I natt har det verkligen inte blivit mycket sömn. Har vaknat titt som tätt och inte kunnat somna ordentligt. Halsen gör så ont så jag knappt kan svälja, det ända som går ner för tillfället är väl te, saft och vatten. Kunde inte få i mig något på hela dagen igår. Så nu bär det av till farbror doktorn för att se vad de kan vara. Febern vägrar också att minska, det går åt fel håll helt enkelt för igår på morgonen hade jag 38,5 och nu är den uppe i 39,5 Jippi.

Lots of Love!


Happy Times!

En sak som är positivt idag i alla fall. Fick veta min Juridik tenta nyss, ännu en klump i magen har släppt. För jag klarade den! Trodde verkligen inte att jag skulle göra de, men nu är den avklarad, en omtenta mindre i Augusti.
Nu kanske man kan bli frisk när man har något att vara glad över.
Lots of Love!

Behöver tips

Tanken var inte att jag skulle åka hem och ligga i sängen och vara sjuk, utan att jag skulle ta vara på mina lediga dagar och ligga ute och njuta i solen. Men detta är ett faktum jag bara kan drömma om.
Vet inte riktigt vad jag ska göra för att friskna till, just nu känns det som om jag skulle kunna göra precis vad som helst.
Jag tror att jag ska koka en stor kanna te till och krypa ner under täcket igen och fundera ut något som kanske kan få mig att må bättre.
Någon som har tips på hur man frisknar till snabbt?
Lots of Love!

SJUK!!!

God Morgon!
Idag är det inge bra, har ont i halsen, feber och ont i hela kroppen. jag hatar att vara SJUK! Har varit det alldeles för mycket nu detta året, vad har det tagit åt mig?
Solen skiner ute idag, väldigt passande när man förmodligen får tillbringa hela dagen i sängen. BLÄÄ!
det är ju dessutom bästa veckan att vara sjuk? Jobb hela helgen plus att det är midsommar, kunde jag bara inte få vara frisk. Får väl se hur jag mår i morgon om jag åker tillbaka ner till västkusten och jobbar på torsdag och framåt.
Nu ska jag krypa ner i sängen igen.

Lots of Love!

Inget fusk här inte

När Hanna slutade jobba idag va vi ute på en springtur. Riktigt härligt måste jag säga. Det var ett tag sedan man tränade nu. Men nu fasen ska de bli av att man ger sig ut oftare. Ska försöka planera i detta i min kalender så de inte blir något fusk här inte.
Så nu ligger jag ute i solen och gottar mig lite. Får bli en stund till innan jag fortsätter med mitt lilla projekt inne.
Vad det är får ni se senare.
Lots of Love!

Vart är solen?

Nu har jag fått i mig lite lunch efter en powerwalk med Josse. Men vart är solen? Jag som tänkte passa på att ligga ute och schteeka hela dagen nu när man är ledig. Får väl vänta och se vad som händer. Kanske ska passa på att städa upp lite på mitt rum så länge och försöka göra ett mönster till en klänning om jag hittar någon fin modell. Har planer på att sy en ny till midsommar så vi får se hur det går med den biten.
Lots of Love!

Powerwalk

God morgon, eller snarare god middag.
Sov verkligen ut idag vaknade 10.45, sjukt att jag kunde sova så länge. Nu har jag i alla fal fått i min frukost och träningskläderna är på. Så nu ska jag sätta mig i bilen och åka till Josse så blir det ut på en härlig powerwalk. Får hoppas att solen tittar fram när vi är klara så man kan åka hem och schteeka lite.
Lots of Love!

Småland

Då var man hemma i småland igen. Åkte hem idag på eftermiddagen, så nu tänkte jag njuta av några lediga dagar här hemma. Hoppas på att det kommer bli soligt och varmt så man kan schteeka lite också.
Ska krypa ner tidigt idag och kolla på någon spännande film hade jag tänkt.
Något tips?
Lots of Love!

Halmstad i bilder

Här kommer bilderna från när vi var i halmstad.
Lots of Love!

Kort jobbpass

Kom nyss hem från jobbet, det blev ett ovanligt kort pass idag. Skulle sitta i entrén från 10-13.00, men kassan jag skulle sitta i krånglade så fick gå upp och öppna souvenirbutiken istället. Men där blev det inte heller långvarit för det kom en annan tjej som skulle jobba där så de blev en kort dag på jobbet. Men stod och pratade med Bea i nästan en timme innan jag åkte hem.
Så nu ska jag vara duktig och lägga i två maskiner tvätt och överväga om det är värt att åka hem till skogen idag kanske. Har inget jobb fören på torsdag nu så kanske ska passa på och åka hem?
Igår blev det i varje fall en lyckad utgång med Bea. Det får vi göra om snart igen tycker jag allt.
Lots of Love!

De Kungliga bröllopet

Idag är det kungligt bröllop på schemat, men det kommer jag missa. Många kommer sitta bänkade vid tv:n idag och följa sermonin och allt som händer runt om kring.
Kommer det gå i repris? Det blir väl den jag får rikta in mig på i så fall.
Hoppas deras dag blir oförglömlig och helt underbar!

Lots of Love!

Jobbtime

God Morgon!
Nu är jag snart redo för ett långt pass på jobbet. Kommer bli ganska segt att sitta i boden idag eftersom vädret inte är på topp. Men vi får hoppas att det spricker upp så jag kan få sälja lite godis.
Efter jobbet får vi se vad kvällen har att erbjuda, om de blir en hemma kväll med film och mys eller om de kanske kan bli en liten utgång. Allt beroende på hur trött man är.
Hörs senare.
Lots of Love!

Den lilla rosa

Var nere på stan en sväng innan. Skulle lämna tillbaka mina gladiatorsandaler som hade pajjat, dålig kvalitet som bara höll en vecka.
Fick i alla fall pengarna tillbaka. Hittade även en bh och ett par söta trosor på HM som fick följa mer hem.
Sedan hittade jag även två små söta rosa klänningar på Gina, funderar på om man kanske ska inhandla någon nu till midsommar. Om jag inte hinner sy en vill säga.

Kan inte bestämma vilken som är snyggast, vad tycker ni?
Lots of Love!

Redan fredag

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Så nu tänkte jag få i mig lite mat och sedan njuta lite av solen.
Mitt huvud bara snurrar nu när man inte har någon skola att tänka på, man har ingen aning om vad det är för dagar längre. Men tydligen har det redan hunnit bli fredag idag, tiden bara springer iväg. Detta är inte OK!
Snart är väl denna sommaren över, måste ju hinna plugga lite också innan skolan börjar.

Lots of Love!

Sol och Jobb

God Morgon!
Idag har solen tittat fram, hoppas att det håller i sig hela dagen så man kan sätta sig ute efter jobbet och sola lite.
Först blir de jobb i några timmar, är väl inte helt pepp på de idag med tanke på att jag inte mådde så bra igår. Har aningen huvudverk idag med men de ska nog gå fint ska vi se. Är ju inte allt för många timmar.
Måste lägga upp bilderna från Halmstad ikväll också. Så håll utkik.
Lots of Love!

I feel bad

Skulle varit på jobbet nu på personalt fest, men istället ligger jag hemma i sängen och mår skit. Ont i huvudet, sjukt trött och ont i magen och aningen illamående. Varför just nu??
Är hungrig men vågar inte stoppa i mig något just nu.
Tror jag ska ta och sova en stund och se hur jag mår om någon timme. ska ju jobba i morgon så måste vara pigg och kry då!
Det är i sådana här situationer man ska ha en gentleman i hemmet. Vart är du?
Lots of Love!

Halmstad

Hej alla solstrålar!
Kom just hem från två underbara dagar i Halmstad. Vi har legat och stekt i solen och firat Mysan som fyllde 20 igår. Det invigde hon med en runda på systemet. Vi bjöd henne på frukost och på kvällen blev det partaj. Hoppas hon fick en lyckad födelsedag.
Jag hann även med en snabb runda in till stan och fick shoppat mina diskhanddukar jag har längtat efter så. Så nu ska de pryda mitt kök så fint.
Nu tänkte jag sätta på en film och lägga mig i soffan och vila upp mig innan jag ska iväg på personalfest ikväll.
Bilder kommer senare när jag har orkat lägga in dom.

I Miss Turkiet!! Vill tillbaka!
Lots of Love!

Födelsedagsfirande och Partaj

Blir ett väldigt kort inlägg nu.
Har bråttom som tusan.
Nu bär det av ner mot Halmstad för födelsedagsfirande och Partaj med mina tjejer.
Hörs när jag kommer hem igen.
Självklart följer kameran med!
Lots of Love!

Jobb

God Morgon!
Nu har jag fixat mig och är klar för att åka till jobbet.
Jag har till och med hunnit packa det mesta till jag ska åka till Halmstad i eftermiddag. Hoppas på mycket sol och schteek.
Men först blir det fem timmars jobb innan man kan njuta av några dagar ledig.
Lots of Love!

Sena nätter

Nu väntar sängen. I morgon väntar ett jobbpass mellan 10-15.00 i entrén. Skulle egentligen varit i souvenir butiken mellan 11-17.30 men bytte med Emma. För jag har lite småsaker att fixa i morgon innan det bär av ner till Halmstad till mina tjejer. Det kommer bli några dagar med prat skratt och mys. Men framför allt födelsedags firande för min underbara vän My som fyller 20 år!
Så nu ska jag krypa ner i sängen så man kan få sova ut ordentligt. Jag har fortfarande inte riktigt ställt tillbaka tiden efter Turkiet. Det skiljde ju en timme när vi kom dit så klockan är egentligen 22.27 där nere nu. Säkert därför man e så grymmt trött, plus att det blev ganska sena kvällar/nätter där nere innan man kan i säng.
Lots of Love!

Spännande telefonsamtal?

Nu är jag hemma från ett pass på jobbet, idag var det bara fyra timmar som tur va. För jag har varit grymt trött hela dagen lång.
Knappt något folk idag heller, men det förstår jag många som firar studenterna här i stan idag.
Men jag fick några underhållande sms från roliga personer.
Det kanske väntas ett spännande telefonsamtal senare idag eller någon annan dag nu framöver. Nervöst hehe.
Nu tänkte jag bänka mig i soffan och sätta på en film och bara ta det lugnt och mysa.
Lots of Love!

Jobb

Har bara tagit det lugnt hela dagen.
Så nu bär det av till jobbet för 4 timmars jobb. Hoppas tiden går fort för jag är ganska seg fortfarande efter veckan i Marmaris.
Skriver mer senare idag.

Lots of Love!

NEW WEEK

God Morgon!
Skönt att få sova ut lite idag, börjar inte jobba fören 14.15 idag så det ska bli skönt att bara ta det lugnt och njuta av ledigheten någon timma till innan jobbet drar igång för sen kör det igång hela sommaren. Är bara ledig lite strö dagar här och där så det blir ingen riktig semester.
Får se vad som händer idag, ska väl umgås med mamma och pappa nu när det är här på besök. Hanna slutar skolan idag så, kommer väl inte träffa dom på ett tag nu eftersom dom åker hem till skogen idag.
Lots of Love!

Shopping i Marmaris

Detta är lite av vad jag shoppade i Marmaris.
Vi blev experter på att pruta tillslut.
Lots of Love!

Foton del 2

Foton del 2
Lots of Love!

Smink

Hittade ett jätte bra penselsett som jag tror jag ska klicka hem lite senare.
18 penslar för bara 399 kr.
Lots of Love!

Veckans Låt

Denna låten har man fått på hjärnan nu efter att ha dansat till den ett antal gånger under veckan i Maarmaris.
Dansa och njut, mycket roligare om man upplevde de i Turkiet dock ;)
Lots of Love!

Foton del 1

Foton del 1

Lots of Love!


I´m Home

God Morgon!
Igår kom vi hem från en fantastisk vecka i Marmaris. Veckan har varit helt underbar, mycket sol och bad. Vädret kunde knappast ha varit bättre, det ända som va ett minus var att det var världens oväder på torsdag kvällen. Men det överlevde vi också.
Vi började semestern med ett turkisktbad, först satt man i en torrbastu sedan en ångbastu, efter det blev det skrubbning och tvättning efter att vi va rena och hala som tvålar fick vi sitta i en bubbelpol och njuta, sedan avslutades de hela med helkroppsmassage och ansiktsmask.
Vi avslutade även veckan med after sun, insmörjning i honung, tvättning bullebad och helktoppsmassage och ansiktsmassage.
Det blev många helgalnakvällar med tjejerna och massa trevliga turkar. Jag har nog haft lite fel bild av turkar, för vissa av dem var hur trevliga som helst.
Vi va även ute på en båttur en dag, låg och stekte på båten och lyssnade på bra musik. Hoppade från båten i det turkosa vattnet. Helt underbart.
Det finns mycket att berätta om denna semestern men det skulle ta alldeles för lång tid att skriva allt vi gjorde, så det får räcka med denna korta tillbakablick.
Tänkte lägga in lite bilder senare idag så får ni uppleva semestern i bilder istället.
Lots of Love!

Nu bär det av !

Kom nyss hem från studentfirande. Mycket trevligt, man fick återblickar från förra året.
Stort grattis till alla som tog studenten idag!
Nu är det inte långt kvar! fyra timmar kvar tills vi åker till landvetter. kl 6 i morgon bitti går planet till Turkiet. Kommer bli en underbar vecka med tjejerna. Hoppas ni får det riktigt gött här hemma.
Får se om det lyckas bli någon uppdatering där nerifrån beroende på om vi hittar en dator.
Annars kommer en uppdatering med bilder när jag är hemma om en vecka igen.
Lots of Love!

I MISS YOU GIRL

Jag kan inte fatta hur mycket man kan sakna en och samma person. Jag sakar alla minnen med dig, jag saknar ditt leende, jag saknar att få vara i din närhet. Du fick än att må bra när man man kände sig nere, du gjorde alla dagar till ett minnesvärt ögonblick. Även om det fanns vissa dagar då vi inte alltid kom överens, men de är de dagarna man snabbt glömmer eftersom de är så få.
Du är en så underbar människa, jag önskar att du fortfarande fanns där för mig.
Jag vet att du inte haft det lätt den senaste tiden men jag finns här det vet du. Jag saknar dig så otroligt mycket nu kära vän. KOM TILLBAKA!
I NEED YOU! Jag tror inte att du förstår hur mycket jag saknar dig, du är verkligen en pärla som man inte har råd att förlora.
Denna kvinna har ett hjärta av guld och en begåvning som få och jag saknar henne.
Malin hoppas du läser detta och inser att du verkligen fortfarande betyder väldigt mycket för mig!<3
Lots of Love!

Studenten

Studenten! För ett år sedan så var denna tiden den roligaste under det året. I Miss It!
Plus att jag saknar mitt hår!
I eftermiddag/Kväll blir det studentfirande, hoppas jag hinner till utsläppet så jag kan gratta lite folk!
Ska iväg och fixa håret idag också så de kan bli tight om tid. Jag ska försöka hinna med alla.
Lots of Love!

Inte som planerat

God Morgon!
Dagen började inte som planerat, Hanna kommer inspringandes i mitt rum och säger att hon har försovit sig och att jag måste köra henne till frisören. Tack! Där försvann den sovmorgonen, menmen nu är jag ju uppe så då kan jag ju lika väl börja dagen. Har lite att fixa. Tanken var dock att det skulle blivit någon timme till i sängen, eftersom jag inte riktigt vet hur mycket jag får sova nästa natt.
Nu ska jag fylla min och Josses Ipod med massor av party musik! Någon som har tips?
Lots of Love!

Sommarlov!!

Nu är det är det äntligen sommarlov.
Idag blev det massa chill i stenbrottet med klassen efter tentan, men kubb, god mat och massa prat och skratt.
Men nu äntligen är jag hemma i skogarna igen, kom hem fårn gvd för en stund sedan var och planerade lite inför resan. På Lördag morgon drar vi tjejer. Kommer bli kanon.
Dagen har varit underbar i solen!
Lots of Love!

Annorlunda sommarlov

God morgon!
Idag har man en härlig känsla i kroppen, en känsla man har haft just en sådan här dag de senaste 13 åren. Men idag är det annorlunda. De senaste 13 åren har man träffat klassen i klassrummet och sedan gått vidare till kyrkan för att möte sommarlovet. Höra prästen, rektorn prata, kören sjunga.
Men idag är det annorlunda. Kommer spendera några timmar i ett klassrum för att göra en tenta, sedan är det sommarlov. Ingen som står och predikar för en att man ska få en bra sommar med massa sol.
Det kommer kännas konstigt.
Kan man säga att man har sommarlov när man pluggar på högskola?


(bild från google)

Lots of Love!



2 dagar kvar

Nu har jag gett upp pluggandet för idag, kan inte lära mig mer nu. Eller rättare sagt så gav jag upp för någon timme sedan, satt ute i solen och njöt en stund medan tvätten blev klar. Har tvättat, målat naglarna och kollar på O.C hela kvällen.
Nu är det bara några timmar till som man ska stå ut med innan det är sommarlov på riktigt.
Efter tentan är tanken att det blir grill, prat och förmodligen massa galenskaper och skatt med klassen. Hoppas många kan joina. Själv så kan jag bara vara med någon timme, så det får bli Bodegan en annan gång för min del.
Bara 2 dagar kvar sedan blir det en härlig och välförtjänt semester till Turkiet.
Lots of Love!

Midsommar 2010?

Eftersom jag jobbar nästan alla helger under sommaren så betyder det även att jag kommer jobba under midsommarhelgen. Vilket kanske jag inte riktigt hade haft i bakhuvudet innan, att det mycket väl kunde bli så. Alla brukar ju åka iväg och hitta på roliga saker under midsommar, Halmstad, Öland mm. Men för min del blir det jobb som gäller.

Men ja ska inte deppa ihop för det, för det lutar åt att det blir en underbar midsommar men min kära vän Emelie och hennes pojkvänn och ett härligt gäng här nere på västkusten. Får hoppas på bra väder också.
(Bild från google)

Lots of Love!

Borttappad Melon

Jag har letat som en galning efter den där melonen som jag visste att jag fick av mamma innan vi åkte tillbaka i söndags. Den har inte legat på fruktfatet, inte i kylen och inte heller i någon väska. Så igår när jag va ute i bilen och skulle kolla en sak åt pappa tyckte jag att det luktade konstigt, men jag tänkte inte mer på de. Utan jag gick in igen och fortsatte plugga.
Sedan idag när jag kollade i kylen en gång till efter melonen, så slog det mig att den kanske hade trillat ur påsen och låg kvar i bilen. Mycket riktigt där låg den under förarsätet, mjuk och inte alls lika lockande som den va när mamma packade ner den.
Undra om det va de som var orsaker till lukten? Får väl se i morgon när jag åker hem om det fortfarande lukter, annars kanske man hittar något mer under sätet?
Lots of Love!

In i det sista

God morgon!
Sommaren har dom kommit för att stanna, för idag när jag vaknade visade termometern 20 grader. Dock är det inte så soligt, men det kanske bara är bra?
Tänkte bänka mig i soffan nästan hela dagen och plugga det sista.
Måste även gå till torget och köpa några blommor till mamma, får se det som en paus.
Hörs senare!
Lots of Love!

I wish I lived my dream

Undra hur allt hade sett ut om jag aldrig flyttade hit, om jag aldrig hade börjat plugga till butikschef eller hur det hade varit om jag istället hade börjat i Värnamo.
Det är svårt att veta vad man vill ibland, jag ångrar verkligen inte att jag flyttade hit på ett sätt för staden är mysig och jag älskar den. Men jag saknar de jag hade förr. Det känns som om man bara glider ifrån den tiden. . Kanske får skylla mig själv? Men jag skulle kunna göra allt för att få tillbaka de.
Allt försvinner ifrån mig, vad finns kvar egentligen?
I wish I lived my dream!




The O.C

Nu får jag hoppas att jag är mindre rastlös, kom nyss hem från en spring tur i skogen. Det var behövligt, har ju knappt kunnat sitta still på hela dagen, fokuset på marknadsföringen har inte varit speciellt bra kan jag ju konstatera.
Nu ska jag hoppa in i duschen och peela kroppen så den blir lite fräsch. Sedan ska jag åter ta plugget någon timme till innan det blir dags för mys i soffan.
Man kanske skulle festa till det med ännu ett O.C avsnitt ikväll? Fick alla 5 säsongerna av Mickan när hon var här förra veckan, men kunde bara se tre stycken då eftersom dom andra inte var uppackade. Men sen har man en snäll kusin som hjälper än och förklara hur man gör, så nu kan jag äntligen packa upp alla ouppackade filer som jag inte har kunnat se på.
O.C förblir och kommer alltid förbli en av de bästa serierna som sänts på tv. Det kan man se om och om igen.
(Bild hämtad från google)
Lots of Love!

Muffins i mängder

Hade två övermogna bana ner och två ruttna äpplen i fruktfatet. Onödigt att slänga, så passade på att ta en paus i pluggandet innan och slängde ihop två muffinssmetar.
Det fick bli en helt vanlig. Så stekte jag äppelbitar i socker och kanel och la i muffinsarna. Riktigt smaskigt.
Sedan fick det även blir en annorlunda variant made by Sofia, kladdigachokladmuffins med banan i. Även de muffinsarna blev riktigt krämiga och goda.
Nu är det bara till att frysa in dem så man inte äter upp alla.
Inte bra att jag hela tiden hitta undanflykter för att sitta och plugga. Kan man inte bara orka hålla ut 1,5 dag till sen är de över för ett tag i alla fall.
Lots of Love!

1 Juni

Har verkligen inte hunnit reagera på verken vad det är för dag, datum eller månad. När jag vaknade på morgonen så kändes de som om de var onsdag, men en stund senare så fick jag känslan av att det var måndag. Jag har helt slut i huvudet, börjar jag redan bli gammal och tappa minnet?
Det är inte så konstigt att man inte vet vad det är för dagar längre, tiden bara springer iväg och alla dagar ser likadana ut.
Sedan upptäckte jag att det faktiskt redan är tisdagen 1 Juni idag, det är skrämmande vad tiden går fort. Nu har halva året redan gått och det känns nyss som detta året börjat. Vart tar tiden vägen?
Dags att återgå till marknadsföringsplugget så man inte förlorar ännu mer tid, bara 1,5 dag kvar med plugg innan sommaren tar över.
Lots of Love!

2 dagar kvar

God morgon!
Igår kväll fick det även bli en härlig springtur i skogen. Vädret var så lockande så följde med Hanna ut. Vilket kändes väldigt bra efteråt.
Det blev aldrig så att jag började plugga till tenta nummer två igår, var helt slut i huvudet och orken fanns inte där. Så istället tog jag tag i packningen och nu står resväskan nästintill klar för att åka på semester.
Nu sitter jag och försöker få klart övningstentorna i Marknadsföring så jag bara kan försöka få in allt i hjärnan också.
Men det är inte det lättaste idag eftersom solen skiner, det är varmt och himlen är blå. Får försöka hålla mig inne och se hur länge jag lyckas.
Lots of Love!

RSS 2.0