is it true or is it just a pain dream

is it true or is it just a pain dream ??

En väldigt rörig dag

Idag vaknade jag till ett kaos som hette duga. se har hela dagen bara rullat på i samma takt, men nu äntligen har de börjat lugna ner sig. Är hemma fårn skolan idag ocks är fortfarande inte riktigt bra ahr lite feber och förkyld.
Men hoppas på att de blir en handbollsmatch ikväll om någon vill förlja med inte så vidrae kul att gå dit själv.
Annars händer de inte så mycket här idag snön är borta och de tråkiga höstvädret är tillbaka, antingen kan snön komma nu eller så kan man lika gärna se fram emot sommaren drekt de ahr ju inte precis varit något skidväder här på några år, de hade verkligen sett riktigt fint ut med de nu:)


Höst sjukan fortsätter

Fy va tråkigt de är att bara ligga och vara sjuk, fast ändå rätt skönt slipper allt tjat och få vara ifrån allt en liten extra stund så man hinnen tänka igenom de en gång till utan att göra massa saker fel.
Idag har dagen mest bestått av vilande och slappande i sängen och soffan kommer bli en stor fet soffpotatis efter detta tro mig om jag inte redan har lyckats bli en?
Nej men nu efter denna lilla höst sjuka så ska jag väl försöka dra igång med träningen igen när jag kommit på plats i skolan och allt, de blir väl förmodligen nästa vecka om jag lyckats bli frisk då.
Ikväll blir de mys med siis kolla tv och äta lite, pappa och mamma jobbar ikväll.
Krya på dig ;)

De går mig på nerverna

Den här höstförkylningen går mig på nerverna, fast de är ju inte fel att ta de lugnt men de gör ju mig bara ännu med stressad de är ju inte så att man bara vill ta fram skolböckerna och plugga frivilligt när man inte mår toppen, men snart måste amn väl göra de ändå komemr bli så sjukt stressad nu innan jul när skolan drar igång efetr praktiken, får se om jag orkar mig upp till jkpg i kväll eller i morgon,
nu ska jag kola mig lite te och städa mitt lilla rum så mamma blir glad sen får de väl bli något att äta och förmodligen plugga lite.


Beverly Hills

Snart blir de att lägga sig framför tv:n och chilla lite och vänta in seriestarten av Beverly hills som börjar idag de ser jag fram emot.Dagens låt : Linking Park- Leave out all the rest


Experiment avklarat

Idag har jag gjort ett litet expriment tror jag lyckades,
för er som inte vet så är jag Gluten och mamma och pappa tyckte nämligen att jag skulle testa äta en delukatoboll som innehåller vanligt havregryn, jag tål nämligen rent havre. Men har aldrig testat äta vanligt.
SÅ idag gjorde jag expriment och åt en sån, den va ingen öjdare om jag får säga vad jag tycker, men den gick ner och nu efter 4 och en halv timme så har jag inte spytt så jag antar att de inte va någon större fara.


soon begins journey

Nu ska jag snart börja köra igång på riktigt, längtar måste bara bli frisk nu. Åkte på höstförkylningen nu i lördags och den har övergått i lite feber och hosta inge vidare de inte, tur att man är ledig idag och i morgon. de de blir en kort vecka i skolan vilket jag ser fram emot.
I helgen hade vi öppet hus på skolan för alla 9:or och övriga som va intresserade av att kolla på våran modevining vi hade att bjuda på, är riktigt nöjd med mitt arbete bakom den.
sen jobbade jag även några timmar igår riktigt kul :)i find my own way
I find my own wayUnderbar praktik

Äntligen hemma igen efter 3 underbara veckors praktik i Varberg :) men sjukt stressad över allt i skolan, men hoppas de löser sig :)
NU blir de en underbar mys kväll med film och godis med sara <3

Modevisning i morgon 10.30 & 12.00 i Bäckdalsgymnasiet :)
Be there

Puss


RSS 2.0