Myskväll hos Bea

Har haft en mysig kväll hemma hos Bea. Började med en powerwalk och sedan åkte vi och hämtade ut mitt paket i på Ica. Som jag har väntat! Ni får se vad som döljer sig i paketet i morgonbitti.
Sedan åkte vi vidare till Coop och handlade lite kvällsmat, fick bli varmchoklad och mackor till fångarna på fortet.
Får bli fler sådana myskvällar tycker jag allt.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och ladda för ännu en ny kursintroduktion i morgon.

Då var man igång

Nu har sista året på Campus börjat. Första introduktionen till en av de nya kurserna ägde rum idag, det tog två timmar för läraren att gå igenom kursplanen. Men jag ska inte klaga nu är vi igång, ny gruppindelning till kurserna och nya partnerbutiker. Men man kan ju säga en sak, klassen är inte så stor längre. När vi började för ett år sedan var vi ca 50 i klassen och nu är vi 17. Hur gick detta till?
Men jag hoppas på ett bra och roligt sista år på Campus, med massor med fester, aktiviteter men sedan får vi inte glömma de viktigaste plugg.
SÅ nu är det bara att börja ta i med hårdhandskarna och planera och hänga med från början.

Tillbaka till vardagen

Nu är det dags att kila ner till skolan. Vad konstigt det känns, jag har redan pluggat på högskola i ett år och nu ska jag gå in på de andra och kanske sista året på utbildningen.
Men det ska bli sjukt kul!
Dagens:

Skjorta- HM
Leggins- Gina
Heels- HM

God Natt

Nu säger jag godnatt så man är utvilad i morgon när vardagen får lite rutiner igen.

Dagens köp

Efter skolan idag så fick det bli en shoppingrunda på stan med mina kära syster.
Fick med mig två baslinnen, en skjorta, tights och ett par träningsskor hem.
Ska testa träningsskorna ett par gånger innan jag bestämmer mig helt om jag ska behålla dom.
Vad tycker ni? :)

Nollningnolltio

Blev en tidig morgon idag, klockan ringde 07.00.
Kl. 09.00 befann jag mig i skolan för att sälja nollningsbiljetter och nu sitter jag här och har 1,5 timme kvar.
Idag är det sista sommarlovsdagen, så nu är det bara att vänta på nästa ledighet när den nu kan komma. I morgon drar allvaret igång igen. Blandade känslor där.

Festligheter

Här kommer lite bilder från gårdagens festligheter. Kvällen började med fix hos Bea, sedan vidare på förfest hos Hanna och sen fick kvällen avslutas på Cheers.

Fun City

Har haft en helt underbar dag på jobbet idag, därför det har varit lite dåligt på bloggsidan idag. Åkte och hämtade upp Bea vid halv ett tiden och åkte till Fc. Trolleri, djurparad, fyrhjulingar jultomten och mycket annat skoj. Tur att vädret var fint också, det gjorde allt mycket trevligare.
Så nu säger vi hej då till Fun City för denna säsongen.

Sista dagen på jobbet

Idag var det sista dagen på jobbet, det firar vi med festligheter ikväll med jobbarkompisarna hemma hos Hanna. Kommer nog bli en awsome kväll!
Vinet är upphällt och sminket håller på att penslas på.
Nu kör vi, vi ses i dimman.


Mys i Gbg

Har haft en super mysig dag i Gbg med Bea. Fika, shopping och god mat på Ikea.
Blev inte så mycket shopping för min del men jag är nöjd ändå, ska ta en sväng på stan här någon dag också.
Ska försöka lägga in bilder på vad som shoppades i morgon efter jobbet.
Nu ikväll har jag ätit räkor och kräftor med familjen. Mysig de också.
Men nu ska jag krypa ner i sängen, kommer nog slockna som en stock är sjukt trött. I morgon väntas jobb 10-17.30.

Göteborg

God morgon!
Varför lyckas man alltid vakna tidigt när man har sovmorgon? Gick i alla fall upp runt 08.00.
Gjorde iordning lite frukost och fixade till mig. Så nu är jag redo för en heldag med shopping med Bea i stora stadegn Göteborg.
Skriver mer senare när jag kommer hem!

Hunnit med mycket

Nu får det vara färdigt städat för idag!
Så nu tänkte jag krypa upp i soffan och mysa framför Himelblå som sänds på Svt 1
Känner mig så nöjd idag, att jag har hunnit med så mycket! Great!

Löprunda och styrkepass

Kom precis hem från en härlig löprunda i det fina vädret. För ca 3 månader sedan så hade jag knappt en tanke på att ge mig ut och springa, det var det värsta jag visste. Men nu 3 månader senare så är det helt underbart. Att man kan ändra uppfattning så fort. Så idag blev det en löprunda på 5,2 km och ett välförtjänt styrkepass efteråt.
(bild från någon gång i Juli)
Så nu ska jag ta en skönt och lång dusch innan jag fortsätter med storstädningen jag började med tidigare idag. Nu ska här bli fint när mamma och pappa kommer på besök.

Design

Hej.
Det är Terese igen.
Nu är jag klar med Sofias design, skriv gärna vad ni tycker om den. Ni får gärna skriva till mig också, så jag vet om det är något som kanske ser konstigt ut eller så...
Ha det så bra nu allihopa. ♥

Lunch Tips Sökes



Mycket att göra

Fixandet inför nollningen nere på skolan gick bra innan. Hann även med att fixa lite annat också och göra lite små ärenden på stan. Det går förmodligen ganska bra nu, ett stort leende på läpparna.
Nu ska jag bara lägga mig i soffan en stund och vila innan jag måste ner till skolan igen och fixa inför fikat vi ska bjuda på idag.
Ni ser jag har att göra fast skolan inte riktigt har dragit igång än. Men förmodligen är jag hemma vid halv 4,  4 tiden igen och så kan jag ta tag i bombnedslaget här hemma och bara njuta av en mysig kväll med syster.

Blev ingen sovmorgon

God Morgon!
Planen var att jag skulle få ta en extra lång sovmorgon idag. Men så blev det inte, gick upp kl 08.00 och var pigg och glad. Frukosten är uppäten och kläderna är på. Så nu väntar jag bara på att klockan ska ticka på så jag kan gå ner till skolan och jobba lite med nollningen. Det känns skönt att inte behöva ha massa plugg i tankarna nu, så man kan koncentrera sig på en sak.
Hade behövt en heldag här hemma i lägenheten och bara röja upp, men jag får väl ta det lite pö om pö idag när jag får tid över.
Skriver lite mer senare, har mycket att planera inför det kommande veckorna!

Brödbakning på G

Nu håller brödet på att bakas i bakmaskinen, får hoppas på att de blir bra denna gången. Har lyckats klanta mig på något vis de två senaste gångerna. Men nu är det ett helt vanligt vitt bröd som gräddas i bakmaskinen.
Om detta blir bra tänkte jag baka ett bröd med lite frön och annat smarrigt i senare.

Några pluggfria dagar

Det var inte roligt att ta sig ut idag kan jag lova, man höll praktiskt taget på att blåsa bort. Det blåser inte lite ute idag heller. Men jag lyckades ta mig ner till skolan och efter 3 timmars tenta skrivande så är jag nu HELT plugg ledig några dagar fram till skolan börjar. Det ska bli så underbart skönt. Men det betyder inte att jag är helt ledig för det för det finns massor med saker som ska göras.

Storm!!

Idag är en sådan dag som man bara vill ligga kvar i sängen och kolla på film hela dagen. Det stormar som aldrig förr ute. Känns som om sommaren är över på riktigt nu och hösten har nog kommit för att stanna. Men jag klagar väl inte allt för mycket, höstshopping, mysiga hemma kvällar. Men en sak gillar jag inte, bor man på västkusten så får man stå ut med en och annan BLÅSIG höstdag.
Men kan inte bara solen komma tillbaka några dagar så att man kan få lite mer sol på sig så man får lite mer färg.

Inspiration


Slut i huvudet

Är helt slut i huvudet efter dagens tenta, som förmodligen inte gick vägen denna gången heller men man ska aldrig säga för mycket. Så just nu snurrar allt bara runt i mitt huvud. Men det är bara att bita ihop, har ju en tenta till att plugga på men får se hut mycket som går in i hjärnan idag. Efter i morgon kommer det vara så skönt att man kan släppa detta för ett tag i alla fall.
Nu ska jag försöka fixa lite lunch och skriva en To Do lista, mycket som måste hinnas med nu i dagarna.

Sidoprojekt

Ett av mina sidoprojekt är i full gång. Vad tycker ni? För er som inte vet eller förstår vad det är så är det en tavla på min syster som jag håller på att måla. Förhoppningsvis ska den vara klar till helgen och hänga på väggen men man vet aldrig.

Hej alla Sofias läsare ♥

Jag heter Terese, min blogg hittar du här. Jag håller på och fixar lite med Sofias design. Tyvärr hinner inte jag mer idag, men ska fixa klart allt imorgon. Därför kommer det se lite konstigt ut nu. Men då vet ni varför.
Puss och kram

Väskor 299 kr

Ska man slå till? Vilken färg i så fall?

NEW WEEK

God Morgon!

Ny vecka, nya möjligheter! Det var inte så jobbigt som jag trodde att gå upp tidigt idag. Så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli tio i nio så jag kan cykla ner till skolan. Ska nämligen möta upp Marcus för en pluggdag vid nio tiden. Får se hur länge vi orkar plugga innan vi ger upp. Vid fem tiden idag ger jag upp, känns inte som någon större idé att sitta och plugga halva natten innan tentan. Det jag inte kan vid fem kommer jag inte kunna i morgon ändå. Vi för på den taktiken och hoppas på att den håller.
Hinner nog med att skriva ett inlägg innan jag ska iväg på styrelsemöte senare idag.

Underbart

Härligt! Kom nyss hem från en springtur i det fina vädret. Det var underbart, nu kanske jag har fått lite mer energi till att ta tag i pluggandet. Ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Sen ska jag hämta syster yster vid tåget och åka och handla. Sedan är jag redo för att plugga de sista timmarna som dagen har att bjuda på.

Utomhus bio och två tjejer i burka

Jag låter bilderna tala för sig själva!

Plugg en söndag är de ok?

God morgon!
Igår kväll var det en väldigt händelserik och trevlig kväll med Fc tjejerna.
Nu är jag utvilad efter nattens sömn och ska precis sätta mig i soffan och äta lite frukost. Sedan blir det plugg hela dagen lång. 
Ska uppdatera med lite bilder lite senare.

Operation getingstick

Ibland är det tur att man har en "sjuksköterska" på jobbet. Isabell fick ett getingstick igår och Victor tog såklart på sig handskarna och började operera.

Kanon dag

Dålig uppdateringen igen! Kommer bli bättring när tentorna är över. Igår hade jag i alla fall en mycket trevlig dag på jobbet med trevliga arbetskamrater. Bilder kommer så kommer ni förstå.
Efter jobbet dröjde vi kvar en stund innan vi åkte hem, man får ta vara på de stunderna man får innan arbetskamraterna åker iväg från västkusten.
Avslutade kvällen hos Bea med Elin och Emma. God grillad mat och film. Måste lära mig att gå och lägga mig i tid bara, de märks dagen efter vill jag lova.
Men nu är jag väl ganska redo för att åka till jobbet, sista passet för denna veckan. Men det kan nog bli ganska bra ändå. Uppdaterar mer när jag kommer hem.
Ha en toppen dag och hoppas att solen visar sig lite!

Opera

Igår va ännu en sådan dag som man inte kunde sova när man väl behövde det. Orsaken var att det strömmande ut opera ute på gatan. Vi stod och skrattade en ganska lång stund innan Hanna kom på att det skulle vara utomhusbio på torget torsdag-lördag.
Så igår kväll fick jag reda på två frågor:

1. Varför det inte gick några filmer på bio igår och idag.
2.Varför det strömmade in opera genom fönstret
SVAR!
Utomhus bio på toget, och dom valde att visa en random opera.

Lite tankar som flög runt i huvudet var.
  • Yes, äntligen slut.... Nej det va bara paus för nu drog andra akten igång, men inte nog med det dom höjde nog ljudet lite så tanterna längst bak skulle höra.
  • Marlene Arnman har nog inflyttningsfest på toget
  • stackars dom som har betalat pengar för att bo på stadt inatt
  • Vi kommer nog få traska runt på glassplitter i stan istället för kullersten
  • Undra om Farsan kommer höras lika bra på lördag i så fall kommer ju hela stan vara ett skämt
  • Det här fick bägaren att rinna över, sänk hyran, först vägarbetar, sedan opera och nu inom kort sprängnig vad är detta ;)
Det var bara texten som fattades igår i sovrummet, så hade vi fattat hela handlingen.


Orkidé


Lite längre än planerat

Nu har min pluggpaus varit lite väl lång. Gick en sväng på stan med min syster och Jenny. Sedan åkte vi ner till skolan och jag fortsatte mitt lilla sidoprojekt, så nu har jag målat hela tavlan med blyerts får se hur den blir. Hanna och Jenny satt och fixade naglarna på varandra.
Men nu är jag inte så sugen på att sätta mig och plugga. Får väl ta och krypa ner i soffan och läsa lite innan jag somnar.
Måste plocka i ordning sedan ska jag bara ta det lugnt.

Pluggpaus

Kom just hem från jobbet. Timmarna gick ovanligt fort idag, men det var väl för att jag har pluggat så effektivt idag när det inte har varit så mycket folk. Det märks att det är i slutet av säsongen nu, ingen har semester längre och barnen har börjat skolan.
Nu nu återstår det bara 4 jobbpass för mig i sommar.
Så nu tänkte jag ta en liten pluggpaus och ge mig ut på stan en sväng. Vädret är kanon idag så måste ju passa på att njuta lite av de innan regnet kommer tillbaka.

Sängen väntar

Nu tänkte jag krypa ner i sängen, mamma och pappa åkte precis hem. Får se om man lyckas slockna direkt eller om man kanske ska ta och läsa lite innan man släcker lampan idag. Borde ta igen alla mina missade sömn timmar inatt när jag för en gångs skull kan gå och sova i tid. Mycket som händer nu de kommande dagarna med jobb och plugg. Så kanske bäst att vila upp sig.
Lyckades ju vakna med nackspärr idag också så hoppas det släpper inatt.

It is raining

Dagen har varit väldigt effektiv, har suttit inne på WEST kontoret och fixat med nollningen hela förmiddagen. Kom Hem vid halv 3 tiden, sprang förbi ica och köpte lite ägg och mörk choklad, idag fick de bli med mintsmak.
Fixade till lite lätt lunch och har precis ätit klar. Så nu är jag redo för att ta tag i pluggandet, blev lite senare än planerat men får väl köra på några effektiva timmar nu.
Skriver mer lite senare måste sätta igång nu.
Förövrigt så är inte vädret lika fint som det va innan idag, nu öser regnet ner som aldrig förr.

The Sun is shining

Nu ska jag rulla ner mot skolan för att få lite arbete gjort, det får bli några effektiva timmar innan jag drar mig hemåt och dyker ner i skolböckerna.
Solen skiner och solbrillorna är på hoppas på en fin dag idag. Ut och njut med er idag!

Höstkväll?

Igår var det en mycket trevlig kväll. Blev väl inte riktigt som planerat. Powerwalkade hem till Bea, men när jag hade gått halva vägen började det ösregna så våran tänkta promenad blev inte så lång. Vi gick ner till Coop och handlade mat och sedan gick vi hem. Lagade god pastasallad, verkligen något jag rekommenderar.
Den bestor av:
  • avokado
  • gurka
  • majs
  • paprika
  • rödlök
  • fetaost
  • pesto
  • cream fresch
  • kyckling
  • pasta
Sedan kan man toppa med lite nötter, vi valde cachenötter men de går bra med vilka som.
Sen det värsta av allt, det var att det va helt kolsvart ute klockan 22.00. Det kändes verkligen som en ruggig höstkväll i mitten av oktober. Vad är detta? Vart har sen sommarvärmen och solen tagit vägen?

Västkusten

Hittade lite spännande bilder Paulinas blogg som jag tänkte låna lite.
Kan ni tänka er att tiden har gått så fort? Har redan bott här nere på västkusten i ett år nu. Skrämmande vad tiden bara har sprungit iväg. Men då är det bara att hoppas att detta året som är kvar på utbildningen går lika fort. Vad tror ni stannar man kvar här nere sen eller vart bär det av? Det får vi helt enkelt låta tiden utvisa. Men just nu trivs jag som fisken i vattnet.

Många bollar i luften

Nu har vardagen satt igång på riktigt. Tentaplugget är i full gång, borde dock lägga ner lite lite mer tid på det.
Kom hem från dagens nollningsmöte för en stund sedan. Det kommer bli kanon, men vi har att göra. Så nu blir det inte en lugn stund fram till 10 september. Jobb, plugg och massa fix med nollningen. Men kul är de så jag klagar inte.
Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lite marknadsföring önska mig lycka till, finns en liten chans till att man kan lyckas slumra till.
Dagens outfit:
Linne- Gina
Skjorta- JC
Skinnjacka- Carlings

Filmmys

Har haft en myskväll med Bea, massa prat skratt och film. Det finns alltid lika mycket att prata om. Kvällens film blev John Tucker must die, en film man kan skratta väldigt mycket till måste jag säga.
Nu väntar sängen, ska bli väldigt skönt att få krypa ner. Men det ser ut att bli en tidigt morgon i morgon eftersom dom tydligen ska kolla och besikta lägenheten. Fråga mig inte varför men fick hem ett brev om att dom ska besikta den bara för att dom ska spränga någon stans här i kvarteret. Visst låter det lite skrämmande?

En mor till salu

Igår var familjen på Vallarna i Falkenberg och kollade på En mor till salu. Många goda skratt! Det var mycket trevligt måste jag säga, man har ju sett några stycken av deras föreställningar på Tv när det har sänds. Så i julas beslutade jag och min syster att vi skulle köpa biljetter till familjen i julklapp för att vi skulle få se en live. Så det var trevligt att det blev av. Men lite synd att de kom en regnskur under första akten.
Detta är verkligen något jag rekommenderar att gå på, så om ni inte vet vad ni ska köpa i födelsedagspresent eller julklapp till någon så är en teater eller musikal biljett ett bra tips.

Tentaplugg

Förlåt! Väldigt dålig uppdatering jag vet!
Men det finns en orsak, tentorna kommer allt närmre och närmre plus att det är ganska mycket jobb på schemat.
Kom precis hem från några timmars plugg i skolan med Marcus, nu känns det väl lite lättare och roligare att plugga när man har rett ut lite småsaker som krånglat. Så nu ska jag bara få i mig lite mat sedan ska jag fortsätta pluggandet.
Kommer upp lite bilder från gårdagens bravader senare.

Tennis


Speedway

Lejonen- Västervik      53-43

Sunday morning

God förmiddag!
Gårdagen var super mysig, fört blev det jobb 11-17.30. Tiden sprang iväg ganska fort måste jag säga. Sedan åkte jag hem och fick maten serverad. Mamma och pappa är nämligen nere på lite besök nu i helgen.
Men efter maten så åkte jag hem till Bea, så tog vi en sväng till coop där vi stötte på några inte helt oväntade människor. Vi köpte med oss lite lördagsgodis och gick vidare ner till havet för att känna på vattnet, sen slutade det med att vi satt på varsin gunga och skrattade.
Sedan avslutade vi kvällen med Sex and the City 2, väldigt speciell film måste jag säga, inte alls som förväntat men det va ju helt klart bra.

Jobb på dagens schema

God Morgon!
Igår efter att Maria hade åkte hem blev det en liten sväng till några affärer och ett försök till en springtur, men det var segt. Så det slutadde med att vi sprang ca 4 km resten fick bli powerwalk. Men vi va ju ute i alla fall vilket var väldigt skönt.
Nu ska jag snart kila iväg till jobbet. Hoppas att timmarna går fort idag för jag är trött. Men jag får väl vara glad att efter dagens jobbpass så är det 4 dagars ledig innan det är dags att jobba igen. Men det kommer bli 4 tuffa dagar med mycket plugg och mycket annat som ska hinnas med.
Skriver lite mer senare idag.
Ha en toppen dag allihop!

Me Myself and I


Personalfest


Ganska lyckat

God Morgon!

Igår blev det inte så mycket bloggat. Dagen bara sprang iväg. Åkte ner till västkusten igen efter jobbat. In och ut på gekås på 35 minuter, tror det måste vara rekord. Va sjukt trött när jag kom ner så tog mig en liten powenap innan det var dags att fixa till sig för kvällen. Blev en ganska trevlig sista personalfest tillslut. Kunde varit lite bättre musik dock men trevligt hade vi.
Så nu sitter jag, Hanna och Maria i soffan och bara tar det lugnt. Tror jag måste förflytta mig till köksbordet och plugga en stund.
Måste få in bilderna från de senaste dagarna på datorn idag också, så det blir förmodligen en bildbomb lite senare, så håll utkik!

45 minuter senare

Nu märks det att det är nära, idag på jobbet var jag sjukt rastlös när det inte fanns något att göra. Så de slutade med att jag fick panik och åkte hem tio minuter innan jag skulle åkt hem. Men tio minuter är inte så mycket om man tänker efter.
har hunnit med ganska mycket idag. När jag kom hem från jobbet bakade jag lite muffins och tog med in till mina små tjejer och fikade och satt och pratade med Marie. Efter lite prat om att jag och Hanna skulle passa barnen ikväll för att dom skulle ut och springa slutade det med att det var jag Hanna och Marie som gav oss iväg.
Så 45 minuter senare så hade vi sprungit en runda på 7 km, jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle lyckas, men nu har jag fått det bevisat att träning ger resultat. Så nu är det bara att fortsätta och allt blev helt plötsligt så mycket roligare. Nästa steg blir väl att köpa ett par nya träningsskor skulle jag tro.

Only two days left

Detta känns helt underbart! Nu är det bara två dagar kvar som man behöver gå upp extremt tidigt. Fick ledigt på fredag, så på torsdag blir det all in eller vad säger du Bea.
 
Timmarna sprang iväg väldigt fort på jobbet idag trots att jag bara har häften så mycket att städa. 
Så nu har jag precis hjälpt Felicia och göra ett mönster till en klänning hon ska sy, så nu är det bara till att hålla tummarna på att den blir bra.

Min syster har varit väldigt snäll och städat mitt rum idag så nu får väl jag vara lika duktig och plocka iordning allt också. Så jag bara kan ägna den sista tiden åt plugg och umgås med familjen och grannarna innan de bär av tillbaka till bästkusten. 

Träningen ger resultat

Idag har jag suttit och lyckad fokusera på pluggandet i ca fyra timmar innan hjärnan gav upp.
Tog en paus i plugget och gav mig ut på en spring tur med min kära syster istället. Det känns hur skönt som helst nu efteråt, 5,5 km utan att stanna och vara överdrivet trött när jag kom hem. Så här bra kondition har jag aldrig haft, så de märks att träningen ger resultat. Nu är det bara till att fortsätta vara hurtig och försöka nå nästa mål.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på himelblå och dricka en kopp te och smaska på lite vattenmelon.

Friidrott

Hittade lite bilder från min friidrotts karriär. Det var inte igår kan man ju inte säga. Under de åren jag tränade så blev jag uttagen till smålandslaget i slägga. Om jag inte har helt fel så var jag bland de 10-12 bästa i småland.

Hjärnan är överbelastad

Just nu ser mitt skrivbord ut såhär, papper överallt och hjärnan försöker hänga med. Men jag insåg för någon timme sedan att det inte alls bara var till att repetera allt, externredovisning är inte så enkelt som de låter.
skulle behöva kolla på föreläsningarna en gång till men självklart så är dom bort plockade från first class.
Men jag ska inte ge upp, kämpa. Jag vet att om jag lägger ner tid på dom här två kurserna nu  i två veckor så kommer jag fixa de, men när man inte förstår ett skit så finns det inte mycket ork kvar.

Ny vecka

Ny vecka, nya möjligheter, men det betyder också att det är sista jobbveckan hemma i småland för denna sommaren. Helt underbart, men det är sjukt va tiden bara har sprungit iväg. Känns som om det var gasnka nyss man fick sommarlov, men det har redan gått 9,5 vecka.
Dagens jobbpass är i alla fall avklarat, så nu ska jag försöka samla lite nya krafter och storstäda med systeryster och plugga.
Dagen är räddad, vädert är ju inte så kul så nu måste man verkligen ta tag i de nödvändigaste.

Pigg och glad

Hemma i småland sista rundan nu i sommar, sedan stannar jag på västkusten ett tag. Så nu återstår bara en veckas jobb till hemma i skogen.
Har haft en underbar dag på jobbet i regnet idag. Först blev det cirkus med Bea och sedan sprang vi runt och lekte. Klättervägg, laserdome, radiobilar, ragnarrök, spökhus mm. Kunde knappt bli bättre. Är sjukt glad för att jag tackade ja till detta jobbet och har fått lära känna så grymt många underbara människor. Super dag på jobbet helt enkelt, vädret kunde dock varit bättre.
Nu väntar sängen. Klockan ringer 05.00 i morgon.

På nya äventyr

Gårdagen var mycket trevlig. Bea kom hit vid 9 tiden så fixade vi iordning oss sedan åkte klackarna på och vi gick vidare till Oscars. Kvällen var mycket lyckad, mycket dans om inte annat.
Lagom segt att gå upp idag dock, men man får väl skylla sig själ. Som tur var s va det bara 3 timmars jobb idag. Men ska strax åka tillbaka till jobbet och gå på cirkus och åka karruseller med Bea.
Sedan bär det av hem till småland igen för några dagars jobb, sista veckan där hemma nu. Känns väldigt skönt.
Men man blir lite smått stressad inför tentorna som är om lite drygt 3 veckor.
Kameran hänger med på mitt lilla äventyr nu så förhoppningsvis kommer det upp lite bilder senare ikväll eller i morgon.

Sommartorsdag

Bilder från i torsdags, på mitt i Borås.
Blev inte så att jag lyssnade på Salem utan jag träffade härliga människor och tillbringade någon timme på en bar.

Minigolf

Spelade minigolf med Jonas och Bea igår. Mycket lyckad kväll på västlusten!
Jonas 49 p
Jag 50 p
Bea 77 p

Jobb

Nu blir det jobb! Hoppas på sol så det kommer lite folk idag.

Mys på västkusten

Dagen har bara sprungit iväg. Direkt när jag kom ner till stan idag så gick jag och mötte upp Malin, har inte träffat henne på VÄLDIGT länge. Men det blev en väldigt snabbis på stan men vi han prata en stund i alla fall, varje ögonblick är guldvärt. Sedan dök Bea bus upp från ingen stans, så de blev en sväng på stan med henne. Planerna va att vi skulle på bio ikväll men de ändrades snabbt istället tänkte vi hyra en film och kolla hemma hos mig. Men slutade men det slutade med taco i solen ute på Bea altan och en minigolf runda med Jonas och Bea på apelvikens camping. En underbar kväll!
Bilder kommer senare har inte tid att sitta här längre för sängen ropar.
Kommer nog dock bli lite dåligt med bloggande nu i helgen, helgen ser väldigt fullspäckad ut. I morgon blir det jobb, 10-19.15 efter de blir det förmodligen en liten lätt utgång. Sen på söndag bli det jobb 10-13.00 och om vädret tillåter så blir det massa bus med dom bästa på jobbet.
Hinner nog uppdatera något snabbt i morgon så ni vet att jag lever.
Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag.

Mot västkusten

Nu är jobbveckan slut hemma i småland, så nu återvänder jag till västkusten för en jobbhelg där.
Mycket jobb nu som ni kanske förstår, men i helgen jobbar jag med trevliga människor så får hoppas att vädret kan vara på våran sida också.
Skriver mer senare.

Borås

Nu bär det av mot stora staden Borås för lite shopping, god mat och live musik!

Mycket jobb

Hemkommen från dagens jobbpass. Det är väldigt mycket jobb som cirkulerar i huvudet på mig just nu. Flyger ju och far mellan mina jobb, men nu är bara ett pass kvar i småland innan jag åker ner till västkusten för att avverka två pass där i helgen. Men det ska ju tydligen bli fint väder i helgen så de kan ju inte bli mycket bättre än att åka ner till västkusten då.
Nu måste jag fixa lite småsaker innan jag kanske hinner med en powernap. För eftermiddag bär det av till stora staden Borås. God mat, shopping och Salem Alfakir står på schemat.

En vanlig dag på jobbet

En helt vanlig dag på jobbet, idag möttes jag av de här mysiga djuret som satt i handfatet inne i mitt personalrum. Men med lite fönsterputsmedel och några trasor va den stendöd.

Hunnit med mycket på kort tid

Har redan hunnit med massor idag. Jobbade först som vanligt mellan 05.30-11.45, sedan blev det bara en snabb runda hem och hämta träningskläderna, sedan vidare ut mot stugan. Pappa och Hanna har ju varit fast där eftersom dom inte har någon bil, så fick åka ut och hämta dom. Så direkt när jag kom ut dit blev det en springtur i skogen med systeryster, mycket härligt måste jag säga. Maten smakade så mycket godare när man kom tillbaka.
Men nu är jag hemma igen och har min egna dator igen, sås nu kanske bloggandet kan gå lite bättre.
Tänkte lägga mig ute i solen och försöka få lite färg och sova en stund, låter de som en bra ide?

Powerwalk

Kom nyss hem från en härlig powerwalk med Sofia. JAg kan inte minnas när jag var ute senaste, har ju varit sjuk till och från hur länge som helst nu så nu får det vara nog. Nu ska jag försöka komma tillbaka till min rutiner.
Så nu blir det ett stykepass med pilatesbollen innan jag ska göra iordning en omelett.
Ska försöka komma sova hyfsat tidigt idag så man inte är så trött i morgon. Måste verkligen plugga.

Trött

Är verkligen sjukt trött idag. Höll på att somna flera gånger på jobbet idag, så nu tänkte jag bara se vad som finns att äta och sedan ska jag en powernap en stund och hoppas att man är piggare sen så man kan plugga lite. Har lite saker som måste hinnas med idag.
Tips på maträtter man kan laga, känner för att göra något snarrigt ikväll!

KARIN

Ps. Idag är det min namnsdag! Ds.
Grattis på namnsdagen mormor, jag tänker på dig varje dag! ♥

Mys i stugan

Kom nyss hem från en mysig kväll i stugan. God grillad mat och massa sol. Jag och Hanna va nere vid sjön och fotade massa. Perfekt väder.
Den bjuder jag på idag!

Musiken på högsta volym

Nu ska jag försöka ta tag i den här dagen och göra något vettigt, kom nyss ut ur duschen så nu måste jag försöka hinna plugga och städa lite innan jag ska iväg på dagens lilla äventyr.
Vad sägs om att göra ett snabbt ryck?
Låter musiken spela på högsta volym så länge.

12 dagar kvar

Äntligen är denna jobbdagen över. Det var tufft att gå upp idag när ingen annan går upp samtidigt. Nu de här veckorna jag har jobbat så har antingen mamma eller Hanna varit uppe tidigt också för det har jobbat, men nu har Hanna jobbat klart för i sommar och mamma tar sovmorgon eftersom hon inte behöver köra Hanna till jobbet. Men jag kom upp och stämplade in 05.40.
Fick panik idag när jag skulle städa en toalett, går in och tömmer papperskorgen och sen när jag ska torka handfatet flyger hjärtat upp i halsen, för då sitter det en stor äcklig brun spindel där. Jag hatar verkligen spindlar kan jag lova. Det är ju inte första gången dom attackerar mig på jobbet, men som tur är så var detta första spindeln iår. Jag gick bort till en som jobbade på Rehab och frågade om hon var rädd för spindlar så hon dödade den, så de lär väl regna extra mycket nu i dagarna.

Mina guldklimpar

Hemma i småland igen, det är ett himla flygande fram och tillbaka. Fick god mat när jag kom hem, den stod serverad på bordet. Mammas mat är bäst!
Sedan gick jag in till mina söta grannar en stund och pratade och lämnade deras post. Dom är bara för goa dom.
Det är tur att man får träffa dom nu i sommar eftersom man inte är hemma så ofta nu förtiden, när man pluggar och bor på västkusten. Så varje liten sekunda man får träffa dom är guld värld.
Nu blir det mys med mamma i soffan innan jag måste krypa till kojs. Ny vecka i morgon vilket betyder nu jobbvecka med snart 05.00.

Jag gillar mina jobb

Igår blev det film och mys hemma hos Katarina med Elin, Malin, Jonna, Rebecka, Elin och Jonas. Filmerna va dock de konstigaste jag någonsin har sett, tror jag måste ta och köpa den ena och se klart hela. Den va ju tre timmar så vi hann inte se hela. Många tyska buskar i den filmen.
Men trevligt hade vi i alla fall.
Idag var det jobb som stod på schemat, mina tuffa dagar har börjat nu 14 dagar med jobb, men nu återstår bara 13 stycken sedan får jag ledigt i 3 eller 4 dagar innan jag ska jobba de sista dagarna. Men jag ska väl klara detta, mycket plugg, mycket jobb lite ledighet men de kommer nog gå fort. Jag gillar mina jobb men framför allt mina arbetskamrater på fc, ett sjukt härligt gäng.
Nu måste jag få i mig lite lunch innan jag packar väskan och beger mig hem till småland igen.

RSS 2.0