Regn och åter igen regn

Idag när man vaknade på morgonen så ville man verkligen inte gå upp ur sängen, regnet smattrade mot fönstret. Inte ovanligt den här årstiden i denna lilla stad.
Så idag blev det ingen morogn träning för min del, får väl ta igen det i eftermiddag istället när jag sak iväg till gymmet.

Men nu sitter jag äntligen i skolan och ska försöka plugga lite, har redan kollat på en föreläsning. Men fler ska det blir, måste få lite gjort nu när FirstClass äntligen fungerar, eller i alla fall på skoalans datorer.


Rosa julgran

Om man säger som så här, så blev helgen inte alls som planerat. Alldeles för lite plugg, och för mycket annat. Men detta har sin orsak, Firstclass funkar ju aldrig när man väl behöver det. Så min plan var ju att jag skulle kolla på massa föreläsningar och samanfatta dom, men så blev inte fallet. Men har i alla fall lyckats göra lite externredovisng.

Vid 3 tiden idag cyklade jag och Hanna ner till stan för att kolla om de var någon julskyltning i stan. Men det var inte mycket att komma med, affärerna var öppna till 16.00 och så stod det några bodar uppställda på toger där dom sålde lotter, sen var det inte mycket mer. Så vi cyklade vidare bort till Rusta för att införskaffa oss en julgran, en ROSA julgran. Men då var dom tydligen slut när vi kom dit och Hanna tyckte att dom var för dyra.
Fast man blev ju inte förvånad precis, man kan beskriva henne som en aning SNÅL!
Eftersom den rosa var slut så tänkte jag att en silvrig kunde lysa upp våran lilla lya, men inte det heller, så var den för stor och för dyr den också.
Så det kommer nog bli en jul utan gran iår för våran del. Längtar tills jag bor i en egen liten lägenhet och kan köpa vad jag vill utan att jag ska ha en syster som tycker att allt är onädigt hela tiden.




En vacker dag ska jag köpa mig en sån här fin gran;)

Första Advent

Tiden bara rusar iväg, det är redan första advent.
Det är nu det mysiga med julen börjar, julmarknader, julbak, julstöd mm. Jag började redan lite smått igår med att baka lussekatter, dom blev faktiskt bra lite för lite saffran i kanske.
Så idag ska jag bara mysa här hemma och städa och fixa iordning lite och förmodliggen behöver jag även plugga lite. Sen i eftermiddag ska jag och min kära syster ner på stan en sväng och se om det är liv och rörelse på torget.
Sen får det nog även bli glögg, peperkakor och lussekatter ikväll. Låter inte det som en bra start på julen?



Så idag är det julmusiken som får stömma ut ur högtalarna

Svåra val?

Tankarna bara flyger i huvudet, kollade runt på lite bilder på fb nyss och fick se massa fina bilder fårn årets modevisning på öppethus på min förra skola. Vart har all min inspiration och min fantasi tagit vägen men framför allt tiden? När ska jag hinna sitta och skissa och sy hela dagarna, eller i alla fall någon timme per dag?
;ommer det någonsin ske igen?
Saknar den tiden så oerhört mycket.
Just nu vet jag inte vad jag vill eller vad som är rätt?
Vad är det mening att jag sal göra? Plugg till butikschef och jobba i butik resten av livet?
Söka den där utbildning och förverkliga mina drömmar som inte kommer gå i uppfyllelse om inte fantasin dyker upp bakom nästa gatuhörn.
Vad ska jag göra?

Man blir så avundsjuk på alla andra när dom lyckas och gör något dom brinner för.

Men vad vill jag? Vad ska jag göra? Vad brinner jag för?
Jag vet verkligen inte något längre, allt står bara still

Ska nog sitta i skolan en stund till och låta tankarna snurra runt lite till.

Hemmakvällar?

När kommer dom där mysiga hemmakvällarna?

Irriterad

Jag kan bara börja med att sähga att jag är irriterad! Denna helgen är den enda helgen jag hinner plugga på tills tentan. Det är precis nu jag behöver ha tillgång till alla föreläsningar och liknande, tror ni inte att FirstClass cepar då? det kommer ju inte fram någora ikoner!! Jag får panik, hade tänkt att kolla på alla föreläsningar och sammanfatta dom så att man slipper sitta med det sista dagarna, något måste ju fastna i mitt huvud i alla fall. Så vad ska man göra nu, när man sitter på skolan helt i sin ensamhet med en dator?
Tur att jag packade ner externböckerna också så jag åfr väl sätta mig pch täkna lite kanske? Det behövs ju också göras.

Sen har jag en sak till att säga, jag försökte få kontakt med min syster innan jag skulle cykla ner till skolan, men det var ju knappt värt att försöka, man fick uniefär samma svar som om jag hade pratat med en stenvägg, tror inte ens hon hörde vad jag sa?
Den tjejen kan verkligen inte göra två saker samtidigt.


Ullared trip med Fia

Igår tog jag den där svinsprutan, blev lite yr och så under dagen men så mycket mer har jag inte kännt än.
Nu när jag vaknade på morgonen så känner jag knappt något i armen, så det är positivt :) Så det kan nog sluta med en härlig kväll/natt men mina vänner.

Idag blir det ändrade planer, hade tänkt mig att jag skulle sitta på skolan och plugga idag men så blir det inte. Ska ta bussen till Ullared om någon timme och möta upp Fia. När det gäller oss så blir allt i sista sekunden, lite spontant sådär. Men sånt är roligt.
Så nu sitter jag och skriver en liten lista på saker som kanske behövas köpas in.
Ska fixa till min snabbt och käka frulle sen måste jag ner till skolan och hämta syrrans cykel. Klantig som hon e så cyklar hon till skolan när hon inte ens ska hem sen, så jag får vara lite snäll och hämta den.
Passar nog även på att springa in på Kicks och kolla om plattången finns, min har pajjat, så har jag ju ändå 20 % så då får man passa på:)



Dagen har flutit på

Go Kväll!

Idag har dagen bara flytit på som aldrig förr.
Började med att jag knappt orkade upp ur sängen pga av härliga höstförkyldning. Men är man tvungen så är man. Så sen att vi och lyssnade på en timmes seminarie i externredovisning.
Efter de så hade vi ett möte på bolaget inbokat, tror att vi fick ut det vi ville av mötet. det gick bra i alla fall.
Så satte vi oss i skolan och samanställde lite, eller snarare dom andra i gruppen gjorde det för jag hade fullt upp med att skriva ett brev till alla rabattgivare.

Så vid 2 tiden så tog jag och Simon alla kuverten och gick runt på stan till alla rabattgivare och informerade och delade ut nya kontrakt. Även där flöt allt på bra.

Så äntligen kommer vi till dagens höjdpunkt, jag Camilla och Jennie fick agera modeller idag på ett fik i Varberg. Dom ska ha massa nya bilder till den nya Campus katalogen, så då fick vi agera 3 bästisar som sitter och fikar och pluggar på ett fik. Det var faktiskt riktigt roligt, mendet känndes lustigt att stirra så på varandra :)

Det är väl så min dag har sett ut i stora drag, plus att jag har varit på ännu en Italienska lektion, vi blir bara färre och färre. Inte många gånger kvar nu!


Rösten är borttappad

Hejsan hoppsan allihop!

Nu är jag tillbaka igen, efter en händelserik helg.
I går morse åkte jag Fia och Matilda ner till Halmstad för att inviga Josses nya lägenhet, shoppaloss och partaja. Det var planerna i alla fall, vilket vi följde upp ganska bra tycker jag. Men som ni vet så har jag ju inte varit riktigt pigg på sista tiden utan min röst är ju borta. Och det är den fortfarande kan jag ju säga.
Men jag lyckades överleva helgen i alla fall.

Vi sprang runt på stan och shoppade loss, blev lite småsaker. Kanske kommer bilder på det sen om min dosa vill sammarbera med datorn så jag får in bilderna.
Passade även på att kika in hos Sara på Carlings när vi var nere, har ju inte träffat henne sen studenten. Tiden bara rinner iväg

Sen fixade vi oss och lagade mat, och begav oss ut på stan. Redan då kännde jag att detta inte var någon höjdare. Halsen gjorde ont för att jag hade fått en irriterande hosta, jag kunde knappt prata, och alla andra var super pepp. Så jag fick tvinga mig igenom kvällen men det gick ganska bra förutom att när det närmade sig hemgång så vill jag inget annat än att ligga i min egna säng under ett varmt täcke med en stor kopp te.
Men jag hade en underbar dag/kväll/natt med mina vänner.

Men nu är jag tillbaka i min lilla lya igen så tänkte sätta på en film och krypa ner i sängen och mysa till det med en stor kopp te.



Halmstad

NU bär det sanrt iväg till Halmstad, för festligheter och shopping hos Josse. Det kommer nog bli en ganska spännande helg för min röst har fortfarande inte återvänt. Men det ska nog gå bra ändå:)
Det får bli ett snabbt och kort inlägg nu. Kommer nog en sammanfattning av helgen i morgon.

Ha en toppen helg allihop:)

Hemma i Småland

Då var man hemma en snabbis i småland.
Idag har det varit en tyst dag, åkte hem till farmor och farfar och fikade lite och drack te idag. Sedan blev det lyxmiddag på Campus med Malin.
Hem och packa snabbt och sen iväg hem till småland. Så nu sitter jag hemma och har återigen packat. Blir bara en snabb visit hemma i helgen. Ska iväg till Halmstad med Fia i morgon för att hälsa på Josse i hennes nya lya.
Så om inte min röst är tillbaka i morgon så blir det en tyst helg. Men det kan nog bli kul ändå om det nu skulle bli så.

Så nu ikväll ska jag mysa med mamma och pappa, och äta julmat :) hehe
tro det eller ej men ikväll serveras det julmat! Gott

Intensiva skoldagar

Mötet gick bra idag, så nu e jag hemma igen och kan njuta av kvällen.
har planerat upp morgon dagen det ser ut att bli en lång dag i skolan.
8.15-16.30 + att det är WEST möte från 16.30 och frammåt så det blir en intensiv dag i morgon. Men förhoppningsvis blir det mycket gjort då, eller i alla fall mer än vad man skulle gjort hemma.

Så nu sitter jag och funderar på om man ska hänga med Simon och Camilla ner på body pump passet vid 20.00, det hade varit härligt att träna, men samtidigt är jag lite förkyld så det kanske inte är bra?
Detta tål att tänkas på både en och två gånger.

Seg och mycket att göra

Nu har jag nästan avklarat ytterligare en dag i skolan denna veckan, det återstår bara ett möte vid 16 tiden. Idag fattade jag verkligen ingenting på seminaruet. Men det ska nog klarna efter ett tag. Nu har jag ju ca 2,5 timme tills jag måste vara i skolan igen så jag tänkte ta mig en lite tupplur farligt men det kan behövas när man inte mår toppen. Håller tummarna på att jag hinner ta död på min förkylning innan den bryter ut ordentligt.
Hatar att vara sjuk, det går bara inte. Man orkar inte plugga och konsentrera sig plus att man inte får träna. Så jag blir väl tvungen att ställa in kvällens träningspass idag också.

Så det får bli en lång plugg kväll idag. Jippi det ser man ju såklart fram emot. Men det BEHÖVS med take på att man halkar efter ganska mycket annars och det har jag väl redan gjrot. Så nu ska jag försöka att ta tag i saker och ting så jag når mitt lilla mål att jag ska kunna allt innan jag tar lite julledigt 21 december.

Detta får inte hända

Hinner inte med allt jag har tänkt på dagarna.
Idag satt vi i skolan på 1,5 timmes föreläsning och sen satt vi ytterligare 6 timmar i skolan och gjorde grupparbete. Så idag blev det många timmar i skolan. Så när jag kom hem var jag helt slut plus att jag inte mår toppen idag. Ont i hela kroppen, lite halvt ont i halsen, och fryser. Vad är detta jag som aldrig brukar vara sjuk. Och nu får jag verkligen inte vara sjuk. Massa i skolan och jag har inte en ända helg ledig innan jul detta går inte. Så det blir tidiga kvällar framöver och mycket vitaminer.
Nu ska jag ta och krypa ner i min säng och kolla på Lipstick Jungle med min kära syster som också är halvt krasslig.


Snabba ryck

Ny vecka nya möjligheter.
Har varit iväg på Coren nu på morgonen och nu har jag precis fixat mig och käkat frukost. Så nu drar dagen igång på riktigt. Full fart frammåt mycket som ska hinans med. Plugga, möte, träna, Italienska. Jag känner mig så kass. Har inte hunnit öppna Italienskaböckerna på hela veckan och idag har vi ett litet test. Blää jag hinner inte. Nu sak jag i alla fall ta tag i allt annat plugg en liten stund innan jag ska ner till skolan på möte med Iren och lära mig West kontoret. Sen blir det ett litet träningspass och sen iväg på Italienska. Här är det snabba ryck.

Mycket att göra

Nu är denna helgen också sanrt slut. Tiden bara springer iväg. Men för att återgå till helgen som varit så har den varit helt ok. Det blev lite festligheter i Längan och på Oscars i fredags, Härligt. Sen igår så blev var det en liten konstutställning på Herbets Cafe som farmor och farfar hade fixat så tavlorna hänger väl där i 3 veckor nu eller något. Riktigt mysigt. Så avslutade vi dagen med släckt middag hemma hos dom. Sen blev det mys med familjen på kvällen.
Och idag har vi inte gjort så mycket, först var vi hos kusinerna och kollade in deras nya kök och sen kollade på Jennifers dansuppvisning i sparbankshallen. Så söta dom små barnen är.
Så nu sak jag bara ta det lug´nt och njuta av kvällen. Fick massage av syrran innan så nu är man lagon seeg.

Ska väl planera upp veckan också så man hinner med allt och inte halkar efter.

Humöret är på topp

Idag på eftermiddagen så körde jag ett träningspass, så man kan njuta av kvällen sen.
Så på vägen hem så stannade jag bara till vid ica och köpte med mig en fruktsoda så jag kan blanda med med vinet ikväll.

Nu är humöret på topp, och snart är man färdig fixad och begersig upp mot längan. för att fortsätta fesligheterna med mina gooa vänner, och avluta kvällen på Oscars. Det kommer nog bli en härlig kväll detta, men hade velat vara hemma med min syster och bara krama om henne hela kvällen också, nu när det är som det är. Men jag hoppas att det är ok att jag är borta en stund ikväll/natt ändå:)


Älskar dig massor sysra mee.<3


Uppe med tuppen

God morgon!
Klockan är fortfarande inte mycket, men jag var uppe med tuppen idag.
Vaknade vid halv 7 när syrran skulle upp och röja här hemma för att sixa sig och sedan gå till skolan.
Så jag passade på att ta en morgon promenad med Malin och Mikaela. Det blev en lång härlig promenad ut med havet. Mycket längesedan det där, så det måste bli ändring på det.  

Så nu är jag fitt for fight för att börja städa och plugga. Det är väl så min dag kommer att se ut. Städa så att Hanna slipper göra allt när hon kommer hem, och sedan plugga massa.

3:e gången gillt

Livet är inte alltid en dans på rosor.
Idag efter att min syster hade slutat skolan så åkte vi upp till simhallen och simmade en stund och avslutade med lite bastu.
Sedan skulle jag vara vänlig och göra muffins åt henne, för hennes lärare fyller år idag eller vad det va så då ska dom bjuda på det i morgon, men jag lyckades bra. Eller kanske inte för dom blev ju brända, men det var för att jag råkat sätta graderna på ugnen 100 grader för mycket alltså 250 istälelt för 150. Så jag fick ika ner till kvantum och köpa nytt kakao och socker för det tog slut. Så tredjde gången gillt så blev som ätbara. Igår försökte Hanna sig på att baka men det slutade med att det blev ca 1 cm tjockt sockerlager i botten av muffinsformen.
Men nu har hon sina muffins som jag hoppas ska smaka bra.

I övrigt har dagen varit helt ok, skolan gick bra. simmturen gick bra. Det som har gått minre bra är plugget. Men det tar jag tag i mer i morgon. Ingen skola fören på tisdag, så nu blir det plugg.


Softa skoldagar men ändå inte

Ganska softa skoldagar. Men mycket att göra.
Såg denna parodin på Mattiaz musikvideo idag i vakna med the voice.
Nu ska jag hemma och plugga :)


mycket plugg

Nu är jag äntligen hemma, eller det har jag varit en liten stund men nu sitter jag här igen vid min kära dator och lyssnar på underbart ljuv musik.
Var på möte på paganini innan och drack en god varm choklad, mötet var ganska givande faktiskt kommer in i min roll som rabatt ansvarig mer och mer nu.
Sedan avslutade jag dagen med ett fart fyllt cardio moves pass på gymmet innan jag åkte hem. Så jag var först hemma tjugo över 7. Så har jag hunnit med att få i mig lite mat och packa inför morgon dagens skola. Det händer inte så mycket under mina dagar eller jo i och för sig gör det ju det. Men det är mest skola, möte, träning och plugg.
Men det är skönt för nu gör jag ju något på dagarna i alla fall. Men det kanske är lite för mycket plugg? Har ett berg framför mig med 300 sidor som ska läsas denna veckan. Så det är bäst att skippa tv:n ikväll och ligga i sängen och läsa organisation oc hledarskap istället :)

sweet dreams

Fullt upp

Sitter i skolan och degar. Dagen börjde med att sitta på en föreläsning om internationella studier, praktik och examens arbete utomlands. Om vad man kan söka stependier till. Det verkade lite intressant så nu ska jag hem och spåna på min lilla idé.

Sedan hade jag Emelie, Martin och Christer ett litet lunch möte om rabatter mm. Intressant det där, så nu har jag kommit in i min roll som rabattansvarig lite mer. Så vi ska iväg på ännu ett möte senare med Oscars nightclub så vi får se hur det sluter.

Hade även en kort föreläsning i Externredovisning idag. Trodde den skulle hållt på till 15.00 så jag slapp vänta så länge i skolan men lika bra att sitta kvar och se om man får något gjort idag. Är ju ensam i datasalen än så länge så nu ska jag passa på att kolla på någon föreläsning :)


Det märks att det inte är som det var då

Tiden går fort. Idag har jag hunnit med massor
Började dagen med ett Pilates pass nere på gymmet, sedan var det skola som gällde. Först stremad föreläsning i organisation och ledarskap. Måste tillägga att man somnade nästan på den lektionen. Det kunde varit lite mer innlevelse i lärarens undervisning det hade inte skadat men det sak vi nog överleva.
Sen hade Michaela med sig en film som hon skulle lämna tillaka på hemmakväll så vi passade på att se den och lyxa till det mellan våra två lektioner. Så vi gjorde om lektionssalen till en biosalong. Riktigt mysigt.
Sedan var det intruduktion i externredovisning. den kursen verkar i alla fall rolig men det vil ltill att hänga med från början i båda kurserna nu annars blir det tufft.

Men nu till det roliga. Idag var 20 stycken iklassen iväg på ett studiebesök på Nilson Group. Ni förstår kanske när ni hör namnet vad det är för företag. Men jag ska föklrar lite kort. Det är så att 1/4 av alla skor som säljs i Sverige lagras på Nilson Group i Varberg, och sedan skickas dom ut till respektive butik i Sverige, Norge och jag tror det var Danmark också. Det är skor till bland annat skopunkten, din sko, nilson och ecco butiker. Det kört varje dag ca 3 fulla lastbilar med skor upp till stockholm varje dag. Vi fick oss en rundvandring inne på lagret det var helt otroligt vad mycket kartonger som cirkulerade på rullbanden inne i fabriken. För att inte tala om alla skor som var lagrade inne på ett av de två lagrena. Från där vi stod och ner till marken var det 12 meter och det var säkert lika högt upp också. Så ca 24 meter med hyllor och flera likadana rader. Så det fanns lite kartonger där inne.





Nu har vi fått en liten bild av hur det ser ut inne på Nilson Group.
I like shose

Nu blir det lite tv innan sängen väntar :) Borde plugga. .

Ullared

Hemma efter en tuff men rolig träng och en givande Italienska lektion.

Nu sitter jag och syrran och kikar på Ullared, det måste nog vara det sjukaste programmet.
Detta måste nog bli min idol i programmet :) haha



Dagens bästa citat
"Vi som inte lyckas här på jorden kanske gör det i himlen" Ullareds-Morgan

Nu har skolan dragit igång på RIKTIGT

Ny vecka nya möjligheter.
Idag drog skolan verkligen igång på riktigt kan man ju säga. Nu har jag en tuff läsperiod framför mig.
Började med intruduktion på Organisation och ledarskap idag, den kursen verkan ganska kul men samtidigt väldigt tuff. Men om något är rolgit blir det lättare att lära sig så vi får väl se hur det slutar.
Nu har jag ett ANTAL sidor so msak läsas tills i morgon, hur ska jag hinna?
Sen i morgon har vi intruduktion av nästa kurs som vi ska köra parallelt med denna, Externredovisning. Ni hör ju bara hur det låter, massa matte. Men det sak nog ock ågå bra får vi hoppas.

Så nu är det bäst att sätta igång med läsandet, innan jag ska iväg och möta upp Michaela för ett träningspass. Sen blir det även en Italienska lektion ikväll. Så min dag är verkligen fullproppas med saker. Skulle även hunnit med att städa och fixa till här hemma idag men det får vänta tills en annan dag.


Tur att jag har min syster

Gokväll!

Nu är jag tillbaka i min lilla lya i Varberg. Har haft en mysig eftermiddag/kväll med min syster. Hon har nog saknat mig lite.
Det var skönt att komma ner hit igen , ett gott skratt förlänger livet brukar det ju heta. Och med vårna humor kan det inte bli annat än skratt.

Så nu sitter vi och kollar på ensam mamma söker, ett underbart program men ändå inte. Detta måste vara bästa säsongen, men man blir ju bara så sjukt deprimerad.

Nu ser vi fram emot en fullspäckad vecka.

v46:
Två nya kursstarter
Möte på Oscars
Lunchmöte rabattgruppen
Italienska
Studiebesök på Nilson Group
Föreläsning
Farmor och farfars konstutställning
Släckt middag

Det är väl min veckan i stora drag, men självklart blir det en hel del träning också.
Nu sak jag njuta av det sista av denna söndagen.



49 h 30 minuter

Nu har jag jobbat klart för idag, blev bara 3 timmar. Men det är alltid något. Så nu under dessa dagarna när jag har varit ledig så har jag jobbat 49 h och 30 minuter. Tycker att det är ganska bra gjort.
Idag slog vi in 200 ljus, det gick på ett naffs. Efter en stund så stannade jag upp i paketinslagandet, för jag tyckte att det luktade lite mysko. Tyclkte att det luktade precis lika dant som det gör i nyköpta bilar.
Ibland är jag lite knasig.



Nu ska jag dra mig når mot västkusten igen, och göra min syster sällskap. Tycker synd om henne nu när hon har fått vara själv så länge ;)
Here I Come !


Mycket att göra

Idag har jag varit duktig, jobbade 7 timmar, slog in massa julklappar idag. Jag har gått runt och tänkt flera gånger att snart när jag kollar ut genom fönstret så kommer det stå någon där och skränna livet ur mig. Och så idag när sandra var ute och fixade julklappspapper så kollar jag ut genom föstret efter att ha suttit och stirrat ner i bordet och varit konsentread på julklappsinslagningen och där står det några killar jag blev livrädd. Men som tur var hann jag inte reagera så mycket innan dom var borta. De trodde nog att gokartbanan var öppen och hade tänkt att köra.

Nu har jag i alla fall hunnit mer lite av vad som ska göras idag, men det är massa saker kvar som måste fixas.
Har väl någorlund koll på den kommade veckan som är fullproppad med saker som kommer att hända.
Så nu tänkte jag passa på och ta mig en varm dusch och göra ett litet hemma spa, man får passa på att duscha hemma när man kan få varmt vatten, i vbg haar vi endast kallt vatten när vi duschar det låter lite mysko men dte är sant. Men smart som jag är så har jag lyckats komma på hur man kan få lite varmare vatten i alla fall. Det gör man med hjälp av att sätta på den varma vatten kranen i handfatet samtidigt som man duschar smart va? :)


Fullt upp hela dagen

God Morgon !

Tiden bara springer iväg och det är redan lördag igen. Både positivt och negativt.
Massa saker att göra idag, men först sak jag börja med ett arbetspass med Sandra. Så nu sak jag kila ner till jobbet och leka tomtenisse igen.

Här komemr lite fler bilder fårn våran egna lilla tomteverkstad.






Skulle vilja testa om en sån här fungerar, fast jag vill ha en lite lyxigare än denna :)

Nu ska jag pysa, får skriva lite mer senare :)

NU eller ALDRIG

Dags att ta tag i saker och ting kanske ? eller vad tycker ni?
Nu eller aldrig. Jag tror jag satsar på NU annars är det kört. . .


Dagarna går i ett

Hinner tyvärr inte med så mycket bloggande när man jobbade. Jobbade till 17.00 idag också. Sen åkte jag hem och fixade till middagen jag sak ta med mig i morgon. Sen var det dags för ett träningspass så dagen har gått i ett.
Men när ska jag hinna med att göra italienskan? Det får väl bli att man sitter uppe i morogn och på lördag på kvällen och gör klart det. Har ju en hel del att ta igen.
Men först sak jag sova och ladda inför ett nytt arbets pass i morgon, bara 130 choklad paet kvar sen går vi på nästa paket tror det blir 1000 ögonbindlar, sånna man har när man sover :)

sweet dreams

Vi ser det snöar

God Morgon!

Jag vill bara säga det att det är SNÖ ute?! Vad är detta? vast okej vi är inne i November men den sak inte komma för att stanna förens vid julafton. Men det är väl bara till att hoppas att snön är borta när man slutar jobba. Ska strax åka iväg, ska bara vänta tills pappa kommer hem och hämtar mig.
Sen blir det ca 9 timmars jobb i tomteverkstan igen :)
Chokladen väntar på mig, jag kan höra den ropa.



Hörs senare :)

Julklappsinslagning

Heeej!

Idag får det bli ett sent blogginlägg. Började jobba 7.30 idag så det fanns ingen ork till att blogga på morgonen. Det är först nu som jag är hemma igen. Jobbade till 17.10 idag. 9 timmars julklappsinslagning.


Färdigpackade julklapar


Så här gick ett av dagens moment till;)
Först måste man vika alla kartonger, (1700 stycken) men hann bara med 400 idag


Så blir dom så här fina :)


Sedan skall det packas choklad i varje kartong, 2 styckern choklad barer och en chokladkaka + en liten lapp:)
Och till sist för att göra paketet unikt ska den lilla gubben klistras på.

Såhär ser en dag ut på jobbet, idag fick jag kommentarer om att jag måste ha en vädligt bra rumpa, för jag satt konstant ner fårn 7.30-12.00 utan att resa mig upp. Inte illa men det var kämpigt.

Nu sak jag ta och lägga mig i sängen och kolla på Andra avenyn och vila inför morgondagens arbets pass.




Tentan avklarad

Heeej!

Nu har nervositeten och stressen släppt. Eller nervositeten har bosatt sig i min kropp och kommer nog finns där ett tag fram över tills resultatet på tentan kommer. Så jag sak väl inte säga för mycket men det känndes helt ok i alla fall.
Så nu är det ledigt från skolan fram tills på måndag, så nu blir det jobb för min del resten av veckan. Massor med julklappar som ska slås in nu i veckan.

Kunde inte lägga upp bilden igår på dragningskraften som fick mig att plugga så duktigt som jag gjorde. SÅljag lägger upp den nu:)



Nu när jag inte har något att plugga till så får det bli att ta fram kalendern och planera in kommade veckor som blir betydligt tuffare än de som har varit.
Sen om Fia vaknar någon gång blir det nog en promenad och rensa huvudet:)

Mysig kväll på skolan

Idag har jag pluggat på lite olika ställen, Började på bibblan och fortsatte på skolan. Kom inte från skolan fören 18.15, men det var sjukt mysigt att sitta där i sin ensamhet och plugga och kolla ut över hamnen på alla lastbilar som stod och väntade på båten. Jag funderade ett tag på att ta nästa båt till Danmark så man slipper tentan i morogn, men det vorde inte så smart så jag håller mig på fastlandet.

Så nu tror jag att jag har pluggat klart för idag, ska lägga alla böcker underkudden oc hsova på saken och se om det går in något mer i huvudet :)

Annars kommer jag spendera resten av kvällen framför tv:n.
Premiär av Ullared ikväll, måste ses :)


Det spökar på banken

Cyklade ner till bibblan i ösregn efter träningen. Man kan ju inte ta bilen överallt i denna staden, finns ju lite ont om långtidsparkeringar.
Men när jag satt nere på bibblan så ringde Kim och sa att han var klar med tentan och att jag kunde komma ner till skolan och köpa hans böcker, så jag tog min lilla cykel och cyklade till bankomaten för att ta ut pengar. Men den vägrade ge min några pengar, jag visste att jag hade pengar för jag satte över det igår, så jag tyckte det var konstigt. Så jag fick cykla hem istället, och då visade det sig att mitt ena konto hade fört över dom pengarna till mitt andra konto så det är bara till att flytta tillbaka dom. Så när jag ändå var hemma tänkte jag att det kan ju vara bra med lite lunch så jag slängde in en pizza bit jag hittade i våran otroligt stora frys i micron. Jag lyckas som alltid men att vara lika klantig som vanligt så pizzan blev dom sten, alltså lika hård. Men det får duga. Ska ta bilen ner till skolan och plugga resten av dagen om jag hitta någon liten vrå man kan sitta i.

Jag har tydligen bestämmt att jag ska sluta äta godis fårn och med den 1 november men det fick ju så bra, men vadå mörk choklad man väl inte vara så onyttigt? Så köpte med mig en mörk mintchoklad hem som får bli dragningskraften för att jag ska orka plugga hela dagen:)

Det spökar på banken

Cyklade ner till bibblan i ösregn efter träningen. Man kan ju inte ta bilen överallt i denna staden, finns ju lite ont om långtidsparkeringar.
Men när jag satt nere på bibblan så ringde Kim och sa att han var klar med tentan och att jag kunde komma ner till skolan och köpa hans böcker, så jag tog min lilla cykel och cyklade till bankomaten för att ta ut pengar. Men den vägrade ge min några pengar, jag visste att jag hade pengar för jag satte över det igår, så jag tyckte det var konstigt. Så jag fick cykla hem istället, och då visade det sig att mitt ena konto hade fört över dom pengarna till mitt andra konto så det är bara till att flytta tillbaka dom. Så när jag ändå var hemma tänkte jag att det kan ju vara bra med lite lunch så jag slängde in en pizza bit jag hittade i våran otroligt stora frys i micron. Jag lyckas som alltid men att vara lika klantig som vanligt så pizzan blev dom sten, alltså lika hård. Men det får duga. Ska ta bilen ner till skolan och plugga resten av dagen om jag hitta någon liten vrå man kan sitta i.

Jag har tydligen bestämmt att jag ska sluta äta godis fårn och med den 1 november men det fick ju så bra, men vadå mörk choklad man väl inte vara så onyttigt? Så köpte med mig en mörk mintchoklad hem som får bli dragningskraften för att jag ska orka plugga hela dagen:)

Blond el Brunett?

Hittade en bild på min systers dator innan, ska man kanske bli blond igen?






Vad tycker ni, jag är i valen och kvalet.
Tacksam för kommentarer :)

Nervositeten kommer krypande

God Morgon!

Nu kommer nervositeten och ångesten krypande i hela kroppen.
Veckan börjar som vanligt med ett core passet. Sedan ska jag bosätta mig på något lugnt ställe och försöka få in det sista i huvudet och repetera allt. Så sak jag nog kunna göra mitt bästa i morgon.
Idag skippar jag även min Italineska lektion för att enbart fokusera på det viktigaste just nu.

Oj klockan tickar på och träningskläderna måste på !

Undanflyckter

God Morgon!

Eller snarare middag, såg att klockan var ganska mycket nu. Vilket betyder PANIK! Ska inte vara hemma så jätte länge idag så borde inte sitta här egentligen. Jag borde sitta med mina böcker och dyka ner i pluggandet. Men först måte jag bara bädda sängen, packa och massa andra undaflyckter för att slippa plugga.

Idag kanske man hinner springa in en snabbis på Gekås när vi åker ner om det inte är 8 km kö idag också? Bäst att kolla innan vi åker.
Sen ikväll väntas det bio, jag och syrran ska gå på This is It, som redan alla har sett, men bättre sent än aldrig ;)

Nu blir det plugg-time in i det sista.

RSS 2.0