Lussekatter

Har precis tagit ut lussekatterna ur ugnen. Ännu en gång har jag gjort dom godaste lussebullarna någonsin, dessutom blev dom gigantiska. Så nu är frysen full, tänkte vara snäll och ge mamma några stycken när dom kommer ner till helgen.
Lyxade till det nu ikväll med en kopp glögg, så nu blir det mys i soffan innan det är dags att sova. 

Kungsbacka

Har haft en mysig eftermiddag med Bea i Kungsbacka. Vi gick runt och kollade i affärer och tog en mysig fika på Espresso House. Dock blev det inte allt för mycket shopping för min del, kom hem med ett rött nagellack och en ny highlighter.
NU är jag helt slut och tänkte bänka mig i soffan.

Med ett leende på läpparna

Strax kommer pärlan Bea hit och hämtar upp mig så bär det av på en liten shoppingtur. Förmodligen kan man hitta några julklappar också.
Vart det bär av får ni veta senare, så håll utkik.
Bjuder på denna bilden som togs för några veckor sedan.
Fick även en fin komplimang idag som fick mig att le lite extra, så det tänkte jag fortsätta göra resten av dagen.

Träning

God Morgon!
Nu ska jag och Mikaela strax promenera ner till gymmet och köra ett hårt och svettigt träningspass. Det är riktigt skönt att starta dagen med ett träningspass. Så nu ska jag försöka ligga i lite extra med träningen.

Tror jag har blivit lite klokare

Idag har det varit en lång dag i skolan. Klockan ringde alldeles för tidigt i morse 06.30. Åtta satt vi redo i skolan för att starta dagen med det första seminariet. Redovisningen gick felfritt och man fick ta lärdom av alla andras arbeten. Efter några timmars tidsfördriv i skolan var vi redo för sem nummer två. Nu tror jag att jag börjar förstå mig på juridiken också.
Kom jag precis hem från ett svettigt steppass, körde även en kvart salsa under passet eftersom vi ville testa på de. Så nästa måndag kanske jag vågar mig på ett helt salsa pass? Nu tänkte jag hoppa in duschen och invänta Mickis som är på spinning sedan är vi redo för ännu en tv:kväll.

Kreativitet

Idag har det varit en ren syatelje hemma i mitt kök. Jag och Mikaela har sytt för fullt. Eller jag har sytt och Mickan har broderat. Håller på att hjälpa henne att sy klart en klänning hon började på för ett tag sedan, nu börjar det arta sig och klänningen är inte långt ifrån klar. Så under tiden jag sydde hjälpte hon mig att brodera pärlor och paljetter på min klänning. Ska fota lite i morgon så får ni se resultat från dagens kreativitet.
Nu tänkte vi gå och sova eftersom vi ska vara i skolan väldigt tidigt i morgon. Redovisning hela dagen lång.

Julskyltning

God morgon!
Kvällen igår blev riktigt mysig och man fick en stark julkänsla. Det är så det ska vara vid denna årstiden.
Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon, åt en god adventsfrukost med min kära syster.
Nu tänkte jag fixa till mig lite och bege mig ut i det vackra vinterlandet och kolla in årets julskyltning. Idag kanske man kan få inhandlat en och annan julklapp, vem vet?
Bild från google

Raggsockarna är på

Jag kan lätt stoltsera med att jag har lyckats baka riktigt goda och saftiga lussekatter. Det har jag inte gjort för sista gången.
Kvällen tillbringas med varmglögg, lussekatter och mys i soffan tillsammans med min kära syster. Självklart har raggisarna åkt på.

September

Dagens Citat från hallåan på tv4.

Även ifall vi nu är inne i slutet av November, så har det nu blivit dags att fira September.



(Bild från Google) Petra Marklund

Knäppis

Jag tror jag har konstaterat att det inte är någon annan än jag som kommer på tanken att gå och träna en lördagskväll klockan halv sju. Det var inte många som befann sig på gymmet idag, men det var riktigt skönt att man behövde inte trängas. Så nu har jag kört slut på min kropp efter ett hårt konditions och styrkepass.
(Bild från google) Jessica Alba

Ultimat lördagskväll

Nu står lussekatterna på gräddning i ugnen. Ska jag bege mig ner mot gymmet för att köra ett hård träningspass. Känns skönt att få röra på sig lite extra efter ett 5 timmars stressigt arbetspass idag. Så nu ska jag få ut den sista energin innan jag tar tag i plugget. Visst låter detta som den ultimata lördagskvällen, medan alla andra tar sig ett glas vin och slå klackarna i taket?

Julmusik en försmak på julen

God morgon!
Nu ligger det ännu mer snö på gatorna i stan, men det är långt ifrån va de har på gatorna i Mullsjö. Det ska tydligen vara mest snö i Sverige där, 75 cm.
Jag tycker det är lagom med den snön vi har här, förra året var det alldeles för mycket snö. Man kunde knappt ta sig fram på gatorna.
Nu väntas i varje fall några timmars jobb, julmusiken kommer förmodligen strömma ut ur högtalarna för att få en försmak på julen idag.

Styrelsen

Här kommer den vackra bilden som vi fotade igår med styrelsen. Tror ni den kommer se bra ut i Campuskatalogen?







Perfekt fredag

Nu är 8 timmars jobb och 1 timmes hårdträning avklarat. Det känns skönt, en super fredag med andra ord. Nu tänkte jag föra mig lite kvällsmat och bänka mig framför idol.
Skönt med en lugn helg, vilket jag verkligen behöver nu.
Hur ser eran fredagskväll ut?



Jobb=Pengar

Godmorgon!
Just nu spenderar jag lite tid i soffan innan det är dags för jobb 10-18.00. Det blir en långdag idag, men det resulterar ju såklart i pengar.
Vad ska ni göra i helgen nu när det är första advent och allt?

Lite av varje

Kom precis hem från några timmars jobb. Aldrig fel med lite extra pengar, det behövs såhär i juletid. Köpte med mig en julklapp hem från jobbet, men blir lite smått stressad nu när det är mindre än en månad kvar till julafton.
Innan idag var jag även nere på skolan en sväng och blev fotad tillsammans med resten av styrelsen till den nya Campus katalogen. Om det va bilden jag har sett som kommer vara i vårens katalog så var den ju inte den snyggaste. Men de får duga, bättre än förra årets i alla fall. Vågar inte lägga upp någon bild än, utan den håller jag lite hemlig så ni får hålla utkik.

Glögg mys

God morgon!
Igår efter jobbet tog jag bussen hem till Bea och Thea för lite glögg mys. Det blev en riktigt mysig kväll, måste göras om snart. Det är sådan kvällar som får än att längta till julen ännu mer.
Idag blir det plugg, skola, jobb. Dagen är fullspäckad. När ska jag hinna med att träna?

Pengar

Räknade nyss ihop allt jag tjänat sedan jag började jobba i maj. Undra vart alla dom pengarna har tagit vägen?
Hade helt klart behövt dom nu! 

Julgran

Idag har timmarna bara sprungit idag. Jag och mamma har varit med farmor runt om i stan och gjort massa ärenden. Så nu har jag precis hunnit klart med maten och ska väl sätta mig ner och äta om en stund när dom andra kommer hem.
Har förövrigt inhandlat en julgran idag, det ska bli mycket spännande och se om den verkligen får plats i våran nya lägenhet.
Någon som har tips på bra ljusslingor och någon fin färg på kulor till en vit gran?



Sovmorgon

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon. Mådde inte helt hundra igår när jag kröp ner i sängen men det börjar nog ordna upp sig nu. Idag har jag varit lite effektiv och pluggat några timmar. Så nu lägger jag ner det för dagen och möte upp min fina vän Elin för en fika. Efter det är det mentorträff, men just nu känner jag inte något större sug för att gå dit så vi får se hur kvällen slutar.

Andra klumpen har släppt

Nu har även andra klumpen i magen släppt. Fick nämligen tillbaka konsumentbeteende tentan idag, wii första gången jag lyckas klara båda tentorna samtidigt. Så nu är det full fart framåt med de kurserna som vi håller på med nu.

Sjuk helg!

Känner att mina uppdateringar här på bloggen har fått lite lite av helgens festligheter.
I fredags kom Fia och Josse ner hit på besök för att spendera helgen på västkusten. Började med att vi handlade lite mat och gjorde i ordning en väldigt simpel kvällsmat. Efter det drog festligheterna igång, fix, prat och förfest hös Rickard innan vi gick vidare till Oscars. En sjuk kväll var det måste jag säga, vilket resulterade i att vi var ganska sega hela lördagen. Men trots det så fixade vi i ordning oss och avslutade lördag lvällen på ett proppfullt Oscars.
En tuff men rolig helg som har satt sina spår kan man säga. Just nu ligger jag och huttrar i soffan och känner mig lite krasslig. Hoppas att det bara är något som jag inbillar mig för nu när det närmar sig juletid så hinner man inte vara sjuk.
Hoppas att jag kan uppdatera lite med ett bildinlägg inom de närmsta dagarna. Har inte riktigt orken till de för tillfället.

Första stenen har släppt

Bättre sent än aldrig, vem vill lägga upp ett tenta resultat en fredagkväll allt för att skrämma upp eleverna.
Har i varje fall något att fira ikväll eftersom jag klarade tentan!! Hur bra känns inte detta? Första stenen har nu släppt.

Inte som planerat, en det blir bra ändå

Kom precis hem från skolan, inte fullt så lång dag idag men mycket fick vi gjort. Så nu har jag tagit helg och tänkte lägga plugget åt sidan över helgen eftersom jag väntar finbesök.
Dagens blev inte riktig som planerat, efter skolan skulle jag egentligen cyklat och mött upp min kära vän Hanna för lite äventyr, men det får bli en annan dag eftersom hon ska till Norge idag. Så nu tänkte jag passa på att lägga mig i soffan och bara ta det lugnt och invänta kvällen och mina fina vänner Sofia och Josefin som kommer hit idag och stannar över helgen.

God Morgon

God Morgon!
Nu ska jag strax dra mig ner mot skolan för några timmars plugg innan jag tar helg. Efter skolan ska jag ut på ett litet äventyr, det ska bli  riktigt spännande. Håll utkik under dagen så får ni se vad jag ska göra.
Ha en underbar fredag!

Kommentarsvar

Svar till Anonym
Anonym om Skräck:
Va du å bea vänner innan fun city eller blev ni bästisar där? bor hon också i varberg?

Hej!
Jag lärde känna Bea under tiden vi jobbade tillsammans på FC så jag kände henne inte sen innan, men jag visste vem hennes syster var eftersom hon kommer från den byn min mamma är uppvuxen i. Jag och Bea började umgås mycket i slutet av sommaren på jobbet och märke att vi hade väldigt kul tillsammans och sedan dess har vi hållit ihop och umgås ofta och har väldigt kul tillsammans. Så det är absolut en vän för livet! ♥
Så jag ångrar inte alls att jag jobbade på Fun City i somras för jag har fått lära känna massor med nya människor och många av dom umgås jag fortfarande med. 
Ja svar på din andra fråga om Bea bor i Varbarg så gör hon det vilket jag verkligen tycker är super, för då kan man träffas mycket oftare.



Jag bjuder på en bild på mig och pärlan ♥

Hoppas det var ett bra svar på dina frågor :)







Tröttare än tröttast

Gokväll!
Idag är jag verkligen sjukt trött och har varit det ända sedan jag kom hem från skolan. Idag var första dagen på säkert över ett halvår som jag var i skolan HELA dagen. Idag var det ett riktigt långt pass 9.00-16.30, men det gav resultat också så i morgon kör vi igen men inte riktig lika länge.
Så efter skolan idag har jag verkligen varit som en zombi, inte gjort ett skvatt bara degat i soffan. Vilket jag tänkte fortsätta att göra, ska nog till och med strax krypa ner i sängen och läsa lite, lär nog dock slockna så fort jag lägger huvudet mot kudden.
Vad har ni för planer i helgen?

Skräck

God Morgon!
Är sjukt trött idag, låg och vände och vred på mig ett antal gånger igår innan jag kunde somna. Skräcken fanns i kroppen när jag somnade och den sitter fortfarande kvar. Men den ska väl försvinna tids nog.
Idag blir det plugg i skolan hela dagen men gruppen, så de blir nog lite dåligt med inlägg underdagen. Så håll ut!

Mycket på en gång

Idag har det varit full rulle hela dagen. Var nere på skolan vid 9 tiden och var redo för en internationell föreläsning. Så jag och Mickis fick massor med inspiration under de tre timmarna som föreläsningen varade. Efter föreläsningen mötte jag upp min kära syster på Dimoda och inhandlade en fin blomma till farfar. Så efter lunchen åkte vi till farmor och farfar och fikade.
Nu kom jag precis hem från gymmet och har sjukt ont i magen så det blir till att krypa ner i soffan och vila resten av kvällen.

Tv:kväll

Tv:kvällen är i full gång, men det börjar dra sig mot sitt slut. Först satt jag som besatt framför paradise hotel, att en serie kan ha sådan stark dragningskraft att man längtar så efter att se den. Just nu sitter jag och äcklas av i form med Anna Anka samtidigt som jag tycker programmet är väldigt intressant.
Vad tycker ni om dessa två program?

Vackert

Idag vid lunchtid så kom Bea hit och vi åt lite lunch tillsammans, massa prat och skratt som vanligt. Efter lunchen bakade vi väldigt nyttiga muffins och gjorde egen varmchoklad som vi tog med oss ner till havet. Mysig höst picknick vid solnedgången. Det var bara en sak som fattades, varsin dejt. Men tur att vi har varandra även där nere blev det massa prat och skratt ända tills det var bäcksvart ute. Kameran följde självklart med, så lite fina bilder lyckades jag allt att få. 

Underbart väder

Har precis kommit hem från en underbar lång powerwalk i de vackra vädret med mina fina vän Emma. Älskar denna staden när vädret är på min sida. Kanske skulle ta med sig kameran och gå ut och fota lite senare idag om tiden räcker till.
Nu sitter jag och väntar in mina pingla som jag ska spendera dagen med. Var ett tag sedan vi såg nu så ska bli trevligt med lite kvalitetstid.
En bild från en förfest för några helger sedan.

God Morgon

God Morgon!
Idag glittrar frosten fint på hustaken och solen skiner. Vad blir inte bättre än en powerwalk nu på morgonen då? Sedan väntar en underbar dag med min fina Bea och lite plugg.

Plugg och träning

Idag har det varit full upp hela dagen. Först några timmas plugg i skolan. Sedan cyklade jag hem och gjorde en god sallad som fick bli dagens lunch. Efter de satte jag mig vid datorn och skrev på arbetet ett par timmar innan jag gav upp och satte mig vid min älskade symaskin istället. Nu har jag äntligen fått tummen ur och fortsatt att sy på min klänning, hoppas att den blir lika bra som jag tror.
Nu kom jag precis hem från ett svettigt stepass på gymmet. Galet vad jobbigt det var att träna idag, men det ger förhoppningsvis resultat också.

Ny vecka, nya möjligheter

God Morgon!
Idag är det inte den piggaste tjejen som skriver. Vet inte varför jag är så sjukt trött just idag, har ju trots allt sovit mina timmar jag behöver. Det är för kanske för att jag har ännu en vecka men plugg framför mig innan det är helg igen. Men det är bara till att tuta och köra. Ny vecka, nya möjligheter.

Tv-Söndag

Tv:söndagen är i full gång. Nu har jag precis avverkat det 6:e avsnittet av gossip girl. Jag fullkomligt älskar den serien.
Vilka mer än jag följer Gossip Girl slaviskt?

Nu fortsätter kvällen med Ensam Mamma Söker och en kopp varm glögg.

Skönt att vara igång

Kom precis hem från gymmet, även idag körde jag ett hårt svettigt styrka och konditionspass. Nu känner jag mig hel igen när jag har kommit igång med träningen. Det känns verkligen skillnad vilket är skönt, även om det inte har gått så många dagar sedan jag började så känner jag redan skillnad.
Behöver alla tips jag kan få om hur man ska lägga upp sin träning på bästa sätt.

Fars Dag

Idag är det Fars Dag. Hur ska ni fira detta?
Själv kan jag tyvärr inte fira det idag eftersom jag inte bor hemma, så jag får göra något extra nästa gång jag träffar min kära pappa.
Älskar dig pappa<3

Söndagsplugg

Nu är den sista tvätten i hopvikt och inlagd i garderoberna.
Nu väntas plugg och fix i lägenheten resten av dagen.
Startade dagen med en tallrik havregrynsgröt toppad med banan och hallon. Riktigt smarrigt och förhoppningsvis håller man sig mätt några timmar nu.
Vad brukar ni äta till frukost?

Tvättmaskinen snurrar för fullt

Just nu är jag väldigt trött på att tvätta. 5:e maskinen snurrar runt förfullt nere i tvättstugan. Lägenheten är dessutom storstädad. Snart kan jag lägga mig i soffan och njuta av en lugn hemma kväll med massor av täda ljus och varm glögg. Det bara några småsaker som ska fixas först.

I lyxförpackning

Kom precis hem från ett svettigt pass på gymmet. Älskar att träna. Nu tänkte jag lyxa till det med ansiktsmask, skrubb, ögonbrynsfärgning och ögonframsfärgning.
Skönt med en ta hand om sig själv dag och myskväll, istället för att veta att man kommer vara seg och lite småttbakis i morgon om man går ut ikväll.

Lördag

Idag är det ganska tråkigt väder ute, vilket inte gör något för min del eftersom dagen kommer bestå mestadels av plugg. Tänkte ta min "påverkansbok" och lägga mig i soffan och läsa någon timme innan jag tar tag i allt annat som måste fixas idag.
Vad har ni för planer i helgen?

Mysig dag i Göteborg

Eftermiddagen/kvällen igår spenderades ju som sagt var i Göteborg med Hanna, Sara och Jennie, vilket var mycket trevligt och mysigt. Först gick vi runt på Svenska Mässan i några timmar och blev på packade med påse efter påse från olika högskolor runt om i Sverige. Efter det gick vi vidare till Jensens och åt god mat, till efterrätt festade vi till det med mjukglass i deras glassbar.
Sedan avslutade vi kvällen i Göteborg med Bio.
Due Date är verkligen en film jag varmt rekommenderar, mycket skratt under hela filmen. Så om ni inte har sett den så passa på.

Göteborg

Tänkte testa göra ett tidsinställt inlägg.
Just nu sitter jag på tåget påväg till Göteborg, där dagen kommer spenderas. Först ett besök på svenska mässan därefter blir det god mat och bio med trevliga tjejer.
Förmodligen ska vi se Due Date men det är inte helt bestämt än, någon som har tips på någon bra film som går på bio nu?

Redo för rusk och regn

God morgon!
Nu är jag redo för några timmars plugg i skolan. Men jag kan ju säga såhär att jag är mindre sugen på att traska ner dit, eftersom det för tillfället regnar och är allmänt grått och tråkigt ute.
Jag har testat göra ett tidsinställt inlägg, så vi får se om det dyker upp lite senare, ska nämligen ut på lite äventyr.

Mör i kroppen

Nu är jag helt mör i kroppen. Kom precis hem från några timmars vistelse i badhuset. Först simmade vi och efter det avslutade vi med bastubad och skrubbning. Så nu är man ren och fresch. Ska bli skönt att krypa ner i sängen, man lär ju somna som en stock. Kan behöva någon timmes extra sömn i natt eftersom morgondagen kommer vara fullspäckad.
Varför smakar maten alltid bättre när man har tränat och är trött? Har i varje fall precis gjort en god smothie som jag ska sätta mig i soffan och dricka upp innan jag kryper ner i sängen.

Dagens lunch


Äntligen

Äntligen har jag fått tag på den efterlängtade "Påverkans" boken. Så nu vet jag exakt vad jag kommer göra det närmsta timmarna. Fruktfatet är dessutom fyllt med massor med frukt, så jag ska nog klara av att fokusera på plugget idag.

Powerwalk

Det är redan torsdag, vilket betyder att helgen närmar sig. Vädret är helt okej idag vilket betyder att jag strax ska möte upp Urla för en powerwalk. Känns som en bra start på dagen.
Man har i alla fall lyckats ta sig upp ur sängen tidigt.

7 veckor och 2 dagar

Tiden springer verkligen iväg. Nu är det bara 7 veckor och 2 dagar kvar på det underbara 2010. Hur fort har inte detta året bara sprungit iväg?
Det känns nästan som om det var igår vi lagade god lyxig trerätters middag hemma hos Alle och firade in det nya året. Dags att planera hur man ska fira in 2011 kanske?
Såhär mörkt hår hade jag för ett år sedan. Man kanske skulle bli brunett någon gång igen?

Stockholm i mitt hjärta


Core

Kom precis hem från ett härligt Corepass som Lotta höll i idag. Riktigt duktig var hon, så hoppas hon får hålla i fler pass. Nu bränner det rejält i mage och rumpa.
Nu blir det mys i soffan resten av kvällen.

Inspiration från Tyra

Idag har jag varit och kört första svettiga passet på en nya gymmet jag ska börja träna på. Så nu är även träningskortet fixat, bara instruktionen i gymmet som ska bokas. Känns skönt att vara igång igen.
Till lunch idag fick det bli en sådan här god sallad med inspiration från Tyra.

God Morgon

God Morgon!
Klockan ringde lite för tidigt idag 6.40 men vad gör man inte för att få upp syster ur sängen. Men tro det eller ej, jag var ganska pigg redan då. Men trots det låg jag kvar och njöt av att inte behöva gå upp så tidigt. Nu har jag lyckats ta mig upp ur sängen och kokat en stor kopp te.
Ska spendera en timme eller två i soffan och börja läsa en bok.

I form med Anna Anka

I eftermiddags var jag ute på en kylig men härlig powerwalk med Urla. Nu har jag precis ätit lite kvällsamt och kollat på PH, gahh vilket drama det blev idag.
Nu tänkte jag dricka upp mitt te och kolla på "I form med Anna Anka" innan sängen väntar.

Vad gör man om det inte går som man vill?

Har redan hunnit med massor med ärenden och möten idag. Bland annat har jag jagat en bok, men tyvärr verkar det ta minst 3 veckor innan jag kan få den. Gahh vad gör man?
Nu tänkte jag bänka mig i soffan och ta det lugnt en liten stund innan jag sätter igång med pluggandet.

SNÖ!!

God Morgon!
Idag när jag vaknade kunde jag bara ana att det var snö ute, kylan drog in genom fönstret och visst hade jag rätt! Inte det minsta kul, för strax ska jag ta min kära cykel och cykla ut till den andra intersportbutiken i stan. När man verkligen inte har något annat val än att ta cykeln så ska vädret vara skit.

Nya tag

Kom precis hem från gymmet, nu har jag varit och fixat så jag ska byta gym. Blir två gratis veckor för att prova på.
Nu ska jag planera upp vecka så jag både hinner med skolan och träningen.

Rik och fattig på samma gång

Har precis blivit 3 böcker rikare, och mycket fattigare.
Sitter och kollar på en föreläsning och känner mig effektiv för tillfället. Ska se över mig kalender lite senare och se hur hösten ser ut.

Planen sprack

God Morgon!
Det ser aningen mörkt ut på himlen idag, så frågan är om det inte kommer att börja snöa idag. Jag hade planerat upp dagen så bra idag men jag upptäckte nyss att mina planer sprack innan jag ens hann kliva upp ur sängen. Jag har nämligen inte hunnit få boken jag hade tänkt att ligga och läsa hela dagen. Vad gör man då? Kanske ta tag i ännu fler föreläsningar?

EMA

Har precis kollat på ensam mamma söker, man blir lika deprimerad varje gång man kollar på de.
Nu fortsätter tv kvällen med European Music Awaaards på MTV, innan det blir dags att krypa ner i sängen.

Försmak på julen


Partypinglor


Pictures from yesterday


Vit månad?

Nu när jag kikar i min kalender så se ser jag helt plötsligt en stor lucka på en månad, men 4 oplanerade helger. Så kanske dags att köra på en vit månad?
Vad sägs om de, satsa på skolan och träningen kanske? Hade varit väldigt skönt, för när man tänker efter så har det blivit fest varje helg ända sedan någon gång innan sommaren.

Trevlig utgång

Gårdagen var mycket lyckat. Lagade god mat med mina pärlor och satt och pratade och skrattade innan de blev dags för lite förfest. Sedan avslutade vi kvällen på Oscars, massvis med folk som vanligt, lite för mycket om ni frågar mig. Men kvällen slutade i alla fall bra.
Idag tag jag och Elin en välförtjänt sovmorgon, röjde upp lite i lägenheten och gick och handlade mat. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen.
Ska försöka hinna med att lägga upp bilder från gårdagen lite senare.

Party like a rockstar!


Blommor

Idag har jag varit duktig och putsat fönstret i köket, måste även tillägga att det var första gången jag putsade ett fönster, resultatet blev ganska bra. Nu kan jag i alla fall se både ut och in.

Vad iväg och köpte en höstig fin blombukett som numera pryder mitt köksbord.
Nu ska jag åka hem till Bea och underhålla henne en stund innan festligheterna drar igång.

En lugn lördag förmiddag

Vaknade av en hostattack i morse, inte alls kul. Men nu verkar den ha lagt sig lite. Har precis kollat klart på första föreläsningen för dagen och tänkte gå och röja upp lite i köket så det ser fint ut till eftermiddagens festligheter.
Så idag tänkte jag plugga lite och bara ta det lugnt för att orka med kvällen.
Vad har ni för planer för dagen?

Helgalen kväll

Nu borde jag vara trött och krypa ner i sängen. Men inte då, blev just jätte pigg efter min och Beas helgalna kväll. har ätit lite god mat, kollat på några avsnitt av "I Anneli" och fått oss några goda skratt. Nu avslutade vi precis kvällen med lite dans till stampa med leroy.
Men jag får väl ta mig i kragen och göra ett försök med att sova, så jag orkar med morgondagen.
En kvinna man alltid har roligt med!

Music


Bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder från mitt halloween firande.
En mycket trevlig kväll! ♥

Höstfika

Idag har jag varit på stan med mina pärlor. Först blev det en mysig höstfika på paggan och sedan en lång shoppingrunda på stan. Jag lyckades faktiskt "tro det eller ej" komma hem helt tomhänt. Förutom maten jag handlade då. Känner mig riktigt duktig.

Inget vatten

Jag som precis tänkte ställa mig och diska och börja storstäda. Men hur ska det gå när det har stängt av vattnet i hela huset?

Redan fredag

Har börjat denna dagen mycket effektivt har kollat på första föreläsningen i säljteknik. Det verkar vara en spännande kurs, så hoppas den blir lika intressant som den verkar. Så nu är jag igång, tänkte sätta mig i soffan nu och dricka en stor kopp te och äta lite frukost innan jag tar tag i storstädningen.
Men det bästa av allt är att det är fredag idag, vilket betyder att det är helg!

Älskade familj

Efter tre timmars jobb, tog jag bilen till farmor och farfar där jag har spenderat hela mig kväll. God mat och massa prat och mys i soffan. Jag kan verkligen inte greppa allt dom har fått uppleva. Först idag förstod jag verkligen hur häftigt det är. Farfar har jobbat i massor med länder runt om i världen och farmor har åkte med till vissa länder. Idag satt vi och pratade om när det bodde i  Indien i två år och i Afrika där de också bodde i två år. Något sådant skulle jag också vilja uppleva senare i mitt liv.
Nu ska jag krypa ner under täcket och ladda upp inför helgen som kommer bli kanon om jag nu bara kunde blir lite bättre.

Music


Fortfarande sjuk

God Morgon!
Blev ingen morgonpromenad idag, men kanske lika bra det eftertersom hostan fortfarande sitter kvar. Nu tänkte jag koka en stor kopp te och sätta mig och kolla på lite föreläsningar. Missade ju två stycken igår när jag jobbade så nu är det bara att ta igen de.
Vad har ni för planer för dagen?

Kortinlägg

Hemma på en snabb lunch, hittills har tiden gått hyfsat fort på jobbet. Nu återstår bara 4 timmar till innan det är dags för lite plugg.

Strider mot krassligheten

God Morgon!
Idag när jag vaknade kände jag mig inte alls sugen på att gå upp och jobba en hel dag. Men nu efter en god frukost och en lång varm dusch tror jag att jag kommer klara av hela dagen. Hostan är inte bättre och förkylningen sitter fortfarande kvar.
Vad ska ni hitta på för skoj idag? Är det många av er som har höstlov?

Svart som natten

Redan vid halv 5 tiden idag var det svart som natten ute. Inte konstigt att man tappar motivationen till att göra saker när det känns som natt dygnet runt. Men jag har i varje dall fått rensat lite bland mina kläder och rensat ut en hel gekåskasse ska hem och förvaras i garderoben hemma. Eftersom vi ska 5 stora garderober till ca 3 stycken och få plats med allt så krävs det prioritering. Men jag är långt ifrån klar än, har tagit en paus och kör lite styrkeövningar istället.

There You´ll Be

Faith Hill- There You´ll Be

Storstädning på G

Tiden sprang visst iväg lite för fort nu. Lagade god middag innan och nu sitter jag fast vid datorn. Inte bra, tror bestämt att jag ska höja musiken på datorn och ta och röja i lägenheten lite, man får passa på innan skolan drar igång på allvar. Det är ju trots allt inte allt får lång tid kvar tills nästa tenta och tills vi flyttar.
Jag förstår inte hur jag ska få plats med allt i den nya lägenheten så får väl se över omd et är något som kan slängas, skänkas osv.


Vaknar upp på en byggarbetsplats

God Morgon!
Idag vaknade jag verkligen upp på en byggarbetsplats. Grannarna totalrenoverar sin lägenhet samtidigt som sprängarbetet pågår förfullt utanför lägenheten. Men nu verkar det ha lugnat ner sig lite, man kan ju alltid hoppas på det så man kan sitta och äta sig frukost ifred utan att behöva höra massa maskiner.
Börjar bli lite krasslig igen, lite smått ont i halsen och hosta. Inte bra detta. Idag ska jag i varje fall ner till skolan en stund intro och lite fix inför det nya kurserna.

Kandelaber

En dag ska jag pryda mitt hem med en kandelaber.
Någon som vet vart man kan köpa en fin och lagom hög kandelaber man kan ha stående på golvet?



Nystart

Ny månad, ny vecka och jag är igång. Så varför inte ta tag i vardagen och köra igång och skippa onyttigheterna. Jobbade 12-18.15. Direkt efter jobbet gick jag direkt hem och fixade lite småsaker och 18.40 var jag redo att ge mig ut på en kvällspowerwalk med min kära vän Urla. Så nu har jag precis kommit hem från en lång powerwalk i mörkret, lite styrka en dusch sen är jag redo att sätta mig under en filt med en kopp te i soffan.

1 November

God morgon!
Visst springer tiden iväg? Det är redan den 1 November idag och mina 3 dagars ledighet försvann på ett naffs. Bara 8 veckor kvar till julafton, dags att ta sig i kragen och börja köpa julklappar snart kanske.
Idag börjar en av de två nya kurserna, så pluggveckan börjar väldigt lugnt med ett into i Juridiken.

RSS 2.0