2 av 3 prov avklarade

Då var två av tre prov avklarade denna veckan, hoppas att dom har gått någolunda bra i alla fall.
Annars har det inte händt så mycket annat i skolan idag, massa 8:or som var på besök och rundvandring på skolan, sen har allt bara flutit på som vanligt.
Med lite så insidenter som man bara allment strö sig på men vad ska man räkna med i den vardagen vi lever i?
Jag har mycket åsikter om en sak men inget jag kan nämna här, får väl bara försöka blunda för det och låta allt gå ändå inte så långt kvar nu så det ska nog sluta positivt.

Ikväll ska jag ända mig åt planering och städning tänkte jag, ska väl även försöka läsa igenom svenska häftet en gång så manfrechar upp minnet lite till nationella provet i morgon.
Tänkte även lyxa till det med en ansiktsmask om tiden räcker till.

~Sofia

Sovmorgon är inte alltid positivt

Tjosan
så underbart med sovmorgon, men ibland kan man ju råka sova lite för länge så man inte hinner med allt man har planerat på morgonen. Så gjorde jag idag, igår kväll planerade jag massa som var behövligt att fixa innan jag skulöle till skolan idag men nej tror ni inte att jag sover ända in i det sista så jag bara hinner käka frukost, duscha och fixa mig.
Planerna var att jag skulle städa lite, göra ansiktsmask och gå ut och gå innan jag ska ner till skolan.
Får väl ta och göra dom sakerna ikväll istället samtidigt som jag försöker få in allt till svenskan i huvudet. Men det ska nog bli bra det också.
Nä nu ska jag gå ner till skolan och spana in fransmännen och normännen och sy klart Fias klänning.
Hörs senare

~Sofia


Härlig dag

Då var första provet avklarat nu i veckan, en mycket bra start på dagen.
Började med provet, lustigt prov för G delen var svårare än vad vg och mvg delen var men det ska nog ha kunnat knåa ihop ett g i alla fall.
Nu efter detta provet har jag fått ytterligare motivation och ska sätta mig ner och skriva ner allt jag kommer påi morgon.
Mvg fårgan på provet var hur man tyckte man skulle kunna förändra sin livsstil så jag tänkte ta tag i de lite nu för nu är motivationen på topp och då kanske man kan lyckas?
sedan blev det en lång härlig massage tack tjejer för en underbar massage.
Efter de blev de lunch i skolan vilket som vanligt inte är någon höjdare.
Undereftermiddagen tibbringade vi våran tid i köket på hotell och restaurang där vi fick göra eget läppglans och egen fet body lotion.

Sedan blev det en eftermiddag på stan med Emma och lite pluggande på matten.

Nu är man ensam ochövergiven igen, får hoppas på att Hannah kommer hem snart och förgyller kvällen men roliga berättelser:)

~Sofia

Hård vecka att se fram emot

Nu är jag back in town igen, har en masrdrömms vecka framför mig, 3 eller 4 prov ska jag försöka hinna med under loppet av 4 dagar hur F*n ska jag hinna det?
Aja det får gå som det går ska väl görsöka göra mitt bästa i alla fall.
Får hoppas att det kan bli lite sköna promenader i vårsolen om den lyckas titta fram när jag vill.
Och kanske kan man få träffa lite underbara människor i veckan ocsk åspännande spännade vi får se vad som händer helt enkelt.
Nä nu ska jag krypa ner i min sköna säng och sova lite eller föröska och ladda inför veckans första prov i morgon kl 8.10. . .

~Sofia

Lite firnuliga ideer

Nu har jag tagit ett ännu större beslut än vad jag någon sin har gjort tidigare, har äntligen sökt till höskolan.
Undra som flundra om man lyckas komma in på sitt första hands anternativ.
Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas.

Har gjort upp en lista på saker jag kan/måste göra när det finns massa dö tid i min vardag, lite små roliga saker som att göra en egen kokbok något jag alltd har velat göra så nu äntligenska jag försöka göra en.
Sedan fick jag den briljata ideen att jag ska utgå ifrån en budget som jag har bestämmt så ska jag klippa och klistra och plaera vad man kan behöva i en lägenhet. . . en något liknade uppgit som jag hade när jag gick i 9:an på hemkunskapen så då kan man använda sig av lite kunskper man redan har.

Nä nu ska jag plugga till proven jag har nästa veckan.

Tjingeling

~Sofia

Då var det avklarat

Nu var det äntligen avklarat, och en sak man kan släppa och gåvidare.
Trodde att det skulle vara mycket jobbigare med provet men nu är det avklarat får väl vänta och se om 4 veckor vad resultatet blev tror dock inte att jag lyckas få något höjdar resultat gjorde det mer som en kul grej.
Ikväll blir det nog bara pluggande och lite mer mentalträning, lyckades ju somna igår så vaknade jag vid 1 och märkte att cd:n fortfarande var på så fick pallra mig upp ur sängen och stänga av datorn.
Nä nu ska jag vara spcial mot våra gäster en lite stund innan dom ska hem sem kan jag vila lite och planera.

~Sofia

Högskoleprovet

Ja nu var det dags för att sätta sig i en skolsal i några timmar för att göra högskoleprovet.
Kommer säkert bli en spännande upplevelse, men man är sjukt nervös måste jag säga . . hoppas att det kommer gå helt ok, är ju inte den mest almänbildade tjejen i värlen måste jag ju säga.


Nu åker pluggbrillorna på så beger jag mig till skolan :)Vad tycks om mina nya brollor ? ;)

Hörs senare idag när jag e hemma igen

~Sofia

Min fredag ser ljus ut

Äntligen helg igen, men massor med saker ska hinnas med, kan man inte förlänga helgen någon dag?
När jag kom hem idag blev det lunch med Josse, sedan hem och börja fixa och planera.
Sitter och kollar igenom min kallender nu och den versta veckan som är kvar den här terminen och även på den här gymnasietiden är nästa veckan, har 4 prov som ska avklaras på loppet av 4 dagar. . . känns lite kämpigt men det ska nog lösa sig om jag kan slita mig fårn datorn och plugga istället.
Så min fredag kväll ser ljus ut, massa massa pluggande och mentalträning och kanske lite mys med familjen om man hinner med.

Nu ska jag locka mitt hår och se om det kan bli något lockigt idag.

~Sofia

Mer än jätte nöjd

Tjosan
Idag har det varit en kanon dag, eller näst inttill i alla fall.
Började med lite sömnad sedan svenska innan Fia skulle komma och testa sin balklänning.
Var hur nervös som hellst när dom skulle testa den ifall den skulle vara förliten, försor eller att något annat skulle krångla, men vet ni?
Den satt som en smcäk :) super nöjd nu har ljuset tänts och jag kan andas normalt igen.

Sedan blev det ner till stan och göra den osäker i några timmar, gick runt på gina och vila lite sen innan vi tog en galss på donken och spanade på amy diamound eller hur hon nu stavas. . .
Sedan åkte Fia hem och jag och Ida åkte upp till A6 och tog oss en shopping rund där också, slutade med att jag kom hem med en t-shirt, ett linne och ett par schnygga byxor kanske blir några bilder i helgen om jag hinner med för min helg är ju som sagt var ganska fullbokad :S

Fredag: Mentalträning, plugga
Lördag: Höskoleprovet, Fira mamma
Söndag: PLUGGA!!


Nu ska jag ta hand om mina fötter :)

~Sofia

Det går mot ljusare tider

Fy jag måste verkligen börja ta min blogg lite mer seriöst annars kan jag ju lika gärna skita i det.
Veckorna går bara snabbare och snabbare för varje vecka som går, i morgon är det redan Torsdag IGEN!
Idag hade jag äntligen ork till att sätta mig och ta tag i Fias klänning så nu har jag fått i hop den till en hel klänning igen hoppas bara på att den sitter som den ska i morgon när hon komemr och testar den annars komemr jag bryta ut i ett raseriutbrått.
Har även kommt en bit på vägen med jackan jag syr emellanåt när det finns tid för det istälelt för att bara sitta bort tiden när man kan göra något vettigt.

Ikväll blir de mycket pluggande men halva kvällen har ju redan rusat iväg så får lägga på en växel till.
Har ett svenska häfte jag tror jag ska läsa tills i morgon lika bra i alla fall och få de gjort sen får de nog bli litte matte och hälsa ikväll också innan jag börjar städa i mina lådor.

Jag mår mycket bättre nu jag känner mig gladare än jag gjort på länge, vad kan det bero på har jag kanske tagit ett bra beslut om allt, men det är inte helt bra än för det finns fortfarande saker som måste ändras på innan jag får panik så om jkag fortsätter såhär så komemr allt lösa sig inom en snar framtid.

Tjingeling

~Sofia

Det var ett tag sedan

Nu va det ett tag sedan jag skrev. . men det är väl för att det har vairt mycket som snurrat runt om kring mig.
I fredags var jag och syrran en sväng på lager sen var kvällen räddad med lite ögongodis :)
I lördags blev det en sväng upp till jkpg och kolla lite på högskolan mycket trevligt, fick vara lite lekledare åt några studenter också.
Sedan blev de för fest hemma hos mig innan vi dog till Fia och snackade och drack lite, efter det slutade kvällen i parken och med alcazar i spetsen. Mycket lyckad helg tack allihopa.

Nu är det bara att gå vidare och fundera igenom vad man igentligen vill med livet och göra något seiöst va detta, för det håller inte så som de ligger till nu.
Nu blir de till att fortsätta snacka med Hannsh min nya sambo eller vad man ska kalla de:) sen blir de chillande och mys framför tv.n.

~Sofia

Veckorna bara rasar iväg

Fy vad dålig jag är på att uppdatera min blogg. Måste väl försöka bli bättre på det.
Skönt med ännu en helg såhär i vårsolen. Hoppas bara att den håller i sig i helgen.
Veckan har gått väldigt fort man har knappt hunnit blinka känns det som, har sprättat upp en del av Fias balklänning nu så ska sy ihop den igen i veckan. Sedan har jag även börjat på en liten jacka hoppas att den blir lyckad.
Men de västa av allt var att jag glömmde min studentklänning i min lilla lya så hinenr inte brodera på den i helgen, det är lite illa måste jag säga. Får väl lägga enr den tiden på att räkna lite matte istället eller vad tycker ni?
Måste ju bara säga att nu ligger jag inte på ig i historia längre utan g!!

Nu väntar jag på att min kära syster ska komma hem så vi förmodligen kan åka en liten sväng till lager och checka läget.

~Sofia

Hoppas det bara är en engångs kännsla

Igår var jag på öppet hus på höskolan i vmo, mycket trevligt och bra info. Nu tror jag att jag börjar veta lite mer vad jag vill men vi får se efetr helgens besök på hösholan i jkpg.

Åkte hemifårn vid 7 på morgonen så är lite sliten idag, hela förmiddagen hade vi samhällskunskap lagon roligt har inte haft det på ca 5 veckor så ändå ganska skönt.
Kännde att jag började få ont i halsen idag hoppas det bara är en en dags kännsla så jag mår bättre i morgon. Så idag på träningen blev det inte så hårt mest styrka, orkade ändå köra i ca 1,5 timme men inte lika hårt som jag brukar.
Så ska köra lite mer magövningar nu tänkte jag.
Sedan väntar städningen och fixa till här i min lilla boning

Tjingeling så länge

~Sofia

I skolan

Sitter i skolan och väntar på att Fia ska komma och hämta mig så ska vi på öppet hus i vmo på Högskolan.
Har funderat hela dagen om vad jag vill göra men jag tror nog att jag snart lyckats sortera upp alla högskolorna i olika kattegorier.
Idag började jag med att måla lite mönster till kläder jag ska sy oversisade t-shirtar e något jag gillar så ska förska göra några snygga, eller i alla fall börja med en så får man se om det blir fler. Sen skajag även sy mig en vår jacka som jag har målat upp möster till idag så nu är det bara tyget som saknas det är svårt att hitta deperfekta tyget jag är ute efter så får väl bli något annat antar jag kanske kommer upp lite tygprover i helgen.

~Sofia

Veckoplanering bort glömmd

God Morgon

Jag hann ju aldrig med den där vecko planeringen i söndags, och igår var jag för trött för att tänka så nu ska jag försöka skriva ner det viktigaste som händer i veckan.

Tisdag: Skola 
               Öppet hus på högskolan i Värnamo
Onsdag: Skola
                 Träna
Torsdag: Skola
                 Stan
Fredag: Skola
               Shoppingtur med siis och Emma
Lördag: Öppet hus på högskoaln i Jkpg

Det är väl uniefär så min vecka ser ut kanske något mer träningspass får man ju hoppas och sedan lite städning och planering för framtiden. Sen ska jag även försöka leta lite jobb.

Nä nu måste jag fixa mig innan jag ska gå ner till skolan, och sätta mig och sy.

~Sofia

Hur F*n ska man kunna veta?

Nu har jag äntligen kommit hem efter första dagen i skolan efter praktiken, ingen toppen dag får jag väl lov att säga. Gick upp vid 7 och var grymmt trött men får väl skylla mig själv. Sen när man kommer till skolan vid 8 så är de inte en kotte som är där. . . jag ringer runt till alla tänkbara så får jag veta att vi inte började fören tio så går de när man är borta och ingan är så vänlig som talar om det för en så jdå blev jag lagon arg. Men men det är väl sådan man får stå ut med när man har sådana fantastiska vänner.

Så vi började dagen med ett studiebesök på 5 sinnen, mycket trevligt fick även träffa Nicole som jag inte har träffat på år och dar. Igår funderade jag väldigt mycket över högskolor och olika alternativ hur jag ska göra i framtiden för att det sak bli bra, så när jag äntligen har lyckats utesluta vissa saker så kommer de nya ideer hela tiden, nu är det bara en månad kvar tills jag måste bestämma mig. . . bläää på det

Sen hade vi underbar massage, så nu är jag extra duktig. Eller jag hoppas det i alla fall.
Har även gjort ett matte prov idag hoppas att man lyckades skrapa ihop ett g i alla fall.

Nu tänkte jag sova och fundera över allt en stund så får vi se vad som händer senare, jag har ju mina drömmar men det kanske bara får förbli drömmar.
Det är mycket svårt hur ska man kunna veta ?
Hoppas jag lyckas komma fram till något bra och positivt men de kommer nog sluta med attt ni/du får bestämma.

~Sofia

Den perfekta helgen

Jag måste bara börja med att säga att såhär tycker jag att varje helg ska vara, jag har hunnit med så sjukt mycket denna helgen. Har gjort klart alla bilder utan en till bilden ska bara färglägga dom också, sen har jag även nästan hunnit kalrt med mitt hälsa och livskunskaps arbete som vi igentligen ska göra på lektionstid men som jag satte mig ner och gjorde idag så de känns mycket skönt.
Sedan har jag även hunnit med att hjälpa mamma denna helgen med massa arbete här hemma, men det är lite små saker vi inte ahr hunnit med men som sagt var man kan inte alltid hinna med allt.

Nu ska jag sätta mig och sy in min studentklänning och laga lite skidkläder till resan.
Efter det ska jag förska hinna skiva ner veckoplaneringen och målen för den kommade veckan.
Så det är bäst att sätta fart har bara 2 timmar på mig att hinna sy, fika (fira syrran), och planera innan tränignen börjar så nu måste jag slite mig en stund.

~Sofia

Snart är dom mina

Nu har jag äntligen beställt dessa vackra glasögon hoppas att dom ska passa bra på mig också, var på synsam idag med mamma och testade liknande glasögon som satt helt perfekt men det är ju så klart lite skilland i priset. Om dessa sitter bra så blir de ut på jakt efter fler snygga bågar.

                  


Så nu är det bara att vänta och se om dom lyckas dimpa ner i brevlådan inom kort.

~Sofia

Hur kommer detta att sluta?

Har precis kollat klart på årets melodifestilval, Hur kommer detta att sluta?
Jag håller mig verkligen till vad jag tycker i detta samanhanget!
Vem är det igentligen som röstar på alla ur dåliga bidrag rent ut sagt?
Men man måste väl i alla fall säga GRATTIS till årest vinnare av den svanska melodifestivalen som lyckades ta sig vidare till Eurovision


Undra hur det komemr sluta där ska vi lyckas ta hem sista platsen?
Hitils i Eurovision 2009 ä mina favoriter Finland och Grekland

~Sofia

Mysig dag med mamma

Denna helgen blir nog kanon bra får vi hoppas, den har i alla fall börjat riktigt bra.
Började med att jag åt en riktig tgod frukost, sen fixade jag lite.
Sedan blev det en liten shopping tur med mamma, mys mys. När vi kom hem igen fikade vi lite och jag städade kylen och frysen såvi har fått riktigt fint där nu och man hittar sakerna lätt och smidigt.
Äntligen är jag sanrt även klar med bilden, har bara några få bildrr kvar att måla så ska fixa klart det nu och sen fundera på vad jag sak göra för fördjupningsarbete i hälsa och livskunskap och börja skriva lite på det.
Så dagen blir nog fullspäckad med skolarbete när man verkligen för en gångs skull ahr lust til att få saker ochting gjorda, så ska fixa lite små saker och göra riktigt fint i mitt rum och resten av huset också idag.
Är på pyssel och städhumör dag.
Så det blir inte så mycket stillasittande vid datron idag får vi hoppas, den får fungera som min sterio i dag.

~Sofia

Mys kväll

Nu är klockan ganska mycket, eller inte så mycket om man tänker efter men den har i alla fall hunnit bli 22.30.
Ikväll har dent blivit god mat med familjen samtidigt som vi kollade  Amigo, man var ju tvungen att höja tittarantalet en aning när Jocke och Filip skulle vara med, såå gooa dom pojkarna är.
Grattis till vinnsten och London resan.

Sedan var jag ju även tvungen att vara lite duktig, målade klart 3 bilden idag första gången jag målar killmodeller, men jag hoppas dom ska duga. Men syrran tyckte dom blev en aning feminina men men vad gör de ? Så kan ju kilalr se ut också hehe.
Har precis pausat filmen som vi började se Systrar i Jeans 2 utterligare en bra film att lägga på minnet, får väl se klart den på södnag när du kommer hem efter tennis lägret.

Nä nu ska jag dra mig tillbaks och fundera över allt som kretsar runt mig och alla problem som snurrar runt i vardagen, så får vi hoppas att jag kommer fram till den ultimata lösnignen.
Imorgon kommer en ny dag med nya möjligheter och nya saker att ta tag i, det blir en hård dag med mycket skolarbete att se fram emot.

~Sofia

Nu var praktiken slut

Nu var denna praktikperioden slut och även den sista för denna gymnasietiden. Dom här två veckorna har verkligen gått sjukt fort, vill verkligen inte tillbaka till skolan igen. Jag har vantrivts och längtat efetr att gå dit varje dag både för att få träffa Josse varje dag och alla söta små barn. Men det var i alla fall tr att jag får komma tillbaka när jag vill coh hälsa på och kanske även hoppa in som vikarie om de skulle behövas någon gång.
Fredgarna går lektionerna verkligen i ett nästan ingen paus mellan dom men det har varit kul ändå. Idag fick jag en lten idee en kille sydde ett pennpodral, så fick jag ideen att man skulle kunna sy något liknadne till mobilen. Så när jag får mer tid och börjar bli kalr med skolarbetet ska jag sätta mig och knåpa ihop lite sådan små saker.

Nu den här helgen har jag inte så mycket tid för att sitta vid datron måste plugga plugga plugga, det sak bli skönt att vara hemma själv med mamma och slippa syrrans spring runt benen haha förlåt men en helg utan dig kan vara behövligt för min del när de gäller skolarbete ;)

Hörs senare

~Sofia

Suget i benen

Har precis kommit hem från veckans näst sista spinning pass, idag vart det ett tungt och kämpigt konditionspass på spinningen. Så nu känns de verkligen i benen att man har tagit ut de sista krafterna från kroppen.
Nu när de snart är helg ska jag ägna all tid som jag har till skolarbete och inget annat, nu ska jag banne mig bli kalr med Bilden, hinna med att brodera mycket på studentklänningen och förhoppningsvis hinna med lite matte och svenska också så man kan bli kalr med de också så småningom.
Sedan ska ag nog lyckas varva skolarbetet med en och annan pilates övning.
Nä nu måste jag plocka iordning på mitt rum innan jag kryper ner i sängen.~Sofia


Hejsan hoppsan

Hejsan hoppsan
Nu har de inte blivit så mycekt bloggande, igår var jag i Varberg och hämtade min kära syster och hennes kompis, så blev de lite chill på stan mysmys. Men vad gör man när man inte har pengar? Jo man får panik!! haha
Idag har dagen varit lugn har bara tagit de lugnt  på praktiken, sedan var jag iväg på ett möte som inte tog så lång tid som tjag trodde. Nu är jag äntligen hemma igen efetr att ha kört syrran och en anna kompis till tennis matchen. Lycka till.
Nu ska jag ta de lite lugnt och bara planera helgen så jag hinner med allt, sen blir de ner och köra slut på alla krafterna på träningen.

~Sofia

Lagom seeeg

Nu kan man slappna av, för nu är denna dagen snart slut. Men jag ahr hunnit med ganska mycket ändå måste jag säga även om dagen bara har springit iväg.
Körde dybbel pass idag först ett Bpdy work pass på en timme och sen ett boxningspass på en timme och fick ut nästan alla aggretioner som fanns i kroppen, så nu är jag lagon trött och seeg.
Det märks att kroppen har fått arbeta till max idag, elelr rättare sagt de komemr säkkas i morgon när träningsverken kommer om den kommer .
Nuska jag krypa ner i sängen och kolla på andra avenyn.
Sov så gott~Sofia

Inspirationen flödar

Nu är jag hemma från praktiken, en ganska kort dag med ett väldigt långt hål mitt på dagen.
Så idag städade vi bland tygerna de fanns väldigt många fina tyger jag skulle vilja sy i, så idag fick man massa inspiration och ideer om olika saker som jag vill sy. Lite barnkläder men vet inte vem man skulle ge dom till eller om man bara ska sy för att ha själv någon gång i framtiden?
Sen är jag ju sugen på att sy mig en ny nessesär den jag sydde själv i åttan börjar bli utsliten den är välanvänd måste jag säga. Så jag funderar på att sy en likadan fast annat tyg och sen en modell mindre också, det är så mycket billigare att sy upp saker själv än att köpa, så man får väl passa på när man har den kunskapen.

Nej nu kan jag inte sitta här med måste städa lite innan jag ska åka iväg och hämta pappa och sen träna, ska köra dubbel pass idag :)

~Sofia

Snö nu och varför?!

God Morgon
När man kollar ut genom fönstret idag så ligger det mängder med snö utanför, vaförf. Vi vill inte ha mer snö nu vi vill ha sommar.
Men i vilket fall som hellst så finns det ingen bil hemma så jag måste traska ner till praktiken idag, men varför sitter jag här då när jag ahr brottom och måste gå om ca 10 minuter. Hela mitt rum ser ut som ett bombnedslag den här morgonen, kuddar överrallt.
Nä nu måste jag sätta fart får blogga mer senare .
Ha en toppen dag!

~Sofia

Måla,måla,måla

Idag har jag varit lite duktig i alla fall tycker jag allt
Dessa modeller har jag lyckats teckna idag

Och sist men inte minst några bilder jag målade för ett tag sedan vad tycker ni?

~Sofia

Spinning

Har precis kommit hem från veckans första spinningpass, mycket skönt måste jag säga nu känns det att veckan har kommit igång lite i alla fall.
Min träningsvecka ser ut såhär denna veckan får passa på nu innan jag måste åka tillbaka till skolan.

Tisdag: Bode Work 17.00-18.00
               Power Punch 18.15-19-15

Torsdag: Spinning 18.45-19-45
Fredag: Skidor ??
Lördag: Simma

Inte lika mycket träning denna veckan som förra, ska försöka gå ut och gå någon dag också så man får lite luft har varit dåligt med de på ett tag nu. Innan brukade jag ju gå ut och gå ofta så ska försöka ändar på det.~Sofia


God Morgon

God Morgon
Vad skönt att man kan starta veckan med en sovmorgon ibland, fast det är väl den sista på den här terminen skulle jag tro, sista veckan på praktiken nu.
Fast idag är det en kort dag så det sak bli skönt har bara två lektioner, eller kan man säga en lektion men två olika klasser för det är knappt någon rast mellan.
Ska nog kolla på One tree hill lite innan jag kliver upp ur sängen för jag har ju inte så brottom idag, så kanske kan unna mig det innan jag måste duscha och fixa lite frukost.

~Sofia

Shopping Mani

Har kollat runt lite på vår kläder och accesoarer idag och kolla vad jag hittade för fint


               

Lite sugen på att köpa någon av dessa två jackorna nu till våren vilken tycker ni?

          
Sen funderar jag även på att införskaffa mig ett par nya glasögon, men som vanligt har jag ju beslutsångest.
Funderar på dom första och kanske dom röda elelr gröna nu till våren?

Sen hittade jag även lite snygga kläder på Gina

Sen ska man ju bara ha pengar till att köpa allt man vill ha. . och är lite dåligt med den biten för tillfället

~Sofia

Detta shoppades

Gårdagens shopping i Ullared va lite kaotisk men jag lyckades komma hem med lite saker i alla fall

Detta blev de plus lite till


Två idrotts t-shirtar
ett par trosor
två par sockar
en pyamas


Lite skönhets produkter

                      
Sen hittade jag även lite nya träningskläder

~SofiaParken-Kevin

Ikväll blir de utgång till Parken, och dansa loss till Kevin hoppas på en trevlig och minnesvärld utgång.
Sitter hos Fia med Josse, Dejan, Fredrik och väntar på att Fia ska komma hem igen så kommer Tilda och martin också får se om de blir någon mer senare ikväll.

Hejsvejs så länge nu ska jag vara social.Shoppingtur till Ullared

God Morgon.
Idag vaknade jag pigg och glad även om jag somnade ganska sent igår, kollade på en musikalfilm innan jag somnade helt ok.
Nu ska jag bara fixa mig och skriva ner de sista sakerna på min handlelista sen ska vi åka en sväng till Ullared, det står dock inte så mycket på den lappen var ju där för några veckor sedan.
Men SKOR ska jag försöka hitta idag, som om jag skulle behöva nya? men skor kan man inte få för mycket av likaså väskor eller sjalar.
Nej nu måste jag fixa mig så vi kan åka någon gång har ju planer för kvällen som inte går att missa dom ska jag berätta om när jag kommer hem, håll ut!~Sofia

Följ min blogg

Följ min blogg med bloglovin

~Sofia

Power Punch

Idag vart jag på ett nytt pass för min del men ett väldigt lyckat och roligt pass Power Punch. Mycket jobb och slit för överkroppen men de kunde behövas för hitis i veckan har de mest blirivt ben och konditions träning så de det var skönt med lite variation.
Så Power Punch ska jag försöka föra in fler gånger i mitt träningschema.
Nu ska jag bara göra mina dagliga sittupps innan jag hoppar in i duschen.

~Sofia

Ytterligare en körig dag

Tjosvejs :)
Nu har en vecka på praktiken gått, tiden har bara runnit iväg. Har inte hunnit med hälften av vad jag hade tänk att göra i veckan. Så nästa vecka får bli en plugg-och skolarbets vecka, eller rättare sagt jag får väl börja lite smått ikväll med något lättare arbete som inte kräver så mycket enganemang eller energi.
Så det får nog bli lite bild eller kanske en början på hälsa och livskunskap arbetet så man slipper lägga ner den tiden i skolan på lektionen.
Idag har det varit en körig dag på praktiken lektionerna har gått i ett så jag har knappt haft några hål idag, mer än en timmes lunch och sen två 20 minuters raster.


~Sofia

Fullt upp hela dagen

Har blivit lite segt med bloggandet idag, har inte haft tid helt enkelt.
Har knappt varit hemma idag.
Började med att jag hade praktik mellan 8.10-15.30 idag, började med två små klasser, sen hade jag världens hål 3 timmar så påböjade en kjol till mig själv som jag ska göra klart i morgon så kanske man kan ha på sig den på utgången på lördag. Den blir nog rätt lyckad får vi hoppas. Sydde även klart shortsen som Gunilla ska ha som exempel för barnen.
Fick reda på att jag va tvungen att ha sista lektionen helt själv men de gick mer är bra måste jag säga dom va så snälla så, visade upp min balklänning men dom trodde inte på att jag hade sytt den.
Sen åkte jag hem en snabbis och sen blev de en liten simtur med Fia eller hon satt i lillabasängen medan jag simmade lite sen bastade vi och snackade.
Sen hem en snabbis till innan jag skulle köra syrran till träningen, så avslutade jag kvällen med att underhålla Josse en stund på hennes praktik innan jag va tvungen att hämta Hanna panna på träningen, och NU är jag äntligen hemma igen ska bara borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och göra mentalträning.

~Sofia

Hemma från spinningen

Nu har jag kommit hem från ett stenhårt spinning pass. Många jag har pratat med tycket att spinning bara är en plåga men jag kan faktiskt inte hålla med om det jag tycker bara att de är väldigt skönt speciellt efteråt, så spinning får de bli mer av.  Nu ska jag köra några sittupps innan jag hoppar in i duschen sen blir de lite avslappning av Lars Erik Unestål.

Något liknande detta


~Sofia

Spinning

JAg är väldigt slapp idag känns som om jag bara ligger och jäser i min säng, måste röra på mig.
Ska snart pallra mig iväg till Gnistan och köra extra hårt på spinningen idag så man får lite ny energi och kan njuta lite till av livet.
Ska läsa lite i min bok efter passet och ta en extra lång skön ducsh, och sen krypa ner i min varma sköna säng som kommer vara iskall.

Det skulle blivit en bild på mina träningskläder idag men de blev ingen bra bild  så jag skrippar de.
Nu ska jag iväg och träna häcken av mig ;) ~


~Sofia

När ska jag kunna sluta?

Idag har de gått väldigt bra, trots att det bara var jag och en annan vikarie men barnen skötte sig som dom skulle och vil hjälpte dom så gott vi kunde tur att man har fått lära sig lite i skolan i alla fall och att man kommer ihåg endel saker ifårn när man själv gick på åsen.
Körde en liten raggar runda på lunchen med Josse vi hade inget bättre för oss.
Nu sitter jag bara och blir tjock och käkar kalddkaka måste få slut på ätandet haha lycka till SOFIA!
Nej men jag ska väl försöka ska jag börja i morgon? eller kommer de bli om 78 år? Morötter och frukt är en bra uppfinning och gott är de också ska försöka byta ut allt sött mot de men et är inte lätt när man har små troll runt om kring sig som vill ha söta saker hela tiden.

~Sofia

såååå skönt

Tjooo
Ytterligare en dag på praktiken har gått, den gick mycket snabbt för de va bara två lektioner så rätt soft dag, fick sy ihop ett par shorts också för att insperera barnen lite så ska göra klart dom i morgon.
Sen blev de hem en snabbis innan jag åkte ner och hämtade Josse som slutade 2 timmar för tidigt, så käkade vi och flummade lite.
Nu är jag hemma efter dagens Body Work pass, en mycket härligt pass måste jag säga, ska plussa på dagens träning med lite pilates nu innan jag hoppar in i duschen.
Sen ska jag softa lite framför tv:n och läsa lite, måste sova tidigt idag lång och jobbig dag på praktiken i morgon, jag ska vara själv med en annan vikarie så de blir nog tuffare skulle jag tro.

~Sofia

Dagens planer blev ändrade

Det blev lite dåligt med bloggande idag, förlåt mig trodde jag skulle hinna med lite mer bloggande än vanligt nu när dagen var så kort på praktiken, men jag hade fel.
Fick stanna kvar en stund och kolla igenom hur dagarna ser ut onsdag och torsdag när jag ska vara själv med en vikarie men de ska nog gå bra de också. Bortsett fårn de så va de lite rörigt idag men de gick alldeles utmärkt.
Sedan tog jag mig en sväng förbi Josse som har praktik på samma ställe som jag fats i uppehållsrummet najs najs hoppas vi hinner ses mycker under dessa två veckorna :)

Efter praktiken hälsade jag på mina grannar en stund så sööta är dom, slutade med att jag följde med till simmskolan innan min egna träning, och nu änligen kan jag koppla av och slänga mig i sängen och njuta för att jag ahr varit duktig idag också, kom hem från 60 minuters spinning såå härigt de känns efteråt, i morgon blir de Body work med Josse <3~Sofia


Morgon promenader i vardagen, det är lyx

Har precis kommit hem från en liten morgon promenad, så himlans skönt de får vi nog införa varje morgon innan frukosten man kommer igång mer på dagen då, kanske är det som behövs för att jag ska bli piggare på morgonen, lite frisk luft.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir de lite frukost och fixa sig, första dagen på praktiken idag, inte så lång dag så de ska bli skönt.
Får se om jag hinner blogga mer innan jag måste cykla ner till skolan.

hejs svejs så länge

~Sofia

puuuhhh va skönt

Puuuhh, nu börjar de kännas bättre. Kom hem från spinningpasset för en stund sedan, har hunnit få i mig lite goda vofflor som mamma hade gjort också.Det känndes verkligen skönt efter att man hade fått träna lite ska försöka köra stenhårt nu i tv veckor och har gjort upp ett litet schema jag ska försöka hinna följa.
Har i alla fall bokat in tror de va 3 pass till i veckan ska kolla upp de i morgon och boka till veckan efter så de inte blir fullt på passen.

Ikväll ska jag bara ta de lugnt och sova tidigt.

~Sofia

Melodifestivalen en katastrof?

God Morgon!

Nu är jag på g för lite träning idag. Men de blir inte förens senare.
Kollade ni på melodifestivalen igår? Vad tyckte ni?
Det är ju så klart en tradition och kolla på, men det är ju så klart man tröttnar på det när låtarna suger och det är helt fel låtar som går vidare.
Men de senaste åren har det ju blivit en katastrof så de skulle inte förvåna mig om det blir det iår också.

Nu ska jag sätta mig med lite bild och måla lite så man kan bli klar någon gång och planera upp veckan med träning, skolarbete och praktik.

~Sofia

RSS 2.0