Nyårsafton !!

Idag smäller de den dagen man har längtat efter länge . . . nu på förmiddagen blir de bara till att ta de lugnt och skriver ner nyårslöftena och planera lite. Förmodligen blir de en härlig promenad ute i de frostiga landskapet härligt :)
Sen vid 4 börjar partyt, fix och trix och matlagning hos josse de ska bli najs senare på kvällen drar vi upp till walter och firar 12 slaget :) de ska nog lyckas bli ett bra nyår för en gångs skull. .
Vad ska ni ha för er?

~Sofia

Nyårs förberedelser

Idag är de bara Nyårsförberedelser som gäller. .
Först blir de inköp av lite mat och fixa med de. Sen måste jag hem och sy har två eller nästan tre saker som ska sys till i morogn, Först och främst ska jag fixa pappas byxor som blev stora som hus men han får skylla sig själv. . sen måste jag lägga upp Alexandras klänning de blir nog inte så svårt får vi hoppas. Sen kom ju problemet med vad man jälv ska ha på sig till nyår ska fixa klänningen Lisa sydde till mig så man har den i resärv.
Sen får de nog bli lite träning och planering idag också hur ska man lägga upp de kommade året för at tde ska bli så bra som möjligt? De är en svår fråga.
Har någon lite tips så skriv gärna de :)

~Sofia

Shopping i Borås

Igår va de shopping i stora staden Borås som gällde, jag Fia Hanna och Emma åkte på en lite shopping tur som sträckte sig över hela dagen, började med kanlleland,
fick med mig lite saker hem i alla fall vilken min plånbok inte uppskattar alls så de får bli ett litet shopping förbud ett tag nu vilket komemr bli svårt. . .
Köpte två koftor på carlings och en tröja på gina
Innan vi åkte från borås så skulle Lilla BLONDA ja tanka hahha de måste ha variten vacker syn må jag säga men bilen fick i sig lite bensin i alla fall så vi kunde åke förbi gällsad på ägen hem. n'r vi hade gått ett varv inne på lager fårgade fia om de inte fanns slipsar någon mer stans. . så vi fick gå tillbaka fårn början igen gillar inte detta laborint system man måste ju för guds skull gå igenom hela butiken om man missade något i början. Så vi fick ta oss ett varv till och de varvet tog ca en timme de också ;) men kul hade vi
Sen fick jag även med mig ett par skor hem men de är inte värt att nämna för då stryper väl mamma och pappa mig. .

Vi går mot ljusare tider

Äntligen lite mer vinter känslor fast dom är ju verkligen lång ifrån så som dom ska vara, men nu har de lyckats krypa ner under minus sträcket och blivit lite frost i alla fall.
Idag blir de först en promenad med siis, man måste ju börja vara duktig någon gång så lika bra att köra igång direkt. Sen blir de bara lite små fix innan kusinerna kommer. Blir säkert en hel mysig eftermiddag/kväll

~Sofia


167 dagar kvar !

Snart smäller de bara 167 dagar kvar till studenten!! längtar som bara den hoppas tiden bara rinenr iväg, fast de måste ju i och för sig hända massa kul saker på vägen. .
Ikväll orkar jag nog inte kolla med på tv så tänkte träna lite och ta mig en funderare på vad man ska ha för några nyårs löften iår om de blir några?! har ju aldrig lyckats hålla vad jag lovar ändå så tänkte att jag kunde kanske ta och lyckas med något litet löfte iår.
Ska försöka fota lite också får se hur de går med den biten också. Sen blir de väl att ta en bok och tända massa ljus och läsa lite kanske :)



~Sofia

Snart nyår

Detta har nog varit den bästa julen någosin! Massa trevligt folk, Party party. . Julmat, Släckt och vänner. Kan de bli mycket bättre? och snart är de nyår också tiden bara rimmer iväg skrämmande va tiden går fort . . . men just för tillfället är de bara de jag behöver.
Idag tog vi våran årliga tripp till Ulricehamn och myste, gick på den ända men mysiga gå gatan och filosoferade sen åt vi god mat på Bryggan.
Sen har de bara blivit mys med familjen ikväll film och spelat spel, de ska vi fortsätta kvällen med ha ringen ork till något annat funderar på livet också hur man ska göra 2009 till ett ännu bättre år? har någon något bra tips?

~Sofia

JULAFTON

GOD JUL ALLIHOPA :)



Hoppas dagen blir toppen, min dag började dock inte så bra men de blir nog bättre :)
Nu blir de att åka ner till kusinerna och träffa släckt :)

~Sofia

Dan före dan ;)

Bara en dag kvar till julafton och jag har redan fått årets första julklapp, en pliates boll nu blir de tränig för hela slatnen fram över.
Va snäll och gick upp vid 6 idag och körde mamma till jobbet sen återvände jag till sängen och sov några timmar till.
Pappa och siis och jag åkte och simmade duktigt av oss, nu blir de snart att åka och hämta mamma igen och sen kanske ut och gå en runda eller lite pilates träning eller varför inte båda?



Vi får hoppas på en mysig käll med massa roliga filmer och trevligt sällskap:)

~Sofia


22 december

Nu närmar de sig jul, idag ska vi klä granen baka pepparkakor och slå in de sista julklapparna.
Ikväll blir de en tripp ut till Marie och Leifs torp med god mat och klä julgran och mys :)
Nu ska jag fixa mig lite och sen sätta mig vid symaskinen, ska försöka få in lite bilder idag också :)

~Sofia

21 december

Tack för igår allihopa, först en mysig förfest hos Josse sen drog vi till parken, inte super mycket folk men ganska skoj ändå. Hoppas på mer folk på torsdag, men ska man vara nykter och köra bil då? får se hur de blir hade varit najs på ett sätt men ändå inte. Nu i veckan blir de bara städa och finputsa i rummet inför julen och chilla.
Ikväll blir de nog någon mysig film och massa täda ljus :)
Någon som vill komma och vara till sällskap? ;)

~Sofia

19 december JULLOV

Idag började äntligen de efterlängtade jullovet nu känns de lite som om de är helg hela veckorna vilket är en befrielse man kan sova länge och vara uppe sent :)
Idag va jag först och klippte mig efter avslutningen blev ganska nöjd faktiskt, fast har fått panik på mitt hår nu de har gått av :O tro de elelr ej men mitt hår ser ut som en risbuske inge kul de. . . men men nu ska jag vårda mitt hår av hela mitt hjärta och hoppas på att de ska friskna till. Nu blir de ingen färg, slingor eller permanent för mig inte. Snarare regelbunden klippning var 4 vecka.
Ikväll får vi se vad som händer för min del har städat hela mitt rum och min toa borde kanske dammsuga och torka golvet cosk åsen får vi se vad som händer ikväll, hade varit mysigt med lite filmmys med någon underbaring ? vi får väl se vad som händer någon som e sugen?

~Sofia

18 December

Varnade på morgonen och ville bara ligga kvar i sängen hade ingen lust till att gå till skolan, men när man väl kom dit drog de igång och va ganska kul till slut, sydde som attan idag allt va ju tvunget att bli klart idag och i nödfall i moorgn, så nu är passa byxor snart klara bara upplägget kvar på dom dom är jag sjukt nöjd med förutom en sak som förstör hela byxorna :S om dom ser ok ut  på han sen så komemr de in bilder i helgen, sen är de bara knapphål och knappar kvar på min lilla kavaj sen är även den klar.
Snart äntligen kan vi lägga detta bakom oss och ta tag i balklänningarna , beställde mitt tyg idag de blir ett mörk lila hoppas de bli snyggt velade som bara den svårt de där emn tyg och modeller man ska ju inte tröttna på den under detta halvåret vi ska hålla på och sy dom.

Snart är alla betygen på plats inte måpnga kurser kvar nu i 3:an

Avslutade kurser:

Hantverk A: VG
Hantverk B: VG
Hantervk C: inte fått betyger än
Estetveckan: VG

Hantverks orientering: VG

Material kunskap: VG
Mönster Konstruktion A: VG
Bild A: VG

Bild B: VG

Kultur och stilhistoria : MVG

Dator kunskap: MVG

Matte A: G

Engelska A: G

Svenska A: VG
Historia:
Naturkunskap : MVG

Foto: MVG
Formgivning: VG


Återstående kurser

Matte B:
Sveksa B:
Bild C:
Hantverk D:
Idrott A:
Samhäll:
Hälsa & livskunskap:
Arbetsmiljö:
Servis:
Mönsterkonstruktion B:


Tror inte de är några ämnen jag har glömt eller? Men i vilket fall som hellst så är jag ganska nöjd med mina betyg :)

Imorogn blir de jullov :)

~Sofia


15 december

Yoho äntligen är foto kursen avslutad! och vet ni jag är hur nöjd som hellst MVG , kan de bli mycket bättre ??
så slutade vid halv 10 idag, gick runt lite uppe vid sömnadssalen och pratade med folk sen åkte jag hem, ingen mening att sitta i jkpg att ruttna i onödan så lika bra att åka hem. tog en runda till fia så drog vi till gvd och fixade våra biljätter till parken på juldagen nu behöver man inte oroa sig för att dom ska ta slut. De blir mycket fest i jul ska gudarna veta. Nu är även nyår nästan helt klart, blir nog lugnt på morgonen sen kanske mat med någon vet inte ?? men kvällen blir de förmodligen fest hos Walter om allt går som planerat. I år ska jag ha kul och vara uppe hela natten ;)
jag behöver ju inte nämna vad jag gjorde förra året inget att minnas !!
Ikväll blir de nog bara lite packning och chilla vid datorn och tv:n.

~Sofia

14 december

Idag när man vaknade och kolalde ut genom fönstret fick jag nästan panik!
Snön kom precis och nu är den påväg bort varför ska den behöva komma hit om den försvinenr lika fort ?
idag blir de i alla fall en slö dag, städa lite, kolla film och kanske plugga, och senare blir de även handbolls match.

~Sofia

Lucia

Idag e de Lucia fy va tiden bara flyger iväg, de är knappt ett halvår kvar i skolan komemr man hinna med allt? lite smått stressad men de ska bli så grymt skönt.
Nu är i alla fall alla julklappar inköpta vad jag kan komma på, säkert något man kommer på dagen innan julafton de bukar vara så.

men va ska man önska sig själv? jag har inte sagt något till någon vet allverligt talat inte vad jag vill ha?! brukar kunna rabbla upp massa önödigt som bara ligger och skräpar
Får ta mig en funderare i morgon och bara planera framtiden och allt annat som jag ahr tänkt göra i helgen.
Ikväll blir de mys med Josse och några av hennes kompisar ska nog kolla film och så.

~Sofia

vinnaren av idol 2008 blev. . .

Kevin en värdig vinnare :)
 


dålig bild men men :P

Idol 2008

Vem vinner?
Alice eller Kevin?

12 december

Idag va de lucia firande i kyrkan, fiasko som vanligt men de bästa på dessa tre åren i alla fall, guu va fint du sjunger jossan.
Sen blev de fika med klassen och lärare mysigt.
Snart får jag verkligen spel på de här men tur att detta förbaskade projektet snart är över och då ska du slippa dras med mig, hopaps du bara kan stå ut någon vecka till.
Simmade med mammsen idag de är inte varje dag hon vill förlja med till simhallen frivilligt.
Ikväll blir de bara mys med henne för resten av familjen är i gbg så de blir idol finalen och fika ikväll.

~Sofia


dagarna bara flyger fram

idag har de varit en lagon seg dag, började med samhällskunskap som igentligen skulle hålla på mellan 8.10-11.30 men vi hade turen att få sluta 10.45, har man flyt så har man snart har vi väl missat minst på lektioner men de gör inget alls.
Ingen höjdar lunch i skolan heller så vi käkade ganska snabbt och gick upp och satte oss och sydde och chillade vid datorn på våran extra lång lunch som varade i ca 2 timmar innan nästa lektion skulle dra igång.
Hade inga kanppar till kavajen så kunde inte göra klart den idag så fick den briljanta iden att jag skulle sy en kjol, min första ide va att jag skulle haft ett trikåtyg och sen en spets över men min lärare fårgade varför jag skulle ha trikå när jag likaväl kunde haft ett vävt tyg, så till sist blev de ett creamvitt glansigt tyg med svart spets övert riktigt snyggt kanske blir en jul och nyårs kjol om relutatet blir bra?
bilder kommer i helgen blir nog klar i morgon hoppas jag :) med både kjolen och kavajen och kanske till och med morgonrocken till vårat projekt :)

efter skolan bar de av ner mot stan stor fyndade idag, eller nja inte precis men lite blev de allt
ett silver schampo
ett par öronhängen
en ring
ett par leggins
och sist men inte minst va jag inne på make ut store och bokade tid till min sminkning som förmodligen blir av nästa tisdag om han inte skrev in fel i datorn:S vilket jag inte hoppas för jag behöver verkligen nytt smink, slut slut slut

ikväll blir de bara att ta de lugnt, plugga och träna :)

RSS 2.0