Bloggen är flyttad

Bloggen är numera flyttad till sofianorborg.spotlife.se . Fortsätt gärna att följ mig där!

Njuter av de sista timmarna på ledigheten

Sitter ute i solen och läser en tidning och njuter av de sista timmarna på ledigheten.

Blåbärspaj

Gjorde en blåbärspaj som jag tänkte bjuda familjen på lite senare. Nu hoppas jag att solen kan titta fram lite mer bakom molnen så min kropp kan få lite mer sol innan jag ska sätta mig i bilen.

INSPIRATION

Enkelt och elegant!
LOOKBOOK.NU

Strålande sol

Godmorgon!
Startade dagen men en stagid och god frukost. Ska njuta av min sista lediga dag till fullo, så passar på att bänka mig i solstolen när solen äntligen är framme.

Färska frukter

En perfekt avslutning på denna dagen! Färska frukoter i ugnen och ett stort glas saft. Nu blir det en liten promenix.

Road Trip

Har varit iväg på en liten roas trip uppe i Dalarna med mamma och pappa i två dagar. Riktigt mysigt, har dessutom hunnit vara lite kulturell denna sommaren.
Hotellfrukost på hög nivå..

Glitter och Glamour

Precis sådana här naglar vill jag ha!
LOOKBOOK.NU

Salong Betong

Hittade två fina bilder på Salong Betongs blogg från i onsdgas.
Bilder från http://www.finest.se/salongbetong

Rask PW runt sjön

Kom precis hem från en rask PW runt sjön. Riktigt skönt att ändligen kunna röra på sig efter min lilla förkyldning. En sak som är ännu bättre är att jag är hemma i Småland i några dagar, känns som hundra år sedan jag var hemma sist. Så nu passar jag på att njuta extra av mina lediga dagar. Nu blir det solstolen en stund.

Hoffmaestro

Hade en helt fantastisk obeskrivligt underbar dag i onsdags. God mat, trevligt sällskap, en fantastisk Hoffmaestro konsert och en grym efterfest.

Godmorgon!

Godmorgon!

Visst är det underbart att vakna utav att fåglarna kvittrar utanför fönstret och solen skiner. Idag är det underbart väder ute! Min sista arbetsdag innan 4 dagars ledighet, hoppas att det är lika fint väder då så att man kan få njuta av solen och bli lite brunbränd.

Red

I love Colors!

5 Juli

Godmorgon!

Dagarna rullar på och sommaren bara springer iväg. Hur fort får tiden gå egentligen? Det är redan 5 Juli. Min röst har nästintill återvänt vilket är en lättnad eftersom jag kan jobba igen. Men det är fortfarande något som hänger kvar, lite hosta och förkyldning men efter att jag proppar i mig massor med c-vitaminer så borde de snart vara över.
Nu ska jag bara fixa iordning och diska innan jag ska iväg till jobbet. 10-18.00 är det som gäller idag.
Startade dagen med en stor kopp TE

Inspiration


Det går inte bra just nu ...

Livet suger för tillfället, att vara sjuk mitt i sommaren när det är närare 30 grader ute är ingen höjdare. Har missat två dagar på jobbet pga min röst och nu dessutom en liten förkyldning och lite hosta på det. Jag gillar det, INTE ALLS! När alla andra ligger på stranden och steker ligger jag i soffan med en stor kopp te och har på fälkten för att jag inte ska dö av värmeslag.

Vem tog min röst?

Igår hade jag en underbar dag i Borås med min kära familj och underbara vänner. Åt god mat på Harrys och lyssnade på September. Igår började även min röst bli väldigt hes och idag när jag vaknade var det värre. Gick till jobbet och försökte göra mig förstådd under två timmar i varje fall. Nu sitter jag här i soffan men nästan ingen röst alls. Det blir till att förbli stum resten av dagen så att jag kan jobba i morgon.

RSS 2.0