Kavaj

Här kommer även lite bilder på Kavajen jag syr i skolan, de går farmmåt men den är inte riktigt klar än
Findings from Berlin

Nu kommer bilder på vad som inhandlades i Berlin :P


Detta vackra armband


En super läcker klocka


Lila volangkläning från HM


Svart volangkjol från HM

Love was the theme

Även idag har jag slitit somett djur på jobbet, de märks i axlar och rygg men de ska bli skönt när pengarna ramlar in.
Ikväll blir de bara att ta de lugnt som alltid, ska väl försöka städa lite nu ochh fixa i min garderob. Sen blir de god kvällsmat och Tv eller mysa till de till någon bra film, synd att man inte hade någon at tdela de med, idag har dagens största samtalsämne på jobbet varit kärlek och förhållande på olika sätt och nivåer de är dett spännande ämne att diskutera. Haft en underbar dag med er Bea och Anita, synd att jag jobbat kväll imorgon får inte träffa er mer på hela veckan surt :(

Puss


time is not enough

Idag har jag jobabt mellan 9.00-18.00 förmiddagen va seg och rycker gjorde ondare än någonsin, men eftermiddagen gick betydligt snabbare och va roligare. Jag säger bara de Byggarbetare och Elektriker sen får ni räkna ut resten själva :P I morgon blir de återigen arbete tänkte börjar vid 8 om man orkar sig upp så tidigt.
Tiden räcker verkligen inte till och ändå har man lov :S hur ska detta sluta? jag har så grymt mycket jag behöver göra, när man kommer hem är man seg och trött äter lite sen blir de att man hamnar vid tv:n eller datorn.
Jag måste ta tag i mitt lilla liv och försöka hinna med allt som ska göras nu i höst de kommer bli kämpigt men ska försöka göra de bäsat av situationen.

Nu ska jag snart in och passa grannarna igen medan föräldrarna är ute på promenad, tänkte träna lite och bli fit :P kan behövas om man ska nå målen.

Puss


Jobba jobba jobba

Idag har de varit en hur seg dag som hellst, jobbat fårn 11.00-17.30 segt men pengar får man ju alltid, men de känns att man har jobbat i alla fall för ont i ryggen och nacken får man alltid :S så ikväll har de blivit en lugn kväll vid tv:n
snart blir de väl sängdags antar jag upp och jobba i morgon igen, när ska jag få lov? jag jobbar ju varje lov, men jag får ju trots allt pengarna men jag behöver vila ut någong gång !!
Hade 300 olika tankar i huvudet undertiden jag jobbade idag också. . . tankarna bara flyger runt när man är ensam och kan släppa allt som är runt och kring än.
De ska bli så skönt när praktiken börjar då är jag helt ensam och kan tänka på allt hur jag vill ha de och vad man ska göra för att lösa vissa situationer, de är svårt.

Puss


Back in Town

Äntligen är man på svensk marg igen, efter en veckas tripp i Berlin. Skriver mer om en stund om hur resan har varit och ska slänga in bilderna också men först blir de till att packa upp de sista och duscha mm.

Puss

Berlin

Nu va de återigen ett tag sedan jag skrev i min kära lilla blogg, bättring Sofia !!
Under denna veckan har de hänt massa saker fårjag ju lov att säga, både bra och dåliga, men mestadelas har allt kretsat kring klassen och Berlin.

skrev ett långt inlägg nyss men tror ni inte datorn cepar då?! hinner tyvärr inte skriva allt ingen har brottom med sista packningen, naglarna coch sedan bär de av för att hejja fram ask till vinnst idag.

I morgon bär de av till berlin ska föröska lista ut hur man mobil bloggar så de kanske kan bli något litet bloggande därifårn i annat fall kommer bilder sen.

Puss

The lonely one

Så känner man sig ibland. . .
Skulle dragit och simmat idag men tror inte de blir så för de verkade som om de va någon attraktion där som tog upp hela basängen så får se hur de blir i morgon istället. KAn ju alltid hoppas att de blir en härlig simtur och lite bastande och få bort all smuts.
Idag blir deförmodligen bara en massa musik och piletesträning, och sen mys vid tv:n med mamma och pappa :)Mot Målet ;)


Hemma för ännu en lugn helg

Äntligen helg igen, va säger ni ska de bli skönt ? vad händer?
Åkte och hämtade Siis och Emma när jag kom till stationen idag, sen drog vi ner till ole dole doff och käkade massa onyttig kebab :S men ibland får man unna sig de ska träna ikväll så då blir de hådare träning.
Nu blir de lite chill och kanske även lite pluggande.

Puss

Helgens upplägg

Mina helgplaner inte så många men några finns de alltid ;)


Fredag
[ ] ÅKa hem 11.00
[ ] Måla
[ ] Räkna matte (till provet)
[ ] Simma
[ ] Pilatus träning

Lördag
[ ] Simma (med sara?)
[ ] Hjälpa henne att fota till projektet
[ ] Plugga
[ ] Pilatus träning

Söndag
[ ] Handboll 16.15


Har 'även fått låna Romeo & Julia av Sofie så får mysa til lde i skoffan och kolla på den en kväll också.


Lugn dag

Idga har de varit en ganska soft dag trots allt, SÖmnad, nästan klar med allt till projektet hoppas på att bli klar tills nästa vecka. sen hade vi svenska redovisning den gick ganska bra den också vill jag säga,
Sen va de typ första gången på några veckor som jag orkade vara seriös på bilden så lyckades måla en bild, de blir till att måla som bara den i helgen har ju inget annat planerat, bara lite små saker.
Va på ett långt och intressant elevrådsmöte idag också, fick massa block och pennor mm och fick veta hur mycket rabatt vi får på våra kära studentmössor vi beställde igår ;)

VA nere och fixade nycklen åt fia idag me så nu kan hon också låsa upp dörren. Nu är hon å praktiken och jag sitter och knarkar i mig Te så gott ;)

Lugn kväll ikväll då ladda för en lugn och fridfull helg med massor utav träning,

Puss

Mot målet ;)

släpp allt och satsa stenhårt nu, så lyckas vi:)

Ikväll blir de mys vid tv:n med siis och massa ljus Andra Avenyn & främmande fågel

Puss

I´m finding my own way

I´m finding my own way

Ett tag sedan

Nu va de ett tag sedan jag skrev, men ska försöka bli ändring på de, måste ta mig lite mer tid till att skriva i min lilla blogg.
Helgen va väldigt rörig med modevisning och övning hit och dit, massa tjafs och tjat men til lslut va de över vilket va skönt.
Idag har de bara blivit massa slappande och lite städande för min del, de är så skönt med studiedagar ibland måste jag söga, man slipper allt rumt och kring och bara kan ta de hur lugnt som hellst.
Nu är de mcyket som händer de närmsta veckorna ska föröska bli klar med projektet till nästa vecka, kommer jag lyckas? NEJ :S
sen åker vi även till berlin med klassen vecka 43 ska bli sjukt härligt komma ivög lite men måste få stopp på allt bråk först.
sen blir de 3 härliga veckor nere i vbg får vi hoppas dom ser jag fram emot lugn och ro.
Och sen hade tiden sprungti iväg så va de bara 2 veckor kvar i skolan sen jullov. PANIK !!!

Ska jag elelr inte ? :O

Pusss

Shopping för hela slanten

denna veckan har de blivet endel shopping eller inte så mycket i och för sig men mycket spring i affärer och kika in va som har kommit till butikerna nu i höst, igår köpte jag mig en söt lite kavaj fårn gina som jag spanat in väldigt länge men nu äntligen lyckades jag köpa den, sen blev de även en plånbok:)

idag har de varit en stressig dag, först mönsterkonstruktion jobbigt och segt sen, satt man hos frisörerna någon timme och blev fixad i håret till modevisningen som ägerrum i morogn, så nuhar lilla jag lockigt hår, man kanske ska permanenta de? de tyckte Emma i alla fall att de va värt att tesa för hon trodde jag skulle passa i de så de blir nog nästa steg;)
sen blev de en snabb runda på stan och lite Onyttig mat på domken fy fy fy varför äter jag ens där :O
lyckades få med mig en skinnjacka hem fårn våran snabba runda på stann, är ganska osöker på om jag ska behålla den:S den va sjukt fin men dyr, och kommer jag anväda den? :O så nu får jag ta en riktig funderar och tänka igenom om jag ska lämna tillbaka eden ellerej får rådråga syster när hon kommer senare ikväll:)

Nu blir de bara mys resten av kvällen :)

Pusss

RSS 2.0