Oförglömlig dag

Har haft en underbar dag som kommer förbli oförglömlig. Idag började skidåkningen i Reiteralm, med några härliga åk i de nypistade backar. Men inte nog med det så hade Österrikiska landslaget träning där idag så vi lyckades pricka in liften bakom Marcel Hircher två gånger inom loppet av 10 minuter. Detta hade vi inte räknat med, men om man har en syster som är stalker så var inte detta speciellt förvånande.
Sedan åkte vi vidare över det fyra bergen, Reiteralm, Hochwurzen, Planai och slutligen Hauser Kaibling. Skidåkningen var bättre än förväntat eftersom det var såpass varmt ute, så det var en perfekt dag.
Aningen dimmit när vi åkte upp på berget
Soligt och fint
Vi lyckades bara få en bild bakifrån på Marcel
På vissa ställen var det lite för ont om snö :P
Dessa bilderna får räcka för idag, vi var även på en sky toalett uppe i backen idag, rätt läskigt att gå på den. Man kunde se ut men inte in. Men man var ändå orolig att någon skulle se in;)
Drack en lite läskig dryck idag, trodde att det var någon sorts cider. Men det visade sig vara öl blandat med vodka och lime. Men för att kosta 6 kr kan man inte begära att smaken ska vara den bästa.
Lots of Love!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0