Harrys med flickorna

Sitter och kollar på idol med min syster, men ska strax ut och möta upp några tjejer från klassen och gå ner till harrys för en förhoppningsvis mysig kväll där med prat och sång? eller vad det nu va som hände där nere.
Kanske lyckas få upp några bilder i morgon, kameran åker med i väskan i alla fall.

See yaa

Aerobic Core

Kom hem för en liten stund sedan från ett toppen pass. Idag fick det bli Aerobic/Core. Åldrarna var blandade den äldsta var väl runt 67.
Så har jag precis lagat klart maten till min syster, hon mår ju inte toppen idag efter gårdagesn sjukhus besök. Men det kommer snart bli bra igen älskade syster. Nu komemr du väl i alla fall få konstaterat att du är gluten.

Sen har jag även bokat in en tid med en PT nästa vecka så han sak visa mig runt i gymmet, sen sak jag fråga om han inte kan lägga upp ett schema på hur jag ska träna.
Kul att se att det är fler man känner som tärnar på samma gym, idg när jag låste cyklen så kom Rickard körande i sin bil, så vi pratade en liten stund på väg in till gymmet. Båda blev nog lika förvånade när vi såg varandra.




Hittade ingen mer seriös bild:P

Det känns skönt att man har börjat komma igång med träningen nu.

God räkmacka

Hejsan hoppsan!

Ännu en skoldag avklarad, idag var det faktiskt rikgit kul. Dagen började med lite grupparbete innan föreläsningen.
Sedan satt vi på föreläsninge och låtsades förstå allt hon gick igenom men så var inte fallet. Men försöker gör man ju alltid.
Sedan fortsatte vi grupparbetet med lite brainstorming, vi lyckades vä'l komma fram till lite mer än vid datorn i alla fall.
Sen tog jag min lilla cykel och cyklade hem i kylan, det m¨åste vara minusgrader ute nu, i alla fall näst intill.
Var duktig och fördeöver pengar på kortet så jag kunde cykla ner till affären och handla lite, så nu är kylen och frysen full. Men guu va dyrt det är, nästa gång blir det syrran som får köpa mat.

Gjorde i ordning världens lyxigaste lunch, så här blev resultatet:



Blev lite avis på Nicoles macka idag som hon köpte i skolan, men min blev nog minst lika god tror jag:)

Juste jag har ju glömt bort att visa eer min nya hårfärg, vad tycker ni?


Ingen toppen bild men den får duga :)


Fullbokad dag

Nu är även dagens möte i grupprummet avklarat. Så nu sak jag sätta mig och skriva ner min del av arbetet.
Men först får det bli en härlig dusch, så man känner sig lite freshare.
Sedan kommer väl resten av dagen bestå av massa plugg och lite städning.
Måste fixa till här lite innan syrran och pappa kommer ner.
Sedan ska jag passa på och njuta av solen idag och ge mig ut på en powerwalk.

Tjingeling så länge

Pilates

Galet vad trött man kan vara på morgonen, även om man somnar tidigt och sover det timmarna som behövs.
Jag startade i alla fall dagen med att cykla ner till gymmet och möta upp Malin. Idag var det en timmes pilates som stod på schemt. Riktigt härligt var det att komma igång, nu känns det som att det går bättre och bättre med träningen. Ett stort pluss.
Men det var typiskt att jag har börjat känna av att det gjorde ont i magen i vissa rörelser idag, trodde det ahde gått över efter 3-4 dagars smärta förra veckan men icke. Undra vad det kan vara.


Testade på ett nytt pass idag

Nu känner jag att veckan verkligen har börjat bra.
Fick förfrågan av Malin innan idag om jag ville följa med på aerobic dans idag, och självklart var svaret ja.
Så hag cyklade ner till gymmet och mötte upp Malin. Så blev det en timmes dans och skaka rumpa till massor av fartiga låtar, som sedan ledde hela vägen till en bra början till en korriografi ell Miachaels Jackssons låtar. Kommer dock inte på vad den heter just nu. Dåligt minne. Men grymma var vi i alla fall. det är bara synd att dett passet kommer krocka med min Italienska jag börjar läsa nästa vecka.
Men men tror jag ska satsa på en termin med aerobic dans efter jul. Då ska jag nog vara fitt for fight.




Visst vad han söt som liten.
Hans låtar är grymma att skaka rumpa till måste jag säga :)

Dagen började bra, men Hemsk

Ny vecka, nya möjligheter. Den började kanon bra, fast ävldigt läskigt.
Började med att jag fick åka med mamma till jobbet TIDIGT, för att vänta på att Alle skulle komma och hämta mig där så vi kunde åka tillbaka ner till Kusten, fär ännu en veckas pluggande.
Så stannde vi till hemma hos mig för att lämna av mina saker. Men bara 200 meter fårn min lya möttes vi av hemka blickar. Närmare bestämt utanför längan. . . Det stod en bil halvägs in på övergångsstället, en syckel vid kanten och massa folk. Tror att det var någon som hade kört på en cyklist, tror cyklisten var en äldre dam. Dom tryckte något mot hennes ansikte. Ambulansen kom i 110% och hennes ansikte var helt blodigt. Hemsk syn det där.

Sedan har det ännu en föreläsning som väntade, och efter det fick det bli lite grupparbete.
Sedan har jag bara pluggat nu på eftermiddagen, skrivit ihop min del av kommunikations arbetet. Och så slängde jag ihop ett bröd i bakmaskinen får hoppas att det är kalrt tll kvällen och att det är ätbart.

Sedan gav jag mig ut på en powerwalk i blåsten. Det blåser ju inte lite heller.
Men även den var läskig för när jag närmade mig ankaret så körde et förbi en bil som ställde sig mitt på strandpromenaden. Så jag svängde tvärt och då körde bilen. Scary . . .

Funderade en hel del på högskolor när jag var ute, har jag verkligen valt rätt? Jag ville detta, men jag ångrar stort att jag inte valde Inredning och butikskommunikation i första hand. Varför?


Underbar söndag

Gokväll:)
Jag har haf ten underbar dag idag, började dagen med att vara duktig och plugga lite. Sen målade jag även lite på min tavla idag, så nästa gång jag kommer hem kanske jag kan lyckas få den helt kalr. Blir super nöjd på med den. Så i morgon kanske jag hinner ta en bild och slänga upp på bloggen.

Sedan var jag på hnadbollsmatchen med Fia och siis, men självklarttappade dom taget i slutet och förlorade matchen.
När vi kom hem så hade Agnes varit inne och fårgat efter oss, så vi gick in dit med deras presenter vi hade köpt och busade och lekte med dom  resten av kvällen .Har saknat mina små tjejer sjukt mycket. Ni är bara för gulliga.

Och nu, vad händer nu? Jo ska nog ta och krypa ner i sängen strax ska åka tillbaka till kusten i morgon på morgonen. Så det är bäst att sova tidigt så man orkar med en pluggdag i morgon.

sweet dreams

En lugn höstdag

God morgon!
Kvällen igår blev helt ok ändå, men om man tänker efter så kanske man skulle varit hemma och sparat dom pengarna istället. Menmen det var ju trots allt sista gången, och inte varje gång man stöter på folk från vaggeryd som man känner.
Men det var mycket trevligt att prata lite med di Martin,  synd det blev en sådan kort stund bara.

Dagens planer är väl inte så stora, det får bli en pluggdag för min del, ska väl försöka måla lite på min tavla också så den bli klar.
Sen i eftermiddag är det väl tänkt att jag och syrran och kanske pappa ska kolla på säsongens första hemma handbollsmatch.


Höstrusk

Hejsan hoppsan:)

Det är höst även hemma i småland, tycker att man märker av det på ett helt annat sätt här. Träden är gulare och det känns ruggigare ute. Men ändå härligt.
Idag var vi i Gvd och höstshoppande lite, dock köpte jag bara en ögonbryns penna och ett par strumpbyxor men det var behövligt.
Sedan bjöd dom på gratis tårta och kaffe inne på hotellet så det blev en mysig höstfika med mamma och syrran.

Hmm hur ska man göra ikväll? Dom flesta ska till siggesloge ikväll, sista gången för detta året och Björn Rosenström spelar.
ska man kanske dit? vara nykter och köre hem fårn Fia inatt, eller dricka och gå hem 4 km hem fårn stationen. Hmm eller bara ligga hemma hela kvällen?
Kanske är sista gågnen man festar hemma denna hösten7vintern vilket det säkerligen inte blir.
Spara pengar eller inte ?

Ny bloggdesign

Nu är äntligen bloggen klar, eller näst intill sak försöka pilla med lite småsaker med tiden så man kan lära sig lite själv.
Var tycker ni?
Tusen tack Elin för att du orkade lägga ner lite tid på detta, det var ju inte det lättaste med alla koder som krånglade men till slut blev den klar.

Nu blir det säng dags för min del, har saknat min sköna säga.

Sweet dreams

dafaf

dadad

kost och recept

oljl

träning

tes test

Campus

tes tes t

Nytt i Garderoben

tes test

Vill ha

test test

Extraordinary

test test

Sofia.

testtest

Riverside

23/9 avsnitt 3:3



24/9 avsnitt 3:4



25/9 avsnitt 3:5


Hemma i småland

Jag skrev ett inlägg innan jag åkte hem till Småland, men det publicerades aldig och nu fanns bara halva kvar så jag orkar inte skriva om allt.
Nu är jag i alla fall hemma i de djupa skogarna i småland, och har precis ätit en enormt god middag som mamma hade lagat när vi kom hem. Tusen tack mamma helt under bar den.
Ikväll bli det bara mys framför tv:n med mamma och syrran. Sen om jag orkar ska jag nog måla lite.
Det blir i alla fall en extramt lugn kväll.



Första musikvideon

Dagens låtfår bli denna, bara för att Robins första musikvideo har släppts idag:)


Dagen började toppen

Dagen har börjat rikgit bra.
Tog en morgon powerwalk ut med havet, lika underbart som vanligt.
Sedan hade vi möte i vårat gruppgrum i teknikstöd, så nu är dagens planer avklarade. Eller de viktigaste i alla fall.
Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Sen blir till att kolla igenom garderoben och se vad som ska med hem över helgen.
Förhoppningsvis kanske man hinner plugga lite också innan det bär av hem till de djupa skogare i småland över helgen.

Bra start på dagen

Först vill jag bara tacka alla för en toppen trevlig kväll igår, den blev minsat vädligt lyckad tycker jag.

Började dagen med ett härligt yoga pass, innan vi skulle iväg på möte på Willys.
Även detta mötet gick bra så nu har vi nog det mesta av materialet vi behöver för att vi ska kunna slutföra vårat grupparbete.

Hur ska man fortsätta denna dagen. Tror att jag ska lägga mig i soffan en stund och bara ta det lugtn och njuta av dagen och kolla på någon film. Så man förhoppningsvis orkar ta itu med pluggandet sen.
Sedan om vädret tillåter så får det bli en härlig powerwalk, måste försöka fixa ny musik på min ipod i helgen när jag ska hem.

I morgon bär det av hem till de ljupa skogarna i småland.

Härlig höst känsla

Det behöver inte vara fint väder för att det ska vara fint att kolla ut över havet.
Riktigt härligt att få känna av hösten.













Nu ska jag fixa till mig sen ska jag cykla upp till Nicole och Urla. Sedan blir detpizza på stan med tjejerna, efetr det en öl/cider på harrys eller något liknande:)


För lite fokus

Skolan gick bra även idag, men guu va jag måste plugga känner jag. Nu får jag inte ligga på latsidan mer.
Men för att ta en paus i det hela och tänka på något annat så får det bli en lång powerwalk nu, har inte varit ute på ett bra tag så känner att det är behövligt annars tappar jag helt och hållet mitt fokus på träningen. Ska försöka göra upp ett nytt schema nu för veckorna så att jag inte missar något viktigt.
det blev ett lite kort inlägg nu men det gfår duga.

God morgon

Godmorgon!

Vaknade ändå ganska tidigt idag, men det var så skönt att ligga kvar i sängen under det varma täcket att jag helt glömde bort att jag skulle ut och gå på morgonen. Dåligt av mig, får försöka bli en längre poerwalk efter skolan idag om inte grupparbetet drar ut förmycket på tiden.

Dagens planer

10.15-12.00 Föreläsning
Grupparbete

Powerwalk
Ut och äta med några i klassen

Det är väl uniefär så min dag kommer se ut i stora drag.
Nu ska jag försöka göra mig i ordning, kommer ta sin lilla tid och bestämma vad man ska ha på sig. Så bäst att börja direkt.



Höll på att missa dagens avsnitt

Det var en ren tillfällighet att jag satte på datorn igen efter kvällens idolavsnitt, om jag inte hade gjort det så hade jag missat dagens Andra Avenyn och det vore väldigt sorgligt. Har ju nänligen sätt alla avsnitt som har sänts på tv.
Kvällens Idolavsnitt var lite rörigt men bra, missar nog dock morgon dagens som verkar spännande.

Ska försöka få ordning på allt nu i dagarna och organisera upp de som kretsar kring mig. Känns som att det är behövligt, annars kommer jag förbli en soffpotatis. Det vill man inte utsätta sig själv för.
Nu är det 110% fokus på skolan som gäller.

Sweet Dreams

Kvällsmat på 13:de våningen

Gokväll!

Sitter hemma hos farmor och farfar nu igen, måste ju passa på och och använda deras internet nu när dom inte är hemma. Så jag och syrran tog med oss kvällsmaten och satte oss i lägenhetetn och käkade, men fick inte igång tv:n så det får nog bli till att åka tillbaka till våran egna lilla boning och kika på idol där ikväll.
Ska försöka göra något annat än att sitta vid datorn ikväll. Kan ju inte ens kolla på film på datorn då är det illa.

3 dagar kvar, har faktisk lite hemlängtan.

Kommer snigelposten tillbaka?

Jag hatar mobilabredband. Det fungerar ju inte, eller jo det gör det ända tills man kommer upp till 5gb. Och det har jag väl antagligen lyckats göra nu efter lite mer än 2 veckor. Men är det så konstigt? Man kollar på föreläsningar på internet, sedan kollar man på olika avsnitt på serier som man ka nse över internet. Klart att det gårt snabbt tills man är uppe i 5 gb.
Så nu kommer väl min dator enbart användas till att skriva arbeten och komunisera med folk.
Serier får jag väl kolla på hemma när jag kommer hem, musik får jag ladda ner till min mp3 hemma så att edt bara är att koppla in den till högtalarna. Sen ska jag väl förska kunna kommunisera med folk på något vänster utan att det sak ta allt för mycket minne. Vad sägs om snigelposten igen?
Det traditionella breven kanske lyckas komma tillbaka när inter internet fungerar som man vill.
Men jag tackar i alla fall någon, vet inte vem. Men den som uppfann gratis sms. 5000 sms i månaden kommer säkert kunna gå åt nu när man inte kan vara ute på internet hela tiden.fast detta kanske ändå är lite postivt, nu blir det mycket mer tid till att plugga och träna.


Nu är det höst på riktigt

Cha cha

Idag är det verkligen höstkännsla. Ingen motivation att gå ut i pissregna och gå en lång powerwalk. Får hoppas att vädret kan bli lite bätte om någon timme. Så så länge får jag väl dyka ner i Marknadsföringsböckerna och plugga lite.
Så måste jag ta mod till mig och gå ner till teliabutiken, och få ordning på internetet.
Sen får det nog bli en mysig film i höstvädret.

Riverside

22/9 Avsnitt 3:2


Stammis?

Gokväll :)

Nu har mamma och pappa åkt tillbaka hem till djupa skogarna i småland.
Det blir ingen träning i morgon på morgonen. Jag får försöka ge mig ut på en extra lång powerwalk i morgon istället. Hoppas på att magen mår bättre bara. Hatar att det alltid ska finnas något som hindrar än fårn att träna.

Sedan har jag ett problem till mitt internet, det blir till att gå till telia butiken i morgon IGEN. Stammis? Svar: JA! Pinsamt.

Nä nu sak jag krypa ner i sängen och glo på någon film eller försöka läsa några sidor i Marknadskommunikations boken.

Sweet Dreams

Riverside

21/9 Avsnitt 3:1




Ont i magen

Tjoo

Nu har jag kommit hem från ett träningspass och en härlig skoldag. Tiden gick fort och vi fick mycket gjort.
Men träningen gick inge vidare idag, har fått så sjukt ont i magen, och det är bara på ett ställe också. Skummt hoppas  det går över snart, annars blir det väl till att avboka träningspasset i morgon på morgonen.
ska bara ta det lugtn idga och försöka plugga lite, så man inte bara ligger på latsidan.
Mamma och pappa kommer lite senare så ska fixa lite mat till dom undertiden dom är på föräldrarmöte på Hannas skola.

Tv-mys

Nu har denna helgen också sprungti iväg.
Kvällen har bara spenderats vid tv:n.
Man blir depprimerad av alla dessa tv serier och tv program som sänds på tv:n.
Tror jag ska börja kolla på lite mer action, skräck, vad mer kan man kolla på ?
Nej nu ska vi inte deppa ihop för det. Nu ska vi leva livet.
Träningen har börjat komma igång, ska bara försöka hålla den vid liv och öka på den lite om någon vecka. Sedan är det bara alla oödiga sötsaker som ska bort också.

Nu ska jag kolla lite på komisarien och havet, får se om jag orkar kolla klart idag. Förra söndagen somnade jag när det var 15 minuter kvar.



Riverside

Avsnitt 2 i sin helhet



19/9 Avsnitt 2:6




Duktig flicka

Nu känner jag mig duktig, Har suttit och läst igenom mitt arbete och skickat iväg det till alla i gruppen. Städat hela lyan, lagat mat, bakat äppelpaj och satt igång bakmaskinen igen och håller på att baka ett bröd som jag tänkte ge till min kära mamma i morgon när hon och pappa kommer på besök. Bara hoppas på att det blir bra också.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer mer ikväll, väntar på att få savr fårn Josse om hon skulle komma förbi en sväng när hon ändå var nere i Varberg, men jag vet inte om hon redan har åkt tillbaka till Halmstad.
Annars blir det förmodligen en powerwalk med Malin.

Sen får jag ta fram min fina kalender och boka in allt som händer i veckan, plugg, träninf, möten och så vidare.
Ska man hem i helgen eller stanna kvar i Varberg, bra fråga?

God morgon

God Morgon!

Vaknade ganska tidigt idag, trodde klockan var runt tio. Men icke den var bara 08.08 när jag vaknade. Solen sstrålar in genom fönstrena så det finns inget härligare än att börja söndagen med en Powerwalk.
Ska bara få på mig träningskläderna sedan blir ut och vara lite hurtig.


Go kväll

Go kväll:)

Jag har haft en helt udnerbar lördag.
Plugg, en shopping tur på satn utan shopping, eller det blev lite mat. Sedan hem och baka bröd och plugga lite till.
Super god middag hemma hos farmor och farfar.
Och sedan vidare på bio med siis. Filmen var verkligen sevärd. Det blev Prinsessa. Nu i slutet av september kommer det massor med nya filmer jag vill se. Så hösten får fyllas med massa myskvällar i soffan och i biosalongen får vi hoppas.
Sedan bliev det en ligon lång kvällspormenad med Malin och siis.
Det får bli en lite längre morgon promenad i morgon iställen när jag har vaknar vilket lär bli ganska tidigt skulle jag tro.
Nu väntar sängen, vörjar bli trött på kvällarna var redan trött vid halv 9. Men det gör inte mig något, man känner sig nyttigare när man inte är ute och ränner på kvällarna och sitter uppe halva nätterna. Dagen efter bli mycket längre.

Så jag ser fram emot morgondagen, tippar på att det kommer bli en mysig höstig söndag.


Ingen mening med att skriva just nu

God förmiddag!

Egentligen finns det ingen mening med att skriva detta inlägget nu, det finns ändå ingen som kan läsa det eftersom min blogg är tillfälligt låst bara för att jag håller på att göra om den lite.

Igår blev det en härligt morgonpromenad längshavet, sedan var det bara massa plugg. Cyklade hem till farmor och farfar för att få lite hjälp med att läsa igenom det och fixa till lite små saker. Så nu hoppas jag på att det ska bli bra.
Hon ska få läsa igenom det sista idag när vi ska hem dit och äta middag.
Sedan på kvällen skulle jag och Malin igentligen gå på ett boxpass men det blev en lång promenad istället, mycket härligt eftersom att solen var framme länge igår.
Sen blev det fredagsmys med siis, god mat, och idol. Surt att du inte gick vidare André. Men deppa inte ihop för det för du har ju ändå ett underbart band du spelar i.

Nu ska jag bara fixa till mig lite snabbt sen blir det en liten sväng på stan med sis.
Ibland är det farligt att bo nära stan kan bli lite för mycket shopping.

Trivs som firsken i vattnet, men saknar massor med personer/saker i mitt liv.

Riverside

18/9 Avsnitt 2:5


Finn lugnet

Hej!
Började dagen med att finna lugnet i ett yoga pass, det var riktigt härligt, tror att det får bli ett yoga pass varje torsdag morgon, för att försöka släppa alla tankar under en timme åtminstånde.

Nu sitter jag åter igen med ögonen fastklistrade ner i min markndsförings bok och försöker översötta lite, ska försöka hinna skriva ihop min samanfattning idag också. Men vi får se hur det går med det för det tar ett tag att översätta allt.
Så det är väl bäst att jag fortsätter lite.


Riverside

17/9 Ansnitt 2:4


Ögonen går i kors

Nu ska jag ta och krypa ner  i min säng och försöka sova, men jag tror inte det komemr bli några större problem för mina ögon går verkligen i korst just nu.
Ska bli skönt att komma isäng tidigt för en gångs skull.
Hoppas jag kan sova skönt i natt också så att jag orkar med ett Yoga pass med min käre vän Malin i morgon.

Sweet dreams

Idol 2009 i Gbg

Nu var det bokat, jag och Fia ska åka på delfinalen i Idol 2009 i Gbg det kommer nog bli en mycket härlig fredag får vi hoppas. Shopping, kanske en drink och sedan avsutar vi kvällen med att kolla på Idol, vad tror ni om det kan det bli något?

Kännde att jag behövde ta en paus i pluggandet innan så det fick bli min vanliga powewalks runda, härligt idag också fast det blåste lite.
Nu ska jag bara ta det lugtn ikväll och kolla på Idol och smaka på min äppelpaj jag gjorde nyss. Den måste bara svalna lite till.

Det kommer nog in lite bilder sen när jag orkar fixa dom till datorn:)

Riverside

Isället för att lägga upp en klumsumering av alla avsnitt kommer jag lägga upp varje avsnitt dag för dag. Rund 9 tiden.

14/9 avsnitt 2:1




15/9 Avsnitt 2:2



15/9 Avsnitt 2:3


Möte på Willy´s

Egentligen är det ganska onödigt att skriva detta inlögget nu, men ni ser väl det snart får vi hoppas.
Min blogg håller på att fixas lite, ny design väntar så medan Jag och Elin pysslar lite med den kommer den att vara låst.
Men den blir nog snart klar.
Idag var jag trött och seg på morgonen, men det hindrade inte mig jag var tvungen att slita mig upp ur sängen och käka fruksot och fixa mig lite grann.
Kl 9.00 skulle vi träffas i gruppen till marnadförings SWOTen i längan och diskutera våra frågor vi skulle ställa till Roffe på Willy´s. Det gick mycket bra vi var klara redan halv 10, så vi satt och diskuterade lite alt möjligt.
Sedan avr det dags för möte kl 10 på willy´s, även det gick strålande bra. Man fick en mycket stor inblick i hur willys arbetar och hur kedjan är uppbyggd.
Sedan planerade vi lite när och hur vi sak få ihop swoten så den blir förhoppnignsvis klar nästa vecka. Så vi kan dra igång med Nippen istället.

Och nu sitter jag återigen vid datorn och försöker plugga, det tar sjukt lång tid att skriva in varenda mening i lexikon 24 och översätta allt, men kämpa på. .


Jag blev GODKÄND

Har kollat in på First Clas flera dagar nu titt som tätt i hopp om att det ska vara en röd flagg på brevlådan. Och för bara för några minutersedan kollade jag in igen för det är flera stycken som redan fått veta om dom blev godkända eller inte, så jag visste ju att det skulle dyka upp en röd flagg när som hellst.
Så nu när jag kikade in så va det självklart en röd falgg, jag vågade knappt öppna brevlådan för jag hade en så sjuk dröm efter att jag fick veta att Fia hade klarat det och vi hade inte gjort likadant.
Men nu kan jag vara lättad för jag belv GODKÄND! Grattis först individuella inlämningsuppgiten är avklarad och godkänd och kan läggas bakom sig nu. Bara att kämpa vidare.

Hugs&Kisses

Riverside

Nu har jag suttit och pluggat några timmar och kollat på föreläsnignen i teknikstöd, mer fokus på pluggandet Sofia. Det krävs verkligen att det bara är det jag ägnar mig åt, det blir fler heldagar med plugg denna veckaan kan jag lova.
Men efter allt pluggande tog jag en lite paus och skulle kolla in den nya serien Riverside som började sändas förra veckan på svtplay.se. Den har en liten koppling till Andra Avenyn som har sänts på tv i ett år nu. Några skådespelare är samma, bland annat Kim.



Ni måste bara se den helt sjuk, kommer lägga upp veckans alla avsnitt i slutet av veckan. Så passa på att kika på dom.

Hugs&Kisses

Seeegt

Underbart med mogon träning.
men det får bli en lugn mjukstart på mitt tränande några veckor så jag kommer in i det och kan träna lite mer sen.
Idag har jag suttit en stund med Marketing boken och försökt översätta men det går segt men jag ska väl försöka bita ihop och kämpa mig igenom kapitlet, har lyckats få ner lite på pappret i alla fall.
Ingen rat och ingen ro, nu får min luchrast vara slut för idag, så åter står det 45 minuter innan det blir teknikstödsföreläsning.

Hugs&Kisses

Träning

Nu ska jag cykla ner till gymmet och gå på ett pilates pass nu på morgonen. Vi får hoppas på ytterligare en bra start på dagen.
Sov ju dock inte så mycket i natt, lyckades vakna samma klocksalg nästintill varje timme, mysko.
Plus att jag har en aning träningsverk idag sen igår, så det blir kanske bara detta passet idag och powerwalk ikväll istället för det andra passet som är inbokat. Tror jag får köra en lite lugnare start på träningen istället för att gå ut så hårt direkt.

Hugs&Kisses

Mängder med dofter

Idag kan jag känna mig stolt över mig själv.
Efter att jag kom hem från skolan, tog jag mig en liten lunchpaus innan jag skulle sätta igång med pluggandet på rikgit. Sedan satt jag 4,5 timme i sträck, tiden gick så sjukt fort så va klockan redan 5. Så då kännde jag att jag gjorde mig förtjänt av en powerwalk den här soliga sensommarkvällen. Helt udnerbart väder vi har, hoppas att det kan hålla i sig några dagar till. Så det kan bli några fler powerwalks utmäd havet. Helt underbart, nästan helt vindstilla, fiskmåsarna flög över huvudet som vanligt. Och det doftade lika underbart som det brukar.
Men den konstigaste doften jag kännde idag när jag va ute och gick va ändå när jag kom till ett ställe där det luktade precis likadant som det gör i ett växthus där man odlar gula pärontomater. Jag var bara tvungen och stanna och lukta lite extra.



Hugs&Kisses

plugg,plugg,plugg

Känner mig duktig, började med ett hårt core mass. Tror att det får bli så varje måndag morgon. Bra start på en ny vecka.
Sedan blev det föreläsning i marknadsföring, och min mage strejkade. Den vägra sluta kurra, men jag lyckades få tyst på den genom att dricka lite vatten och käka äpple.

Nu har jag min lilla lunchrast sen ska jag ta tag i översättningen på marknadsföringen, så jag blir klar snart.

Hugs&Kisses

God morgon

God morgon
Nu blir det iväg och förhoppningsvis vara lite duktig. Ska försöka köra ett så hårt core pass som möjligt, så man får en bra start på veckan.
Så snart ska jag cykla ner till gymmen och möta upp Malin.
Sedan blir det skola 10.15-12.00.
Hörs sen:)

Hugs&Kisses

Nästan alla pusselbitar på plats

Mysig kväll, massa kuddar i soffan och en varn och skön filt, tända ljus och spännande serie på tv:n. Nu är det bara en sak som saknas.
Vad sägs om lite manligtsällskap kanske?

Hugs&Kisses

mysig kväll

Back in Varberg :)
Stannade en sväng i Ullared och sprang in på gekås, köpte väl inte så mycket men lite småsaker blev det allt.
Sedan storhandlade vi på willy´s också, nu har vi mat så vi klarar oss i flera veckor känns det som.
Det var skönt att slippa buss och tåg idag i alla fall. Mamma och pappa va snälla och körde ner oss.
Så nu har vi avslutat kväkken med god kvällsmat, och mamma och pappa har precis åkt hem. Så nu blir det tv tittande resten av kvällen.

Hugs&Kisses

Härlig helg i småland

Tack för en härlig helg hemma i småland.
Blev inte så mycket bildet igår eftersom jag glömde min kamera i Varberg så nu får klara er utan.
Men jag säger bara det han e Scotts är så grymmt snygg. Me like.
Lyckades komma längst fram en lite stund. Mycket folk man tappade bort varandra, sprang runt och leta. Men tillslut lyckades jag få träffa dom jag ville underkvällen.
Nu får det nog bli några lugna helger fram över, med filmmys, shopping och pluggande. Tycker det låter rätt lockande ändå.
Har tröttnat ganska mycket på att gå ut, okej jag har aldrig varit den som är ute varje helg och så. Men ändå har jag tröttnat på det, konstigt. Men det roligaste är att man får umgås med sina vänner.

Hugs&Kisses

Underbar dag

Det var en mycket mys och härlig shoppingdag i Jönköping med Fia och Emma. Jag tror jag är a littel bit shopping galen. Hittade massa som jag vill  ha men ekonomin räcker inte riktikgti till.
Så jag får spara lite.
Träffade på Johanna inne på village, trevligt att träffas var ju ett tag sedan. Senast var väl på studenten skulle jag tro.

Nu ska jag bara packa ner sminket, sedan åka ner till Fia och så ska vi fixa till oss.
Sedan blir det förfest hos någon, hmm vem va de? Och sedan vidare till siggesloge.

Ha en underbarkväll bilder kommer kansek i morgon.

Hugs&Kisses

Flög upp ur sängen

Flög upp ur sängen när jag hörde att mobilen vibrerade, det första jag tänkte vad just skulle åka till jkpg vid 9 idag, och då var kl 8,43.
Men som tur var så stod det att Emma va lite seg så det blev till att springa runt  i huset som en glaning och fixa sig och käka och allt jag skulle göra.
Så jag blev klart på 20 minuter, är det inte helt otroligt.
Så nu väntar jag på att Fia och Emma ska komma, så blir det en shopping dag i Jkpg. Mysigt.
Fint väder har vi också.

Hugs&Kisses

Tack för ikväll

Har haft en underbar kväll hemma i lilla småland.
Massa sprat och skratt med Fia, var ju 2 veckor sedan vi såg sist. Och i morgon bär det av till Jkpg tidigt på morgon för lite shopping, vad sägs om det? Har ju lite saker som står på listan som skulle vilja inhandlas. Men ekonomin kanske inte tillåter det direkt.
Nu ska jag ta och krypa ner i MIN härliga säng. Hoppas den är lika skön som sist om inte skönare :)

Tack för ikväll.

Hugs&Kisses

Det är ett äventyr att åka tåg/buss

Sitter på tåget, wow internet fungerade :) Nu får vi bara se hur länge jag har täckning.
Jag säger bara det jag har aldrig förståt mig på dom nya teknikerna som kommer, varför ska det vara nödvändigt med ett busskort med skann funktion? det är ju bara onödigt.
Det var mycket smidigare när man sa vart man skulle och stoppade ner kortet i apparaten.
Nu ska man trycka på massa knappar som man inte vet vad dom betyder och skanna av kortet, och sedan får man ju inte glömma skanna av det när man ska gå av också. Så är det i alla fall på tåget.

Men för att komma till saken så är ju som sagt var jag och min syster påväg hem nu. Vi satte oss på tåget i hopp om att det inte skulle komma någon kontrolant, men vi lyckades inte han kom.

-Utsäkta, hur stämplar man för två personer? frågade jag
-Följ med mig här så sak jag visa dig, hur gamla är nu?
-19&16, två skolungdomar.
-Då ska du göra såhär. .


Så tryckte han på massa kanppar, som om jag ska komma ihåg det till nästa gång.

-Följ med här så får vi till min maskin här borta, oj jag har aldrig använt denna maskinen så jag ska bara hämta instruktionsboken.
-Ok?!


Men så klart så fungerade det inte där heller.

-Vi går till maskinen här borta istället.

Så visade han ännu en gång hur man skulle göra men den ville inte den hellet.

-Jag måste tyvärr säga att ni får åka med gratis.

Hörde jag GRATIS? Det gillar vi jag är ju såklart från småland. Nu är det ju bara att hoppas att inte maskinen vill nästa gång heller, men det ör en sak som jag inte fattar? När dom går runt och kontrolerar? Så visar man ju upp sin biljett, men om man då har kort? Kan man bara sätta sig på tåget och visa upp det utan att stämpa då? för man får ju inget kvitto eller?
Vi får väl se hur det går nästa gång.
Det är ett helt äventyr det här med att åka buss och tåg.

Får hoppas att vi hinner med bussen som går 3 minuter efter att tåget har anlänt till Kinna, det blir till att springa och hoppas att den inte har åkt, för då är vi fast.

Husg&Kisses





Djupa skogar i småland

Nu beger jag mig hem till de djupa skogarna i småland :)
Hörs senare ikväll när jag är hemma.

Hugs&Kisses

Panik! Vad ska jag göra?

Neeeej, jobbigt läge. Fick lite mer reklam här om dagen som jag inte hade kollat igenom. Mycket dumt gjort.
För nu när jag sitter och kollar igenom alla papprena så hittar jag en reklamlapp om friskvågen, som är ännu ett av alla gym och trängsställen här i Varberg.
Så kikade jag in på deras hemsida och det verkar helt super och träna där och massa olika pass att välja på.
Vad ska jag göra? Jag var ju ute på en cykel runda innan idag och gjorde alla ärende jag skulle göra. Bland annats sy sprang jag in på Athletika och bokade in mig på några pass där och skrev in mig som medlem där. . . Gahhh vad ska jag göra?
Jag får väl träna där ett år nu då och sedan gå över till Friskvården jag ahr väl inget annat alternativ.
Jag blir galen! Dom hade till och med vattenstyrka. Testade på vattengympa på hälsa och livskunskapen ochdet var helt underbart kul. Så det hade varit såå mycket bättre att träna där.
Men jag kan ju inte gå tillbaka med medlemskortet och vattenflaskan och handduken som jag fick? Eller kan jag det?
Det kommer ju kännas sjukt dumt.

Hugs&Kisses

Svar

Svar till Karolina m:

Tack så mycket, jag trivs verkligen i min nya hårfärg:)
Jag trivs som fisken i vattnet här nere, det är helt udnerbart. Börjar känna mig riktigt hemma här nu.
Hur trivs du? Går pluggandet bra?

Tack för alla kommentarer om min nya hårfärg. Tur att jag inte gjorde ett stort misstag i alla fall. Så vi får se när jag blir blond igen.

Hugs&Kisses

Dagens planer

Dagens planer:

Tvätta
Packa
Städa
Stan
Boka pass

Åka hem till småland

Sen blir det förmodligen att kolla på idol hemma hos Fia och kanske färga håret en gång till.

Nu ska ska jag ta tag i allt och springa ner till stan och göra min ärenden där innan jag fortsätter med allt här hemma. Man kanske ska ta cyklen istället för att gå? Smart Sofia

Hugs&Kisses

God morgon

God Morgon!
Ännu en härlig natt har avklarats.
Sitter och avnjuter frukosten i soffan. Snart slåt kl 9.00 och då ska vi träffas i vårat lilla gruppfrun här på internet, vi får se om vi kommer fram till något idag.
Sedan har jag ganska mycket som sak hinnas med idag innan jag ska sätta mig på tåget hem till lilla a-town. Så det bli en helg i småland.
Ska bli kul att träffa mamma och pappa igen, det var ju som sagt var 2 veckor sedan vi var hemma sist.
Så vi får se vad helgen har att erbjuda.

Hugs&Kisses

Robin som kvinna




Kolla in detta om ni missade det på tv innan :)

Hugs&Kisses

Robins entre var bäst

Nu har jag varit duktig idag också, först en powerwalk på morgonen och nu på kvällen blev det en liten jogging tur runt påskberget. Stötte på några från varbergs innerbandy lag på vägen.

Men det bästa av allt eller näst bästa får jag lov och säga var ju ändå när Robin Bengtsson, gjorde entre i idol. Han kanske borde ta sig en extra funderar på om han kanske ska bli kvinna på heltid?
Fast jag tar nog tillbaka det där, för han ser mycket bättre ut som man.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kanske läsa någon god bok.

Hugs&Kisses

Missa inte kvällens idolavsnitt

Så hur ser planerna ut för resten av kvällen?
Tror det får bli en joggingtur runt påskberget strax, så man blir lite motiverad till att ta tag i pluggningen sen.
Ska nog försöka göra upp ett plugga schema annars kommer det aldrig att fungera.
40-60 timmar i veckan sa dom att man skulle läggga ner, hur många lägger jag ner hitils max 20 kanske?
Så det blir att strukturera upp dagarna lite bättre senare ikväll.

Sen får man ju inte missa kvällens idol avsnitt, vem vill missa när Robin kommer in och överraskar juryn utklädd till tjej? Kan bli en vecker syn.
Sedan måste jag ju kolla hur det går för André också håller tummarna på att han går vidare. Vilket jag absolut tror.



Hugs&kisses

Brunett

Ojoj det blev en riktig make over till slut.

Såhär blev resultatet vad tycker ni?



Passar jag i det? kass bild men den får duga så länge :)

Hugs&Kisses

Bra start på dagen

Började dagen med en udnerbar powerwalk med Malin, fick bli en kort runda idag. Men det var lika härligt det.
Sedan var det hem och diska och plocka undan och vänta på att kusin vitamin skulle komma.
Så blev det att åka runt och leta hårfärg, och till slut hittade vi en som lät bra.

Sen hade vi planerat in ett möte i grupprummet, med gruppen i teknikstöd. Så vi satt väl där och diskuterade en hel den i en timme. Men guu va jag hatar denna tekniken, allt gick fort man hängde inte med va alla skrev. Men lite lyckades vi bestämma.
Så nu är det bara att vänta på nästa möte i morgon, och se omdet går bättre. Och om hjärnan hänger med.

Nu är det spännande, vilken färg kommer mitt hå bli? :O bild sen kanske? Om jag vågar visa mig :)

Hugs&Kisses

Happy

I am a happy girl for the moment

Fråga mig inte varför men jag känner mig glad, peppad, positiv och nu tänker jag bara framåt. Tar dagen som den kommer och riktad mot målet.



Hugs&Kisses

Underbar kväll

God kväll:)
Jag har verkligen haft en helt underbar eftermiddag/kväll.
Först en härligt powerwalk med syrran.
Sedan god kyckling wook.
Och det bästa av allt var den lång härliga promenaden med Malin. Vi hade verkligen massa att prata omm, det var inte tyst en sekund. Allt från skola, jobb, träning, bostäder. Precis allt helt udnerbart. Jag är så sjukt glad att jag lärt känna denna tjej. Hoppas det blir mycket tid som spenderas med dig nu fram över.
Nu ska jag tillbringa resten av kvällen framför tv:n med idol i fokus.

Hugs&kisses

I like powerwalk

VAr ute på en powerwalk med syrran innan, så underbart väder vi har i vackra Varberg. Mellan landade lite snabbt hos farmor och farfar på vägen för jag lyckade spräcka en blåsa jag ahde på tån när jag gick. Så det avr ut att vi kunde springa upp dit och få ett litet plåster.

Ska starx möta upp Malin så ska vi ut och gå en liten sväng ska bli så kul, det var längesedan vi tröäffades. Eller vi träffade sju förra veckan lite snabbt när jag var inne på Bik Bok, mendet var så rörigt så vi hann inte prata någon längre stund så det blir en lite promenad med henna nu:)

Hugs&Kisses

Denna underbara teknik

Kom hem för en stund sedan, efter mycket rörig dag. Denna tekniken jag blir galen. Den fungerar ju inte.
Idag skulle vi ha ett seminar på morgonen och det började med att det strulade lite smått med tekniken, när Läraren skulle visa sina powerpoint presentationer, men visst det är inte allt lätt. Så hon fick kalla på it suporten, så var det fixat.

Vi fick svar på massa frågor idag som man har gått och funderat lite över. Som sagt så mejlade jag våran lärare som vi har i marknasföring igår för att få var på lite fårgor jag och några i klassen har funderat över. Bland annat vaför det står på hemsidan att utbildnignen är på svenska men nu ahr det ju visat sig att hela marknadsförings kusresn är närsintill på engelska. Så jag mejlade och fårgade om detf anns möjligheter att kunna lära sig allt genom att enbart läsa den svenska boken och lite så. Men icke sa nicke det kunde man inte så det blir till att tugga igenom den där förbaskade boken i alla fall. Men vi är några stycken som har delat upp några av kapitlena så vi ska försöka översätta till svenska så det blir lite lättare.
 
Seminariumet handlade om SWOT analysen vi ska göra med ett av våra partner företag.
Så efter föreläsningen så satte vi oss i gruppen och diskuterade om fårgorna vi ska ställa och pratade igenom uppgiften. Det kommer nog bli rikigt roligt och lärorikt.
Så nu är det bara ett möte med Willy´s  som ska planeras in. Julia skulle ringa dit senare idag och höra om vi kan få ett möte i början av nästa vecka.

Sedan kom det ju till det där med tekniken igen, jag bli GALEN! Nu på eftermiddagen skulle vi ha en streamad föreläsning. Alltså en föreläsning som var förinspelad i marknadsföring. Så kom vi tillbaka till klassrummet och inget fungerade som det skulle. Tv skärmare nar svarta, och det stod tre personer framme vid datorn dör att försöka få igång föreläsningen.
Detta tycker jag bara blir mer och mer seriöst. Man kommer till en lektionssal och ska lyssna på en föreläsning och allt man ser är en svart tv skärm. Det tog säkert 20 minuter innan. Vi fick en annan sal och kunde bärja kolla på föreläsning. Men jag har inte blivit så mycket klokare efter den menmen.
Får väl ta och läsa lite i boken ikväll också.

Hugs&Kisses

Tävling hos Millah

Tänkte även vara med i en av Millahs tävlingar som hon har på sin blogg som hon har i samarbete med Alomar .




Denna härliga goodibagen har man chans att vinna så det är väl bara att hålla tummarna :)
Jag tipsar även om att gå in och kika på hennes sida hon har fullt med härliga tävlingar med underbara priser. Take a look.

Håller tummarna

Hugs&Kisses

090909

God morgon!
Vaknade kl 7.00 idaag, värligt. Eller kanske inte. Men det var vädligt härligt att komma ut på en powerwalk tidigt på morgonen. Och inte nog med det så vart det varmt ute. Tänk att känna varma havsvindar när man går längs havet och fiskmåsarna flyger åvanför huvudet. Helt underbart.
Så nu har jag börjat denna dagen mycket bra, ska hoppa in i duschen och börja fixa mig och äta frukost innan plikten kallar.

Skola:
 10.15-12.00
13.15-15.00

Sedan skulle vi nog börja diskutera Nippen lite idag också:)

Hugs&Kisses

Sweet dreams

Så nu säger jag god natt till folket :)
Nu ska jag krypa ner i min gooa säng och njuta av ännu en natt.
Det blir upp tidigt i morgon är det tänkt powerwalk innan frukosten och innan skolan. Kan det vara något för damen?
Måste verkligen ta tag i tränignen nu så nu kör vi sådet ryker, så jag kommer in i det från början och inte segar ut på tärningen.

Sweet dreams

Hugs&Kisses

Njuter av kvällen





Detta får bli en bra avslutning på kvällen framför Idol 2009.
Detta var som sagt min lilla överraskning till min syster idag, så fort hon öppna kylskåpet och såg fatet med chokladbollar så blev hon galen och började vräka i sig ;)

Powerwalk

Nu känner jag mig duktig, har hunnit med mycket idag.
Pluggat som en galning, och bakat och överraskat syrran. Och nu har vi precis kommit hem från en och en halv timmes powerwalk. Jag älskar verkligen att gå utmed havet när det blåser lite och solen skiner. Helt udnerbart
Gick nästan lite vilse på apelvikens camping.
Så nu ska jag väl antagligen försöka plugga lite till oc hleta rätt på lite bilder.

Hugs&kisses


Tävling hos Hanna

Fick ett tips av Hanna om att man kan vara med och tävla om en super söt rosa plattång på hennes blogg.
Så sjävklart ska jag vara med och tävla.



 


Så kika in på hennes blogg on ni är sugan på att vinna en plattång från babyliss. Vinnaren drar hon på söndag.

Extra tunna keramiska plattor för formning och plattning av håret. Ger dessutom extra volym till kortklippta frisyrer. Mycket snabb uppvärmning. Automatisk värmekontroll. Roterande sladdfäste.
Värde ca 400 kronor.

Hugs&Kisses

Reklan och Rabatter

Reklam är ju alltid trevlig, idag fick jag en plast nyckel på posten. Man kan ju undra vart den leder. Vilket hus kan jag göra inbrott i?





Men det bästa av allt i kuvertet så låg det även en gratis nygrillad kyckling :)
Ska nog gå och hämta ut den någon dag, ibland får man verkligen bra reklam.

Fick även någon studentkårskort, med massa rabatter. Uniefär som CSN. Rabatter gillar vi.

Hugs&Kisses

Aldrig mer

Kom precis hem från willys, cyklade upp dit för jag skulle fylla på med lite mat här hemma. Men jag kan ju säga att jag aldrig mer ska cykla dit under skoltid, eller när alla andra går i skolan. Antingen får man vara där tidigt när dom öppnar eller efter 4 någon gång.
För att cykla dit och bli mött av miljarder gymnasieelever/högstadieelever som springer runt på gatorna och inte vet vart dom ska det är ingen höjdare. Plus att alla ska in i affären och köpa en sak var och bildar köer genom hela affären. Slöseri på tid att stå i köer och bara vänta.
men nu är jag hemma och ska fortsätta plugga och sätta igong med mina lillaöverraskning och laga lite mat.

Hugs&Kisses


Vad ska jag göra?

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, är dte någon mening med att sitta och läsa en tjock bok på engelska när det känns som om man läser massa krångliga ord som man inte ens fattar hälften av vad dom betyder. Det känns helt enkelt som man jag sitter och läser från en tomm bok med vita papper i. Precis så känns det inte ett ända ord fastnar och jag får fattar inte vad det står i texten. Är det meningen ann man ska sitta och slå upp varenda ord i hela boken?
det har jag verkligen inte tid med.
Jag vill ju inte bara ge upp heller för detta är ju något jag vill. Och dom sa att detta skulle vi en av dom lättaste kurserna.
- Det är bättre ni börjar plugga ordentrligt direkt, för det blir tuffare sen.
Uniefär så sa dom. Varför fick dom den dumma iden att dom skulle lägga in en engelsk bok i kurslitteraturen istället för en svensk, hade varit mycket smidigare. Nu fattar man ju verken något i boken eller på föreläsningarna.

Hugs&Kisses

God Morgon

God morgon!
Vaknade precis av att min syster kom in i rummet och skulle hämta någon tröja, ibland är det bra att ha en syster. Om hon inte hade kommit in i mitt rum hade jag kunnat sova några timmar till, så det var lika bra att kliva upp när man väl vaknar.
Så nu på morgonen ska jag ta det lugnt och göra iorgning en god frukost och sätta mig framför tv:n och ta det lugnt, fast nu kom jag på att allt bra på tv:n slutar kl 9. SÅ det var nog ingen ide att tänka tanken att sötta sig där.
Lika bra att sitta i köket så man kan börja plugga direkt.

Dagens planer:

Plugga
Städa
Handla
Powerwalk


Det blir en ganska lugnt hemma dag för mig med fokus på pluggandet idag. 
Ska även lyxa till det hela med en lite överraskning tills min syster kommer hem, så håll utkik på bloggen under dagen. Så kommer ni bli avundsjuka.

Hugs&Kisses

Disk, disk, disk





Hugs&Kisses

Seriös utbildning?

Jag skulle kunna sitta här och skratta i timmar, det här med distansutbildningar är verkligen knasigt.
vi har inga lärare som vi ser live, eller jo en handledare men hon sötter bara på datorn och tv:n. Alla våra föreläsningar är antingen förinspelade så att vi kan sitta och kolla på en film och pausa när vi vill och kolla om och om igen, under den tiden som salen är bokad.
Sedan finns det sådana föreläsningar som är kallade seminariun, vi sitter helt vanligt i klassrummet och antecknar och kollar fram mot två tv apparater som sitter längst fram på väggen. Åvanför dom så sitter det en webcamera så läraren kan se oss, och vi kan se läraren på tv:n. Detta är helt sjukt, sen får vi trycka på en knapp på tv:dosan för att vi ska kunna prata med henne. Men inte nog med det så sist vi hade ett seminarium så kunde hal Värnamos klass också se och höra vad vi sa.

Och nu har vi fått en helt ny uppgift i teknikstöd, en gruppuppgift. Så det är jag och 5 till i min grupp, en till från vbg och 2 från gbg och 2 från lidköping. Och vi ska nu sammarbeta i ett så kallat grupprum.

Såhär ser grupprummet ut:



Detta är så sinnesjukt kul, att jag dör. Vi ska tydligen träffas i detta grupprummet på Torsdag kl 10.00. Så vi får se hur detta slutar.
Visst verkar det vara en seriös utbildning jag går, där man inte kan komunisera med lärarna öga mot öta och prata normalt med varandra utan allt måste hala tiden gå via, wbbcameror, telefoner, eller datorer.

Hugs&Kisses

Massage

Vet ni en sak som är väldigt underbar just nu? Jo min syster kommer spendera varje måndag hela årskus ett på kåsa. vet ni vad det innebär, jo hon kommer behöva ha någon att testa på, nu när hon lär sig att massera. Det ör just då jag kommer in i bilden, den ända hon kan öva på här hemma är mig. Är inte det toppen? Massage varje vecka.
Eftersom vi inte har någon massagebänk här hemma så använde vi oss av köksbordet idag, det funkar med vad som helst. Så idag fick jag en härlig ansiktsmassage. Tur att jag hade lite kvar av min eteriska olja sen jag gick massage kursen sista terminen på gymnasiet. Den kom till användning idag.
Men snäll som jag var så gjorde jag en halvkropps massage på henne för att se om jag kom ihåg hur man gjorde. Och det gjorde jag. Någon mer som är sugen på en massage kanske?




Hugs&kisses

Får inte hamna i den fällan

Sitter och klurar på hur jag ska lägga upp dagarna nu så att jag hinner med så mycket som möjligt under dagarna. Känner att jag kommer bli helt slö annars och bara sitta vid datorn eller tv:n. Och det är inget jag vill att min kropp ska råka ut för nu när ja gahr planer på att komma i form och börja träna och ta tränignen på allvar.
Så ska nog ta fram ett block och penna sen och planera upp dagarna och skriver tider när jag ska göra det olika sakerna och vad jag har för mål för dagen. Kan nog behövas.

Hugs&Kisses

"Min" nya dator har anlänt

Nu är första veckans pluggdag avklarad. Tiden gick ganska fort ändå. Men som vanligt hade jag kunnat gå hem några timmar tidigre än vad jag gjorde. Satt i skolan ganska länge innan det blev att jag drog mig hemmåt.
Skulle ju får min dator och ett par byxor av Alle, så anpassade mig lite efter henne.
Men nu är jag hemma och sitter vid "min" splitter nya dator. Som i själva verket är mammas. Får se om jag köper den om 2 år eller om jag köper en ny lite mindre då vi får se. Men nu ska jag nog kunna plugga.

Har precis hällt upp en stor kopp te, så nu är jag berädd att sättaa mig och rensa igenom allt på dator och se vad det är som behöver sparas av bilder, filmer och all musik som jag hade på min förra dator.
Så laddade precis ner spotify, så nu stömmar det ut skön musik från datorn. Barara att sätta igång.

Hugs&Kisses

Det här med distansutbildningar

Jag måste bara säga det att jag får panik på engelskan. Nästintill hela föreläsnignen var på engelska och allt gick super fort så man hänger ju inte med. Men men jag får hem och rå plugga på detta nu och läsa igenom kapitel 1-4 tills på onsdga nu vet jag ju vad jag har att se fram emot i morgon. Plugga engelska hela dagen.

Det är lite drygt att vara i skolan mellan föreläsningarna för det finns inte så mycket att hitta på. Jag vågar inte gå hem och kolla på föreläsningnen hemma heler för det var massa problem sist så lika bra att sitta i skolan och kolla. Fick även veta att det bara går att komma in 100 stycken i det programmet och kolla på föreläsningne. Vad ska dom andra 200 eleverna göra? Jag börjar bli väldigt kritisk till det här med distansutbildningar.
Vi ser ingen lärare som vi kan bolla problem med, utan då får vi ringa eller maila. Och hur säker är man då på att man får svar? ååååå jag blir galen.

Hugs&Kisses


Ny vecka, nya möjligheter

God morgon.
Ingen bra start på en ny vecka, fortfarande ont i haslen. Men det ska nog snart gå över får vi hoppas. Jag måste ju pallra mig iväg till skolan i vilket fall. Här har vi inte tid att vara sjuka.
Sitter förtillfället i soffan med en stor kopp te, te har blivit som en ny passion för mig. I Love Tee, te i alla de former och smaker.
Ska snakrt fixa till mig lite så man ska cykla ner till skolan och tillbringa några timmar där.

Så dagens planer ser väl ut uniefär så här:

10.15-12.00 Marknadsföring, ( streemad föreläsning tror jag det var idag)
13.15-14.00 Teknikstöd för kommunikation och administration

Hmm vad händer sen? Jo ska nog försöka ta tag i pluggandet, det håller inte om man bara går på föreläsningarna och sedan tror att man har lärt sig något. Om man heter Sofia så måste man banka in allt i huvudet till hon kan det. Så det blir till att ägna resten av eftermiddagen åt att plugga.

Hugs&Kisses

Första uppgiften avklarad

Skönt, har precis förstått mig på det där med firstclass och lyckats skicka in första uppgiften i Teknikstöd för kommunikation och administration.
Nu är det bara att hoppas på att man blir godkännd också. Nu är det bara en krånglig gruppuppgift som väntar, får väl reda på mer om den i morgon hoppas jag.

Hugs&Kisses

Musiken är borta

Svaret är jaaa Musiken är borta :) fick lite önskemål om att jag skulle ta bort den så nu är den borta. Ville bara testa om jag lyckades göra lite ändringar i min blogg, så det var bara en tillfällighet att jag la in just musiken där. Men nu är den borta :)


Tv-kvällen har startat

Nu börjar helgen dra ihop sig mot sitt slut och tv-kvällen drar igång

18.00 Greek
19.00 Privileged
20.00 ensam mamma söker
21.00 den utvalde eller kärleken checkar in ( hmm svårt val, komedi eller thriller?? )

Sitter och väntar på att min ansiktsmask ska torka, sedan ska jag bundra upp med en god kvällsmat bestående av Te, tunnbrödsrulle, rån och apelsin. Sedan får vi se om vi lyxar till det hela med lite varma äåålen med socker och kanel på i ugnen.

Nu ska jag njuta av det sista timmarna av helgen innan den nya veckan drar igång.
Ska försöka skicka in den där uppgiften nu också om jag kan lyckas få FirstClass att fungera, jag kommer in på sidan men sedan händer det lixom inget mer.

Juste jag fick veta en sak tidigare idag. Att det inte alls var något fel på min datorn egentligen, dom på Telia butiken sa åt min att jag skulle göra någon ny installation och då krävdes det att datorn skulle formateras. Så Fias pappa var snäll och satt flera dagar med min dator, och sedan var den DÖD. Men det ända som var felet för att jag skulle kunna installera det mobilabredbandet var att det var en liten inställning som skulle stängas av för att det skulle kunna installeras. Så nu h ar vi köpt en ny dator helt i onödan och min gamla dator är död, så vi får se vad dom säger i morgon när pappa ska ringa och prata med dom.

Hugs&Kisses


fortfarande krasslig

Jag blir galen på den där uppgiften, men nu är den nog snart klar bara en spalt till som ska fixax till med lite formler. Men då kommer säkert något annat elände dyka upp.
Idag har jag verkligen inte orkat göra något, inte ensa satt min fot utanför dörren, vad är detta?
Men kan bero på att jag fortfarande är krasslig, får hoppas det är bättre tills i morgon :) Känner mig motiverad till att gå till skolan i alla fall det är ju ett framsteg. Så här jag jag inte kämnnt på det senaste året.
Men det är positivt :)
Nu ska jag plugga lite till och fundera ut vad man ska göra resten av dagen:)

Hugs&kisses

God Morgon

God Morgon :)
Nu har ännu en vecka gått och det är söndag, vilket brukar innebära söndags ångest. Men det har inte kommit än. Kan väl kanske bero på att jag inte verken är så mycket i skolan eller har överdrivet mycket plugg.
Men det kommer väl, ska lägga ner hela min kropp och själ på mitt pluggande nu det här två åren jag har framför mig.
Hoppas bara det inte kommer fler kurser som är på engelska då döör jag, men jag ska nog klara av marknadsföringen, det är ju ingen längre period så nu är det bara att bita ihop ända fram till vecka 45.
Ska nog fortsätta att läsa lite till i den boken idag så att jag har lärt mig lite mer till föreläsnignen i morgon.

Förövrigt känner jag mig bättre idag, det är ju bra att det går mot det bättre i alla fall så jag kanske kan börja träna på rikigt någon gång.

Svår fårga brunt eller blont, men jag säger som er som kommenterat det hade varit kul att testa något nytt och se kontraster :)


Hugs&Kisses

Ska man våga göra som Carolina?

Jag funderar också på om jag ska färga mitt hår men jag är osäker på vilken färg, brukar ju alltid bli likadant.
Men funderar på om man skulle våga testa någon annat, vad sägs som något HELT annat?
Man kanske ska göra som Carolina Gynning?
Från blond till brunett?





Vilket passor hon bäst i?

Så vad tycker ni ska jag tesa på något nytt eller ska jag behålla min nartuligt blonda look?



Hugs&Kisses

Kanske ska bli frisör?

Go kväll :)
Har inte gjort så mycket idag. Orken har inte lyckats leta sig tillbaka helt än. Men jag läset lite i en av böckerna jag som jag hämptade ut på posten, det kommer ta tid att läsa allt men et är ganska kul änåd. Men jag har inte lyckats börja tugga mig in i den engelska boken än, det får nog bli morgondagens projekt.

Sedan cyklade och och syrran upp till willys och kollade om det fanns någon passande hårfärg som skulle bli bra till hennes hår och vi hittade en som vi trodde skulle bli bra och så här blev resultatet.


FÖRE


EFTER

vad tycker ni, lyckades jag bra?


Och här är färgen vi använde, tyckte att den var super :)

Hugs&Kisses

Böckerna har kommit

Nu har böckerna kommit, och jag säger bara det det komemr ta tid att läsa dom





Men inte nog med det den tjockaste är på ENGELSKA !! Hur ska jag klara detta?
Menmen det får väl gå, ska sätta mig i soffan och börja bläddra i böckerna.

Hugs&Kisses

God Morgon

God Morgon :)
Idag känns det lite bättre, kanske bara för att jag lyckades sova ca 12 timmar i natt. Mycket härligt med en lång natt.
Så jag tänkte bara ta det lugnt resten av helgen och hoppas  på att man är helt återställd på måndag.
Nu ska jag bara fixa mig lite snabbt och cykla ner till stan och hämta ut mina böcker som har kommit och köpa lite mat, sen har jag en soft pluggdag framför mig. Ska nog ta en sväng förbi hemma kväll och se om det finns någon bra film man kan hyra.
Hörs senare :)

Hugs&kisses

Vart ska detta sluta?

Fick precis veta att det inte bara är jag som är sjuk. Det avr tydligen 100 personer på gymnasiet i Värnamo som var sjukanmälda idag:S vart ska detta sluta ska hela sveriges befolkning bli sjuka till sist?
Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu, och precis i skolstarten och allt.

Hugs&Kisses

Jag vill inte :(

God morgon gott folk :)
Inatt har man inte kunnat sova några längre stunder, det har blåst som aldrig förr och nu blåser det så det känns som att taket ska lyffta.
Vi har en mystisk dörr inne i vårat vardagsrum som spökar som ahr öppnats sig ett flertal gånger inatt och idag så nu har jag slutat att gå och stänga dörren, nu får den stå öppen.
Idag får det återigen bli en dag som får tillbringas i soffan under en filt med massa te. Jag HATAR att vara sjuk och specielt nu när det ska vara roligt och allt skoj händer i skolan. Ikväll är det cocktail party och jag kommer förmodligen missa det ?! Kommer jag någonsin bli frisk.

Sedan läste jag nyss på min systers facebook: Får man vara hemma för vård av sjuk syster i svininfluensan?
Det gär ju bara säker ännu värre, just nu hatar jag allt, jag vill inte vara sjuk mer.
Ska nog försöka sova lite till nu.

Hugs&Kisses


Har svinsjukan nått mig?

Nu är jag hemma efter andra dagens nollning, det blev en kort dag för mig.
Nu mår jag verkligen inte toppen halsen göra ont förkylningen är inge vidare, och jag tror febern har börjat komma också. Vad ska detta sluta är det svinsjukan som har nått mig?
Nu blir det till att ta några ipren, rinexin och en stor kopp te och massa vatten innan man kryper ner i sängen och sedan vill jag bara sova tills jag är helt frisk.
Men tack alla för ikväll:)

Nu väntar sängen i hopp om att vara frisk i morgon.
Hugs&Kisses

Ingen ork . .

Nu har halva dagen gått och jag är fortfarande lite halv seg och förkyld. Finns det inget som kan skynda på förkylningen så att jag blir frisk?
Jag ska snart försöka hoppa in i duschen och fixa till mig lite smått och sen får vi se om jag har ork till att dra ner till stan till dom andra senare, nollninegn drar igång om 50 minuter. Men om jag ska göra något idag så får det bli pubrundan och klubb pt ikväll.
Har även väldigt panik inför inlämningen av data läxan, det går ju inte slutföra den. Men som tur är har jag helgen på mig att försöka få klart den då måste jag bli klar :S

Nä om man ska fixa lite här hemma nu?

Hugs&Kisses

Bra start på nollningen

God morgon

Dagen igår var helt ok trots att jag var sjuk. Men jag gjorde mitt bästa och gav mitt stöd till klassen. Det känner man av idag, mår ju inte bättre precis. Men det är smällar man får ta hoppas att jag känner mig bättre tills 16.00 idag annars får jag väl vila idag och försöka vara delaktig i morgondagens coktail party. Det är ändå det som känns som den stora grejen.
Ska försöka få tag på lite bilder fårn kvällen, på allt skoj som vi höll på med.
Finns inte så mycket ork till att skriva just nu, ska lägga mig i soffan och kolla på skärgårdsdoktorn och dricka massa te resten av dagen.
Nu är det bara att hålla tummarna på att man blir frisk.

Fick även reda på att jag var med både i tidningen idag och på

http://hn.se/nyheter/varberg/1.566171

kika in där om ni vill se något vackert :) haha

Hugs&Kisses

Nollning nollnio

Nu är det dags att dra bort till längan och träffa några i klassen och börja tagga nollningen nollnio. det känns väl lite bättre just nu men är ju fortfarande förkyld och nyser som en galning så vi får se hur detta slutar, har packat ner varma kläder i alla fall. Det blåser ju här nere vid kusten.

Så om några timmar drar nollningskampen igång och jag har fått höra att ni ska se upp på gatorna runt om istan, så bli inte förvånade om ni ser visna människor springa runt.
Sedan fortsätter kvällen med grillfest.










Hugs&kisses



Inte taggad för nollning

God morgon sunshine!

Ännu en ny dag, men inte vilken dag som hellst utan idag startar nollningen här på skolan. Men jag är inte taggad än jkan jag lova. Förkylningen fortsätter, halsen och ryggen gör fortfarande lite ont. Jag får väl göra mitt bästa med att försöka bli bättre tills kl 13.00. Ska dricka massa te och bara vila. Måste ju i alla fall orak vara med och hejja på min klass om jag inte kan vara med och tävla. Så vi får se hur eftermiddagen/kvällen slutar.
Så nu ska jag lägga mig i soffan och sätta på en film och dricka te.

Hugs&kisses

Ny dator på väg

Ny dator på ingång, får väl se när den landar hos mig här nere i Varberg bara. Men snart hoppas jag. Så att man kan göra sina skolarbeten utan att ta hänsyn till att syrran behöver ha datorn.
Ikväll blir det bara chill i soffan, orkar inte göra allt för mycket. Min kropp är helt slut har inte suttit still många sekunder idag, flugit hit och dit. Men nu har jag en liten stund jag kan ta det lugnt innan sängne väntar. Men snart väntar nog sängen är sjuk trött.
Måste ju orka med 3 dagars nollning nu onsdag-fredag denna veckan. Hur ska detta sluta?

Hugs&kisses

Allt på Bik Bok 20 kr !!

Japp det var precis vart det var idag, allt kostade 20 kr. Allt ska bort och affären stängen igen på lördag.
Jag åkte ner till stan för att möta upp My på morgonen så stod vi utanflör butiken väntade på öppningen.
Jag fick veta att dom skulle sälja ut allt genom Malins facebook så tänkte att det var lite bra att ta sig en titt förbi. Så så fick det blir.
Vi sprang runt inne i butiken och rotade brand alla drivor med kläder. Efter att man hade provat klart var man hur svettig som hellst, trodd ejag skulle smälla av vilken sekund som hellst.
Men detta lyckades jag hitta.









 



Ulla jacka
Skjorta/Jacka
Tjocktröja
Midje kjol
Hängslechinos
Halsband
Örånghängen
Grå t-shirt ( finns inte med på bilderna, ska förmodligen kladda ner den i morgon till nollningen)
Grå basker ( finns inte med på bilden)

Allt detta för bara 180 kr det är inte klokt vad billdigt det var.
Men det bästa av allt var att jag fick träffa både Malin och Adelina idag, saknat er massor så det var trevligt att träffas :)

Hugs&Kisses

Jag ger snart upp

Man blev svettig av att springa runt inne på bikbok som en galning idag, allt kostade 20 kr. Så nu har jag stor shoppat kommmr upp bilder senare.
Men först ska jag försöka plugga lite, men det går inge vidare har fastnat med en uträkning i ecxel men jag får hoppas att det lösa sig snart.
Ska sitta och försöka en liten stund till innan jag ger upp och cyklar hem, och tar det lugnt.

Hugs&Kisses


Se nu tittar lilla solen fram igen

Idag vaknade jag av att solen strålade in genom fönstret. Kunde dokc inte sova så bra idag, vakande några gånger. Ryggen har inte gått över än och nu börjar förkylningen komma.
Så nu ska jag cykla ner till stan och möta upp My och plugga lite på skolan :)

skriver mer sen :)

hugs&kisses

RSS 2.0