Kryper till kojjs

Nu ska jag krypa till kojjs så man orkar med allt packande och plugg som står på schemat i morgon.
Sov sött allihop!

Lots of Love!

Paniken artar sig

Nu är jag stressad, dagen blev inte alls som planerad. Jag gick till skolan alldeles för sent, men det kom upp massa annar påvägen ner dit.
Hann inte kolla på föreläsningarna som det var planerat.
Sedan är jag allmänt irriterad på våran utbildning, vi får alltid veta all information så sent. Vi har väntat på den nya gruppindelningen i några veckor nu, den brukar alltid vara klar i god tid innan kurserna börjar, men då kommer den ut någon dag efter kursstarten istället, vilket är väldigt bra eftersom det kommer röda dagar nu och vi har ett grupparbete som ska vara inne på tisdag eller onsdag. Vadå panik!!
Jag har i morgon på mig att göra det, för sen åker jag iväg. Lyckat! Ska man ställa in resan pga det?
Så nu har jag lite panik, man vet ju inte ens vilka som går kvar i klassen eller inte. I min grupp vet jag åtminstånde att en av 4 stycken går kvar, hur lyckat är det?

Panik!
Nu ska jag sätta mig ner och reda ut hur detta ska lösas på bästa sätt.

Lots of Love!


Död man hittad i Varbergs hamn

Idag när jag satt i skolan och var fullt koncentrerad på juridik föreläsningen tyckte jag att jag hörde massor med syrener som tutade förbi skolan. Jag hörde helt rätt för när jag skulle gå över till en annan byggnad på skolan så var det fullt pådrag nere i hamnen, ambulanser, polisbilar mm. Tankarna bara snurrade i huvudet, hade ingen aning om vad som kunde ha hänt. Två hallandsnyterbilar och en svt bil var också på plats. Jag gick in till West kontoret så kollade vi på Hallandsnyheters hemsida för att se om de hade hunnit uppdatera.
Stora rubriker på första sidan Död man hittad i Varbergs hamn. Det gör riktigt ont att skriva det. Men framför allt när man läser det.
Nu ikväll läste jag på hemsidan att de spår det har och de som det ännu kan säga efter att ha undersökt liket tyder allt på att det är den 18 försvunne David.
Lots of Love!

Internationellt

Ja jag måste påstå att våran utbildning blir bara mer och mer intrenationell. Först en Norsklärare sedan några Svenska och nu en Dansk.

Gick i alla fall ner till skolan tidigt idag för att kolla på försat föreläsningen i Marknadsföring 2. Det var en lång timme. Passade även på att kolla på föreläsningen som är i morgon också. Måste nämligen hinna med att kolla på 4 stycken denna veckan, så nu är det bara 2 kvar.
Sedan blev det ett litet möte på Cheers, även de gick vädligt bra.
Så nu blir det snart att dra sig ner mot skolan för ännu lite effektivt plugg, kanske lite juridik för att varva lite. Sen vid 16.30 blir det styrelsemöte, och jag ska agera sekriterare. Vi får se hur det går, men förhoppningsvis går det bra.

Lots of Love!

Ny människa

Snart lämnar vi det akademiska vakumet och återgår till skolan.
Man känner som en helt ny människa efter 4 timmars spaande på Asia Spa. Toppen mysig, härligt bastubad, massage i polen och tropisk dusch. Har helt enkelt haft en underbar kväll.
det var värt varenda öre.
Det får vi helt klart göra om.

Så nu kan man nog somna extra gott ikväll, en stund på spikis sen slocknar man nog med en gång.





Lots of Love!


Träning

Kom precis hem från ett svettigt träningspass, idag blev det 50 minuter på crosstrainern. Jag börjar se resultat varje gång jag kör den nu, konditionen och hastigheten ökar. Efter det blev det lite styrka i gymmet och 20 minuter på rullbandet. Nu känner jag sig riktigt duktig, hoppas det kan hålla i sig bara, så jag inte blir sjuk igen eller något.

Nu ska jag sätta igång med maten och sen får vi se om man hinner ner till skolan en stund innan det blir SPA dags med tjejerna.



Lots of Love!

New Week

God Morgon!

Lyxade till det med att ligga kvar i sängen några extra minuter idag. Ska göra mig en god frukost och sedan pysa ner till gymmet och köra ett träningspass, får se hur länge det blir idag. Men jag är pepp på att träna så det kan nog bli ett skönt pass, har ju inte tränat på väldigt länge pga att jag har haft hosta och har opererat mig. Men nu är jag fitt for fight igen.

Sen ska jag hem och förbereda maten tills ikväll, eftersom jag inte har så mycket tid till det senare idag.
Efter de får det bli en säng till skolan, mitt mål är att kolla på 4 föreläsningar denna veckan så jag bara kan ta det lugnt och vila upp mig nästa vecka.
Hörs sednare.


(Bild från google)

Lots of Love!

A Pic of me



Lots of Love!

Överraskningsfest

Igår hade vi överaskningsmiddag för mamma. Pappa och mamma hade variti gbg och bott på hotell och hoppat lite, så lurade pappa med mamma ner till varberg, med lite olika lögner. Så stod maten serverad på bordet när dom kom ner, det blev en riktig mysig kväll. Men mamma kunde inte släppa chocken hon fick på en bra stund.
Så det blev en mysig kväll med 3 rättersmiddag, och sedan mys i soffan till Millenium.



Sedan idag så har vi bara tagit det lugnt, lite shopping. Köpte ett bord och två stolar som vi ska ha på våran lilla altan.
Efter det åkte mamma och pappa hem, så jag och Hanna, gick ner till skolan och fiaxde lite med min dator och musiken till min mp3. Det är ju tusen gånger bättre internet nere på skolan så det va onödigt och slösa på mitt. Men sedan visade de sig att min datorn var lika snö där nere, trots de så är den ju nästan tomm har lagt över all musik, fimler mm på min hårddisk. Får utforska detta lite.

Efter några timmar på skolan, gick jag till gymmet och dansade loss på ett Cardio Moves pass, har inte tränat på väldigt länge, så nu i veckan ska jag köra igång ordentlige.

För att sammanfatta helgen så har det varit skönt att ha en helg där man helt kan släppa plugget och bara ta det lugnt.

Lots of Love!


Friday Night

Heej!

Lovade att lägga upp lite bilder från fredagens festligheter, dock blev det inte jättemånga bilder så jag får ta vad jag har.
Kvällen var väldigt lyckad i alla fall, det började med födelsedagsfirande för Camilla i längan och lite tentafest, sedan gick vi vidare ner till Oscars, dock var de 50+ halva kvällen men efter någon timme där inne blev det bättre musik och gamlingarna försvann.


Lillan & Elin

Födelsedagsbarnet





Alle




Stina och Susanna stod flr underhållningen


Johnny? :) Att man aldrig lär sig den låten




Urla

Mickis och Lillan

Tack för en underbar kväll utan en massa tankar kring plugget.

Lots of Love!

100 kg lättare

Har suttit och pluggat sen kl halv 8 i dag på morgonen. Det var galent segt att sätta igång idag.
Satt bara och väntade på att posten skulle komma, man blir lika rädd varje gång den trillar in genom brevinkastet.
Men det var som jag trodde, det låt en söt liten postavi där bland all reklam. Så jag tog en paus i pluggandet och gick bort till Ica, tar ju max 1 minut att gå dig så de kunde jag unna mig. Hämtade ut mitt lilla paket och gick hem igen.
Det var inget mindre äön mina glasögon och Hannas solglasögon som kom idag. Jag ska nog behålla glasögonen får fråga Hanna sen va hon tycket. Hoppas hennes glasögon sitter fint de också.

Sedan fick jag sms av Fia, där de stod att tentorna i organisation och ledarskap låg ute på studentcentralen. Det pirrade i min mage en bra stund där, var väldigt osäker på vad resultatet skulle visa. Men av en ren reflex hoppar jag upp från stolen och ropar glatt. Det stod G!! Fattar ni vad det innebär, jag har ännu en kurs bakom mig.
På bara några få microsekunder kännde man sig genast 100 kg lättare och inköp och varuhanteringsplugget blev genast mycket roligare. Konstigt att det kan vända på så kort tid.

Dages låt
 Akon- Oh Africa


Lots of Love!


Uppe med tuppen

Gick upp med tuppen idag, hade satt klockan på 7 men var inte ur sängen fören tjugo över. Sen satt pluggandet igång, hann med lite innan jag skulle vara nere på möte med Jessica och Martin på skolan. Mötet gick bra, mycket tankar och ideér så de krävs ett möte till på Cheers innan allt är spikat. Men det är något att se fram emot. Mycket festligheter och gemensak den kommande våren.

Nu är det ingen rast och ingen rol längre, fortsätt plugga hela dagen lång. Quize ikväll? Det är frågan de. Tenta på fredag och i morgon blir det att gå upp i ottan och plugga så man får ju inte vara trött precis. Vi får se hur kvällen slutar, men jag skulle tippa på att den slutar i min sköna soffa.

Lots of Love!

Glasses

Klickade hem dessa glsögonen idag, vi får se om de passar eller inte.



Lots of Love!

Detox

Nu är tentan avklarad, för denna gången i alla fall. Vi får se om det bär eller brister denna gången. Men det känns skönt att ha den överstökad.
Men tentaplugget är inte slut för det, vi har ju en till tenta i veckan. Så de blir att råplugga nu de sista dagarna innan den.

Efter tentan så satt vi oss i flexarean och lyssnade på en av de föreläsningarna som va idag, tisdag-torsdag har vi öppna föreläsningar om antrepenörskap mm på skolan så man kan gå på om man har tid. Så idag av en ren slump hamnade vi å en sådan föreläsning. Jag ångrar inte det för fem öre för det var intressant. Något extra att tänka på för att man ska må toppen.

Sedan blev det en sväng på stan i solskent med Nathalie, eller snarare så gick vi bara till två hälsokostbutiker. Funderar på om man ska slopa den detoxmetoden som jag kör på nu, och sätta igång med en annan.
Jag testade nämligen Metho Draine Detox för ca 2 år sedan, och de gav väldigt bra resultat.
Det är en dryck man blandar i 1 liter vatten och dricker under dagen i 20 dagar. Man äter normalt (fast med sundamatvanor), undviker sötsaker som läsk, godis, juice mm, sedan ska man även undvika kaffe och alkohol.


Finns även i tablettform.


Lots of Love!


Zumba?

För ett tag sedan när vi var på Ikea så åt jag lax med grönsaksmedaljonger. Super gott. Så igår testade jag att göra mina egna grönsaksmedaljoner, lyckades jätte bra.

Så idag till middag fick de bli grönsaksmedaljonger, lite lax och wookadegrönsaker.



Funderar på hur man sak göra ikväll, ska man köra ett zumbapass eller inte. Jag ahr fortfarande lite hosta, men det är ju så sjukt kul.
hmm?

Lots of Love!


Dag 1

God morgon!

Idag är det sista tentapluggsdagen inför ekonomistyrnings tentan. Så idag kör vi så de ryker. Det sista ska in i min hjärna. Eller det borde vara så i alla fall, men så är inte fallet de är nog snarare en hel bok som ska in där innan jag kan allt. Men jag får göra mitt bästa.

Här om dagen skrev jag ju om att jag skulle börja detoxa, och idag drog jag igång på riktigt, har tjuvstartat lite innan. Men nu blir det nästan två veckor jag ska hålla på för att rensa ut kroppen och bli piggare. Har kännt mig seg och trött på sista tiden, men jag tror att vädret kan ha bidragit till en del av de, sedan att de har varit mycket i skolan, plus att jag har varit lite krasslig. Så vi får hoppas att detta kan bidra till en förbärrning och en piggare vardag.

Så idag startade jag min dag med en stor tallrik fruktsallad och en kopp te.
Detta har även gått och blivit en favorit på morgonen, och för att piffa till det liste så blandar jag lite linfrön, solrosfrön, pumpakärnor och quinoapuffar och strör uppepå.




Lots of Love!

Glasses

Funderar på att köpa mig ett par nya solglasögon.

Vad tycks?


Sedan funderar jag även på att köpa dessa glasögonen.



Lots of Love!


Barnvakt, släktkalas, tentaplugg

Igår kom två av måna kusiner hit så blev det en mysig kväll med pizza och Lets Dance. Men var lagon sliten efter veckas pluggande så det blev en tidig kväll. Sen idag när vi vaknade fixade vi till oss, och jag lockade Jennifers hår. Sen bar det av hem till Farmor och Farför för att äta födelsedagsluch, lite fidrande för mamma, farfar och Hanna som är Mars barnen i släkten. Efter god mat, åkte alla hit till våran lägenhet och fikade. Ingen mer än farmor och farfar som hade sett den innan, så de blev lite mys med tårta och annat smaskigt. 

Så nu när helgens kalasande är slut får man återgå till tenta plugget, nu har jag yterligare fem dagar med tentaplugg framför mig. 

Så nu ska jag sätta mig en stund innan det blir mys framför tv:n med familjen. Mamma och pappa stannar kvar tills i morgon.

Sedan tänkte jag dra igång med Detox i morgon, och se om man kan hålla på i 14 dagar, kan nog vara bra för kroppen med en rensning på alla gifter som samlas. 
Vi får väl se hur det går, så jag lovar att uppdatera.

Lots of Love! 


Turkiet

Nu är resan bokad och klar till Turkiet!
Längtar som bara den. Ska bli skönt med lite sol och bad.

Kolla in hotellet här.

Allt som ingår:

- Frukostbuffé, 7.00-10.00.
- Lunchbuffé, 12.00-14.00.
- Middagsbuffé, 19.00-21.30.
- Snacks, 14.00-15.30.
- Kaffe/te och kakor, 16.30-17.30.
- Nattsoppa, 23.00-23.30.
- Obegränsat med förfriskningar, vin/öl och lokala drinkar, 10.00-23.30.
- Bastu, gym, bordtennis, biljard och aktiviteter.

Tror det kan bli en mycket bra resa!





78 dagar kvar!

Lots of Love!

Gummistövlar

God Morgon!
Försat dagen denna veckan som jag går upp i tid och är i skolan kl 8 på morgonen. Någon dag måste man ju lyckas i alla fall. Tänkte plugga effektivt idag men har inte riktigt kommit igång än, skrivit lite på inköpsfårgorna jag har gjrot sen kom jag inte längre. Motivationen är putts väck och huvudet dunkar. Det är nog vädret som gör det skulle jag tro, för det är ingen vacker syn när man kollar ut genom fönstret. Regnet det bara öser ner!
Tror att jag måste införskaffa mig ett par nya gummistövlar, har ett par svart vita men det är inte så lätt att ha på sig de till vad som hellst, i alla fall inte till en mönstad tröja.
Så ett par helfärgade, ljusrosa kanske? Vita lär ju inte vara vita så länge.
Någon som har tips på vart man kan hitta snygga gummistövlar till ett bra pris?


(Bild från google)

Lots of Love!

Morgonmänniska?

Oj hej! Råkade visst bli några fler timmar i sängen än planerat. När blev jag en sådan här morgontrött människa?
Ändring i rutinerna kanske?
Ska hoppa in i duschen och efter det får det bli en lättare varian av fruksot. Sedan börjar tentaplugget igen.
Nu blir det ingen rast och ingen ro på några timmar.

Lots of Love!


Dålig uppdatering

När det är tentaplugg som står på schemat så ligger bloggandet på hyllan. Man har ingen tid eller lust till att blogga.
Idag har det varit en heldag i skolan med massa ekonomistyrningsplugg. Hann med ganska många uppgifter idag men det var seegt och allt förstod jag väl inte heller. Det är farligt att plugga när man har ett facit att kolla i.
Sedan varvade jag ner med ett spinningpass på gymmet.

I morgon blir de mer tentaplugg, oväntat?
Håll ut snart ska ni få njuta av lite intressantare och roligare blogginlägg.


Lots of Love!


Grattis

Ett stort grattis till min underbar syster som fyller år idag! <3


Har inte hunnit uppdatera idag, dagen har varit full med plugg och firande av min syster.
Började dagen med att ge henne frukost på sängen, lite missöden men de gjorde det hela bara roligare.
Sedan blev det en lång dag i skolan med lite plugg, men det tog ju sin lilla tid att ta sig igenom några uppgifter, det är inte det lättaste.

Sen blev det god schnitzel, pommes och apelsin. Smarrig födelsedags mat.
Nu för en stund sedan kom vi även hem från bion, vi har och såg farsan. En film jag varmt rekomenderar, mycket skratt.
Så nu blir det chill i soffan innan man ska krypa ner i sängen och ladda om för ännu en kommande dag med tentaplugg.

Lots of Love!


Zumba

Dagen har gått i ett, har nog knappt haft en lugn stund. Men jag ahr haft roligt. Blev en ganska lång dag i skolan, redovisning, och sedan respresenterade jag och Lotta WEST på öppet hus. Blev en Campus tröja rikare.
Fick mig en tanke ställa om man kanske ska söka någon annan utbildning nu till hösten. Söka skadar ju aldrig i alla fall.

Sedan avslutade jag dagen med ett mycket härligt Zumbapass, jag måste nog säga att det var blan de roligaste passen jag någonsin varit på. Så det får bli fler Zumbapass, skaka lite mer rumpa.

Nu ska jag lägga mig i soffan och varva ner efter allt tårtbak och matlagning mm.



Lots of Love!

NEW WEEK

God Morgon!

Hoppas att solen kan hålla i sig hela dagen idag, så kan den nog bli en härlig sväng på stan idag.
Dagens schema är fullproppat med saker som måste hinnas med.

9.15-12.00 Redovisning
12.00-15.00 Stan, mat, plugg
15.00-17.00 Reprecentera WEST på Öppet Hus på Campus
18.00-19.00 Träning Zumba

Har lite ärenden på stan som ska fixas idag, har hittat en vårjacka men jag vet inte riktigt om jag ska slå till eller inte. Vi får se sen.
Sen ikväll ska jag även testa på Zumba hörde att det va väldigt bra träning, mycket skaka rumpa och bröst.

Nu ska jag kila ut i vårsolen.



Lots of Love!

I miss everything

Ni förstår inte hur mycket man kan sakna något man älsakde.
Den tiden i mitt liv när jag kunde sitta hela dagar och bara skissa och sy, det avr fantastiskt. Nu hinner jag inte med de längre. I miss it!



Lots of Love!

Sunglasses



Vilka ska man satsa på?

Lots of Love!

Vart är solen?

Härligt väder det är ute, sitter och kolar på föreläsning inne i skolan. Men det ser mer lockade ut att ta sig en promenad i detta fina vädret.
Ska nog jobba lite mer effektivt och sedan gå hem och byta om och ge mig ut på en promenad.

Jag kan ju inte påstå att det är mycket folk i skolan idag. Men vad ska man förvända sig en söndag?
Men de lär ju inte vara sista söndagen jag befinner mig i skolan i alla fall.

Denna våren/sommaren kommer bli oslagbar!

Österrike
Spring Inspiration
Turkiet
Och massa härliga soliga dagar vid havet, men grillat och härliga vänner.


Låt oss säga att vi vill ha lite mer sol nu!

Lots of Love!

Dålig uppdatering

God Morgon Sunshine!

Förlåt  att jag inte har uppdaterat, men har inte hunnit eller orkat.
I fredags blev det festligheter på svart klubbfladen, en riktigt härlig kväll. Dock var det ingen värme på båten, så de blev att man drog vidare till Oscars och avslutade kvällen med Rock @ Oscars. Jag kan ju inte påstå att det är min musikstil precis, så de fick bli en kväll uppe på Readroom, lite bättre musik.

Sedan igår var de en ganska lugn dag, lite mys på stan med mamma, pappa och syster. Så härligt att gå på stan när solen skiner. Sedan blev det en lugn hemma kväll och kolla på melodifestivalen, dock var ju de helt fel låt som vann. Eller?

Och nu ska jag snart ner till skolan och tillbringa några timmar med plugg där nere, kan ju inte kolla på föreläsningar hemma så får sätta mig i skolan istället.

Bilder från helgen kommer senare.

Lots of Love!


Fullt upp

Godmorgon!

Idag är det lika trist väder som igår, ingen sol. Vart tod den vägen?
Ska fixa de sista sen ska jag pysa ner mot skola, men jag har ingen lust för det idag. Får inte byta plåster på ena såret och det ser ut som fan! Vågar man visa sig? Jag har väl inte så mycket val.

Idag blir det nog en heldag i skolan, lika bra att passa på när man ändå är där nere.

10.15-12.00 Räkneövning
12.00.16.00 Plugg (kolla föreläsningar)
16.00.18.00 CRED
19.00 --> Innebandy

Ganska fullt upp idag skulle jag vilja säga.
Men då får man ju lite gjort också.

Lots of Love!

Foton

Dagen har rullat på som valigt, operationen gick bra. Men det börjar kännas nu när bedövningen släpper, men det ska nog bli fint till slut. Förutom att jag inte kan sminka mig normalt och tvätta håret för det får inte komma vatten i såren men det kommer nog lösa sig.

Ska möta upp lillan om en stund så ska vi pysa ner till Cheers och quizza lite. Får se vad man stöter på för trevligt folk idag.
Det ska i vilket fall bli skönt med en paus i pluggandet och ett glas vin. Lite vardags lyx får man unna sig när det är mycket i skolan. 

Här kommer lite bilder på lägenheten dock blev det inga höjdar bilder men de får duga sålänge, allt är inte på plats än heller.









Kommer bättre bilder när allt är iordning.


Lots of Love!


Vart är solen?

Gick upp strax innan 9 idag, det va skönt att få sova ut för en gångs skulle. Så nu har jag hunnit med att plugga i några timmar, ska väl fortsätta lite till innan farmor och farfar kommer och hämtar mig. Så ska vi upp till sjukhuset, ska operera bort en eller två leverfläckar idag. Är lite smått nervös, är ju inte precis ett stort fan av knivar. Men vi hoppas på att det går bra.
Man kanske även skulle ta sig en promenix ner till gymmet och frysa kortet i en måndad, om man ändå inte får träna på ett tag. Men jag kommer ju dö av rastlöshet. Jag behöver mina träningspass i veckan om jag ska orkar med skola.
Man får väl hoppas på att solen titatr fram varje dag istället så man kan ge sig ut på långa härliga promenader istället.

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska iväg.
Hörs senare

Lots of Love!

Vill ha vår nu!

Hemma från mötet, som gick väldigt bra. Det blir nog en toppen vecka skulle jag tro.
På vägen hem så blev det en sväng på stan, köpte två te burkar och lite mat. Hittade även en urläcker vårjacka som jag tänkte införskaffa mig, men dock fanns men den inte i min storlek.



Nu ska jag sätta mig ner och planera upp min vardag, så man hinner med allt som står på schemat de kommande veckorna. Så nu blir det till att bara ta det lugnt och plugga lite.

Lots of Love!

Återigen tentaplugg

God Morgon!

Hade visst ställt alarmet en halvtimme fel idag, som tur var så gick Hanna upp tidigare så jag vaknade vid rätt tid i alla fall. Nu ska jag bara fixa iordning mig lite snabbt och äta lite frulle.
Sen ska jag möta upp Emelie så ska vi ivägpå ett litet möte.
Annars ska jag ägna hela dagen åt pluggande. Nu börjar man tentaplugga på nästa kurser, och denna gången tänker jag fatta allt från början så nu kör vi.

Sen får det bli en liten promenix till affären och handla lite småsaker.

Lots of Love!

Skola, plugg och möte

Dagen har bestått utan pluggande, eller snarare grupparbete. Idag gick de bra, så nu har vi bara lite kvar som ska fixas sen ska de skickas in.
Sedan har det även varot två möten, ett med rabattgruppen. Eller ahh de va jag och Marcus som samanställde enkäterna idag, övriga kunde tyvärr icke komma. Men nu är vinnarna utlottade och klara.
Sedan var jag på ett möte på Fittness Express, en ny rabattgivare på g.

Så nu ska jag passa på och åka ner och träna, nu när jag mår prima igen, men sen efter operationen kommer de väl bli några dagas uppehåll igen skulle jag tro, vilket jag verkligen inte vill. Men man måste ju.
Får ta lång promenader istället :)

Lots of Love!

NEW WEEK

God Morgon!

Förlåt för dålig uppdatering, men nu är jag tillbaka!
Helgen har bestått av flytt, flytt och åter igen lite flytt.
Men nu är vi på plats i den nya lägenheten och trivs som fisken i vattnet.
Så nu är det bara små saker att fixa till innan vi har kommit iordning ordentligt.

Så nu kan man återgå till pluggandet efter en helgs paus.


Lots of Love!

Tentan avklarad

Äntligen! Nu är Organisations tentan över för denna gången i alla fall. Vi får se om den gick hem denna gången. Det kan ha gått hur som hellst, man kunde ju trots allt få minus poäng om man svarade fel på andra delen av tentan så håller tummarna på att det gick vägen denna gången.

Nu ska jag njuta av vädret riktigt de kommande dagarna om det nu kan hålla i sig, får hoppas på att det kan bli många långa och härliga promenader. Det känns som om våren är påväg nu.
Så man kanske kan lyxa till det med en utgång i helgen och njuta riktigt ordentligen?

Lots of Love!


Lip Dube

Här kommer den efterlängtade filmen!
Titta och njut.



Lots of Love!

Rösa på mitt bidrag!

Jag är med i en tävling på läkerols hemsida.
Gå in och rösa på mitt bidreg HÄR.


Allt annat är roligare än att plugga

Jag trodde aldrig jag skulle kalra det, och det gjorde jag inte heller. Kunde inte låta bli min dator idag, de tog inte måna minuter innan den var igång. Men bra va väl de, för jag upptäckte för en stund sedan att Ulf hade lagt ut tentan i organisation och ledarskap som vi hade i början av Januari. Snällt av honom att lägga ut den 1,5 dag innan omtentan. Tur att någon är lite generös här i världen.
Så nu kanske min teori om nästan exakt samma tenta sprack?
Vi får väl se i morgon hur de blir.
Nu ska jag försöka banka in allt i min lilla hjärna så det kanske kan gå vägen på tentan i morgon.
Men solen lockar för mycket vill UT i detta fina vädret. Kanske ska ta sig en promenix ner till Ica och inhandla lite nötter? Eller nej kanske inte, dom kan ju tro att jag snart vill flytta in där, har varit där och spenderar pengar lite för mycket den senaste tiden. Undra varför? Kan de möjligtvis vara för att slippa plugga?

Full fart frammåt så kanske de kan bli lite quizzande på Cheers ikväll?

Lots of Love!

Mobiltbredband?!

Det får bli ett kort inlägg innan jag ska sova, men tänkte bara säga att jag hatar Telias mobila bredband, de funkar ju inte som de ska!
Så i morgon kanske man kan plugga hela dagen utan att fastna vid datorn?

Lots of Love!

Är våren påväg?

God Morgon!

Idag är det en sådan här härlig dag, man vaknade upp lika pigg som alltid på morgonen. Eller snarare ovanligt pigg, solen strålar in genom fönstret. Första tanken som slår mig är att nu är våren påväg, kan det vara möjligt? Man kan alltid hoppas.
Jag längtar till de dagarna när man kan ta på sig en tunn jacka och gå ut och gå i morgonsolen. Sedan bara sätta sig på altanen och äta en god frukost och plugga lite. Hade inte det varit härligt?

Men idag får det bli att man sitter inne och kollar ut genom fönstret istället när man pluggar.
Det får bli några effektiva timmar UTAN datorn som stör, måste plugga,plugga,plugga.

Lots of Love!

Hur ska man lyckas?

Vad gör man inte för att få in lite saker i huvudet?





Förra gången det var tenta var hela lägenheten full av lappar här och var för att jag skulle få in allt i huvuet och delatiden bli påminnd av vad som väntar. Nu har lapparna samlats på ett ställe. Får se vilken effekt som är bäst.
Nu ska man bara få in allt.

Lots of Love!

NEW WEEK

God Morgon!

Nu är det ny vecka IGEN, tiden springer verkligen iväg. Men jag klagar inte för nu är det bvara några dagar tills flytten vilket ska bli väldigt roligt.
Så nu vill jag att denna veckan också bara springer iväg som alla andra veckor, fast ändå inte för jag måste få in allt till organisationstentan i huvudet. Jag har panik. Har inte mått bra det senaste dagarna, men nu börjar jag känna att det är på bättringsvägen, men jag ska väl inte säga för mycket för då kommer det väl tillbaka. Men jag är i alla fall såpass pigg nu så jag ska försöka orka mig ner till skolan en stund idag.
Sedan bosätter jag mig här inne igen i två dagar innan det blir dags för skola igen.
Det är skönt att man slipper gå dit varje dag, vilket jag oftast brukar göra ändå. Det finns alltid något att göra.
Men nu när vi flyttar hoppas jag på att mitt internet ska bli bättre så att jag kan koppla upp mig mot en av Teliassurfzoner så man kan kolla på föreläsningarna hemma.

Nu ska jag fixa det sista innan jag kilar ner till skolan..


Minnen!

Lots of Love!

RSS 2.0