Underbart

Hela helgen har varit helt underbar kan de bli mycket bättre?
Massa sol och bad och mys med familjen.
Har legat nere på byrggan och stekt hela helgen :P lite färg har man nog allt fått får vi hoppas.
 Men nu är man hemma igen ska snart äta lite kvällsamt sen förhoppningsvis ta ett kvälldopp i någon sjö innan mans ka sova :P
Upp och jobba i ännu en vecka igen:P lite havsegt i denna värmen.


Är sommaren här för att stanna?

Har precis hoppat ut ur duschen, de va såå härligt säger jag bara!
Äntligen har Sommarvärmen kommit till oss, men är den är för att stanna?
Man kan ju hoppas de i alla fall så man inte kommer till baka till skolan lika blek som förut.
Idag har jag i alla fall jobbat på soom vanligt.
De är segt att gå upp så förbaskat tidigt men sen blir de faktiskt ganska kul på jobbet.
Sen har jag faktiskt hunnit med att sola lite såå härligt är de.
Får hoppas att hela helgen kommer spenderas ute i solen också.

Tro de eller ej idag har SOFIA varit ute och sprungit! inget man kunde tänka sig va?
Men de va sååå härligt när man väl kom hem och kunde häva i sig 2 liter vatten.
Men detta är bara början i mitt lilla projekt eller va man ska kalla de.
Mer lär ni nog få höra.

Vart tar tiden vägen?

Jobbat som vanligt idag. De gick ganska fort tycker jag allt, bara 2,5 vecka kvar, de ska bli skönt när de väl tar slut och man får sina efterlängtade pengar.
Sen är de bara en vecka kvar och sen börjar skola igen. Guu va fort tiden går igentligen var tar all tid vägen? Fast de ska väl bli ganska kul ändå får vi hoppas bara ett efterlängtat år kvar! Såå skönt.
En hel sommar till har snart gått och nästan ingen sol överhuvudtaget? vart har den underbara sommarvärmen tagit vägen?  

Har ganska mycket planer och förhoppningarför de sista året, men vi får väl se vart de tar vägen och om man kan fullfölja några små planer i alla fall.
Ska väl försöka pungta upp dom och se vad man kan åstakomma i alla fall.

Puss


ännu en vecka har börjat

Måndag igen nu då, och bara jobabba, jobba, jobba. .
Fast dagarna börjar gå foratre och fortare tycker jag och de är skönt, men de värsta är att eftermiddagarna också går fortare och de är mindre bra för då hinner man inte med allt pluggande till teoriprovet som behövs. Hoppas de ska gå bra ändå!
Så dagnes planer blir väl massa pluggande, städa lite och träna.

Puss


18 år idag!!

woho!!!
Idag fyller jag 18 ÅR!! Grattis till mig =)
De suraste va att man va tvungen att pallra sig upp kl 5 och jobba :S inte så vidare kul. Men vet ni jag blev bjuden på fika idag av dom snällisanra på jobbet, men de va inte för att jag fyllde åt utan för att dom skulle fira att de snart är semester men se sa jag att jag fyllde år så då ställde sig alla upp och sjöng för mig är dom inte bara för söta =) hehe
Nu blir de god mat och dricka =)
Och så ska jag njuta av en underbar dag!!



Puss

Du är en klippa

Pratade precis med min älskade vän Sara hon är nog den bästa som finns helt enkelt, ställer upp vad de än gäller i vått och tort! du är en klippa tjejen tack för att du finns.
I Morgon efter jobbet bär de av till denna underbara tjej ska träna lite och sen blir de nog en del prat och skratt också och massor av planerande.
 
Nä nu får jag ta mig i kragen kan inte sitta här hela dagen måste göra något vettigt så nu blir de att hoppa in i en varn och härlig dusch och mysa till de lite.

Puss

Stress helt i onödan

Idag stressade jag näsatn ihäl mig för att jag skulle hinna med allt på jobbet för nu har jag fått ytterligare 2 områden att städa. Men vet ni jag gjorde allt detta i onödan för när jag kom till de tredje området och gick runt och kollade såg jag att d einte va något att städa där, men va de så konstigt ? Hon jag ska städa åt nu i 4 veckor städar kvällsskift så hon städae ju ifredgaskväll och efter de har de inte varit en kotte på vårdcentralen så jag stressade helt i onödan men jag hade lite att göra  i alla fall. Men nu är jag helt slut efter allt flygande och flängande så nu ska jag softa lite och sen ta mig ett tränignspass!

btw. läste en tidning idag på rsaten och efter denna dagen så känns de inte så bra att ha läst de, för de stod nämligen att de är av all stress man får finna! Tänk på de alla ni som stressar runt i onödan och undrar va era finnar kommer ifrån xD

Puss

En underbar helg

Har inte haft tillgång till dator på hela helgen så de har inte blivit någon uppdatering.
Jag har i alla fall tillbrinagt hela helgen i den underbara staden Varberg.
Massa sol och även endel regna.
I lördags gick vi först på stan och shoppade lite, sen bar de av ner till Apelviken där kusinerna hyr en stuga i en vecka varje sommar. Spelade spel med Peter och hans kompis fimpen, Michael va mitt och hannas moraliska stöd ända tills han tog motocyklen hem igen.
Cyklade runt lite där nere på campingen och lite var satans. Sen blevde hemfärd till Farmor och Farfars lilla myska Lägenhet, och en kvällspromenad längsmed havet så underbart.



En helt underbar helg helt enkelt!

Puss

Adam Tensta

Igår efter allt jobbande och slit bar de av till Boårs. Asså gu va mysig stad igentligen jag fullkommligt älsar deb staden.
Först blev de lite shopping stor fyndade Rea är verkligen något man älskar.
Detta blev de


Rosa linne
en skarfs
2 bikini överdelar
en västa
Allt från Gina Tricot


och i all hasft när jag och siis springer runt på stan säger hon ta upp kameran fort vi måste ta kort där är Adam Tensta så vi gick fram till han och fårgade om vi kunde få fota.



ser kanske lite rolig ut på den bilden men de är ändå jag och Adam Tenstad :) han är ju allt en liten läckerbit eller va tycker ni?

Så för att sumera de hela lite kortfattat så va de en lyckad kväll med god mat, och shopping och en mycket mycket bra konsert!

PUSS





Ännu en Trött och sliten dag

Idag har jag varit tröttare än någosin på jobbet. ändå gick jag och la mig vid kvart över 8 i gårkväll. varför ska man vara trött då?
Gick i alla fall hem tidigt, för att sova innan jag sk aåka iväg i eftermiddag, Men hur blev de med de? inget sovande i alla fall. Har precis kommit hem från en lång och härlig promenad med Sofia. Nu är jag allt lite piggare. Ska ställa mig i duschen nu och fixa iordning mig innan de bär av till Borås för Shopping, god mat och Adam Tenstad.
Får se om de blir något shoppat dennna gången.
Ska föröska få med mig kameran och fota lite också.
Hoppas ni har en underbar och lite solig dag i alla fall i detta regniga Sverige

Puss


Varför händer allt?

Har avklar ännu en dag på jobbet idag. De är faktiskt inte så farligt och jobbigt som jag hade förväntat mig så de känns könt, de jobbigaste är att man måste gå upp så förbaskat tidigt på morgonen, vilket i sin tur leder till att man inte kan vara uppe till midnatt dagen innan. Menmen jag får ju pengarna sen trots allt så de får man väl se fram emot och stå ut dom här veckorna som är kvar.

Sen pratade jag även med en klasskompis idag, härde att de hade hänt en dödsolycka i Halmstad.och de va 5 ungdomar fårn Jönköping som va med i de och en barnfamilj fårn Gislaved. Så jag tänketa att man borde ju veta vilka de va som va med i olyckan :S och jag trodde helt rätt vilket inte va så vidare kul men de är de aldrig med olyckor :S
I bilen från Jönköping va de fyra 17 åriga ungdomar och en 18 åring som va påväg ner till Halmstad för att åka på ett kristetläget och påvägen ner blev någon av bilarna blänad av solen vilket iledde krashen.
två av 17 åringarna avled en av dom gick på min skola. Sen fick jag även veta att en kompis var med i olyckan, eller känner han inte så bra men vet vem han är och sånt. Han har precis vaknat efetr att ha legat i koma. hoppas att allt kommer att bli bra med dig.

Usch va jag hatar sånthär ! Nu under de här två åren jag gått i Jönköping är de två stycken som har dött på skolan hur kul är de ?

PUSS


Städtajm

Idag har jag verkligen varit duktig om jag får erkänna de själv. Mitt rum har varit väldigt dammigt i flera veckor nu, och jag är vanligtvis den som tar atg i saker och ting i första stund och inte flyttar fram de hela tiden men nu har jag varit så förbaskat trött och har inte orkat att städa och plocka iordning på mitt rum. Dammet har legat i högvis på golvet och saker överallt så de ahr rent ut sagt sett ut som ett bombnedsalg. Men så idag efter en lite tupplur och lite vilande så tog jag fram dammsugaren och städade hela mitt rum inklusive min toalett de ni=)
Nu ska jag laga lite god mat till mig och min kära syster =) så får vi se om jag lyckas med de också idag!

Puss


De tar på krafterna

Jobbat och slitit sen kl 6 idag :S de tar på krafterna ska jag bara säga fast idag va jag så trött så jag kunde somat vilken sekund som hellst så jag tog de tidiga bussen hem=) de va skönt har precis fått i mig lite lunch =)
Funderar på att spola tillbaka tiden så långt bak att man kuden vara så liten och bara kunna sova middag=) så de blir nog en lite tupplug om en stund så man orkar med 5 hela arbets veckor =)
Annars har jag väl inga direkta planer för dagen ? lite pluggande till teoriprovet lär behövas och sen blir de väl en promenad om vädret tillåter =)

Puss

What is Love?

What is Love?

Regnet de bara öser ner !!

Just precis de är väl så den Svenska sommaren är, regnig och eländig ? eller har jag helt fel? :O
Har varit ute och gått en runda med Sofia efter halva rundan började regnet ösa ner och vi blev genomblöta fårn topp till tå. Men de va i alla fall härligt med en promenad och regnet satte ju fast på en så vi gikci nte i något slö tämpo precis afst de brukar vi ju inte göra ändå.
Nu blir de väl lite chillande vid datorn innan man ska sova.
Upp och jobba tidigt i moorgn igen :P 4.50 står klockan på bara att kliva upp och se glad ut =)

PUSS


Starta om på nytt?

Nu är loggen i lite rörese igen får jag hoppas =)
va inte så nöjd med min bloggdesign den känndes inte som mig :P så jag fårgade min kära kusin om hon kudne något om sånt så hon satt och fixade lite med bloggen igår =) men jag vet ej om de heller känns som mig :P tänkte kolla runt lite och få insperation och skissa lite på hur jag skulle vilja hade med fäger och så :P sen åfr jag se om någon kan hjäla mig och slutföra de =) någon som har tips på bra bloggdesigners sominte tar betalt (A)

Tänkte i vilket fall som hellst börja vara mer seriös med mitt bloggskrivade nu=) i alla fall fårn och med min 18 års dag :) jag ska försöka göra så gott jag kan med de i alla fall:) har fått så mycket insperation av vissa bloggar och vill få lika bra resultat som do mså de är väl bara att sätta igång antar jag=)
så jag säger lycka till lill mig själv :)

PUSS


RSS 2.0