Pearl Harbor

Har haft en mysig slappdag med min pärla Elin idag. Chill i soffan, promenad till Bea, massa bus med Ozzy och prat. Nu är maten precis klart och ljusen är tända, så nu ska jag spendera resten av denna söndagskällven i soffan med god mat och en film.
Så eftersom jag har tid så tänkte jag se Pearl Harbor eftersom jag aldrig sett den.

Halloweenfest

Vad skönt det är med dagar när man verkligen inte behöver tänka på något som har med skolan att göra.
Gårdagens festlighet vad grymt lyckat! Tror nog minsann att det var en av de roligaste kvällarna på Oscars på väldigt länge. Men förfesten var ändå bäst. Bea hade pyntat hela hemmet med kusligheter, maten var toppen och sällskapet kunde knappt blivit bättre.
Så idag tänkte jag försöka röja lite bland mina kläder om jag hittar orken och motivationen till det. Just nu vill jag bara ligga i soffan och ha de mysigt och kolla på film.
Tusen tack för en grymt lyckas halloweenfest Bea♥
Bilder kommer lite senare under dagen.

Kanske sista passet

Har redan börjat fixa mig inför kvällen, man får ta vara på den tiden man har. Har hunnit med ganska mycket nu på morgonen. Så jag hoppas att det inte blir allt för stressigt i kväll.
Nu ska jag fixa det sista och bege mig till jobbet. Kanske till och med sista passet i Ullared idag.

Scream

Vågar man kolla på Scream i sin ensamhet ikväll? Ljusen är tända och lägenheten är nedsläckt.
Jag tror jag gör ett försök.

Grannen blev nog allt lite rädd

Bea åkte precis hem, vi har testsminkat oss lite inför morgondagens festligheter. Jag tror minsann att grannen blev lite rädd när Bea skulle springa ut till bilen för att ingen skulle se henne på vägen.
Min outfit är fortfarande inte riktigt spikad. Om jag inte lyckas få på resårbandet på masken så får jag tänka om. Tur att jag ska jobba i morgon och kan göra ett impulsköp i så fall.

Renovering

Bloggen är under renovering för tillfället! Så håll ut!

Höstrusk

Lite shopping i höstrusket och en hemma gjort fotostudio har varit tidsfördrivet i de senaste timmarna.
Foto: Mikaela

Killers

God Morgon!
Blev ganska sent igår, men trots det så hann vi bara med att se på en av de tre filmerna vi hyrde. Killers, mycket speciell film med väldigt bra. Så om ni inte har sett den så tycker jag att ni borde se den!
Nu väntar ännu en dag med fina Mikaela, idag blir det en snabbis till knalleland för att fixa lite småsaker vi inte hann med igår. Sedan är tanken att vi ska ge oss ute och fota, hoppas bara inte regnet börjar ösa ner.

The big city Borås

Nu har äntligen sen stora klumpen släppt som har befunnit sig i magen den senaste tiden. Nu är tentorna över för denna gången, nu ska man bara hålla tummarna på att man klart dom också. Så än ska vi inte säga hurra.
Idag blev det lunch på Sakura för att fira lite, direkt efter de åkte jag och Mickis till the big city Borås. Där jag befinner mig för tillfället. Det har blivit lite shopping i knalleland, handlade mat och lagade lyx middag, badat bastu i Mickans super coola bastu, party bastun som jag så fint kallar den. Musiken strömmar ut ur högtalarna som man inte ens ser, så där kan man ha förfester minsann.
Nu ligger vi och degar i soffan och bara tar det lugnt och njuter av att inte behöva göra något. Så snart blir det massa film tittande. Lär ju inte bli läggdags än på ett tag.

Konsumentbeteende

Tanken var att jag skulle gå upp när klockan ringde 06.40, men istället för att gå upp då tryckte jag på snooz x antal gånger innan jag gick upp. Så klockan hann bli 0.730 innan jag var ur sängen. Genast fick jag en timme mindre att plugga. Nu är pluggandet igång, men inte så effektivt som jag hade hoppats på. Det finns ju 300 andra saker som är mycket roligare än att plugga. Men jag får se de positivt, jag ska ju ut på lite äventyr senare idag så får väl plugga extra hårt nu så jag kan njuta av eftermiddagen.

Mycket på schemat

Nu är en av två tentor avklarade. Direkt efter tentan gick jag och Mickis en snabbsväng på stan innan vi gick hem hit och åt lunch. Gick ytterliggare en snabbsväng på stan innan vi gick ner till gymmet och körde ett pass. Måste försöka komma igång med gymmandet nu igen. Efter en timmes gym så fick jag skynda mig upp till jobbet, blev ett tre timmars pass idag. Så det har blivit väldigt lite plugg idag.
Nu ligger jag bara i soffan och är helt död efter en fullspäckad dag, tror att jag kommer ligga kvar där en stund till.

Monday Morning

God morgon!
Nya vecka, nya möjligheter. Sitter och väntar på att klockan jag ticka på. Om en stund ska jag iväg på en Clinic efter det väntar en lång dag med massa plugg. 10-18 ska jag försöka spendera timmarna med effektivt pluggande.

God natt

Nu skriker john blund på mig, så nu är det dags att sova. I morgon väntas en tuff dag full med plugg och då ska allt bara in i huvudet. Så nu lär det blir väldigt dåligt med bloggande fram tills på torsdag när tentorna är över. För nu ligger det största fokuset på pluggandet.
Men fet är så det är i slutet av en 7 veckor lång kurs.

Inte en av de bästa

Gårdagens festligheter var väl sådär. Inte den roligaste utgången, men jag fick ju i varje fall vara med mina tjejer. Träffade även min lilla partypingla ute igår också så kvällen var nog ganska bra ändå.
Idag tog jag är riktigt lång sovmorgon, vilket jag inte riktig har tid med i dagsläget tentorna närmar sig och jag behöver varje minut jag kan få till att plugga.
Nu ska jag åka hem till farmor och farfar en stund och fika lite, sedan blir det plugg resten av dagen.

Festligheter med tjejerna

Dagen har sprungit iväg ganska fort, jobbade 9.50-15.10 idag. Första riktigt arbetspasset på Intersprot, hoppas det blir fler.
Efter jobbet stod maten på bordet, det är lite lyxigt när mamma och pappa är på besök. Idag blev det indonesisk kycklinggryta och ris, mycket gott.
Nu är Fia och Josse här, så nu är vi i full gång med att fixa oss för kvällens festligheter. Bea kommer nog snart hoppas jag. Ikväll ska vi slå klackarna i taket. Hoppas på en toppen kväll med tjejerna.
Hoppas ni har en underbar lördag, även om vädret inte är det bästa. Här regnar det och är väldigt grått ute.

AW på Cheers

Har visst gett upp tentaplugget för idag, eller jag gjorde det för någon timme sedan. Har suttit konstant i flera timmar idag och försökt få in så mycket som möjligt i hjärnan men inte lyckats. Nu är lägenheten städad och snart ska jag bege mig ner till Cheers och på på AW med familjen sedan får det bli idolmys i soffan resten av kvällen. Det är så otroligt skönt med dessa lugna fredagar.
Ha en underbar kväll allihop!

Pulsklocka

Kom precis hem från en clinic på Intersport. Nu blev jag helt plötsligt ännu mer sugen på att köpa en pulsklocka.
Det kanske får bli en sådan här eller en liknande i julklapp till mig själv iår?

Marabou

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, bilen höll på att blåsa av vägen när jag körde så mycket stormar det ute. Innan jobbet idag hann ja in en snabbis på gekås och köpte lite småsaker bland annat den nya Marabou VINTER VIT.



Nu tänkte jag köra lite styrka innan jag kryper ner i sängen och laddar för ännu en tentapluggsdag.

Några timmars jobb

Nu ska jag åka ner till skolan och skriva ut några papper innan jag åker till jobbet. Ska försöka hinna in på gekås en snabbis och köpa lite småsaker. Hoppas på att det inte är så mycket folk idag.
Undra om man får leka med lika många danska barn idag, man lär sig nästan ett nytt språk för varje gång man jobbar.
Hörs senare!

Tentaplugg på g

Har precis varit på Intersport på ett litet möte. Så nu är jag redo att sätta mig ner och ta tag i tentaplugget några timmar.

Det snöar

Va uppe tidigt även idag, tog på mig träningskläderna och gav mig ut på en härlig powerwalk med Urla i kylan. Idag visade termometern -4, men det gjorde inte så mycket eftersom solen strålade så fint ute.
När vi gick längs havet såg det så lustigt ut, precis som om det var snöstorm ut över havet. Hann precis hem och duscha, och nu när jag tittar ut genom fönstret är det helt svart på himlen och snön faller sakta men säkert ner på marken.
En bild från dagens promenad.
Kanske dags att gå på jakt efter en riktig vinterjacka nu då.

Härlig dag

Redovisningen gick super idag, ännu ett arbete vi är godkända på. Så nu är det bara två tentor som återstår innan man blir 14 hp rikare. Direkt efter redovisningen åkte jag till jobbet och jobbade 4 timmar. Riktigt roligt idag, lekte lite med barnen idag, massvis med danskar. Efter jobbet åkte jag och systra mi på en lite shopping runda, second hand och vinterjacks span fick det bli idag.
Efter de hann vi med en rask powerwalk, så nu är det plugg på schemat innan jag ska få massage av min köra syster.

God morgon

God morgon!
Idag är det redovisning 8.15, en sådan där olagligt tidig tid man måste vara i skolan. Så idag ringde klockan 6.30.
Men nu är jag färdig och sitter i soffan och kollar på Vakna med The Voice. Direkt efter skolan måste jag skynda mig till jobbet så idag är det fullt upp. Vilket betyder att det blir mindre tid till tentaplugget.

Mycket inspiration

Nu är jag tillbaka i min lägenhet på västkusten. Dagen har gått i ett ända sedan jag åkte hemmifrån vid 14.00 idag. Stannade till en snabbis i Ullared och pratade med fina Bea en stund innan jag åkte vidare. Hann hem och packa ur bilen innan jag skulle iväg till nya lägenheten och skriva kontrakt. Så nu är det helt klart med flytten, datum är inte riktig spikat men det blir någon gång under december. Just nu längtar jag riktigt mycket till flytten, även om vi har en super lägenhet nu så ska de bli väldigt roligt och mysigt.
Direkt efter de gick jag vidare till skolan och spenderade 2 timmar där med att sitta och lyssna på Annie Seel en sjukt bra och inspirerade föreläsning. Så nu är massor med gnistor tända inom mig och inspirationen flödar.

Solen skiner

Hejdå småland Hej västkusten!
Nu ska jag bege mig ner till västkusten igen, får se när jag kommer på besök till vackra småland igen.

Hurtbulle

Idag kände jag mig riktig hurtig, en lång powerwalk med Fia tidigt på morgonen i de extrema höstvädret, regn och blåst. Nu är det verkligen höst på riktig, dags att köpa ny jacka kanske när det börjar regna in i den här hemma i småland hur ska de då gå på västkusten? Har även hunnit med att skriva ut lite papper på pappas jobb, träffade lite gamla fritidsfröknar och fröknar från lågstadiet, riktigt trevligt och dom är sig lika.
Nu har jag precis ätit en god frukost och satt igång med tentaplugget. Så nu blir det plugg några timmar innan jag packar bilen och åkte tillbaka till västkusten igen.

Morgonpromenad

God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen, men det känns skönt så kanske man hinner med lite extra. Nu ska jag ge mig ut på en powerwalk med Fia, hoppas att det blir lite ljusare snart bara. Bet blir en bra start på dagen.

Småland

Kvällen har spenderats med mamma och pappa, åt goda vofflor och drack te till kvällsmat. Gick in en snabbis till A och M och myste lite med dom. A läste sin läsläxa för mig och berättade vad de gjorde på simskolan och i skolan. Så duktiga tjejer!
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska packa lite innan jag kryper ner i sängen och gottar mig en sista natt innan det bär av till västkusten igen.

Powerwalk

Idag har jag trots allt lyckats vara rätt effektiv när det gäller pluggandet nu när jag tänker tillbaka på vad jag har hunnit med. Läst igenom lite föreläsningsnoter, kollat på en sammanfattningsföreläsning och gjort två övningstentor.
Så efter några timmars pluggande kände jag att jag behövde en välförtjänt paus, så jag mötte upp Fia och nu är jag hemma efter 1,5 timmes powerwalk med henne. Alltid lite trevligt att gå ut och gå med henne. Man får passa på när man väl är hemma.
Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra ett sista ryck med plugget innan det blir kvällsmat och mys med mamma och pappa.

NEW WEEK

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon som jag egentligen inte förtjänar. Men det var skönt att sova ut så nu kanske jag är redo att sätta mig och ta tag i tentaplugget. Idag måste mycket fastna i min lilla hjärna, så jag tror minsann att jag får ta och stänga av datorn så jag inte fastnar där var 10 minut istället för att plugga. Ska ju nämligen jobba tre dagar denna veckan så det blir ganska dåligt med plugg de dagarna.

Pictures from Saturday


Mycket trevlig kväll

Kvällen igår blev mycket lyckad! Först var det förfest hemma hos Josse, massa dans, prat och skratt. Efter några timmar drog vi vidare till parken för att slå klackarna i taket tillsammans med Nemo och Jockiboy från Kungarna av Tylösand. Jag vet inte när jag var i parken senast, brukar inte vara så vidare kul där men igår va det grymt!
Ska försöka hinna lägga upp lite bilder från gårdagen lite senare. Men nu tänkte jag stänga ner datorn och plugga några timmar. Tentorna närmar sig!

Kungarna av Tylösand

Nu laddar vi för en kväll full av festligheter med tjejerna. Ikväll ska vi slå klackarna i taket tillsammans med Nemo och Jockiboy från Kungarna av Tylösand.

Kallaste vintern på 1000 år?

God morgon!
Det är iskallt ute idag, tror nog snart jag får köpa mig en riktigt varm vinterjacka. På radion har dom ju skrämt upp oss med att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år. Tror ni det stämmer?
Idag ska vi i alla fall åka på marknad, och äta middag hos kusinerna. Hoppas att det blir lite varmare ute så man inte fryser ihjäl ute idag. Tror nog kameran får hänga med idag också.
Foto: Jag

Fredagsmys

Har varit och simmat och bastat med mammsen, riktigt mysigt! Hanna kom hem idag också så nu har hela familjen suttit och ätit god mat vet inte när vi satt och åt allihop tillsammans sist. Så nu ska vi förflytta oss ner till soffan och kolla på idol och mysa. Känner att jag behöver lite sådan här myskvällar. Hoppas allihop har en riktig mysig fredag.

Min lilla lurve tuss

Pluggandet går inte allt för bra idag, men lite har jag allt pluggat.
Va ute i kylan hos min älskade lilla Linus innan, det sägs att kaniner ska brukar leva i 10 år, men det måste vara något speciellt med min lilla lurve tuss, han fyllde nämligen 10 i Augusti och skuttar fortfarande runt i buren.
Har haft väldigt många kaniner i mina dar, och nästan alla har vi fött upp själva. Men nu har jag bara lilla Linus kvar. ♥

Lite fattigare

Det är inte billigt att gå till tandläkaren. Idag kostade de mig 350 för ett besök på tio minuter, tur att man inte behöver gå dit så ofta.
Har även hunnit med ett snabbt besök på vårdcentralen. Så nu är dagen igång. Men funderar på att lägga mig i sängen en stund innan jag tar tag i tenta plugget. Allt för att slippa plugga.

-5 och frost

Idag kände jag hur kylan bara drog in genom fönstret på morgonen. Men inte konstigt det är -5 och frost ute!
Bara att ta på sig lite extra kläder och åka ner till tandläkaren.

Mor och Dotter

Lagade mat till mig och mamma nu ikväll, så nu blir det mys i soffan till Robinsson. Pappa är iväg på bastu så de blir lite mor och dotter mys ikväll.
Har även fått träffa mina älsklings grannar en lite snabbis idag, dom blir bara större och större för varje gång man träffar dom. Så i morgon tror jag att det blir lite mys med dom.

Home Sweet Home!

Nu är jag äntligen hemma på hemmaplan igen, efter ca 9 veckor på västkusten. Direkt när jag kom hem så var jag hos läkaren och har väl fått lite mer grepp om min trötthet och yrsel som har pågått under en längre tid nu. Ska dit i morgon igen och ta lite provet. Tror att halsmandlarna kan vara ett av orsaken till detta. Hatar vissa läkare, har ju haft problem med dom väldigt länge nu, men det är ingen som säger något. Så fick skicka upp en remiss till sjukhuset själv för några veckor sedan, men de dröjer ju evigheter innan man får tid. Så nu ska läkarna här hemma skicka iväg en till ett annat sjukhus så får vi se vad de leder till.
Hälsade på pappa en stund på jobbet innan jag åkte hem, så nu är bilen ur packad och det står mängder med påsar i hela hallen. Så det är bara till att sätta igång och packa upp.
Får bli en väldigt lugn kväll idag, kanske en promenad med Fia och Josse och jag hinner och orkar. Är ganska trött idag, blev ju en sväng till Cheers igår så de blev ganska sent och några lite alkohol på de.

Hem till Småland

Efter att jag fått massage av min älskade syster igår så blev det visst en spontan tripp ner till Cheers. Quizzade lite med trevligt Oscars folk och minglade runt. En mycket spontan kväll som slutade med två shots i baren.
Hade nästan glömt av hur trevligt det var på quizze kvällarna, innan hade vi de som tradition i klassen att gå dit. Men nu var det ett tag sedan. Kan får bli ändring på det.
Nu ska jag packa det sista och göra mig iordning för att åka ner till skolan och ha sem, alltid samma mardröms tankar när man ska redovisa. Men idag ska det gå bra. Förmodligen kommer jag även hinna träffa dina Bea innan det bär av hem till Småland för blir föräldrarvård. Ska bli gott med mammas mat. Det har redan hunnit gå 9 veckor sedan jag var hemma sist.

HÖST

Har varit ute på en lång höst promenad idag, passade även på att fota lite.

Vecko Revyn

Fick nya Vecko Revyn idag, då tänkte ta med den hem i helgen och ha som paus underhållning mellan allt pluggande.

Inte som planerat

Dagen blev inte alls som planerat. Var först några timmar på Intersport, sedan hoppade jag på bussen till Ullared eftersom jag skulle jobba idag. Men efter några hållplatser hoppar Berfin på bussen och ser lite fundersam ut, så skulle hon tydligen ha det passet. Allt blev lite rörigt men jag hoppade av bussen och fick mig en lång promenad hem istället. Men jag ska inte klaga, fick lite motion och jag slipper stressa med plugget ikväll. Men det hade ju inte varit fel med lite money.
Så nu tänkte jag försöka få klart arbetet, så jag kan sätta mig och öva lite på redovisningen vi ska ha i morgon och efter det måste jag packa klart de sista, för i morgon ska jag på lite "semester" hem till hålan.

Jobb hela dagen

God Morgon!
Solen skiner och det är helt underbart höstväder ute. Synd bara att man ska vara inne hela dagen och jobba. Hade gärna spenderat någon timme längs havet och bara njutit av vädret och fotat massa. Men det får jag ta en annan dag.
Ska snart iväg till Intersprot och vara där några timmar innan jag åker vidare till nästa jobb. Så det lär inte bli så mycket uppdatering idag eftersom jag är hemma sent idag.
Nya schemat för det kommande kurserna ligger ute och det ser inte ut att bli så mycket ledig tid. Eftersom jag ska läsa tre kurser nu så kommer jag spendera ganska många timmar i skolan varje dag. Även fast jag har läst den ena kursen innan så tror jag att det är lika bra att se föreläsningarna en gång till, så att tentan går bra.

Börjat packa

Nu har jag packat bilen full med saker, massa lakan och handdukar som ska hem till hålan. Så nu blir det lite mindre att packa ner till flytten sen.
Ska strax krypa ner i sängen och läsa lite tänkte jag, ögonen går snart i kors, förstår inte hur jag kan vara så trött idag. Men jag tror jag har svaret, har inte varit ute på min powerwalk idag. Lite ångest över att jag avbokade spinning passet och struntade i min powerwalk. Men har ju hunnit med lite annat som var väldigt nödvändigt att fixa.

Mysig lunch på stan

Dagen har varit mycket bra. Först fick det blå några ganska oeffektiva pluggtimmar i skolan. Efter de mötte jag upp Bea, gick en sväng på stan och sedan avslutade vi med en mysig lunch på paganini.
Nu har jag hunnit med att plugga en stund och funderar på vad jag ska göra resten av eftermiddagen. Kanske fortsätta plugga eller ta itu med städningen och utrensningen kanske?

God Morgon!

God morgon!
Fick ta ett svårt beslut idag, utbildning eller skola? Får bli skola idag, skolan måste ju trots allt gå förts. Så nu är jag redo att cykla ner, efter en god frukost och en stor kopp te.
Förhoppningsvis blir det en mysig fika med Bea efter skolan idag innan hon börjar jobba.
Skriver mer senare

Spikmatta

Powerwalken med Bea, var underbar. Så sjukt fint att gå längs havet när solen håller på att gå ner. efter den gick vi och hämtade ut Beas paket på Kvantum och handlade lite mat. Nu ikväll har jag bara myst i soffan och fixat all tvätt som jag tvättade idag.
Nu tänkte jag krypa ner i min säng och lägga mig på "spikis" en stund, har nästan inte somnat en ända dag utan att ligga på den en stund sedan förra sommaren när vi var uppe i Stockholm och av en ren slump hamnade ute på gärdet och var med och slog världsrekord i att ligga på spikmatta.
Tro det eller ej men det är skönt att ligga på den, plus att man somnar extra gott. Så värt att testa för er som inte vågat!

Höstpromenad

Tänkte börja packa lite idag inför flytten, så jag kan få med mig lite småsaker hem till a-town på torsdag när jag ska hem. Men först ska jag invänta pärlan Bea, så ska vi ge oss ut på en lång härlig powerwalk i det fina höstvädret. Det är så mysigt att gå längs havet när solen skiner.

Resumé från helgen

Nu äntligen har jag fått gjort lite som jag egentligen skulle hunnit innan helgen. Men bättre sent än aldrig brukar det heta.
Här kommer en liten resumé från helgen.
Lördag:
Började dagen med att kolla på en ny lägenhet, så nu är det nästan helt klart att vi ska flytta den 1 December. Bara ett kontrakt som ska skrivas på också. Lägenheten blir mycket mindre men det ska nog gå bra ändå. Man får inte klaga, det är ju som sagt var bostadsbrist i denna staden.
Efter de blev det en snabb sväng på stan, innan vi bestämde oss för att göra en spontan utflykt till Kinna och Skene. Där blev det också lite shopping, fick med mig ett par skor hem som jag hoppas kommer bli perfekta nu till hösten. Hann även med en mysig fika hos kusinerna, det fick bli väldigt snabbt vilket var synd. Träffas ju inte så ofta.
Efter de träffade vi Ricky och pratade lite, har inte träffat honom sedan förra sommaren då vi var i Stockholm och slog världsrekord i att ligga på spikmatta, (vilket var en väldigt speciell och sjuk dag.) Han hade åkt ner till Skene för att tävla i shootfighting, så det slutade med att jag och Hanna satt där i en kall industrilokal och kollade på när han slogs. Första shootfighting-tävlingen jag har sett live, man blev ju nästan mörkrädd när man såg hur de
slogs.
Avslutade kvällen med en mycket trevlig utgång med Bea, Emma och Therese.
Söndag:
Jobbade 11-18.15. Ganska segt att kliva upp ur sängen på morgonen om man säger så. Kom inte hem fören halv 8 så det blev en lång dag i Ullared. 


Tiden går för fort

Förlåt får den dåliga uppdateringen i helgen. Men jag har haft fullt upp, tiden går för fort så man hinner inte med någonting nu förtiden. Men jag tror att jag har hittat problemet, tentorna börjar nära sig.
Helgen har i varje fall varit lysande. Det kommer en liten resumé lite senare när jag är hemma igen.
Mycket att göra idag, så det är bara till att fortsätta med ett leende på läpparna.

HELG!

Äntligen är det helg! Som jag har längtat, veckan har bara sprungit iväg. Nu på eftermiddagen har jag och Hanna varit och kollat på en ny lya, får se om det dyker upp lite fler alternativ som verkar intressant.
Ikväll är ljusen tända och maten står i ugnen. det blir en myskväll med min kära syster ikväll. Ska bli otroligt skönt att bara ligga i soffan och mysa, ladda inför morgondagens festligheter.
Älskade västkusten ♥

Powerwalk & Fika

Redovisningen gick bra idag, det kanske var för att jag slapp. Men det blev en intressant diskussion. Efter skolan bytte jag och Mickis om till träningskläder och gav oss ut på en powerwalk längs havet. Innan hos skulle ta tåget hem till Borås gick vi förbi Espresso House och köpte varsin kaffe och satte oss i pareken och pratade massa. Så himla mysigt, måste göras om snart igen, vädret var ju dessutom helt underbart. Hinner inte ses lika ofta längre vilket är väldigt synd. Måste bli bättring på det.

Bra start på dagen

Mycket bra start på dagen, 1 h 15 minuter lång powerwalk med Urla. Duschat, ätit frukost och fixat mig. Nu är jag redo att cykla ner till skolan för och gå på dagens seminarium. Är dock sjukt seg efter promenaden så det känns inte lockande att behöva cykla ner. Plus att jag har världens klump i magen eftersom jag inte vill redovisa.
Längtar tills 12.15!!!

07.00

God morgon!
Idag har jag fått fört mig att jag ska vara duktig och gå ut och powerwalka nu på morgonen. Men när jag kollar ut genom fönstret så ser det rätt kusligt ut, det är helt bäcksvart ute. Tur att jag ska möta upp Urla.
Så just nu sitter jag och lyssnar på Hoffmaestro för att vakna till lite.

Pluggdag

Dagen har spenderats med massa plugg. Dock lite för lite. Men har i varje fall fått gjort en hel del på arbetet idag-
Har även hunnit med en lång powerwalk med Urla innan i eftermiddags.
Nu har jag precis spenderat en timme i soffan och kollat på Kungarna av Tylösand, sjuk serie det där.
Tänkte plugga lite till nu, öva lite inför redovisningen i morgon. Kommer att ha en stor klump i magen ända tills 12.15 i morgon när lektionen är över.

God Morgon

God morgon!
Det var meningen att jag skulle börja dagen med en powerwalk idag, men vädret är verkligen inte på min sida. Jag vet att man inte ska skylla på vädret. Men det får bli en lite senare promenad istället.
Nu ska jag få i mig lite frukost och hoppa in i duschen. Sedan blir det plugg nästintill hela dagen skulle jag tro.

Life is wounderful

Hämnden är verkligen en film jag starkt rekommenderar er att gå att se. Sjukt bra men sorglig.
Nu sitter jag hemma på mitt golv i mörkret med massa tända ljus och lyssnar på Hoffmaestros nya album på Spotify.
Life if wounderful

Hämnden

Har haft fullt upp hela dagen idag, spenderat nästan hela dagen på Intersport idag. Började med en utbildning som handlade om tennisracketar och lite skor, mycket intressant och ett ämna som verkligen passade mig.
Efter några timmas arbete blev det en lång power walk med min söta syster.
Dagen har varit helt kanon bra hittills.
Nu ska vi gå och möta upp farmor och farfar och gå på bio.

BOSTADSLÖS

Har haft en underbar efter middag med min pingla Bea. Först gav vi oss ut på en lång powerwalk längs havet. Efter det fick jag bli hennes privata sömmerska och sy upp lite kläder.
Nu sitter jag och deppar vid datorn och letar lägenheter, blir nämligen bostadslös om mindre än tre månader. Hur ska detta gå i en stad där det är ständig bostadsbrist. Men jag hoppas på att det kommer lösa sig!


Detox

Läste just på en av bloggarna jag följer om en 2 dagars detox kur. Det känns som om det skulle vara något för mig just nu, skulle behöva resa ut hela kroppen på alla gifter och slaggprodukter som samlas. Efter de senasre veckornas onyttigheter skulle en utrensning sitta fint.

Mentor

Nu äntligen är jag hemma och kan koppla av en liten stund i varje fall. Dagen började med några timmas pluggande i skolan med gruppen. Nu har vi nog fått ihop arbetet, bara slutsatsen som fattas sedan är vi redo att skicka in.
Direkt efter det så mötte jag upp min mentor för en lunch, så nu är jag även mätt och belåten och har fått prata av mig lite. Känns som om det är ganska mycket just nu så det känns skönt att ha någon att bolla lite idéer med.

Top model 14

Ni missar väl inte att Top Model 14 börjar ikväll?

Powerwalk

Kom precis hem från en lång och härlig powerwalk. Vi hade motvind första biten, så hoppas de gav dubbel träning.
Nu ska jag köra lite styrka innan jag ska in i duschen. Sedan blir det kvällsmat och mys i soffan.

Intervju

Idag har tiden bara sprungit iväg, började med att vi åkte ut till HTH kök på en liten intervju i företagsledning. Den gick mycket fortrare än förväntat så vi åkte till skolan och skrev ihop lite på arbetet. Efter det bar det av direkt till Intersport för att lära mig massa nytt. Så nu är jag äntligen hemma och kan sätta mig ner och plugga en sund.

Shopping,party och jobb

Har varit dålig på att uppdatera i helgen. Men jag fick i alla fall shoppat en hel del i lördags på min lilla shoppingrunda. Fyndade en klänning på Vila, som jag sydde om eftersom det både va förstor och för lång, så nu är det bara knapparna som ska på. Sedan köpte jag även lite smycken, kände att jag behövde lite förnyelse. Ska försöka lägga upp bild senare.
Kvällen spenderades med trevligt folk, vi hade lite förfest här innan vi gick vidare till Oscars och slog klackarna i taket. Dock blev det inte så mycket dans efterson det var sjukt mycket folk ute, men det va en mycket trevlig kväll i alla fall.
En liten smygtitt på klänningen som fick bli lördagens partyoutfit.
Söndagen spenderades på jobbet, ganska segt men pengar är alltid välkommet.

En höstig söndag

God morgon solstrålar!
Vaknade ganska tidigt ändå, tänkte att jag skulle kunna sova ut ordentligt idag. Men ligger jag kvar i sängen en stund till så kanske jag somnar om?
Idag tänkte jag mysa till de lite extra, gå en sväng på stan och kika lite, se om man kanske kan hitta några fina blommor på torget och bara ta det lugnt. I kväll blir det förmodligen utgång med skönheterna Bea och Elin. Men det får nog bli ganska lugnt med tanke på att jag ska jobba i morgon.

Varenda ljus är tänt

Gjorde en lyxig kvällsmat idag, kände att jag behövde de. Råstektpotatis och honungsmarinerad kotlett.
Har laddat upp med en skål godis och lite dipp och grönsaker då jag har något som underhåller mig ikväll. Kanske inte de nyttigaste men ibland får man festa till det lite.
Har tänt varenda ljus man kan tända i denna lägenheten också, så nu är det riktigt mysigt här, bara lite sällskap som fattas.
Ska sätta på en film också, så är jag helt redo för en myskväll.
Känner att jag behöver en sådan här dag, det var evigheter sedan jag bara låg i soffan en fredagskväll och tog det lugnt.

1 Oktober

Oj, jag har nästan glömt av det helt! idag är det ju första Oktober, springer inte tiden iväg lite för fort? Det känns som om det nyss var vår ute.
Idag va första dagen man inte kan använda 50 öringarna i affärerna. Känns inte det märkligt att vi kan säga till våra barn och barnbarn i framtiden att vi en gång i tiden kunde köpa tuggummi för 50 öre?

Helg!!

Äntligen är det helg! Har jobbat klart mina timmar för idag, sjukt trött i hela kroppen, det märks att jag inte har gjort annat än att ligga i soffan hela veckan.
Tänkte försöka röja upp här hemma lite och hitta något gott recept tills ikväll. Lite får man väl festa till det när man är själv?
Det känns konstigt att vara själv helt plötsligt, har alltid systeryster till mitt sällskap men inte denna helgen, hon har åkt hem till skogen.

RSS 2.0