Onsdag,Torsdag,Fredag

Så nu är jag äntligen hemma igen. Här kommer lite uppdate från de senaste dagarna.

Onsdag:
Det blev en tidig dag gick upp vid halv 8 och åkte iväg till stugan för att hämra resten av familjen. Sedan blev det en liten roadtrip för mig och syrran, föst åkte vi och bytte bil och stannade i butiken där min käre kusin jobbar.
Köpte mig en super härlig morgonrock den kommer nog verkligen komma till användning nu när jag flyttar ner till Varberg. Höstarna och vintrarna där nere är ju inte precis som hemma i denna lilla håla. Så då ska den nog kunna komma till användning.
Sedan fortsatte vi ner till Vbg skulle hämta mina nya glasögon, det blev en chock när jag tog på mig dom, jag kunde se haha nu förstår jag varför jag inte såg något i dom andra glasögonen. Men det är väldigt ovant nu men jag kan ju se omvärlden i alla fall.
Så blev det en snabbis på stan sen gick vi och köpte mat och åkte ner och satte oss vid ankarett och åt. Första gången i hela mitt 19 åriga liv åt jag en glutenfree kebabrulle. Den bästa pizzerian jag någonsin har varit på hitils i alla fall, så dom kan ju räkna emd att jag kommer tillbaka.
På vägen hem stannade vi til lite snabbt i Ullared men det var sjukt mycket folk så blev ingen längre visit där. Men träffade underbara Ida så vi stod och pratade en liten stund.
Sedan avslutade vi dagen med Allsång i Svenljunga.

Biler från Onsdagen


Även min syster tyckte att det var gott, du tyckte nog inte glutenfrittbröd är så äckligt som du säger.


Ja vad man man säga att medelåldernlåg på? 75+


Lite mer folk


Robin Bengtsson


Massor med folk


Allsång, 2 meter ifårn oss tur att jag slapp skämma ut mig inför hela Svenljungas befolkning genom att sjunga i den där mikrofonen ;)

Så jag nåste säga att det var en mycket lyckad och härlig Onsdag men härlig avslut på dagen.

Tosdag:
Började dagen med att cykla in till Ambjörnarp och tog mig ett litet trängspass med lite intervallträning på pappas lilla cykel. Bra start på dagen i alla fall.
Sen nör jag kom tillbaka till stugan var jag helt slut så jag somnade igen.
det hände inte så mycket på dagen egentligen, det kom en mystisk sotare som sotade skorstenen, sen bar det av in till Borås.
Jag har hittat min nya favvo butik eller jag har tyckt om den hela tiden men men älskar jag den LAGERHOUSE där kommer jag köpa in mycket prylar till mitt lilla boende, och om jag inte får göra det nu så gör jag det om ca 2 år när jag förmodligen flyttar till en lägenhet.
Sen åkte vi hem till Daniel och KIkki och åt mycket god grillad mat och tårta, härlig väder hade vi också Piss regn ;) det gillar vi väl?
Sedan avslutade vi kvällen med Rydell och Quick på torget i stan.





Ännu en härlig kväll. Nästa torsdag blir de Borås igen, avslutning på alangjackten och sista sommartorsdagen.

Men nu är det fredag och vad händer idag?

Hugs&Kisses

Stressad

Nu är jag ganska stressad ska åka om 5 minuter, lite svårt att blogga, borsta tänderna, och packa de sista , mata kaninen samtidigt men jag får göra så gott jag kan.
Nu kommer det inte bli så mycket bloggar de närmstadagarna.
Planerna för dagarna som kommer:

Idag:

En snabbis till stugan och hämta upp dom andra
Byta tillbaka till våran lilla bil
Sen ska jag och syrran åka till Vbg och Ullared och spana lite
18.00 Allsång i Svenljunga med Robin Bengtsson

Torsdag:

Skulle tro att det blir chill hela dagen och lite schteek i solen om vädret tillåter.
Sedan bär det av in till Borås för shopping och mys med familjen kanske träffa lite vänner där inne också.
Rydell och Quick i täten.

Sedan kommer jag hem på fredag skulle jag tro och då blir dt att uppdatera bilder så ni har lite att roa er med :)

Tjingeling

Hugs&Kisses

Borde vila fötterna

Tror att mina fötter behöver vila lite nu, har fått lite vatten blåsor under fötterna blää. Jag vill inte vila jag har ju precis kommit igång. Menmen det blir väl vila någon dag nu då.
Nu känner jag mig lite duktig tog mig i kragen och började städa mitt rum i alla fall, har dammat så nu är det bara dammsuga också.
Sen är det bara toaletten kvar.
Nä nu ska jag försöka sätta mig i solen och få i mig lite mat kanske?

Hugs&Kisses

Den lilla rosa

Kemtvätten var ju så klart inte öppen så får åka ner någon dag nästa vecka om jag är hemma. Men lyckades bta min tid hos optikern i alla fall så nu ska jag nog kunna köpa nya linser också.
Det är en befrielse att vara hemma själv, man kan göra vad man vill utan att behöva tänka på vad andra tycker och tänket.
Nä här kan jag ju inte sitta hela dagarna så nu ska jag försöka städa lite och vrida upp musiken på högsta volym.
Tips på ny och bra musik? behöver fylla på min lilla rosa Ipod med gooa låtar.

Hugs&Kisses

Min nya drog Power Walk

God förmiddag :)
Nu har halva dagen gått, eller nästan i alla fall. Vaknade redan vid halv åtta även om jag inte hade satt klockan fören på åtta när jag tänkte gå upp och ta mig en Power Walk, en mycket bra start på dagen och min nya drog.
Satte på en kopp kaffe och gav mig ut i de halvtråkiga vädret. Men nu har det snabbt förvandlats till sol härligt härligt det vill vi se mer av.
Jag har fixat endel till högskolan nu så när är nästan allt fixat, bara lite småsaker kvar.
Så för att göra lite nytta idag också så tänkte jag bege mig ner till samhället och se om kemtvätten är öppen så jag kan lämna in min klänning, eller VÅGAR jag det ?? Tänk så blir den helt förstörd ? Jag har ju ända lagt ner minst 20 timmar på bara broderandet. Men men det får gå som de går bara att göra en ny i värsta fall.
Sedan ska jag försöka byta min opriker tid också sen blir de väl hem och städa?

Hugs&Kisses

Dagens projekt

Jag lyckades hitta det jag behövde när jag var iväg och letade efter penslar och en roller i affären, så nu har jag grundat tavlan två gånger med vi färg. Så i morgon hoppas jag att jag kan åka ner till skolan med pappa och börja på min tavla.





Mitt andra lilla preojekt för dagen blev att sy klart tyget till min systers solstol som hon har gjort i slöjden, den har bara sått där i vardagsrumemt och mamma och pappa har klagat på att den aldrig blir klar men nu äntligen är den färdig, Man klarar inte av att både hålla en solstol och sy santidigt så därför krävdes lite hjälp.
Vad tycks?







Så blev resultatet visst har båda gjort ett bra arbete?
Nu känns det som att jag börjar göra lite nytta på detta sommarlovet eller i alla fall de här senaste dagarna, jag sitter inte vara och slöar inne vid datorn eller tv:n.
I morgon ska jag nog kolla igenom garderoben och göra fint i den.

Hugs&Kisses


Nya planer på g

Nu är det full rulle i huset igen, det var rätt skönt att vara hemma själv måste jag säga man kunde gör vad man ville och ingen brydde sig.
Nu måste man göra precis som alla andra.
Hålelr på med mina lilla kokboks pärm och sätter in alla recept i den som jag rev ut från tidningar igår. Sedan ska jag även göra en liten träningspärm men den får vänta lite har lagt in alla övningar i plastfickor nu i alla fallsen är det bara en pärm som saknas.
Nu tänkte jag åka en sväng till Gvd och köpa mig någora penslar och en roller för här ska målas



Har en tavelduk på 70x90 cm så nu får ni förlja mitt lilla projekt.

Hugs&Kisses


Ny vecka

Ny dag nya möjligheter. Nu vet man knappt vad det är för veckodagar längre, och ändå har jag bara varit ledig en vecka men alla dagar ser ju lika dana ut när man är ledig oavsätt om det är helg eller inte.
Men nu är det en ny vecka som förmodligen komemr rinna iväg lika snabbt den också. Har inga större planer för denna vecka förutom att det blir Allsång i Svenljunga på onsdag och Borås på torsdag.
Började dagen med en härlig Power Walk, hade förväntat mig att jag skulle hinna innan regnet kom men det gjorde jag inte, men vad skadar det? Det lucktar ju så gott när det duggregnar nu på sommaren.
Nu ska jag fortsätta fixa min frukost innan jag börjar dammsuga huset.

Tjingeling

Hugs&Kisses


Ett litet mystiskt klister hjärta

Nu sitter jag i min mysiga säng och fixar bland alla mina smycken kan behövas fick ju en hel del i studentpresent och mitt smyckes skrin är helt överfyllt av både de ena och det andra.
Så mitt bald allt ihop så hittar jag denna lilla söta lapp som jag fick i en presentbutik för en väldigt massa år sedan.





Undra vem som ska få etta lilla klister hjärta? har det legat där  i säkert över 8 år kan det säkerligen ligga där ett tag till men vem vet?
Kanske blir det just DU som får det?
Bara att visa att man gör sig förtjänst av det kanske?

Hugs&Kisses

Full fart frammåt

Nu kan väl ingen kalla mig lat?
Dagen började ju med en timmas Power Walk, efter det fortsatte jag med att åka ner och panta burkar och slänga massa tidningar och nu har jag precis klippt gräset på både fram och baksidan. Är jag en duktig flicka nu? Nu är det bara huset som ska städas, någon nytta måste man ju göra så att mamma och pappa kan ta det lite lugnt på sin semester.
Så nu tänkte jag ta en liten paus och laga lite lunch innan storstädningen fortsätter.

              




Hugs&Kisses

God Morgon

När väckarklockan ringde vid halv 9 för att jag hade tänkt att gå upp och koka kaffe och sedan ge mig ut på en Power Walk var det ingen idee att ens tänka tanken att gå upp för jag var så himlans trött, så jag somnade som som vanligt när jag har tänkt att gå upp tidigt.
Men vaknade som tur var en timme senare så då kom jag inte undan var tvungen att gå mig ut. Det regnade ju inte så fick ju passa på eftersom jag var så klatig att jag glömmde min regnjacka i stugan menmen finns säkert någon här hemma kan man låna om det skulle bli regn till eftermiddagen/kvällen.
Så nu är jag pigg och mycekt gladare efter en timmas härlig Power Walk.
Ska sätta mig vid köksbordet och äta något gott till frukost och ta med mig papper och penna och börja skriva ner lite saker till flytten nu hade jag tänkt.

Tjingeling så länge

Hugs&Kisses


Fotbad,ansiktsmask och film

Nu ska jag göra mig förtjänt av ett härligt fotbad och ansiktsmask, efetr det väntar sängen och kvällens underhållning
Kvällens underhållning består av nya Vecko Revyn och den nya HM kattalogen :) Seda nefetr det får det nog bli en film det var längesedan.
Men vilken? Tips?



Här har ni endel av det jag har pysslat med idag som förhoppningsvis kommer smycka våra väggar i lägenheten.



Hugs&Kisses

Gult är fult

Lite nytta måste man göra, såg en spegel i garaget här om dagen som jag hade i mitt rum för något år sedan. Den var gul och ful men passade utmärkt i mitt dåvarande blågul silvriga rum.
Men nu är den inte gul längre utan guldig. Hade ju lyckats ta en så fin bild men nu vägrar min kära mobil och dator att sammarbeta så får inte över den på något vis så får väl lägga in bilden i ett senare inlägg om de lyckas funka får väl hoppas på det för jag är NÖJD.

Hoppas på att dom bättre tiderna närmar sig snart för det är funkar inte !
Vad händer ikväll? :S Det är helt dött!


Hugs&Kisses

Bara 27 dagar kvar

Kom precis hem fårn en underbar Power Walk, kunde behövas efter all god mat igår så det var skönt att komma ut lite man får passa på så länge regnet inte är framme. Lyckades nästan komma undan det, men man såg att det hängde i luften fick bara några få droppar på mig så inget som skadade.
Nu ska jag sätta mig och ta tag i packningen ochskriva upp vad so mska köpas in, flyttar ju om bara 27 dagar och den tiden lär väl flyga iväg den också.
Sedan håller jag på att bränna över alla filmer fårn Dvd hårddisken till dvd skivor så man kan börja spela in lite filmer igen.
Så nu har ja gsatt musiken på högsta volym, man får passa på när man är hemma själv.



Spotify ;)

Hugs&Kisses

I en klass för sig

Tjooo
Nu var man hemma efetr ett underbart 90 års kalas massa god mat men framför allt så fick ja gträffa alla gooa släktingar som man inte träffat på år och dar. Det var super mysigt och trevligt måste verkligen bli ändring på detta så att man får träffa sina tredjekusiner och alla andra lite oftare.
Nu behöver man inte äta på fler dagar man lär ju rulla fram av den goda maten annars.
Åkte hem fårn stugan för en timme sedan, klarar inte av att spendera för mycket tid där när det är uselt väder så jag beslutade mig för att åka och och gör nytta istället.
Så nu ska jag ge mig ut på en Power Walk innan regnet kommer tillbaka




Tjingeling

Tiden rinner iväg

Nu har jag märkt att det inte bara är abetsveckorna som rinner iväg, nu har jag haft semester i en vecka och den har ju runnit iväg lika snabbt.
Man hinner ju knappt tänka fören det är en ny dag.
Nu sitter jag i soffan och äter en liten lyx frukost tunnbröd med rödbetor och fil och flingor och ägg.
Ska iväg på 90 års kalas sedan till mammas coola moster Rut. Då lär det bli endel mat så nu får det bara bli frukost idag annars kommer man rulla fram efter all tårta och liknande.
Nu ska jag fortsätta att äta och sedan fixa iordning mig lite :)

Hugs&Kisses

Beachen 2010 nästa??

God kväll eller natt kanske det är nu?
Dagen idag ahr varit väldigt lugn och onyttig. Det ända vettiga jag har gjort idag var att träna tennis i en och en halv timme med min syster, ett mycket hårt pass, fyy vad usel jag har blivit dock så måste nog sätta fast med tränandet öven om jag har slutat träna tennis så kan man ju spela lite då och då för att hålla igång spelandet.
Sedan ahr det bara blivit slappande och städat hela dagen. Mamma och pappa åkte till stugan så vi har varit hemma själva. Fick den briljanta ideen att spela Sims 2 innan så vi instalerade de p åvåra datrorer och satte igång men mitt spel kraschade ju hela tiden så jag gav upp och fick damp på Hanna för att hon skrattade hela tiden.
Så tog en liten promenda med Wiliam och snackade med honom avr ju inte igår man träffade honom så det var trevligt.
Å nu är jag hemma igen ochska vän stax krypa ner i sängen så man orkar med ett 90 års kalas i morgon med amssa mat. Hur ska dett sluta?
Hårdträning nästa får ligga i med årdträningen så att man kan komma i form till Beachen 2010 i alla fall någon mål måste man ha och då får man börja nu tror jag.

Sov gott och dröm söta drömmar alla gooa människor där ute :)

Hugs&Kisses

Ny bloggdesign

Wohoo, då var mina nya blodd design på plats. Hoppas att den ska bli bättre än den andra nu men det tvivlar jag inte på den är ju rosa.
Nu ska jag bara förska få till den såden blir ännu snyggare med lite smådetaljer.
Lite måste jag ju klara av själv?

Planerna för dagen är inte riktigt spikade ännu men det blir väl städa,träna och chilla som vanligt ska plnaera lite inför flytten också vad man behöver köpa osv.

Hugs&Kisses

Smögen

Nu äntligen är jag tillbaka efter denna lilla mysiga tripp i Smögen, eller Kungshamn eller vad ska man säga?
Vi bodde på en liten mysig camping som hette Solvik utanför Kungshamn.
Vi åkte dit i Måndags efter att vi hade varit och fixat med glasögon och hyreskontrakt i Varberg som numera kommer bli min hemstad.
När vi kom fram var det helt ok väder fast det blåste som aldrig förr, menmen man kan ju inte få allt tältet höll bara på att blåsa ner i havet eller nästan i alla fall så mycket blåste det.
Men vi vaknade på samma ställe på morgonen så så farligt var det inte. Jag och min kära syster gled runt på campingen och så allmänt blonda ut fanns ju inte så mycket att kolla på men vi hittade allt lite smått och gott.

















Så nu är jag hemma i regnet igen, hoppas ni har en bra semster och ett bra sommarlov allihop? vad är planerna för sommaren ?

Hugs&Kisses

Sko mani?

Oj oj oj . . inte bra detta men det struntar jag i.
Ännu ett par nya fina skor till min lilla skosamling måste ta och städa bland mina skor och täkna alla, eller vill jag verkligen veta hur många par skor jag har som jag nästan aldrig har använt?
Men dessa kommer nog komma till användning nu till hösten.





vad tycks? Rea är bra det gillar vi:)

Hugs&Kisses

Lite bilder från i Torsdags









Den goda maten på lilla Torget, fick en super god annans glass i födelsedags present av en som jobbade på restaurangen. Tusen tack enormt god glass.



Hugs&Kisses

Dålig uppdatering

Hejhej

Nu har det gått några dagar sedan jag uppdaterade er på bloggnen.
I Torsdags var vi inne i Borås och åt god mat på lilla Torget och efter det blev det lite shopping och Bio. Vi var och kollade på Brüno, en bra film som jag verkligen inte skulle roekomenadera från 11 år dock.
En mycket mysig och trevlig födelsedag.

Nu äntligen har jag arbetat klart för den här sommaren eller jag tror det i alla fall om jag inte behövde jobba lite vecka 32 men det får jag väl veta nu inom de närmsta dagarna.
Så i fredags efter jobbet åkte jag pappa och Hanna direkt till stugan och så tog vi en lite sväng till Skene och Kinna och kollade på lite tyger och skor, svin dyra tyger vet inte hur jag komme rha råd att sy kläder nu när man har slutat skolan.
Sedan blev de mys i stugan med familjen och fira att alla har semester nu.
Och igår blev det bara mys hela dagen och så kom mina kusiner och firade mig så åt vi tårta och god mat.
Blev en liten svöng till Matilda på kvällen där vi satt och snackade och hade trevligt, planerna var att vi skulle till sigges men när vi kom dit så såg de dött ut så jag åkte hem istället, men en trevlig kväll.

Hugs&Kisses

Det är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag

Grattis grattis till mig på min 19 års dag.
Dagen till ära likt alla andra dagar började jag jobba vid kl 05.40 Jippi kunde man börja dagen mycket bättra?
Vart var frukosten på sängen och den underbara sången?
Men jag har haf ten helt underbar dag på jobbet i vilket fallsom hellst, hade bakat en smarrig tårta och tagit med mig till dom på Rehab och bjöd på det var ju en till som fyllde år där idag så tänkte att de skulle firas lite.



Smarrigt smarrigt Sofias special kladdkaka

Få var dom så gulliga så dom hade köpt en blomma till mig Tusen Tack:)




Lite suddig men den fåt duga:P

Nu ska jag kolla klart på vilka filmer som går på bio ikväll. Ska åka in till Borås med familjen och fira mig lite med att gå ut och äta oc hgå på bio, det står nog mellan Brüno eller The Proposal.
Någon som har tips? Alla hitils har föreslagit Harry Potter men kanske inte så kul när man inte har sett någon annan av dom filmerna, men nu märker man ju att man ligger efter så får ta och kolla på dåm någon dag någon som vill ha Harry Potter maraton med mig så är det bara att säga till.

Hugs&Kisses


Finns inte så mycket att säga

Bara 2 dagar kvar på jobbet nu, och i morgon fyller jag ju självklart år. Tror ni att det är någon som orkar upp kl 5 och sjunga för mig och ge mig frukost på sängen?  Tror inte det va får väl klara mig utan iår också men det går nog galant.
Idag har det varit chill på jobbet och ännu inga spindlar som har synts till alla kommer väl på fredag?
Det finns inte så mycket att säga om mitt jobb, man ser lagon sliten ut hela dagen och allt flyter på. Städar och sliter elelr sliten kan jag inte direkt påstå men städar gör jag.

Sen när jag kom hem var huset tommt  pappa och syrran har dragit ner till Bstad för att kika på tennisen idag dom hade tur att det var invigning ikväll så det blir nog en rolig dag/kväll hoppas vädret är bättre där bara, för är piss regnar det, jag som hade tänkt ut och gå och springa. Får väl hoppas på bättre väder om en stund.

Och nu har jag precis bakat klart Sofias special kladdkaka super god den slänger man ihop på 15 minuter sen är den klar att servera.

Nu ska det inata bara vara drömmar utan det sak också bli verklighet, good luck
Hugs&Kisses

Power Walk

Veckan lär flyga iväg men det gör inte mig något, sedan blir det semester och förhoppningsvis sol.
Efter att jag kom hem fårn jobbet idag så frågade min granne Hilda om jag var sugen på att gå ut och gå en sväng så vi tog en power walk runt sjön och pratade ut. Det är alltid så kul att gå med henne för det finns så mycket att prata om eftersom vi inte ses så ofta och man hinner inte ens prata om en liten bråkdel av allt som har hänt sedan sist vi sågs, så idag var det högskole snacka som var de stora samtalet. Hoppas det löser sig med högskolan jag att det kommer göra de Hilda :) håller tummarna.

Hoppas att man kanske kan ge sig ut på en liten spring tur senare om min syster tillåter att jag följer med annars får jag springa själv.

Hugs&Kisses

Sista arbetsveckan

Hemma efter första arbetsdagen denna veckan, förmodligen sista veckan för denna sommare? Vi får väl se om det kan lyckas bli någon dag vecka 32 också? Hoppas pengar är välkommet.
Efter att jag kom hem idag va de bara kolla mailen snabbt och sedan åkte jag iväg till stugan för att äta lite lunch med pappa och Hanna och hämta dom i stugan för mamma hade tagit bilen till jobbet idag så dom var fast ute i ödemarken.
Och nu har vi precis kommit hem från mina kusiner har firat min farbror som fyllde år idag, grattis,grattis.
Sedan måste jag även sänga ett STORT GRATTIS till Hilda som fyller 20 idag. Hoppas du har en kalas dag.

Läste min käre vän Emmas blogg nyss, lite uppdaeringar från Thailand guu vad sugen jag blir på att åka dig, ett land mina föräldrar aldrig skulle vilja åka till så gott folk någon som är sugen på att följa med dig under en månad eller något är väl en ganska lagom längd på en resa dit?

Sooool och Bad nu tack:) den svenska högsommaren kom hit men nu är den väl borta och komme råtrer igen en vecka nästa år så känns det som nu i alla fall, här regnar det stora som små droppar hela tiden trött på dett väder nu.

3 dagar tills den stora dagen

Hugs&Kisses

Fartfylld helg

Så då har man kommit hem fårn hen fartfylld helg med flyg och fläng.
Åkte ner till min blivande hem stad i fredags för att kolla på lägenheter och mysa vid kusten, gick lite på stan och beställde glasögon och lite så. Sen träffade vi Daniel och Kikki så käkade vi lite sedan blev de Chill på kvällen med lite festande.
Trevligt att lära känna folk i stan och umgås lite, dock va de en välig blandning emllan åldrarna från typ 15-23 skulle jag tippa så det fick bli en hemma fest men det var väl helt ok.
Sedan fick man gå en lång promenad där på natten för att komma hem till farmor och farfar.
Sedan blev det även en sväng på stan igår och god glass i hamnen men utsikt mot Campus.
När man väl kom hem så blev det en snabb dusch och sen lite mat och packa om sen drog jag och Fia ner till Halmstad, första gången jag var inne i centrum i Halmstad har bara varit på Östra stranden en gång. Efetr att vi körde lite vilse så kom vi fram och kunde ta de lugnt så blev det även den kvällen en lugn fest sattpå en uteservering och snackade och kollade på folk.
Och nu är jag hemma igen efter en upplevelserik helg.

Tusen tack alla underbara människor.
Idag får de bli chill hela dagen dega i soffan och bara slöa, så man orkar jobba en vecka till.

Hugs&Kisses


Beger mig till min blivand hemstad

Bara en vecka kvar på jobbet nu förmodligen ska bli najs.
Nu vill jag bara flytta,flytta,fölytta och börja om på nytt.
Ska strax åka enr till min blivande hemstad de närmsta 2 åren i all fall, Varberg. Ska kolla på två lägenheter i helgen också så vi får se om det kan bli något eller om man får bo på gatan?  ;) nää det får vi väl hoppas att det löser sig.
Undra om det kommer bli mycket bråk mellan mig och min syster eller inte, spännade att se det.
Ska testa lite nya glasögon idag också och se om man kanske kan bestämma sig.

Vad händer ikväll i vbg då? Hörde talas om någon Campus fest ikväll? kanske kan bli en runda där förbi om man hittar någon som vill haka? känner ju inte så många där nere :(

Hörs på Lördag kväll elelr Söndag ha en toppen helg.

Hugs&Kisses

Varberg here i come

Nu har jag fått veta avrt jag kommer in på högskola.
VARBERG here i come schteeek. Nu kommer jag och min syster förmodligen bli sambos.
Kul att Alexandra också kom in, nu komemr vi bli kalsskompisar.

Nä det får bli mer uppdatering i morgon nu ska vi åka till Borås och Schteeka.

Hugs&Kisses

Borås är schteeek

Nu har jag jobbat klart för idag, härligt jobbade lite över tid så att jag jobbar igen det jag missade igår när jag bara jobbade 3 h och 45 min.
Sedan blev jag bjuden på en lyx frukost på Rehab idag tack så jätte mycket kalas gott.
Det var precis den energin som jag behövde för att orka jobba de sista timmarna.
När jag kom hem blev det god sommar mat, och nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen och sova en stund så man orkar med kvällen. För idag bär det av till Borås med Fia,Josse,Hanna & Andrea lite shopping och förhoppningsvis en bra konsert med Melody Club.

Igår när jag var i Varberg så var jag inte i en glasögnbutik och testade mängder med bågar, fick låna hem några bågar så att jag kanske kan bestämma mig tills i morgon när vi ska ner i morgon men jag lär väl inte ha gjort det har bestämmt mig för ett par bågar i alla fall.

Efter min lilla tupplur och efter att jag ahr duschat ska jag ta och fota mig i dom olika glasögonen så får ni ge mig tips och råd vilka jag ska välja :)

Hugs&Kisses

Nu är det nära

Idag när jag skulle gå in och kolla på Studera.nu för jag skulle se om det fanns några uppdateringar, så märkte jag att man inte längre kan följa sin ansökan så nu är det nära nu håller dom nog på att kolla igenom alla ansökningar och så:)
LÄNGTAR

Borås,Varberg,Värnamo,Växjö,Jönköping,Borlänge,Linköping,Göterborg,Köping,Motala vart blir det?


Varberg en underbar stad

Nu är jag hemma igen och känner att jag borde uppdatera lite.
Åkte iväg till jobbet vid kl 5 idag TIDIGT höll på att somna, men tog det väldigt lugnt på morgonen skulle bara jobba 3,5 timme så linget långt arbetspass.
Hann bara hem sen bar det av till den underbara staden Varberg. Min syster ska ju plugga där nere och kanske jag med så vi kollade på några lägenheter/rum som folk hyrde ut, så vi får väl se det var väl inga toppen boende direkt enlig min åsikt men jag har väl helt enkelt förhöga krav på hur det ska vara ?
Men en härlig dag med lite shopping på stan utan att shoppa något, en läskigt god galss i hamnen och ett härligt salt bad i havet kan det bli mycket bättre en sommardag?
Men så fort sliter jag mig inte från den staden ska enr igen på fredag och stanna tills på lördag. Får se om man kanske kan träffa någon där nere och gå ut lite på fredag? Någon som har tips på ställen?
Så för att samanfatta hela dagen så har den varit kanon.

Hugs&Kisses

Nu börjar det kännas på riktigt

Idag var inte fötterna riktigt lika pigga som jag var känndes tugnt och klumpigt när jag var ute på min power walk nyss, men jag kom iväg i alla fall och lyckades vara ute en timme.
Dagens motion avklarad i alla fall kanske bli lite pilates on en stund innan jag ska krypa ner i sängen.
Måste nämligen försöka sova lite tidigare ikväll ska upp runt kl 5 i morgon och jobba 3,5 timme eller något för sedan vid halv 10 åker vi ner till vbg, jag, pappa och siis ska kolla på lite olika lägenheter så får vi hoppas att det finns någon fin och mysig lägenhet elelr något till oss eller kanske bara Hanna får ju se vart jag kommer in för någon stans.

Hugs&Kisses

2 gången inom kort

Nu har jag precis kommit hem fårn min och syrrans turne, först var vi och tankade i gvd lyckat idag ville automaten äta mitt kort i alla fall så lyckades få i lite bensin i bilen så vi kunde åka vidare och klippa oss.
Så nu har man återigen kort hår, eller är de kort? nej kanske inte så farligt ändå men nu ska jag försöka spara ut mitt hår så det blir långt och fint.
Sedan tog vi en liten tripp till Tranemo för att kolla in om det fanns någon snyggt på rean på klädstället, på vägen dit så blev de härlig musik och skratt och prat med syrran.
Höger eller vänster? Det var frågan och det blev höger och mitt i svängen fastnar blicken på en svart bil. Vem sitter i bilen jo ingen mindre än Robin Bengtsson ( för er som inte känner till honom så var han med i Idol, dum förklaring alla vet väl vem han är antar jag i alla fall)
ögenen fastnar och hans blick fastnade en stund den med. Såg på hans Facebook att han är i ett förhållande så tror nog att de kan vara hans tjej som satt i bilen också om jag inte såg helt fel.
Detta var andra gången inom kort som jag såg han i lilla hålan Tranemo.
Åter till klädstället så fanns det inte alls mycket så det blev en liten runda till stugan innan vi väl kom hem.



Kanske fixar en bild på min nya frisyr som ser ut som den gammla fast något kortare om jag hinner med nu någon dag.
Hugs&Kisses

Uppslukad av en bok

Idag har jag jobbat för ovanligheternas skull elelr vad säger ni?
Det gick mycket bra och rikigt kul var det också måste jag söga börjar trivas med jobbet. Eller? Den ända haken är väl att man är hiskelit trött på morgonen och orkar knappt kliva ur sängen när klockan ringer 5.20, menmen det är några jobbiga minuter där i början av morgonen sen släpper de under tidens gång och nu är jag lika pigg som vanligt.

Jag måste bara rekomendera denna boken


Läste ut den idag på min rast det var knappt så man kudne slita sig från den så om ni vill bli uppslukade av en bok så rekommenderar jag varmt denna boken.
Nu får jag ge mig ut på ny jakt efter en bok att läsa, någon som har några tips?

Hugs&Kisses

Vem kan det vara? :)

Fick en kommentar innan som jag inte riktigt vet vem som ahr skrivit :)


Anonym om Vann bloggdesignen:
Ja, jeg starter å begynne å like den faktisk!
takk, alt bra med meg, med deg også?
Fin blogg du også har =)



Sv:  Tack så mycket för komplinganen om min blogg :)
       skönt att höra att allt är toppen det är det här också:)
       om du ser detta så vore de kul att veta vem du är :)
       puss&Kram


Nya möjligheter att förändra världen

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng och försöka sova en extra timme innan man ska upp och jobba är ju så trött på morgonen så kan behöva lite extra sömn.
Sov gott allihop och drömm söta drömmar.
Imrogn komemr nya möjligheter att föörändra världen.

Puss

Vann bloggdesignen

Jag lyckades kamma hem bloggdesignen jag var med och tävlade om innan så nu ska vi se om min blogg kan bli lite till piffad :)

Hugs&Kisses

Baka är ett intresse men det är onyttigt

När jag kom hem fårn jobbet idga luktade nybakta bullar i hela huset, min syster stod och bakade ett 40 tal kanelbullar till min kära pappa som aldrig får något normalt fika nu när 3 av 4 i familjen är gluten. Så min syster tyckte synd om honom och ställde sig och bkade så nu ahr han bullar så att de räcker ett tag framöver.
Efter middagen blev även jag sugen på att baka, förstår inte hur det kan komma sig det är kul att baka men sen eftrr att man har ätit av det man har bakat får ma nså dåligt samvete för att man vet att det inte är nyttigt och inte ett dugg bra för tänderna.
Men jag slängde i vilket fall ihop en drömmrulltårta mycket lyckad.

Läste några articklar idag på jobbet när jag städade på folktandvården om olika saker som fräter på tänderna och vad man ska göra för att undvika det. Nu efter att man har läst om det så kommer ja gförsöka tänka på vad jag stoppar i mig både för tändernas skull och hälsans skull.
Det största tipset är att äta var 2-3 timme och inte borsta tänderna efetr att man har druckit eller ätit något surt.
Ska nog ta och fota tavlorna i morgon så kanske man kan få upp dom på bloggen.

Hugs&Kisses


Bloggdesigns tävling

Nu kan du få chansen att vinna en Bloggdesign av Jessica inlägget om tävligen hittar ni på Emmas blogg. Så ta chansen och var med och tävla om snygga Bloggdesigner.

Tävlingen slitar kl 20.00 så det finns all tid i värdlen att vara med.

Hugs&Kisses


Jobbar färdigt för idag

Tjoo nu ha rjag äntligen kommit hem fårn första jobbdagen denna veckan gick mycket snabbare och bättre än vad jag trodde, men sömnen är fortfarande ett problem är sjukt trött vid 8-9 tiden men om jag lyckas somna lite tidigare idag så kanske jag kan vara pigg även då.

En dag på jobbet



Så snygg ser man ut i sina fina arbetskläder dock lite suddig bild och osminkad och allt

Hugs&Kisses

Konditionen blir bättre och bättre för varje gång

Kom nyss hem fårn en härlig joggingtur i skogen, nu börjar det kännas att konditionen blir bättre och bättre för varje gång. så min kondition ska nog bli bra tillslut den också.
Får väl försöka springa ofta nu när vädret inte är på topp heller, blir så varmt och klibbigt när solen steker på.
Ska köra ett kort pass på pilatesbollen också innan jag hopaps in i duschen och unnar mig lite söndags lyx med hårinpackning och skrubb. Ska nog även försöka fixa mina tånaglar.

Hugs&Kisses

Slappande i all ära

Idag gör jag inte allt för mycket,ligger i min säng och kollar runt lite på resor och annat skoj på internet.
Ska nog sätta mig och lägga bilder i olika mappar efter år och liknade så man ka nhitta allt lättare.
Har kollat runt på lite blogga roch är sugen på att göra om min med de står ju som sgat var rätt still med fantasi i mitt huvud och tålamod till att sätta sig och försöka göra en design själv, med det är väl bara till atkämpa antar jag.

Hugs&Kisses

Drömmarna är tillbaka

Då var det åter igen söndag, och en seg dag med ångest att man ska börja jobba i morgon.
Det var en helt ok kväll igår med mycket prat och högskolor och så, trevlig tatt träffa lite folk man inte sett på ett tag.
Men nu har jag äntligen lyckats ta mig hem efter lite krånel igår dom har ju varit så vänliga och tagit bort 02.10 bussen så var det ingen som kunde hämta mig så fick sova hos Fredrik som tur var annars ahade jag väl fått mig en nattpromenad men vad hade de gjort en mil mitt inatten skadar väl inte.
Nä idag får det bli en lugn dag, chillande i sängen och drömma sig bort och se vart man hamnar efter sommaren är så spännd på att få veta vart man kommer in.

Hugs&Kisses

Party :)

Nu var planerna fixade för kvällen ska till gvd en sväng och se om de är något dra hos Fredrik så Fia kommer nog strax och hämtar upp mig.
Men det blir nog en rätt lugn kväll skulle jag tro.



Kvällen outfit

linne fårn lager,svart volangkjol från HM och jacka made by Sofia Norborg

Hugs&Kisses

Turkiet her I come?

Så nu äntligen har jag lyckats få in de där inlägget sen i torsdags min dator har ktånglat lite till och från men nu har jag fått ordning på den så nu hoppas vi på mer bloggande.

Nu har man klarat av första av tre arbetsveckor känns skönt för den gick gansta snabbt, så de lär väl dom andra två också göra.
Igår blev det lite lek med min söta granne Malin, hon kom in till mig för jag var hemma själv och hon tyckte synd om mig (hon är 4 år) så vi badade och lekte lite och avslutade med att kolla på Ice Age 2.
Sedan kom Fia förbi en runda så satte vi oss vid datron och drack ett glas vin och kolla på lite resor nu kanske vi äntligen har hittat en res får väl kolla lite mer idag om vi kan lyckas boka den nu kanske? hade varit härligt.
Turkiet her i come?

 

Hugs&Kisses


Ren vardags lyx

Då har man jobbat klart för denna veckan bara 2 veckor kvar nu hoppas att dom springer iväg lika snabbt nu som denna har, men helgen kan dock få gå lite långsamare så att man hinenr vila ut ordentligt.
Igår var jag och min syster och Andre i stora staden Borås, en super mysig efetrmiddag/kväll.
Det är något extra med den staden något man fastnar för, så sjukt mysig stad.
Nu ska man bara vänta och hoppas någon vecka till på att man kanske kan komma in på högskola där, eller vart det nu blir.

Men åter till gårdagen så blev det först några timmar på stan, men lyckades hålla i mina pengar så köpte inget mer än ett par byxor till Fia som hon hade beställt, annars blev det mest fönstershoppa.


Redo för att åka till borås :P




Alcazar




Coola kläder har dom alltid i alla fall




och många ombyten hinns med på en timme

Sista bilden för kvällen

Jordgubbar i massor

Varför det inte har blivit så mycket bloggande de senaste dagarn kan jag förklara, jag jobbar mellan 5.50-12.00 varje dag sedan är det så fruktlöst varnt eller det ahr varit det nu denna veckan i alla fall så då har jag bara varit tvungen att åka och steka och bada vid närmsta strand, så håll ut det blir förmodligen bättre om vädret inte tillåter schteek eller efter dessa 3 veckorna snart bara 2 veckor kvar tiden bara rusar iväg. Men jag klagar inte längtar ju som bara den på att få veta vart man kommer in på högskola och om man komemr in.

Igår efter att jag hade varit i smålandstenar och solat och badat så åkte jag Fia och Emma till lager 157 och kollade in kläder och skor. Hittade lite små saker ska försöka fota dom i morgon så ni får se mina fynd för bara 500 kr  mycket för pengarna. Eller det blev lite mindre för jag köpte två linnen till min syster också.

Och en liten uppdatering om vad som har hänt idag, först var det jpobba som gällde var sjukt trött idag men lyckades ta mig igenom mina 6 timmars arbete. Efter det blev det en snabb lunch sedan iväg och sola och bada med Fia i Gnosjö.
Sen blev det lite småärende och en härligt promenad.

Så nu har jag precis gjort mitt för idag

Jag har rensat 15 liter jordgubbar oc hmer komemr det bli :) så fruktlöst gott är det spreciellt om man mixar ner några i en god smothie

Så nu sak jag bara chilla en stund innan sängen väntar på mig.

Hugs&KIsses


RSS 2.0