14. Favoritmellis

Mellanmål är gott och behövligt för kroppen, dock är jag itne så duktig på att få i mig så mycket mellan mål. Men när jag väl fixar till ett mellanmål blir det ofta:

-Smoothie gjort på lätt kesella/kvarg, med goda frukter
- Lätt kesella/kvarg, med färska bär/fruk
- Fruktsallad



13. Mitt bästa kosttips

Mitt bästa kosttips är att det äta enligt kostcirkeln och äta det man tycker är gott. Lite onyttigheter får man så klart unna sig ibland men inte varje dag. Själv försöker jag äta en balanserad kost och regelbundet, men de senaste har jag inte varit så duktig på att hålla det eftersom det har varit mycket plugg och jobb.

NEW WEEK

Godmorgon! Nu är det ny vecka och nya möjligheter och en fullspäckad vecka som väntar. Plugg, jobb, utbildning och jag får äntligen sätta min fot på gymmet igen i morgon. Idag ska jag ägna hela dagen åt tvätthögen och plugget. En lagon mjukstart på veckan.

Jobbhelg

Tog en lång sovmorgon idag innan jag skulle iväg och jobba 12-16.00, tiden gick inte allt för snabbt idag eftersom de var helt dött på stan. Nu är mamma och pappa nere på besök, och Hanna har kommit tillbaka, skönt att slippa vara själv. Så nu efter dom har åkt hem blir det en lugn kväll med min kära syster.

12. Favoritidrott

Som ni har/kan läst tidigare så har jag utövar en hel del olika sporter. Jag har ingen direkt favoritidrott men de sporter jag tycker om lite extra är, tennis, friidrott och sedan en sport som jag själv inte har utövar men tycker om att kolla på och det är skidåkning, (slalom, sugper g, störlopp, storslalom). För ett antal år sedan så var det SM i lilla Hestra på Isaberg, själv stod vi som många andra i backen och kollade, riktigt häftigt. Men måste som steget bättre eller ganska många gånger bättre är att de senaste åren vi har varit nere i Österrike och åkt skidor så har vi lyckats söta på de Österrikiskaskidlandslage. Det var underbart!

Godmorgon!

Godmorgon! Filmen igår var lika bra som jag hade förväntat mig, så den rekomenderar jag verkligen att ni ska gå och se. Nu ska jag fixa till en riktigt god frukost, sedan är de jobb som står på dagens schema, efteråt blit det plugg och lite träning.
Hoppas ni får en bra lördag!

8848

Förra veckan fick vi in en jätte läcker jacka som jag bara var tvungen att köpa. En perfekt jacka när man ska ut på lång powerwalkpromenader i vår.
Färgen gör sig inte riktigt rättvis på bilden, men rosa är den i alla fall.

Kitchen Aid

Min kusin införskaffade sig en Kitchen Aid för ett tag sedan och nu börjar även jag bli lite smått sugen på att beställa hem denna läckra köksassistent. Visst är den läcker? Vilken färg ska man satsa på de finns ju i mängder med läckra färger.








Dags att diska

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, ska ta tag i diskberget som jag inte hann med innan jag gick till jobbet på förmiddagen. Ska försöka hinna städa klart innan fina Bea kommer hit, ikväll ska vi nämligen på biopremiären av "Min låtsasfru", hörde att den tydligen inte fått så bra kritik så de får jag får väl se senare ikväll om jag håller med eller inte.




Inspiration

LOOKBOOK.NU

11. Favoritkonditionsträning

Jag har några olika favoritkonditionstränings former, gillar bland annat att vara ute i löparspåret och springa när det är bra väder. Annars när jag tränar kondition på gymmet så blir det ofta spinning, steppass, cykel eller löpband.

Jobbtime

Nu är det dags att svira om till arbetskläderna och bege sig upp till jobbet. Hörs senare!

Rastlös

Jag börjar bli aningen rastlös, har inte tränat ordentligt på en månad nu. Längtar otrolgit mycket till nästa vecka, ska försöka klämma in någon pass i mitt fullspäckade schema. Nästa vecka är verkligen proppfull. Men äntligen får jag sätta min fot på gymmet igen, så nu ska här pressas så att det syns fina resultat. Fixade även gymkort till min syster igår, dock inte på samma gym men vi kan ju åtminstånde peppa varandra! Längtar!!



God Morgon

God Morgon!
Tror jag får börja sätta lite fler alarm om jag ska komma upp tidigare på morgonen, lyckades komma ur sängen vid 8 idag i alla fall. Nu är det dags att piffa upp lägenhten inför helgen, dammsuga, damma och torka golv. Jag har ju några timmar på mig innan det är dags för jobb så bara att sätta igång, har lite andra småsaker jag ska försöka hinna med också. Hörs lite senare!

10. Då mår jag som bäst

Jag mår som bäst när:
- Jag har fått sova ut ordentligt och känner mig utvilad och
pigg på morgonen, kroppen är fylld med ny energi.
- Jag äter häterhälsosamt och känner att min kropp mår bra.
- Jag får ta ut min energi under ett träningspass
- Jag får vara ute och njuta av den härliga havsluften.
-Jag vet att jag har nära och kära runt och kring mig som verkligen bryr sig.
-Jag vet att jag finns till för dom i min närhet.

Go Kväll!

Go Kväll!
Idag har det blirvit dåligt med boggande, men det har sina förklaringar. Gick upp ganska tidigt och började plugg, gick riktigt bra idag och jag kände mig effektiv. Vid 12 tiden kom Bea hit för att spendera eftermiddagen med mig, först blev det lite prat och slappande i soffan innan vi bestämde oss för att kolla in bokrean och se vad dom hade att bjuda på. Fick faktiskt med mig tre böcker hem, tänkte ta och visa er dom i morgon.
Sedan har vi spenderat eftermiddagen med att skriva ut Bea:s CV och gå en lång powerwalk i kylan. Nu avslutade vi precis kvällen med en god smothie.
Så nu bli det dags för kvällens mag och rumppass innan det är dags för sängen. Försöker att ändra på mitt dygn lite, sover alldeles för många timmar har jag kommit fram till, det är det som gör mig så trött på dagarna. Måste försöka hålla ögonen öppna någon timme till på kvällen så att jag är påå vid 7-8 på morgonen.
Jag har nämligen märkt att jag har fått väldigt mycket energi nu de senaste, kanske för att jag sovit lite mindre nu de senaste dagarna.

9. Mina inspirationskällor

Jag har ingen direkt inspirationskälla inom träning och hälsa. Utan den inspiration jag får och den inspirationen jag hämtar är från människor runt om kring mig. Jag blir peppad och får inspriation om dom rumt om kring mig är motiverade och kan motivera och peppa mig. Jag hämtar även mycket inspiration på bloggar som jag följer.
Att kunna inspireras och inspirera andra är viktigt för att kunna lyckas. Så peppa varandra och bevisa att saker och ting verkligen går att ändra på med lite vilja, så kommer du inspirera många.

God Morgon!

God Morgon!
Vaknade upp ur väldens mardrömm, läskigt. Men nu är jag uppe ur sängen och redo att äta en stor och god frukost. Sedan är de dags för möte på jobbet, därefter är hela dagen uppbokad till plugg och föreläsningar. Skönt att inte behöva fundera på vad man ska göra.



8. Favoritmat

Jag ahr ingen direkt favorit rätt, men något som lagas ganska ofta hemma hos mig förtillfället är honungsmarrinerad kyckling med avokado och äppelsallad. En riktigt god och enkel maträtt som man håller sig mätt på länge. Sedan finns det det mängde med andra maträtter som är smarriga.
  • Taccopaj
  • Lasagne
  • Sallader i alla dess former
  • En grillad köttbit med en god sallad

Dagen är inte slut än

Idag har det varit en lång dag, först några timmar i skolan bestående av seminarie. Sedan gick jag och Mickan hem till mig och fixade till en god lunch och satte oss i soffan en stund. När Mickan åkte hem vid halv 3 så gick jag till jobbat och där har jag spenderat min eftermiddag, så nu är det bara till att sätta igång med resten av allt som står på dagens to-do lista.
  • Fixa lunch tills i morgon
  • Vika ihop tvätten
  • Plugga
  • Träna

Lookbook.nu


God Morgon

God Morgon!
Idag ringde klockan olagligt tidigt, men det var bara att bita ihop och kliva upp. Idag väntr  vämligen en heldag i skolan för ovanlighetensskull. Idag kommer en av våra handledare inför examensarbetet hit och ska lyssna på våra redovisningar, inte för att vi har något spreciellt och redovisa tycker att denna dagen är rätt onödigt, men kanske bra och få lite feedback på arbetet så att man är på rätt spår i alla fall. Nu ska jag bara få upp Mickan ur sängen också.



Ballerina och Singoalla

Idag när jag och Mikaela var på Kvantum och handlade hittade jag dessa läckerbitarna.
Jag har varit gluten i snart 21 år och aldrig ätit ballerina eller singoalla, så det ska bli spännande att smaka.

7. Favoritövning

För ett tag sedan började jag göra några mag och rumpövningar hemma, blev tipsad om olika klipp på youtube.

Här har ni mina tre träningsvideo jag kör varje dag det tar endast 24 minuter. Jag hoppas på att se fina resultat inom en sanr framtid! Är ni med mig?

Kan inte pengar växa på träd?

Kom precis hem från jobbet, idag sprang tiden iväg riktigt fort. Finns massor med nya vårträningskläder som jag vill införskaffa, dessutom skulle jag behöva ett par nya löparskor. Nu invätar jag Mickan så vi kan gå upp till affären och handla lite, sedan blir det nog soffan resten av kvällen.

Ändrade planer

Dagens planer ändrades snabbt, blir jobb 12-18.00 idag. Tur att jag gick upp tidigt idag, ibland lönar det sig att sätta klockan på 8.00.
Nu ska jag fixa till en liten lunchlåda och slänga i en maskin tvätt innan det blir jobb.
Hoppas ni har en lika bra dag som jag.

Ny vecka, nya möjligheter

Då var det måndag igen, ny vecka och nya möjligheter. Dagen till ära kommer jag att ägna åt en massa plugg. Tentan börjar närma sig vilket betyder att jag måste sätta lite fart med pluggandet. Lite senare i eftermiddag kommer även Mikaela hit för att spendera kvällen med mig, börjar nämligen skolan tidigt i morgon.

6. Mål med träningen

Målet med min träning är att leva ett mer hälsomammt liv. För ett tag sedan gjorde jag en kroppsanalys över hur mycket fett och muskler jag har i kroppen, efter den analysen satte jag upp ett anatl delmål samt ett slutmål. Det är detta jag ska sträva efter nu fram till sommaren. Motivationen är på topp och jag börjar bli aningens rastlös och suget efter att gå till gymmet finns i hela kroppe, men nu är det anätligen bara 1,5 vecka kvar till jag kan försöka börja träna lite igen. Tills dess får jag nöja mig med mina små dejter med träningsinstuktören i youtube-klipen.

Men det är inte bara detta som ingår i målet med träningen, utan det är även att genom täningen kunna förebygga stador och sjukdomar i framtiden.

Solen glittrar riktigt vackert

Det har varit underbart väder ute idag! Vid ett tiden mötte jag upp Bea för en härlig powerwalk i de fina vädret, blev en väldigt lång sådan, va ute i 1 timme och 45 minuter. Men vad är ine härligare än att gå utmed havet när solen glittrar så fint?
Förtillfället sitter jag och läser igenom ett arbete lite och funderar på om man kanske ska ta och se en föreläsning och planera upp den kommande veckan lite smått. Vad sägs om de?

Galen kväll

Gårdagen var mycket lyckad med mina fina. Började med melodifestivalmys, prat, skratt och en mycket lyckad efterrätt. Vid 22.20 fick vi en impuls och beslutade oss att gå till Oscars och kolla läget, 50 minuter senare så dansade vi loss på Oscras. Helt galen och nykter kväll!

Det dröjer nog ett tag till . .

Inväntar underbar Elin och Bea, ikväll blir det melodifestivlamys med lyxig efterrätt. Sådan här kvällar uppskattas, det dröjer nog ett tag till innan vi låter klackarna åka på.



5. Favoritmuskel

Det finns mängder med muskler i kroppen, så det är svårt att välja ut en specifik favoritmuskel. Därför har jag valt ut en muskel jag tycker om att träna och det är gluteus maximus (stora rumpmuskeln). Tänkte lägga ner extra mycket tid på att träna just denna muskel fram till sommaren. För vem vill inte ha en snygg rumpa?

Vill ha..

Om jag hade haft massor med pengar nu så hade jag köpt upp halva vårt sortiment på jobbet, så känns det i varje fall. Nu börjar vårkläderna komma in och vi har fått in massor med fräscha träningskläder som jag bara önsakr fann i min garderob. Men något litet ska jag nog kunna unna mig och förnya min garderob med nu till våren, men vad ska man välja.

Melodifestivalmys

Mötte upp Bea efter jobbet för att inhandla lite till kvällen efterrätt vi ska göra. Nu tänkte jag bara slapp och försöka plugga lite innan det är dags för melodifestivalmys med mina underbar tjejer. hade varit skönt med en promenix i det fina vädret men tror det får bli en extra lång i morgon istället om vädret tillåter.


God Morgon!

God Morgon!
Idag är det strålande sol, underbart! Hoppas på att många befinner sig på stan idag så det blir mycket att göra på jobbet. Idag blir det jobb 10-15.00.



Mys med familjen

Idag var första dagen på ett tag som jag jobbade, massa nytt att lära sig vilket var riktigt roligt. Idag blev det jobb 12-18.15. När jag kom hem stod maten serverad på bordet, perfekt att ha mamma och pappa på besök när man jobbar sent. Ikväll blir det myskväll med familjen för att ladda inför ännu en jobbdag i morgon. I Love it!

4. I min träningsväska

Ja vad kan man hitta i min träningsväksa? Tror det är något liknande som finns i de flesta träningsväskor.
I min väska hittar ni, ett par rosa träningsskor, en liten handduk, en vattenflaska, min lilla ipod suffle, en frukt att äta efter träningen sedan brukar jag även ha med ett extra linne eller t-shirt beroende på om jag ska träna både i gymmet och gå å pass.

Inspiration


God Morgon!

God Morgon!
Äntligen fredag vilket betyder att det är dags för jobb för min del, var några veckor sedan sist så ska bli riktigt kul! Men först ska jag röja upp lite i lägenheten och göra fint tills mamma och pappa kommer. Vad har ni för planer för helgen?



Go Kväll!

Go Kväll!
Dagen har mestadels spenderats i skolan, började med ett lunchmöte med styrelen och campus vid 12.00. Därefter gick jag hem snabbt innan de var dags att träffa Macus för att skriva lite på Nip och examensarbete. Efter några timmars plugg lämnade jag och min syster in våra cyklar på lite service, det kommer bli dyrt säger jag bara. Mina bromas behövs bytas plus att den ska servas.
Nu har vi precis fått i oss lite mat, väldigt gott måste jag säga. Skulle kunna leva på äppel och avokadosallad med kyckling. I love it! Super enkelt att göra. Dessutom har jag hunnit med att viska ihop en citron och passionsfrukts maousse som vi ska ha till efterrätt i morogn när mamma och pappa kommer ner.


3. Ett fint idrottsminne

Jag har valt ut att berätta lite om ett av mina många idrottsminnen nämligen när jag belv uttagen till smålandslaget i friidrott. Det var när jag var 14 tror jag, då blev jag uttagen till smålandslaget i friidrott i grenen slägga. Jag var bland de 10 bästa i småland i min ålder. Min första tävling med smålandslaget ägde rum nere i Malmö, resan dit gick bra och jag var laddad men samtidigt väldigt nervös. När det blev dags för mig att ställa mig i buren och kasta gick det mindre bra, jag hade tränat mycket innan och träningarna hade gått bra. Men otur som jag hade så kastade jag alla 3 kasten i nätet och gick tyvärr inte till final. Nu i efterhand ser jag det inte som något negativt, eftersom det var vädlgit stort för mig att bli uttagen till smålandslaget. Jag hade bara oturen med mig just den gången. Det skulle vara riktigt roligt att ta upp friidrotten igen, men det är bara drömmar.

INVITO

God Morgon!
Igår hade jag en riktigt mysig kväll med fina vänner på Invito. Paulina fyllde nämligen 23 så de blev lite firande för henne. Mycket trevligt och väldigt god mat. Avslutade kvällen på Cheers, dock blev det inte så sent för min del vilket är väldigt skönt idag.









Inspiration

Lookbook.nu

Tråkigt väder

God Morgon!
Idag är det trist och tråkigt väder, vilket betyder att man bara vill sitta inne hela dagen. Tänkte ägna några timmar åt plugg nu så jag får det gjort. Sen kanske man orkar med en promenad lite senare.




Massage

Avslutade kvällen med lite massage, Hanna har lärt sig massera framsida lår och vad. Alltit lika härligt med massage, dock va det inte så bekvämt jag fick nämligen ligga på golvet eftersom massagebänken är hemma.
Nu ska jag krypa ner i sängen och pressa ett avsnitt 90210. I love it!

TiKei

Ni verkar nyfikna vad som gömde sig i det lilla vita paketet, fick tipset på en blogg om bra mineralsmink man kunde beställe på nätet. Kollade in hemsidan
och klickade hem några prover, svårt att veta vad man ska ha för rouge, puder mm innan man testat. Eftersom det var billigt att beställa hem några prover så passade jag på. 10 kr för varje prov, ett kanon pris. Har inte hunnit testa de än, tänkte testa i morgon och se om jag blir lika nöjd som dom jag vet har testat.


Paket på posten

Idag fick jag två efterlängtade paket på posten!
Perfekt med snabba leveranser!
Tänkte berätta lite mer om det vita paketet senare, så håll utkik!

Promenad

Har precis varit ute på en lång promenad i de härliga vintervädret, så underbart att snön är borta, bara lite isfläckar kvar på vissa ställen. Dock blåste det lite idag och splen försvann precis när jag skulle gå ut men de va härligt med frisk luft ändå. Nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag sitter i soffan och pluggar hela dagen. 

2. I mina öron när jag tränar

Musik är ett måste när man tränar, och det ska vara fart i musiken så man bli peppad. Min lilla rosa ipod shuffle är fylld med fartfylld och peppande musik, den följer med mig på mina långa powerwalk promenade men även i gymmet. Det går helt enkelt inte att träna utan musik.
Här har ni några gobitar som förgyller mina träningpass och som gör mig extra taggad.
Sexy Bitch
Died in your arms
More

God Morgon!

God Morgon!
Idag skulle jag vilja ligga kvar i sängen hela dagen, iskallt både inne och ute. Men tyvärr kan jag inte ligga i sängen hela dagen eftersom jag måste försöka plugga. Inväntar ett mejl fårn handledaren så vi kan fortsätta skriva. Tills dess får jag ägna tiden åt kursliteraturen. Hoppas på en glimt av solen idag, det hade jag behövt idag.



Mys med min syster

Idag har jag ägnat dagen åt plugg. När Hanna slutade skolan tog vi oss en liten promenad till kvantum för att fylla på kylskåpet lite. Inhandlade lite lyxig mat som vi har unnat oss ikväll. Tragisk trerättersmiddag med min syster, men jag gillar det! Min syster är den bästa man kan ha, så en dag som denna passar det perfekt att spendera kvällen med henne. Vi började med avokado och skagenröra, sedan blev det en varm macka och nu inväntar jag rabarberpajen. Jag ser det som en liten försmak på sommaren, rabarberpaj är underbar på sommaren. Så jag får väl passa på och njuta ordentligt av det ikväll och drömma mig bort.
Fick dessutom köpa mina egna blommor idag, eller jag slängde dom snarare. Tänka unna mig några nya fina tulpaner i morgon!

Tvättid

Idag blir det en ganska lugn dag för min del. Har tvättid så nu väntar jag på att första maskinen ska bli klar. Undertiden blir de plugg och fix i lägenhten. Ska försöka hinna med ett litet ärende på stan också.
Kan inte solen titta fram lite idga också så man kan ge sig ut på en härlig powerwalk?

1. Min idrottsbakgrund

Jag har testat på en mängd olika sporter. Började på ridskola när jag var 6 år och red ända tills jag skulle börja högstadiet då jag blev allergisk mot damm. Väldigt bra träning och jag tycker det är så synd att jag belv allergisk, för jag hade verkligen velat fortsätta, hästar är fina djur och de va så mysigt att vara i stallet och fixa med hästarena. Drömmen jag hade när jag var liten om att få ha en alldeles egen häst kanske blir samm någon gång i framtiden vem vet.

En annan sport som jag höll på med under ett antal år var simmningen, tränade ngra gånger i veckan, var med i olika tävlingar och var ganska duktig på de jag höll på med. Men trots att mina föräldrar och tränare sa vilken talang jag hade och tjatade på att jag skulle fortsätta så lyssnade jag inte. Alla mina kompisar slutade och då var de inte kul att gå itll träningarna längre. Ångrar detta väldigt mycket idag eftersom mitt liv kanske inte alls hade sett ut som de gör idag om jag hde fortsatt. Men det är bara att bita i det sura äpplet och blicka frammåt.

En annan sport som har legat mig varmt om hjärtat är friidrotten, tränade även de under ett antal år. Min grenar jag riktade in mig på var kastgrenarena, kula, diskus, slägga och spjut. det var jag och några till som riktat in oss på de grenarna, så vi fick en specialtränare som kunde träna oss i dem. Släggan gick bäst av de 4 grenarna, och jag blev uttagen till smålandslaget, tror jag var 14 eller 15 när jag var med där. Fick åka på en stor tävling i Malmö som jag sabbade ganska rejält med att kasta alla tre kasten i nätet. Men vad gör det såhär i efterhand, jag hade ju kul undertiden. Var även med i laget klubben hade, fick åka runt på olika dm tävlingar, riktigt roligit.

Den sista sporten jag tänkte berätta om är Tennisen, även den har legat mig varmt om hjärtat. Började träna tennis när jag skulle börja 6:an, två av mina kompisar tränade då och jag blev sugen på att testa på så jag följde med de en träning och då var jag fast. Tränade fram tills jag gick i 2:an på gymnasiet, har varit med i några km-mästerskap och vunnit fina priser. Även här jag var jag och tvälade i lag, f16, f17 och f18. Åkte runt till olika klubbar och spelade, vetlanda, eksjö, växjö, taberg mm. Riktigt kul att få möta andra än bara som i sin egna klubb.

Efter något år av tränande så blev jag erbjuden att utbilda mig till tränare, så jag genomgick en tränarutbildning och fick börja träna nybörjare. Höll på med de under ett års tid, roligt att få lägga upp träningspassen och se de små barnen utvecklas.
Det va väl de 4 sporterna jag har hållt på med längst och de som har legat mig närmst hjärtat. Men jag har även testat på fotboll, en sport jag snabbt märkte inte var något för mig.
I dagsläget så är det gym och pass som gäller, och nu när snön har försvunnit kan man även ge sig ut på raska powerwalk promenade och joggingturer.

Valentine's Day

Jag vill bara önska er alla en underbar Alla ♥ Dag!

Hur ska ni fira?

I morgon är det alla ♥ dag. Hur ska ni fira de?



Söndag

Då var det söndga igen, veckorna springer verkligen iväg. Skolen skiner riktigt fint idag med, det är ganska kallt ute, men de gör inte så mycket eftersom de är så fint väder. Har precis varit ute och "vallat" min syster, eftersom jag inte vågar springa än så cyklade jag bredvid och peppade henne. Tänkte försöka ge mig ut på en riktigt lång och härlig powwerwalk sen istället och se vad halsen klarar av.

30 dagar - Kost, Träning och Hälsa

Tänkte pausa min lisata 30 dagar med min blogg, eller snarare har jag nog redan gjort en paus efterson det var ett tag sedan jag skrev.
Nu tänkte jag istället köra en annan rolig lista om kost, träning och hälsa som min fina vän Mikaela tipsade mig om. Kanske är det ett bra sätt att få upp motivationen ordentligt óch komma i form till beachen 2011.
Är ni med mig för nu kör vi så de ryker!



1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...

Underbart väder

God Morgon!

Idag fick man riktigta vårkänslor när man vaknade, hur underbart är inte det? Trots att det är -1,4 grader ute så har jag en känsla av att våren kommer komma med stormsteg, men tyvärr dröjer det nog ett tag, man får vara glad så länge snön är borta fårn gatorna i alla fall. Idag ska jag spendera min dag med min älskade syster, gå på stan i det soliga och fina vädret.

,

Tentadags

God Morgon!
Idag är det fredag och tentadags, sådär pepp på de kan jag ju säga. Den senaste veckan har jag knappt haft någon ork till att plugga överhududtaget, eftersom jag inte haft så mycket energi i min kropp efter operationen. Men vi hoppas på ett mirakel. Men det är ju trots allt fredag, vilket betyder är helgenär på ingång vilket är behövligt, ytterligare några dagar att vila upp sig på.


En gamal bild som Martin gjorde för längesedan!

Det bor en vind i mitt hjärta

w

Fotovägg


God Morgon

God Morgon Solstrålar!
För första gången på över en vecka har jag en tid att passa. Men trotts de vaknade jag 1,5 timme innan klockan ringde. Skönt att bara kunna ligga kvar och vänta tills man behöver gå upp. Nu har jag i varje fall klivit upp ur sängen och ska försöka få i mig lite frukost och fixa till mig innan jag ska möta upp Marcus. Idag är det dags för sista intervjun till grupparbetet, skönt att få de gjort.

Tradera

Har hittat min nya drog, Tradera! Registrerade mig där tidigare idag för att jag är på jakt efter ett sådant här eller liknande halsband. Och helt plötsligt hittade jag massor jag vill ha. Farligt, farligt.

Vill ha!

Skulle vilja ha detta fina penselsettet från eleven.se

Är våren nära nu?

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon och klev inte upp ut sängen fören 10.00 när det knackade på dörren. Inte varje dag men blir väckt av jehovas vittne. Har i alla fall börjat dagen mycket effektivt genom att skriva ihop en stor del av Empirin i Nipen. Känner mig riktigt effektiv, nu tänkte jag ta en lång och skön dusch och fixa till mig innan jag sla försöka få i mig lite lunch.
Har ganska mycket att göra på dagens schema så det är väl bara att sätta igång.
Har ni lika fint väder som jag idag? Nästan så man får lite vårkänslor.



God Morgon

God Morgon!
Idag är det en trött Sofia som skriver. Inatt har jag inte fått mycket till sömn med tanke på värken i halsen. Men lika bra att kliva upp och försöka plugga lite. Men det lär nog bli en tupplur här och var för att ta igen timmarna jag har missat i natt.
Dessutom har de stormat och snöat hela natten, mindre kul att kolla ut på gatan och se massa SNÖ! Men den är nog snart borta eftersom solen lyser så fint idag.

Ny vecka, nya möjligheter

God Morgon!
Ny vecka nya möjlgiheter! Veckan börjar inte så bra, så den kan ju bara sluta bättre. Idag är nog den västa dagen efter operationen, hasen gör extremt ont och magen värker. Har inte fått så mycket sömn under natten, så de får väl bli en ganska lugn dag för min del. Plugga måste jag i vilket fall som hellst göra. Tänkte hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, så kanske man bli aningen piggare.

Fashion


Vill ha vår nu!


Önskar att läkningen gick lite snabbare

Igår blev det inget bloggande, men inspirationen och orken var verkligen i botten. Pluggade en stund. Bakade en drömrulltårta och en sockerkaka med kolaglasyr på allt för att läska mig ännu mer nu när jag inte kan äta. Jag hade åtminstånde något att pyssla med i si sådär 1,5 timme. Annars var det en väldigt lugn dag igår, kollade på första deltävlingen av melodifestivalen igår. Hela familjen var samlad i soffan och satt och kollade. Jag vet itne hur längesedan det var sist vi satt allihop i soffan, men mysigt var det.
Idag ska jag försöka plugga endel också, får se hur det går. Halsen gör ondare idag och jag har inte kunnat sova så mycket i natt så de lär bli en dag i soffan och sängen för min del, är galet trött. Kan inte halsen bara läka och svullnaden gå ner så jag kan återgå till mitt vanliga liv igen.

Motion för hela veckan

Jag har inte så mycket energi till att skriva nu på dagarna. Idag har jag i varje fall orkat plugga lite och fått motion så det räcker för hela veckan. Gick nämligen mer till skolan och skulle hämta mina prinsessor tidigare idag, det är inte allt för långt utan kanske 2 km så 4 fram och tillbaka och redan halvvägs mådde jag lite illa och blev trött. Det tar verkligen på krafterna att opereras. Har spenderat eftermiddagen under en filt och kollat på film inne hos A och M. Riktigt mysigt.
Tänkte krypa ner under filten och lägga mig i min säng och kolla på någon serie eller något för att få tiden att gå lite fortare. Men samtidigt vill jag inte at tiden ska gå för fört för om en vecka har vi tenta. USCH!

Ännu mer snö?!

Jag trodde minsann att snön var påväg bort. Men icke, för idag när man vaknade så vräkte snön ner och det är helt vitt ute. Inte alls vad jag vill ha just nu, längtar väldigt mycket tills man slipper alla dessa tjocka kläder och kan springa runt i tunna klänningar.
Halsen gör fortfarande ont, men det är bara till att bita ihop. Men det värsta av allt är att man är sugen på massa godsaker och gosa maträtter, men de säger halsen tyvärr nej till för tillfället. För tillfället står de kräm, glass och fil på min matsedel,hej bantningskur! Man kan ju hoppas att det syns något på vågen sen.

Operation avklarad

Äntligen är jag hemma igen!
Åkte till sjukhuset igår för att äntligen få göra min efterlängtade operation. Det drog ut på tiden men efter en timmes operation så vaknade jag igen. Jag gillar inte sjukhus, ensamt och tråkigt. Tur att pappa var med igår och stannade en stund på kvällen. Men natten och morgonen idag var jobbig.
Så nu är jag hemma för lite föräldrar vård och ska väl försöka tillfriskna med hjälp av tenta plugg den kommande veckan.

Håll tummarna

God Morgon!
Tänkte passa på att göra ett tidsinställt inlägg.
Idag kommer det nog bli en ganska tuff dag, säger inte mycket mer än så, men håll tummarna för att det går bra!
Håll ut uppdateringarna kommer nog inte bli så många de närmaste dagarna men jag är snart tillbaka.
I Promise! ♥



Äntligen igång

Äntligen är vi en bit påväg, idag har vi nämligen kickat igång examensarbetet på allvar och skrivit det första sidorna. Hur skönt känns inte de, men nu har man däremot skrivkramp så nu lägger vi det åt sidan och tar nya tag en annan dag. Mikaela och Marcus gick precis hem, så nu väntar jag på spontan besök utav min fina vän Elin. Lite senare kommer även pappa hit. Får se om jag hinner plugga något mer idag eller om jag har lagt det helt åt sidan. Måste packa klart de sista och se så jag har med mig allt jag behöver.

1 Februari- 2011

Tiden bara springer iväg, nu är vi redan inne i Februari, och det betyder att jag ska ha träningsuppehåll i en månad nu, usch vad jag kommer bli rastlös Får hoppas att jag kan köra lite styrka hemma och ge mig ut på en och annan powerwalk istället. Men det bästa av allt är att våren är ett steg närmare, hur underart?

Idag blir det plugg för hela slanten, Mickan kommer hit vid 11 tiden och sedan kommer även Marcus förbi. Så idag hoppas jag att vi kan få ihop några sidor på arbetet.
Dessutom börjar nervositeten komma krypande i min kropp. . .

RSS 2.0