Tisdag

Godmorgon!
Igår var jag på en kort massagekurs, riktigt roligt. Stannade till i fästningshörnan en stund på vägen hem och chillade med fina vänner. Riktigt trevligt, alltid lika roligt med spontana grejer. Det känns riktigt konstigt att ha sommarlov, jag vet inte riktigt vad jag ska göra på mina lediga dagar. Men idag tänkte jag starta upp ett litet projekt och se om jag lyckas.

Löprunda

Vad hände? Förstår det nästan inte själv, kom precis hem från min löprunda. 6 km utan några som helst problem. Hoppas att det går minst lika bra nästa gång.

Inspiration

Hakunamatata

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag skiner solen, hur underbart? Ska strax gå bort till skolan och skriva engelska prov, inte alls vad jag är sugen på idag. Får se om vädret håller i sig idag så kanske man kan gå till klipporna och sola en stund idag. Återstår att se efter att provet är skrivet.

Cleaning

Det blev en lång PW innan i regrusket, riktigt skönt att få komma ut och röra på sig efter en hektisk vecka. Har precis storstädat hela lägenheten så nu är den skinanden ren. Nu väntar soffan resten av kvällen.

iPhone 4

Snart är den min!



Regnrusk

Tiden sprang iväg idag på jobbet, trots att det inte var så mycket folk idag. Nu har jag precis fått i mig lite mat och ska dra på mig träningskläderna och ge mig ut på en löprunda i regnrusket. Har inte tränat på en vecka eftersom schemat har varit fullspäckat, så tänkte ta tag i träningen på riktigt nu. Så nu kör vi! Här ska nås fina resultat.

Det är ingen vanlig dag. . .

Det är ingen vanlig dag för det är Elins födelsedag Hurra hurra hurra!!
Grattis min underbar partypingla på födelsedagen.



Regnet smattrar mot fönsterrutorna

Kom precis hem från ett mysigt födelsedagsfirande hos Elin. God fruktsallad och massa prat och skratt. Sedan åkte vi vidare in till stan, men efter två utekvällar i rad, svek min kropp mig idag så det blir soffan resten av kvällen medan tjejerna är ute och slår klackarna i taket. Men jag klagar inte för de, regnet smattrar mot fönsterrutorna sådet är riktigt mysigt att ligga i soffan under en filt.
Hoppas på bättre väder i morgon så de kanske kan bli en springtur eller PW efter jobbet i morgon.

Vad är det för dag?

Jag vet knappt vad det är för dag längre. Torsdagen var mycket lyckad när vi firade att vi äntligen tagit examen. Igår blev det bakisdag i min soffa, men pizza, film och godis med trevligt sällskap, avslutade kvällen med lite dans på  Oscras. Idag ringde klockan tidigt eftersom det var jobb som stod på dagens schema. Tiden sprang iväg så de gick riktigt fort att jobba idag. Nu är jag dock väldigt trött så tänkte unna mig en Power nap innan det är dags att tagga till för kvällens festligheter. Ska nämligen iväg och fira min fina vän Elin. Får se om det blir utgång idag också, tredje dagen i rad?

Bilder kommer!

Avslutning

Godmorgon!

Igår spenderades dagen med Marcus och Mickan, en tripp till Ullared och bakning, sedan avslutade vi kvällen med film. Idag ska vi ha avslutning med klassen, tävlingar och festiligheter. Hoppas på en strålande avslutningsdag!

Godmorgon!

Gårdagen gick över förväntan. Nervositeten i bilen upp till Skövde var inte att leka med. Fyra nervösa butikschefsstudenter. Redovisningen gick mycket bra, opponeringen likaså. Dessutom fick vi veta Trender tentan och jag skrev VG på den! Hur bra?
Nu inväntar vi bara svar på tentan vi sktev föra veckan, sedan är jag helt helt färdig.
Men det är inte fy skam att vara examinerad Butikschef.

Examination

God Morgon alla pigga och glada!
Idag är det den stora dagen, snart bär det av till Skövde för en heldag med examination. Pirrigt men samtidigt så ska de bli väldigt roligt. Hoppas på att dagen kommer gå bra och att nervositeten inte blir så stor.
Ha en toppen dag, och önska mig lycka till!

Bara några ynka timmar kvar. . .

Nu är det nära bara några få ynka timmar kvar innan vi tar examen. Skärmmande?? Ja de kan man lugnt säga att det är.
Idag har jag försökt få in allt jag ska säga i mitt lilla huvud, får se om jag kommer igår det i morgon när jag väl ska redovisa också. Tog en liten sväng på stan med Hanna innan det var dags att avverka två timmar på jobbet.
Nu är jag hemma igen färdigtränad och redo för ett avsnitt av Himel Blå. Ha en fortsatt bra kväll!

Hårporten

Kom hem från frisören för en stund sedan. Det var nog det bästa frisör besöket någonsin. Klippte och slingade, undertiden frisören tvättade ur håret fick jag sitta i en massage stol, det kallar jag LYX på hög nivå! Får helt klart bli fler besök dit, dom som jobbar där är dessutom super goa. Helnöjd med resultatet, dock är de kort, men det var behövligt, det växer snart ut igen.

God Morgon

God Morgon!
Ny vecka och nya möjligheter, sista dagen innan det är dags för redovisning av ex-arbetet uppe i Skövde. Nervositeten början komma krypande sakta men säkert i kroppen, ska försökaöva så mycket som möjligt idag så man inte behöver vara så nervös i morgon. Har ganska mycket på dagens schema, så hoppas att jag får några extra timmar idag så jag hinner med allt.
Ska strax gå upp till frisören, ska bli riktigt skönt att få håret fixat.

Detox-kur

Helgen har sprungit iväg. Började en liten detox kur i lördags för att rensa kroppen och snart är den över. Har fått mycket ny energi som kan behövas inför den kommande veckan. Idag har vi även stor städat hela lägenheten vilket var väldigt behövligt, så nu är den i topp klass.

Inspiration


Underbar lördag eftermiddag/kväll...

Gårdagen var riktigt trevlig, hade fullt upp hela dagen. Började med lunch på vin och skafferi, efter det gick jag direkt till gymmet och tränade core och badade och bastade, avslutade kvällen med att inviga Bodegan med ett gott sällskap.
Idag har jag jobbat mellan 10-15, lite folk på stan idag men tiden gick ganska fort ändå. Nu övergår min helg i plugg, ska förbereda inför exarbetes redovisningen på tisdag. Så rolig får min lördag eftermiddag/kväll bli idag. Rätt skönt med en kväll hemma i soffan i varje fall.

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag är de fint väder, så tänkte starta dagen med en morgon PW. Vet inte när jag hann med de senast så de ska bli riktigt skönt. Har ganska mycket på dagens schema, så dags att ta tag i dagen.

Midnattsloppet

Vet ni? Jag ska göra något jag aldrig har gjort i hela mitt liv. Springa ett lopp, ska nämligen delta i midnattsloppet i Augusti. Hör ni jag Sofia ska springa en hel mil. Om jag hade fått förfrågan för några år sedan har jag inte ens tänkt tanken att delta, men nu de senaste två åren har jag faktiskt ändrat inställning till just löpning. Det är riktigt roligt och kroppen fylls med massor utav energi. Bara att tänken tanken att springa tillsammans med tusentals människor är peppande. Så nu blir det hårdträning hela sommaren.
Kom precis hem från en löprunda med mina kära syster, så nu har jag fullt med energi för att göra klart det sista på den femte och sista inlämningen i Engelskan.

Tiden tickar på . . .

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, tiden har sprungit iväg och plugget har legat i fokus de senaste dagarna. Ex-arbetet är inskickat och klart, nu återstår det endast redovisning och förmodligen en komplettering. Igår skrev vi sista tentan. Tiden tickar på och utbildningen är snart över. Jag har inte riktigt hunnit reagera på att två år har sprungit iväg så otrolgit fort, vad händer efter sommaren?

Nu är det inte långt kvar

Usch nu är jag verkligen helt slut i huvudet efter att ha suttit och pluggat nestintill konstant från kl 10-18.30. Men nu känns det verkligen som att vi har gjort vårt bästa och mer än så kan vi inte göra. Det är bara till att hålla tummarna till början av nästa vecka och hoppas på ett positivt svar om att vi går gå upp och redovisa den 24 Maj.
Nu tänkte jag läsa igenom ex-arbetet en sista gång innan jag ska lägga mig i soffan där jag tänkte tillbringa resten av kvällen framför en film följt av Eurovision.
Hoppas på att vara utvilad till morgondagens tentaplugg.
Blir ingen roligare uppdatering än såhär idag.

12 dagar

Godmorgon!
Idag var jag uppe med tuppen, mycket att stå i idag. Ska strax börja fixa i ordning mig och gå upp till jobbet för en Clinic. Sedan blir det finslip på ex-arbetet tills vi känner att vi är redo att skicka in. Har även sista seminariet idag.
Nu återstår endast 12 dagar, skrämmande!

Lite kunskap rikare

Började dagen med en Clinic på seger strumpor på jobbet idag, så nu är jag lite rikare på kunskap. Därefter har det varit plugg och effektivt skrivande på ex-arbetet hela dagen. I morgon är det deadline på sista inlämningen. Sjukt nervöst, kommer att gå på helspänn hela helgen. Tog en paus i plugget och gick till gymmet vid 5 tiden och körde ett svettigt spinning activiopass och ett corepass.
Nu tänkte jag ägna resten av kvällen åt att fila lite på mina reflektioner över hur ex-arbetet har gått innan det är dags att krypa ner i sängen.

Veckans höjdpunkt

Nu har jag energi så det räcker och blir över. Kom hem från ett svettigt boxpass för en stund sedan. Klart veckans höjdpunkt. Idag blev det box med Becca.
Nu ska jag in i duschen innan jag ska försöka få i min lite mat och bänka mig i soffan och kolla på Eurovision.

INSPIRATION

LOOKBOOK.NU

Lunch ute i solen

Idag fick det bli en härlig lunchpaus ute i solen för att friska upp hjärnan lite. Det tar på krafterna att sitta inne och skriva en hel dag utan en gnutta luft.
Nu är vi fitt for fight för att fortsätta plugga resten av eftermiddagen.
Här har ni våran lunchkompis, som gärna ville smaka lite på maten.

Godmorgon!

Hade planerat att gå upp extra tidigt idag för att hinna med en PW innan mina gruppmedlemmar kommer hit för en heldag med plugg. Vaknade till vid halv 6 ganska pigg, men somnade om eftersom klockan inte skulle ringa fören 6.30, eftersom jag lyckades somna om var jag väldigt trött när klockan väl ringde, vilket inte alls förvånade mig.
Så det blev tyvärr ingen PW idag på morgonen. Får se om jag kan komma upp tidigt i morgon istället.
Nu ska jag fixa det sista innan det är dags för en heldag med plugg.

Powerstep och löprunda

Nu ikväll har jag varit iväg på gymmet, först blev det ett svettigt powerstep pass, ny korriografi idag riktigt roligt. Efter det så blev det en löprunda med Madde, tur att hon hängde med idag för annars hade jag aldrig tagit mig runt hela den rundan. Det känns riktigt bra nu efteråt. Så nu ska de pluggas lite till innan soffan kallar.
Hoppas ni har haft en underbar dag i solen.

Sol, vind och vatten

Kom precis hem från stranden, har spenderat några timmar där med min kära syster. Pluggat lite och bara njutit av de underbara vädret. Nu ska jag strax byta om till träningskläder och möte upp Madde och Lisa. Sedan väntar en kväll full med plugg.

Morgon PW på g

Godmorgon!

Idag är det underbart väder ute, tänkte därför starta dagen med en PW i solen. Sedan blir det tävtt och plugg hela förmiddagen.

Friskvågen

Nu ska jag byta om till träningskläder och gå och svettas lite på gymmet, core 30 och spinning 40 är det som står på dagens schema. Träningen har funkat riktigt bra denna veckan och jag hoppas på att det ska gå lika bra nästa vecka också, för nu är jag taggad.

Godmorgon!

Godmorgon bloggisar!
Den dåliga uppdateringen i veckan har sin förklaring, tentaplugg. Nu är tentan skriven och det återstår bara en tenta till och ett ex-arbete som ska skickas in innan jag kan ta lite ledigt och njuta av sommaren. Helgen har varit helt fantastisk, i fredags lagades det lyxmiddag och blev filmmys i soffan hemma hos mig. Bra avslut på en tuff pluggdag. Igår blev det ågra timmars jobb och sedan direkt hem och fixa i ordning sig inför kvällens födelsedagsfirande. Vi hade nämligen överraskningsfest för Bea som fyller 20 idag. God mat, tårta och några drinkar på de gjorde kvällen till en toppenkväll. Efter mycket prat och skratt hemma hos systrarna Berntsson gick vi vidare till Oscars och avslutade kvällen på bästa sätt.

Tentaplugget kallar!

Idag startade jag dagen med en härlig pw i de gråa och trista vädret, det var skönt att komma ut så tidigt på morgonen. Jag har inte så mycket roligt att berätta idag dock, och så kommer det vara det att vara resterande dagar av veckan. Men något enstaka inlägg om dagen ska jag nog hinna med. Tentaplugget kallar, så dags att återgå till det.
Hoppas ni har en härlig dag och att snön inte kommit till er, har hört att de skulle ha snöat på månbga ställen i landet idag och igår. Vi som trodde sommaren var här?!

Nu kör vi!

Idag har vi haft en lång och effektiv pluggdag med endast ett fåtal sidospår. Nu kom jag precis hem från ett svettigt träningspass, började med powerstep i 30 min följt av en 6 km lång löprunda med Madde och Lisa. Underbart att ha någon att springa med som peppar än när man springer. Nu tänkte jag avsluta träningspasset med lite mage och rumpa innan det är dags att ta tag i plugget igen.

Inspiration


Godmorgon

Godmorgon!
Ny vecka och nya möjligheter. Eftersom vi nu är inne i Maj månad och min sista månad på gymmet tänkte jag köra på ordentligt. Nu blir det mycket fokus på träning och kosten i en månad. Hoppas på att se fina resultat i slutet av månaden. Är ni med mig?
Idag börjar vi dagen med tre timmars lektion i skolan, sedan blir det ex-arbete och tenta plugg resten av dagen.

1 Maj

Tiden fullkomligt springer iväg, idag är det redan 1 Maj, vilket betyder att det endast är 24 dagar kvar i skolan. Hur ska jag hinna med allt är frågan. Dags att lägga i en högre växel kanske?
Idag är det fint väder och jag tänkte försöka hinna med en lång och härlig pw i solen idag, förhoppningsvis blir et lite varmare så att jag kan lägga mig ute i solen en stund lite senare.
Men först blir det plugg.

RSS 2.0