Happy New Year!!!

Happy New Year!! Nu intar vi 2011 med stormsteg.

2010

1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut i år? Åkte iväg helt ensam på en skidresa till Åre med människor jag aldrig träffat.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Danmark, Tyskland, Österrike, Turkiet 
6. Är det något du saknar 2010 som du vill ha 2011? jaa.. 
7. Vilket datum 2010 kommer du alltid att minnas? Det finns många dagar jag kommer minnas♥
8. Vad var din största framgång detta år? Att jag har fixat mig ett extrajobb där jag trivs hur bra som helst. 
9. Största misstaget? De finns några misstag ja, men inget jag vill nämna här. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja sjuk har jag minsann varit i år, får hoppas att operationen kommer göra så att jag inte blir sjuk så ofta.
11. Bästa köpet? Det måste nog ha varit allt jag fyndade på Ginas huvudkontor 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hyra, kläder, skidsemester, Turkiet resan 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina nya vänner och alla andra glada människor jag har fått träffa 
14. Vilka sånger påminner om 2010? Dynamite, Waka Waka och Hey Shorty
15. Är du gladare eller ledsnare nu jämfört med tidigare i år? Gladare! 
16. Vad önskar du att du gjort mer? Spenderat lite mer tid hemma hos mamma och pappa och med mina fina vänner. Självklart hade jag önskat att jag kunde fått resa mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? spenderat massa pengar
18. Hur tillbringar du nyår? I år ska jag vara med fina Sara och hennes vänner. 
19. Blev du kär i år? Nej. . 
20. Favoritprogram på tv? Gossip Girl
21. Bästa boken du läste i år? Jag har inte hunnit med att läsa så mycket mer än kurslitteratur, men det får väl bli den jag håller på med nu Elsas Mode
22. Största musikaliska upptäckten? hmm. . . 
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jaa, min älskade systemkampera
24. Något du önskade dig men inte fick? Jaa, en lite Chihuahua
25. vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag firade den med vänner vid havet och avslutade kvällen på Oscras
26. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jaa, det finns många saker.
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Modig, Social, Positiv, Glad, klänningar, höga klackar, kavajer
28. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen tror jag faktiskt.. Eller de finns väl några läckerbitar i Österrikiska och Svenska skidlandslaget
29. Vem saknar du? Malin ♥
30. De bästa nya människorna du träffade? Alla Fc people och mina underbara arbetskamrater. Men framför allt mina partypinglor Bea och Elin ♥
31. Hur ser nya året ut? Back to school och ta examen, sedan väntar en liten road trip till ett annat land där jag förmodligen kommer spendera ett antal månader.

Året var 2010

Här kommer mitt år i bilder. Jag måste säga att jag har haft ett riktigt bra år, träffat massor med nya vänner plus att jag vågade mig iväg på den där Åre resan helt själv som jag aldrig trodde skulle bli verklighet.
Januari 2010
Februari 2010
Mars 2010
April 2010
Maj 2010
Juni 2010
Juli 2010
Augusti 2010
September 2010
Oktober 2010

November 2010
December 2010
Om man sammanfattar året så har det varit mycket roligt.
Jag har haft ett helt underbart år med nära och kära men självklart med mina underbara vänner. Jag har lärt känna massor med nya människor och många av dom är vänner förlivet.
Så nu säger vi hej då till 2010 och välkomnar 2011!

Startar dagen med ett svettigt pass

God Morgon!
Nu är vi inne på det sista dygnet på 2010. Det känns lika vemodigt varje år att man det kommande året kommer bli ett år äldre. Men denna gången är det annorlunda, jag ser riktigt fram emot det kommande året. Jag tror nämligen att 2011 kommer bli ett magiskt år. Det finns massor med roliga saker att se fram emot.
Ska strax gå och möte upp söta Madde för att starta den sista dagen 2010 med ett svettigt träningspass.
Föresten är det någon som vet om Victoria Secret får i repris? Missade nämligen det igår.

Sista natten på detta året

Har hart en jätte mysig kväll hemma hos systrarna Berntsson. Druckit Te och kollat på film. Köpte några nya filmer på Gekås igår när jag var inne där en snabbis. Så idag kollade vi på en av dem. The List, någon som har sett den?
I början av filmen förstod jag inte alls varför jag köpt den men till slut blev den ganska bra så de kan man nog se fler gånger.
Nu tänkte jag krypa ner i sängen och njuta av den sista natten på detta året. Har ni haft ett minnesvärt och bra 2010?

Det har i varje fall jag haft, ett år jag sent kommer glömma.
God Natt alla solstrålar!

Sista passet

Nu har jag avverkat sista passet på Fitness Express. Så i morgon kör vi nya tag på ett nytt gym, längtar!
Kvällen kommer spenderas med bästa Bea om bilen startar vill säga är lite nervös varje gång jag vridet om nyckeln.
Tror att det blir film och massa prat. Hoppas alla har haft en riktigt bra dag. Själv har jag inte hunnit med de jag hade tänkt, så bilderna får vänta tills i morgon.

God Morgon

God Morgon!
Jag tänkte börja dagen med en god härlig frukost och lite mys i soffan innan jag drar igång min lilla syverkstad i köket. För idag ska de sys, förhoppningsvis hinner jag sy båda klänningarna men jag ska inte säga allt för mycket. Bilder kommer under dagen så ni får se vad jag håller på med.



Håll utkik

I morgon tänkte jag visa er lite bilder på min nya lägenhet och lite på vad som har inhandlats det senaste så håll utkik. Nu tänkte jag ta och dricka upp de sista te:t och kolla klart på filmen innan det är dags att krypa ner. För i morgon är det mycket som ska hinnas med.
(Bilden tog pappa för några dagar sedan. Visst är det vackert?)

Nytt gym

Back on track. Nu är jag tillbaka i min fina lägenhet igen, nu ikväll tänkte jag bara krya ner under mina mysiga filt och dricka en stor kopp te och kolla på någon film.
Har varit iväg på ett möte på ett nytt gym idag, så nu ska jag köra igång ordentligt. Det blir inte billigt men det får det vara värt för jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet.

Victoria Secret

Ni missar väl inte årets Victoria Secret Show på torsdag?



Rimfrost


Träning

Kom precis hem från ett härligt träningspass. Simmade 2000 meter och bastade efter, riktigt skönt att få röra på sig lite. Nu tänkte jag ta tag i städandet och rensingen i min dator. Efter det tänkte jag lägga upp lite bilder som jag fotade innan idag så håll utkik.

Prio ett STÄDA!

God Morgon!

Idag är det inte riktigt lika fint väder som igår, men eftersom jag inte hann med fotandet igår så få vi se om man kanske kan hinna med de idag. Måste försöka få lite fina bilder innan jag åker härifrån. Tänkte röja upp lite till på mitt rum eftersom det ser ut som en bomb har slagit ner, det för bli prio ett idag. Men jag har även planerat in att hinna med lite plugg, en massage och ett träningspass.
Har ni ett bra jullov?

En liten shoppingtur

Idag har jag och Hanna varit iväg på en liten shopping tur i Gällstad på lager 157. Fick faktiskt med mig lite småsaker hem, bland annat ett par snygga klackskor och en klänning samt lite basplagg.
Nu står maten i ugnen så snart ska vi sätta oss ner och äta efter det väntar en lång kväll i soffan. Börjar bli lite smått förkyld vilket jag absolut inte hinner med nu, dessutom är det ju nyårsafron på fredag vem vill vara sjuk då?

Snön glittrar riktigt fint i kylan

God morgon!
Idag är det riktigt kallt ute, men snön glittrar så fint så fint i solljuset så det gör inte så mycket. Ska försöka få med mig kameran ut och fota lite idag, men först ska jag plugga någon timme, när tiden och orken ändå finns där. Sedan i eftermiddag tänkte jag åka på en liten utflykt om bilen vill starta.

Småland

Är hemma i småland nu, har röjt upp lite på mitt rum det såg nämligen ut som ett bombnedslag eftersom kartongerna efter flytten har flyttat in i mitt rum hemma. Men nu ska det väl vara lite mer ordning. Tänker spendera kvällen i soffan med familjen.
I morgon får vi se vad dagen har att erbjuda, ska inte vara hemma så många dagar nu så får passa på att ta vara på dagarna.

Ett mysterium

Gårdagens festligheter blir minst sagt minnesvärda, eller det var snarare vägen till förvästen som inte blev som den borde varit. Elin kom hem till mig vid halv 7 tiden då skulle vi bara svänga förbi kvantum en snabbis för att köpa halstabletter innan vi skulle åka upp till Madde, men redan när vi kom ut ur affären tog set stopp. Bilen startade inte, försökte starta bilen på alla sätt och vis men allt blinkade bara. Det går inte alltid så bra när två tjejer ska försöka få liv i en död bil, men efter lite mer än en timmes väntan på bärgningsbilen så fick vi liv i den, det var tydligen batteriet som spökade. Men för att bilen inte skulle dö nästa gång vi startade den var vi tvungna att köra runt i 30 minuter innan vi kunde börja förfesta, så det blev några varv i rondellerna, mc driven och dunkande av musik runt om i stan.
Så två timmar senare än planerat kunde vi börja förfesta, och kvällen blev mycket lyckad. Tack tjejer<3
Men tro det eller ej, det var samma problem med bilen två gånger idag, så nu ligger startkablarna beredda i bilen för den lär väl inte starta i morgon heller.

Annandagen

God Morgon alla fina!
Gårdagen var minst sagt väldigt händelserik. Om jag säger såhär, det tog mig 2 timmar att köpa ett paket med halstabletter på Ica. Ska berätta lite senare vad som hände.
Hade en mycket trevlig kväll tillslut med mina fina vänner. Idag är man lagom seg men det är bara så det ska vara. Nu ska jag packa väskan för senare idag bär det av hem till Småland där jag ska tillbringa några dagar, ska bli riktigt skönt att få komma hem lite det var ca 11 veckor sedan sist. Nu när jag tänker efter så har jag bara varit hemma 1 eller 2 gånger denna terminen.

Juldagen

Heej kära vänner!

Idag har det inte blivit mycket bloggat. Tog en lång och härlig sovmorgon idag, åt en god frukost med familjen. Sedan har jag spenderat hela dagen med familj och släkt. Har haft en riktigt mysig dag med mycket god mat och trevligt sällskap. Nu blir det till att svira om till partyoutfiten och bege sig på förfest. Hoppas alla har en riktigt mysig och trevlig julhelg. Det har i alla fall jag.



Första klappen

Nu är första julklappen öppnad. Fick en riktigt fin och mysig filt, man känner sig riktigt som en prinsessa när man ligger under den. Så nu ska jag krypa upp i soffan under min fina prinsessfilt och kolla på film innan det är dags för lite julmat.

Hej mitt vinterland

Var ute och fotade en stund i kylan. Blev några riktigt fina bilder.

24 December

GOD JUL
Började dagen med att åka ut till Grimeton för att vara med när dom sände ut julmeddelandet till hela värden. 

Uppesittarkväll

Go Kväll!
Nu har jag jobbat klart för idag, har varit på jobbet hela långa dagen från 8.30-18.20. Nu är det sista julklapparna inslagna och jag kan sätta mig i soffan och njuta av kvällen. Kommer spendera kvällen med familjen och Uppesittarkvällen.



Dan före dan

God Morgon!
Spenderade hela eftermiddagen/kvällen med fina Elin. Fika och shopping på stan och till sist lite planerande inför sommarens äventyr.
Idag ringde klockan tidigt vill jag säga. Börjar egentligen inte jobba fören halv 10, men vi ska träffas en timme tidigare för att äta frukost tillsammans så det blir alltså en lång dag idag. Hoppas att tiden går fort idag vilket den säkert lär göra eftersom det är dagen innan julafton och många är ute i sista stund med julklapparna.

Fitness Express

Det känns i hela kroppen kan jag lova, dagens träningspass var både tungt och svettigt men galet skönt. Nu ska jag fixa till lite lunch innan jag ska ut på stan igen. Ska möte upp söta Elin vid 15.00 tiden för lite julshopping och en fika. Så nu har jag en stund på mig att fixa i ordning mig och städa upp i lägenheten.

Jul i vårt hus

Vad tycker ni om våran fina julgran?

God Morgon

God Morgon!

Idag passade jag på att sova ut ordentligt på min första lediga dag på länge. Ska göra i ordning en god frukost och promenera upp till gymmet och köra ett svettigt pass.


Myskväll

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder nu ikväll men min kamera vill inte samarbeta med datorn idag så det får väl vänta tills i morgon och hoppas att det fungerar bättre då.
Har spenderat hela kvällen i soffan vilket har varit riktigt skönt, nu tänkte jag kolla på andra delen av "Morden i Sandhanmn" innan jag ska krypa ner i min sköna säng.
Har ni köpt klart alla julklappar än? Jag tänkte slå in mina sista i morgon och städa i ordning i lägenheten.

Träning

Kom precis hem från ett svettigt träningspass med Rebecka. Idag blev det både styrka och kondition, det märks att man inte har tränat på ett tag.Nu längtar jag bara tills jag har fått ordning på min hals så jag kan börja träna på riktigt. Tänkte hoppa in i duschen nu och fixa till mig, sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på.
Hann även med en liten tur på stan så ska visa er vad jag fick med mig hem sen, så håll utkik!

Jullov

Igår spenderade jag hela min eftermiddag och kväll med min kära vän Mikaela. Vi gjorde ett sista ryck med pluggandet inför tentan vi hade tidigare idag. Plugget gick ganska bra ändå, även om det inte blev allt för effektivt så var det roligt i alla fall. Alltid skönt att slippa sitta själv en kväll.
Nu är i varje fall tentan skriven så nu är det bara till att hålla tummarna att den gick vägen också. Så nu kan man väl säga att vi har någon form av jullov, även om jag kommer få ägna mycket tid till plugget under den här ledigheten innan det är dags för det kommande två tentorna i början av januari. Idag tänkte jag i varje fall ta lite ledigt från plugget, tänkte köra ett svettigt träningspass och sedan ligga bänkad i soffan resten av dagen och bara ta det lugnt. Känner att jag behöver en sådan här dag.

Ett sista ryck

God Morgon!

Har sovit första natten i nya lägenheten och det känns mer än bra. Nu ska jag strax gå bort till skolan för årets sista seminarium, det känns otroligt skönt. Bara tentan som återstår sedan, vilket jag har lite ångest över eftersom jag inte pluggat så mycket som jag borde nu under flytten. Men jag för köra ett sista ryck ikväll och hoppas på det bästa.

Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen nu i dagarna, men det beror bara på flytten. Har knappt haft någon tid över till datorn. Men nu ska det väl bli lite bättre. Allt är flyttat till den nya lägenheten och den gamla är städad. Nu är det bara det sista rycket kvar att få ordning här hemma också.
Jag måste bara säga en sak, sovrummet blev sjukt mysigt. Ska försöka lägga upp lite bilder när det är städat och klart här.
Igår blev det en liten utgång med tjejerna, som en paus i det hela. Så natten spenderade jag på en luftmadrass som tappade luften i en tom lägenhet.

Ett glas vin

Nu är det färdig jobbat för idag, tänkte ta och promenera ner till Cheers strax och möta upp resten av familjen för ett glas vin och lite mat. Så det får bli en väldigt lugn kväll med tanke på att det blir jobb och det sista med flytten.
Hur ser eran helg ut?

God Morgon

God Morgon!
Idag kommer återigen dagen bestå mestadels av flytt, men nu är det inte mycket kvar. Ska försöka hinna med lite julklappsshopping så man kan inhandla de sista klapparna. Sedan väntas jobb mellan 15.00-18.00.
Men inte nog med de så ligger tentan bara runt hörnet, vilket betyder att jag måste hinna plugga också.

Blir inte mycket tid över. .

Go kväll!
Idag har jag ägnat hela dagen åt flytt och mitt lilla sidoprojekt. Har hört massor med kartonger mellan lägenheterna, men nu är det inte så mycket mer än möbler kvar i den gamla lägenheten. Har även hunnit med ett möte med styrelsen på skolan, alltid lika trevlig. Så nu efter en tuff dag så tänkte jag göra min dagliga träning innan jag kryper ner i sängen för att få lite skönhetssömn.

Sidoprojekt mitt uppe i allt

Idag tog jag en lagom lång sovmorgon, för att känna mig helt utvilad. Idag kommer dagen bestå av massor med tunga kartonger och flytt, får se hur bra det går eftersom gatan är avstängd men vi ska nog kunna trotsa både vägarbetarna och vädret idag.
Föresten började med ett nytt litet sidoprojekt idag, lite terapi arbete mellan allt pluggande och mitt i flytten, Känner att det är precis rätt tillfälle till att börja med något sådant, men roligt är det. Håll utkik så ska ni snart få veta vad det är för något.

Flytt

Idag började jag dagen med oeffektivt plugg i skolan. Efter det gick jag en sväng på stan med Alle och Paulina, riktigt mysigt.
Sedan har jag tillbringar hela eftermiddagen men att bära massor med flyttkartonger och omvandlat två lägenheter till två bombnedslag. Nu har vi att stå i de sista dagarna innan vi kan flytta in helt i den nya lägenheten.

Pälsmössa sökes!

God Morgon!
I natt har jag sovit extra gott så nu är jag nog redo för en lång dag i skolan med seminarium och tentaplugg. Det blir bara kallare och kallare ute för varje dag, idag när jag vaknade så var de -9. Tror att jag får pälsa på mig lite extra nu när jag ska promenera ner till skolan. Någon som har tips på vart man kan köpa en snygg och inte allt för dyr pälsmössa?

Tentaplugg

Nu är det färdigpluggat för idag, började klockan 9 idag på morgonen och nu känner jag att det får vara bra för idag. Men jag är ändå nöjd utan min effektiva tentapluggsdag. Tänkte ta och mysa lite med mamma som kom ner hit nu innan det är dags att sova.
I morgon väntar ännu en lång dag med tentaplugg.

Jag har stora planer

Har suttit och pluggat med Frida flera timmar idag i skolan, och nu börjar det ge lite resultat allt mer och mer fastnar i huvudet. Så tidsnog ska vi nog klara tentan.
Nu har jag precis skrivit lite på projektbeskrivningen som ska vara inne nu i veckan, resan genom mitt och Mikaelas projekarbetet kommer ni få följa här i bloggen under hela nästa termin.
Nu är det dags att ta tag i plugget igen, så nu väntar några timmars föreläsningstittande innan jag kan fortsätta med flyttpackningen.

God Morgon

God morgon!

Idag var det återigen kallt i lägenheten när man vaknade, det märks att det börjar bli kallare ute nu också. Nu tänkte jag fixa till mig lite och strax promenera ner till skolan för en heldag med tenta plugg med Frida. Hoppas på att dagen springer iväg och att man samtidigt lär sig något.

Fick en kommentar igår om att jag borde bli brunett igen. Vad tycker ni om det?
Blond eller brunett?




Den nya veckan startade med en uppfräschning

Kom precis hem från söta Anna som har klippt och slingat mitt hår. Så nu är mitt hår fräschare och mycket ljusare. hoppas bara att det kan växa lite också.
På vägen hem gick jag ner till Fittness Express för att fixa ett gymmkort där som räcker året ut eftersom enjoy fortfarande är stängt. Så nu hoppas jag på mycket träning i jul.
Nu tänkte jag slå på tv:n och njuta av den sköna sången i luciatåget.

Lucia

Tiden bara springer iväg, idag är det redan den 13 December vilket betyder att det är Lucia idag. Det är nog första året som jag inte ser på något Luciatåg. Känns märkligt. Får se om jag kanske springer på dom på stan på vägen ner till skolan.

God Morgon!

God morgon!
Igår på eftermiddagen tog jag och Hanna med oss våra skridskor och gick bort till torget och åkte lite, riktigt mysigt. Blir säkert fler gånger nu i jul.
Nu tänkte jag strax promenera ner till skolan och skriva ut lite papper så jag kan sätta igång med plugget sen. Kommer ägna nästintill hela dagen till plugg.
Blir en liten paus när jag ska iväg till Anna och fixa håret.

Hey Shorty

Den här låten borde ni lyssna på, om ni inte har hört den så har ni missat något. En ny favorit till partylistan, dock är inte riktigt detta rätt version. Den rätta hittar ni på Spotify.

KATO - Hey Shorty (Yeah Yeah, PT.II)(Bass Power Remix)

Tröttheten tar över

Bea åkte nyss hem. Idag känns det i kroppen att det var mycket dans igår. Lagom seg och motivationen till att plugga finns inte ens i mina tankar just nu. Men jag tror jag får trotsa tröttheten och kämpa mig igenom ett par föreläsningar ändå. Sedan får vi se om man hinner med lite mer flyttpackning, inte långt kvar nu.

Party

Nu slår jag och min fina Bea klackarna i taket! Hoppas på en toppen kväll med mycket dans och galenskap!

Powernap

Nu har jag jobbat klart för denna veckan. Idag har det varit en toppen dag sådana dagar borde man ha jämt! Nu tänkte jag lägga mig i soffan och ta en powernap innan fina Bea kommer hit för lite matlagning och fix inför kvällens festligheter.
Hur har era dag varit?

God Morgon!

God morgon!

Idag var set segt att gå upp, men nu är jag redo att promenera ner till stan och möte upp min fina Bea en snabbis innan det blir jobb 10.30-15.00.




Idol 2010

Vinnare av Idol 2010



Mozartkulor

Efter jobbet idag har det varit ganska lugnt. Först fixade jag till en smarrig och lite lyxig kycklingwook och ris. NU har jag precis gjort klart mina Mozartkulor så tänkte lägga mig i soffan och kolla på Idol finalen.
Vem tror ni vinner?



Christmas presents

Nu har nästintill alla julklappade inhandlade. Mötte upp Mikaela när jag var klar på stan, så gick vi hem till lägenheten och pratade och lunchade i väntan på att hennes tåg skulle gå hem till Borås. trevligt med lite spontan sällskap sådär en fredag, dock blev det lite stressigt till slut. Men förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan jag får träffa min sköna igen.
Nu ska jag göra mig redo för några timmars jobb, dagen har bara sprungit iväg så jag antar att eftermiddagen också lär göra det.

Gym

Fick höra en bra nyhet igår, det är förmodligen så att vi får träna på ett annat gym året ut helt gratis som kompensation för att Enjoy har gått i konkurs. Tänkte forska lite mer i detta och se om det verkligen stämmer. I så fall kanske jag kan komma igång snart igen. Förhoppningsvis öppnar även Enjoy om några veckor igen. Håller tummarna, för jag trivdes som fisken i vattnet där.

God Morgon

God Morgon solstrålar!
Tog en lite längre sovmorgon än planerat idag, så nu måste jag upp och hoppa och fixa till mig. Tänkte nämligen ge mig ut på stan en liten stund och fixa några små ärenden. Börjar inte jobbar fören 15.00 idag, så idag har jag både tid till lite julklappsshopping och pluggande innan det är dags för jobb.
(Bild från Grekland-07)

Julklappstips?!

Kom precis hem från några timmars jobb. Veckan har bara sprungit iväg och nu är det snart helg IGEN!
Nu tänkte jag kolla på några förläsningar innan jag bänkar mig i soffan.
Har ni köpt alla julklappar än? Känner att jag skulle behöva lite julklappstips!



Jobb

Idag tog jag ännu en välförtjänt sovmorgon. Vaknade vid halv nio tiden men klev inte upp ur sängen fören vid halv elva. Det är inte varje dag men lyxar till det med frukost på sängen. Nu är jag i varje fall pigg, ska fixa till mig det sista och sedan promenera bort till jobbet, vilket betyder att det inte blir så mycket plugg idag heller.

En liten smyg titt

En liten smyg titt på våran till tänkta foto vägg!

Timmarna räcker inte riktigt till

Idag har jag hunnit med massor med saker flyttpacka, slå in julklappar, baka julgodis och plugga. Dock några timmar för lite pluggande.

Plugg, flytt och julklappar

Idag har jag hunnit med massor. Mötte upp min kära syster på stan vid 11 tiden, fixade lite julklappar och andra småsaker. Nu är julverkstaden i full gång, julklappspapper överallt. Flytt-kartonger i hela lägenheten, så just nu är jag lite orolig över pluggandet, finns inte direkt så mycket motivation till de när man har massor med andra saker att göra.

Canada Snow

Idag fick jag fyndat lite på min shoppingtur på stan. Fick med mig ett par pyamasbyxor och mina efterlängtade skor hem. Så nu lär jag verken frysa i lägenheten eller om fötterna.


Bea time

Kom precis hem från jobbet, tiden bara sprang iväg. Som jag hade förväntat mig så var det massor med julklappar som skulle slås in.
Strax ska jag möte upp pärlan Bea för en liten shoppingrunda på stan. Börjar få panik över julklapparna som inte har inhandlats än, så vi får se vad man kan få tag på idag.

Time To Work

Godmorgon Snyggingar!

Idag var det en trött Sofia som klev upp ur sängen när klockan ringde. Har precis fått i mig lite frukost så nu tänkte jag fixa till mig lite och bege mig till jobbet. Idag blir det jobb mellan 9.45-15.00, en ganska go tid. Tiden lär nog springa iväg som alltid vid den här tiden på året, massor med julklappar som ska inhandlar och slås in, men jag gillar det!
Dagens låt:

Mohombi Ft. Akon - Dirty Situation

Penseln har sagt sitt!


Lång dag

Idag har det varit en lång dag på jobbet, 9.45-18.15. När jag kom hem fixade jag till en lyxig kvällsmat, potatisgratäng, marinerad kotlett och brunsås. Nu har jag precis fått en halvtimmes massage och är redo att slänge mig i soffan och ta det lite lugnt innan det är dags för sängen.
Hur har eran dag varit?

Helsingborg

Gokväll!
Har haft en jätte mysig och trevlig helg i skåneland. I går åkte vi direkt ner till Helsingborg och tog färgan över till Helsingör. Gick och strosade lite  på gatorna och spanande in julen i Danmark. Efter några timmar där åkte tvi tillbaka och checkade in på hotellet. På kvällen var vi på julmarkad på fredriksdal och avslutade kvällen med en god middag och ett glas vin på hotellet.
Idag var de shopping som stod på schemat, fick med mig lite småsaker hem.
Vädret idag har dock inte varit på våran sida, massor med snö så de va jobbigt att köra hem. Men nu äntligen sitter jag uppkurad i soffan och tar de lugnt.

På resande fot

Detta är ett tidsinställt inlägg.
Just nu är jag på resande fot, helgen kommer erbjuda lite av varje. Julshopping, nära och kära samt en visit i ett annat land.
Hoppas ni får en underbar helg, så lovar jag att uppdatera så fort jag är hemma igen.

Mys

Idag har det inte blivit så mycket bloggande. Tog en välförtjänt sovmorgon idag efter gårdagens julbord med jobbet. Hade en mycket trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.
Idag blev det jobb 12-18.15, tiden bara sprang iväg massor att göra idag. Nu sitter jag i soffan och myser och kollar på idol med mamma och pappa som kom hit tidigare i kväll.

Irriterad

Jag är lite smått irriterad kan man nog säga. Nu när man väl har börjat komma igång med träningen och tycker att det är roligt så går gymmet i konkurs! Varför?
Nu är det bara till att leta efter ett nytt bra gym som man trivs på.
Idag har det i varje fall varit en lång och jobbig dag i skolan, men snart är vi klara med alla grupparbeten, underbart!
Nu ikväll ska jag iväg på julbord med jobbet, lite smått nervös men det blir säkert mycket trevligt. Fasar dock för att gå ut i denna kylan och ingen bil har jag heller.

2 DECEMBER

God morgon!
Idag är det extra kallt här hemma i lägenheten, kan inte förstå mig på mina element som vill fungera lite då och då. Jag får springa mig varm samtidigt som jag fixar mig. Idag blir det el lång dag i skolan, men förhoppningsvis så blir vi klara med grupparbetet idag också och slipper de framöver. Det hade varit toppen så man bara kan tentaplugga sen istället.

Inspiration

Har spenderat kvällen i soffan med en god lussebulle och lite glögg. Först kollade jag som varje måndag-torsdag på PH, har aldrig följt den serien innan men helt plötsligt så blev det intressant. Nu ligger jag i soffan och skrämmer upp mig lite extra genom att kolla på Maria Wern, men snart tänkte jag nog krypa ner i sängen och förhoppningsvis slocknar jag direkt för idag är jag väldigt trött. I morgon är det en tuff dag jag har framför mig så de vill till att vara utvilad.
Har förövrigt fått massor med inspiration till nya lägenheten idag. Vill börja inreda den nu!

Massage

Idag har jag fräschat upp mitt minne lite. Jag och Frida har suttit och pluggat i skolan ett antal timmar. Efter pluggandet passade jag på att ta ta en vända förbi gymmet och köra att hårt och svettigt träningspass. Det är en underbar känsla när man går från gymmet och det känns i hela kroppen. Nu har jag precis fått halvkroppsmassage av min älskade syster. Hon är GRYM!


1 December

God Morgon!
Man kan nästan tro att jag har sovit utomhus inatt. Det var iskallt i morse när jag klev upp ur sängen. Det måste vara något fel på våra element, dom är varma när dom känner för det.
Kan ni förstå att det redan är 1 December? Gick upp extra tidigt idag för att kolla in årets julkalender, tycker bara det blir sämre och sämre för varje år, men samtidigt är det lite mysigt att sitta och kolla på den.
Tänkte strax promenera ner till skolan och plugga med Frida.

RSS 2.0