Mysterium

Vilka mysterium man kan stöda på i de dagliga livet, och hur gör man för att reda ut dom och göra ett mysterium till något positivt
låt oss ta ett exempel Killar, håller nig inte med mig att dom är rätt komplicerade? man vet inte rikgit vad man har dom och hur dom fungerar ? någon som har ett bra tips på att lösa ett sådant mysterium hur man gör för att verkligen lära känna en persom för att få ut de positiva ur den, fast vet ni att mystik kan också vara väldigt kul för de gör de också svårt att fånga en person man får lägga ner allt man har för att få reda p ånågot :)
Och ett annat mysterium är även kompisar för dom kan variera från en person till en annan vilket gör att man blri förvirrad för man vet inte vad man har peronen,
de finns mycket här i världen som väcker en tanke inne i huvudet, så tillsut så finns de flera 100 olika tankar och funderingar som man inte kan reda ut, utan dom bara rinner ut i sanden och man får inegt svar.
De hade varit så skönt att bara åka till en liten ö någon stans långt borta och bara fundera och försöka få ett svar på den där lilla tanken eller funderingen som växer och blir större och större där inombords. Tänk va skönt de hade varit ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0