Jorden exploderar??

Ganska seg dag idag :S
den började med att man va tvungen att gå upp extra tidigt för att fixa sig innan man skulle gå ner till högskolan på en föreläsning, första gången jag var där till och med.
Satt fårn 08.00-11.20 och lyssnade på hur man startar ett eget företag, ganska intressant de kanske man ska satsa på? men vad ska man ha för idee ?

sen va de oroligt på vägen till skolan igen, alla ringde sina föräldrar och fårgade om de va sant att jorden skulle sugas in i ett svart hål idag kl 12.00, de har varit mycket skriverier och prat på nyheterna om detta lilla försök som några forskare i Sxhweitz håller på med. Men tack gode gud för att de inte blev så! Men nu är de en ny datum som gälelr för dett försök och de är den 29 Oktober ? trir ni dom lyckas eller tror ni att jorden komemr vara kvar i sitt ursprungliga skick?

Sen va de möte om skolresan de höll väl på i en timme med prat fram och tillbaka om hur vi ska göra och vart vi ska åka. Men vi lyckades nog komma fram till att vi ska åka i vår i alla fall.

Pusss

Kommentarer
Postat av: minna

dom har redan testat den saken, men det lyckades. hahah. fast om det är något farligt så får vi inte reda på det föräns om några veckor :)

2008-09-12 @ 18:37:52
URL: http://minnasandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0