Detox

Nu är tentan avklarad, för denna gången i alla fall. Vi får se om det bär eller brister denna gången. Men det känns skönt att ha den överstökad.
Men tentaplugget är inte slut för det, vi har ju en till tenta i veckan. Så de blir att råplugga nu de sista dagarna innan den.

Efter tentan så satt vi oss i flexarean och lyssnade på en av de föreläsningarna som va idag, tisdag-torsdag har vi öppna föreläsningar om antrepenörskap mm på skolan så man kan gå på om man har tid. Så idag av en ren slump hamnade vi å en sådan föreläsning. Jag ångrar inte det för fem öre för det var intressant. Något extra att tänka på för att man ska må toppen.

Sedan blev det en sväng på stan i solskent med Nathalie, eller snarare så gick vi bara till två hälsokostbutiker. Funderar på om man ska slopa den detoxmetoden som jag kör på nu, och sätta igång med en annan.
Jag testade nämligen Metho Draine Detox för ca 2 år sedan, och de gav väldigt bra resultat.
Det är en dryck man blandar i 1 liter vatten och dricker under dagen i 20 dagar. Man äter normalt (fast med sundamatvanor), undviker sötsaker som läsk, godis, juice mm, sedan ska man även undvika kaffe och alkohol.


Finns även i tablettform.


Lots of Love!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0