Glutenfri paj

En annan passion jag har är att baka och laga mat så jag var tvungen att använda rabarberna jag fick av farmor direkt när jag kom hem. Så jag bakade en smarrig rabarber, blåbär och hallonpaj, eller den ser god ut i alla fall.
Lots of Love!

Kommentarer
Postat av: Karin

åå mums vad gottigt:)



tack:)



ja du kan läsa mer här.. http://karinolofsson.se/category/dans-traning.html ca 7-8 inlägg ner finns ett lååångt inlägg där jag tar upp mkt om träning, kost o.s.v:)



fråga mer /maila tex om du vill veta nåt speciellt!:)

2010-05-06 @ 15:21:36
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: filip

tack så mycket! :) nej jag fotar som en hobby och bloggen har jag för att dela med mig till andra som vill se bilderna och för mig själv att titta tillbaka på mitt liv i framtiden :) men i sommar kan det bli en del fotojobb faktiskt! :)

2010-05-06 @ 15:22:55
URL: http://filipu.blogg.se/
Postat av: filip

tack! vad roligt att höra :)

2010-05-06 @ 15:25:52
URL: http://filipu.blogg.se/
Postat av: Sara

Och den blev god också eller? ;)

2010-05-06 @ 15:56:20
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: Ems

sv: jo med mig är det bra :)

själv?

2010-05-06 @ 16:09:05
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: ksenia

sjukt fin blogg du har :)

kika gärna in på min ocks. Kram, ksenia!



www.kseniajernbom.blogg.se

2010-05-06 @ 18:31:48
URL: http://kseniajernbom.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

Hejsan!

Så gott det där såg ut :D

Angånedne din fråga i min blogg så har jag gått ner en hel del. Vet inte exakt hur mycket för jag vågade inte våga mig förut (ärligt talat). Men vid nyår vägde jag 67 och då had ejag bantat en månad. Nu väger jag 57kg och det har jag gjort 2 månader. Gick ner 10 kg på 10 veckor ungefär och innan det gick jag ner i vikt i decmber också.



Dock var min viktnedgång inte så bra då jag först var normalviktig och nu är underviktigt, men nu är jag väldigt nöjd iallafall!



Dock rekomenderar jag inte folk att banta som inte behöver det. Men jag rekommenderar alla till att leva ett hälsosamt liv med mycket nyttig god mat och träning. Kolla in under kategorin "amanda tipsar" så hittar du massa inlägg om viktnedgång, motivation, mat osv. Lycka till!

Ha en fortsatt toppen bra kväll!

2010-05-06 @ 20:21:35
URL: http://amandafalk.se
Postat av: AMANDA FALK

Sv: Ingen fara, bara roligt att hjälpa till :) okej, om du verkligen behöver gå ner i vikt så är det ju bara hälsosamt att göra det och tappa extra kilon och få bort sötsuget.



Som sagt har jag skrivit väldigt mycket på bloggen om det så det är bara kolla arkivet eller under kategorin. Men jag måste säga att jag samtidigt hade en liten ätstörning och det var det som gjorde att jag gick ner så snabbt. Jag tycker det är bättre om man går ner långsamt så kroppen inte får en chock. Men jag slutade med styrke träning och tränade mass akondition (fettförbränning) och åt inga kolhydrater/fetter/mjölk eller mjölprodukter eller sötsaker. Visserligen åt jag kolhydrater som ris och potatis ibland men oftast inte. Och sötsaker elelr saker som klassas som onyttigt åt jag inte på 4 månader. Nu måste jag dock äta det för att inte gå ner ännu mer i vikt :)



2010-05-06 @ 20:38:13
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0