I´m Home

God Morgon!
Igår kom vi hem från en fantastisk vecka i Marmaris. Veckan har varit helt underbar, mycket sol och bad. Vädret kunde knappast ha varit bättre, det ända som va ett minus var att det var världens oväder på torsdag kvällen. Men det överlevde vi också.
Vi började semestern med ett turkisktbad, först satt man i en torrbastu sedan en ångbastu, efter det blev det skrubbning och tvättning efter att vi va rena och hala som tvålar fick vi sitta i en bubbelpol och njuta, sedan avslutades de hela med helkroppsmassage och ansiktsmask.
Vi avslutade även veckan med after sun, insmörjning i honung, tvättning bullebad och helktoppsmassage och ansiktsmassage.
Det blev många helgalnakvällar med tjejerna och massa trevliga turkar. Jag har nog haft lite fel bild av turkar, för vissa av dem var hur trevliga som helst.
Vi va även ute på en båttur en dag, låg och stekte på båten och lyssnade på bra musik. Hoppade från båten i det turkosa vattnet. Helt underbart.
Det finns mycket att berätta om denna semestern men det skulle ta alldeles för lång tid att skriva allt vi gjorde, så det får räcka med denna korta tillbakablick.
Tänkte lägga in lite bilder senare idag så får ni uppleva semestern i bilder istället.
Lots of Love!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0