Tiden har bara runnit iväg

Förlåt för ännu en dålig uppdatering. Men tiden har bara sprungit iväg.
I lördags blev de chill och förfest hos Bea bus med trevliga arbetskamrater och en mycket trevlig Emelie. Sedan cyklade vi vidare ner till ankaret där vi satt och grillade lite och hade de allmänt trevligt med lite fler jobbarkompisar. Kvällen avslutades på Oscars. En underbarkväll med trevliga jobbarkompisar. Men dock saknade vi några. Men det får bli fler gånger helt garanterat.

Igår blev det jobb i souvenitkiosken, ett riktigt långt pass 10-19.15. Men tiden gick ganska fort ändå trodde de skulle vara mycket segare, men har man en underbar jobbarkompis som kommer och pratar bort tiden efter att hon slutat så går tiden ganska fort.
Sedan var det bara att sätta sig i bilen och köra hem mot småland. Men den bilkörningen var nog den segaste jag varit med om, fick köra i 50 nästan halva vägen. En hel Cirkus var ute och härjade på vägen, eftersom vägen dessutom är så kurvig så kan man inte köra om heller.

Men nu är jag hemma och har till och med hunnit jobba första dagen på jobb nummer 2. Det va lite kämpigt att gå upp när klockan ringde 05.00 idag, men men 5 veckor ska jag väl så ut med att gå upp tidigt. slutar ju ändå kl 12 så de är inget att klaga på, hela dagen till att göra annat.

Kommentarer
Postat av: The Price of love - Bloggdesign

tiden går fort när man har kul (Y)

2010-07-12 @ 13:57:20
URL: http://thepriceoflove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0