Börja om på nytt

Det får bli ett senare blogginlägg idag, har inte hunnit blogga fören nu. Hade ingen lust alls idag och kliva upp ur sängen men man var ju illa tvungen. Tentan väntade i skolan kl 9.00. Ja hur ska man sammanfatta de? Det krväs nog snarare ett mirakel för att jag ska klara den. Så hej omtenta här kommer vi.
Jag får nog ändra lite på min plugg taktik om detta överhuvudtaget ska fungera. Man vill ju inte göra omtenta efter varje kurs.

Jag har ju redan en hyffsat bra taktik för att jag ska plugga mer och det är att jag inte ska vara inne på facebook eller msn innan kl 19.00 på dagarna. Det har funkar bra hittils, men det bli ändå att man sitter vid datorn eller gör annat istället för att plugga. Så om det är någon som har bra tips hur man pluggar på bästa sätt så får ni gärna skriva dom.

Det är fortfarande ingen rast och ingen ro som gäller. Nu börjar man tentaplugga på nytt till Organisation och ledarskaps tentan som väntar på måndag.

Har åtminstånne fått släppa allt ett litet tag idag med ett träningspass på gymmet, kunde dock tagit i lite mer!

Lots of Love!


Kommentarer
Postat av: FAB

Tack för Din kommentar. Vad tränar Du? Tentaläst har jag inte gjort på x antal år men. Till konstvetenskapen schemalade jag det. Till Film brann jag så jag var självgående. Socialantropologin slog vi oss ihop i grupper tre-fyra stycken med knytkalas stuk. Östasienkunskapen och Den fotografiska bilden tog jag nätterna till hjälp. Råd strukturera, beta av och belöna Dig i ntervaller. Lycka till Kram FAB från snöiga Frankrike

2010-01-13 @ 15:21:20
URL: http://fabs.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Hej där!



Allt är bra, och du??

2010-01-13 @ 15:22:48
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Maria

tråkigt att du tror att det blir omtenta!

2010-01-13 @ 15:41:43
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Så bra. =)

Vad gör du då?

2010-01-13 @ 16:39:54
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Emmy

gå in på min blogg och rösta på vilken frissa jag ska ha! :) Kram

2010-01-13 @ 17:11:42
URL: http://lillaems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0