Det märks att det inte är som det var då

Tiden går fort. Idag har jag hunnit med massor
Började dagen med ett Pilates pass nere på gymmet, sedan var det skola som gällde. Först stremad föreläsning i organisation och ledarskap. Måste tillägga att man somnade nästan på den lektionen. Det kunde varit lite mer innlevelse i lärarens undervisning det hade inte skadat men det sak vi nog överleva.
Sen hade Michaela med sig en film som hon skulle lämna tillaka på hemmakväll så vi passade på att se den och lyxa till det mellan våra två lektioner. Så vi gjorde om lektionssalen till en biosalong. Riktigt mysigt.
Sedan var det intruduktion i externredovisning. den kursen verkar i alla fall rolig men det vil ltill att hänga med från början i båda kurserna nu annars blir det tufft.

Men nu till det roliga. Idag var 20 stycken iklassen iväg på ett studiebesök på Nilson Group. Ni förstår kanske när ni hör namnet vad det är för företag. Men jag ska föklrar lite kort. Det är så att 1/4 av alla skor som säljs i Sverige lagras på Nilson Group i Varberg, och sedan skickas dom ut till respektive butik i Sverige, Norge och jag tror det var Danmark också. Det är skor till bland annat skopunkten, din sko, nilson och ecco butiker. Det kört varje dag ca 3 fulla lastbilar med skor upp till stockholm varje dag. Vi fick oss en rundvandring inne på lagret det var helt otroligt vad mycket kartonger som cirkulerade på rullbanden inne i fabriken. För att inte tala om alla skor som var lagrade inne på ett av de två lagrena. Från där vi stod och ner till marken var det 12 meter och det var säkert lika högt upp också. Så ca 24 meter med hyllor och flera likadana rader. Så det fanns lite kartonger där inne.





Nu har vi fått en liten bild av hur det ser ut inne på Nilson Group.
I like shose

Nu blir det lite tv innan sängen väntar :) Borde plugga. .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0